Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x05 - Keményen a háton

2008. március 28. 12:51 - leeann

Briant erős dörömbölés kelti édes álmából. Na vajon ki lehet az? Az előző éjszaka szerzett prédapasi még mindig ott fekszik Brian mellett az ágyban. A kopogó még mindig kopog, de mindenki téved, aki azt hitte, Justin az. Linds és a gyerek tört rá Brianre. Prédapasi felöltözik, gügyög egy kicsit a gyereknek és lelép. Linds pedig azért jött, hogy egy békítő vacsorára hívja Briant péntekre. Amint sikerül, ő is dolgára megy. Mikey próbál embereket toborozni a leltározásra, kotnyeles kolléganő nem ér rá, viszont Tracy persze ráér, sőt örömmel vállalja. Ezalatt Jennifer pszichiáterhez vitte fiacskáját, hátha ez bejön alapon, és elpanaszolja, milyen gondjai vannak szöszikével. Justin, miután jól halálra unta magát, elmondja, hogy szereti a faszt nézni, verni, szopni stb., és jól is csinálja, és ezzel megdöbbenti a körülötte ülőket. Jól sikerül, mert pszichiáter néni köpni-nyelni nem tud. Brian már a munkahelyén van és egy idősebb üzletembernek próbál új kampányt kitalálni, de az illetőt nem nyűgözi le Brian profizmusa. Briant a főnöke arra utasítja, hogy érje el minden eszközzel, hogy az ő cégüket bízza meg a munkával az idősebb üzletember cége.


A Liberty kajáldában gyűltek össze a fiúk. Rövid beszélgetés után oszlani kezd a társaság, Teddy adóbevallást csinálni megy, Mikey pedig leltározni Tracyvel, amit nem hagynak szó nélkül a többiek. Rendben folyik a leltározás, és Tracy megpróbálja kiszedni Mikeyból, hogy mit szeret csinálni, vagy ki tetszik neki, mert ilyenekről sohasem beszél senkinek, és mindenki találgatja, hogy miért nem. Mikey mesél egy történetet arról, hogy hogyan lett ő a lézerember, de Tracy egy kérdéssel annyira zavarba hozza, hogy azonnal elfelejti, hogy egy létrán áll és leesik róla. Szöszike félmeztelenül flangál a Woody’s-ban és Briant kérdezi, hogy az ő szülei mit szóltak, mikor megtudták, hogy meleg. Brian persze ezt még nem közölte a szüleivel, mondván, hogy semmi közük hozzá. Daphne rohanja le szöszit azzal, hogy a Justinanyu mindjárt itt lesz, mert a szülei elmondták, hogy Justin nincs náluk. Justin a wc-be menekül anyja elől. Linds és Melanie között sem teljes az egyetértés, mert Lindsay közli Mellel, hogy meghívta Briant vacsira. Mel küzd egy kicsit ellene, de ad egy esélyt és nagy nehezen elfogadja a dolgot.

Brian otthon épp egy újabb prédapasival van, mikor megjelenik nála szöszi és erőteljesen drámázni kezd, mert úgy véli, hogy az anyja követi mindenhova. Brian megpróbálja kituszkolni az ajtón, de Justin nem akar elmenni. Prédapasi is megpróbálja lekoptatni szöszit, de Brian most már inkább prédapasit tessékeli ki az ajtón. Brian megengedi szöszinek, hogy nála aludjon, viszont szigorúan a kanapén. Ezután pontosítja a helyzetet Justin számára: ő nem a pasija, ezt verje ki a fejéből, de gyorsan. Reggel van, Mikeynak beállt a nyaka, mire Tracy egy csontkovács címét adja meg neki, hogy az segíteni fog rajta. Mikey kicsit ellenkezik, de mégis elteszi a címet. Brian a munkahelyén összefut idősebb üzletemberrel, akinek be kéne nyalnia. Pedálozik is, ahogy azt kell, mikor a fószer azt mondja, hogy a Babylont szeretné látni. Brian örömmel tesz eleget a kívánalomnak és megjegyzi, hogy kihalófélben vannak a heterók. Mikey csak elment a csontkovácshoz, akit Tracy ajánlott neki, több okból sem fogja megbánni. Nehezen és fájdalomtól gyötört arcot vágva leveszi az ingét és a cipőjét a rendelőben, majd leül a vizsgáló ágyra.


Nocsak, nocsak megérkezik dokibácsi, aki nagyon is helyes dokibácsi. Mikeynak is igen hasonló erről a véleménye, mert úgy bámulja helyes dokibácsit, mint borjú az újkaput. Dokibácsi elmondja, hogy ő Cameron doktor, és megkérdezi a nagyon tátva maradt szájú Mikeyt, hogy mi a panasza. Mikey olyan zavarban van, hogy azt is elfelejti, hogy miért is jött ide. De dokibácsi kifaggatja, hogy hol sérült meg, Mikey pedig készségesen el is mondja,  Cameron doktor pedig megropogtatja Michael csontjait itt-ott. Jennifer tovább folytatja kalandozását fiacskája életében és felkeresi Debbiet a munkahelyén. Debbie a hozzá illő szívéjességgel fogadja Justinanyut. Jennifer megkérdezi Debbiet, hogy látta-e Justint, mert az éjjel nem ment haza a kis hamis. Debbie sajna nem látta, ezért Jennifer pityeregve el akarja hagyni a kajáldát, de Debbie visszainvitálja, hogy igyon meg egy kávét. A végén Debbie teákat ajánlgat Justinanyunak, aki felismeri, hogy Debbienél jobb szövetségest nem fog találni a jelen helyzetben. A két anya ki tud többet a meleg fiáról-t játszik, de csalás ténye forog fent, Debbie nagy előnyben van, mivel régebben tudja, hogy a fia meleg, mint Jennifer a sajátjáról. Így Debbie azt a tanácsot adja Justinanyunak, hogy mondja meg a fiának, hogy szereti, mert attól félnek a legjobban, hogy az anyjuk nem fogja szeretni őket.


Visszatérünk Cameron doktor rendelőjébe, ahol dokibácsi éppen Mikeyt tornáztatja. A doki szegény betegét megnyomorgatja, erről is egy kicsit meg arról is egy kicsit, majd kicsit rá is fekszik szemből, aztán nyújtja itt-ott, amit betege inkább élvez, mint elszenved. Cameron doki a nyomorgatás után egy forduljon meg parancsot ad ki Mikeynak, aki úgy fordul meg az ágyon, mint egy jó katona tenné, ekkor doki bácsi így is ráfekszik egy kicsit, és megállapítja, hogy egy régi duzzanat okoz gondot. A felöltözhet felszólítás után Michael egy kis időt kér, mert túl jól érzi magát, csini dokibácsi mosolyog és megjegyzi, hogy a focistákkal is előfordul ez. A Babylonban farokméret-verseny van és itt lelünk rá Brianre és öreg fószer üzletemberre, aki a gyerekei fényképeit mutogatja. Nem komplett az öreg. Briant pont nem érdeklik a kölkök képei, de mosolyog hozzá egy kicsit. A színpadon némi dráma alakult ki, mert az egyik versenyző csak 14,7 cm-es mérettel van megáldva  és az alsó határ 15 cm, amit a műsorvezető ki is cikiz alaposan, általános derültséget keltve a közönség soraiban. Öreg fószer üzletember elsírja, hogy szereti a feleségét meg a gyerekeit, és mire rájött, hogy meleg, már késő volt, majd udvarolni kezd Briannek. Idő közben egy 26,7 cm-es farok gazdáját győztesnek kiáltják ki, akinek ha áll éppen, nem sok vér maradhat a fejében. Brian felajánlja az öreg alkalmi buzinak, hogy össze tudja hozni a győztessel, mert ismeri. De „szeretem a családomat” üzletember már kinézte magának Briant.


Brian autókázik Mikeyval és elmeséli, hogy öreg üzletemberrel dugni fog, hogy a pénzét az ő cégüknél költse el. Mikey nem túl lelkes Brian újabb nagyszerű ötletétől. Jennifer is autókázik - úgy látszik ez egy autós nap -, viszont ő figyelget jobbra-balra és meg is találja, akit keresett. Hát persze, hogy Justint kereste, akit óvatosan meg is szólít, Justin pedig flegmázik anyja közeledési kísérletére. Jennifer tovább próbálkozik, meglepit ígér, de Justin az ellenkező irányba indul, majd Justinanyu megelégeli a dolgot, kiszáll az autóból és előveszi a Debbie által javasolt csodafegyvert, megmondja fiának, hogy ne meneküljön előle, mert szereti. Mikey a munkahelyén van – gondolom, ide autókáztak Briannel -, és a mindig kedvesen mosolygó Tracy „gyógyulj meg” kosárral támadja meg őt. Mindenféle izomhúzódásra való szert tartalmaz a kosár és Mikey szóhoz sem jut zavarában. De ekkor Cameron doktor hangja hozza Mikeyt még nagyobb zavarba. Hogy zavarát leplezze, gyorsan bemutatja David Cameron doktort és Tracyt egymásnak, majd Tracy dolgára indul. Doki bácsi nem minden cél nélkül jelent meg Mikey munkahelyén. Sőt nem is igazán a vásárlás az a cél, ami miatt ide ette a fene, hanem, hogy elhívja Mikeyt vacsorázni. Ez pont nem „erre jártam, gondoltam, benézek” tipikus esete. Némi (Maga is meleg? És honnan tudja, hogy én is az vagyok?) beszélgetés után a közös összemosolygás valószínűleg igent jelent a vacsorameghívásra.


Jenniferre és Justinra egy galériában találunk, gondolom, ez a meglepi, amit Jennifer korábban ígért fiának. No nem a galéria, hanem az, hogy együtt menjenek el oda. Persze mindenki megtalálja a saját magának tetsző műalkotást, Jennifer a kedvenc festményét nézegeti és meséli, hogy milyen emlékeket ébreszt benne, Justin pedig egy alkalmi pasit figyelget, akivel némi szemezés után a wc felé veszik az irányt, no nem azért, amiért az emberek nagy többsége tenné. Szegény Jennifer pont látja, hogy fiacskája bepasizik és majdnem pityeregve ücsörög a kedvenc képe előtt, miközben Justinnak elérkezik az első igazi Brian nélküli szexuális élménye. Theodore és Emmett Mikeyt faggatja a dokiról. Megállapítják, hogy David öreg (hozzáteszem, hogy 40-es, tehát egyáltalán nem öreg) az ő világukban, de ha van pénze, kit zavar? Emmett stylist-ot kezd játszani, mikor Mikey elmondja, hogy David Pittsburgh egyik legdrágább éttermébe viszi őt. Emmett művét először Brian csodálhatja meg, mikor Mikey megjelenik nála a randi előtt. Brian átöltözteti Mikeyt, majd ellátja néhány szerinte jó tanáccsal. Többek között, hogy a drága étterembe való meghívás szexet követel. A lányok Briant várják a pénteki békítő vacsira, de már késik, amit Mel nem is hagy gúnyos megjegyzés nélkül. Lindsay azért reméli, hogy Brian mégis eljön, de úgy tűnik, hiába várják, mert épp az öreg fószer lakosztályába érkezik meg.


Mikey a vacsorán igyekszik elkövetni az összes buta hibát, amit csak el lehet követni egy első randin, de David mindenre aranyosan reagál. Közben Brian egy rögtönzött sztriptízt tart az öregnek, akit pont a jó résznél telefonon keresnek. A kislánya kosarazás közben eltörte a kezét, de nem akar ezért hazamenni, viszont Brian dönt helyette. Kocsit rendel az öregnek és közli vele, hogy a buziföldön tett kirándulása véget ért és térjen vissza a családjához. Majd Brian, amilyen határozottan érkezett, olyan határozottan el is hagyja a lakosztályt. David hazafuvarozza Mikeyt, aki behívja új pasiját, de doki elhárítja a szex lehetőségét. Mikey kezdeményez egy kis csókolózást, majd a fejét lefele irányba indítja el megközelítve David nadrágját, de a doki nem akarja azt, amire Mikey készült. Csak randizni akart és megismerni Michaelt, nem pedig szexelni. Mikey elkeseredésében a Babylonban köt ki és időpocsékolásnak degradálja a randiját a fiúknak. Az gondolja, hogy nem kell Davidnek, mert ő nem Brian, de Emmett ezzel nem ért egyet. Mikey dühös és pasizni indul. Brian a lányok ajtaja előtt áll és óvatosan kopogtat rajta. Linds nem akarja beengedni és pokolian dühös Brianre, de végül még vacsorát is ad neki. Mikey a sötétszobában vigasztalódik, Brian pedig a pici fiával a hasán alszik a lányok kanapéján, ami állati helyes kép a rész végére.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rá Dios 2008.03.28. 14:28:02

Remek a tömörítés. Shakespeare mesék címen jelent meg a Lamb nővérek könyve a XIX. században. Az is jó volt, rövid és velős.
Javaslom, vágj bele a Bibliába, de előbb még - ujjgyakorlatként - a Háború és Békébe :-)

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2008.03.28. 16:21:33

Ez a Mikey olyan cuki, hogy nem térek magamhoz. Naon aranyos!

leeann 2008.03.28. 21:15:13

Háború és Béke hogyvolt? Feltétlen neki állok:-))))Tömörítve ennyi lenne: Mikey bepasizott, Justin bepasizott, Brian bepasizott a többiek meg csak úgy voltak:-))))

sunshine66 2008.03.28. 22:16:44

Jól sikerült a tömörítés, gratula.
Emlékeztetőül itt az első párbeszéd:
Brian álmosan: -Hát te meg ki a f... vagy?
Mellette fekvő: -Én az a srác vagyok, akit tegnap éjjel megdugtál.
:))
Ja, és az a "rögtönzött sztriptíz" nagyon profi!

candyperfumegirl 2008.03.28. 23:25:12

Ebben a részben van Jennifer és Deb között ez a beszélgetés?

J: Justin azt mondja szereti a faszt.
D: na látja, máris van valami közös magukban! A legtöbb anyának köze nincs ahhoz, amit szeret a fia.

Mert ez egy díjnyertes párbeszéd. :)
süti beállítások módosítása