Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Hősök 1x04 - Ütközések

2007. március 22. 22:14 - sixx

Ott hagytuk abba, hogy Parkman összeesett egy csehóban, és egy gyanús néma fekete gyerek méregette közben, hát most kiderült, hogy Claire apja rabolta és kábította el. Matt próbál gondolatot olvasni, de nem megy, a fekete srác egyik tulajdonsága ezek szerint a képességek blokkolása, a másik meg az emlékek kitakarítása, szegény Matt semmire nem fog emlékezni.

Hiroék Las Vegasban kóvályognak, és ha már ott vannak, nyernek is egy kis pénzt, ez az időutazásos képesség csak jó valamire. Niki, a leghaszontalabb karakter a sorozatban a titokzatos Linderman megbízásából dugni kényszerül a később Vegasba érkező Nathannel, nehéz kenyér az övé, az biztos. Kezdenek összeérni a szálak, gondolhatnánk, hahaha, majd a 23. részben, kispofám.

Claire a boncasztalon ébred, egy nő frankón a mellkasában matat, de amikor az agyából kihúzzák a fadarabot, feléled, összecsomagolja magát, és irány haza, szegény boncmester ezzel hogy az istenbe fog elszámolni? Azt legalább megtudtuk, hogy ha egy hősnek az agya sérül, akkor annyi a képességnek. Peter a festő csaját dugja, és a tesójával kitárgyalják, hogy Suresh egy idióta, az utcán zaklatta Nathant a szuperképességek miatt. Én is elzavartam volna a francba.

Az indiai genetikus úgy viselkedik, mint egy hisztis picsa, elege van mindenből, és menne haza, de megjön Peter, aki HISZ, és KÉPESSÉGE van, így mégis marad. A helyi emo klub vezetőjére hajazó ex-ápoló kitalálja, hogy elmennek Isaachoz, és bebizonyítja, hogy a festő környékén ő is tud jövőt rajzolni, csak szarabbul. Hiroék kaszinózása a várható eredménnyel jár, és kihajítják őket a Montecito kaszinóból (ez mellesleg egy aranyos kiszólás az NBC másik sorozatának, a Las Vegasnak, amit nálunk a Viasat ad), ugyanonnan, ahol Niki a  világ legátlátszóbb trükkjével szedi fel Nathant. Isaac kendőt köt a fejére, belövi magát, és egy képet fest, amin egy pomponlányt kerget egy fekete árny, ez később kurva fontos lesz, tessék rá odafigyelni.

Niki érzelmes prosti lesz Nathan szobájában, és nem akar vele dugni, de előjön belőle Ikin, a gonosznő, és visszamegy hancúrozni - a hátán meg ott az a jel, amit a fekete srác a nyakában hord, minden összefügg mindennel. Claire úgy dönt, hogy a futballsztár már elég csajt erőszakolt meg a suliban, és hazafele autókázva 120-al frontálisan egy ház falának vezeti magukat, ő ugye megússza, a srác meg kit érdekel? A posztkoitális nyugalomban nyáladzó Nathan-Niki párost nem hagyják nyugton, a Szemüveges Ember eljön, és utasítja a fekete sameszát, hogy vigye el az egyiket, de most melyiket?

És jöhet az a jelenet, amitől fan lettem egy pillanat alatt: a metrón utazó Peter-Mohinder páros egyszer csak kékes fénybe borul, Peter az egyetlen aki mozogni tud, mindenki más megmerevedik az időben, és megjelenik Hiro, KARDJA VAN, és jól beszél angolul, és azt bírja mondani, hogy Peter másképp néz ki A SEBHELY NÉLKÜL (a sorozatban naprakész rajongók pontosan tudják, hogy ez mit takar, a többiek 14 rész múlva tudják majd meg), és közli vele, hogy ő Hiro, és a jövőből jött. BAZMEG.

64 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolij 2007.03.22. 22:21:22

egyre kevésbé bírok ellenállni annak, hogy letöltsem, a világ már csak ilyen

Vader nagyúr 2007.03.22. 22:30:16

Apuskáim, az a "magamhoz térek a boncasztalon amint éppen cincálnak szét" jelenet naggyon-naggyon durva volt...
Ez az! Hajrá!

Mellesleg sixx, mér' nincs hogy volt a tegnapi House-ról?

sixx · http://comment.blog.hu 2007.03.22. 22:37:11

vader: house nem az én asztalom, nem bírom már idővel.

Vader nagyúr 2007.03.22. 22:42:32

Akkor kinél reklamáljak? :))

Zooey Glass 2007.03.22. 22:46:37

Az emo gyerek szája idegesít. De Vaughnéval is így vagyok az Aliasban, szóval lehet, hoyg velem van a baj.
Mi lett Parkman közrendőrrel? Eléggé rájár a rúd, előbb kidobta az asszony, aztán meg a kocsmában sem tudja lehörpinteni a betevőt, végül jött a sezmüveges fater meg a samesz.Ájáj.
És Claire akkor tulajdonképpen halhatatlan vagy elvileg bármikor össze lehet kalapálni, többé-kevésbé?
Valóban több kérdés van, mint válasz.

diab 2007.03.22. 22:50:16

na, végre ez jó rész volt. pedig már majdnem ellenszegültem mindenkinek, aki azt mondta, hogy nézzem, mert jó!

ashnur · http://blog.elni.hu/ 2007.03.22. 23:14:37

muhaha. tobb kerdes mint valasz? :D
bazzeg. a 11 resznel mikor szunetet tartottak azt hittem kiakadok. AKKOR majd lesznek kerdesek, most csak felvezetes van :))

nem mintha most a 18.nal nem idegesitene... bazz. miko jon mar a kovetkezo? :)

Arkangyal 2007.03.23. 00:26:43

Nagyon szeretném letölteni, megszerezni, NÉZNI! De magyar szöveggel.. Adna valaki egy tippet? Privibe is jó ám az info:) Nagyon hálás lennék. (bár nem tudom mit ajálhatok fel hálám jeléül:))

Arkangyal 2007.03.23. 00:29:55

Zooey Glass 2007.03.22. 22:46:37
"Mi lett Parkman közrendőrrel?"

A post eleje vele kezdődik:))

ashnur · http://blog.elni.hu/ 2007.03.23. 01:56:31

szerintem aki lusta megtanulni angolul az varjon szepen a sorara.

K.O.Jack 2007.03.23. 05:33:12

De kurvára bírom unni ezt az "énangolulnézeksorozatotdekibaszottjófejvagyok" tipusú dumát. Ennél már csak a szinkron fikázása (habár ezzel egyetértek) unalmasabb.

Richa 2007.03.23. 08:55:36

Sziasztok,én már láttam 13 részt aki tud segítsen már hogy honnan tudnám letölteni még azt a pár részt,szóval 18.ig vagy ami még lesz!!!Ha tud valaki segítsen köszi!!!

sixx · http://comment.blog.hu 2007.03.23. 08:58:28

richa, ha eddig sikerült, most mi a gáz?

ashnur · http://blog.elni.hu/ 2007.03.23. 10:15:54

" K.O.Jack 2007.03.23. 05:33:12
De kurvára bírom unni ezt az "énangolulnézeksorozatotdekibaszottjófejvagyok" "
egyaltalan nem errol van szo, nem erzem magam tobbnek azert mert en az anyanyelvemen kivul meg beszelek es irok ket masik nyelven, egyszeruen a hasznomra van. es engem is faraszt, hogy egyesek keptelenek megtanulni angolul viszont szeretnenek olyan informaciokhoz hozzajutni ami csak angolul van.

egyebkent miert van az, hogy magyarorszagon ha valakinek angol linket mutatok akkor sir hogy magyarul, viszont ha egy romaniainak(akar roman akar magyar) mutatok ugyancsak angolul linket akkor meg soha eletemben nem mondta senki azt, hogy jaj bazzeg nem ertem. vagod? komolyan, itt ha odamesz egy 10 eves roman kolyokhoz akkor dumalhatsz vele angolul. persze ez a varosokra jellemzo, nem hiszem falukban is ennyire komoly lenne az angol tanitas, de akkor is... valahogy egyeseknek nem faj ha idegen nyelven kell tanulniuk...

Halvány Görény 2007.03.23. 10:30:10

ez a regenerálódó képesség ez érdekes. az a faág biztos akadályozta, hogy "egybenőjön" :) az agya, azért lehetett készenléti üzemmódban a lány. azt lenne jó tudni, hogy csak azzal gazdálkodik ami van, tehát ha elveszek belőle valamit akkor nem nő ki új, de ha a valamit visszarakom, akkor összenő?
vagy mondjuk olyasmi nem lesz, hogy a levágott feje nézelődik (esetleg beszél) majd benne? :)

paralax 2007.03.23. 10:32:26

Hi, én az első nálunk vetített egykétrész után tövig rácuppantam a sorozatra, "megszereztem", megnéztem, most meg *asz6om, mivel pont mától 1 hónap múlva lesz csak kint folytatás. :-(
nagyon király, annak ellenére, hogy X-men, stb. dézsávű van néha-néha. az egy kicsit erőltetettnek tűnik számomra, hogy azok a hősök, akik részt fognak venni a "mentsük meg a világ közepe várost, ahol King-Kong is, a szörnyecskék is jártak, na meg már be is havazott rendesen; szóval Nyú Lyorkot" projektben, szóval, hogy ezek a hősök mind mostanában jöttek rá, hogy tudnak valamit, amit a pór nép nem. Ja, és persze mind amerikai. Japán Hiro-t kapta kárpótlásul a 2 gomba-bomba után? Nekem is Niki az egyetlen, aki kilóg a sorból. Egyszerűen személyiégzavaros, nem? Semmi csodaképesség, hacsak nem tekintjük azt annak, hogy mit csináltak Nathan-nel Vegasban. Biztos lesz majd egy olyan "extra" rész, ahol az ilyen kisfilmeket is leadják (mint tudjuk Lindermann rögzítette az akciót). :-))

Halvány Görény 2007.03.23. 10:37:39

hát így három részből még a niki képességét nem lehet ismerni, csak azt, hogy egy másik személyiséggel jön neki elő. de, hogy mi lenne az, hát elmondás alapján mondjuk ketté tud tépni embert, azért ezt sem minden pszichotikus tudja :)

Arkangyal 2007.03.23. 10:38:29

megen!
Biztos rosszul aludtál, gondolom ezért szóltál be. Tudod a 70 éves Apámtól, és a 65 éves Anyámtól ne várd el, hogy beszéljenek angolul. PLÍZ!
Talán mert nekem van családom, és szeretek az öregekkel leülni megnézni egy sorozatot, vagy éppen örömet szerezni Nekik egy DVD-vel, nem vagyok keserű.. Igen bazmeg MAGYARUL kellene! ÉS? Érdemben egy rohadt szót nem tudtál hozzátenni egy kéréshez, akkor hallgass, a nagyarcú kritikádat tartsd meg magadnak.

2007.03.23. 10:46:09

Valaki azt mondja meg nekem, hogy a cheerleader kicscsaj miért volt olyan biztos benne, hogy túléli azt az autóbalesetet* is. Mert, mi van, ha az agyába fúródik egy darab szélvédő? Vagy, akkor azt is jól kihúzza majd a boncmester, oszt jónapot?
Tényleg, boncmester: a hiányzó hulla nyomon nem fognak visszajutni a kicscsajhoz, aki majd jól bebukja az inkognitóját?

*Az autóbalesethez meg miért volt fontos a BOTVÁLTÓS autó? Automatával/kormányváltóssal nem lehet falnak menni? Ha így van, és a csúnya csatárfiú, már, ha ő is HERO lenne, olyan, aki vissza tudja forgatni az időt, akkor biztos nem mondaná meg neki, hogy botváltós a kocsija, és így jól megmenekülne.

2007.03.23. 10:55:55

Én azért nem töltök le, mert akkor is vannak szünetek a storyban, hisz az amcsi tévétársaság is tart szünetet, tehát max. annyit lehet elérni, hogy egy évaddal előbb rágja a körmét az illető a folytatásért ;))))

A sorozatok letöltésének nekem max. akkor van értelme (pedig, nyelvi akadálya nem lenne), ha Mo-n nem adják vagy másképp nem lehet hozzájutni.
Netán nagyon elb@szták a szinkront (engem itt pl. nagyon irritál Kautzky Armand és Kerekes József hangja, ami igenis a "mindenbenmiszinkronizálunk" vonal, és nekem nem is illik a hangjuk a karakterhez, bár amúgy általában egyikőjükkel sincs bajom)
Amúgy, ha jól tudom, és, hogy konstruktív is legyek, egy csomó eredeti nyelven letöltött sorozathoz csinálnak magyar feliratot, amit szintén le lehet tölteni. Helyet persze nem tudok, mert én nem élek vele ;)

ettumifilii 2007.03.23. 11:03:13

Hello! Nem tudjátok h az nbc.comon hogyan lehet megnézni az epizódokat...csak mert úgy láttam h a sorozatjunkien sokaknak sikerült....nekem viszont nem engedi?!

kade 2007.03.23. 11:03:20

paralax!
Ha láttad már, akkor miért kérdezed, hogy Niki-nek mi a képessége? asszem 18 rész alatt kiderül...amúgy meg szerintem nem lóg ki! :)

Zooey Glass 2007.03.23. 11:13:54

Oliva, tudom, hogy vele kezdődik a post...de aztán olyan gyorsan eltűnt.

Arkangyal 2007.03.23. 11:19:38

Los Alamuszi!

Tudod, mikor a szüleid abba a korba érnek, hogy nem látnak jól, a felirat sem sokat segít:)) Viszont bármikor beszélek Velük telcsin, vagy személyesen a Heroes őrület óta, mindig beszélnek vagy 10 percet arról, hogy biztosan nem foglalkozom azzal, hogy egyszer Ők is tujanak valami sorozatot előre nézni. Gondoltam itt kapok tippet, de hát nem:( Én simán bírom előrenézés nélkül, és angolul is bírnám, ha már annyira nagy elvonási tüneteim lennének:))
Na szóval a Hősök egy részről barom jó nekem, másrészről szétzilálja az idegeimet a szüleim által:))

Zooey Glass 2007.03.23. 11:19:51

Niki esete egyébként igencsak hajaz Jinx-re,Daniel Keyes Ötödik Sally c. regényében (ami egyébként igen jó kis munka:), de ez persze nem baj. Ennek még többé-kevésbé lehet akár realitás alapja is. majd látjuk:)

Arkangyal 2007.03.23. 11:26:00

Zooey, sajnos nem is volt róla több szó ebben a részben. Csak annyi, ami írva vagyon a post elején..

Zooey Glass 2007.03.23. 11:41:20

Tudom, tudom, de hát milyen dolog ez?:))
Igazából én is filózok a letöltésen,de totális antitálentum vagyok ezen a téren. Noha én inkább preferálom az eredeti nyelvű verziókat, teljesen megértem a problémádat. amennyire én tudom, van olyan magyar oldal, ahol fent van, De: sajnos csak feliratosan. Majd megkérdezem az ismerőseimet, hátha tudnak valamit:)

2007.03.23. 11:49:28

Eddig azt hittem, kihagyták az elejét, és szeretnék bepótolni, az a gond.
De így tényleg szívesen megkérdezném mégegyszer, hogy a divaton kívül, (amire tényleg ennyire érzékenyek az idős emberek?), mi értelme van, ELŐREnézni egy sorozatot?
A Heroes esetében pl. épp most rágják a körmüket a továbbiakért azok, akik előrementek benne a magyar részeken felbuzdulva, mert ott is van egy hónapnyi szünet a 18. rész után, és nyilván lesz egy bő félévnyi szünet a szezonzáró, 23. rész után is.
Szóval, nekem nehezen fér a kicsi fejembe, hogy mi a különbség, hogy ott tartva nem tudod, mi a folytatás, vagy itt tartva izgulsz?
Persze, mindenkinek szíve-joga, csináljon, amit akar.
De, ha se az eredeti, se a feliratos nem segít, akkor mi lehet a megoldás, amire vársz?
Valaki felajánlja, hogy kirabolja a szinkronstúdiót és a sorozat még le nem adott részeiért és felajánlja? Bár, az sem biztos, hogy kielégítene, mert sokszor, ha ennyire friss egy sorozat, akkor a szinkron is csak pár résszel jár előrébb, mint, ami épp adásba megy)
Na, mindegy.
Sok szerencsét a nem tudom, mihez.

Halvány Görény 2007.03.23. 11:59:50

pédául megszerzi a sorozatot, a feliratot és a feliratot "hangalámondja". vagy összejönnek a haverokkal és a szülők kedvéért (megencsak a felirat alapján) leszinkronizálják.

Zooey Glass 2007.03.23. 12:07:36

Egyetértek veled, Los Alamuszi, én jobb szeretem kivárni a heti epizódokat..aztán úgyis várnom kellene egy csomót az új évadig:). Ugyanakkor vannak sorozatok, mint az Elnök emberei, vagy az Alias, amiket mindeig hiányosan láttam (köszönthető a késői kezdésnek is), azokat szivesen megszerezném egyben.
Ja, meg ha egyben néz meg az ember egy csomó részt, megcsömörlik tőle. Nálam ez volt a Szökéssel.

Sol 2007.03.23. 12:16:58

én nem értem haza az elejére:( és ahogy én láttam a tv2 nem ismétli meg:( sixx köszönöm szépen a hogy voltot

2007.03.23. 12:23:59

Naná, hogy érdemes letölteni ;)))
Egy szóval nem mondtam, hogy nem.
Ezer jó oka van ;)
Pl.:
- Ha eleve ott kezdted nézni a sorozatot, mert nem bíztál benne, hogy hozzánk is elkerül. (én főleg az angol sorozatokkal vagyok így: Vickar of Dibley, Coupling, bár, ezt most adta le a Cool)
- Vagy, ha már itthon nézed, de kimaradtak részek (még inkább, ha fel is veszed őket, és, mondjuk egy áramszünet miatt egy-egy rész hiányzik az archívumból)
- Vagy, ha nem kezdted el itthon sem nézni, de mostmár bánod, mert a barátaid áradoznak, és így behoznád az elmaradást.
- Vagy, ha újráznál, de itthon nem lehet máshogy hozzájutni a sorozathoz (pl. Miért éppen Alaszka, Ally McBeal uccsó évad)
- Nyelvet akarsz gyakorolni, kíváncsi vagy a karakterek eredeti hangjára is (pl. Dr. House amcsi kiejtése!)
Meg, még biztos ezer más, ami most nem jut eszembe.
De, sajna, a cliffhangerek által okozott sokk kiiktatására nem a legjobb módszer, hacsak nem az uccsó évadot is leadták már odakint ;o)

De, arra tényleg nem tudok megoldást, hogy hogyan lehet egy Magyarországon még soha nem vetített, de vm adó műsorrendjében lévő sorozatot magyar szinkronnal megszerezni.

Amúgy, "technikailag" nem egy nagy kaland a letöltés (inkább egy jó forrás megtalálása a kihívás), tehát a hozzá nem értés ne riasszon vissza senkit.
Meg az se, hogy én mit gondolok arról, mikor van értelme, vagy nincs ;))))))

2007.03.23. 12:27:37

Heroes esetén én külön örülök sixx összefoglalóinak, mert ilyen intenzíven, ahogy ennél a sorozatnál kell(ene), hogy minden kis előre utaló részleg (pl. tetkó) meglegyen, gyárilag képtelen vagyok tévét nézni ;))

Arkangyal 2007.03.23. 12:59:14

yeee! Az isohunton az 5. legkeresettebb sorozat a Hősök:) Má csúszik lefelé;)
Én szinkronizálom:))
Más megoldás nincs:D
Ja, és hogy az öregeim miért akarják előre nézni??
Hát, hogy a klubban spojlerezni tudjanak :D:D
(baromira beleszerettek ebbe a sorozatba, és Nekik elég nehéz ezt elmagyarázni mindezt)
Dehát ez csak egy kérdés volt, és micsida vita lett itt ebből:)
Zooey Glass, köszönöm, ha segítesz a feliratosban, azt Anyám látja, Faternak majd olvassa:))

Zooey Glass 2007.03.23. 12:59:52

Los Alamuszi,végre egy másik angol sorozat rajongó:)))
A Vicar of Dibley és a Coupling király:)))vagy az absolutely fabulous:)Volt régen egy Chef elnevezésű is, jó pár éve nyomták a BBC Prime-on, elég régi, a főszereplő a Vicar of Dibley férje.
na ezeket mind meg kell szereznem.majd ha egyszer végre elmagyarázza nekem vki a letöltés és megnyitás fortélyait.

-sg- 2007.03.23. 13:17:30

És ugye ebben a részben hangzik el az ominózus "Save the cheerleader, save the world" mondat is.

ashnur · http://blog.elni.hu/ 2007.03.23. 14:14:20

"Biztos rosszul aludtál, gondolom ezért szóltál be. Tudod a 70 éves Apámtól, és a 65 éves Anyámtól ne várd el, hogy beszéljenek angolul. PLÍZ!"

szerintem ha valaki(tok mindegy hany eves), olyasmit akar magyarul ami csak angolul elerheto akkor tanuljon meg vagy szerezzen valakit aki leforditja. beszolni meg nem neked vagy szuleidnek szoltam be hanem azoknak pl, akik buszkek arra hogy nem tudnak angolul es koveteloznek hogy marpedig minden legyen magyarul is. ez az ami engem zavar. remelem vilagos.

egyebkent szerintem a Nikky csaj alteregoja kisse tul eros :D kesobb lesz meg egy ket latvanyos bemutato, hogy mit tud, de nem lovom le a poent azt hiszem azzal, hogy eddig meg barmit megemelt, eldobott, szettort egyetlen csuklomozdulattal. ez azert eleg nekem, hogy "kepessegnek" nyilvanitsam :)

2007.03.23. 14:35:53

off
Zooey-nak
angol sorozatokat néztem az amazon-on, mert vannak, sőt, némelyik olyan régió kóddal, ami nálunk is lejátszható.
Nagyon kacérkodok a gondolattal, hogy eztán majd ezt kérem a rokonyoktól mindenféle alkalomra ;)
Csak, a postát kellene valahogyan megkerülni, mert semmi kedvem fizetni de nem kapni semmit.
Viszont, hátha bejönnek ezek is idővel, mert pl. a Dunán találkoztam a Jeeves sorozattal, a Coolon most ment le majdnem végig a Coupling, szóval talán van remény ezen kívül is.
Ott megy a Little Britain is, de nekem az sok egy kicsit.

Már csak azt mondja meg valaki, ha tudja, mi volt annak az angol sorozatnak a címe, ami egy ember képében családot alapított hapsiról szólt, szuper képességekkel, a felesége talán orvosi asszisztens volt, és gyerekük is született, hasonló szuperképességekkel (ez már majdnem Heroes-os ;), hogy ne legyek tök off

Lormand 2007.03.23. 15:12:01

Los Alamuszi!

Szerintem te a My Hero-ra gondolsz...
www.bbc.co.uk/comedy/guide/articles/m/myhero_66602550.shtml
ez az ...nem?

egyébként én is nagyon szeretek minden angol sorozatot(azt hittem, külön állatfaj vagyok....de nem..:-) )Little britain..isteni!vagy a másik kedvencem a Two Pints of lager and a packet of crisps...de a nem humorosak is nagyon jók sztem,már a táj miatt is..pl.Two Thousand acres of sky,Ballykissangel,stb...

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.03.23. 15:29:10

Los Alamuszi: Tudod, a „botkormány” utáni érdeklődés egy kacér, csábító gesztus volt, a csaj tudta, hogy a srác már mással kavar, így próbálta bedobni magát. Próbáld meg nem technikai oldalról megközelíteni a kérdést.:)

mukuru 2007.03.23. 15:36:31

-sg- 2007.03.23. 13:17:30

nem, az csak a jövő héten, de most jól elspoilerezted :)

Zooey Glass 2007.03.23. 15:37:55

Los Alamuszi, Lormand jól mondja, My hero, egyébként úgy tudom, minden hétköznap este fél héttől megy felirattal a BBC Prime-on:)
A Little Britain nekem is sok egy kicsit, a Jeeves nekem annyira nem jött be mint a könyvek, azok ellenben igen jók!:)P.G. Woodehouse forever...
De sztem az összes angol komédia messze a legjobb...vagy legalábbis az én humorérzékemet ezek elégítik a legjobban:)))
Amúgy legutóbb rámentem a témára Londonban, szinte az összes sorozatot meg lehet venni évadonként,de nyilván olcsóbb a letöltés:)
Nadine: na igen,a botkormány kapcsán, ezt azért mi(?) nők jobban vágjuk:)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.03.23. 15:38:48

sixx: Értékelem a próbálkozást, de még meg kéne cserélni a két szótagot: pomponlány (pom-pon-lány:)), nem ponpomlány... De már majdnem jó!

2007.03.23. 15:43:08

Lormand, köszönöm, ő az!

Nadine, ez nekem is eszembe jutott, de lehet, hogy nem figyeltem / félreértettem? Úgy rémlik, BOTVÁLTÓT mondott, ami nekem úgy jött le, hogy az "európai" jellegű váltóra kérdezett rá, de ez meg, ugye útban van egy ilyen jellegű akciónál, ezért gyorsan elvettem az ötletet. ;)
De, lehet, hogy botváltónak a Trabant / Wartburg kormányváltóját hívják?
Vagy nem is botváltót mondott Claire?
Upsz.
Majd megnézem otthon.

Ficus Cucis 2007.03.23. 15:48:15

Miért is volt olyan nagy durranás ez a "visszatérekajövőből"-jelenet?
Nem vagyok egy nagy sorozat-fan, de ezt pl. egy az egyben eljátszották az Andromédában is...

Halvány Görény 2007.03.23. 15:51:19

nemitten arról lehet szó, hogy külön vezetői engedély van a különböző típusú váltós ótókra?

Halvány Görény 2007.03.23. 15:55:23

nem önmagában az időút tényétől lesz csak érdekes a dolog, hanem attól, hogy levették róla pl a szemüveget, és egész más arcot vágott mint eddig. az arcából (is) az ember tudta, hogy itten valami súlyos dolgok történtek azóta.

2007.03.23. 15:59:53

Mert, ha külön licence kell rá, akkor Claire azt mondja, bocsika, és nem ül be megölni a csúnya csatárfiút? ;))))))
Amúgy, az is eszembe jutott (miután a szex az autóban című változatot elvetettem), hogy azért kérdi, vajon tudja-e majd vezetni, de valahogy ez sem tünt elég jó érvnek ;)
Mert, még, ha pont nem is az a fajta, amihez hozzászokott, akkor is odakéredzkedhet a kormányhoz (pl. hogy megnézhesse, hogy is kell az ilyet vezetni), illetve, egy nemleges válasz esetén sem kegyelmezett volna meg a srácnak, nem?
Na, jó, hagyjuk: hetedrangú probléma ;)

Halvány Görény 2007.03.23. 16:03:16

hát, jókislány. előre el volt tervezve, hogy tutira megöli? nem közben szta fel az agyát? lehet csak leckéztetés akart lenni. ha meg előre el volt tervezve, akkor pláne. körültekintően kell eljárni, hogy előtte ne kapcsolhassák le rendőrök stb...

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.03.23. 16:06:05

Los A.: Én írtam hülyeséget, mert elsőre letiltott ez a szar (használtam az ero.tikus kifejezést)... Botváltót mondott, de sztem nem mint eszközre gondolt, hanem utalt bizonyos testrészre. Egyébként tényleg nem fontos:)

Ficus Cucis 2007.03.23. 16:07:22

Pontosan; az Andromédában is átsmikelték Beka Valentine-t, sebhelyeket is kapott.

ismétlem: egy az egyben; ez kérem szépen nem adaptálás, ez lopás.

ettől függetlenül természetesen már alig várom a jövő csütörtöki részt.

r.crusoe 2007.03.23. 17:17:33

Én is botváltóra emlékszem, de szerintem azért kérdezett rá a BOTváltóra, mert végülis egy bot fúródott a fejébe, és erre akart utalni.

Halvány Görény 2007.03.23. 17:26:22

ez a váltós történet tényleg csak részletkérdés, amitől az egész inkább durva lesz, bár ezt még a harmadik részben nem láttuk,
szóval vigyázat !!!! szpojler jön!!!
szóval hogy a baleset következtében a szélvédődarabok levágták mindkét fiatal fejét és az egymásra zuhanó testek olyan szerencsétlenül álltak össze, hogy a lány feje került a fiú testére és fordítva. én most járok a 27. résznél és ezek még mindig ott fekszenek az autóban és azt várom, hogy a lány feje a fiú testével, vagy a fiú feje a lány testével mozdul majd meg.

Szil-Ka 2007.03.23. 18:04:26

Az elején jókislány módra eldöntöttem, hogy szépen nézem a tévében és kivárom az egy hetet a részek között, de tegnap nem bírtam ki, levettem a polcról az előre letöltött (de még megtekintetlen) feliratosban kiírt dévédét és megnéztünk még két részt. Most szégyellem magam a mohóságomért, de azért jó volt. :)

toroloco 2007.03.23. 18:23:37

Oliva!
Pl. feliratok.dyn.hu/index.php?keres=heroes
Richa!
P2P-ből ahol bármi kurrens elérhető meg annyi van mint a nyű. Hogy ne találj ahoz erősen kell akarni.

Annika 2007.03.23. 18:26:30

Sziasztok! Most regisztráltam a Hősök miatt... :-)
Én arra várok választ, hogy amikor Claire-t örökbefogadták, tudta-e az apja, hogy milyen különleges képessége van a lánynak? Van egy olyan érzésem, hogy nem véletlenül fogadta örökbe...

Zooey Glass 2007.03.23. 19:16:33

Claire mindig pomponlány szerkóban nyomatja vajh (már amikor nem pathológus köpenyben keni)?Vagy ez lenne a védjegye, hogy meg tudjuk különböztetni...kitől is?

bagaela · http://kremmarka.blog.hu/ 2007.03.23. 20:28:50

Zooey: -sg- 2007.03.23. 13:17:30
És ugye ebben a részben hangzik el az ominózus "Save the cheerleader, save the world" mondat is.
Navajh miért visel állanodan cheerleading szerkot? :)

Botválto nonszensz, semmi jelentösége. Csak annyi hogy az amcsik igen-igen nagy része automatán tanul meg vezetni, nem is nagyon látnak manualt, csak ha valami specko modelt (oldtimertöl a ferrariig) vásárolnak. Peace.

Silent Bob 2007.03.26. 15:54:52

Ráadásul az előzetesben "mentsd meg a lányt, mentsd meg a világot"-nak fordították. :S

bagaela · http://kremmarka.blog.hu/ 2007.03.27. 01:12:16

Juhos: jujj nee, áááá, jáj, na de igy...

pocak 2007.03.27. 18:39:08

Zooey:
azért a Coupling szinkronja nagyon gáz (mint ahogy a szinte azonos forgatókönyv alapján leforgatott amerikai verzió is). Ha még nem láttad eredetiben, hát ezt érdemes letölteni, ég és föld a különbség. Szar a fordítás, szarok a szinkronszínészek, de a legszarabb a hangmérnöki munka. Az angolon huszadszorra is szétröhögöm magam, a magyaron mosolyogni sem vagyok képes sajnos. És esküszöm, nem a sznobizmusom miatt.

pocak 2007.03.27. 18:42:45

Ja lefeljetettem a nem off részt. A Heroes szerintem baromi erőltetett, a 18. részre nekem sűrű izzadságszag jött át az egészből. (Jaj, hogyan is kuszálhatnánk tovább, megvan, legyen mongyuk izé apukája bigyó! (elegánsan elkerült szpojlerezés)) De lehet, hogy bennem van a hiba.

Azért majd nézem tovább, ha már idáig követtem.
süti beállítások módosítása