Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x13 - A nagy balhé

2006. december 09. 06:54 - sixx

Szójer nagyobb geci, mint gondolnánk, 600.000 dollárra nyúl le egy egészen helyes kis barna nőcskét a külvilágban, flessbekk formájában, míg a szigeten a sötét Jedi külsőt felvevő, sértett Csárlsz segítségével a táborlakók összes fegyverét magáévá teszi, mondom, szemét egy alak.

Ez a rész már jobban sikeredett, mint az előző heti Csárli szenvelgés, amin nyugodtan eret is vághatott volna magán az ember, vagy akár Zuzu Petasszal is beszélgethetett volna - nem sokkal fájdalmasabb egyik sem, mint egy felnőtt ember pelenkás vergődést nézni. Szójer sokkal jobb választás, el is tettük a beretvát menten, a sármőr beforgatja a bevezetőben említett helyes kis barnát, pedig drukkoltunk neki, hogy gondolja meg magát.

A szigeten közben Csárli dúl, szerencsére csak külsőségekben hasonlít Anakin Szkájvólkerre, nem aprítja fel Szánt, csak kicsit bántja, mindezt a gonosz császárt játszó Dzsémszford hatására, aki a Lokk és Dzsekk által kisajátított fegyvereket megkaparintva kikiáltja az első szélhámos diktatúra kezdetét, ameddig Katinka be nem adja a derekát, ő kezeli a fegyverraktár kulcsát, és ez ellen a hevesen lihegő doki és a nagyon kemény nézést gyakorló Lokk sem tehet semmit. Szájid és Hörli közben slágerrádiót hallgat, csillagok, tábortűz, már csak Dinnyés Jóska hiányzik.

Jövő héten Szájid flessbekk, meglepő vendégsztárral, és festett iraki hátterekkel.

Címkék: tv sorozat hogy volt
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szinkrobi · http://iszdb.hu 2006.12.09. 09:49:56

Én minden részt láttam, és már kezd idegesíteni hogy szinte minden részben idnítanak egy szálat, de befejezni egyet sem tudnának.
Most például már nem emlékszem ki az a francia csaj és miért van ott?
Vagy Lok hogyan tud járni, vagy mi a tököm az a bunker, és miért épült, vagy ki az a szőrös faszi és kik a társai, vagy minek nekik Vólt meg az apja, na és abból sem lett semmi hogy a tiltás ellenére a számítógéppen csetelt a fiával(?), vagy hogy kerülnek oda az állatok és aztán hová tünnek, vagy mi az a fekete füst... és csak sorolhatnám tovább a történetszálakat, amikre választ még nem adtak. Nem lehetne legalább néha-néha egy kérdést megválaszolni?
Komolyan idegesítő.
(legalább anyira, mint a Szökésben az hogy az utolsó pillanatban mégse derül ki, mégsem veszik észre stb)

kynu 2006.12.09. 10:56:09

na ezért nem nézek én Lost-ot egyáltalán

invisibledeath 2006.12.09. 11:48:13

commentrobi! Ha kiderülne egyböl becsődölne a sorozat, és utánna már nem lehetne újjat kitalálni, hogy miért folytassák, ill. nagyon jó újdonságot nem tudnak kitalálni, naameg az ilyen jellegü sorozatoknak pont ez a lényege. Én legalábbis éppen ezért szeretem a Lostot, lehet kombinálni össze-vissza :DDD. Persze engem is idegesít, de akkor is tetszik. Nekem az a véleményem, hogy nem is fogjuk megtudni mi ez az egész. Vgy azért mert egyszercsak félbehagyák az egészet (nincs nézetség stb.) vagy mert dirrekt, hogy esetleg rókabör. NA ha ezt megcsinálják (hogy félbevágják), akkor leszek igazán ideges... márpedig az lessz a vége :(((

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2006.12.09. 11:49:03

Mindig megválaszolnak egy csomó kérdést, csak az nem tűnik fel, mert két újabb van helyette. Addig jó, amíg vannak kérdések, ha az egésznek vége lesz, akkor meg az lesz a baj.

szinkrobi · http://iszdb.hu 2006.12.09. 15:45:23

Nem mondom hogy nem jók ha vannak kérdések, csak már nagyon sok van...
Lehetne egyre, kettőre már válaszolni is.
Na és egy összefüggő sorozatnál nem mindegy hogy a következő részt várod, vagy már a sorozat végét.
És nálam már a második fázis van.
Csak tényleg nehogy úgy járjak/járjunk mint a Rejtélyek városával, hogy nem fejezik be soha, mert addig húzták hogy már nem volt (nagyon) nézett így nem csináltak második évadot.

invisibledeath 2006.12.09. 20:32:12

A Rejtélyek városa ügy az engem is boszzantott.. pedig ha jól emlékszem azért nem volt olyan rossz a nézettsége.

molaris 2006.12.10. 06:20:51

Gyerekek,Ti büntiben vagytok?Régen ment a mozikban egy krimi:A választ csak a szél ismeri,s lőn úgy.

koschwarz 2006.12.11. 08:44:05

commentrobi megfogta a sorozat lényegét (kuncog)

jól néznénk ki, ha egy agatha christie regény elején is tudnánk, hogy ki a gyilkos.

mellesleg én már a 3. évad eddig leadott 6 részét is megnéztem, és jónéhány dologra lesz válasz, miközben új rejtélyek merülnek fel (kacsint)
süti beállítások módosítása