Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Heti ajánló 10.22 - 10.28, a hét, amikor kedden már csütörtök van

2018. október 22. 19:28 - Dzsudibí

Remekül kezdődik a hét, rögtön szombattal és vasárnappal, így mindenkinek kicsit több ideje marad a TV-re meredni bambán, és hogy már azzal se kelljen feleslegesen az időt húzni, hogy a színes rtv részletest bogarásszátok nézhető műsorok után kutatva, íme a mi ajánlatunk a hétre. Éjjeli baglyok előnyben a következő 7 nap során!

giphy_3.gif

Kezdjük a Netflix-szel, azzal mindenki úgy gazdálkodhat, ahogy ideje engedi. Mi éppen most nézzük A Wall Street Farkasát ezredjére, és még mindig megunhatatlan, a féktelen nyári beach partik és jachton napozás különösen jólesik most a szemnek, amikor este 6-kor már sötét van, és nevezzetek vén trottynak, de én a sapkámat is elővettem már. Sorozatpártiaknak szívből ajánlom az Atypical című dramedyt, mely a 18 éves autista Sam-ről és családjáról szól, sírva nevetős és torokszorító jelenetek arról, hogy milyen autistaként csajozni, dolgozni, meg csak úgy általában lenni a világban. A Peaky Blinders inkább a krimik kedvelőinek kedvez, a zseniális Cillian Murphy főszereplésével készülő sorozat az I. Világháború utáni Birmingham-ben játszódik, és egy gengszter família történetét meséli el nekünk. Az HBO Go újdonsága a Hervé Vacsorára című film, mely Hervé Villechaize francia színész életét dolgozza fel olyan sztárok főszereplésével, mint Peter Dinklage, Jamie Dornan és Andy Garcia. A realityk rajongóinak pedig kötelező visszanézni a korábbi Való Világ szériákat az RTL Most!-on, mielőtt megérkezik a legújabb évad, és igen, a legelső évad is visszanézhető olyan klasszikus arcokkal, mint Györgyusz, Oki, aki akár a saját nevét is el tudta fingani, vagy Majka, szőkített hajjal. 

3_40.jpg

Kedden, azaz 23-én este érdemes az HBO 3-ra kapcsolni, ugyanis 19.55-től a Deadwood legelső része kerül vetítésre, annál is inkább, mivel sok évnyi kihagyás után folytatni fogják a sorozatot. 21.00-tól a Film Mania-n Orwell igazi nagy klasszikusa, az 1984 forog, amit nem tudom ki hogy van vele, én akárhányszor örömmel fogyasztom könyv és film formájában is. Egy igazi ünnepi filmmel kedveskedik nekünk az RTL Klub, és az ünnepi alatt azt értem, hogy minden ünnephez tökéletesen passzol, legyen az nemzeti, nemzetközi vagy vallási: 15.50-től Banános Joe osztja a pofonokat milliomodjára. A Duna Tv egy kicsit jobban témába vágó filmmel emlékeztet minket arra, hogy miért is maradhattunk most otthon 4 napig, 20.20-tól a Szabadság, Szerelem című magyar filmdrámát adják, mely az 56-os forradalomnak állít emléket Fenyő Iván, Csányi Sándor és Dobó Kata főszereplésével. A Cool-on 20.40-től a Micsoda nő! megy, mely bármilyen megdöbbentő, 2020-ban lesz éppen 30 éves, Julia Roberts meg ugyanolyan szép, mint akkor. 

cq5dam_web_1200_675_2.jpeg

Szerdán már meló, kivéve azoknak, akik előrelátóak voltak, és tudták, hogy ezen a héten 3 szabadnap az valójában 9-et jelent. Mindenesetre akiknek mindegy, hogy másnap mikor kelnek, az HBO-n 20.00-tól Az Aranyélet harmadik évadának második része, az RTL Spike-on 22.00-tól a Vikingek dupla résszel vagy a Super TV2-n 23.25-től A Tetovált Lány nyújthat kikapcsolódást azt estére. És még el sem kezdtük a hetet, máris kispéntek, azaz csütörtök, a Super TV2-n késő este 23.45-től Bradley Cooper és Jennifer Lawrence szórakoztat a Napos Oldal-ban, azok, akik másnap még azért bemennek dolgozni, 20.00-tól 22.00-ig kikapcsolhatják az agyukat az Így jártam anyátokkal-ra a Comedy Central Family-n. 

pe7ktkqturbxy9jnde3mta2nja0ytq2nde0mtlkmzdkzgq5mtvhogu4oc5qcgvnkpudaadnaxtnabutbc0dfm0bva.jpg

Kettőt pislogtunk, és máris péntek, 19.30-tól a Duna TV-n az egyik legjobb műsor a kategóriájában, a Fölszállott a páva döntők döntője megy, vagyis az elmúlt évek döntősei mérkőznek meg egymással. A standuposok között sok olyan is van, akit a Sas-Kabaréba nem küldenék szerepelni, de Kőhalmi nagyon nem ilyen, a Comedy Centralon 21.00-tól Comedy Club: Kőhalmi Zoltán: Én, Kőhalmi Zoltán, és akkor szerintem ezzel meg is dőlt az egy mondatban leírt Kőhalmi Zoltánok rekordja. Szombaton este 23.00-tól a Cool-on Alfie, a csodálatos Jude Law-val, illetve a drámák kedvelőinek a Good Will Hunting a Cinemax2-n 23.45-kor kezdődően Matt Damon és Robin Williams főszereplésével ezen kívül - és itt már kicsit áthajlunk a vasárnapba, hajnali 3-kor A fiúk nem sírnak az HBO műsorán, csak hogy vidáman zárjuk a napot. És akkor nem is maradt más hátra, mint a hónap utolsó vasárnapja (basszus, hova lett az október??), 21.00-kor a már korábban említett Hervé Vacsorára az HBO-n, azok számára, akik (még) nem fizettek elő HBO Go-ra, szintén késő éjjel, 23.15-kor Interjú a vámpírral a Super TV2-n, és egy igazi klasszikussal zárjuk a sort és egyben a hetet is: a Mozi+-on A Keresztapa 2 szintén 23.15-kor kezdődően.

Címkék: ajánló
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása