Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ezért láthatjuk csak jövőre a Trónok Harca utolsó évadát

2018. szeptember 19. 12:00 - Dzsudibí

david-dan-compressed.jpg

A különböző díjátadók mindig remek lehetőséget nyújtanak a riportereknek, hiszen mindenki egy kupacban van, így lehet bombázni okos kérdésekkel a filmes szakma krémjét. Nem történt ez másképpen David Benioff és Dan Weiss esetében sem, akiknek amiatt kellett magyarázkodniuk az Emmy szünetében, hogy mégis mi a bütykös vérfarkas pöcsért tart ilyen sokáig a Trónok Harca utolsó évadának forgatása és utómunkálatai.

A páros szerint - akik egyébként éppen előtte vehették át a legjobb drámai sorozatért járó díjat –ugyan a nyolcadik évad mindössze 6 részes, de amikor végre eljutunk odáig, hogy megtekinthetjük a történetet lezáró évadot, akkor majd megértjük, miért tartott ez ilyen kurva sokáig. Csak a forgatás egyébként több mit egy évig tartott, és akkor hol vannak még az utómunkálatok, de az utolsó évad minden eddigi képzeletünket felülmúlja majd, mondta el Benioff.

A díjátadón egyébként maga George R. R. Martin is nyilatkozott, aki szerint a show még folytatódhatott is volna akár 13 évadon keresztül, de Benioff és Weiss szerint less is more, és ők azok, akik ténylegesen dolgoznak a sorozaton (máhogy a filmes változatán), így Martin végül kénytelen volt elfogadni a döntésüket:

“David and Dan have been saying for like five seasons that seven seasons is all they would go. We got them to go to eight but not any more than that. There was a period like five years ago when they were saying seven seasons and I was saying 10 seasons and they won, they’re the ones actually working on it.”

Ez persze nem azt jelenti, hogy 2020 után a GOT rajongók lógva maradnának, hiszen már most számtalan spin-off terve lebeg a levegőben, többnyire előzménytörténetek 100, vagy éppen 5000 évvel a jelenlegi történet előtti korokból.

Címkék: hbo trónok harca
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása