Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Valószínűleg a Walking Dead az egyetlen sorozat, ahol még a zombik között is vannak celebek

2018. július 17. 17:00 - Sick Rhymes

scott_20ian_20zombie.jpg

Az egyik legszórakoztatóbb dolog, amikor az ember egy tévésorozatban észreveszi, hogy a 43326. mellékszereplő valójában egy ismert hollywoodi színész, aki poénból ugrott be egy kicsit szerepelni. Ezek ugyebár a cameók, aminek a műfaját azóta tényleg mindenkinek illik ismerni, hogy az átkozott Ed Sheeran felbukkant a Trónok harcában. A Walking Dead sem kivétel ez alól, bár azt hozzá kell tenni, hogy ebben a sorozatban egészen más értelmet nyer a "híres ember cameója" fogalom.

Holtak hajnala

flyboy.png

A harmadik évad ötödik részében felbukkan egy fehér inges, fejét oldalra fordító zombi, akiről a többségnek nyilván fogalma sincs kicsoda, ellenben a hardcore horrorrajongókkal. Greg Nicotero ugyanis nagyon cselesen be-becsempészett a Walking Deadbe olyan zombikat is, akik már feltűntek más horrorfilmekben. Ilyen Flyboy is, aki arról ismert, hogy neki vágta le a helikopter propellere a fejét az eredeti Holtak hajnalában.

plaid.jpg

Nem ő az egyetlen zombi, akit Nicotero kikölcsönzött az idén 40 éves Holtak hajnalából, szintén George A. Romero klasszikusában lehetett látni a piros, flanelinges zombit is, aki szintén felbukkant a Walking Deadben.

Egy amerikai farkasember Londonban

jack_goodman_reference.png

Szintén érdekes cameót lehet észrevenni a negyedik évad kilencedik részében. Az egyik zombi pontosan úgy néz ki, mint Jack Goodman azután, hogy szétcincálta egy farkasember, majd később visszatérve annyira szétesett a feje, mint egy két lábon járó hullának. A filmet és az epizódot egymás mellé rakva egyértelmű a hasonlóság, és hát Nicoterótól sem kell meglepődni, hogy maszkmesterként el-elrejti valamelyik régi kedvencének a mását a sorozatban.

Holtak napja

bub_walking_dead_day_of_the_dead_costume.jpg

Nyilván Nicoterónak egy zombis klasszikus idézése kevés, ezért a negyedik évadban felbukkan Bub, a Holtak napja egyetlen, minimálisan intelligens zombija, aki valamennyire még használni tudja az agyát a többi Romero-zombihoz képest. Nicotero még arra is ügyelt, hogy a smink mellett Bub ruhája is tökéletesen ugyanaz legyen.

Hines Ward

1c4633641-hinesward-walkingdead_121105_today-inline-large.jpg

Nem csak zombik, hanem más ismert emberek is örömmel mentek szerepelni a Walking Deadbe. A Pittsburgh Steelersszel 14 szezont lenyomó wide receiver, Hines Ward szintén a negyedik évadban bukkant fel zombiként, de azért a sportolónak volt protekciója is a melóhoz, ugyanis a T-Dogot alakító IronE Singleton csapattársa volt Wardnak, amikor még mindketten a Georgia Egyetemen fociztak. Wardot két órán át sminkelték, és még a mezszámát (86) is felfestették a tarkójára. Wardról egyébként a Glennt alakító Steven Yeun elmondta, hogy soha az életben nem akarna vele tényleg zombiként találkozni, de még Singleton is azt nyilatkozta róla, hogy valószínűleg minden idők leggyorsabb zombija lenne.

Scott Ian

Az Anthrax metálzenekar gitárosa hatalmas horrorrajongó, és már 2011-ben arra készült, hogy zombiként bukkan fel a sorozatban, de végül csak az első websorozatban jutott neki hely. Aztán három évvel később csak összejött neki a várva várt debütálás, sőt, nem is akárhogyan! Amikor Rick és Carl kettesben kószálnak, megtámadja őket pár zombi, akikkel elég könnyen el is bánnak. Aztán egy csomó szemét alól előbukkan Ian Scott, és megragadja Rick lábát, de hiába. Végül Carl végez a zombival, de Scott büszke lehet magára, mert talán egy celebzombi sem kapott annyi képernyőidőt, mint ő.

"Johnny Depp"

walking-dead-johnny-depp.jpg

A hatodik évad 12. részében Ricknek legvágott fejek közül kell rájönnie, melyik volt valaha Gregoryé. A figyelmesebbek észrevehették, hogy a középső fej nagyon hasonlít Greg Nicotero fejére, aki el is ismerte, hogy időhiány miatt nem volt kapacitásuk rendesen lemodellezni a színész fejét, ezért a saját arcmását használták. Az epizódot rendező Nicotero azt is bevallotta, hogy a kép jobb szélén látható fejet pedig Johnny Deppről mintázták, és eredetileg csak alap lett volna, amit aztán átalakítanak, de végül időhiány miatt Johnny Depp fejének a mása szerepelt levágva az epizódban. Azt ne kérdezze senki, hogy a forgatáson Norman Reedus miért könyörgött annyira a kellékeseknek, hogy hadd vigye el a zombifejeket majd magával.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása