Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8247-8248. rész

2017. február 02. 14:00 - Gillotte

Emíliát nagyon kínosan érinti, hogy az anyja hozta a drogot a házhoz, ő pedig mégis Petit meg Milánt hibáztatja, ráadásul utóbbi egy meg nem érdemelt pofont is kapott. Milán keményebb dió, úgyhogy Emília Petivel kezdi a bocsánatkérést, aki mivel nem haragtartó srác, nem csinál ügyet a dologból. A happy end azonban messze van, ugyanis Milán közben elszökik otthonról.

bk_januar20_1_1.png

Judit nagyon nézelődik Nóránál, megnézi Timi és Tóni képeit is, úgyhogy kérésére Nóra röviden összefoglalja: Timi mindenki szerencséjére Svájcban van, Tónit pedig kiírták a sorozatból. Szóba kerül Ottó, mint saját gyerek, hogy ó, a gyereke már nem bízik meg benne, lemond hát az apanázsról (valahogy úgy volt, hogy Robi fizette, mivel miatta halt meg Ottó apja, és a fizetés Nórára szállt Robi halála után, de aztán Miki átvette ezt a terhet, hogy segítsen Nórán). Szóval az a cél, hogy mostantól Ottó kapja. Nóra jelzi Ottónak, hogy az anyja jó útra kezd térni, de Ottó nem hisz ebből egy szót sem, hisz ismeri az anyját. Judit is próbálkozik kedveskedéssel Ottónál, de a fiú nagyon ellenszenves vele, biztos benne, hogy az anyja álnok, és mindig győztesen jön ki mindenből, mások kára árán is. Lehet, hogy van benne valamit, amit a srác mond. Judit ezután Mikivel kedveskedik, meghallgatja a sztorit Timikéről, akit folyton Hercegnőnek becéz, pedig a gyerek már kifejezetten rühelli ezt a becenevet. Dolga van, megy hát, de mi nézők látjuk, hogy nekiáll írni egy listát mindarról, ami eddig kiderült Mikiről, és Nóráról… háromszor házasodtak, Timit Hercegnőnek becézik… de hogy ez mire jó?

bk_januar20_2_1.png

Ági sürgetné Gizit, hogy hamis tanúzásért cserébe kell-e neki a pénz, amit Stella iskoláztatására fordíthat. Gizi nem mer hamisan tanúzni, mert oké, hogy csak a Herr cáfolhatná meg, de ki tudja, hogy nem jön-e rendbe. Ági azonban fordít a dolgon: a rendőrség nem fogja díjazni, hogy Gizi látott egy bűntettet, és nem jelentette…úgyhogy jobb, ha elfogadja a pénzt, és hallgat arról, amit látott. Gizi elég nyomott hangulatba kerül emiatt, ami Lacinak is feltűnik, és addig noszogatja Nováknét, míg el nem mondja, hogy mi a baj.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása