Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8245-8246. rész

2017. február 02. 12:00 - Gillotte

Kristóf próbálja a Bartha-lakban elrejteni a drogot, de nem sikerül, ugyanis Krisztián jön, úgyhogy gyorsan bedobja a fiókba, és mivel kivenni már nincs idő, lemegy a kisboltba. Bözsi újra visszamegy a szerért a kisboltba, bemegy a raktárba azzal, hogy akácmézet keres, ám sápadt arccal állapítja meg, hogy ,,volt méz, nincs méz”. Kristóf összerakja a dolgokat, be is avatja később Tóbiást, hogy tutira az öreglányé a cucc. Visszamennek a lakásba megkeresni a drogot, de addigra már rég Rudinál van, úgyhogy vallanak: Bözsi nénié a szer. Azt nem látjuk, amint a néne színt vall, csak azt, hogy Kristóf és Tóbiás borozgatás mellett nevetgélnek a történteken, és örülnek is neki, hogy ez az egész közelebb hozta őket egymáshoz, Bözsi pedig eközben Rudinak tálal ki a történtekről, aki megígéri, elintézi okosba.

bk_januar19_1_1.png

Ádám kibontott inggel tér magához Giginél, aki addigra már nincs otthon, úgyhogy hősünk is elpályázik gyorsan. Furdalja a lelkiismeret, úgyhogy főz Zsófinak egy olaszos vacsorát. Úgy tűnik azonban, hogy szent a béka, mivel Zsófi vesz Ádifiúnak egy fényképezőgépet, ami pont olyan, mint a régi volt, mert fényképezőgép nélkül szegény nem tud dolgozni. (Hát elmegy addig ő is a Rózsába, mint mindenki más, míg össze nem gyűlik a pénz…) A gép használt, de azért biztos nem két fillér volt, a fotós meg is hatódik rajta. Zsófi megbocsát Ádámnak, de csak akkor, ha nincs több hazugság, amire Ádám meg is esküszik. Naná, egy ilyen gépért, simán. Míg tart a békülő-csók, addig Gigike szépen felnyomja az Ádámról készült alvós fotót a BK-s Facebookra.

bk_januar19_2_1.png

Juli teljesen belelovalja magát, hogy Peti újra drogozik, Attila kicsit kételkedik ugyan, de megkérdezik Petit, hogy mi a helyzet drog-ügyben. Peti amint alkalom van rá, elég rendesen nekimegy Emíliának, amiért hazugságokat terjeszt róla, Attila állítja le, de abban igazat ad Petinek, hogy Emíliának nem kéne szart kevernie, még jóindulatból sem. Natasa is felhívja anyja figyelmét arra, hogy baromságot csinált, hiszen akár Miláné is lehetett a drog, ő meg a frászt hozta Julira. Mivel már csak egy gyanúsított marad, Emília letámadja Milánt azzal, hogy ugyanolyan felelőtlen, mint az apja. Milánnak nem kell a szomszédba mennie a válaszért, rávágja, hogy bizonyára Emília szippantotta fel a port, ha ész nélkül vádaskodik. Csattan a pofon, amit Emília rögtön megbán, de már késő, Milán bevágja maga mögött a szobaajtót. Irma is tanúja a dolognak, hogy drog miatt pofozkodik a pszichológusnő, úgyhogy a lehető legtermészetesebben mondja, hogy ,,de hát én tettem a drogot a szekrénybe!”. Mindegy, itt biztos lesz megbocsátás, ők hárman, Emília, Natasa és Irma az egyetlenek, akik igazi, szerető családként funkcionálnak, és sosem fekszenek le úgy, hogy haragban vannak, kell ilyen is!

bk_januar19_3_1.png

Nórának plusz kaját kell vennie Ottó anyjának beköltözése miatt, gyanús neki, hogy a nő egy darab bőrönddel jött, holott állítólag felszámolta a németországi életét. Miki szerint csak kombinál Nóra, hisz Judit olyan kedves. Amint úgy adódik, Miki el is beszélget Judittal, elmeséli, hogy épp vízben nyomulnak, de jó, és segíteni akar lakást találni neki, hisz erre valók a barátok. Hát igen, ,,öl, butít, és nyomorba dönt…”

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása