Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x54 - Freedom

2016. május 22. 09:49 - sixx

screen_shot_2016-05-22_at_08_51_10.png

Egy nappal vagyunk csak túl a Fogom Ezt a Széket És Beleállítom A Tiszteletlen Picsádba Te Rohadík-hupákoláson, meg lehet tenni a téteket, hogy kivel üvöltözik majd ma Attila, akinek egyre inkább foszlányokban lógnak az idegei. Kész szerencse, hogy már csak egy hét van hátra, inklúding a jövő vasárnap esti élő finálét, amiben majd az egész ország előtt hülyét csinálhat magából, és fog is, mert ez egy ilyen ember. Zé van velünk ma, hogyvoltozik, Gergő és Szinti védett, azaz a kiválasztott Attila, Brigi és Gaben lehet.

Jön a műparasztműpostás, akit Gaben a kertben hugyozva fogad, mert meg kell adni a módját a dolognak. Az van, hogy kiválasztás lesz, Szinti örül annak, hogy így felgyorsultak az események, Attila meg annyira nem tud már mit kezdeni a feszkóval, hogy inkább kimegy kaszálni, és közben narrálja az eseményeket, köznyelven szóva magában beszél, ami akár kóros is lehet, ugye, d ez csak az egyik a sok probléma közül, ami terheli ezt az arany embert. Szól is Briginek, hogy beszéljenek a kiválasztásról, gondolkodom, mondja, hallom, válaszolja Brigi. Megbeszélik, hogy Attila kapja majd a több jelet, és Gaben őt fogja kiválasztani, és taktikai szempontból ilyenkor az van, hogy nem Gabent viszi párbajra, mert az el lehet bukni, hanem Brigit, aki amiatt aggódik, hogy majd a többiek (értsd: Gergő) azzal vádolja, hogy konspirál. Amit nem értek, de nem baj.

Ha kiviszlek, agyonváglak. (Attila)

screen_shot_2016-05-22_at_08_57_39.png

Brigi aszongya Gergőnek, hogy Gabenre teszi a jelet, és mivel Attila nem viszi ki Gabent, így tök egyértelmű, hogy ő fog párbajozni Attilával. Gergő értetlenkedik. Jön Zé, és viszi is őket kiválasztásra, mert már csak egy hét van a műsorból, és sietni kell, a mai adásban egy full hetet lezavarunk. Húszmillió a tét, mondja Zé, tessék komolyan venni. Attila, hogy lesz ez? Úgy, hogy én kapom a jeleket, úgy. Mit balhéztatok ti Szintivel, kérdezte Zé, ami NAGY HIBA volt, mert Attila ledarálja a mantrát, tiszteletlen semmirekellő kispicsa, alszik, mórikálja magát a kamerába, oszt annyi. Szinti pont leszarja Attilát, és nem hallgatja végig, amin Attila már csak röhög.

Elhagytad a dohányodat és az keresed négy napja. Hát milyen életet élhetsz te kint? (Attila)

screen_shot_2016-05-22_at_09_00_42.png

Szinti rakja a jelet, Attilára. Brigi Gabenre, ahogy azt megmondta, de hát ez elég felesleges jel, mert a heti gazda Gaben saját magát nem jelöli párbajra, de mindegy. Gergő jön, Attilára rak, de rittyent hozzá egy kis beszédet, miszerint Attila nem szorgos, és nincs itt keresnivalója, amitől Attila nulláról 100-ra gyorsul 0,03 alatt, miben gátollak én téged? Gergő felsorolja, hogy Attila belekontárkodik mindenbe, de a saját dolgát ne végzi, elköti a szamarat, amikor az nem rá van bízva, és így tovább, mire Attila leparasztgecizi, és egy rémesen kellemetlen beszóláscunami lesz a vége, amiben előjön Brigi, Attila és a női párbajellenfelek, mert Gergő a középkorban ragadt agyilag, és nem fogja fel, hogy ez egy játék, amiben nincs nő és férfi csak ellenfél, és egészen odáig fajulnak, hogy a na akkor menjünk ki, oszt verekedjünk is elhangzik, de sajnos ebből nem lesz semmi, sőt, Zé széjjelülteti őket. Attila Brigire tesz egyébként, így 2-1-1 az arány, Gaben meg úgyis Attilát jelöli majd.

A házban folytatódik az anyázás, Gergő szerint Attila szájkaratézik, ami náluk nagy kevés. Ne tudom, hol van ez a náluk, Attila sem, aki aszongya, hogy ő nem a pofáját jártatja, hanem magát adja. És csak saját magától fél, mondja a riportban. Közben kisnyulak születnek, elképesztően cukik.

A csüngőhasú kismalacokhoz hasonlítanak. (Szinti)

screen_shot_2016-05-22_at_09_15_11.png

Este Gaben kicsit vívódik, aztán jelöl, Attilát, aki meg ígéretéhez híven Brigit viszi majd párbajozni, de ezt egyelőre nem mondja. Gergő persze a féltékeny idegbeteget alakítja, és baszogatja Brigit, hogy miért azzal az emberrel (Attila) beszélget, aki éppen kiviszi párbajra. A kérdés valahol jogos, Gergő besértődése nem, mert egy mimóza gyökér, nagyon sajnálom, hogy döntős lesz, azt meg még jobban, hogy az idióta nézők miatt meg is fogja nyerni. Mert olyan jóravaló rendes embör, azér. Faszom. Attila másnap fel akarja verni a tanyasiakat hajnalban, de rájön, hogy nem ő a főnök, így inkább kimegy a kertbe, és a teheneknek magyaráz. Ha szerkesztői utasításra, ha nem, elég szánalmas. A sertésgyilkos Kongó a kismalacokkal bandázik, ezt már láttuk egyszer. Gaben aszongya Turnernek, hogy ha nyer, megveszi, és hazaviszi magával. Szintit a hím láma inzultálja, menekülőre fogja. Zajlik az élet, na. A láma elég gyökér, és nyakon köpi. Attila röhög, aztán őt is vegzálja kicsit a hím.

screen_shot_2016-05-22_at_09_16_54.png

Kiválasztás, Brigi kapja a kendőt, Gergő szerint ez gyávaság volt, szerintem meg kiváló taktika döntés. Attilának senki nem fog drukkolni a párbajon, mindenki Brigit támogatja majd. A párbajozók kapnak egy órát, hogy a hozzájuk legközelebb állóval megbeszéljék a hogyantovábbot, Szinti mehet pocolni, Brigi Gergőnek, Attila Gabennek beszél. Semmi érdekeset, ugorggyunk. Gergő most is paraszt egyébként, és mintha kicsit felszabadulna attól, hogy Brigi megy a vágóhídra a párbajszörny Attilával szemben.

screen_shot_2016-05-22_at_09_24_57.png

A párbaj összetett lesz, először szénát kell lapátolni az alpakkának, aztán öt almát kiszedni egy hordóból, foggal, és azzal etetni a kismalacot, majd kukoricát morzsolni, vagy egy kilónyit, megetetni a tikokat, majd egy ostorral leverni három köcsögöt három oszlopról. Brigi, you are DEAD.

screen_shot_2016-05-22_at_09_29_58.png

Attila a szokásos lendülettel esik neki a dolognak a közben eleredő esőben, és mire Brigi rájön, mit kellene csinálnia, már a második állomáson van, és fulladásközeli állapotban hordja az almákat. A kukoricamorzsolásnál Brigi zárkózik, de Attila megállíthatatlan, és pikkpakk letudja ezt az akadályt is. A szokásoknak megfelelően a vesztes vigyorog, eddig senki nem dühöngött vagy anyázott a kiesés miatt, mintha a játék egy meló lett volna, amit le kellett tudni, oszt jónapot. Mindegy, ilyenek vagyunk. Gergő nem nagyon rogy meg a csaja távozásától, Brigi se az a szomorkodós fajta, Attila viszont megállja, hogy körbe szaladgáljon yesmotherfuckersyes kiáltásokkal. Visszamennek a házba, és Gergő vicceskedik, láthatóan felszabadul, hogy a kolonc kikerült a nyakából. Attila az állatokkal beszélget jobb híján. Brigi pakol, búcsúzik, egy hetet kibírnak egymás nélkül, úgy meg pláne, hogy ha meglesz a 20 milla, Gergő le se fogja szari Brigit.

Este buli, Szinti addig rázza a picsáját, míg Gaben el nem kezdi stuffolni, hogy na, kell neked a veres hús, mire Szinti berág, vegyed elő bazdmeg, Gaben viszont inkább felmenekül az emeletre, van neki csaja, akit szeret. És akit a hétfői adásban megmutatnak majd, a farra beköltöző Aurelio mellett. Isten irgalmazzon nekünk.

screen_shot_2016-05-22_at_09_43_53.png

Címkék: a farm
365 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hortenzia Schneider 2016.05.22. 09:57:39

sixx:Igen gaben hugyozik, kezet,fog, kilincset,fog

Sanda.Ipse 2016.05.22. 10:02:38

Gábor végre tudja értelmezni, hogy hiába van rajta jel, magát párbajra úgysem nevezi meg. Talán azt is felfogta, hogy előzőleg Gergő miért rákalapált. Nem vagyok benne biztos:)

Sanda.Ipse 2016.05.22. 10:03:36

@sixx: ez aljas volt:))
Én meg töltöm az időm, hogy idetereljem a nyájat.

lambada 2016.05.22. 10:05:07

Jön az Attila fényezés... Gergő beállítva bunkónak, Gaben cukkernek. Ez jobban megosztja az Attila ellenes tábort. Ilyen nélkül tuti lenne Gergő népszerűsége, semmi izgalom, de így lehet majd a százalékon cidrizni... Pfejj.

Sanda.Ipse 2016.05.22. 10:15:47

@lambada: bízom Gergő győzelmében.
A szavazás módja ismert már? Okosteló?

Mara100 2016.05.22. 10:44:30

Szerintem Gábornak pont magát kellett volna jelölnie és kivinni az Attilát. Tuti megnyerte volna és a nézők szemében ez ért volna jó pár szavazatot. Attila kivihette Brigit mert lehetősége/joga volt rá csak valahogy nem sportszerű ezt mindenki érzi. Talán ők azt nem is tudják, hogy a végén szavazásos döntő lesz, mert ilyen szinten nem akarnak megfelelni a nézőknek.

penna 2016.05.22. 10:45:41

Brigi innentől kezdve abszolút a mikrokörnyezetére fog koncentrálni:
rtl.hu/rtlklub/farm/brigi-osszebutorozna-gergovel

itt még lövése sincs a csajnak, mi vár rá a mikro- és a makrokörnyezetében...

Sanda.Ipse 2016.05.22. 10:46:41

@Mara100: egyáltalán nem tuti, hogy megnyerte volna. Attila sokkal fürgébb, mint Gábor. Gábor benn akart lenni a döntőben és ez abszolút érthető.

Sanda.Ipse 2016.05.22. 10:50:06

@Sanda.Ipse: sőt Attila döntése is érthető volt. Ez a műsor nem a gálánsságról szól, hanem tattikáról és versenyről.

Sanda.Ipse 2016.05.22. 10:51:21

@penna: Görgő azt is nyilvánvalóvá tette számára többször, hogy a jövőjük attól függ, hogy ő utólag megnézve mit lát Ribiről a műsorban.
Hát pl. azt, hogy smárolgatja a nyakát Attila...

Mara100 2016.05.22. 10:55:54

@Sanda.Ipse: Szerintem meg simán nyert volna. Attila már nagyon labilis és egy szoros párbajt nem tudna idegileg sem teljesíteni.
Persze, hogy érthető csak mégis valahogy érzi a nézők többsége hogy nem sportszerű.

Mara100 2016.05.22. 10:59:10

Egyébként ha Attila nyer is, ő lesz a játék legnagyobb vesztese. Szerintem BB Évi sorsára jut vagy minimum megint sittre.

penna 2016.05.22. 11:02:20

@Sanda.Ipse: az adások visszanézésére való utalgatásaiból is látszott már, hogy Gergő nem bízott a csajban, érezte, hogy benn sem volt vele őszinte és tisztességes, és zajlódhattak a háta mögött események. és igen, ha meglátja majd, hogy az ősellenség gyökérrel mit művelt B., akkor azzal végképp vége lesz a kontaktjuknak. :))

ahogy én láttam, Gergő főleg a Brigi-Attila "barátság" szárba szökkenése óta pláne rohamosan kezdett kijózanodni. tegnap pedig, amikor Zé rákérdezett, hogyha B. ki is esik, és Gergő megnyeri a játékot, akkor a 20 millió már amolyan közös nyeremény lesz-e, Gergő egyértelműen közölte, hogy egyedül jött be és egyedül is fog nyerni. ez alatt B. arckifejezése nem túl sok balanszról árulkodott. :D

zsuzsha 2016.05.22. 11:09:57

Teljesen normális Gergő öröme, hogy Brigi nincs már a farmon. Egyrészt reméli, hogy neheztelni fog Attilára, mert kivitte, másrészt nem idegesíti, hogy az elkövetkezendő piálások alkalmával a csaj megint szájról szájra jár jobb esetben. De mint elhangzott kint a stábbal is lehet bulizni..........
A másik érdekesség -nem hiszem, hogy szerkesztői vágás- Briginek nem a gyerekei (mikro környezete, ahogy Ő nevezi), hanem a munkahelye jutott eszébe a kinti életről. Igaza van Atillának: Briginek szabadság kell, amiben minden kötöttség (gyerekek, szerető, gyermekeinek "apjai", barát) csak akadályozza. 35 évesen még nem érett meg a felnőtti felelősségteljes életre, hiszen még beszélni is csak gyermeki nyafogással tud. Ja, és ezzel nincs egyedül a való világban sajnos......

loholka 2016.05.22. 11:18:34

Hát a lépés az pszichopata részéről logikus volt és nagyon okés. A ribanc kint van végre . Ő volt az egyetlen ember aki hízott a farmon nem hiába lötyögtette mindig a bögrét. A megbeszélés valakivel-nél a Gergő -RibiBrigi páros kínos volt, Ribi mászott volna Gergő hárított, pedig a ribi a szerelmét emlegette. Nos azt hiszem a lepel lehult, a pasi megkönnyebűlt nem kell már a szerelmest - a sértődött szerelmest alakítania. A párbajon a ribi szálanként akarta elhordani a szalmát??? esze semmi ... a kukorica morzsolásnál sem volt ügyes pedig jó nagy lapát kezei vannak. /egyébként az könnyebben megy ha egy már lehántott csumával dörzsölöd a hántani valót , mert nem fájdul meg úgy a kezed és gyorsabb is/ Na a lényeg, hogy kint van. Amiket Zé nek ott összehordott a szerelmével való összeköltözésről, meg van e munkahelyem.. a gyerekeit meg sem említette. Gyanítom a a Gergő le se fogja kint szarni ha nyer ha nem nyer akkor sem. Én egyébként most is a Gabeszt pártolom a maga egyszerűségében , ember maradt se túl részegedés se punci fogdosás, viszont dolgos . Na mármost ha némi jó példát szeretne a csatorna a fiatalok felé mutatni akkor őt hozza ki győztesnek, és nem a pszichopata 1 /Attila/ és női megfelelője a pszicho2 Cintit, vagy a szintén lusta kétszínű Gergőt . Bocs kicsit hosszú lettem.

penna 2016.05.22. 11:25:34

@loholka: Brigi nagy munkahely miatti aggódása is csak színészkedés. a bolt, ahol dolgozik, az egyik tesója tulajdona:

www.facebook.com/211335629222999/photos/pb.211335629222999.-2207520000.1463753402./220743901615505/?type=3&theater

Sanda.Ipse 2016.05.22. 11:25:38

@loholka: számomra nem példakép egy olyan fiatal, aki képes 9 millát áldozni szteroidokra. A húszból meg majd drogot vesz?
A kisfiam elé hamarabb állítom példaképnek a gergőféle figurákat. Értelmes, erős, küzdőszellemű és az izmait nem koksszal szerezte drága pénzért.
Példakép azért is, mert a fiatal éveiből hatot áldozott hátrányos helyzetű, elhagyott gyerekek nevelésére, ha már példaképekről kell egyáltalán beszélni.
Azt meg ugyancsak nem érzem külön díjazandónak, hogy valaki gyárilag retardált.

Chuck Νorris 2016.05.22. 11:26:33

a müparaszt müpostásrol olvastam hogy valójában igazi paraszt, mert gazdálkodik ezerrel.
Azt nem tudom hogy a müsorba jelentkezett e eredetileg, de a falujában azt hitték róla hogy benn lesz, szal valószinüleg igen de nem fért be, igy munkát adtak neki mint külsö állati tanácsadó, postás, dj, fasztuggyamégmi.

Chuck Νorris 2016.05.22. 11:29:17

jajj má az egész müsor szinészkedés, hiszitek vagy nem. Gergő is azért örült mert egy feladattal kevesebb lett, nem kell játszani tovább a müszerelmes mindigátbaszott müparasztot. :)

Sanda.Ipse 2016.05.22. 11:30:34

A faroklengető drogos remek példa Gáborkának, hogy kell elcseszni további milliókat.

Chuck Νorris 2016.05.22. 11:35:19

@Sanda.Ipse: miért a diákhitelnemfizető Gergőnek adnád? felvenne még több hitelt, aztán baszna visszafizetni.
vagy odaadnád Attilának az majd venne uj kocsit meg sok piát, részegen már nem egy kirakatba hajtana be, hanem egy egész plázába, utána meg majd elfutna megint a rendörök sőt a rendörök, FBI, Interpol elöl :)
Ilyen erővel Szintike érdemli a lét mert róla nem derült ki semmi csak hogy buta tyuk :)

Sanda.Ipse 2016.05.22. 11:40:00

@Chuck Νorris: azt hiszem, már eddig is kiderült, hogy igen. Gergőnek adnám.

Cimili 2016.05.22. 11:42:40

@sixx: Ez nagy volt! :DDDDDDD A posztod meg ismét jól sikerült. :)

loholka 2016.05.22. 11:43:37

@Sanda.Ipse: én nem tartanám a Gábort retardáltnak, mert nem az! azt hogy mire költi a pénzt az ő dolga de Gergő se példaképnek való aki 36 éves és semmit nem tud felmutatni semmi igazán komolyat hát.... mert ebbe is belekapok abba is, de semmit nem csinálok végig milliós adósságaim vannak se lakásom se semmim . A gyerekekkel való foglakozás szép dolog / fontos is/ de valljuk be őszintén a elhagyott gyerekek mellé nevelőnek nem nehéz bejutni . /természetesen vannak feltételek aminek meg kell felelni pl büntetlen előélet stb../ De az az igazság hogy egyiket sem ismerjük csak az alapján amit a csatorna nekünk bejátszik és az minden bizonnyal édeskevés ahhoz , hogy jól megítéljük őket. Szóval majd meglátjuk.. kinek kedvez a szerencse meg a csatorna . :)

Cimili 2016.05.22. 11:43:44

@Hortenzia Schneider: Nem csak Gabesz, szerintem egy csomó pasi ezt csinálja.

Sanda.Ipse 2016.05.22. 11:43:58

@Chuck Νorris: az állam meg hajtsa be a hitelt a nyereményéből. Így mindenki jól jár:)

Sanda.Ipse 2016.05.22. 11:45:07

@loholka: ha szerinted csak az anyagi javak a "valami", akkor Gergőnek semmije nincs. Ha az élmények, megtapasztalások, akkor szerintem ő a leggazdagabb.

loholka 2016.05.22. 11:46:40

Ha Gábor drogos lenne azt hiszem akkor az már rendesen kijött volna rajta párnap után, úgy,hogy én ezt azért nem emlegetném .

Sanda.Ipse 2016.05.22. 11:48:58

Az állam is degradálja az oktatói-nevelői munkát, ti miért is tennétek másképpen?
Na, sziasztok és csá (ahogy Zé mondja) a döntőig.

Cimili 2016.05.22. 11:49:41

@Chuck Νorris: Ez a műpostás már szerepelt a feleség keresős gazda műsorban, ahol Sly is, télleg igazi gazda.

Cimili 2016.05.22. 11:54:40

@Sanda.Ipse: Ugye nem megsértődtél? Mert azt itt nem szabad, nem kell mindent véresen komolyan venni!:)

Chuck Νorris 2016.05.22. 11:55:20

@Sanda.Ipse: meg ne sértődj már :)
én csak azért piszkállak mert Gergőt beállitanád példaképnek. közben szerintem nem szeretnéd ha a fiad 35 évesen ott lenne lakás, feleség, gyerek nélkül nyakán millios tartozással, és hogy rendbe jöjjön az élete picit, egy gagyi müsorban kellene bohockodnia :)

Chuck Νorris 2016.05.22. 12:02:18

@Cimili: látod látod hisztiznek itten néha ezek a nyugdijasok mint pld Sanda, meg Aloksak, de csak azért hogy te meg más hölgyek vigasztalják öket :)

Mara100 2016.05.22. 12:02:27

@Chuck Νorris:
Miért kinek van több ebben a műsorban de komolyan? Kinek van mondjunk lakása ebben a műsorban mert én csak azt hallottam, hogy az Attila is az anyjával él.
Az, hogy pl Briginek van 3 gyereke vagy Attilának kettő az nem érdem. Erre még az állatok is képesek. Majd ha Brigi/Attila gyerekei azt mondják 25-30 évesen, hogy jó szülők voltak akkor lehet érdem.

Chuck Νorris 2016.05.22. 12:08:11

@Mara100: én nem foglalkozok azzal hogy kiben van több, csak a példakép témán társalgunk. mert szherintem egyik játékos sem hibátlan tehát nem példakép.
már eleve nem álitanék olyan embert példaképnek a gyerekem ekl aki realityben bohockodik.

Mara100 2016.05.22. 12:11:51

@Chuck Νorris: Persze, hogy nem hibátlan egyik sem mint ahogy mi sem :)

Cimili 2016.05.22. 12:16:56

@Chuck Νorris: Itt mind nyugdíjasok vagyunk. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.05.22. 12:17:09

@sixx: :DDDDDDDDDDDDD. Ez volt a legjobb a posztban! :-)

Cimili 2016.05.22. 12:17:51

Ja és Sanda nem pasi. Remélem nem haragszik, ha elárulom. :)

Cimili 2016.05.22. 12:18:39

@VV Erőlegény: Ez nagyon vagány húzás volt tőle. :DDDDDDDDD

Raszputyina 2016.05.22. 12:26:35

Sixx vajon miért utálja ilyen látványosan Gergőt? Nekem ugyan van erre egy elméletem, de nem osztom meg. Viszont Attila szeme felidézett bennem egy másik igéző, őrült szempárt, talán sikerül a linket betennem:

www.google.hu/search?q=rasputin&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiriJfDu-3MAhVLrRQKHVfGB6AQ_AUIBygB&biw=1280&bih=913#imgrc=eAkpUb0D6V8EBM%3A

Avanivi 2016.05.22. 12:44:13

@loholka: " se punci fogdosás, viszont dolgos ." Mi a probléma a punci fogdosással ha viszont dolgos?

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 13:07:07

@Chuck Νorris: Mondtam már. Nem vagyok nyugdíjas!! Komprende? :D Ne idegesíts fel, hidd el, jobban jársz. ;)

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 13:08:15

@Cimili: Na csak a saját nevedben beszélj. :D Ne öregíts már. Én még csikó vagyok. :D

Cimili 2016.05.22. 13:10:27

@ALOKSAKTWO: Tévedésben vagy, itt mindenki nyugdíjas, az is aki nem. :D

alsophila grahami 2016.05.22. 13:33:09

@Raszputyina: hehe nekem is, de én se osztom meg, nem bántjuk sziksszeeet ;)) már csak ezért sem >> @sixx: xDDDDDD

Avanivi 2016.05.22. 13:34:59

@Chuck Νorris: Nem beszélt senki példaképről. Arról van szó, hogy három fő közül kell kiválasztani az egymáshoz viszonyított legjobbat és bárhogy alakul a Gergő a legnormálisabb. Eddig, és valszeg az is marad. Gábor aranyos, Attila egy f@szkalap, semmitérő, a kamera előtt parádézó ütődött. Eltévedt az életben, azt gondolja ha másokat amortizál attól lesz ő nagyobb. Az ő szavajárása, hogy "mit értél el te az életben,semmit." Mindenkinek ezt mondja, még a 20 éves Szintinek is, pedig ahogy elnézem ő van a legsz@rabb helyzetben.

alsophila grahami 2016.05.22. 13:41:12

@Chuck Νorris: szerintem Gergő simán példakép lehet, nem hibátlan, de ki az? egyáltalán, kitől lehetne ilyet elvárni..? az már az eddigi életútjából is lejött, hogy nem a pénzhajhászás az élete fő irányvonala, és ez nem feltétlen rossz, sőt, a hatévnyi gyermekotthonos-nevelői múlt számomra abszolút példaértékű, és az is, ahogyan a gyerekekért játszott az 1percésnyerszben, ahogyan a gyerekek ott voltak, szurkoltak neki, ahogyan viszonyultak hozzá, mindből látszott, hogy mennyire szeretik; és itt is, a konfliktuskezelése is megnyerő és követésre érdemes, nem megy bele Attila kicsinyes gerjesztő játszmáiba, hagyja leperegni a legdurvább sértéseket is magáról, csakis akkor megy bele egy-egy csörtébe, ha a vadember ámokfutása már átlépett egy bizonyos határt - és az volt a legjobb momentuma szerintem a farmos játékának, amikor a tegnapi kiválasztáson úgy oltotta szénné a tajtékzó pszichopatát, hogy közben egyetlen trágár szó sem hagyta el a száját... EPIC volt!! xDDD

Őzláb Gida 2016.05.22. 13:50:49

@alsophila.grahami: EKG :) Ráadásul ez a példakép dolog, csak négyük viszonylatában került elő. Számomra is egyértelmű, h négyük közül Gergőt választanám a nyugdíjam mellé (majd egyszer) :D.

Chuck Νorris 2016.05.22. 13:59:00

@Avanivi: De beszélt, Sanda aki nem Ipse, irta hogy hamarabb állitaná Gergőt példaképnek mint a kokszos Gábort aki eltapsolt 9 millát kokszra :)
erre reflektáltam :)
@alsophila.grahami: hát nem tudom van e gyereked, de képzeld el a szitut. megszületik a fiad, eltelik 35 év , szép nyalka dalia. Lakás nincs , nem baj, feleség sincs, az sem, tartozása van, majd megadja.
DE hogy egy nyamvadt unokát nem sikerült összehoznia miközben te már 55+ éves vagy :)))
na ilyen fiut nem szeretnék :)
persze lehet önző vagyok.

Avanivi 2016.05.22. 14:10:35

@Chuck Νorris: Igaza volt, inkább Gergő mint Gábor. :)

" egy nyamvadt unokát nem sikerült összehoznia miközben te már 55+ éves vagy :)))"
Üzenem az én barátom egy mondatát: Ja, b@szni a legkönnyebb, egy két gyerek hamar összejön :)))

Mara100 2016.05.22. 14:12:02

@Chuck Νorris:
Persze nem tudom mennyi a tartozása de a diákhitel önmagában nem rossz hitel, havi 20-25 ezer Ft, azt azért ki lehet spórolni még a legrosszabb időben is. Plusz külön költség nélkül előtörleszthető.
35 évesen nekem nő létemre sem volt egy gyerekem sem, szóval lehet engem ezért sem zavarna, ha fiamnak sem lenne 35 évesen. Gyereket meg főleg maga meg a párja miatt vállaljon a gyerekem ne miattam vagy külső nyomás miatt mert abba a gyerek élete is tönkremehet.

Cimili 2016.05.22. 14:19:46

@Chuck Νorris: Ezt a 9 millát konkrétan Gabesz nyilatkozta? Mert a médiának nem hiszek, annyi hazug dolgot leközöltek már.

12zahra12 2016.05.22. 14:25:07

Napnál világosabb, hogy a szerkesztők Gábort hozzák ki nyertesnek. Ezt az nem látja csak, aki hülye és vak. Meg akarja vásárolni Turnert. A farmon mindent kipróbálhatott. Ez volt élete élménye. Most hirtelen beküldik a barátnőjét, akitől elolvad (jaj de cuki kisfiú) és megkapjuk még a másik "óriási humorbombát", a faszpörgető idiótát, akinek a puszta jelenlététől idegbaj kaptak az állatok. Amin egyáltalán nem csodálkozom.

alsophila grahami 2016.05.22. 14:25:18

@Chuck Νorris: és a felnövekvő internetgeneráció előtt mégis ők állnak ott a kirakatban példaképként, mert még ha valami leleményes módon mégis sikerül eltiltanod a gyerekeidet ilyen trash-műsorok nézésétől, akkor is ott az iskola, a sportpálya, a játszótér, és minden, ahol ha akarod, ha nem, ezeket látják, ezekről témáznak, és óhatatlan mintaként szolgálnak... ezért is fontos, hogy ne az Attila-féle szociopaták lehessenek győztesei, és lehetőleg a Gábor-féle jóindulatú, de szerény intellektussal megáldott, szétkokszolt agyú fickók, vagy viselkedni, alkalmazkodni képtelen Szintiák se egy országos csatornán nagy nézettséggel futó műsornak. teszem hozzá, szerintem.

Mara100 2016.05.22. 14:26:40

@Cimili: Én ezt mondtam, hogy elégé hihetetlen főleg, hogy szerintem összesen nem keresett még 9 milliót. 20-21 éves koráig biztos tanult mert van szakmája meg érettségije akkor eddig max 4-5 évet dolgozhatót.

12zahra12 2016.05.22. 14:28:03

@sixx: "Attila másnap fel akarja verni a tanyasiakat hajnalban, de rájön, hogy nem ő a főnök, így inkább kimegy a kertbe, és a teheneknek magyaráz. Ha szerkesztői utasításra, ha nem, elég szánalmas."
Nem hiszem el, hogy még egy ilyen rutinos médiás sem vette észre, hogy Attila monológja a tehénnek összevágott baromság volt. A tehénre ugyanis sütött a Nap, míg amikor Attilát mutatták, teljesen borult volt az idő. A két felvétel teljesen más időben készült.
Manipuláció folyik itt a legalsóbb szinteken. És nagyon csodálkozom, hogy ezt tényleg ennyien benyelik.

alsophila grahami 2016.05.22. 14:30:25

@12zahra12: számomra nem tűnik ez egyértelműnek, remélem, nem is lesz így, és a logikát sem látom ebben a törekvésben; az rtl számára miért lenne hasznos egy ilyen - fogalmazzunk finoman - mentálisan alulteljesítő srác futtatása? mire tudnák őt komplexen használni? aranyos és vicces szövegei vannak, de ennyi, több nincs benne, mert ő Alekosszal ellentétben nem alakítja a retardáltat, hanem az is -- valamilyen szinten persze, nem akarom bántani, mert bírom én is a búráját, csuda egy figura, de győztesnek? ne már...

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 14:37:16

@Cimili: Jó tudni. :D Köszi. @Chuck Νorris: Neked szerintem valami megfelelési kényszered van. Hogy 36 éves korára az embernek feleség, gyerek, lakás kell hogy legyen a neve mellett lennie. Nem vagyunk egyformák. Azért ha belegondolsz, manapság kis hazánkban ahhoz hogy valakinek saját lakása legyen, nos bizony hitelt kell felvennie. Nem is keveset. Szóval szépen hangzik az, hogy családom, és laskásom van. Csak nem igaz. Családod van. Lakásod nincs, mert az a banké. Ha nem fizetsz pár hónapot, el is veszik a fejed felől. Szóval hieteled, az van. kár több tíz millió. Örüljél is neki. Egyáltalán nem biztos, hogy Gergő rosszabbul járt, hogy még egyedül van, és akár tartozása is. Ami még így is kevesebb mint egy lakás ára. Ha nem is nyeri meg a fődíjat, állást tuti kapni fog. Nőről meg ne is beszéljünk. Minden ujjára egyet. Ebben is biztos vagyok. És ha az elmúlt 36 éve nem is sikerült teljesen úgy, ahogy azt ő maga is szerette volna, majd a következő 36 úgy fog. Ellenben a pszihopata Attilával. Ő egy börtönben fog megrohadni, előbb vagy utóbb. Már csak a személyiségéből fakadóan. Majd nézzük meg csak kettőjüket mondjuk 10 év múlva. Ki ki mire vitte.

Mogyoró007 2016.05.22. 14:37:54

Attila egy undorító emberi hulladék. Mondjuk Brigi se jól van összerakva...

alsophila grahami 2016.05.22. 14:45:00

@Chuck Νorris: igen, az vagy :P :DD van gyerekem, két nyalka fiúcska, és bár még nincsenek közel sem családalapítói korban - jóval előtte állnak -, azt már most is tudom, hogy nem fogom őket irányítani a párválasztásukban, pláne nem a gyermekvállalásban, mert a felnőttkoruk semmiképpen nem szólhat rólam, nem alakíthatom én a sorsukat, max tanácsot adhatok, de nem tudhatom, mi a számukra leginkább megfelelő érzelmi és szociális közeg - ha esetleg egy háromgyerekes, tapasztaltabb csajszi mellett találják meg azt a harmóniát, amit feltétlenül kívánok számukra, akkor ott - nem várhatom el, hogy az én ízlésemnek megfelelően rendezzék be az életüket, mert az ő útjuk az ő útjuk, nem tudhatom, mi kell nekik ahhoz, hogy önmagukra találjanak, hogy teljesnek érezzék magukat és az életüket; számomra a harmónia a legfontosabb attribútuma a teljes életnek, és semmiképpen sem a pénz, az anyagiak javak mértéke a mérce; mert tudom, mert átéltem, mert láttam, hogy milyen kevés is tud az lenni olykor... lehet, idealista vagyok, de van tapasztalati tudásom, szerintem nem kevés (a munkámnak köszönhetően, többek közt), és ha valamilyen oknál fogva (de szerintem ez kizárt, mert itt bejátszik azért a nevelés, a háttér is), de ha mégis lakás és minden nélkül maradna bármelyik fiam, az otthonunk mindig nyitva áll előtte, hogy legyen honnan újraindítania az életét, ha úgy adódna - soha nem kell kényszerkapcsolatba belemennie senkivel csak azért, hogy legyen hol laknia (utalok itt a Gergő-szitura).
és ha már konkrétan felvetetted: ha választanom kellene, én inkább örülnék egy Gergő-típusú gyermeknek/életútnak 30-akárhány évesen, mint egy Attila-félének, vagy egy Sanya-félének.

alsophila grahami 2016.05.22. 14:51:24

@Mogyoró007: minden tekintetben az. utóbbi pedig..... hagyjuk. képzelem, miközben olvassa a nézői visszajelzéseket és nem győzi kapkodni a levegőt, miközben buzgón absztrahál.... remélem, van, aki facilitálja közben, mert a játék neheze sztem most érkezett el számára, miután kint van már.

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 15:04:07

@alsophila.grahami: Akkor hogy fogja majd kapkodni a levegőt, mikor Gergő kint azt mondja, köszi de nem kérek belőled. Mehetsz vissza a párodhoz, akivel olyan jól megvoltál nyolc éven át. :D Főleg miután kint ő végig haknizza a médiát azzal, összefog költözni a szív szerelmével. :DD

Krétagarbó 2016.05.22. 15:07:36

@Chuck Νorris: kész nyugdíjasklub, nem? Lehetsz DJ a nyögiklubban:))

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 15:11:50

@Krétagarbó: Ha már mindenki ezt mondja, akkor talán ideje lenne elgondolkodni egy nyugger találkozón. Amilyenen Mutterom is elég gyakran részt vesz. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 15:15:02

Na a FitneszGurunk nem hazudtolta meg magát. :D Ezt láttátok már? :DDD
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/farm-sanya-noknek-adta-el-a-testet/4cffpp6

Krétagarbó 2016.05.22. 15:15:04

@Chuck Νorris: azert manapsag mar nem fura, hogy 35 utan vallalnak gyereket eloszor a parok. En 33 evesen a legfiatalabb elso gyerekes anyuka voltam anno a korhazi szobaban otunk kozul...

alsophila grahami 2016.05.22. 15:19:25

@ALOKSAKTWO: nagyon egyetértek veled, én is így gondolom, és ha már a gyerek (szülőnek unoka) kérdés is felmerült, annyit még mondanék, hogy számomra sem érdem az önmagában, hogy valakinek van gyereke.
az Attila-Gergő párhuzamnál maradva: egyiknek nincs gyereke, nem tudjuk, milyen okból, hiszen köztudottan imádja a gyerekeket, de tény, nincs neki egy sem. másikuknak kettő is van, egyiket bevallottan elhagyta kiskorában, kapcsolata nincs vele, vagy alig; a picikét meg éppen most hagyta magára az édesanyjával - állítása szerint egyetlen árva fillér pénz nélkül cirka 3 hónapra (!) egy fontos korszakában, miközben egy kisgyermek első életéve a legfontosabb időszak, minden egyes hónapja - túl azon, hogy visszahozhatatlan, egyszeri és megismételhetetlen - különös jelentőséggel bíró fejlődési szakasz, nem tudom elképzelni azt a releváns okot, amiért felelősséggel ott lehetne hagyni a másik szülőjére... simán el is felejtheti az apját, mire az hazamegy Szlovéniából, és nem, nem fogadom el azt a hárítást, hogy majd bepótoljuk az elveszett időt, majd kárpótoljuk az apja hiányáért, mert ezt nem lehet pótolni, se kárpótolni, felelős szülő egyszerűen NEM csinál ilyet.

és akkor a konklúzió: felelős ember nem potyogtat gyereket ide-oda, de ha már megvannak, akkor igyekszik gondoskodni róluk mmkk, nem hagyja el egyiket sem, egy válás sem indok a gyerek elhagyására, és egy reality meg pláne nem. oké, értem a szándékot, a pénzért ment be Attila, hát, ne menjen azért sem. MUNKÁVAL is lehet pénzt keresni, és kevés pénzből is lehet teljes életet élni. igen, az nehezebb, de sem a drog, sem a pia, sem a cigi nem létszükséglet - pusztán tudni kéne különbséget tenni fontos és kevésbé, vagy egyáltalán nem fontos dolgok közt. majd dönteni ennek megfelelően. ja, hogy ehhez akaraterő is kéne? hát jah. az kell.

nekem Gergő hozzáállása mindenképpen szimpatikusabb, aki nem potyogtat felelőtlenül ide-oda, a gyerekvállalást családban képzeli el - gondolom, az is egy döntés eredménye, hogy valaki ennyire szereti a gyerekeket, mégis lemond róla, amíg a körülményei nem adottak ehhez -, szemben az "ösztönlénnyel", aki "majd lesz valahogy" alapon rendezi be az életét.

alsophila grahami 2016.05.22. 15:30:08

@loholka: nem, Gáborka szerintem se drogos, Attilán viszont rendesen látszanak a szétcsúszottság szimptómiái, tipikusan azt produkálja, amit egy szétszívott agyú exdrogos szokott, láttam már ilyet. az idegrendszere romokban, hamar elveszíti a kontrollt külső ingerekre, mázgás, zagyva a beszéde, magában szövegell, kényszerképzetei vannak és maga is kényszeres. a föl-alá futkosása, hiperaktivitása is mind erre utalnak, és a sittes múltja nem különben - megnézném azért én a priuszát, fogadni mernék, hogy nem csak alkohol volt a vérében, amikor azt a bizonyos balesetet okozta, a hét hónapot se csak úgy a két vizenyős szemére mérték ki, az ziher.

alsophila grahami 2016.05.22. 15:34:00

@ALOKSAKTWO: igen, azért is írtam, hogy valahogy az ő életútját se szívesen választanám egyik fiam számára sem, már ha választanom kell, és lehet egyáltalán ;)

Cérnahuszár 2016.05.22. 15:57:22

@alsophila.grahami: ez ronda volt
attila nem kényszeres, nem imételgeti a mozdulatokat
a beszéde nem zagyva, nagyon is van ráció benne amit mond, a társait jól ítéli meg, ezért is tudja őket bactatni
idegrendszere tényleg nincs a toppon, hamar bepörög ha a gyenge pontját érintik

de az hogy ezek miatt biztos drogos, a politikában így műxik a karaktergyilkosság
aztmegutálom

penna 2016.05.22. 16:04:10

@Sanda.Ipse: EKG. @alsophila.grahami: ekg. egy időben jó pár alkesz ügyfelem is volt, nekem pl. azok a kocsmatöltelékek jutottak róla eszembe. írtam is pár hete ide. kísérteties a hasonlóság. viselkedésben, megjelenésben, mindenben.

Cérnahuszár 2016.05.22. 16:07:31

lehet fikázni az rtl-t, de de abban biztos vagyok hogy
alkesz meg drogos embert nem rak be az rlt a műsorába, nem kell neki a baj, ezt meg ki lehet mutatni laborvizsgálattal
ez a vonal kapufa

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 16:16:34

@Cérnahuszár: Tévedsz. VV6 Aurelio. Egy éjszakaiban tisztán lehetett hallani, hogy azt mondta, küldjetek be pár grammot, mert megőrülök. És VV Iza se csak egy kamilla teától nyugodott meg állandóan. De ne offoljunk, mert bajba kerülünk.

Cérnahuszár 2016.05.22. 16:19:56

@ALOKSAKTWO: vv6-nál volt éjszakai? úgy emlékszem akkor már nem lehetett nézni a karaktereket csak azt amit a csatorna is adott.

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 16:23:01

@Cérnahuszár: Volt. Csak nagyon kevés. Sokszor megszakították az adást. Nagyon figyelni kellett, hogy elcsípj egy-egy online adást.

Krétagarbó 2016.05.22. 16:27:15

@Cérnahuszár: nem tudom, nekem nagyon kell koncentralnom, hogy megertsem, hogy attila mit hadoval, nekem zagyva az egész ember. Ahogy itt írta más is, nekem bizony a kommunikációs képessége egy alkeszéra hasonlít, aki már a fél agyát elitta.

penna 2016.05.22. 16:29:54

a drogra tipikus példa Segal. 2004-ben volt a vv3-ban, 2005-ben tartóztatták le. nemcsak csempészte a drogot, hanem az akkori orvosszakértői vizsg-ok szerint drogfüggő is volt. ezt utólag be is ismerte. persze nyilván a vv-ből való távozása után látott először drogot életében. :D na, ezzel részemről vége az offolásnak.
www.storyonline.hu/cimlap/segal/4248/

Krétagarbó 2016.05.22. 16:38:57

@ALOKSAKTWO: gondolkozzunk:) nálunk a faluba is összejönnek a közösségi házba a mamák-papák:)

12zahra12 2016.05.22. 16:39:43

@alsophila.grahami: Miért? Szerinted pl. Aurelio kevésbé retardált mint Gábor? Két dologhoz ért: artikulálatlanul ordítani és a farkát pörgetni. És vele megnyerettek egy műsort. Aztán ha kell egy ügyeletes idióta, látod, akkor kéznél van mindig. Az sem zavarja különösebben az RTL klubot, hogy büntetőeljárás van ellene folyamatban.
Attila kezelhetetlen, így nem nyerhet. Gergőt egyértelműen elkezdték lehúzni egy pár napja. Cinti kizárt hogy nyer, így marad Gábor, akármilyen buta.
Isten igazából itt a nyereményt arra kellene költeni, hogy a Farmra bevitt állatok kiheverjék a sok félkegyelműt, akik közé bekényszerítették őket.

Cérnahuszár 2016.05.22. 16:47:01

@Krétagarbó: az anyám alkesz volt, az nem ilyen
attila dumáját simán értem, az anyáméra tényleg el lehetett mondani hogy hagymázos

Cérnahuszár 2016.05.22. 16:49:03

@Cérnahuszár: na az anyámnak tényleg voltak tévképzetei, nem is kicsit
beképzelt már mindenfélét, attilánál enek nyomát se látni

am ha tévképzet, heni produkálta azt, amikor azt hitte mindenki róla beszél aháta mögött
de ő másért képzelte, más mentális gondja volt nem apia

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 16:59:32

@Cérnahuszár: Na akkor elmondanám, apám(isten nyugosztalja) szintén az volt. Az is vitte el. És tipikusan hasonló volt a modora az utolsó éveiben. Ha valaki ellent mert mondani neki, bizony leordította a fejét. Mert csak az volt igaz, amit ő elképzelt, és mondott. Amit mi mondtunk, az sz...r sem volt, nekünk nem lehetett igazunk, mi nem értettünk semmihez, amit mi dolgoztunk, az nem is munka volt. Csak állandóan döglöttünk itthon és zabáltunk, szerinte. Ráismersz ez alapján, melyik Farm lakó mond hasonlókat?

Cérnahuszár 2016.05.22. 17:07:59

@ALOKSAKTWO: ahhoz hogy valaki ilyet mondjon, nem kell pia
józan életű is képzelheti tévedhetetlen királynak magát, de rendben, én nem vagyok attila ügyvédje

Krétagarbó 2016.05.22. 17:19:46

@Cérnahuszár: @ALOKSAKTWO: a jó magyar családmodellben azt hiszem mindenki fel tud mutatni legalább egy alkesz rokont. Tapasztalataim sajna nekem is vannak, ő pontosan olyan össze-vissza hadoválva beszélt, a mondatokat félig megkezdve de be nem fejezve, mekegve makogva artikulált, mint Attis.
Persze nem állítom, hogy Attesz alkesz, de a viselkedése a tipikus részeg köműves kocsmatölteléké...

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 17:21:49

@Krétagarbó: Én sem. De nagyon hasonló. @Cérnahuszár: Apám annak előtte, hogy ilyen lett, soha nem beszélt így velünk. Szóval persze lehet józan ember is ilyen, de az a ritkább.

Hortenzia Schneider 2016.05.22. 17:32:17

@Krétagarbó: 100%
Én se értem,pl amikor az édesanyjával találkozhatott akkor se értettem,meg amikor tegnap Brigit lehívta beszélgetni akkor se.Nem tudnám a tartalmát összefoglalni miről volt szó.Még jó hogy zé tolmácsolta.Az értelmezéssel is gondja lehet, mert amikor Cintihez akarta vágni a széket, ugye akkor az volt a feladat, hogy kérjenek bocsánatot egymástól. Láttuk 'mindenkithazavágokegyenkéntattila' hogy tud bocsánatot kérni.

fáncsi28 2016.05.22. 17:43:38

Nekem a tegnapi párbajnál kicsit szöget ütött a fejemben egy kis összeesküvés elmélet. Egyáltalán nem tűnt nehéznek, szerintem Ribibrigi is meg tudta volna csinálni, ha odateszi magát. De ő látványosan rendezgette a bálát, mintha fészket akarna rakni. Hogy magától volt ilyen hülye, vagy szóltak neki, hogy ha lehet vegyen vissza, hadd nyerjen Attila, nem tudom. De az is feltűnt, hogy Z mennyire Attilának drukkol. Ha ezzel a senkiházival nyeretik meg, kivágom a tévét, vagy többet nem nézek RTL-t.
Az gyönyörű lesz, ha a félnótás Aurélio bemegy. Jól ellesz a másik agyatlannal (Attilára gondolok).
Én még mindig sajnálom, hogy Dóri kiesett. És hogy mennyivel különb ember, mint Brigi, az abból is látszik, hogy amikor kiesett, első gondolata az volt, hogy megy a gyerekeihez. A másiknak meg a munkahely...
Arra kíváncsi lennék, hogy ha nem Gergő nyerné meg a 20 millát, vajon kell-e még majd a nagyságos asszonynak? Ha Gergőnek egy kis esze volna, ahogy kimegy, már el is felejtené ezt a nőt, akár nyer, akár nem.

Berborosz 2016.05.22. 18:11:45

@fáncsi28: Szerintem meg Brigi nem tudta volna megcsinálni. Attilára méretezett párbaj volt. És Zé is - valóban - nemcsak drukkolt neki, hanem segítette is.

Hortenzia Schneider 2016.05.22. 18:16:51

www.youtube.com/watch?v=CGeAs0TQ3lE&list=RDd5799xZqQ0c&index=2

Mesterkurzus Utak egymashoz empatia, kommunikacio, konfliktuskezeles Bojte Csaba

Nagyon jó.)

Cimili 2016.05.22. 18:53:49

@Cérnahuszár: Azért ne felejtsük már el, h ahogy a józan életűek között is minden ember más, az alkeszok sem egyformák.

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 19:22:15

@Cimili: Igaz. És milyen jól elvolt például Cintivel, mikor egy kis itókát kapott. Sőt mindenkivel. Olyan nyugodt volt. Máskor meg tiszta idegbeteg.

Cimili 2016.05.22. 19:25:33

@ALOKSAKTWO: Szerintem az alkoholistákra az is jellemző, h tök kiszámíthatatlanok és ez ül Attilára is.

Cérnahuszár 2016.05.22. 19:31:51

@Cimili: ezért mondom hogy attila viselkedése nem feltétlen az alkesz életmód
nem a pia miatt lesz ilyen valaki, legfeljebb a gátlásokat felszabadítja
de mindegy.

ALOKSAKTWO 2016.05.22. 20:37:52

@Cimili: Ez így van. Saját bőrömön tapasztaltam. Sajnos.

Sanda.Ipse 2016.05.23. 00:06:43

@Cimili: Ugyan kedves Cimili már miért sértődnék meg? Különbözőek a vélemények, nincs ezzel semmi gond. Gáborkán jól szórakozom, de nem azért, mert sziporkázóan szellemes lenne, hanem azért - mint itt mindannyian - mert együgyűségében sok hülyeséget hord össze. Hogy ez van, aki szerint megérdemel önmagában egy fődíjat? Lelketek rajta, szavazzatok rá!
Ami a személyemet illeti: kérlek ne tégy úgy, mintha ismernél és ezért tudnád ki vagyok, mi vagyok. Elárulom, de csak neked, mert te úgysem mondod meg senkinek, hogy férfi vagyok és sajnos még a nyugdíjamra is sok-sok évet várhatok:)
Azért nem fogok jelentkezni a párbajig, mert másfél órán belül egy hétre külföldi kiküldetésre utazom.
Na, éppen eleget elárultam már magamról.
Jó fórumozást és
Hajrá Gergő!!!

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.05.23. 06:19:26

@Sanda.Ipse: te meg még bízol a nyugdíjban. Azaz annyira nem vagy fiatal ;-)

loholka 2016.05.23. 08:30:43

@ALOKSAKTWO: a napokban volt a RT. FÓKUSZ c. műsorban ez a VV Aurélió /ahol maga mondta /, hogy komoly drogproblémái voltak de mint állítja már tiszta./ hiszem ha akarom - de nem hiszem -/ én nem láttam azt a valóság ... műsort ahol ő szerepelt/ ő egyébként "svéd?" nem mintha számítana, csak a megnyilvánulás és a kinézete alapján gondoltam/

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 09:26:01

@loholka: Én meg a 'mindenkithazavágokegyenkéntattiláról' gondolkodtam.
Megfigyeltem, hogy Attila különböző szituációkban különböző hangon beszél.Pl amikor vele nem azonos súly csoportban lévővel beszél ,Zé-vel, vagy Anikóval, akkor olyan visszafogott torokhangon, mint aki fél.Amikor üvölt meg szájkaratézik a vele hasonszőrűvel akkor elől van a hang a szájában, és teljesen más hangszínben beszél a riportólban , vagy amikor magában nyomja a monológjait a nézőknek, mint önmaga narrátora.A tegnap belinkelt Montágh Imre beszéd technikai videói után ezt szűrtem le.

Ugye 1x szerepelt az xfaktorban,Alföldi Róbert nem engedte tovább, mert véleménye szerint rombolóenergiákat érez a személyiségében, ebből kifolyólag nem bírta volna a gyűrődést.
1.)x faktor után bekerülhetett az ertéel adatbázisába,onnan előkotorták ,és a castingosok (Alföldi meglátásai alapján )felkérték, hogy volna-e kedve egy ilyen trash kategóriában szerepelni a FARM reality showjában?.Molnár Attila dobott egy hátast a malteros vödörrel a kezében,amikor felhívták az ertéel-től. Ott hagyott csöbröt-vödröt, közölte a munkaadójával,olyan beszari torokhangon,mint amikor kihívás előtt a csürben latolgat a műsorvezetőkkel,haza rohant és elhatározta ,hogy mindenkitegyenkénthazavágokénleszekafarmostoraattila ,és jelentkezett játékosnak.
2.)Nem keresték meg, magától jelentkezett, nem szerepet játszik, gyárilag trah.

Dirty Lyle 2016.05.23. 09:34:38

@Hortenzia Schneider: simán elképzelhető az első változat.

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 09:44:01

@Dirty Lyle: Szerintem is.Gergő ugyanúgy kerülhetett be.A végén a fekete és a fehér közül kell választani, a jó és a rossz fiú ott állnak egymás mellett és a nézőknek szavazni kell mint az állat)))

Avanivi 2016.05.23. 09:50:41

@Hortenzia Schneider: Ha minden igaz még lesz egy párbaj, és Gergő a HG. tehát ő fogja megmondani ki megy párbajozni. Ha Szintike akkor valószínű Attikát fogja kihívni és....kinthagyni.

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 10:00:24

@Avanivi: Én is így szeretném, hogy legyen,azonban egyre jobban az az érzésem, hogy a finálénak csak akkor lesz csattanója, ha a két legény + 1 ( a harmadik mindegyki)fő áll a dobogó előtt.Egyébként ,még érdektelenebb lesz, mint az egész futamidő alatt, tod a nézettségi index miatt is plusz kercsati..

Dirty Lyle 2016.05.23. 10:08:13

@Avanivi: valami viadal biztos lesz, hogy a felesleges negyediket kirakják.

slara 2016.05.23. 10:12:04

Ribirobogó nyilatkozott már a Blikknek?

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 10:23:38

@loholka: Nem, nem svéd. Olaszos beütésű, svájci. A faterja, aki szegény nem rég halt meg, nos ő svájci volt, svájci német. Nem is tudott magyarul. Otthon németül beszéltek. És ő nevelte fel is. Az anyja elhagyta őket. Bár a pontos sztorit nem ismerem. Persze mikor elment a VV6-ba, és végül meg is nyerte, akkor már előkerült.Addig a saját elmondása, már Au szerint is alig tartották a kapcsolatot. @Hortenzia Schneider: Az elsőre tippelnék. Ha valaki bekerül a csatorna látókörébe, bármikor előkaphatják. Sőt lehet hogy mikor az X-faktorba jelentkezett, egy szerződést alá kellett írni, amiben szerepelhetett az, hogy ilyen esetekben hívhatják. A VV-k esetében ilyen szerződés van. Ezt tudom. @slara: Ma fog a kérdésekre válaszolni. Már a cset kérdésekre. De a Blikkben már volt vele cikk.

loholka 2016.05.23. 10:50:49

@Hortenzia Schneider: Simán lehet az 1-s variáció, a csatornától kitelik ez is , hogy kellet nekik egy ilyen személyiségű alak és felkérték, a feszkó miatt de talán nem mérték fel , hogy egy egy ilyen alkesz tipusu ember veszélyes is lehet mert nem tudja kontrolálni magát.
@ALOKSAKTWO: igaz utána olvastam most: A svájci származású Caversaccio Aurelio Onorato
25 éves és sok jót nem találtam róla, egy hőbörgő senki pedig ha jól látom beszél idegen nyelvet az viszont igaz, hogy drogozott /zik/ mint ő maga nyilatkozta. Mindenesetre a Farmra való bevitelével a csatorna lement a béka segge alá 1 m-rel.

Nem olvasom vissza, hogy ki , de emlegették itt, hogy a Gábor retardált. nekem ő se kutyám se macskám , de retardáltnak titulálni valakit azért nagyon erős dolog . Lehet meglepődnénk ha az életben látnánk milyen is igazán. Igaz ő maga mesélt a Blikk ben a kokszozásáról de arról is, hogy már rég nem csinálja , van szakmája , lakása, kocsija , fitnesz klubbot vezet és a kíváncsiság inspirálta mikor ide jelentkezett / na meg nyilván a zsozsó is . a magam részéről , ha támogatnék valakit szavazatokkal inkább őt mint az összes többit. Mert szimpi. A Gergőt okosnak tartják sokan én nem : egyszerűen az az ember aki a RibiBrigit egy nagyon okos nőnek látja háááááááááááát...... Attiláról meg ne is beszéljek a kis mocsok szájú Cinti se......
Egyébként meg bárkivel nyereti meg a csatorna a versenyt / mert szerintem már rég tudják kinek kell nyernie / én nem fogom felakasztani magam :)

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 11:09:48

@loholka: Na annyit nekem se ér, nyerné akár az idegbeteg gyökér. Már csak azért sem, mert ahogy valaki itt korábban írta, annak is gyorsan a picsájára csap majd. Sajnos osztom azt a véleményedet, hogy már most el van döntve ki fogja nyerni. Én a gyökérre tippelek. Persze majd jön a csatorna, hogy minimális különbséggel, pár szavazattal csupán, de Attiska győzött. Bár ne legyen igazam.

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 11:11:35

@ALOKSAKTWO: Előkapták Őket a cilinderből, mint egy nyulat.))9
@loholka: @Hortenzia Schneider: 3.)varáció Hívták,jelentkezett a www.youtube.com/watch?v=35-tf0o__n0 (megfelelő embert) , plusz még rá is játszik, hébe-hóba önmagáról megfeledkezve előjön a valódi énje.

mézescsók 2016.05.23. 11:14:39

@Dirty Lyle: Ha a csatorna mindenképpen bent akarja tartani Attilát a végjátékra, akkor olyan feladatot adnak, amihez nem állóképesség, kitartás, meg ilyesmi kell. Attila akkor jó, ha rohangálni kell, sürögni-forogni, ügyeskedni (szögbeverés, cipelés, stb.), de szerintem bármilyen játékon elvérzik, ahol koncentrációra, nyugalomra, állóképességre van szükség. Eddig simán feladta azokat a védettségi játékokat, ahol erekre lett volna szükség. Szinti nem csak Norbit, hanem Attilát is simán kiejtette volna a rúdon egyensúlyozós-kapaszkodós játékban.

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 11:30:36

@mézescsók: Materiálisabb, egyszerűbb, feladatokban teljesít jobban.
Egy óriási puzzle , vagy rubik kocka,kirakásban, amin egy fekete-pöttyös csüngőhasú vietnámi koca képe volna elrejtve ,nem tudom meddig rakosgatná? )))

penna 2016.05.23. 11:34:05

@mézescsók: jaja, még egyszer az rtl nem akart olyan pofonba belefutni, mint amikor Szinti jól keresztbe tett nekik, és a várakozással ellentétben a játék korai stádiumában sitty-sutty kiejtette Norbit, a farm 2. számú legfőbb konfliktusgenerátorát. :))

mézescsók 2016.05.23. 11:39:26

@Hortenzia Schneider: Puzzle, Rubik - kizárt. Még fekete-pöttyös csngőhasúval csinosítva sem.Ehhez kombinációs készség kell és térlátás.
Bár én nem ilyen bonyolult játékokra gondoltam, hanem síma erőpróbára. Eddig minden olyan feladatot feladott, ahol pl. védettséget szerezhetett volna. Akár a csilletologatásra, akár a tojás egyensúlyozásra gondolok. Lehet mondani, hogy direkt adta fel, mert párbajozni akart, mert ő annál tökösebb, semhogy holmi tojással és vágódezskával szerezzen előnyt, de nem hiszem el.
Majd a guta ütötte meg, hogy Gergő védett lett.

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 11:43:19

@mézescsók: vagy a maradj talpon mintájára , a farmmal kapcsolatosan, megkérdeznék tőle,tudja-e hányszor kellett kitakarni a száját az alpári szövege miatt ?villám kérdésekre válaszolni ?vagy a műtött csuklója miatt ügyetlen kézművességet kihasználva olyan párbaj játékot kitalálni ahol labdába se rúghat.

Mara100 2016.05.23. 11:48:41

@Hortenzia Schneider: Én régóta várok egy ilyen kérdezz felel párbajt a farmal kapcsolatban.
Én egyáltalán nem gondolom , hogy Attilával meg akarják nyeretni a farmot. Egy műsort de még egy szerepet sem lehetne rábízni mert megbízhatatlan.

mézescsók 2016.05.23. 11:48:58

@penna: Na, az valóban meglepetés volt. Senki sem nézett ki Szintiából ennyit és senki sem nézett ki Norbiból csak ennyit.attilát ik simán hazaköldte volna. Nem mintha Szinitike olyan ügyes volna és mem is csak azér, mert kisebb a lába, hanem mert az ilyenfajta - nem rohangálást, rombolást, manuális ügyességet, hanem koncentrációt, erőn felüli kitartást, önuralmat igénylő - játékokhoz nincs affiniítása.

Mirocska 2016.05.23. 12:09:47

Attila az eddigi összetett feladatokban is elvérzett volna, ha a műsorvezetők nem figyelmeztetik közben, hogy mikor mit kell csinálni.
Nem fér bele az agyába egyszerre sok info, soha nem tudta megjegyezni elsőre, hogy mi a feladat...

penna 2016.05.23. 12:09:56

Dóri és Bridzsit a cseten. B.-t szinte mindenki dicséri, kritikát alig kapott... :-o
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/kerdezzen-a-farm-kiesoitol-doritol-es-brigitol/3yh1jyt

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 12:14:45

@mézescsók: )) meglepődött, hogy nem csak ő a dudás a csárdában.
@Mara100:Jó lett volna ))

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 12:17:59

@penna: Hogy a picsába ?Én reggel olvastam a már feltett kérdéseket , és akkor mindenki szidta,Dórit dicsérték.

mézescsók 2016.05.23. 12:30:27

@Hortenzia Schneider:Engem viszont nem lepett meg, hogy ő meglepődött

penna 2016.05.23. 12:31:38

@Hortenzia Schneider: nem tudom, csak tippelgetek. az biztos, hogy nem azért, mert egy bulvárlap Teréz anyaként védi egy valóságshow szereplőjének lelkivilágát. talán vmiért az rtl nem szerette volna, hogy Brigit lealázzák a cseten. a Blikknek meg cserébe a kiesett játékosok hétfői prezentálásáért és az exkluzív infók potyogtatásáért érdeke, hogy jóban maradjon a csatornával, hiszen sok olvasójukat érdeklik az ilyen hírek. ezért kiszórta szinte az összes kritikus kérdést...

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 12:41:28

@mézescsók: mindenesetre jó volt' tolató módban látni', ahogy janossz kolléga írta )

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 12:45:18

@penna: Chuck Norris is megígérte ,hogy megkérdezi tőle kismárolt a legjobban )))akkor azt is kiszórhatták)?

penna 2016.05.23. 12:58:44

@Hortenzia Schneider: a Briginek továbbított pár darab között biztos nem volt. :) valaki itt a hv-on megígérte azt is, hogy rákérdez az iskolai végzettségére. meg is tette, mert láttam a kérdések között, de azt is kigyomlálták a szerkesztők, fel már nem tették neki. :)

olyan röhejes ez az egész színjáték. a Blikken is szinte mindenki nagyon lehúzta a csajt, erre ilyen átlátszó módon kozmetikázzák a csetet. de ettől még B. bárhol szörföl a neten, szerintem ugyanolyan egyöntetű utálkozó kommenteket olvashat magáról, mint itt, a hv-on. :D

tipptipptuti 2016.05.23. 13:40:44

Brigi a negatív véleményre azt reagálta h a környezete tudja h az nem ő volt és amúgy meg megpróbálja elfelejteni. Véletlenül sem néz szembe a hibáival... Ja és arra várhat sztem h Gergőt bemutassa a gyerekeinek: Gergő már az utóbbi napokban nem is ragaszkodott a szerelméhez, alig várta h kiessen Brigi... egy szerelmes pasi nem mondja h biztos körbesmárolta már a stábot...
Gergő amúgy hülyének nézi a nézőket és átvágott minket a palánkon: míg mi csak azt vettük észre h Brigi létrának használja Gergőt, addig Gergő használta eszköznek méginkább a szerelmes csődör image-t... a mi hülyítésünkre... az Attilával megbeszélt Brigi story jó ürügy volt neki h besértődhessen/kiábrándulhasson... ha valóban ekkora érzelmekkel ragaszkodott volna a nőhöz, mint mutatta heteken át, akk - akármennyire is neheztelt ez-az miatt - nem felszabadultan örül, mint egy rabszolga, aki visszanyerte a szabadságát... és újra kedvére ágybabújhatott az ő Kongójával... ja, és már 2014 szeptemberében sem volt gyermekotthonban nevelő... otthagyta a gyerekeket... nem különb Attilánál... az 1perc és nyerszben is magának akart házat és azt tervezte h a gyerekek majd kimehetnek oda táborozni... tehát a gyermekotthonos múlt ebben a fekvésben nem példaértékű, mert amint kaszkadőrködni kezdett, lepattant, mint K a díványról... a jó kondija meg alap, hiszen az a hobby-ja h erősember versenyeken indul (ötszörös Abony legerősebb embere)
Sztem Gergő 2színű és ezért nem példaértékű...:(
Gábor védelmében még nem írtátok h azt is nyilatkozta h a családja és barátnője kedvéért hagyott fel a mű izomépítéssel, amiből az következik h mivel fontos neki a szerelme és a családja, nem fog a kedvük ellen tenni és újra kokszokra költeni... Ja és mióta leállt a kokszokkal, azóta értelmes dolgokra költ...
Mi a garancia arra h a Gergő értelmes dologra veri el a pénzt? A diákhitelt is feleslegesen vette fel, mert nem fejezte be az egyetemet, utána meg nem volt kedve havi 20ezret törleszteni, pedig ilyen izomzattal, meg gyermekotthonos meló mellett futotta volna az erejéből és az idejéből pluszmunkát vállalni...
Attila szégyen h képernyőre került... még nagyobb szégyen ha nyer...

mézescsók 2016.05.23. 13:58:32

@tipptipptuti: Na, azért pár héttel ezellőtt már pedzegettük itt néhányan, hogy Gergőt azért nem kéne már áldozatnak tekinteni, akinek a hátán mászik fel, illetve egyre tovább Brigi, mert az ő játékához neki is szüksége van Brigire és ennek a színházasdinak (senkisem jósolt nagy jövőt ennek a liesonnak) ez az egyetlen értelme.

Chuck Νorris 2016.05.23. 14:18:06

@Hortenzia Schneider: hát ez a szemét Blikk csak nem tette be.
mentségükre szolgáljon hogy fel sem tettem a kérdés, tökre elfelejtettem. (meg aztán eleve csak poén volt, nem terveztem hogy oda regisztrálok meg irkálok)

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 14:19:18

Azért remélem, ha már ez a Aurelio is beköltözik, Lorenzo alias Csula bá jól pofán köpi legalább egyszer. Na akkor ordítson mint a fába szorult féreg. Előre szólok, estére a füldugókat bekészíteni!!!!

Chuck Νorris 2016.05.23. 14:20:50

ám szerintem Gergőék már a müsor elött együtt voltak, a gyerekek meg a rokonok, barátok tudták hogy csak szinészkedés az egész.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 14:26:42

Na ezt olvassátok. A Blikk cseten volt, Dórinak tették fel: "Kedves Dóri! Nagyon tetszik az, ahogy az élethez hozzáállsz. Remélem, megtalálod majd azt az embert, aki ezt értékeli. Bár azt gondolom, Gergő lenne a hozzád való:))) Egyébként te milyen férfira vágysz? Mi az, amit elvársz egy férfitól?".
A válasz pedig: "Kedves Vilmos! Nagyon szépen köszönöm, nem kizárt, hogy már meg is találtam. ;)"

Elég beszédes, nem? :D

Chuck Νorris 2016.05.23. 14:27:41

@ALOKSAKTWO: milyen fura hogy ez a szerencsétlen kanláma is egy ősVV-s elhunyt szereplő nevét viseli.
10 év mulva majd beküldenek egy tevét és Alekosznak fogják hivni.

Chuck Νorris 2016.05.23. 14:28:30

@ALOKSAKTWO: sztem Szilveszter gazda lesz az. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 14:34:14

@Chuck Νorris: Komolyan? :DD XDD Erre nem is gondoltam. De lehet. Bár őt már Dia lestoppolta magának, nem? :D

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 14:34:44

Valaki tudja, hogyan lehet majd szavazni? Applikáció vagy sms lesz?

Chuck Νorris 2016.05.23. 14:43:08

@ALOKSAKTWO: Dia Fördös Zé.t stooplta le.
erröl a névröl nekem mindig a Kakula Zé jut az eszembe, Csukás István : Vakácio a halott utcában-bol :)
de az is lehet tulzottan felülmüvelt vagyok ezért jutnak eszembe ilyenek :)

loholka 2016.05.23. 15:00:03

@tipptipptuti: én olvasta a Gáborról írtakat és azt is, hogy fontos neki a család a szerelme és van lakása, kocsija klubbot vezet, abszolút normális életet él. Olyan boldog volt mikor meglátta a kis csajt az előzetesben .

Mara100 2016.05.23. 15:31:51

@loholka: Ennyi idő után ki ne örülne. Most mindenkinek beküldnek egy rokont és Attila tuti a barátnője lánya mellett olyan bőgést fog rendezni, hogy az össze nagyi elolvad a tévé előtt.

Gia 2016.05.23. 15:45:33

@Chuck Νorris: A lámát nem az elhunyt vv-s után nevezték el,hanem Lorenzo Lamas amerikai színész miatt.

Gia 2016.05.23. 15:46:18

Minnyá mennek haza..Minek beküldeni a rokonyságot?

Gia 2016.05.23. 15:48:06

@tipptipptuti: Ha Gergő kétszínű,akkor Attila maga a szivárvány. :-)))

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 15:57:52

@Gia: Szia Gia. Cuki az új profilképed. :)

Gia 2016.05.23. 16:01:34

@ALOKSAKTWO: Szia,köszke!Dagadt macs.Szerencsére csak a cukiságban hasonlít rám.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 16:37:11

Ez a nő úgy beszél levegő vétel nélkül, mintha papírról olvasná a szöveget. :D
rtl.hu/rtlklub/farm/brigi-osszebutorozna-gergovel
Közben meg meresztgeti a szemét. :D

Alajka Bal 2016.05.23. 16:56:24

@ALOKSAKTWO: ENgem nem érdekel semmi : Ribibrigi akkor se kéne ha 200millát adnának mellé (legfeljebb agyonverném egy hét múlva egy lapáttal :)
Attila baszódjon meg ahol van, primitív állat, ha nyer többé nem nézek RTl-t! (aki rá szavaz az is baszódjon meg:)
Gergő : hajrá !
Gábor : hajrá !
Cinti : erőszakolja seggbe egy szakasz szíriai menekűtt !

Hát picit lehet, hogy sarkosan fogalmaztam.....

kaqxar007 2016.05.23. 17:03:13

@Alajka Bal: latom te kedveled a szini-t , csupa jot kivansz neki :o))

Cimili 2016.05.23. 17:31:35

@Alajka Bal: Sarkosan fogalmaztál tényleg, de így gondolom én is.:) Gergő és Gábor között kell eldőlnie, h ki viszi haza a 20 millát, Attisnak meg azt kívánom, h már a zsebében érezze és nagyot koppanjon! Lesz min elgondolkoznia(ha egyáltalán képes rá) és magában megbeszélnie. Bár van egy gyanúm, h nem látná be, hogy hibázott, ő lenne a meg nem értett és mindenki mást okolna a vereségért.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 17:32:20

@Alajka Bal: Picit. De mindenkinek meg lehet a véleménye. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 17:40:10

@Cimili: Na szia. Jó hogy te is befutottál. :) Már hiányoltalak. Pácsót hol hagytad? :D

Krétagarbó 2016.05.23. 18:16:01

@Chuck Νorris: sztem ez csak véletlen, a láma a lorenzo lamasról lett elnevezve inkább, nem?

Cimili 2016.05.23. 18:25:08

@ALOKSAKTWO: Már lépek is tovább.:)

2016.05.23. 18:35:04

@Krétagarbó: dede.

Mi lesz ma amugy?

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 18:40:04

@Biriksz_Krokiksz!: Gabent meglátogatja a barátnője, és Aurelio is beköltözik.

penna 2016.05.23. 18:45:11

@ALOKSAKTWO: és Gergőhöz vajon Brigi költözik vissza támogatásul??? :D

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 18:46:27

@penna: Reméljük nem. :D Isten ments.

penna 2016.05.23. 18:48:37

@ALOKSAKTWO: azért megnézném Gergő képét, ha meglátná asszonkáját a kapuban.::D

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 18:53:30

@penna: Én is. Lehervadna a mosoly az arcáról. :D

2016.05.23. 18:54:53

csak aurelio ert ra, h jobbat nem tudtak elobanyaszni a kalapbol? legalja.

Perspektíva 2016.05.23. 19:04:12

...biztos megy a múlt héten történt...

2016.05.23. 19:07:38

@Perspektíva: brigi levelet olvastak fel, a felhok felett mindig sut a nap, meg szublimal a szarazjeg, ilyenek...
ati szamarazik, elotte villogtatta a gyilkos szemparjat.

Krétagarbó 2016.05.23. 19:08:02

@Gia: naugye:) de szíp lettél:)

Krétagarbó 2016.05.23. 19:10:28

@Biriksz_Krokiksz!: közvetíccs légyszi, dolgozom. Köszke!

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:12:51

Gábor dumája megint. :D Domináns hím XD

2016.05.23. 19:13:27

@Krétagarbó: en se nezem, csak hatterben megy, neha meguti a fulem vmi blodseg. Aloksaktol kerjuk inkabb ;)

Krétagarbó 2016.05.23. 19:16:46

@Biriksz_Krokiksz!: köszi asszittem nézed. @ALOKSAKTWO: írnál néha vmit a műsorról? :)

Perspektíva 2016.05.23. 19:16:47

@ALOKSAKTWO: Kicsit bővebben, mert nem értjük a poént;)))

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:20:09

@Krétagarbó: Sly megjött. Hozott méheket, kaptárt. Viszi el a malacokat. Cinti a HG. Úgy kelkett felkelteni. A salátát és a retket is elviszi Sly.

2016.05.23. 19:20:09

@Krétagarbó: valojaban en is dolgozom, (kellene legalabbis) mert hoztam haza, de leginkabb csak szenvedek mar...

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:22:12

@Perspektíva: Gábor szerint azért csíp mindig Lorenzo belé mert dominánsnak tartja őt és félti az adszonyait tőle. De nem kellene mert nem bukik az alpakákra. Nincs meg az inger. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:23:02

Megjön majd Au, és szépen el is taknyál. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:24:07

Attila szerint Cinti szar HG. A szokásos módon osztja, lusta és nem ért semmihez. Még számolni sem tud.

2016.05.23. 19:25:34

@Perspektíva: nekem inkabb kozombosnek tunt, de utana mar nem neztem, csak neha belehallgattam az adasba.

2016.05.23. 19:27:26

@Biriksz_Krokiksz!: @Perspektíva: (marmint ket bebambulasom kozt.)

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:27:29

Reklám : pöttyös rudi, venotek tabletta, uniqa biztosító, nivea krém, Telenor. Most előzetes: Barátok közt, Dr. Csont,.......
:D XD

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:29:54

@Biriksz_Krokiksz!: Levél, mostantól minden nap látogató, elsőnek Gábor, barátnő érkezik.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:31:39

Gábor készül. Felvette az atlétát. :D Nem hiszi hogy a barátnő érkezik.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:32:17

Sokkot kapott. Sír a riportban. Ölelkeznek. :)

2016.05.23. 19:32:43

@ALOKSAKTWO: jaaaaajjj #meghatodasi, ez ari ;)

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:33:31

Mindketten sírnak. Aranyosak. :) Attilát mutatja be, most Gergő és Kongó, és Cinti.

Cimili 2016.05.23. 19:33:34

Na besegítek Aloknak. :) Gábor könnyeivel küszködve mondja, h mennyire boldog, volt, amikor meglátta a barátnőjét. Most meg sírva tartja a karjaiban. Nagyon helyes a csajszi. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:34:02

@Cimili: Köszike. Csúcs a csaj. :D

2016.05.23. 19:34:19

@Cimili: neked is koszi a kozvetitest :*

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:34:57

Beszélgetnek. Tényleg szép. :) Gaben irigy vagyok. :D

Cimili 2016.05.23. 19:35:38

Meg akatja nyerni, már csak a barinője miatt is. Elviszi majd mindenhová. :) Most dícséri, h milyen gyönyörű a csajszi. Elgyengült, kiszáradt a szája is, a szerelem minden jele jelentkezett rajta.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:36:19

Most a farmot mutatja meg. Megy spanyolba a csaja. Gábor elszomorodott.

Cimili 2016.05.23. 19:37:11

@ALOKSAKTWO: Nagyon kellemes a hangja is. Közben kiderült, h jun.6-ig ki kell mennie a suli miatt Spanyolo-ba, Gabesz elkeseredett, h addig nem láthatja.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:37:25

Gábor nagyon érzelmes. :) Majd nem sír. Óhhhhhh

Cimili 2016.05.23. 19:38:10

Nagyon aranyosak együtt na. :

2016.05.23. 19:38:23

Mimimimi, mi lesz juni 6.an, mit mondott a csajszi?

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:38:24

@Cimili: Igen. Aranyos lány. :) Szép és aranyos. :))

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:39:14

@Biriksz_Krokiksz!: Akkor jön haza Spanyolországból.

Cimili 2016.05.23. 19:39:16

Most vakargatja a Gabesz hátát. :) Gabesz boldog. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:40:20

Sajnos ennyi volt. Mennie kell a barátnőnek. Búcsúzkodás.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:40:51

Gaben: és jó a segged :D

2016.05.23. 19:40:54

@Cimili: ezt nem bizti h el kellett volna mondania a lanynak, mi van ha gyengiti ezzel az infoval gabent, es feladja a kovi parbajon....

2016.05.23. 19:41:31

@ALOKSAKTWO: ja. Akkor nem szoltam.

Cimili 2016.05.23. 19:41:47

Kimondottan szép a csajszi. Most smaciznak. :) Gabesz a barinőjének: Jó a segged. :) Gabesz azt kívánja mindenkinek, h legalább 1x érezze azt, amit ő most.

Dirty Lyle 2016.05.23. 19:41:50

Tök helyes csaj, szép pár :)

Dirty Lyle 2016.05.23. 19:43:00

Ez a farok Aurél nem hiányzott. Fújj.

Cimili 2016.05.23. 19:44:30

Ha ez a csajszi bent lett volna a farmon, a többi nő biztos nagyon féltékeny lett volna.

Cimili 2016.05.23. 19:45:08

@Dirty Lyle: Ezzel sokan vagyunk így. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:45:10

Reklám : neogronormon, persil, venotek, dr. Oettker, blikk,......

2016.05.23. 19:46:01

@Cimili: mar kozben visszaszivtam.

2016.05.23. 19:47:00

@ALOKSAKTWO: a csudaszep samsung s7 edge-t kihagytad. malőr!

Cimili 2016.05.23. 19:47:52

@ALOKSAKTWO: Auráliát te közvetítsd lécci, mert nem bírom nézni! :)

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:48:24

@Biriksz_Krokiksz!: direkt, már untam a reklámokat :D

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:49:02

@Cimili: Na ne már. Pont ezt akartam kérni én is. :DDD

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:50:17

Anikó beszél. Minden nap egy híresség is jön. Gáborhoz ez a f... szpörgető. Ordít a barom.

Cimili 2016.05.23. 19:51:15

@ALOKSAKTWO: :PPPPPPPP Sajnos nem rúgta fel a szamár au-t.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:51:18

Gábor örül. Barnit lelovazza. :DDDDD most bemutatkozik a többieknek is

Krétagarbó 2016.05.23. 19:51:46

@Cimili: nekem kedvenc volt AU:)
(Tudom, miért? Csak!)

Cimili 2016.05.23. 19:51:54

@Krétagarbó: Nincs mit, igazán szívesen teszem. :)

Cimili 2016.05.23. 19:52:33

@Krétagarbó: Ott még én is bírtam, de azóta megkomolyodtam. :D

Krétagarbó 2016.05.23. 19:52:50

@ALOKSAKTWO: és csak 1 napra mennek? Vagy több napig maradnak?

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:53:04

Hozott ajándékot. Cinti exkluzív helikopterezést kap. :DD piát is hozott. Gergőnek nem jön be az ordítozás.

Dirty Lyle 2016.05.23. 19:53:09

Gergő nem ismeri Aurélt. :)

2016.05.23. 19:53:10

aurélió üvölt, mint a fába szorult toportyánféreg.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:53:39

Heeeelloooooo Faaaaaarmmm!!!

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:54:13

Bemegyek és leütöm. :((

Cimili 2016.05.23. 19:54:34

Gabesz meghívta Au-t, h aludjon vele a góré szobában. Alig érteni, mit visítozik. Most nyalja be magát. A cigiseknek hozott egy csomó cigit.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:54:59

Gergő és Attila valamiben egy véleményen vannak.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:55:27

Mi vaaaaaaan Faaaaaarmmm!!!

Dirty Lyle 2016.05.23. 19:55:39

Fasznak kell így ordítania állandóan. Miatta nem néztem amikor ő volt bezárva.

Cimili 2016.05.23. 19:55:46

@Krétagarbó: Több napra, ő lesz a mentora Gabesznak. Hogy végül hány nap lesz, azt nem tudni.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:56:11

@Perspektíva: Nem tudom. Egy põcs. Ááá elegem van!!!

Cimili 2016.05.23. 19:57:02

Au Gabeszt csípi a legjobban, meg is nyereti vele a játékot. Attis féltékyen nyilatkozik Au-ról. Most azt üvöltözi, h Gabesz fog nyerni. :)

Perspektíva 2016.05.23. 19:57:05

@Cimili: Szegény. Egyedül is boldogult volna...

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:57:19

Gergő : Attilához kellett volna behívni. :D

Dirty Lyle 2016.05.23. 19:57:40

Aurél még Attilánál is elviselhetetlenebb.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 19:58:22

Cintihez jön holnap a papa. Attilának ez nem tetszik.

Cimili 2016.05.23. 19:58:28

@Dirty Lyle: Tuti, h kiadták neki, h üvöltözzön egyfolytában. Most azt kiabálja, h BAJNOK! :)

Dirty Lyle 2016.05.23. 19:58:41

Csak nem Szinti faterja jön?

Cimili 2016.05.23. 20:00:00

@ALOKSAKTWO: Attisnak semmi sem tetszik, ami másnak jó.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 20:00:19

@Cimili: Nálam már most betelt a pohár. Elegem van. Köszi RTL. Kapjátok be!!!!!!!

Cérnahuszár 2016.05.23. 20:00:25

szétfutottak az állatok
nem könnyű lélek ez az aurélió

Perspektíva 2016.05.23. 20:00:27

@Dirty Lyle: Azért küldték be ezt a ..., hátha Gábor csinál olyat, amitől esik a népszerűsége???

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 20:01:08

@Cimili: De most az nem tetszik neki, hogy Cinti előtte nem volt jóban a faterral, most meg jajj de nagy a boldogság. Mondtam én hogy gyökér.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 20:02:14

@Commodore: Ne fesd az ördögöt a falra. :DDD TV2st csak nem küldenek be? Nem? :DD

2016.05.23. 20:02:32

az előzetesben ki volt az a csaj, aki ott ült az asztalfőn, és bögréből kortyolgatott? ismerős, de nem ugrik be, h azkiaz.

2016.05.23. 20:03:22

nem vmi ÉNBp-s?

Perspektíva 2016.05.23. 20:03:31

@ALOKSAKTWO: Nem bírja már a feszkót Attis. Mi lenne veke a szavazáson? Engedjék haza anyucihoz.

Cimili 2016.05.23. 20:04:10

@Biriksz_Krokiksz!: ????? Ezt én se láttam. Valaki, aki látta? :)

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 20:04:23

@Cérnahuszár: Nem könnyű? Finoman fogalmaztál. Tuti hogy lecsapnám ha ott lennék. Idegesítő hülye gyerek. Feltűnési viszketegséggel.

Dirty Lyle 2016.05.23. 20:04:24

@Cimili: hogy "örült" akkor is, amikor a többiek megjöttek a kirándulásról.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 20:04:54

@Cimili: Nem láttam ilyet. Én se.

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 20:05:08

@Biriksz_Krokiksz!: Szerintem Szandika Alekoszék garnitútájából

2016.05.23. 20:06:12

@Hortenzia Schneider: nem hiszem, sztem az egyik énbp szereplő volt.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 20:06:36

@Biriksz_Krokiksz!: @Cimili: Bögre? :D Rosszat sejtek. Brigi? :DDD

Perspektíva 2016.05.23. 20:07:37

@Hortenzia Schneider: Ez most vicc? Szandika??? Milyen formában kötődnek ezek egy farmhoz?

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 20:07:45

@Krétagarbó: Szívesen. :) Szerintem több napra. Ha jól értettem.

2016.05.23. 20:08:33

@kitty41: igen!!! pont sikerült kigugliznom, igen, énbp zsófi.

ebből mi lesz...

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 20:08:39

@Biriksz_Krokiksz!: énbp-t nem nézem, nem ismerem őket.

Cimili 2016.05.23. 20:08:56

@ALOKSAKTWO: Jól mondtad, gyerek még, nem kell túl komolyan venni! :)

Avanivi 2016.05.23. 20:09:52

@Perspektíva: :))))) Az állatok halálra rémültek az üvöltözéstől, menekülnek. :)

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 20:10:31

@Perspektíva: Ahogy Anikó mondta, minden nap egy-egy HÍRESSÉG))) látogatja meg őket.

Cimili 2016.05.23. 20:10:37

@Hortenzia Schneider: Én se nézem, sőt nem is ismerek olyat, aki igen. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 20:11:25

@Cimili: Nem veszem. De egyszerűen irritálja az Aurámat. :DDD Iszonyúan. És a fülemet is. :DDD

Perspektíva 2016.05.23. 20:12:42

@Hortenzia Schneider: ... ne keverjük a hirhedtséggel ;)

2016.05.23. 20:13:02

@Őzláb Gida: dedede, közben megtaláltam :)

@Hortenzia Schneider: az elején néztem, de pár hónap után kaszáltam.

2016.05.23. 20:15:09

@Perspektíva: az a legnagyobb baj, h nem mi keverjük ezt a két fogalmat...

loholka 2016.05.23. 20:16:19

Gabor aranyos na ez a férfi igazán szerelmes aranyos a kis csaj is. Atya isten ez az ordibálós bunkó / én csak az újságokból olvastam meg tegnap előtt a fókuszban láttam, én nem néztem a VV se meg másikat se. /De ez az állat paraszt folyton üvöltözik. Az összes eddigi valóság izének nevezett műsorból idehozzák az összes q-t meg faszkalapot? Na akkor én dobbantok erről a műsorról. Sajnálom , hogy még lentebbre teszik a szintet.

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 20:18:29

@Cimili: Sőt még a Jóban-rosszban, meg a másikon is megy valami hasonló 13000 . részes valami azt se tudom kik vannak ott és mi a téma.))
@Puncylla: mindegy ki az holnap kiderűl.)

Jóska Pista 2016.05.23. 20:22:28

ÉN Zsófi. Egy kellemes gumicsöcsű, enyhén lófejű leány. Most talán mint DJ képzeli el magát.

2016.05.23. 20:23:48

@loholka: ezt a pár napot már féllábon is! lesz még egy párbaj, meg a hétvégén a végjáték, most már fel ne adjuk!

Jóska Pista 2016.05.23. 20:25:36

Gaben fanok ezt ne olvassák, de egyszerűen visszataszító volt szerencsétlentől, mikor valami olyat mondott, hogy egész idő alatt nem rántott rá, így ha kimegy...
És ezek után a kiscsaj elmegy Spanyolországba. :)

Szegény egyszerű Gaben.

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 20:25:42

@Perspektíva: A legjobb megfogalmazás az lenne rájuk, hogy (köz)ismert, de még a közismert megnevezés is túlzás az ő esetükben, hát a show elemeit fokozni kell a fináléig és már hirességek lettek.Az én olvasatomban az a híresség akit bárki kapásból rávágja ,hogy ki az és miért az.hirtelen Madonna pl.

Jóska Pista 2016.05.23. 20:28:28

@Hortenzia Schneider: azért léteznek a "nem ismered?, nálunk világsztár!"-ok is. És nem csak Magyarországon.

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 20:31:52

@Jóska Pista: fáradt vagyok, nem értelek, mentem hagyjálfőznit nézni) azon jókat röhögök

Chuck Νorris 2016.05.23. 20:45:53

Gébor egy naiv tisztaszivü gyerek, egyre jobban birom, vannak marhaságai de sztem a légynek nem tudna ártani.
Aurélió egy dologra tökéletes választás volt. ha egész este igy ordit 5 percenként, hajnalban a két ősellenség Ati és Gergő példás összefogással elássa a ganénál :)
az Rtl most irta hogy Szintihez a Kiszel Tünde fog bemenni. az asztalfős csaj más mentora

Chuck Νorris 2016.05.23. 20:57:06

@Hortenzia Schneider: OFF: Pierre: Hát nem lehet azt mondani hogy tulsült :) ezen felnevettem.

2016.05.23. 21:00:38

@Hortenzia Schneider: jahhh, én pl hiányolom a hogyvoltot arról a műsorról, kár h nem írja senki.

Jóska Pista 2016.05.23. 21:04:49

@Hortenzia Schneider: csak annyit írtam, hogy Madonnán kívül is léteznek hírességek. Nyilván a magyar hírességek nem világszerte ismertek, ráadásként vannak másod, harmad vonalbeli hírességek.
És egy Farm típusú műsor, pont ezeket a sztárokat érdemli, mint pl. Aurélió.

Dirty Lyle 2016.05.23. 21:10:34

@Chuck Νorris: jaj, szegény Szinti. Ezt azért nem érdemelte.

Cimili 2016.05.23. 21:17:10

@Chuck Νorris: Tegnap ígérted, h a Blikken felteszed kérdéseid Briginek. Nos? :)

Puncylla 2016.05.23. 21:24:08

@Jóska Pista: egész magyarországon világhírű

Chuck Νorris 2016.05.23. 21:25:19

@Cimili: poénnak szántam, eszem ágában sincs a blikken koslatni :)
amugyis azt hittem hogy valaki más pld te majd megkérdezni :)
jössz a pöcsöcs csöcsös müsorhoz majd vagy 10 kor már hortyogsz?

Cimili 2016.05.23. 21:27:36

@ALOKSAKTWO: Légy megértőbb Gabesz érdekében! :) Vagy te kinek is szurkolsz? Csak nem Attilának? :O

Cimili 2016.05.23. 21:29:18

@Chuck Νorris: Dolgoznom kéne, de mindjárt áttekerek oda. :)

Cimili 2016.05.23. 21:32:05

@Chuck Νorris: A cicák sose horkolnak, hiába tekertem oda, pedig írtad, h 10. :

Hortenzia Schneider 2016.05.23. 21:34:30

@Chuck Νorris: és amilyen arcokat vág amikor meglátja a remekműveket.)
@Biriksz_Krokiksz!: azon is lehetne mulatni )tényleg jó volna ha lenne.)
@Jóska Pista: Valamikor a múltszázadban kedveltem,Ő jutottt eszembe, irhattam volna Presser Gábort is)farmra jók azok is )

Cimili 2016.05.23. 21:35:42

@Berber Oroszlán: Jó ötlet, Kroki jól ír.:)

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 21:37:00

@Cimili: Ezt mire mondtad? Viccelsz? Én Attilának? Hagyjál már.

2016.05.23. 21:37:42

@Berber Oroszlán: sose. biri nem ír. (két sornál többet)

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 21:38:42

@Cimili: Azt Aureliora írtam!! Te!! :D XD

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 21:39:40

@Cimili: Inkább menj és nézd a pöcsöket meg csöcsöket.

Chuck Νorris 2016.05.23. 21:45:09

@Cimili: még nincs is 10 :) nem 21.10 hanem este 10 :)

Perspektíva 2016.05.23. 21:45:16

@ALOKSAKTWO: Az jobb, mint ez? Ott biztos nincsenek pszichipaták :) és nem ordítoznak.

Berborosz 2016.05.23. 21:46:21

@Cimili: Qrva jól ír. Egyébként egy cshicskagheci.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 21:53:16

@Perspektíva: Kérdezd Cimilit. Ő jár oda. Én nem.

ALOKSAKTWO 2016.05.23. 21:55:25

@Perspektíva: K..... a nem vagyok kíváncsi olyan emberekre, akik ilyen műsorban "kereseim" a párjukat. Mű nők és mű faszik gyülekezete.

Cimili 2016.05.23. 22:00:23

@ALOKSAKTWO: Pont nem érdekelnek. :) Egyébként meg csak viccöltem, de látom hiába, csak felhúzod magad. :)

Mara100 2016.05.23. 22:01:42

Holnapi adásból azért én kiviácsi leszek Attila és Cintia apjának a találkozására. Én az apja helyébe minimum látványosan nem fognék vele kezet.

Chuck Νorris 2016.05.23. 22:04:21

lehetne helyszin ötleteket lopni a farmba a viasatos gagyibol.
A Csábitás Budija, A Szerelem Ólja

Cimili 2016.05.23. 22:04:50

@ALOKSAKTWO: Most láttam belőle pár percet. Ha elvonatkoztatok, és nem figyelem, h ruha nélkül vannak, akkor akár érdekes is lehetne.

Cimili 2016.05.23. 22:05:37

@ALOKSAKTWO: Az Édenben is műnők voltak.

csodalámpa 2016.05.23. 22:06:42

Attila és Gergő szent egyetértésben tényleg elkaparhatná a gané alá ezt a kis gyökeret....aki jól kikerekedet, már majdnem olyan dagadt, mint vv viki :)

Perspektíva 2016.05.23. 22:09:27

@Cimili: Minden ilyen műsorban műnők vannak, mert ők tökéletesnek gondolják a mű testüket és mutogatási kényszerük van.

Cimili 2016.05.23. 22:11:30

@Mara100: Érdekes meglátás, de szerintem nem így lesz.

Perspektíva 2016.05.23. 22:11:35

@Chuck Νorris: A következő részben? Lesz olyan?

Chuck Νorris 2016.05.23. 22:15:34

@Perspektíva: hát a nézettség ha jol tudom erös kezdés után gyenge folytatás majd bányászbéka seggét alulrol kukkantás volt :) . lehet adnak még egy esélyr neki, legfeljebb berakják délutánra az rtl 2-re :)

Cimili 2016.05.23. 22:18:36

@ALOKSAKTWO: Én se akartam nézni, de Mókicáék nagyon kapacitáltak. Végül nagyon tetszett, jobb volt mint a VV. Sajnálhatod, nna ott aztán kellett taktikázni.

Perspektíva 2016.05.23. 22:19:09

@ALOKSAKTWO: Az Éden nézhetetlen volt...olyan sötét volt mindenki.

Cimili 2016.05.23. 22:24:54

@Perspektíva: Ezzel azért vitatkoznék, de most mennem kell. :)

Perspektíva 2016.05.23. 22:26:35

@Cimili: Majd legközelebb megvitatjuk:))

Chuck Νorris 2016.05.23. 22:29:11

@Cimili: igy utolag nekem is kedvező véleményem van az ÉH 2-röl bár már csak arra emlékszem hogy a vége eléggé ellankadt. de napi szórakozásra nem volt rossz.
én a VVket zsigerböl utálom, nekem a kedvenc "realitym" a celeb vagyok ments ki innen :)

Chuck Νorris 2016.05.23. 22:46:21

@Krétagarbó: nyers fasirtot kapott, a hagyma még ropogott benne. erre mondta Pierre hogy nem mondaná hogy tulsült :)

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 07:03:45

Akkor stílusosan beköszönnék így reggel. Miiiiii vaaaaaaaaaan Faaaaaaaaaarm!!!!!!! :D XD Tuti benne lesz az esti összefoglalóban, ahogy ez a lökött Au az állatokra hozza a frászt kora reggel. És talán Attila leüti és elássa valahol a farm hátsó részén, az állatokra való tekintettel. Azért azt észrevettétek, hogy páran kikoptak innen? Csincsillát sem látom mostanában.
@Cimili: Ne haragudj, de ott is olyan szereplők voltak, akikkel nem szimpatizálok. Túl tökéletes testi adottsággal megáldottak. Értem én hogy ez is preferencia, de könyörgöm akkor mindegy lenne, ha modelleket válogatnának be. És meg is látszott hogy noha jól néztek ki, a többség enm volt megáldva sok ésszel. Egyszerűen én az ilyen műsorokat nem szeretem. Ezért sem érdekel a mostani ami a Viasaton fut. A külföldi verziókban miért tudtak olyanokat beválogatni, akik tényleg hétköznapi embernek néznek ki? Nálunk miért kell mindig ilyeneket beválogatni? @Perspektíva: Egyetértek. Persze lehetne nézni azért, mert röhög az ember rajtuk egy jót, de engem még ez sem vonzott. Főleg mikor azt mutatták, matt részegen miket műveltek. És ezzel voltak menők? Jesszusom!!!! És gondolj bele, ilyeneket látnak a fiatalok, és csodálkozunk, hogy mindegyik ilyen akar lenni.

Cimili 2016.05.24. 09:22:37

@ALOKSAKTWO: Csincsilla előre szólt, h nem lesz net közelben ezen a héten. Biztos jön majd. Az ÉH-ban nem mindegyiknek volt tökéletes alakja, engem nem is ez a része érdekelt, nem irigyeltem tőlük. A kinézetükkel abszolút nem foglalkoztam. Volt köztük is agyhalott, végig szurkoltam, h ezek essenek ki. Végül pont egy olyan pasi nyerte meg, aki tudta használni az eszét, tudott taktikázni, ez volt Loki( fenti képen balról a második). De nem is ő volt a fő taktikus, hanem a Peti. Külön tanulmány volt, ahogy manipulálta a társait, ahogy hétről-hétre kifundálta, h hogy tudja megvezetni a sok agyhalottat, örültem volna annak is, ha ő nyer, szimpatikus volt. (fotón balról az ötödik) Az a baj, h sokan csak a külsőségeket nézik, és attól nem tudnak elvonatkoztatni.

ALOKSAKTWO 2016.05.24. 09:56:58

@Cimili: Most remélem nem rám céloztál. Vagy igen? :D Mert én pont nem olyan vagyok. Lehet adnom kellett volna egy esélyt annak de nem tettem. Mert elsőre nem keltette fel az érdeklődésemet. Ahogy a mostani sem, ami a Viasaton fut.

Cimili 2016.05.24. 10:00:34

@ALOKSAKTWO: Áááá dehogy. :) Szeri van. :) De tény, hogy sokan megragadnak a külsőségeken és az eltántorítja őket attól, hogy alaposabban is megismerjék a másikat. És ez a való életben is soxor így van. Régebben én is ilyen voltam, de már nem.:)

2016.05.24. 17:57:55

@Berber Oroszlán: azt már megdumáltuk párszor, kiscsillagom :*
süti beállítások módosítása