Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7771-7772. rész

2016. február 17. 12:00 - Gillotte

A Herr tankként halad Nóra felé, aki menekülne. Habár a Herr biztosítja róla, hogy nem bántja, azért az arcát megszorongatja, s megjósolja: ha kiderül, hogy ő ölte meg Robit könnyedén lehet özvegy Schneidernéből néha Schneiderné. Miután a Herr elviharzik Nóra teljes sokkban van, Miki mikor összefut vele betessékeli az irodába, de képtelen összefüggő mondatokban beszélni, de azt azért sikerül elmondania, hogy a Herr megfenyegette. Miki rohan a Herrhez, és ezúttal úriember módjára megkéri, ne fenyegesse a családtagjait, különben ki lesz csinálva személyesen by Berényi Miklós.

bk_februar8_1.png

Juli és Máté a természet lágy ölén bolyonganak indiánnak öltözve és bakancslistát pipálgatva. (Na jó, nem túl jó szó a bakancslista, de olyan lista, amin Máté vágyainak tárgya szerepel.) Vannak vágyak, amik nem teljesíthetők, így a repülés, de Máté felírja egy cetlire egy másik vágyát, héliumos lufira kötik, hogy szálljon, hisz majdnem ugyanaz, mintha repülne, és így a vágya is teljesülhet. És tényleg! A cetlire írt kívánság persze egy jókor odatolt nagy adag nyál, hogy azt szeretné, ha örökre együtt maradnának ők négyen, Attila, Juli, Peti, és ő. Csak hogy Julinak még nehezebb legyen. Máté telefonja megcsörren (7 éves gyereknek telefon?...) Attila hívja. Juli válaszol a hívásra, s szűkszavúan biztosítja Attilát, érti, hogy menni kell a rendőrségre, majd mennek.

bk_februar8_2.png

Attila tiszta ideg, hogy Julival valami nem stimmel, gyanús, kinyomta a telefont, mintha érezné, vagy tudná, hogy valami gáz van. Ezután Ági érkezik, ő is megkapja Mikitől, hogy a Herr már eltúlozza a szerepét. Attila ezúttal a Herr mellé áll, oké, hogy durva volt, de biztos csak így jön ki a fia halála miatti stressz. Ugye, Ági? Kérdi. Ági azonban nem helyesel, szerinte a Herr bármire képes lenne. ,,A férjem egy szörnyeteg” – mondja. A szörnyű vallomást megszakítja Juli sms-e, miszerint Farkasvölgyben vannak, ám Ági folytatja, s töviről hegyire elmeséli bátyjainak, mit művelt vele a Herr, de magabiztos, erős nő marad. Miki ezért is bosszút állna, s Attila helyesel, be kell áldozni valakit Juli és Nóra helyett. Ági összerakja a képet: az a terv, hogy a Herre kenjék a gyilkosságot.

bk_februar8_3.png

A Rózsa irodájában Nikol és Krisztián várja Fasírtot, aki késve érkezik. Fasírt rendkívül bizalmatlan Krisztiánnal szemben, úgyhogy extra rossznéven veszi, hogy helyette végül Krisztiánt nevezik ki ,,ügyintézőnek”. Krisztián ezután a lakásban próbálgatja a mellkasára szikszalagozott telefon hangfelvevő-képességét, de mikor Rudi bejön bocsánatot kérni, egy sállal rejti el olyan bénán, hogy Rudi rögtön kiszúrja. Mivel Krisztián nem fogadja el a békejobbot, Rudi megfogadja, tényleg tojik rá, mi van vele.

bk_februar8_4.png

Novák kiborul amiért Gizi eladta a menyasszonyi ruháját, hisz ha ilyen könnyen megszabadul a ruhától, a házasság sem ér neki semmit, s nem indok az, hogy Peruba kellett a pénz, Lindához. Közben összevesznek azon, hogy Laci igazán odafigyelhetne mit eszik, Laci szerint pedig Gizi figyelhetne oda arra, hogy mit iszik, hisz az alkoholizmus ugyanolyan betegség, mint a cukorbaj. Gizi ezután sértődötten elvonul a Rózsa irodájába, feltételezhetően némi betevőért. Nikol ott ül az asztalnál, úgyhogy a terv nem jön be, ám Gizi kivár, úgyhogy amint Nikol kitessékeli és távozik ő rögtön vissza is megy. Mert ugye bezárni egy irodát luxus. Nikol megáll az udvaron megkeresni valamit a táskájában, közben Alízt utasítja, hogy dolgozzon, különben szívás lesz a vége, és Bözsi néni nyugdíja tutira nem lesz elég, hogy felneveljék Lucát. Alíznak áll feljebb, hisz Rudi majd eltartja őket, ugyanis ők egy család. Ám Nikol ismeri a típust, s némi csábos csípőmozdulattal, és a cucca ,,véletlen” leejtésével meggyőzi Alízt: Rudi sem megingathatatlan, hisz mint borjú az újkaput, úgy bámulja Rudi Nikol bájait.

bk_februar8_5.png

Gizi a negyedik üveg piánál tart a Rózsa irodájában, így áll neki a jegyvételnek, s közben Linda mozdulatlan képének beszél. Nagy nehezen rájön, hogy belépett ugyan a Skype-ba, de hívni már nem hívta a lányát, s ezen olyan jót mulat, hogy nem tudom eldönteni, vele nevessek, vagy szánjam. Gizi hazabotorkál a kinyomtatott repülőjegyet lobogtatva, majd nekiáll pakolni. Novák röhög egy jót a jegyet látván, ugyanis Gizi a Malajziában található Limpakba vett jegyet a perui Lima helyett. Ne bánkódj Gizi, Szlovákiában is van egy ilyen nevű község, talán oda is elvisz a turistaosztály!

bk_februar8_6.png

Nikol meglepődve konstatálja, hogy Gizi elvolt magában az irodában, s nem restelli hozzáírni a megivott piamennyiséget Gizi számlájához. Krisztián érkezik teljes harci díszben, a sállal a nyakában. Nikol kicsit tart tőle, hogy Krisztián elcseszi a munkát, pláne egy ilyen feltűnő sálban, úgyhogy eltávolítja Krisztián nyakából, majd kimegy intézni Gizi számláját. Krisztián ekkor előveszi a zsebéből a hangot rögzítő telefont, ami átment a teszten, hisz jó minőségben vette fel a történéseket. Hát fura ez a Krisztián azért, előbb jut eszébe a mellkasára ragasztani a telefont, mint a zsebébe tenni…

bk_februar8_7.png

A nap végéhez érve Juli csinál egy közös képet Mátéval, és elmondja, hogy nagyon szereti. Elengedik a maradék lufikat, s megérkezik Attila is. Juli kicsit elküldi Mátét, hogy végre kiborulhasson Attilának, hisz nem akart eltűnni, csak még egyedül akart lenni Mátéval. Végül hármasban nézik az égbolton távolodó léggömböket, mikor Attila egy mozdulattal Máté szemébe nyomja az indiánálarcot, mire a kisgyerek mosolyogva halkan megjegyzi: ,,megint”. Csak nem sokadjára kellett felvenni?

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.02.19. 08:21:51

Csak én nem értem úgy globálisan, hogy mi miért történik??? Ilyen logikátlanul összefércelt történetvezetést még nem láttam. Olyan mintha kb 6 ember írná a sztorit, de senki nem látta az előző részt. De mindegy is, mert ezt már két éve leírtam.

Gillotte 2016.02.20. 10:21:29

@hannamontanna: Ez még hagyján, az eheti részekben sokkal nagyobb a káosz...a saját csapdájukba fognak esni, annyira próbálják keverni a szálakat. (És annyira nem megy nekik.)

hannamontanna 2016.02.22. 08:30:15

@Gillotte: :-DDDD Eeeegen. Próbálják krimi vonalra terelni, hogy izgalmas legyen. Ezzel szemben inkább szórakoztatóan kínos. Azt mondjuk nehezen értem, hogy szereplők eltávolítására miért az egyetlen kézenfekvő megoldás a halál? Én csak a szereplőket sajnálom, mert biztos nehéz egy karaktert hihetően hozni, mire sikerül és elfogadják a nézők, addigra megint más jellemvonásokkal ruházzák fel őket. Talán csak Zsolt, Gizi és Nikol maradt meg olyannak, amilyennek indultak.

Gillotte 2016.02.22. 11:17:20

@hannamontanna: Végülis a kezdeményezést, hogy változtatni akarnak, akár értékelhetnénk is :P Lehet, hogy Robival már eleve úgy kötötték a szerződést, hogy rövidtávon kinyírják, úgyhogy ne élje bele magát a dologba.
Lehet, hogy kicsit a nézői igények felé is mennek, és azért változtatnak a szereplőkön néha, vagy pl. Mikinél lehet, hogy már unták, hogy ő a gonosz már mióta, ezért hozták be helyette a Herrt.

hannamontanna 2016.02.22. 11:57:19

@Gillotte: Lehet hogy velem van a baj, de inkább legyen Miki kétszer olyan gonosz - el is várom, nagyon nem tetszett, amikor nyálasra vették a figurát - de ez a Herr nagyon nem jön be nekem. Gonosznak nekem elég Miki és Zsolt. Öregszem???? :-D

Gillotte 2016.02.23. 22:16:49

@hannamontanna: Nem tudom, Zsoltról és Mikiről azért többször kiderült, hogy van szívük, és van náluk egy határ. Szerintem a Herrnél nincs. Persze kiborult Robi halála miatt, de nem tudom, sokkal kegyetlenebbnek tűnik, mint Zsolt és Miki.
süti beállítások módosítása