Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6937-6940 - Rapid randi

2014. május 27. 11:00 - julie0812

Ádám és Balta, a szilikon szerencsés megtalálói alaposan megvizsgálják a csöcsnagyobbítót, Alíz pedig tagadja, hogy az övé lenne, biztos az ikrek ottfelejtett játéka. Haha. A következő snittben már Szabi nyomogatja a csöcsöket és cseszi le a nővérét a pénzpazarlás miatt. És ez még csak ízelítő a várva várt rapid randi körüli felhajtásból, úgyhogy vágjunk bele.

1.jpg

Nóra nagy lendülettel előzget és Zsófi egyre közelebb kerül a róka komával való találkozáshoz, majd ki is jelenti, hogy szívesen összehányja a kocsit. Azért remélem, ez kimarad. Csipkelődős megjegyzések közben a borokról megy a diskurzus, Zalán pedig ezalatt szerelmesen révedezve vizslatja Zsófi poharán a rúzsfoltot. Ohh, ha inkább az ő száján hagyta volna. Hazaérve a két rivális annyira összemelegedett, hogy Zsófi taktikai tanácsot kér Nórától, ő hogy tudta kezelni anno Miklós hülyeségeit. Nóra kárörvend és otthagyja Zsófit józanodni. Zsófi folytatja az iszogatást, előveszi a szerelmes leveleket és újabb jelmezes ábrándot lát Zalánról. Jó kis bor lehet.

2.jpg

Elérkezik Petiék majdnem-esküvőjének napja és az ex-vőlegény a boldogító igen helyett javában lakásfelújít. Persze nincs túl jó kedve, arra kéri New Barthát, hogy lehetőleg ma nem bömböltesse a zenét, majd kirohan pityeregni egy keveset. Hannát látjuk magában sétálgatni a nem is olyan messzi Olaszországban és éppen ráakaszkodik egy magyar csávó, aki azonnal blokkolná, de Hanna nincs abban a hangulatban és lerázza, pedig általában szeret vigasztalódni. Majd Claudiával kávézik és közben ráébred, hogy még mindig odavan Petiért, úgyhogy irány haza.

3.jpg

KicsiSzabi megpróbálja lebeszélni NonStop-ot a randiról, mert aggódik Alíz soron következő idiótaságai miatt, de Ádám nagyon beizgult a beígért nővérkékre. A randi estéjén a Rózsa személyzete is nagyon izgatott, Zsolt pedig leginkább azon aggódik, hogy a sok lufi szívecskére elszórt lóvé meg fog-e térülni. Alíz besasszézik randira felvértezve, Balta legszívesebben azonnal rámászna, de erre jelenleg kevés az esélye, tekintve, hogy röhögve imitálta Alíz műmell sztoriját az irodában, Alíz pedig éppen akkor nyitott be. Különben is Alíz csakis Ádámra vár. Krisztián és Rudi haverja is rá vár, aztán jól kiröhögik a trendi piros gatyáját.

4.jpg

Atikám betervez Petinek egy esti melót az irodában, Julira hagyva kedvenc tinédzser lányát. Zita szó nélkül elhúzna, de Juli megállítja, na na, mész dumcsizni? Egyedül? Zita szemét forgatva leépíti barátkozós mostohaanyját, közli vele, hogy fiúkkal találkozik, és akkor mi van. De Julinak már voltak kamasz gyerekei, úgyhogy Zita a szobájában tölti az estét. Peti az irodában úgy örül az iratmegsemmisítőnek, mint majom a farkának. Atikám amolyan apa-fia beszélgetésbe bocsátkozik vele és arra biztatja, hogy hagyja a francba a tervezgetést és éljen a mának. Ezt akár a saját apja is mondhatta volna. Peti megfogadja a tanácsot és lelkesen indul a Rózsába új életet kezdeni.

5.jpg

Végre kezdetét veszi az expressz randevú, felsorakoznak a lányok-fiúk, KicsSzabi ismerteti a szabályokat, két perc jut egy partnerre, témajavaslatok az asztalon, ha valakik komálják egymást, Szabi emailezi nekik a telefonszámot iziben. Az első körben Rudi Alíznál próbálkozik, ontja a macsó dumát, de hiába, Szöszi csak azt lesi, mikor cserkészheti be Ádit. Amikor meglátja, hogy egy vetélytárs megadja Ádámnak a telefonszámát, azonnal rohan a ceremóniamesterhez a csalás miatt, de Szabi leszarja.

6.jpg

Megérkezik Hanna, egyenesen a reptérről és az udvaron Nórától tudja meg, hogy Peti épp most keresi új élete új szerelmét. A lányok beslattyognak a Rózsába, Nóra gyorsan elvegyül, pedig dehogy akart ő randizni, amikor először hallott az eseményről. Peti egy lánnyal beszélget, Hanna ledöbben, majd elhúz, Peti utána. Hanna nem akar beszélni, Peti könyörög, próbálta elfelejteni, de nem megy. Hanna nem tud megbocsátani, úgyhogy kezdheti az új életét, de nélküle.

7.jpg

Nóra jól érzi magát egy pohár pezsgő társaságában, majd azt javasolja a véletlenül mellette ácsorgó Ádámnak, hogy tegyenek úgy, mintha most találkoznának először. Ádi nem túl happy, vérig van sértve, de azért leülnek, bár a beszélgetés gyorsan hangos ordibálássá fajul. Alíz ezt látva repes az örömtől, de a boldogság nem tart sokáig, mert Nóráék az udvaron folytatják a műsort, ami nyelves csókkal ér véget, Alíz szeme láttára.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.05.28. 12:38:04

:-DDDDD "...ráakaszkodik egy magyar csávó, aki azonnal blokkolná, de Hanna nincs abban a hangulatban és lerázza, pedig általában szeret vigasztalódni. ..." óriási.
Na ez így gyors egymásutánban elég tömény volt, és szerintem ezen már az újraélesztés se segít. Talán a szerveit fel lehetne ajánlani....
Mindemellett Zsófi részegeskedő jelenetét láttam és az tetszett!
süti beállítások módosítása