Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6903-6904 - Nóra nyuszikája

2014. április 27. 10:00 - julie0812

Zsófi felbőszül és ha felbőszül, akkor lesz nemulass. Régen volt már egy kis hajtépés, úgyhogy a férfiak bunyója után következzen egy kis női csetepaté.

1.jpg

Tehát ott tartottunk, hogy Ádám és Krisztián a gangon heherészve beszélték meg a budiban történteket. Zsófi tejért indult és pont hallotta a beszélgetést, úgyhogy a kisbolt helyett inkább NonStop-ék után megy és nekiáll fakogatni Ádámot, hogy mi is volt Mikivel, majd miután megkapja az infót, sietősen távozik. Otthon azonnal kérdőre vonja Mikit, miért izgatja magát még mindig Nóra miatt, de Miklós azt állítja, hogy Ádám összevissza beszél, mert ő ugyan nem fenyegette meg és szerinte gyerekes ez a hiszti.

Ádám félrészegen beugrik Nórához, úgy látszik ezen a bulin mindenki beindult. Beszámol a főbb történésekről, többek között Miklós fenyegetőzéséről is. Nórának imponál Miki féltékenykedése, de azért Ádi is elég csábító és szerencsére Timike már alszik, úgyhogy minden adott egy kellemes éjszakához.

2.jpg

Másnap Timike nem kifejezetten örül, amikor Ádám az ő helyén ülve fogyasztja a reggelijét. NonStop próbál kedveskedni, de kár az erőfeszítésért. A kis troll kifos a száján pár undok megjegyzést, aztán szerencsére elhúz. Nóra pedig elgondolkodik azon, hogy nem korai-e még ez a közös reggelizgetés, de Ádám szerint felesleges lenne a színjáték. Reggeli után Nóra átmegy Miklósékhoz és arra kéri a Cárt, hogy hagyja békén a fiúját, majd le is idiótázza, mindezt Zsófi előtt, aki rendesen felhúzza magát.

3.jpg

Peti azt mondja Balázsnak, hogy nem gondolta meg magát az esküvővel kapcsolatban, csak a legénybúcsú volt szar, meg mindenki csak őt cseszegeti, gáz ez az egész, de Hannát nagyon szereti és sokkal tartozik neki. Másnap Hanna valami éttermet akar megnézni, ezek szerint mégsem a Rózsa lesz a helyszín. Petinek semmi kedve és még a kávét is kiborítja, Hanna meg a plafonon van, úristen, mit fog szólni Claudia. Hát semmit. Ráadásul még a vendéglistának is nyoma veszett, full stressz minden.

4.jpg

Nóra elmondja NonStopnak, hogy megnyugodhat, beszélt Miklóssal, hogy ne zaklassa többet. Ádám nem veszi jó néven, hogy Nóra anyáskodik felette, és nem túl jó hangulatban ér haza, bár Nóra biztosította róla, hogy pont azért van oda érte, mert Ádi ilyen édes kis nyuszi. Krisztián arra biztatja Ádámot, hogy emberelje meg magát, pl tanuljon meg bokszolni. Na azt megnézném.

5.jpg

Marcell ismét bemegy Enikő után az irodába és előad valami történetet az ikrekről és lopott körömlakkokról és arra kéri Enikőt, hogy falazzon a fiúknak Teklánál, mert még mindig gyenge a szíve. Enci elő is adja a kamu sztorit de belekeveredik a hazugságba, szarkeverő Marcell meg mindent letagad, úgyhogy Tekla jól kiakad a húgára, amiért hazudott, utána meg az ő Marcijára akarja kenni. Enikő bemenekül az irodába, magára zárja az ajtót és remegve veszi kézbe a patkánymérget, közben levegő után kapkod.

6.jpg

Zsófi átmegy Nórához és megkérdezi, hogy mennyit fizet a selyemfiújának a szolgálataiért. De Nóra kikéri magának, végül is nem ő feküdt le Mikivel egy bunda áráért. Durr egy pofon Nórának, durr egy pofon Zsófinak, na végre egy kis happening.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2014.04.29. 11:17:11

Annyira drukkoltam, hogy Nóra is csapjon oda, tapsikoltam örömömben, feleségem nyugtatott le, nehogy felkeltsem a srácokat :D

hannamontanna 2014.04.30. 08:51:32

@Johnny336: ...és akkor kb. ezzel vége is az izgalmaknak és az ötleteknek. Komolyan mondom, nem lehet benevezni ezt a sorozatot a legszarabb sorozat címre?
Gagyi. Pont elhiszem, hogy Enikő hol sír, hol agresszív, hol magát, hol másokat akar meggyilkolászni, ha ez ilyen lehet, akkor Enikő elég szépen bipoláris ..... és még ő kezel embereket. Hát ha most átfordul a film agybeteg zs kat. horrorba, akkor talán értem.
süti beállítások módosítása