Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x35

2013. április 04. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.    

Na, Emós Gábor távozott tegnap, Alíz meg kínjában elment egy üzemi étkezdébe betűtésztalevest enni paradicsomos káposztával és Lacival. Igen, ennyi történt az Édenben tegnap. Úgy látszik, ezen a héten a T69-es több alkatrésze is felmondta a szolgálatot, esetleg a larbantartók sztrájkolnak, mert a szokásos, kamera felé közelítő, fenyegető léptek ismét elmaradnak, egy nyüves, derékból kamerába fordulást sem kapunk, csak nőiesnek szánt, de karót nyelt pózt egy kolumb rökamié karfáján. Aszongya Pinokkina, hogy a lakók nem bíznak az új jövevényekben és ma bűnhődni fognak valamiért, amit együtt követtek el. A karaoke?

Egyből belecsapunk a reggeli lecsóba, tömi a fejét a lakosság, Pókmajom a reggeli csipától nemigen láthatott rendesen, mert megint a téglaport vette elő púder vagy miafasz helyett, az arca így narancsszínben pompázik, nagyszerű. Prosztóval dumál, csak hogy TökösBulát idegesítse, ilyen geci ez a nő, bizony. TökösBula azt nyilatkozza, hogy ő ugyan nem lesz féltékeny, hiába húzza a Pókmajom. Közben remeg a szája széle, tikkel a szeme, és elcsuklik a hangja, szóval nem féltékeny. A király délelőtti rendes sziesztáját Niki hátsimogatása zavarja meg, inkább kimegyek cigizni, mondja a királyné bájaira immúnis Korleóne, de a királyné szokatlanul erőszakos, és a dereka köré fonja a lábait. Teljesítsd házastársi kötelességedet, üvölti Niki lába köze, a király viszont hajthatatlan. A kamerába azt mondja, Nikin kezd eluralkodni a szexualitás.

Prosztó és TökösBula lerendezi a Pókmajmos témát, TökösBula azt hazudja, nem féltékeny, Prosztó nem hisz neki. Juan hozza a mai levelet, a művelt király rosszallását ezúttal angol indulatszóval fejezi ki, shit! Az van, hogy a hotel szabályait (nem hányunk a teraszra, nem szarjuk peremig a budit, káromkodás) folyamatosan megszegik ezek itten, így büntetést kapnak, kollektívet. Mindenkinek húznia kell egy kis fecnit és végrehajtani a feladatot, és ha erre nem hajlandók, na majd akkor csap le rájuk a Viasat haragja izomból, ha van isten, a völgyben tanyázó kolumb gerillákat bevonják a buliba.

Kristóf kezdi, remélem jól leszopatnak, jegyzi meg, mintegy jelezve, hogy a szopás nem tatozik a "csúnya beszéd" kategóriába, szerintem igaza van. A feladat: nyald meg a könyököd, miközben énekelsz. TökösBula szerint nem fog menni, mert a könyököd az egyetlen, amit nem tudsz megnyalni. Nekem a seggemet sem sikerülne, de hagyjuk. Lassúbeszédű közepesen lelkesen nyalogatna, nem megy, és énekel is. Azt értem, hogy ők büntiben vannak, de mit vétettünk mi, nézők? TökösBulát becsukott szemmel rúzsozza Prosztó, aki a kezére zoknit húz, a felsőtestére gatyát, a segge köré pólót teker, és az It's Raining Man című slágerre táncol. Ezért még egyszer felgyújtom a Viasat székházát.

Pókmajom egy bögrének vall szerelmet, nagyjából olyan lelkesedéssel és rutinnal, ahogy Sógor farkát nyalogatta, ebből Korleóne menten levette, hogy nem túl intelligens, és nemigen a szerelmet keresi az életben. Szent Dánielnek a Grease (nála Grész) egyik betétdalára kell tátogni egy társsal megtámogatva, a király az asztal alá bújik játszásiból, e mindenki tudja, hogy ez csak a homoerotikus násztánc első, a préda kelleti magát néven ismert lépése. Állat, gyere ide, mondja a pápa a királynak, az meg megy, és jöhet a You're The One That I Want, a csaj szerepét, ha jól látom, Ádám kapta. Komolyan is vette a dolgot, mondja a kamerába, ha már buzulás, akkor csináljuk rendesen. Alíz balettozik, ezt áttekertem, bocs. Laci fejére borotvahabot ken TökösBula, naccerű.

Isaura is levelet hoz, Detto olvas, az egyetlen írástudó a hotelben, és persze Pandora lesz ma, a tetemrehívás. Írnak, koncentrálnak, utána a királyt legyúrja a királyné, de közben is dugna, Korleóne meg mondja neki, hogy bárcsak elfelejtené már, mert NEM AKARJA MEGDUGNI. A a furcsa, hogy amikor Prosztó rángatta TökösBulát a pénisz felé, az szexuális zaklatás, amit meg Niki csinál, az évődés, pedig a kettő között semmi különbség nincs. Niki ettől érzi nőnek magát, mint mondja, és idegbeteg lesz, amikor a király a kiesése esetére ígér neki egy puszit, kell a tökömnek a szaros puszid. A király, mint mindenben, a szexuális hiány bírásában is élen jár.

Na, Pandora doboza kinyílik megint, én azt kérdezném legszívesebben Attilától, hogy ezt a buszvezető-szandacipőt komolyan gondolja a XXI. században, Alíztól meg azt, hogy a hajfonásért mennyit fizettek neki. TökösBula megbízik Prosztóban, és nem lesz féltékeny, mert azzal örömöt okozna Pókmajomnak, aki erre azt válaszolja, hogy Prosztó a bizalmasa, egyelőre még nem nyitotta meg előtte a Csudapinát, szóval kuss. Kint más lenne a helyzet, mondja TökösBula, Pókmajom erre lekisanyámozza, ezek a hotel ajtajában fognak egymásnak esni, ha kizavarják őket. Dettinek nagyon szimpatikus Kristóf, mert megbízható. A lassúbeszédű szerint Detti aranyos, és kijönnek egymással, még jobban, mint a kerekseggűvel annak idején.

Prosztó megtalálta a hangot Pókmajommal, mondja, TökösBula szeme ipari méretű villámokat szór. A király nem félti a helyét, mondja, hiába esnek ki a régiek. Ő nyugodt, mindig, minden körülmények között. Daninak mindegy, ki a párja, érzelmek kizárva (csak a király irányába nem), cél a döntő. Laci lát jövőt Alízban. Pókmajom szerint Danival végigcsinálná a játékot, ettől a király kiborul, faszombamár, és velem mi lesz? Attila nem érzi úgy, hogy küzdenie kell egy nőért is, már értem a szandacipőt. TökösBula rámutat, hogy ha nincs párja, akkor mehet haza, erre a srác kiprésel magából egy Alízt dicsérő megjegyzést, Laci arca meg zöldre vált.

Szent Danitól megkérdik, vajon képes lenne-e átgázolni a barátain a pénzért, a válasz nem túl meggyőző, reméli, hogy a döntőbe a barátai jutnak be, és majd megbeszélik, meg minden, de ez nem átgázolás. TökösBula szerint ez mellébeszélés, a pápa harcos pappá változik majd a végén és lángoló pallossal szaggatja le Niki fejét a 25 milláért. A király is így látja a dolgot, kissé mintha megrendülne bizalma a pápa iránt, aki láthatóan kurva kellemetlenül érzi magát éppen. Pókmajomtól megkérdik, miért pofázik faszságokat állandóan és miért hazudik. A király csőlátásával riposztol kissé érthetetlenül, aki a többiekre mutat, na, van nekem csőlátásom, tessék, mondjátok. Lapítanak, mint szar a fűben, ez fáj I. Korleónénak, érthető.

A állam és az egyház a buszsofőrt faggatja Pandora után, te miért vagy ennyire szánalmasan hülye, édes fiam? Ki fogsz esni, hát nem érted? Hát nem jó itt neked? Mennél inkább drogfutárnak? Attila az esélyeket emlegeti, én itt csak Alízban bízhatok, majd beszélek vele. A király sokkal jobban kombinál, Pókmajom is elcsábíthatja, aki már az első nap azzal támadta le, hogy, a régieket ki kell szavazni a picsába. Szent Dani ettől még 99 százalékban bízik Pókmajomban, még ha Attila mögé is áll, az sem veszélyezteti. Ez nekem butaságnak tűnik. Pókmajom megint gonoszságot akar csinálni, TökösBula meg még mindig azon van kiakadva, hogy a pápa és az Első Család tagjai megbeszélik egymással a lépéseket.

A terasz hányásmentes részén Krisóf, a király és a pápa a párválasztás menetét taglalják, és próbálják kitalálni, hova álljon a pápa, esetleg Alíz közösbe dobott háta mögé? A pápa lemegy Pókmajomékhoz, ahol menten kap egy kérdést, mi van ezzel az átgázolással, döntőig eljutással? Már ha velem akarsz odáig elmenni, ugye. Elosztod a lóvét a többiekkel? Miafasz? Nyugi, veled fogom végigvinni a játékot, nem szeretlek, nem akarlak, de a király engedélyt adott.

Pókmajomnak ez kevés és inkább felrángatja Attilát a szobába, masszázsra. Ez kiváló alkalom egy villantásra, és a Nikitől csórt kétnapos zsinórtanga megmutogatására, pedig nincs is jó segge. A masszázs célja az információszerzés természetesen, de túl sok mindent Attilából nem tud kiszedni, mert üres a feje neki. Dugást nem mutatnak, a Sógort legalább a masszírozásért cserébe lecidázta Pókmajom, Attila, hajítsd ki azt a szandacipőt, bazdmeg. És ennyi, kérem szépen, eddig ez volt a mélypont szerintem.

Címkék: éden hotel
314 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taligas 2011.05.05. 06:35:03

Vááááá....essen már ki ez az idióta Pókmajom! "Szeretnék már valami nagyon gonoszat csinálni"! Ennél ellenszenvesebb már nem is lehet számomra valaki!

Veder1 2011.05.05. 06:35:16

"Az állam és az egyház a buszsofőrt faggatja" :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.05. 06:38:36

Ennyire fájdalmasan ritka szar részt adni, én éreztem kellemetlenül magam a szerkesztők helyében.
Aliz jól nézett ki azzal a hajjal:)
Niki meg inkább keresne már mást, mert ritka irritáló, hogy nem veszi észre, hogy mennyire ciki a viselkedése. Egy nőtől ez undorító, szerintem. Mellesleg bőven zaklatásnak is minősülne, ha Korleone feljelentené (-tette volna). Szégyen a női nemre nézve! Nem csodálom, hogy menekülnek a pasik, hosszú távon úgysem viselik el az ilyen ribit, legalábbis remélem!
Dani meg...:P, bomlasztja a saját bandáját, de a kérdés jó pont ezért volt jó.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.05. 06:40:48

@taligas: ha ő kiesne, végképp nincsen mit nézni, pedig a műsor már, remélem, hogy nem tud mélyebbre süllyedni.

szilviagy 2011.05.05. 07:02:37

Az Attilának vagy azt mondták, hogy ennyi lesz a szereplése, mindenképpen megy, vagy azt tudja, hogy védettséget kap, de ennyire hülye nem lehet, hogy semmit sem csinál a benntmaradásért.

beacska 2011.05.05. 07:30:41

sixx, mikor tudjuk meg a tegnapi rejtvény megfejtését?

Explorer 2011.05.05. 07:44:10

Alíz szerintem is jól néz ki a fonott hajával. Nagyon jól kiemeli a helyes pofiját.
A Pók csak ne essen ki, inkább keverje ott a szart a Királynak! Ahogy látom úgyis igencsak gyengül a hatalma. Niki is el fog tőle fordulni akármilyen biztonságos, ha nem dugja meg záros határidőn belül!
Apropó! Egyébként ezek a fiatalok minek mentek oda? Ok, van a fődíj, ami négyfelé osztva már egyáltalán nem sok. De ott vannak ebben a paradicsomban, semmi dolguk nincs, de az istennek nem kefélne senki senkivel! Hát én eztet nem értem.

VALAKI DUGJA MÁR MEG AZT A NYOMORULT NIKIT!!!

szepi79 2011.05.05. 07:54:52

@szilviagy: vagy lehet, hogy szandrával már meg lett állapodva, csak túl hülye hozzá, hogy látványosan más lánynak udvaroljon.

beacska 2011.05.05. 07:56:51

csak én akadtam ki a tegnapi Danin???

sixx · http://comment.blog.hu 2011.05.05. 07:57:45

@beacska: hát pont azért tettem be, mert én sem tudom, ki van a képen.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 07:58:30

Alíz szerintem is jól nézett ki ezzel a fonott hajjal.

Tényleg elég szar rész volt, én ezúton szeretném kérni, hogy a két fekete IQ bajnok nyilvános pankráció keretében tépje ki egymás haját

Szandra baromi szánalmas kezd lenni, már semmi eredeti nincs abban amit csinál csak vergődik.

szepi79 2011.05.05. 07:58:32

@beacska: csak te. rajtad kivül senkinek sem volt eddig se pozitiv véleménye róla, vagyis nálunk szimplán "hozta a formáját".

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 07:59:07

@sixx: pedig azt hittük lehet nyerni valamit, pl. hogy aki kitalálja meg is foghatja élőben vagy ilyesmi :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 07:59:51

@beacska: de hát itten óbégatok tegnap este óta, hogy nem úgy lesz ahogy mondja. Lehet túl sokat képzelek róla de ennyire nem lehet hülye.

Thorwald 2011.05.05. 08:06:26

@szepi79 - Harciteknős idomár: EN spec birtam dani nemtorodomseget, de az a buzulas amit a kirallyal csinalnak... az nem kék.

@beacska: en nem akadtam ki, tekintve, hogy nem lattam a reszt. Mi volt?

perzsmacska 2011.05.05. 08:07:03

Laci egész szimpinek néz kis és már nem is izgul annyira, mint az első napon. Legalábbis egyre kevesebbet használja a tulajdonképpen szót.

beacska 2011.05.05. 08:10:54

@Thorwald: Dani a maga lassú módján közölte a Panorán, hogy Szandrával megbeszélték, hogy akkor ők innentől egy pár, és megbízik benne. Aztán amikor az Attila mondta, hogy Szandra megkörnyékezte, hogy álljon mögé, a Dani a riport közölte, hogy egy KICSIT megingott a bizalma Szandrában, de a szobában azt mondta Ádámnak, hogy hát ő Szandra mögé szándékozik állni. Volt egy olyan kósza megjegyzése, hogy így tudja kitenni a jövő héten. De lehet, hogy csak én hallottam oda, mentségként???

felmary 2011.05.05. 08:14:10

A hotelban szitokszó lett a "csőlátás". Azt jól értettem, hogy Alíz Dettinek és Lacinak magyarázta, hogy (szerinte) mit jelent ez a szó?
Azért az jó volt -a beszámolóból viszont kimaradt- amikor ugyanezen beszélgetés alkalmával Alíz elmondta, hogy a mi a halálért nyavalyog Ádám még mindig Kata kiesésén? Szerintem az a csaj még Nikinél is rosszabb volt, mert sötét volt, mint az éjszaka, és még csak nem is volt vicces.

beacska 2011.05.05. 08:14:29

@perzsmacska: a fiam szórakozásból el kezdte számolni, hogy a tanárok hányszor mondják a tulajdonképpen szót. 2 hét alatt 156-szor hangzott el, abból a kémia tanárnő tartja a csúcsot: egy óra alatt 15* asszem, amiből egy mondatban 3* szerepelt. és ezen az órán a tanerő vagy negyed órát késett!!! (jegyzem meg, a fiam szerintem sem normális. Az apja a piszoárban a lukakat számolja-ha vkit érdekel mindig páratlanszámúak: 5-7-9 stb...;D)

Explorer 2011.05.05. 08:16:07

@szepi79 - Harciteknős idomár: Dani pápa úgy gázolna át mindenkin a fődíjért, mint a hurrikán. Ez teljesen világos volt tegnap.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 08:19:59

@Explorer: viszont innentől kezdve nem biztos, hogy a Don megmenti a seggét, ha hülyeséget akarna csinálni

felmary 2011.05.05. 08:22:57

Egyébként én nem is értem ezt a nagy "barátkozósdit". Pl. Dani és Ádám. Amennyire tudom, a fiúk a verseny előtt 1 héttel találkoztak, aztán Dani a 4+3. napon kiesett. Vagyis max. 2 hete ismerték egymást... Aztán 2 hét múlva visszahozták Danit, és azóta eltelt mondjuk újabb 2 hét? Szóval összesen 4 hete vannak "együtt"... Ráadásul az "életben" észre sem vennék egymást.

Explorer 2011.05.05. 08:23:38

Nem hát. Feljebb azt írtam, hogy a Király sorvasztja szépen a hatalmát. Valahogy mintha nem venné észre, hogy újak érkeztek a hotelbe.

beacska 2011.05.05. 08:29:22

@Explorer: számomra nem. Egyrészt Ádám hülye lenne, ha lemondana más miatt bármiről is. Hogy döntik el, hogy itt az idő, be kell áldoznia magát? és mi az áldozat? Tán az, hogy Dani akkor Szandra mögé áll, ha kiesik, pusztán azért, hogy a jövő héten kiejthesse??

jo.e 2011.05.05. 08:29:47

sixx! Ez a szandacipő már nagyon érdekelne... Nem tennél be holnap 1 képet róla? Legalább úgy elrejtve, olyan keresgélős játék szinten :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 08:43:43

@felmary: szerintem ezt a bezártság hozza ki belőlük, mivel az ember természetes módon keresi a társaságot, a szövetséget bármilyen közegben is van. Itt meg aztán ha nincsenek "barátok" vagy mondjuk szerkesztői segítség min Szandránál, elég hamar repülsz.

taligas 2011.05.05. 08:45:18

@felmary: Szerintem is jó volt Aliz meglátása arról, hogy miért kesereg Ádám még mindig Kata kiejtésén, amikor a játék megy tovább. aztán arra gondoltam, hogy azért bántja, mert így nincs "normális" párja. Szóval nem Katát sajnálja, hanem saját magát. Kata lehet, hogy butuska volt, de szó nélkül azt csinálta, amit mondott (az esetek 85%-ban), ellenben Niki folyamatosan meg akarja erőszakolni, így nagyobb vele a gond, ráadásul fegyelmezhetetlen is!:) Szóval ez már rég nem Kata-siratásról szól!:)
Szerintem nem lenne kevésbé nézhető a műsor Pókmajom nélkül. Mondjuk a színvonal egyre csúszik, de Pókmajom semmit nem tesz hozzá, hogy jobb legyen, vagy izgibb. Egy aljas, utálatos k.rva, akinek az a szórakozás, ha másokat bánthat. Nem mondanék én egy szót se, ha csak simán kombinálna, és próbálná minél előnyösebb helyzetbe juttatni magát (mert tényleg erről kéne szóljon a játék), de ő mindezt úgy teszi, hogy szándékosan belerúg másokba. Haza lehetett volna küldeni Katát és Krisztát úgy is, hogy nincs az az undorító szánalmas vihogás utána részéről. Az ilyen emberektől hányingerem van.

Siegessäule 2011.05.05. 08:47:20

Dani ma szerintem Ádám mögé fog állni, és végig is viszik a játékot együtt. Így végre talán erotika is lesz a szekularizálatlan királyi hálóban.
Az utolsó nap Ádám feláldozza magát, bár félő, hogy Dani nem osztja majd meg a nyereményt párjával.

Sokorai_Atala 2011.05.05. 08:50:56

Szerencsétlen hölgy az a Szandra, végre kapott egy kis figyelmet, egy kis hatalmat és lubickol benne a maga korlátolt módján, sivár élete lehetett eddig. Ráadásul tényleg nem túl intelligens.
Rájöttem ki nyeri:)

szepi79 2011.05.05. 08:54:35

@Explorer: nekem ez eddig is világos volt. sőt, sztem korleóne is igy tenne (aki nem, az hülye), csak ő még próbál úgy tenni, mintha nem is.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 08:58:44

@taligas: én rájöttem, hogy fölösleges idegesíteni magam Szandra viselkedésén, mert változtatni úgyse lehet rajta. Persze egy ordas .... még mindig és azt hiszem a leginkább rosszindulatú ember a földön de egyben rendkívül szánalmas is. Nyugi :D

cicómicó 2011.05.05. 09:00:31

Niki nem élcelődik a királlyal, hanem éRcelődik. :)), akinek a cipője roppant büdös lehet már. Folyton az van rajta, zokni nélkül....

Hana30 2011.05.05. 09:01:19

a tegnapi rész szar volt és unalmas.

szepi79 2011.05.05. 09:02:52

@Thorwald: idesapám!

örömteli nap virradott ránk, életemben először korábban megláttam valamit, mint kend! (a józsi gyerek biciklis felbukását '92ben azt nem számolom, mer idesapám pont nem oda nézett, úgy meg nem kunszt.) reménykedjünk közösen, hogy ezen tudásom nem fog a fejembe szállni - persze ön is tuggya, hogy defog, de reménykedni még szabad. na megyek a csavargyárba a riskát fejni, mostanában sűrűn felrugdossa a vedret az az okos állat.

büdöskölök

szethi 2011.05.05. 09:03:29

@sixx: Corleone.

Indoklás: A Prosztó és a Kalóz kilőve ugye. A Buszsofőr ettől szikkadtabb, és a válla csapott. A Takonypóc magas, és mivel derék alatt nem gyantáz, szőrös. A Pápa valamivel szálkásabb és más arányokkal van megáldva. Na meg ott a nyakbavaló is.

Jöttök egy sörrel mert seggeket nézegetek miattatok! :-)

Hana30 2011.05.05. 09:07:04

Nem tudom Niki miért nem hajlandó felfogni, hogy az Ádám nem akarja megdugni. Miért nem érti? Nem egy nyelvet beszélnek? Kezd marha fárasztó lenni. Ez tényleg kimeríti a szexuális zaklatás fogalmát. Remélem mióta hazajött már megdugta valaki. Egy biztos, a képernyőn visszanézve én szégyelném a helyébe magam. Pedig én Robiban bíztam ezen a téren, hiszen CSudálatos Péniszt nem hagyta kettesben Nikivel. Azt hittem, majd ráugrik, mihelyst kitette a párjának a szűrét. Csak hát jött Linda és azt már Robi is felfogta, hogy két egymás mellett ülő nőt külön időpontban nem jó kefélgetni, mert garantált a kiesés. Vagy lehet, hogy a Linda szétharapdált szájszerve elegendő az elrettentéshez?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 09:11:02

@Hana30: szerintem Nikinek eddig nem sokan mondtak nemet ha szexről volt szó tehát ilyen viselkedéssel még nem találkozott és nem tudja hogy kell kezelni. Plusz biztos azért sérti az önérzetét is.
Mondjuk nő létemre nem tudom elképzelni hogy a puszta fizikai vágy olyan helyzetbe hozza őt hogy semmi mást nem csinál csak megalázza saját magát. Van ebben más is szerintem.

GL-581 g 2011.05.05. 09:11:21

Csak én érzem úgy, hogy ez a rész elsősorban Alizról és Ádámról szólt? Kristóf nuku, Niki csak a tüzelésével, Dani éppen csak, és akkor se feltétlen pozitívan...

Ja, ezennel módosítani szeretném a finalista-tippemet:

Ádám-Aliz
Kristóf-Detti

50-20-20-10 százalékos nyereményosztás.

A többi apránként megy majd a levesbe, talán ma Dani. :(
Jövő héten meg Póki és/vagy Niki.
Ha Dani ennyire bután játszik, akkor meg is érdemli. Még a Don bizalma is megingott benne, pedig az lehetetlennek tűnt 1-2 napja. Kristóf pedig csendben lapít, mint a nyuszi. Lehet, hogy ő teszi jól.

Aliznak pedig nagyooooon jól áll a befont haj! :) És azt jól láttam, hogy minden egyes jelentnél a királyi lakosztályból jött ki? Egyre nagyobb a haverság... Ádám a Pandorán már az udvari barátok közt említette, ami oly' nagy szó, hogy tisztes családok a címerük fölé festik és belevésetik a kapufába. :D

Ha Dani Pókmajom mögé áll, vége van, mint a Twin Peaksnek. Megvan a tanmese a békáról és a skorpióról? "Nem tehetek róla, ilyen a természetem." Nos, ez Pókmajom személyesen. Nem tudna ellenállni a kísértésnek szerintem.

Még lehet egy csavar: ha előkapják a pozitív kérdőívet, és a párválasztón védettséget kap egy régi ember.

Reggel19 2011.05.05. 09:13:58

Szerintem Pápa nem vágja át Korleonét a végén, ugyanis, amikor a Velveten a kiesett játékosokat kérdezik, hogy most a játék után jóval kivel tartják még a kapcsolatot pl. Gábornál és Krisztánál is, felsorolják hogy Danival,Ádámmal Kristóf, Nikivel...szóval ha itt valami nagy árulás lett volna a végén, akkor mostanra már nem járnának össze...legalábbis szerintem.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.05. 09:15:54

Még mindig Szandra viszi a hátán a játékot, ahogy látom.
Fogadjunk,hogy a Dani szívatós kérdését is ő írta.
(nem láttam a tegnapi részt, azért csak tipp)

Átvitel honvéd 2011.05.05. 09:16:57

Ez a Niki... most lehet, hogy én láttam túl sok szar hollywoodi filmet, de kezdek kételkedni benne, hogy ez itt valódi. Hogy egy dögös, fiatal nő napokon keresztül nyaggatni valakit (pláne a kamerák előtt) egy dugásért, hát, nem fogadnék nagy tétben. A bíróságon szerintem erre mondanák, hogy életszerűtlen... :D. Ha viszont kamu, akkor jöhetne a logikus következtetés, már ti. az, hogy Niki csendben, de teljesen tudatosan manipulálja a szerkesztőket, mert tudja, hogy amíg van drámai funkciója (mi Urunk, a nézettség... :D ), addig nem zúzzák ki a hotelből.

Ha viszont így van, akkor tizedannyira sem hülye, mint amennyire látszik. Következésképp lehetnek még itt cifra dolgok...

garrett27 2011.05.05. 09:24:13

Ezt a Pókmajmot eddig egy igazi gonosz ribancnak tartottam, de tegnap este rájöttem, hogy már baromira unom is! Mint nő abszolút nem jön be, már a tövig rágott, rettenetesen igénytelenül lakkozott körmeitől hányingerem van, és akkor még a stílusáról nem is beszéltem. Mondják itt, hogy ő viszi a hátán a játékot. Erre azt mondom, hogy elég nagy kritika az egészre. Egy lelkileg instabil (körömrágás), önmagát csak keresgélő félprostira építeni a dolgot, hát nem is tudom....

nyílegyenes labirintus 2011.05.05. 09:25:30

Nagyon előre gondolkoztok Saint Daniel játékával. Döntő meg nagy lóvé? Miért? Egyelőre az sem biztos, hogy megéri a holnapot, ha agy hiányában képes és beáll Pók mögé. Úgy fogja kirakni, mint macskát szarni... (halkan: nagy veszteség nem lenne)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 09:26:44

@nyílegyenes labirintus: na ha már tegnap bukit játszottál akkor fogadjunk hogy nem fog kiesni. Nem is Szandra mögé fog állni.

bonobo11 2011.05.05. 09:29:42

A tegnapi rész kb. ugyanolyan unalmas volt, mint a tegnapelőtti.

Dani eddig is egy irritáló nagy furkó volt, most sem csalódtam benne. Az apró szemek, a bamba tahó fej, az ilyenekből sokan nem nézik ki, de a legsunyibbak, akik legyen bármi csak neki jó legyen, csak persze ezt nem hangoztatja. Persze téved aki azt hiszi Ádám nem tenne meg mindent a nyereményért. Csak ő a többek előtt kimagyarázná magát, ők meg be is vennék.

Amúgy szerintem ma sem lesz semmi nagy durr, persze a beharangozó mást sejtetett, de szerintem semmi extra, Attila hazamegy. Szandra mondata a beharangozóban, hogy "mindenki ledöbbent" szerintem pont az lesz, hogy maradt Dani mellett. Vagy beáll Robi mellé, bár ennek kicsi az esélye, de max. ezt a két verziót tudom elképzelni. Pedig Szandra számára a logikus tahó Dani kilövése lenne, hogy jövőhéten ne essen ki, de itt ahogyan a műsor jelmondata is mondja: "Itt bármi megtörténhet" Ja ez igaz, mert a logikus döntések helyett most már feszt az ellenkezőjét lépik a bentiek.
Ádám, Dani, Kristóf meg marad és röhög. Ádám bosszankodik, hogy Szandra maradt, Kristóf meg elgügyögi megint, hogy "Dettivel megtalálták a közös hangot".

Most jut eszembe még egy verzió, de ez már jövőhétre: Ha marad is most Dani, mert Szandra bent tartja, akkor Szandra jövőhéten rástartol Robira, hogy a gorillaképű Lindát kilője, mert annyira irritálja.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 09:33:30

Szerintem ma a pozitív lista első helyezettje védettséget kap, és ez lehet hogy Dani lesz. Így is úgy is az egyik új csávó tiplizik a végén.

Szandra valami olyat mondott hogy még jön egy vagy két lány és itt a vége, vagyis kezdődik a fogyatkozás. Végre már.

E101 2011.05.05. 09:33:52

Én egy csomó ideig azt hittem, hogy Laci és Attila egy ember. Aztán láttam, hogy más a nevük, meg más ruhában vannak ...

bonobo11 2011.05.05. 09:39:11

@Benyeszke:

Én tényleg nem értem, akkor annak idején a műsor beharangozó kamu volt? Mármint az, hogy 48 hét, 35 fiatal. Mert a 35-höz még 10 embernek jönni kellene. Akkor vagy nem jönnek vagy akkor mondtak rossz számot?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 09:41:33

@bonobo11: na de hogy lehetne 48 hét? Most hol tartunk? 8-9. hét környékén? Vagy ezt hogy számolják? Te jó ég lehet, hogy ennek soha nem lesz vége? :D
Az tuti hogy tegnap Szandra ezt mondta

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 09:42:38

@bonobo11: nem lehet hogy 48 adás inkább? Annak több értelme lenne

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.05. 09:42:52

@József István: Én nem nézek ki belőle ilyen sok, tudatos elméletet! Szerintem, csak irritálja a női mivoltját, hogy valaki elutasítja, pedig neki MÉG szilikonja is van ám, bizony! :)

Britte 2011.05.05. 09:44:55

@bonobo11: Dani lehet annyira hülye, hogy Szandra mögé áll??:)
Hát ha mögé áll akkor kurvára meg is érdemli.
Szandra mögé csak akkor állnék bármelyik pasi helyében is, ha ki akarnék esni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.05. 09:44:56

@bonobo11: Érdekes lenne, ha majdnem egy évig tartana! :) Nyáron meg amúgy is uborkaszezon van, a kutya nem nézné, nem jönne a bevétel, ergo semmi értelme nem lenne!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.05. 09:46:28

@Britte: márpedig valakinek be kell, de elég egynek, az tuti marad, az a necces, ha többen vannak mögötte!

Britte 2011.05.05. 09:46:53

@Benyeszke: Én emlékszem hogy T69 vagy valaki azt mondta már csak 4 hét van hátra.

szepi79 2011.05.05. 09:48:07

@Benyeszke: az nem 48 hét, hanem 48 epizód :D mivel egy héten 4 részt adnak le, igy 12 hétig tart. (és a 9. héten vagyunk)

bonobo11 2011.05.05. 09:48:44

@Benyeszke:

Én így emlékszem a beharangozóra. Én is elborzadtam a 48 hallatán, de úgy emlékszem azt mondták. Ami persze hülyeség lenne. Lehet rosszul hallottam. De a 35-re szerintem jól emlékszem.

bonobo11 2011.05.05. 09:50:01

@Benyeszke:

Bocsi, teljesen igazad van, de hetet mondtak a beharangozóban, de adásra gondoltak. Akkor megvan. Köszi. :)

Britte 2011.05.05. 09:50:35

@ladyandhenk: Hát ja valakinek be kell állnia mögé. Kíváncsi vagyok ki lesz az a szerencsétlen hülye. :)

GL-581 g 2011.05.05. 09:51:07

@bonobo11: Nekem is 25 jön ki. A 10 kezdő, plusz Rea, Pesta, HalálTünde, Pókmajom, Szőke Rúdonrángó, Szöszi, Gaben, Robikapa, Toldi, Sógor, Danny, Műfog, Detti, meg ez a két mostani papírsárkány.

És már csak 3 hét van... a külföldi verziókban hogyan kezdtek fogyni az emberek?

@Benyeszke: A pozitív lista nekem is gyanús. Hülyeség lenne nem használni. A sok atomfizikus már el is felejtette, hogy kitöltöttek egy pozitív listát is, úgyhogy lenne nagy meglepi. :D

A Pókmajom-féle "mindenki megdöbbent" pedig akár egy váratlan párcsere is lehet, mondjuk a királyi udvar környékén... Korleóne szerintem nincs messze attól, hogy a tüzelő Minyonmellűt éjszakára odakötözze a hajóhintához.

Britte 2011.05.05. 09:52:59

@GL-581 g: Lehet tényleg oda adja Nikit Daninak? :D

Répatorta 2011.05.05. 09:53:30

Szandra hangoztatja mindig, hogy a régieket kell szétrobbantani és kitenni. Változtatni kellene a lemezen, mert már ő sem új. a bekerülőknek ugyanúgy régi motorosnak számít. Nagyon unalmas, hogy mindig ugyanazt a sablont mondja, teszi.
A körömrágása meg undorító :((

Britte 2011.05.05. 09:56:48

@Répatorta: Hát Szandráról sosem gondoltam, hogy egy IQ bajnok, de egyre csak ível lefelé, a sorozatos baromságaival. :)
Eszméletlen, hogy közben tényleg folyamatosan azt gondolja hogy ő kurva okos. :)

Hell-Ász 2011.05.05. 10:01:05

Alíznak jól áll a fonott haj, nagyon csinos volt. Szerintem a csajok közül a legeszesebb is.Hány párja volt már? Rengeteg. És még mindig bent van.Lehet kellett hozzá szerencse, de taktika is. Tegnap mondott valami olyat, hogy a Gábort elsiratta 1 nap alatt, de a játék folytatódik. Szal nem kefélni, barátkozni akar, hanem játszani nyerni.
Pókmajom meg Ádám jó lenne ha maradnának. Azért a dögunalomba fulladna a műsor ha csupa Detti-Attila párokkal lene tele a műsor

bonobo11 2011.05.05. 10:01:36

@GL-581 g:

Nekem fogalmam sincs a külföldi részekről, nem néztem utána, de ha tényleg három hét van ahogy írod, 10 ember nem valószínű hogy bejön még, úgyhogy nem tudom akkor mi volt ez a 35 fő.

Vagy esetleg felgyorsítva két fiú és két lány jönne be egyszerre küldetésekkel, védettségekkel? Nem tudom.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 10:01:50

@bonobo11: még csak az kéne, hogy 48 hét legyen! :D

@GL-581 g: én eddig ezen gondolkodtam, hogy Niki viselkedése kire emlékeztet, de leesett, a nőstény macskám volt ilyen amikor tüzelt. Üldözte a másik macskát és lépten-nyomon hanyatt vágta magát. Dettó olyan ez is :D

És mi van ha a pozitív lista első helyezettje nem védett lesz, hanem ő mondja meg ki menjen haza?

RedHotTears 2011.05.05. 10:04:31

Kimaradt a tegnapi, de azt hiszem nem vesztettem sokat. Dani és Szandra megállapodását megnéztem volna, eddig azt se mutatták hogy egyáltalán egy szót szóltak volna egymáshoz.

bonobo11 2011.05.05. 10:06:58

@Benyeszke:

És ha épp az a csavar, hogy a pozitív lista győztese megy haza? Tudjuk "Itt bármi megtörténhet" Szerintem a szerkesztők elég hülyék lennének, ha a múltkor Jennifer kiesése után megint olyan listát küldenének be, aminek a győztese védett. Mert akkor ezt mindenki tudja és a haverokról persze jókat írnak és el van rendezve. Szerintem ennyire nem lehettek hülyék a szerkesztők, ha igen akkor sajnálom.

Syca 2011.05.05. 10:09:07

Egész éccaka azt vártam, hogy olvasásban is lássam amikor Pókmajom, azt mondja, hogy ő meg a TökösBula ég és föld, erre nem kimaradt... Pedig durván jó rész volt

Azt tudom melyik csaj maradt bent legutoljára, hallottam .. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 10:12:25

@bonobo11: na de a múltkori lista "győztese" éppen hogy hazament. Akkor most az jön, hogy aki ezt a listát nyerte kap valamilyen előnyt.

@Syca: jaj az nekem is nagyon tetszett :D

Bar Kochba 2011.05.05. 10:15:17

Valaki adjon már Pókmajomnak egy kismacskát meg egy nyúzókést, had gonoszkodjon kicsit... ;)

hemü 2011.05.05. 10:16:05

Azt megfigyelte valaki amikor a Király alttvalói közé heveredett, szépen elhúztak hárman máromfele? Felség omladozik a birodalom , csak nem lázadás készül????

Syca 2011.05.05. 10:19:05

Nikinél simán el bírom képzelni, hogy bugyipénzt kap a különböző akciók után, ezért üldözi a királyt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.05. 10:19:52

@hemü: Igen, meg:)
@Bar Kochba: Ne már, kár lenne a cicáért, inkább valamelyik bent döglő egyedet!

Hana30 2011.05.05. 10:23:07

@Bar Kochba: Ez még viccnek is rossz!!!

Britte 2011.05.05. 10:23:51

@hemü: Igen, de amúgy lehet hogy azt összevágták.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 10:24:28

@Bar Kochba: cicát (és semmilyen egyéb állatot) nem bántunk soha semmilyen körülmények között. Főleg nem egy idegbeteg ribanc kedvéért.

terrortűrő tintatartó 2011.05.05. 10:25:07

Pókmajom jól bedobta ezt a csőlátást a köztudatba odabenn, kár, hogy jelen esetben keveri a következetességgel :)

a párválasztást érintő megdöbbenéssel kapcsolatban már nem remélek semmi igazán nagy fordulatot, annyiszor belengettek már a jó vágással, oszt a végén nesze semmi, fogd meg jól :)

GL-581 g 2011.05.05. 10:25:50

@Benyeszke: Niki mint tüzelő macska? LOL! Van benne valami. :D

"És mi van ha a pozitív lista első helyezettje nem védett lesz, hanem ő mondja meg ki menjen haza? "

Fú, az elég durva húzás lenne! :D Mondjuk a párválasztás és kiejtés UTÁN benyögné Pinokkina, hogy XY akkor most kipottyanthat egy ember. Ezzel kapásból adott lenne a jövő heti szingli is.

Átvitel honvéd 2011.05.05. 10:29:45

@ladyandhenk: No ja, lehet, hogy túlértékeltem (a szilikoncsöcs ebben elég jó "fogódzó"... izé... képzavar... :D )

bonobo11 2011.05.05. 10:33:14

@Benyeszke:

Szerintem akkor lenne csavar, ha aki a legpozitívabb, tehát a győztes, az menne. Amit írtam, a múltkori után szerintem a haverokról mindenki csak jót akar írni, mondani ha lesz ilyen feladat. Az igazi megdöbbenés az lenne, ha mindenki azt hiszi a haverokkal semmi nem történhet, mert csak jókat írtak egymásról, aztán a feketeleves, hogy az megy el.

Szerintem ez lenne számukra a meglepő.

hemü 2011.05.05. 10:35:02

@Britte: Biztos hogy vágva volt és nem 3 mp alatt húztak el, de ha oda jött volna vki azt sztem mutattták volna.

A pozitív listás meglepi tetszik, megszavazom:-)

chilii · http://chilii.blog.hu 2011.05.05. 10:35:06

nekem az a legfurcsább a Don-Pápa kettősben, hogy az elején alig volt bent a Dani, de ezek máris olyan hatalmas, életre szóló öribarik lettek, hogy csak na, és azóta se bírnak leszakadni egymástól. szerintem elég nehéz igaz barátot lelni ilyen rövid idő alatt, pláne úgy, hogy ez egy mikroközösség, gőzük sincs arról, milyen a másik odakint.

Hell-Ász 2011.05.05. 10:35:40

Szerintem az a pozitív lista ne játszon már. Azóta kiesett a Gábor, és jött két új srác, akikre nem vonatkozna. Szal un-fair lenne a régiekkel szemben.

Átvitel honvéd 2011.05.05. 10:37:37

Alíz viszont szerintem sikeresen futhat egy darabig a nyálasszájú sráccal... Az kiderült, hogy a srác nem dönthetett úgy, hogy senkit nem küld haza, csak azt dönthette el, hogy ki legyen az (azaz Gábor hazaküldése nem személyes ügy... Gábor is megtette volna a helyében). Alíz azt mondta róla, hogy intelligens srác, csak gyerek... de Alíz szintén maga mondta, hogy játszani jött, nem dugni, azaz játszótársat keres, nem szívszerelmet. A srác maga választotta Alízt, és ezt a tényt mindketten tudják. Következésképp szerintem igen stabil párt alkothatnak (...hacsak a szerkesztők ki nem dobják valamelyiket, pl. mert Laci borzasztó unalmas, vagy ha Corleone valami állítólagos csapatérdekből rá nem veszi Alízt valami baromságra).

beacska 2011.05.05. 10:38:27

@chilii: én emlékszem egy vihar miatti leállásra, még anno cikkeztek róla. Az a gyanúm, hogy a kezdők akkor rázódtak össze ennyire. ha eltartott 7-10 napig, az már elég sok.

terrortűrő tintatartó 2011.05.05. 10:40:02

@bonobo11: egyszerre töltötték a két listát, a lányok a fiúkról a jókat, a fiúk a lányokról a rosszakat. nem hiszem, hogy haveri alapon ment volna a csajoknál a dolog, főleg úgy, hogy Szandra szakadár, a két új csaj szerintem csak tippmmixelt, Aliz logikusan gondolkodó, Nikit valszeg. a gerjedelme vezette már akkor is, Jennyt meg inkább hagyjuk :)

Liller 2011.05.05. 10:42:47

én sem tudom,h milyen az a szandacipő,sixx,képet akarunk!pedig én láttam is a műsort...
a másik,hogy csak nekem tánt fel,h amikor heverészve Alíz Ádám csőlátásáról magyarázott,akkor Laci azt mondta,h "érdekes,én nem ilyennek ismertem,biztos itt bent lett ilyen".ez mi ez?!

beacska 2011.05.05. 10:53:46

@Liller: igen, ez a mondat nekem is szemet szúrt!!!

Liller 2011.05.05. 10:54:40

@beacska: ugye?amúgy nem gond,ha ismerik egymást,mással is volt már ez így,csak akkor nem titkolták...fura.

bonobo11 2011.05.05. 10:55:08

@József István:

Ha szorul a hurok "a mag" körül, akkor a jóllakott óvodás Laci lesz a feláldozható. Ez biztos. Nem is bánnám, amellett, hogy úgy néz ki mint egy jóllakott óvodás, még hollywoodi filmekben látunk ilyen nagy bölény srácokat, akik az amerikai futball csapatban védők, már csak a fehér ujjú piros futball dzseki hiányzik, plusz filmben biztos úgy hívnák Chip vagy Joe a "Bölény" vagy valami hasonló. Agyat meg nem mutat, unalmas figura. Kár volt beküldeni. Plusz a döntése (Aliz), szerintem nem érintette a játékot abból a szempontból, hogy nem az Ádám, Dani, Kristóf trióból választott, szerintem nem is gondolkozott rajta, hogy esélyest lőjön ki, nem is próbálkozott, hogy rájöjjön ki az erős és ki a gyenge, simán szimpátiára ment. Niki is szinte lebaszta, hogy márpedig ő Ádámmal akarja végigvinni, bölény Laci meg rögtön befosott, "jól van ok, ne haragudj, akkor nem választalak, bocsi hogy kérdezősködtem" gondolta magában. Nikinek is akkora szája van, valaki ahelyett, hogy befogná (mert annak csak örülne) inkább hazaküldhetné. Rászolgált.

Eruka 2011.05.05. 10:56:57

Legnagyobb Kristóf volt: "eleinte még kifelé is kopogott..." hát sztem ez volt az egyetlen értékelhető tegnap este! Egyre szánalmasabb és unalmasabb ez a műsor. csak sixx beszámolói tartanak a tv előtt :)))
Niki botrány! és azzal próbálja magyarázni a szánni való viselkedését, hogy ez neki játék...ugyan kérem! ember nem alázkodhat így meg, bakker! idegesítő nagyon.
Na és persze a 2 fekete ostobaság... a Faszicsaj buta, mint a főd, engem azért idegesít; Pók tényleg ki tudná csinálni... De a Pók már tényleg bicskanyitogató, komolyan annyira szívesen elkapnám a grabancát, és addig ráznám, amíg eszméleténél van.... Uhhhhhh.
a Királyt meg sajnáltam eléggé: tényleg nagyon lehangoló lehet, hogy sokadszor nem állnak ki mellette azok, akikért ő küzd (mert én már lassan elhiszem neki, hogy őszintén komolyan gondolja, amiket mond)

bonobo11 2011.05.05. 10:59:02

@terrortűrő tintatartó:

Szerintem épp ezért ha hasonló teszt jönne, akkor tanulva az előzőekből a haverokról minél kevesebb rosszat, több jót írnak ha van rá alkalom.

Csak itt léphetnének be majd a szerkesztők, hogy épp azt küldik haza akire a legtöbb jó jött. Szerintem ez forgatná fel a dolgokat.

MaryJaneWatson 2011.05.05. 10:59:26

@Liller: Erre én is felfigyeltem. És még egy mondata volt valamikor ami erre utalt, de már nem tudom pontosan hol. Szeretik az ilyen műsorokban azt, ha van valami korábbi kapocs, az is szülhet konfliktust.

Liller 2011.05.05. 11:00:57

@MaryJaneWatson: jaja.Szandra is ismerőssel jött be,Niki és Prosztó is ismerték egymást.csak azt nyíltan felvállalták...remélem,egyszer majd kiderül a titok és lesz nagy felfordulás:)

MaryJaneWatson 2011.05.05. 11:05:22

@Liller: Attól félek felfordulást ma még a párválasztás se nagyon fog okozni :( Ebben a műsorban számtalan lehetőség lenne kreatív csavarokra, de néha úgy érzem nincs koncepció.... Sixx viszont behozza, amit a játéktól nem kapunk meg :D úgyhogy én kitartok a végsőkig :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.05. 11:07:39

@MaryJaneWatson: Én is nagyobb lelkesedéssel nézném, ha nem államvizsgázni kellene még egy párszor:S

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 11:10:23

@Liller: azta, nekem azzal is gondom van hogy meghalljam/megértsem amit normál hangerővel mondanak...erről teljesen lemaradtam

Liller 2011.05.05. 11:14:12

@MaryJaneWatson: én azért még reménykedem,h Szandra megint "gonoszkodik" kicsit és kiejti a Pápát és lesz sírás-rívás.de amúgy ja.nem is tudom,h ki írta tegnap,h csak azért nézi a műsort,h megtippelje,sixx miből fog poént csinálni...hát ezzel én is így vagyok:)
@Benyeszke: kicsit süki vagyok,úgyh jól tudok szájról olvasni,biztos én is csak azért értettem:)meg Alíz és Laci elég tisztán beszélnek a többi artikulációs problémával küzdő lassúbeszédűhöz képest:)))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 11:19:23

@Liller: ez nem artikulációs probléma hanem hatalmas hangmérnöki vagy milyen baki. Mert a kezdetek óta nehezen lehet érteni mit beszélnek, ami alapvetően nem gáz, de most tessék egy ilyen fontos eszmecserét hagytam ki :D

Átvitel honvéd 2011.05.05. 11:24:18

@bonobo11: ez mind igaz, én pusztán kettejük szemszögéből néztem. Az biztos hétszentség, hogy a srác nem fog kifelé kacsintgatni, hiszem elég jámbor hozzá (...izé...), másrészt saját bevallása szerint is szimpátia alapján választott, miért is keresgélne más háza táján. Alíz meg (ismét csak) maga mondta, hogy a játék érdekli... az ő szemszögéből főnyeremény valaki, akiről tudja, hogy sosem állna ki a háta mögül. És ugye, egyre közelebb a játék vége, ahol a "csapatérdekre" hivatkozva nem lehet majd hülyeségeket elsütni, és kizárólag egy-egy pár stabilitása fog számítani. ...Itt kizárólag az keverheti meg a dolgokat, ha a "csapatérdek" lesz a gyorsabb (Alíz elég hülye, hogy Lacit kiejtse, mielőtt a végjátékra sor kerülne), vagy tényleg, a szerkesztők kirúgják Lacit a fenébe, mert mint karakter, nem sok vizet zavar.

nyílegyenes labirintus 2011.05.05. 11:25:50

@Benyeszke: "na ha már tegnap bukit játszottál akkor fogadjunk hogy nem fog kiesni. Nem is Szandra mögé fog állni."

Ne vegyél rá mérget. Ha Don nem kezdi el piszkálni egyedül nem jön rá, hogy Pók mellől kihullik.
Dani valami mégnemlövömelazAlízpuskaport mondott tegnap... marha agyas...

Liller 2011.05.05. 11:25:59

@Benyeszke: azért ilyen viharok közepette,szélben,szabadtéren biztosítani a jó hangminőséget nem lehet kis feladat:)no meg hozott anyagból dolgoznak...szívem szerint az összeset elküldeném logopédushoz,h megtanuljanak beszélni és hangosan olvasni...
@krissztina: neeeeeeeeeeeeeeee.ez nagyon kemény!:)meg az is,h rábukkantál:)

bonobo11 2011.05.05. 11:31:48

@József István:

Ha megnézed, érdekes, hogy amikor Dani először kiesett, akkor látványosan a természet jobban érdekelte mint a nők, halakat mutogatott a többieknek a folyóban, figyelte a madarakat meg ilyesmi (persze most is kb. ez van), de a lényeg látványosan semmit nem csinált, csak nyaralt ami a műsor szempontjából negatív volt. Ki is esett Tündének köszönhetően. Gábor volt, hogy konkrétan egy-két részben szinte nem is mutatták,teljesen eltűnt, párszor megszólalt az egyszemélyes riportok között, de ennyi, azon kívül semmi, aztán Gábor hirtelen távozik. Ha összeesküvés elmélet is, de ha bölény Laci így folytatja, lehet, hogy neki is hamar véget ér a játék a passzivitása miatt. Inkább maradt volna Gábor.

terrortűrő tintatartó 2011.05.05. 11:33:23

@bonobo11: jaja, egy következőnél okés. úgy értettem, ha most vennék elő a múltkorit :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 11:35:25

@nyílegyenes labirintus: szerintem Dani nem ennyire hülye, valahogy nem akarom/tudom elhinni róla. Ha mégis, akkor egye meg amit főzött.

@Liller: hát akkor az összeset újra be kellene íratni általános iskola első osztályába. Ugyan csak az olvasási készséget csillogtatják minden nap, szerintem az írás és a számolás se megy jobban. És így még a logopédusért se kéne fizetni. És az iskolai menzán talán Ádám megtanulna rendesen enni

Répatorta 2011.05.05. 11:36:46

@krissztina: Csak kár, hogy nem Tündével mosolyog együtt :)

cöcke 2011.05.05. 11:38:17

@ladyandhenk: mennyire szánalmas, te jó ég! :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 11:40:34

@ladyandhenk: de jó hogy nem az esete. Mit művelne szerencsétlen emberrel ha még az esete is lenne?

Liller 2011.05.05. 11:40:59

@Benyeszke: Ádám:)))))én szeretem,ahogy eszik,megjön tőle az étvágyam:)viccet félretéve,meg kéne mutatni Rózsának,hogyan tudnak ezek az emberek olvasni...sztem ez a társadalomnak abszolút releváns szelete,az úgynevezett "átlagember".nem különösebben okos,de nem is fogyi szinten levő,nem teljesen alul szocializált emberek és ez megy nekik...milyen tanítónénijük lehetett...na mindegy.

krissztina 2011.05.05. 11:47:21

@Liller: Nem volt nehéz, be volt dobva, egy pillantás elég volt:-)
@Répatorta: vagy inkább a Szandimandival

sélli_ 2011.05.05. 11:49:48

A tegnapi rész annyira unalmaszan szar volt, hogy inkább Houset néztem. Elejétől végéig, és mire visszakapcsoltam az Édenre, még mindig nem történt semmi. Uncsi. Remélem a mai párválasztón lesz valami izgalom (bár erősen kétlem) mert ez is kezd VV-i mélységekbe süllyedni... :(

bia79 2011.05.05. 12:00:41

egészen pontosan úgy hangzott a promo, hogy "48 hét - csaknem 35 fiatal"

eden--hotel.blogspot.com/2011/03/te-kit-valasztanal-strategiai-jatek.html

a csaknembe lefelé elég sok minden beleférhet, de a 48 hétre nem találok magyarázatot :)) először azt hittem 48 nap, ami a mi időszámításunk szerint 4 adás/hét, azaz 12 hét; az övék szerint "csaknem" 7 bent töltött hét, ez így reális lenne szerintem)
ha 48 hét lenne, akkor még mindig nem ért volna haza a csapat egy része :DD

amekkora függő voltam, én is annyira kiábrándultam időközben, rém unalmassá és idegesítővé vált a műsor :\
mindhárom kedvencem kiesett (Levi, Kriszta, Gábor), Szandra irritál, Linda is kicsit, Attilát meg Lacit meg nem is értem, ki a fene válogatta be a játékba, még a töltelékszerepre is alkalmatlanok...

Eruka 2011.05.05. 12:18:27

@Liller: Pók és a Tejcsárda nem ismerték egymást... volt egy ilyen párbeszéd:
Tej: "...tudod milyen vagyok, ismersz..."
Pók: "nem, nem ismerlek egyébként.."
szal sztem ők nem ismerték egymást. Niki-Robi ok, és érdekes volt az Ork beszólása (aki mellesleg egy NFL-es védőjátékoshoz képest törpike) Ádámról, nekem fel sem tűnt, azt hittem arra hivatkozik, hogy itt bent 2 nap alatt nem ilyennek ismerte meg.. :))) ki is nevettem

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.05. 12:20:09

@bia79: csaknem 35 fiatal, lehet, hogy valakit elfeleztek? Teljesen értelmetlen a mondat. Vagy 35 vagy nem. Akkor lehet 34, 36, 30, de semmi esetre sem csaknem..., megszámlálható ugyanis, tehát nem lehet 34 egész 75 század pl.
Nem is értem, hogy miért nyomatják, h így angol, úgy idegen nyelv, de agyarul meg már képtelenek vagyunk megszólalni értelmesen, vagy írni!

ŰberManci 2011.05.05. 12:22:07

Szerintem a nagy barátság azért van a kezdők közt, mert nekik volt ideje megbeszélni már az elején, hogy összetartanak, segítik egymást, aztán osztják a lóvét. Nem olyan bonyolult ez. Ez ugyan egyszemélyes játéknak indult, de aki csak egy kicsit is gondolkodik egyértelmű, hogy egy kis csapattal, egymást segítve tovább lehet jutni, mint egyedül. Aztán, hogy a végén ki lesz a befutó, és hogy alakulnak a pénzügyek, majd megvitatják. De az összetartás nagy erő. Ennyi az egész.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.05. 12:24:08

Na, tessék, most meg még az 'm' betű is lemaradt mély felháborodásomban.:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 12:29:15

@bia79: én most már szinte csak borozva nézem az adásokat ha nézem, úgy még szórakoztató, minél több a bor annál inkább :D

GL-581 g 2011.05.05. 12:42:18

Megtaláltam végre! :D

www.origo.hu/teve/20110307-kezdik-a-kavarast-az-eden-hotel-jatekosai.html?

"A skandináv licenc alapján készült, 12 hétig tartó reality 28 vendégét Kolumbia északi részén, a Karib-tenger partján, a Tayrona nemzeti park mellett épült hotelben szállásolta el a produkció: a fiatalok minden mozdulatát 48 kamera, hangjukat 72 mikrofon vette."

Tehát még három kvantumfizikus jön be. Páratlan, hm... lehet, hogy a jövő héten az egyik csaj a feltámadó Nyafika lesz? Vagy már a jövő héten ejtenek egy párt?

Britte 2011.05.05. 12:43:14

@Benyeszke: Én edzeni szoktam közben, de lehet a borozás jobb időtöltés lenne. :))))

Britte 2011.05.05. 12:45:02

@GL-581 g: Jézus! Most hogy megpillantottam Norbi képét rájöttem milyen régóta megy ez a műsor! :))))

_Molly 2011.05.05. 12:52:29

@szepi79 "vagy lehet, hogy szandrával már meg lett állapodva, csak túl hülye hozzá, hogy látványosan más lánynak udvaroljon."

Akkor tényleg nagyon hülyének kell lennie, mert ugye az ígérete ellenére beköpte Szandrát a többieknek. Beárulta, hogy már első nap fölajánlotta, hogy fogjanak össze.

Varbaro 2011.05.05. 12:55:28

Azért Robi a legjobb vágjátok.
Több fiú van bent, nekik van félnivalójuk, de jelen pillanatban Robi 2 lány közül is választhat (Szandra, Linda).
Azért jól csinálja :D .

GL-581 g 2011.05.05. 12:56:20

Ez meg érdekes...

est.hu/cikk/87837

"A 18 és 30 év közötti lakók kezdetben tízen lesznek, öt lány és öt fiú költözik be, akiknek nincs más feladatuk, minthogy minél előbb pár találjanak."

Nos, Dani a kezdőben volt, és kapásból 32 éves. :D

Ettől függetlenül, tesómmal poénból felvázoltunk egy beépített Danis forgatókönyvet.
Mondjuk, hogy úgy kezdik el fogyasztani a népet, hogy lezajlik a párválasztás, maradnak 10-en, majd T69 bejelenti, hogy az egyikőjüknek titkos küldetése volt, beépített ember, és teszem azt a jó hangulatért kellett felelnie. Dani szépen elköszön, meghajol, és elindul felvenni a fizetését... majd Dani párjához fordul T69, s azt mondja: "Gizi, mivel neked nincsen párod a párválasztó ceremónián, el kell hagynod az édenkertet." És tádámm! máris 4+4 fő van bent.

Szerintem elég kemény csavar lenne. :DDD No és kissé szemét húzás a Dani mellett álló csajjal, de hát aéletkemény. :) Főleg, ha mondjuk a csaj valaki más ellenében tartotta benn Danit, a "közösség érdekében". :D

_Molly 2011.05.05. 13:06:12

@Hana30: "Nem tudom Niki miért nem hajlandó felfogni, hogy az Ádám nem akarja megdugni."

Nem akarom Nikit mentegetni, de basszus, ha minden éjjel közös ágyban kell aludnod egy pasival (vagy egy nővel), akire be vagy indulva, az nagyon kemény ám! Az életben ilyenkor elhúzol a 'csába, és látni sem akarod többet. De ebben a hotelban ezt nem teheted. Minden éjjel újra meg újra ott meztelenkedik a faszi melletted, a farkán egy zászlóval, hogy "nem kellesz".

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 13:10:51

@_Molly: na de Niki se nem kisgyerek, se nem állat. Felnőtt ember létére azért csak felfoghatná hogy ez itt és most nem fog összejönni és pont.

Olyan mint egy tüzelő macska és egy áruházban csokiért/cukorért/kifestőkönyvért hisztériázó kiskölyök keveréke

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 13:11:26

@Varbaro: én azér' egyikre se lennék büszke a helyében

_Molly 2011.05.05. 13:11:56

@felmary: "A hotelban szitokszó lett a "csőlátás". Azt jól értettem, hogy Alíz Dettinek és Lacinak magyarázta, hogy (szerinte) mit jelent ez a szó?"

Én úgy vettem ki, hogy Alíz azt taglalta a többieknek, hogy Ádám TÉNYLEG ilyen, TÉNYLEG csőlátása van.

Neki nincs szürke, csak fehér és fekete. És hogy őt is, mármint Alízt is cseszegette, ha Pókmajommal beszélgetett, mert ezt úgy értelmezte, hogy akkor Alíz nem őket szereti, hanem Pókot.

Erre mondta Detti, hogy hiszen ő is beszélget Pókkal, amire Alíz azt felelte, hogy Ádám már kevésbé foglalkozik ezzel, mint régen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.05. 13:28:02

@_Molly: Azért felnőttek, h felfogja, h nem kell...amúgy sem szexuális életet mentek oda élni. Egyébként ha nagyon akarná, akkor Robi még bele is menne, úgyis ismerik már egymást:P
De most inkább eljátsszuk, hogy nekem az kell, akit nem kaphatok meg...

felmary 2011.05.05. 13:30:24

@_Molly: Ádámnak ettől függetlenül nincs csőlátása, legfeljebb egy diktátor. :-)
És szerintem Alíz szánalmas, amiért ennek ellenére is (mármint hogy vele is hányszor ki akart szúrni) még mindig hozzá szalad...
Más kérdés, hogy Alíz még mindig itt van: bár ezt egyszer sem magának köszönhette, hanem mert így állt a diktátor érdekében.

De a vicc akkor is az, hogy Szandra rámondta Ádámra, hogy csőlátása van (nem értem meg, miért ez a legnagyobb baja vele, de mindegy), aztán Ádám azt mondta, hogy nem érdekli Szandra véleménye, majd még másnap is ezen lovagol. Biztos marha nagy sértés, de szerintem az adott körülmények között Szandra szájából rondább dolgok is elhangzotthattak volna.

Egyébként azt észrevettétek, hogy Szandra sosem mondta Ádámra, hogy hülye, Ádám viszont lépten-nyomon Szandra szellemi képességeit fikázza? Meg ribancozik? Hányok Szandrától, de azért ő jobban tiszteli a vetélytársát...

felmary 2011.05.05. 13:33:15

megvan :-)@felmary: elhangozhattak... (túl sokat nézem ezt a műsort, összegabalyodik a billentyűzetem)

_Molly 2011.05.05. 13:33:28

@Benyeszke: "na de hogy lehetne 48 hét? Most hol tartunk? 8-9. hét környékén? Vagy ezt hogy számolják?"

Ja-ja, a Viasat azt se tudja, mit beszél...

48 hét kb. 12 hónapot jelentene, ne má', hogy eddig tartson a verseny, ez marhaság. Inkább 48 adásról lehet inkább szó.

Meg még ez is: "csaknem 35 magyar fiatal". Ez a "csaknem" pont olyan, mint az "akár 25 milliót is nyerhet" szöveg.

Ráadásul azt is írják a SAJÁT promójukban, hogy a "18 és 30 év közötti lakók...", a Don meg ugye 32 éves!

Ne higgy nekik!:(((

artifex · http://www.amywinehouse.co.uk/ 2011.05.05. 13:33:43

"A kiesők helyére pedig folyamatosan újabb és újabb játékosok érkeznek."
Ühüm, Dani például.

Borsban Niki:

"... a műsor fiú szereplőinek teljesítményével nem elégedett, mert szerinte azok csak üdülésnek fogták fel a játékot."

"Igazság szerint azért jelentkeztem a műsorba, hogy bulizzak egy nagyot..."

_Molly 2011.05.05. 13:42:15

@bonobo11: "Szerintem akkor lenne csavar, ha aki a legpozitívabb, tehát a győztes, az menne."

A legpozitívabb Ádám volt:
www.viasat3.hu/musor/edenhotel/jatek.html

Ha őt hazazavarnák, biztos, hogy jobb lenne a műsor? Csak kérdem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 13:46:12

@_Molly: de ezek a nézőktől jött válaszok. Az még nem derült ki hogy ők hogyan szavaztak.

mandruc 2011.05.05. 13:49:15

Nahát, csak nem a pápa adta el a lelkét a madaras teszkónak?

akcios-ujsag.auchan.hu/

:-)))

Liller 2011.05.05. 13:49:53

@Eruka: először én is arra gondoltam,h arra céloz,h megváltozott az elmúlt 3 napban,de miután azt mondta,h biztos itt bent lett ilyen,akkor elbizonytalanodtam...persze lehet,h félrebeszélt és/vagy félreértettem és csak az izgalom hiánya miatt kombináltam:)
illetve Benyeszkének üzenném,h én is nagyon vágyom már a két fekete iszapbirkózására.minden vágyam kiélhetném,ha ez a kettő összeverné egymást:)

_Molly 2011.05.05. 14:00:16

@felmary: "Szandra sosem mondta Ádámra, hogy hülye, Ádám viszont lépten-nyomon Szandra szellemi képességeit fikázza? Meg ribancozik? Hányok Szandrától, de azért ő jobban tiszteli a vetélytársát..."

Igen, én is úgy látom, hogy Ádám kezd bedilizni. Ha Szandra csak a sót kérné el, Ádám már emiatt is elkezdené ócsárolni a többiek előtt. Egy ilyen rögeszmés játékostársat én nagy ívben kikerülnék, szerintem a haverjai is lassan ezt teszik.

GL-581 g 2011.05.05. 14:06:03

@_Molly: Ezt a listát nézők szavazatai alapján hozták ki, de gondolom, a lakóknál sem jött ki nagyon más eredmény.

És szerintem azért nem jár jutalom a legpozitívabb srácnak, mert Ádám nyert. :D
Neki nem igazán osztogatják a szerkik a jutalmakat. A birkózásnál is egy üveg pezsgőt kapott. :P

_Molly 2011.05.05. 14:08:47

@Benyeszke: A nézőktől?:-o

Jaj, tényleg. Akkor bocsi! :)

_Molly 2011.05.05. 14:13:52

@GL-581 g:

Pedig nagyon érdekelne, hogy ha Ádám védettséget kapna, mire használná?

Vajon azért, hogy kiejthessen egy pasit, képes lenne elhagyni Nikit és beállni egy másik nő mellé? Vagy maradna Niki mellett és hagyná veszni a védettséget?

Ha az előbbi, akkor viszont többé nem kérkedhetne azzal, hogy őmiatta eddig még senki nem esett ki...

Liller 2011.05.05. 14:15:17

www.viasat3.hu/musor/edenhotel/gallery.html
nahát,itt van kép a szandacipőről:)most már mindent értek:)
nekem erről nem a buszsofőrök jutnak eszembe,csak az,h mennyire büdös lehet ebben a lába:))

Lorelaigilmore 2011.05.05. 14:17:23

@GL-581 g:
A felsorolásból kimaradt az egyik "biodíszlet": Szandra 2.
Így máris közelebb vagyunk a 35-höz:))

GL-581 g 2011.05.05. 14:33:47

@Lorelaigilmore: Szandra 2? Az melyik egymondatos szereplő volt? Roppant emlékezetes lehetett a bentléte, még azt sem tudnám megmondani, hogy szőke volt vagy barna. :D

Akkor már csak ketten mennek be, gondolom, a jövő héten. Utána jöhet az aprítás. :DD

@_Molly: Szerintem nem ejtene ki senkit. Esetleg Pókmajom párját, feltéve, hogy az nem Dani. Robikapa veszélyes lehet még neki, mert jóban van a Páriával, ami ugye főbenjáró bőn Ádámisztánban.

Lorelaigilmore 2011.05.05. 14:40:54

@GL-581 g:
Tényleg egymondatos volt. Barna, kicsit telt. Dani ejtette ki a randin, amikor Krisztát választotta.
Szerintem is már csak ketten jönnek.

felmary 2011.05.05. 14:46:14

Végre, már alig várom, hogy fogyni kezdjenek.
Asszem párokat kell majd kiejteni, egymással szavazzák meg hogy ki, vagy az egyik védettséget kap, és az dönti el...
Végre kibukik, hogy mennyit ér a nagy barátság!
A végén meg a kiesettek szavaznak a győztesre (ha már nem a nézők sms-ben), aki aztán eldönti, hogy hogyan ossza meg a nyereményt.

GL-581 g 2011.05.05. 14:50:22

@Lorelaigilmore: Jaaaa! Megvaan! :D Ő egész helyes csaj volt, maradhatott volna még. Mondjuk a szőrös Pókmajom helyett. :-/

Emberek! Nem kallódik még emlékeink között egy-két említésre sem méltó szereplő? Mert lehet, hogy nem is jön már be senki. :D

RedHotTears 2011.05.05. 14:51:45

@GL-581 g: a Don jutalomként vissza kapta Danit, mi kell még?
@ladyandhenk: megnézném Linda arcrángásait, ha Niki kínjában rámászna Prosztóra.:)

RobertJ 2011.05.05. 15:11:28

Sosem láttam ezt a műsort, és igazából nem is akarom, nem érdekel. De ez a beszámoló mindig jókedvre derít. :))) Szép munka sixx!!!

oscar dirlewanger 2011.05.05. 15:33:09

amilyen boldog pofát tegnap ádám a danival való tánc közzben vágott, az emberiség elleni bűnnel ér fel!!!ha ez nem homár, akkor én vagyok osama bin laden!!!

Lacka929 2011.05.05. 16:06:27

Ez a beépített ember dolog nekem is eszembe jutott mind Dani, mind Ádám kapcsán. De ha egyáltalán, akkor már inkább Dani lehet beépített statiszta. Túl nagy nyugalommal vesz tudomásul mindent...

_Molly 2011.05.05. 16:26:19

Összeszámoltam.:)
Eddig 10 alaptag + 16 érkező:

Alapcsapat:
Kata (1-16.),
Kristóf,
Kriszta (1-32.),
Norbi (1-12.),
Niki,
Dani (1-6.; 21-?),
Alíz,
Ádám,
Jennifer (1-32.),
Levi (1-21.).

Érkezők:
Rea (1-4.),
Tünde [kiejti Danit a 6. adásban] (5-8.),
István (6-12.),
Ádám/Szöszi (9-20.),
Gábor (11-34.),
Nikol (13-15.),
Szandra (13-?),
Danny (17-18.),
Krisztián (17-28.),
Szandi (21-23.),
Toldi (25-28.),
Robi (25-?),
Linda (29-?),
Detti (29-?),
Laci (33-?),
Attila (33-?)

MaryJaneWatson 2011.05.05. 16:31:32

@ladyandhenk: Kitartás! Én is államvizsgázom júliusban :P Beosztom az időt....

GL-581 g 2011.05.05. 16:40:44

@_Molly: Király, hálás köszönet! :D

Gabi ilyen sokáig voltak benn? És Krisztán meg Szöszi ugyanannyi ideig?Csigafiú benntartózkodása soooookkal hosszabbnak tűnt. :S

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 16:52:43

Dani tegnapi hülyesége bosszantott, este megírtam, megérdemli ha kiteszik. Hacsak gyorsan nem ébred fel és csinál valamit.

A tegnapi részben Alíz haja volt a legjobb, de az összefoglaló szuper lett! Köszi! :)

Érdekelne Bohumil leirása is, hiányolom eme üde színfoltot innen! :(

Attila biztos bevállalós tűnt, lásd homi oldalon domborítás, ehhez képest egy ottfelejtett lyukas zokni a játéka.

Várjuk a végét? Nekem hiányozni fog a blog. Mit nézünk és kritizálunk ezután?

Átvitel honvéd 2011.05.05. 18:14:39

@bonobo11: korrekt... Mondjuk, ilyen alapon Detti sorsán is ott biggyeszkedik a pecsét (...Attiláról nem is beszélve... abszolút mélypont...).

Cirmix 2011.05.05. 20:04:58

Ádám kenterben veri a mezőnyt emberségben, intelligenciában, kár, hogy nem álltak ki mellette azok, akiket a legnagyobb haverjának tart.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 20:19:25

@Cirmix: igazi barátságról ott bent nem lehet beszélni (kivéve Levi, de ő "bele is halt"), max. szimpatizálásról, szövetségről. Utóbbi i9s csak átmenetileg működhet, mert a végén mindenki magáért küzd.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 20:24:34

Dani Nagyhaver is láthatóan bajban volt a barátokon átgázolós kérdéskor. Olyan érzésem volt, mintha egy otthon hagyott svájci frank hitel be nem bukása, illetve visszafizetése lebegett volna a szeme előtt. Van amiért a pár hete megismert barát beáldozható! Valószínűleg az összeg nagysági megítélése is különböző náluk. Ádám elvileg felejteni jött a hotelbe, talán nem tör össze ha nem nyer, de lehet, hogy vannak akik utolsó esélyt látnak egy ilyen játékban. Csak persze ők nem szórakoztatóak, nekünk. :)

Cirmix 2011.05.05. 20:29:28

@mosoly73:

Igazad van, hogy a végén mindenki magáért küzd, de a nyertes osztozkodhat a barátaival. Szal nem mindegy, hogy kit tart valaki a barátjának.

Szóval nekem Ádám messze a legértelmesebbnek tűnik, Levi nem volt egy agytröszt, de szimpi volt. Danit viszont nem csípem, nem tartom egyenesnek, fogalmam sincs róla, Ádám miért erőlteti ezt a haverságot.

rokamoka33 2011.05.05. 20:36:39

annyira szánalom ez a feladja a barátságot a pénzért...

óriási barom az, aki barátságra elcseréli a 25 millát
Ádám magát kiejti, hogy Dani nyerhessen

az max. azért lehet, mert a Viasat beépített embere, és jó pénzt kapott só csinálásdért
ne legyünk naivak

van egy másik dolog, a szervezkedés, taktika pénzelosztás

na ha ilyet csinálnak, és a szabályok engedik, és megegyeznek szóban (nyilván szerződést nem írnak), akkor viszont azt ki is kell fizetni adás után

vagy most én vagyok naiv?:D

(én 4 ember helyében egyenlő elosztásban egyeznék meg, még ez is sokkal biztosabb 6 milla, mint ha egyesével harcolnak érte, és így nincs átgázolás mert egyenlő arányban kapnak, max a hírnév)

nyilván az osztozkodás is anyagi szempont, nem a nagy barátság miatt osztozkodnak, hanem hogy minél biztosabban jusson/csurranjon nekik vmi

4 esély mondjuk 6 millára, az 1 eséllyel szemben 25 millára, nem mind1

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 20:38:09

Unatkozom... amíg kezdődik - és ha van itt valaki még :) - játszunk olyat, hogy ki szerint melyik játékos mire költené a pénzt, ha megnyerné. Ja, és ki osztozna?
Dani - hitel visszafizetés (nem osztozna)
Ádám - nem költené el, legalábbis a nagy részét inkább megforgatná (ha maradnak a "barátságok", akkor osztozna, kicsit)
Kristóf - sosem költené el, mert túl lassan számolná a pénzt, és folyton elrontaná, újrakezdené. :) (osztozna, rendes fiú)
Attila - mire felfogná, hogy vége a játéknak és nyert már nem érne annyit a pénz. :)
Niki - felvarratná, feltöltetné, mittomén mijeit. :)
Szandra - megadná a tartozását valakinek, akitől elmenekült. Saját állítása szerint sokszor menekült. (nem osztozna és hazavinné a szállóból a köntösöket, hamutálakat, ami mozdítható :) )

...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 20:41:27

@rokamoka33: "(én 4 ember helyében egyenlő elosztásban egyeznék meg, még ez is sokkal biztosabb 6 milla, mint ha egyesével harcolnak érte, és így nincs átgázolás mert egyenlő arányban kapnak, max a hírnév)"

Ja és nem kéne közhírré tenni a megegyezést, mint ahogy Dani tette, mert Szandránál rögtön elásta magát. Ő kitartó párt látott benne, de ha nem vele felez..., már mást keres.

mulipupu 2011.05.05. 20:42:10

várom az adást ma, tegnap írtam egy prognózist, majd visszakeresem, annyi volt maradnak a mostani párok, de Szanda maga mellé csábítja Attilát, és ha Dani odaáll akkor kiesik, vagy Dani ésszel gondolkodik és beáll Alíz mellé, így meg Lacika esik ki

annyiból félek nem jön be, Attila nagyon sötét, ha beáll Alíz mögé, remélem Szandrát választja, bár még az sem biztos neki, Pókmajom mocskos kis köcsög, nem lehet tudni mit tervez, nem életbiztosítás vele párban lenni

érdekes lesz hogy Dani vagy Attila választ csajt előbb, valszeg Dani fog, de a Maffia Ádám rábeszéli majd Alízra sztem még a ceremónia előtt

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 20:45:34

@rokamoka33: persze feltételezzük, hogy van köztük (vagy mind) beépített ember, de ettől el kell vonatkoztatni ha játszani akarunk az eseményekkel :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 20:48:46

@mulipupu: nem vagyok biztos benne, hogy Aliz Danit választaná. Már ő is gondol a végére, és Ádám kiejtését is óhajtotta már. Már nem félne a fenyítéstől sem, ha Laci jó párja marad és bent tartja a jövő héten is, még ha 2 csaj is jön. Új meg már utána nem jön, elvileg.

mulipupu 2011.05.05. 20:51:23

Robi sztem a 25 millával a zsebében 3 nagy káromkodással a faszra küldené Szandrát, mikor az kéri a pénzt, és még meg is fenyegetné:D

mulipupu 2011.05.05. 20:54:17

@mosoly73: sztem Alíznak nagy a szája, amikor a kamerába nyilatkozik, egyedül, de a közösben meg ugyanaz a kis "szolga" még mindig, aki volt az elején

esélyes lehet a győzelemre ha okosan marad a szőnyeg alatt, de ha kiejti Danit, akkor szted milyen alázást kap Corleone-tól

nem meri azt bevállalni

és Danit ha kiesik s 1 hét múlva visszahozzák (Viasat), nagyon megbüntetné Alíz, hogy nem őt választotta:DDD

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 20:56:09

@mulipupu: jaja, királylány még hiszel a mesékben? :)

Aliz sem osztozna, hacsak most meg nem állapodik Lacival/Danival, de nincs is aki megérdemelné tőle.

Dettiről meg fogalmam sincs. Azt mondják értelmes, de nem nagyon láttam eddig képernyőn.

Linda? No nem, fel se merül bennem, hogy nyerhet! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 21:02:18

@mulipupu: Szerintem Aliz még okozhat meglepetést. Ádám tegnap megpróbálta magukhoz sorolni, de láttad milyen arcot vágott erre? (a képeim között megtalálod a pillanatot, ahogy csodálkozott a besorolásán)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 21:11:48

Linda egyre inkább kezd bekattanni Pókmajom-Prosztó beszélgetésektől. Egyfolytában a témán jár az agya.

Az meg egy zseni volt a szerkiktől, mikor Aliz beszélgetett az újakkal, megjött Ádám, aztán úgy vagdalták a képeket, mintha szépen lassan mindenki ott hagyná Korleonét egyedül.

Van olyan lasztex nacim, mint Dettinek Pandorán, de különleges alkalmakon húzom magamra, nem holmi mödanszié melletti ejtőzésre.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 21:19:25

@neccharisnyás útonálló: Az a naci nekem is szúrta a szememet! De a fekete legalább slankít! Neked biztos jobban áll! :) Csak akkor nem lácccik a neccharisnya (hacsak nem fejen hordod).:)

mulipupu 2011.05.05. 21:20:01

@neccharisnyás útonálló: Linda belülről rohadtul féltékeny Pókmajomra, és ahogy mondogatja, hogy ő dehogy féltékeny, az epic:)

nagyszerű párt talált, összeillik Prosztóval

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 21:23:14

Jól értettem az előzetben?: Prosztó Pók mögé akar állni?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 21:23:47

@mosoly73:
Prosztó megadná a tartozását Jorgenak és Pavelnek, akiknek a pénzéből próbálta rendberakni a vállalkozását.

Tökös Bula véglegesen nővé operáltatná magát, és irány Thaiföld.

Niki megvenné a Hajógyárin az egyik clubot, h akkor és ott bulizhasson, úgy, ahogy kedve tartja.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 21:28:05

@mosoly73: Jaja. Tangával baró benne az alfelem. Ha már 14 éves koromban belémtoltak 1 jóadag komplexust etéren. :/

@mulipupu:
Furcsa, mert ha tényleg olyan Pókmajom, mint aminek elképzelem, Linda pontosan érti a viselkedési szisztémáját.
Ha meg tényleg összehaverkodnak Prosztóval, örülök. Legyen már neki is valaki, akivel dumálhat.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 21:28:50

@mosoly73: Kérted.... kaptad. Sajna, szerb név nem jutott eszembe. :(

mulipupu 2011.05.05. 21:33:21

" a csöcsöd nem nagyobb, de szélesebb vagy,ezért nagyobb a melled":D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 21:35:18

Én már lefújtam volna chemotox-szal Nikit, istenbiza.

mulipupu 2011.05.05. 21:35:43

többieknek nem kínos nézni a Niki tüzelését? ilyen ócska ribancot bahhhh

Kristóf, Laci ott ül, nyilván kínjukban mosolyognak hozzá, de sokadszor már kurva unalmas lehet nekik is

Niki ilyen szinten van:

"Ádám a lakótársam, a párom a játékban, ezért vele kell kúrnom valahogyan..."

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 21:38:23

Pfejj, hogy áll ez a ruha T69-en. 72 éves nagyanyám időtől meglógatott kellékeit juttatja eszembe.

will 2011.05.05. 21:38:32

Laci és Attila továbbra is két csapágy szintjén kommunikálnak.

kisha1 2011.05.05. 21:40:15

Nahát, nem is tudom mi csüng jobban, T69 fülbevalója, vagy cicije. Néha össze lehet keverni a kettőt:)

Bubba Rogowski 2011.05.05. 21:40:51

Dani + Kristóf súlyzózása milyen béna volt már!
És Évára szerintem egy számmal kisebb ruhát adtak...

GL-581 g 2011.05.05. 21:41:28

Ádám megijedt. Hűha... :D

Várom, hogy Sixx holnap mit fog írni Pókmajom és Pocok közös cicimustrájáról. :DDD

Van egy olyan érzésem, hogy Dani megy...

Bubba Rogowski 2011.05.05. 21:42:56

@GL-581 g: Cicimustra egy dolog, de magyarázták egymásnak, hogy hol 85, meg hol B... a két agyas.

GL-581 g 2011.05.05. 21:46:27

@Bubba Rogowski: Na igen, vicces, hogy egy huszonakárhány éves escortozós liba nem tudja, mit jelent a melltartó számozása. Pasi vagyok, de még én is tudom. :S

"Dani + Kristóf súlyzózása milyen béna volt már!"

Azt néztem én is! Pont így tanították nekem is: lengedező könyökkel, derékból rugózva. Hadd kopjon a sok ízület! :D

Bubba Rogowski 2011.05.05. 21:48:05

@GL-581 g: És nyögni hozzá férfiasan, közben beszélgetni. nyehehe

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 21:48:07

@Bubba Rogowski: Oda is néztem, hogy mit nyögdécselnek. Hálóruhám van olyan anyagból, mint Éva estélyije. Borzalmas az a dekoltázs!!!

Madár Fokker 2011.05.05. 21:48:31

T69 jól kitette az ikreket az időjárás viszontagságainak! :)

Bubba Rogowski 2011.05.05. 21:50:53

Mekkora duma Évától: egyáltalán nem vagy féltékeny, Linda, vagy csak jó a pókerarcod??????
Pókerarc, mi?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 21:51:00

MÉG EGYSZER szóba kerül Linda féltékenysége -mármint, hogy ő neeeeemiiiis- segédkezek Sixxnek a székházpörkölésnél.

MaryJaneWatson 2011.05.05. 21:52:09

Hehe, Ádám elfogadja.... na persze. Ha most Dani bent marad valahogy, akkor is megpecsételődött a sorsa, Ádám lassan őt is átteszi a Pók vezette feketelistára.

mulipupu 2011.05.05. 21:53:59

szép volt ÉVAAAAA

"Niki, rajtad senki nem csodálkozik"

végre Évike megvillant, vagy a fülre súgták?:)

will 2011.05.05. 21:54:30

Dani nem létezik, hogy olyan hülye legyen, hogy Pókhoz áll. Attila viszont beáll oda, Laci meg kiesik Aliz mellől, ahova Dani áll, ha van esze.

will 2011.05.05. 21:56:19

@neccharisnyás útonálló: én meg attól borulok ki, hogy mindenki azt mondja: "vele el tudom képzelni, hogy VÉGIGVIGYÜK a játékot". Annyira kreténül hangzik...

GL-581 g 2011.05.05. 21:56:21

Ádám a végére marad? Érdekes...

will 2011.05.05. 21:57:21

Ezt a két balfasz jövevényt képes benntartani ez a pékarcú Dániel a hülyeségével.

mulipupu 2011.05.05. 21:57:57

eddig király minden

Pókmajom-Attila, most el ne kúrd Pók

mulipupu 2011.05.05. 21:58:29

Prosztó-Linda
Kristóf-Detti
és hopp, Dani marad Póknál

most a Pók megint lecsap remélem, Dani kockáztatása bukással jár
úgyis visszaengedik, ha kiesik

RedHotTears 2011.05.05. 21:58:43

Á, az lett volna a poén, ha Ádám is beáll Szandra mögé.

MaryJaneWatson 2011.05.05. 21:59:27

"Fél szemem mindig nyitva." Ez aranyos volt :)

will 2011.05.05. 21:59:51

Pók megint egy hétig halálosan büszke lesz, hogy mekkora stratéga. Hát vakok közt a félszemű. Csak Daninak köszönheti.

Bubba Rogowski 2011.05.05. 22:00:33

Attilán az a nyakkendő csak nekem kínos?

will 2011.05.05. 22:02:05

"Az én sorsom csak azon múlik, hogy Szandra kit választ". És ezt már kétszer is elismételték. Beretvaéles logika.

Shun Hasegawa 2011.05.05. 22:03:57

Na a Dani! Hogy lehet megbízni Pókmajomban?

kisha1 2011.05.05. 22:04:09

Na Ádám is kiesik, mert Dani nélkül öngyilok lesz, eret vág :))

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 22:05:32

@RedHotTears: én is azt vártam, csak nem tudom akkor mi lenne? De beáldozhatta volna magát a haverért, bárnem érdemli meg.
Danit kellett volna uccsónak, hátha meggondolja magát.

Shun Hasegawa 2011.05.05. 22:06:43

Ádám, miért Nikihez álltál?- kérdi Éva.
Ott volt üres hely!- mondhatta volna Ádám.

mulipupu 2011.05.05. 22:08:05

Dani megérdemelné a kiesést ezek után

az első kiesése elég kínos volt, ugye amikor a csaj döntötte el, hogy nem szimpatikus Dani ezért irány haza

de most taktikai bénasággal esik ki, akarom mondani essen ki a fenébe:D

Pókmajom lehet magához édesgette Attilát elég intenzíven, csak ezt nem vágták be, csinál ilyen trükköket a viasat

tudja Pók is, hogy osztozkodásról dumáltak Daniék, most a jó lépés kiejteni a fenébe

will 2011.05.05. 22:08:59

Ott vannak egész nap, süttetik a hasukat... és ez a fasz annyit nem tesz meg, hogy két mondatot váltson ALizzal, hogy "figyumá, gond lenne, ha mögéd állnék, Szandra kicsit para...". Ehelyett csak gyúrnak, meg bírkóznak.

....
de hülye ez a Szandra bazmeg! Ebben mi a taktika?

MaryJaneWatson 2011.05.05. 22:09:41

Szegény Dani nem tudja mi a tehhendő :D Pók csak megunta, hogy kivert kutya.

Skanoja 2011.05.05. 22:09:46

Ekkora egy uncsi párválasztást...

mulipupu 2011.05.05. 22:10:28

BAZZZ

Pókmajom te buzi hülye

nem hiszem el

kisha1 2011.05.05. 22:10:46

Igazábóóóllllll:)))) Ennyi:)

mulipupu 2011.05.05. 22:11:10

a szerkesztők befenyítették Szandrát, hogy Danit nem merje kiejteni,tuti:D

paranoid T.R. marcipan 2011.05.05. 22:11:39

mi történt?? nem látom, vki írja már le lécci :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 22:14:12

@MaryJaneWatson: Szerintem is. Eddig is rühellték, mint a xart, ha most kidobta volna Danit, Juan citromvágó kézikészülékével fogják kibelezni.

Egyre jobban kell taktikázniuk. Muhaha! 2 ember játszik a 10ből! Egy szégyen ez, nem játék. Kb. mint Lipótmező lehetett egykor a du.i gyógyszerosztás után.

mulipupu 2011.05.05. 22:14:28

Pókmajom kurvára megérdemelné jövő héten, hogy Dani kiejtse

remélem Robit nem tudja megfűzni, és akkor repül

és ezt ma csinált meg magának

hadd essen ki a kis hülye

kisha1 2011.05.05. 22:16:54

Szandra sátáni vigyora...

MaryJaneWatson 2011.05.05. 22:18:29

Ezt már tényleg kínos hallgatni, ahogy Szandra osztja Lindát,hogy jujmennyire alatta van mindennek.... pedig ketten nem érnek egyet.

Skanoja 2011.05.05. 22:18:48

Szandra beszívott vagy mi baja? Esküszöm bekattant a csaj...

mulipupu 2011.05.05. 22:19:10

Dani kézen fogva kíséri Pókot

de mikor leértek, és a többiek is ott vannak, gyorsan elengedte:D

na kezdődik a buláj, Niki egyből rárepült a smárolókra:DD

hétfői adás Niki tangás hányásával kezdődik megint

Savafan 2011.05.05. 22:19:28

ez a PM eléggé el van szállva magától:) de mire, könyörgöm???

GL-581 g 2011.05.05. 22:19:52

Pókmajom egyszerre pszichopata és undorító. Péklapát pozitív. Robikapa meg elindult az elmesztelencsigásodás útján. Helló, Szöszi2! :S

Atok 2011.05.05. 22:20:35

Adam, Robi, Pokmajom. Ok mentik meg a musort...

mulipupu 2011.05.05. 22:21:36

bazdmeg a szerkesztők miért nem csinálnak nézettséget azzal, hogy egy 2 méteres kolumbiai, 6 centis farkú állatot beküldenek , aki átszúrja Niki tarkóját a pénisszel

rohadjak meg, összezárnám Alekosszal 1 sötét szobába
1 hétre

melyik jönne ki rosszabb állapotban szerintetek?:D

kisha1 2011.05.05. 22:21:49

Ádám már émelyeg a női csókok láttán, írtózik tőlük!!!

vernal 2011.05.05. 22:22:19

Attila igazából eléggé szereti az igazából szót használni. Igazából 2 mondatban 5 alkalommal sikerült neki.

Szandra nevetgélős nyilatkozata vajon azután történt, hogy T69 eggyel több csík kólát húzott neki?

Robinak necces lehet az élete, ha egy hármas smár említésre méltó.....

GL-581 g 2011.05.05. 22:24:20

Viszály a királyi pár között?! HUHH!

Pókmajom meg úgy ül ott, mint valami elcseszett udvari bolond. :D

MaryJaneWatson 2011.05.05. 22:24:59

@mulipupu: :D :D leápoltathatnák Nikit tényleg valakivel, mert lassan ön-és közveszélyessé válik :D

GL-581 g 2011.05.05. 22:25:10

Viszály a királyi pár között?! HUHH!

Pókmajom meg úgy ül ott, mint valami elcseszett udvari bolond. :D

will 2011.05.05. 22:26:50

Kristófot elkergetik?

GL-581 g 2011.05.05. 22:27:13

Kristófnak távoznia kell a viccük miatt?! O_O

Tuti, hogy már megint valami szemét vágás a szerkiktől. ::D

MaryJaneWatson 2011.05.05. 22:27:30

Kristóf távozik??!! Remélem ez csak valami tréfa, vagy játék volt.

Ratttatattta 2011.05.05. 22:27:48

jövőheti beaharang fasza, Niki remélem közellenség lesz és kiesik

női nem megszégyenítője, pedig rajta kívül is annak kurvák a műsorban

előbb is:

"női hiúságomat bántja, nem érzem magam nőnek Ádám mellett"

mivel nem basz meg jól seggbe Nikike?
ettől nem lehetsz NŐ?

agyfaszt kapok

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 22:28:20

Kristófnak a tréfáTOK miatt távoznia kell" :-((((((((

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 22:28:22

@mulipupu: Basszus, támogatom! Feltéve, h vagy nem lesz benn kamera vagy soha egy percet nem látok az anyagból.

teddyde 2011.05.05. 22:28:46

Kristófot miért küldik el? Kokót lopott a gerilláktól és eladta a tengerparton?

*jinx* 2011.05.05. 22:29:31

@mosoly73: ááááá tuti nem a játékból, hanem a hotelből mondjuk egy napra :)
Ezt így előre nem lőnék le

RedHotTears 2011.05.05. 22:29:59

Szarakodik a blogmotor...
Niki a saját sírját ássa, jövő héten esélyes kieső, talán még Szandránál is esélyesebb.

Ditti82 2011.05.05. 22:30:01

Ne már, Kristóóóóóóóóóóf... :'((((((

beacska 2011.05.05. 22:30:03

@will: szerintem csak kimegy az erkély alatti csikkeket összeszedni. ;D

Ratttatattta 2011.05.05. 22:30:27

Nikiben az a gáz, hogy mikor bent volt az udvarias, jó arc, Bunkó Pista (:D), és pandorán megmondta Nikinek, hogy ő az a lány, aki itt bármikor szexelne, akkor niki olyan önérzetes lett, majdnem megsértődött, hogy miért nézi ilyen lányak őt Pista, hát ő nem ez a partikurva, nehogy már azt higgye róla

szegény Pista, az utolsó játékos, aki ért vmit ebben a castingban:DDDD

Ditti82 2011.05.05. 22:30:47

Ne máááááááár, Kristóóóóóóóóóóóóóf :'(((((

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 22:31:21

Apám na most remélem igazán, hogy a vágás a szemét és nem így fog történni. Ríni fogok ha Kristófnak menni kell...:-((

Pókmajom kissé rehabilitálta magát a ma esti döntéssel (beacska remélem repes a szíved hogy Szent Dániel maradt :D) de attól még pofán kellene verni amiatt a vigyor miatt. És persze az elmaradhatatlan sárga színű fejszerkezet sokat dobott az összképen.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 22:31:41

@Ratttatattta: Nem értem. Magát nem bírja leápolni? Fog egy uborkát, miközben Ádám fotóját szuggerálja. Annyira rohadtul idegesítő ez a némbergörcse (kangörcsből képeztem, bocs) És van képe azt hazudni, hogy csak játszik. Ismerős perzsa macskája ugyanilyen, mikor tüzel. Képes berregve lefejelni a WC-ajtót, mikor izomból nekirohan.

Savafan 2011.05.05. 22:32:35

@beacska: :)))) el lesz velük pár napig az tuti

Allez France 2011.05.05. 22:33:40

@Ratttatattta: így van, ott Pista a szemébe mondta azt, amit mki más is gondolt róla, de nem bántásból, cak úgy megjegyzés szintjén, erre Nikinek állt följebb a dolog

Pistát vissza!!!!

ő hajon ragadná Nikit, és sunázná a fosóját:))))))))))))))))
és kardozná a melleit vagy hogy:D

will 2011.05.05. 22:33:52

@vernal: és mint kiderült melegke.

beacska 2011.05.05. 22:34:31

számomra azért érdekes volt ez a mai párválasztó is: a múltkor lehurrogtatok az eszmefuttatásom miatt a társadalomról és a beilleszkedésről. De szerintem bejön nagyon: Szandra már csak megfelelni akar, és bent maradni. Danit nem tudom megérteni, de butaság helyett nagyfokú naivságnak tartom amit tett. Vagy emberismeretnek? nem tudom. Nem tudom, ami történt az szerencse-e, vagy a Dani személyiségének a következménye...fura...azért a pénzemet nem bíznám rá.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 22:35:28

@neccharisnyás útonálló: ugyanezt írtam napközben, pont mint egy tüzelő macska. Nálunk a nőstény üldözte a másik szerencsétlent és ha az beleharapott vagy adott neki egy maflást akkor is elvetette magát és várta a betevőt...hát rohadjak meg ha Niki nem pont ugyanezt csinálja

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 22:36:43

Niki érdekében hozzák vissza a Csudálatos Péniszt egy eksön erejéig. Mindenkinek jobb lenne

Atok 2011.05.05. 22:38:40

velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/05/05/eden_attila/

..."Az Éden Hotel történetének eddigi legnagyobb lúzere mindössze négy napot töltött Kolumbiában, zuhogó esőben, majd miután hazatért, kiderült: érettségi után lefotózták egy melegpornó oldal számára, kezében a farkával. A fotózásra Jerzyvel ment, csak a valóvilágos azóta nagyobb karriert futott be."...

Kicsi a vilag...

Allez France 2011.05.05. 22:38:44

könnyebb összeszámolni, hogy Niki kivel nem smárolt már bent, mint akikkel igen

de ő nem egy könnyű nőcske, nehogy ezt gondoljátok

most az, hogy kint a pasija várja, akibe szerelmes, az most mind1:))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 22:39:57

@Benyeszke: Sixx remélem belefűzi a holnapi HVbe a saját tapasztalatait a macskajányokkal. Hál ég, az én állatkáim bent vannak 1 ketrecben, és max. röhögök azon, h a fiúk a kangörcs közepette akkorára fújják fel magukat, hogy ugrálás közben simán az oldalukra esnek.

beacska 2011.05.05. 22:42:17

@Benyeszke: örülök neki, de megmagyarázhatatlan: Szandra miért nem küldte haza!!!

Valaki magyarázza már el nekem!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 22:42:42

@neccharisnyás útonálló: Nálunk azóta már ivartalanítás volt, mert nemcsak a másik macskát zaklatta hanem minket is :D

Igen, Sixx ha olvasod ezt idézd fel amikor Mötley meg Lemmy tüzelt, parádés hasonlat lenne :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 22:43:12

Kristóf lehet hogy megsérül valami tréfa miatt és dokihoz, fogorvoshoz, (fodrászhoz? :) ) kell kimennie.

Vagy elhiszi, hogy ez csak egy stúdió és belebetegszik, ezért kiviszik, hogy meggyőződjön! :)

HÉ szerint nem Nikin kell csodálkozni, az teljesen normális, hanem Ádám a fura, hogy nem akarja megb... ezt a... ezt a ... EZT!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 22:43:26

@beacska: hát éppen te magyaráztad meg a társadalom elmélettel, már megfelelni akar és nem bontani. Vagy egész egyszerűen be volt szarva a többiektől

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 22:45:13

@beacska: Hát ez az! Mikor Robinak érvelt, semmi értelme vagy logikája nem volt a döntésének!
Szvsz csak azért nem tette, mert nem azt várták tőle!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 22:46:36

@Benyeszke: Látod, ezért mondom, hogy van előnye a ketreces kiszerelésű állatoknak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 22:47:56

@mosoly73: NŐT! Ádám mondta, h mikor Niki ronggyá issza-hányja magát, "kijön belőle a nő".

beacska 2011.05.05. 22:49:01

@mosoly73: már a múltkor is ezt magyarázta, amikor Krisztát küldte haza, de már akkor sem volt értelme.

beacska 2011.05.05. 22:50:01

@Benyeszke: vagy titkon beleszeretett Daniba, és így fejezi ki ;D

Savafan 2011.05.05. 22:53:44

ezek elmentek kolumbba szarrá ázni és megfagyni. itt sem volt akkor éppen meleg, de ott már napok óta esik és puloverben nyomulnak. ha jól láttam a héten valaki mögött hősugárzó is volt:))

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 22:54:24

Nem értem, nem értem. Bent tartottam, de ő jövő héten biztosan az új csajt akarja majd. Akkor meg?
Hacsak nem a szerkesztők utasítása volt Attila elküldése, mert kiderült menet közben a meleg modellkedés. A csatornának ciki lehet. Ha nem lenne az, akkor hirdették volna, mint azt hogy Pók és barátnője rúdon táncoltak. Úgy látszik az nem baj, csak a homi valaki. Csak hetero lány+fiú jelentkezhetett?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 22:56:55

@beacska: Akkor még véltem érteni. Biztos párt akart Dani személyében, de talán rájött, hogy ő maga mégsem bízhat benne. A mostanit nem értem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 22:58:19

@mosoly73: na de ha már kiderült nem mindegy? Így is úgy is a játékban volt, emiatt hülyeség lett volna elküldeni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 22:59:17

@beacska: ja, egy bögrének nem tud szerelmet vallani de a pápa megérintette a kisszívét. Be szép kolumb teleregény lehetne ebből :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 22:59:41

@Benyeszke: Nem tudom, csak próbálok értelmet találni benne, talán pont ez a hiba! :)))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 23:00:04

@neccharisnyás útonálló: kinek a pap kinek a paplan :D Amúgy milyen állatkáid vannak?

Shun Hasegawa 2011.05.05. 23:00:30

Dani vagy nagyon okos, vagy hatalmas mázlija van. Esetleg a szerkesztők tartották bent.

beacska 2011.05.05. 23:00:44

@mosoly73: a múltheti logikus lépés volt, ez nem. De Danié pláne nem. De végülis pl. Daninak nem volt semmi konfliktusa Szandrával, mikor ő beállított, egy pillanat alatt le is higgadt (felismerve a hátszelet), szóval DANI SZEMPONTJÁBÓL Szandra akár megbízható is lehet. Sőőőt, az egyszem, aki gondolkodik...tutira elbeszélgettek hosszan, amikor Ádám nem volt a seggükben...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 23:02:21

@mosoly73: szerintem fölösleges értelmet keresni benne, ezt dobta a gép és kész. Amúgy se volt egy Don Juan

beacska 2011.05.05. 23:04:48

@Shun Hasegawa: szerintem optimista, vagy naiv. Ez volt Levente is, ő mégis koppant.

Úgy látszik itt a különbség a vak és a vakmerő (ill. bátor) közt ;)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 23:04:59

@Benyeszke: na de ha már kiderült nem mindegy? Így is úgy is a játékban volt, emiatt hülyeség lett volna elküldeni.

Szerintem nem örültek neki, itt egy rész a cikkből, kötbért emlegetnek:

"19 évesen elég naiv az ember, mikor az ügyvédem mondta, hogy ez bizony kiderülhet, már nem is akartam bemenni az Éden Hotelbe, de akkor már késő volt, aláírtam a szerződést, nem akartam magas kötbért fizetni. Későn eszméltem" – mondja"

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 23:07:35

@Benyeszke: Pintyek. Lassan helyettem takarítják a szobát is. Egyelőre még csak a házőrzésben és ébresztésben profik.

beacska 2011.05.05. 23:08:40

@mosoly73: a kötbér arra vonatkozott, hogy ha nem száll fel a repülőre.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 23:11:37

Őrzik a házat a pintyek? Hogyan? Beszélnek idegen nyelvet és ugatnak ha jön valaki? :)

Én a macskámat a múltkor haszonállatnak nyilvánítottam, mert kiszedte a sütő mellé becsúszott fakanalat. Első eset 12 alatt, hogy haszna volt! :)

Edecker Bürger 2011.05.05. 23:35:29

@mosoly73: Értettem így is! Macska az macska.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 23:43:42

Már nem szokás a valóságsokk-ba állatokat bevinni? Ezen kívül nem nézek mást, de Nagy Testvérben volt cica anno.
Szúnyog biztos van, a lábaik időnként jól össze vannak csipkedve. Anno Kriszta lábán nagyon látszott.

Edecker Bürger 2011.05.05. 23:51:40

@mosoly73: Ne reklamálj, volt ott egy bazinagy pók is. Nem, nem nagy P-vel.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 23:54:55

@Edecker Bürger: és ártalmatlanabb volt :)
sőt, lefogadom okosabb is :)
meg szebb is :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 14:07:31

@mosoly73: Jó, azé helyhez kötöttek. De mindig ki van nekik nyitva a szobaajtó, és ha mozgás van az előszobában, irdatlan zajt csapnak.
Betörőnek meg szívességet teszünk, hogy be vannak zárva, mert vérmadarak. Kint voltak, férfiismerős -öblösebb hangja miatt annyira nem kedvelték- megfogta a kislányt, mert baja volt, erre könyvespolc tetejéről a kisfiú úgy ráröpült, a pici csőre majd beleállt emberünk fejébe. Mintha nem lett volna elég, hogy a kiscsaj közben jól megcsípte az ujja közén azt a vékony bőrt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 14:09:50

@mosoly73: Villába vittek kiskutyákat, csak aztán eltávolították őket. Gondolom látva a lakók önfenntartásra irányló kudarcait, nem akarták, hogy a greenpiss a kormánnyal karöltve rájuk szálljon állatkínzásért.
süti beállítások módosítása