Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x35

2013. április 04. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.    

Na, Emós Gábor távozott tegnap, Alíz meg kínjában elment egy üzemi étkezdébe betűtésztalevest enni paradicsomos káposztával és Lacival. Igen, ennyi történt az Édenben tegnap. Úgy látszik, ezen a héten a T69-es több alkatrésze is felmondta a szolgálatot, esetleg a larbantartók sztrájkolnak, mert a szokásos, kamera felé közelítő, fenyegető léptek ismét elmaradnak, egy nyüves, derékból kamerába fordulást sem kapunk, csak nőiesnek szánt, de karót nyelt pózt egy kolumb rökamié karfáján. Aszongya Pinokkina, hogy a lakók nem bíznak az új jövevényekben és ma bűnhődni fognak valamiért, amit együtt követtek el. A karaoke?

Egyből belecsapunk a reggeli lecsóba, tömi a fejét a lakosság, Pókmajom a reggeli csipától nemigen láthatott rendesen, mert megint a téglaport vette elő púder vagy miafasz helyett, az arca így narancsszínben pompázik, nagyszerű. Prosztóval dumál, csak hogy TökösBulát idegesítse, ilyen geci ez a nő, bizony. TökösBula azt nyilatkozza, hogy ő ugyan nem lesz féltékeny, hiába húzza a Pókmajom. Közben remeg a szája széle, tikkel a szeme, és elcsuklik a hangja, szóval nem féltékeny. A király délelőtti rendes sziesztáját Niki hátsimogatása zavarja meg, inkább kimegyek cigizni, mondja a királyné bájaira immúnis Korleóne, de a királyné szokatlanul erőszakos, és a dereka köré fonja a lábait. Teljesítsd házastársi kötelességedet, üvölti Niki lába köze, a király viszont hajthatatlan. A kamerába azt mondja, Nikin kezd eluralkodni a szexualitás.

Prosztó és TökösBula lerendezi a Pókmajmos témát, TökösBula azt hazudja, nem féltékeny, Prosztó nem hisz neki. Juan hozza a mai levelet, a művelt király rosszallását ezúttal angol indulatszóval fejezi ki, shit! Az van, hogy a hotel szabályait (nem hányunk a teraszra, nem szarjuk peremig a budit, káromkodás) folyamatosan megszegik ezek itten, így büntetést kapnak, kollektívet. Mindenkinek húznia kell egy kis fecnit és végrehajtani a feladatot, és ha erre nem hajlandók, na majd akkor csap le rájuk a Viasat haragja izomból, ha van isten, a völgyben tanyázó kolumb gerillákat bevonják a buliba.

Kristóf kezdi, remélem jól leszopatnak, jegyzi meg, mintegy jelezve, hogy a szopás nem tatozik a "csúnya beszéd" kategóriába, szerintem igaza van. A feladat: nyald meg a könyököd, miközben énekelsz. TökösBula szerint nem fog menni, mert a könyököd az egyetlen, amit nem tudsz megnyalni. Nekem a seggemet sem sikerülne, de hagyjuk. Lassúbeszédű közepesen lelkesen nyalogatna, nem megy, és énekel is. Azt értem, hogy ők büntiben vannak, de mit vétettünk mi, nézők? TökösBulát becsukott szemmel rúzsozza Prosztó, aki a kezére zoknit húz, a felsőtestére gatyát, a segge köré pólót teker, és az It's Raining Man című slágerre táncol. Ezért még egyszer felgyújtom a Viasat székházát.

Pókmajom egy bögrének vall szerelmet, nagyjából olyan lelkesedéssel és rutinnal, ahogy Sógor farkát nyalogatta, ebből Korleóne menten levette, hogy nem túl intelligens, és nemigen a szerelmet keresi az életben. Szent Dánielnek a Grease (nála Grész) egyik betétdalára kell tátogni egy társsal megtámogatva, a király az asztal alá bújik játszásiból, e mindenki tudja, hogy ez csak a homoerotikus násztánc első, a préda kelleti magát néven ismert lépése. Állat, gyere ide, mondja a pápa a királynak, az meg megy, és jöhet a You're The One That I Want, a csaj szerepét, ha jól látom, Ádám kapta. Komolyan is vette a dolgot, mondja a kamerába, ha már buzulás, akkor csináljuk rendesen. Alíz balettozik, ezt áttekertem, bocs. Laci fejére borotvahabot ken TökösBula, naccerű.

Isaura is levelet hoz, Detto olvas, az egyetlen írástudó a hotelben, és persze Pandora lesz ma, a tetemrehívás. Írnak, koncentrálnak, utána a királyt legyúrja a királyné, de közben is dugna, Korleóne meg mondja neki, hogy bárcsak elfelejtené már, mert NEM AKARJA MEGDUGNI. A a furcsa, hogy amikor Prosztó rángatta TökösBulát a pénisz felé, az szexuális zaklatás, amit meg Niki csinál, az évődés, pedig a kettő között semmi különbség nincs. Niki ettől érzi nőnek magát, mint mondja, és idegbeteg lesz, amikor a király a kiesése esetére ígér neki egy puszit, kell a tökömnek a szaros puszid. A király, mint mindenben, a szexuális hiány bírásában is élen jár.

Na, Pandora doboza kinyílik megint, én azt kérdezném legszívesebben Attilától, hogy ezt a buszvezető-szandacipőt komolyan gondolja a XXI. században, Alíztól meg azt, hogy a hajfonásért mennyit fizettek neki. TökösBula megbízik Prosztóban, és nem lesz féltékeny, mert azzal örömöt okozna Pókmajomnak, aki erre azt válaszolja, hogy Prosztó a bizalmasa, egyelőre még nem nyitotta meg előtte a Csudapinát, szóval kuss. Kint más lenne a helyzet, mondja TökösBula, Pókmajom erre lekisanyámozza, ezek a hotel ajtajában fognak egymásnak esni, ha kizavarják őket. Dettinek nagyon szimpatikus Kristóf, mert megbízható. A lassúbeszédű szerint Detti aranyos, és kijönnek egymással, még jobban, mint a kerekseggűvel annak idején.

Prosztó megtalálta a hangot Pókmajommal, mondja, TökösBula szeme ipari méretű villámokat szór. A király nem félti a helyét, mondja, hiába esnek ki a régiek. Ő nyugodt, mindig, minden körülmények között. Daninak mindegy, ki a párja, érzelmek kizárva (csak a király irányába nem), cél a döntő. Laci lát jövőt Alízban. Pókmajom szerint Danival végigcsinálná a játékot, ettől a király kiborul, faszombamár, és velem mi lesz? Attila nem érzi úgy, hogy küzdenie kell egy nőért is, már értem a szandacipőt. TökösBula rámutat, hogy ha nincs párja, akkor mehet haza, erre a srác kiprésel magából egy Alízt dicsérő megjegyzést, Laci arca meg zöldre vált.

Szent Danitól megkérdik, vajon képes lenne-e átgázolni a barátain a pénzért, a válasz nem túl meggyőző, reméli, hogy a döntőbe a barátai jutnak be, és majd megbeszélik, meg minden, de ez nem átgázolás. TökösBula szerint ez mellébeszélés, a pápa harcos pappá változik majd a végén és lángoló pallossal szaggatja le Niki fejét a 25 milláért. A király is így látja a dolgot, kissé mintha megrendülne bizalma a pápa iránt, aki láthatóan kurva kellemetlenül érzi magát éppen. Pókmajomtól megkérdik, miért pofázik faszságokat állandóan és miért hazudik. A király csőlátásával riposztol kissé érthetetlenül, aki a többiekre mutat, na, van nekem csőlátásom, tessék, mondjátok. Lapítanak, mint szar a fűben, ez fáj I. Korleónénak, érthető.

A állam és az egyház a buszsofőrt faggatja Pandora után, te miért vagy ennyire szánalmasan hülye, édes fiam? Ki fogsz esni, hát nem érted? Hát nem jó itt neked? Mennél inkább drogfutárnak? Attila az esélyeket emlegeti, én itt csak Alízban bízhatok, majd beszélek vele. A király sokkal jobban kombinál, Pókmajom is elcsábíthatja, aki már az első nap azzal támadta le, hogy, a régieket ki kell szavazni a picsába. Szent Dani ettől még 99 százalékban bízik Pókmajomban, még ha Attila mögé is áll, az sem veszélyezteti. Ez nekem butaságnak tűnik. Pókmajom megint gonoszságot akar csinálni, TökösBula meg még mindig azon van kiakadva, hogy a pápa és az Első Család tagjai megbeszélik egymással a lépéseket.

A terasz hányásmentes részén Krisóf, a király és a pápa a párválasztás menetét taglalják, és próbálják kitalálni, hova álljon a pápa, esetleg Alíz közösbe dobott háta mögé? A pápa lemegy Pókmajomékhoz, ahol menten kap egy kérdést, mi van ezzel az átgázolással, döntőig eljutással? Már ha velem akarsz odáig elmenni, ugye. Elosztod a lóvét a többiekkel? Miafasz? Nyugi, veled fogom végigvinni a játékot, nem szeretlek, nem akarlak, de a király engedélyt adott.

Pókmajomnak ez kevés és inkább felrángatja Attilát a szobába, masszázsra. Ez kiváló alkalom egy villantásra, és a Nikitől csórt kétnapos zsinórtanga megmutogatására, pedig nincs is jó segge. A masszázs célja az információszerzés természetesen, de túl sok mindent Attilából nem tud kiszedni, mert üres a feje neki. Dugást nem mutatnak, a Sógort legalább a masszírozásért cserébe lecidázta Pókmajom, Attila, hajítsd ki azt a szandacipőt, bazdmeg. És ennyi, kérem szépen, eddig ez volt a mélypont szerintem.

Címkék: éden hotel
314 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mulipupu 2011.05.05. 21:58:29

Prosztó-Linda
Kristóf-Detti
és hopp, Dani marad Póknál

most a Pók megint lecsap remélem, Dani kockáztatása bukással jár
úgyis visszaengedik, ha kiesik

RedHotTears 2011.05.05. 21:58:43

Á, az lett volna a poén, ha Ádám is beáll Szandra mögé.

MaryJaneWatson 2011.05.05. 21:59:27

"Fél szemem mindig nyitva." Ez aranyos volt :)

will 2011.05.05. 21:59:51

Pók megint egy hétig halálosan büszke lesz, hogy mekkora stratéga. Hát vakok közt a félszemű. Csak Daninak köszönheti.

Bubba Rogowski 2011.05.05. 22:00:33

Attilán az a nyakkendő csak nekem kínos?

will 2011.05.05. 22:02:05

"Az én sorsom csak azon múlik, hogy Szandra kit választ". És ezt már kétszer is elismételték. Beretvaéles logika.

Shun Hasegawa 2011.05.05. 22:03:57

Na a Dani! Hogy lehet megbízni Pókmajomban?

kisha1 2011.05.05. 22:04:09

Na Ádám is kiesik, mert Dani nélkül öngyilok lesz, eret vág :))

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 22:05:32

@RedHotTears: én is azt vártam, csak nem tudom akkor mi lenne? De beáldozhatta volna magát a haverért, bárnem érdemli meg.
Danit kellett volna uccsónak, hátha meggondolja magát.

Shun Hasegawa 2011.05.05. 22:06:43

Ádám, miért Nikihez álltál?- kérdi Éva.
Ott volt üres hely!- mondhatta volna Ádám.

mulipupu 2011.05.05. 22:08:05

Dani megérdemelné a kiesést ezek után

az első kiesése elég kínos volt, ugye amikor a csaj döntötte el, hogy nem szimpatikus Dani ezért irány haza

de most taktikai bénasággal esik ki, akarom mondani essen ki a fenébe:D

Pókmajom lehet magához édesgette Attilát elég intenzíven, csak ezt nem vágták be, csinál ilyen trükköket a viasat

tudja Pók is, hogy osztozkodásról dumáltak Daniék, most a jó lépés kiejteni a fenébe

will 2011.05.05. 22:08:59

Ott vannak egész nap, süttetik a hasukat... és ez a fasz annyit nem tesz meg, hogy két mondatot váltson ALizzal, hogy "figyumá, gond lenne, ha mögéd állnék, Szandra kicsit para...". Ehelyett csak gyúrnak, meg bírkóznak.

....
de hülye ez a Szandra bazmeg! Ebben mi a taktika?

MaryJaneWatson 2011.05.05. 22:09:41

Szegény Dani nem tudja mi a tehhendő :D Pók csak megunta, hogy kivert kutya.

Skanoja 2011.05.05. 22:09:46

Ekkora egy uncsi párválasztást...

mulipupu 2011.05.05. 22:10:28

BAZZZ

Pókmajom te buzi hülye

nem hiszem el

kisha1 2011.05.05. 22:10:46

Igazábóóóllllll:)))) Ennyi:)

mulipupu 2011.05.05. 22:11:10

a szerkesztők befenyítették Szandrát, hogy Danit nem merje kiejteni,tuti:D

paranoid T.R. marcipan 2011.05.05. 22:11:39

mi történt?? nem látom, vki írja már le lécci :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 22:14:12

@MaryJaneWatson: Szerintem is. Eddig is rühellték, mint a xart, ha most kidobta volna Danit, Juan citromvágó kézikészülékével fogják kibelezni.

Egyre jobban kell taktikázniuk. Muhaha! 2 ember játszik a 10ből! Egy szégyen ez, nem játék. Kb. mint Lipótmező lehetett egykor a du.i gyógyszerosztás után.

mulipupu 2011.05.05. 22:14:28

Pókmajom kurvára megérdemelné jövő héten, hogy Dani kiejtse

remélem Robit nem tudja megfűzni, és akkor repül

és ezt ma csinált meg magának

hadd essen ki a kis hülye

kisha1 2011.05.05. 22:16:54

Szandra sátáni vigyora...

MaryJaneWatson 2011.05.05. 22:18:29

Ezt már tényleg kínos hallgatni, ahogy Szandra osztja Lindát,hogy jujmennyire alatta van mindennek.... pedig ketten nem érnek egyet.

Skanoja 2011.05.05. 22:18:48

Szandra beszívott vagy mi baja? Esküszöm bekattant a csaj...

mulipupu 2011.05.05. 22:19:10

Dani kézen fogva kíséri Pókot

de mikor leértek, és a többiek is ott vannak, gyorsan elengedte:D

na kezdődik a buláj, Niki egyből rárepült a smárolókra:DD

hétfői adás Niki tangás hányásával kezdődik megint

Savafan 2011.05.05. 22:19:28

ez a PM eléggé el van szállva magától:) de mire, könyörgöm???

GL-581 g 2011.05.05. 22:19:52

Pókmajom egyszerre pszichopata és undorító. Péklapát pozitív. Robikapa meg elindult az elmesztelencsigásodás útján. Helló, Szöszi2! :S

Atok 2011.05.05. 22:20:35

Adam, Robi, Pokmajom. Ok mentik meg a musort...

mulipupu 2011.05.05. 22:21:36

bazdmeg a szerkesztők miért nem csinálnak nézettséget azzal, hogy egy 2 méteres kolumbiai, 6 centis farkú állatot beküldenek , aki átszúrja Niki tarkóját a pénisszel

rohadjak meg, összezárnám Alekosszal 1 sötét szobába
1 hétre

melyik jönne ki rosszabb állapotban szerintetek?:D

kisha1 2011.05.05. 22:21:49

Ádám már émelyeg a női csókok láttán, írtózik tőlük!!!

vernal 2011.05.05. 22:22:19

Attila igazából eléggé szereti az igazából szót használni. Igazából 2 mondatban 5 alkalommal sikerült neki.

Szandra nevetgélős nyilatkozata vajon azután történt, hogy T69 eggyel több csík kólát húzott neki?

Robinak necces lehet az élete, ha egy hármas smár említésre méltó.....

GL-581 g 2011.05.05. 22:24:20

Viszály a királyi pár között?! HUHH!

Pókmajom meg úgy ül ott, mint valami elcseszett udvari bolond. :D

MaryJaneWatson 2011.05.05. 22:24:59

@mulipupu: :D :D leápoltathatnák Nikit tényleg valakivel, mert lassan ön-és közveszélyessé válik :D

GL-581 g 2011.05.05. 22:25:10

Viszály a királyi pár között?! HUHH!

Pókmajom meg úgy ül ott, mint valami elcseszett udvari bolond. :D

will 2011.05.05. 22:26:50

Kristófot elkergetik?

GL-581 g 2011.05.05. 22:27:13

Kristófnak távoznia kell a viccük miatt?! O_O

Tuti, hogy már megint valami szemét vágás a szerkiktől. ::D

MaryJaneWatson 2011.05.05. 22:27:30

Kristóf távozik??!! Remélem ez csak valami tréfa, vagy játék volt.

Ratttatattta 2011.05.05. 22:27:48

jövőheti beaharang fasza, Niki remélem közellenség lesz és kiesik

női nem megszégyenítője, pedig rajta kívül is annak kurvák a műsorban

előbb is:

"női hiúságomat bántja, nem érzem magam nőnek Ádám mellett"

mivel nem basz meg jól seggbe Nikike?
ettől nem lehetsz NŐ?

agyfaszt kapok

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 22:28:20

Kristófnak a tréfáTOK miatt távoznia kell" :-((((((((

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 22:28:22

@mulipupu: Basszus, támogatom! Feltéve, h vagy nem lesz benn kamera vagy soha egy percet nem látok az anyagból.

teddyde 2011.05.05. 22:28:46

Kristófot miért küldik el? Kokót lopott a gerilláktól és eladta a tengerparton?

*jinx* 2011.05.05. 22:29:31

@mosoly73: ááááá tuti nem a játékból, hanem a hotelből mondjuk egy napra :)
Ezt így előre nem lőnék le

RedHotTears 2011.05.05. 22:29:59

Szarakodik a blogmotor...
Niki a saját sírját ássa, jövő héten esélyes kieső, talán még Szandránál is esélyesebb.

Ditti82 2011.05.05. 22:30:01

Ne már, Kristóóóóóóóóóóf... :'((((((

beacska 2011.05.05. 22:30:03

@will: szerintem csak kimegy az erkély alatti csikkeket összeszedni. ;D

Ratttatattta 2011.05.05. 22:30:27

Nikiben az a gáz, hogy mikor bent volt az udvarias, jó arc, Bunkó Pista (:D), és pandorán megmondta Nikinek, hogy ő az a lány, aki itt bármikor szexelne, akkor niki olyan önérzetes lett, majdnem megsértődött, hogy miért nézi ilyen lányak őt Pista, hát ő nem ez a partikurva, nehogy már azt higgye róla

szegény Pista, az utolsó játékos, aki ért vmit ebben a castingban:DDDD

Ditti82 2011.05.05. 22:30:47

Ne máááááááár, Kristóóóóóóóóóóóóóf :'(((((

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 22:31:21

Apám na most remélem igazán, hogy a vágás a szemét és nem így fog történni. Ríni fogok ha Kristófnak menni kell...:-((

Pókmajom kissé rehabilitálta magát a ma esti döntéssel (beacska remélem repes a szíved hogy Szent Dániel maradt :D) de attól még pofán kellene verni amiatt a vigyor miatt. És persze az elmaradhatatlan sárga színű fejszerkezet sokat dobott az összképen.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 22:31:41

@Ratttatattta: Nem értem. Magát nem bírja leápolni? Fog egy uborkát, miközben Ádám fotóját szuggerálja. Annyira rohadtul idegesítő ez a némbergörcse (kangörcsből képeztem, bocs) És van képe azt hazudni, hogy csak játszik. Ismerős perzsa macskája ugyanilyen, mikor tüzel. Képes berregve lefejelni a WC-ajtót, mikor izomból nekirohan.

Savafan 2011.05.05. 22:32:35

@beacska: :)))) el lesz velük pár napig az tuti

Allez France 2011.05.05. 22:33:40

@Ratttatattta: így van, ott Pista a szemébe mondta azt, amit mki más is gondolt róla, de nem bántásból, cak úgy megjegyzés szintjén, erre Nikinek állt följebb a dolog

Pistát vissza!!!!

ő hajon ragadná Nikit, és sunázná a fosóját:))))))))))))))))
és kardozná a melleit vagy hogy:D

will 2011.05.05. 22:33:52

@vernal: és mint kiderült melegke.

beacska 2011.05.05. 22:34:31

számomra azért érdekes volt ez a mai párválasztó is: a múltkor lehurrogtatok az eszmefuttatásom miatt a társadalomról és a beilleszkedésről. De szerintem bejön nagyon: Szandra már csak megfelelni akar, és bent maradni. Danit nem tudom megérteni, de butaság helyett nagyfokú naivságnak tartom amit tett. Vagy emberismeretnek? nem tudom. Nem tudom, ami történt az szerencse-e, vagy a Dani személyiségének a következménye...fura...azért a pénzemet nem bíznám rá.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 22:35:28

@neccharisnyás útonálló: ugyanezt írtam napközben, pont mint egy tüzelő macska. Nálunk a nőstény üldözte a másik szerencsétlent és ha az beleharapott vagy adott neki egy maflást akkor is elvetette magát és várta a betevőt...hát rohadjak meg ha Niki nem pont ugyanezt csinálja

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 22:36:43

Niki érdekében hozzák vissza a Csudálatos Péniszt egy eksön erejéig. Mindenkinek jobb lenne

Atok 2011.05.05. 22:38:40

velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/05/05/eden_attila/

..."Az Éden Hotel történetének eddigi legnagyobb lúzere mindössze négy napot töltött Kolumbiában, zuhogó esőben, majd miután hazatért, kiderült: érettségi után lefotózták egy melegpornó oldal számára, kezében a farkával. A fotózásra Jerzyvel ment, csak a valóvilágos azóta nagyobb karriert futott be."...

Kicsi a vilag...

Allez France 2011.05.05. 22:38:44

könnyebb összeszámolni, hogy Niki kivel nem smárolt már bent, mint akikkel igen

de ő nem egy könnyű nőcske, nehogy ezt gondoljátok

most az, hogy kint a pasija várja, akibe szerelmes, az most mind1:))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 22:39:57

@Benyeszke: Sixx remélem belefűzi a holnapi HVbe a saját tapasztalatait a macskajányokkal. Hál ég, az én állatkáim bent vannak 1 ketrecben, és max. röhögök azon, h a fiúk a kangörcs közepette akkorára fújják fel magukat, hogy ugrálás közben simán az oldalukra esnek.

beacska 2011.05.05. 22:42:17

@Benyeszke: örülök neki, de megmagyarázhatatlan: Szandra miért nem küldte haza!!!

Valaki magyarázza már el nekem!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 22:42:42

@neccharisnyás útonálló: Nálunk azóta már ivartalanítás volt, mert nemcsak a másik macskát zaklatta hanem minket is :D

Igen, Sixx ha olvasod ezt idézd fel amikor Mötley meg Lemmy tüzelt, parádés hasonlat lenne :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 22:43:12

Kristóf lehet hogy megsérül valami tréfa miatt és dokihoz, fogorvoshoz, (fodrászhoz? :) ) kell kimennie.

Vagy elhiszi, hogy ez csak egy stúdió és belebetegszik, ezért kiviszik, hogy meggyőződjön! :)

HÉ szerint nem Nikin kell csodálkozni, az teljesen normális, hanem Ádám a fura, hogy nem akarja megb... ezt a... ezt a ... EZT!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 22:43:26

@beacska: hát éppen te magyaráztad meg a társadalom elmélettel, már megfelelni akar és nem bontani. Vagy egész egyszerűen be volt szarva a többiektől

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 22:45:13

@beacska: Hát ez az! Mikor Robinak érvelt, semmi értelme vagy logikája nem volt a döntésének!
Szvsz csak azért nem tette, mert nem azt várták tőle!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 22:46:36

@Benyeszke: Látod, ezért mondom, hogy van előnye a ketreces kiszerelésű állatoknak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 22:47:56

@mosoly73: NŐT! Ádám mondta, h mikor Niki ronggyá issza-hányja magát, "kijön belőle a nő".

beacska 2011.05.05. 22:49:01

@mosoly73: már a múltkor is ezt magyarázta, amikor Krisztát küldte haza, de már akkor sem volt értelme.

beacska 2011.05.05. 22:50:01

@Benyeszke: vagy titkon beleszeretett Daniba, és így fejezi ki ;D

Savafan 2011.05.05. 22:53:44

ezek elmentek kolumbba szarrá ázni és megfagyni. itt sem volt akkor éppen meleg, de ott már napok óta esik és puloverben nyomulnak. ha jól láttam a héten valaki mögött hősugárzó is volt:))

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 22:54:24

Nem értem, nem értem. Bent tartottam, de ő jövő héten biztosan az új csajt akarja majd. Akkor meg?
Hacsak nem a szerkesztők utasítása volt Attila elküldése, mert kiderült menet közben a meleg modellkedés. A csatornának ciki lehet. Ha nem lenne az, akkor hirdették volna, mint azt hogy Pók és barátnője rúdon táncoltak. Úgy látszik az nem baj, csak a homi valaki. Csak hetero lány+fiú jelentkezhetett?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 22:56:55

@beacska: Akkor még véltem érteni. Biztos párt akart Dani személyében, de talán rájött, hogy ő maga mégsem bízhat benne. A mostanit nem értem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 22:58:19

@mosoly73: na de ha már kiderült nem mindegy? Így is úgy is a játékban volt, emiatt hülyeség lett volna elküldeni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 22:59:17

@beacska: ja, egy bögrének nem tud szerelmet vallani de a pápa megérintette a kisszívét. Be szép kolumb teleregény lehetne ebből :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 22:59:41

@Benyeszke: Nem tudom, csak próbálok értelmet találni benne, talán pont ez a hiba! :)))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 23:00:04

@neccharisnyás útonálló: kinek a pap kinek a paplan :D Amúgy milyen állatkáid vannak?

Shun Hasegawa 2011.05.05. 23:00:30

Dani vagy nagyon okos, vagy hatalmas mázlija van. Esetleg a szerkesztők tartották bent.

beacska 2011.05.05. 23:00:44

@mosoly73: a múltheti logikus lépés volt, ez nem. De Danié pláne nem. De végülis pl. Daninak nem volt semmi konfliktusa Szandrával, mikor ő beállított, egy pillanat alatt le is higgadt (felismerve a hátszelet), szóval DANI SZEMPONTJÁBÓL Szandra akár megbízható is lehet. Sőőőt, az egyszem, aki gondolkodik...tutira elbeszélgettek hosszan, amikor Ádám nem volt a seggükben...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.05. 23:02:21

@mosoly73: szerintem fölösleges értelmet keresni benne, ezt dobta a gép és kész. Amúgy se volt egy Don Juan

beacska 2011.05.05. 23:04:48

@Shun Hasegawa: szerintem optimista, vagy naiv. Ez volt Levente is, ő mégis koppant.

Úgy látszik itt a különbség a vak és a vakmerő (ill. bátor) közt ;)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 23:04:59

@Benyeszke: na de ha már kiderült nem mindegy? Így is úgy is a játékban volt, emiatt hülyeség lett volna elküldeni.

Szerintem nem örültek neki, itt egy rész a cikkből, kötbért emlegetnek:

"19 évesen elég naiv az ember, mikor az ügyvédem mondta, hogy ez bizony kiderülhet, már nem is akartam bemenni az Éden Hotelbe, de akkor már késő volt, aláírtam a szerződést, nem akartam magas kötbért fizetni. Későn eszméltem" – mondja"

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.05. 23:07:35

@Benyeszke: Pintyek. Lassan helyettem takarítják a szobát is. Egyelőre még csak a házőrzésben és ébresztésben profik.

beacska 2011.05.05. 23:08:40

@mosoly73: a kötbér arra vonatkozott, hogy ha nem száll fel a repülőre.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 23:11:37

Őrzik a házat a pintyek? Hogyan? Beszélnek idegen nyelvet és ugatnak ha jön valaki? :)

Én a macskámat a múltkor haszonállatnak nyilvánítottam, mert kiszedte a sütő mellé becsúszott fakanalat. Első eset 12 alatt, hogy haszna volt! :)

Edecker Bürger 2011.05.05. 23:35:29

@mosoly73: Értettem így is! Macska az macska.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 23:43:42

Már nem szokás a valóságsokk-ba állatokat bevinni? Ezen kívül nem nézek mást, de Nagy Testvérben volt cica anno.
Szúnyog biztos van, a lábaik időnként jól össze vannak csipkedve. Anno Kriszta lábán nagyon látszott.

Edecker Bürger 2011.05.05. 23:51:40

@mosoly73: Ne reklamálj, volt ott egy bazinagy pók is. Nem, nem nagy P-vel.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.05. 23:54:55

@Edecker Bürger: és ártalmatlanabb volt :)
sőt, lefogadom okosabb is :)
meg szebb is :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 14:07:31

@mosoly73: Jó, azé helyhez kötöttek. De mindig ki van nekik nyitva a szobaajtó, és ha mozgás van az előszobában, irdatlan zajt csapnak.
Betörőnek meg szívességet teszünk, hogy be vannak zárva, mert vérmadarak. Kint voltak, férfiismerős -öblösebb hangja miatt annyira nem kedvelték- megfogta a kislányt, mert baja volt, erre könyvespolc tetejéről a kisfiú úgy ráröpült, a pici csőre majd beleállt emberünk fejébe. Mintha nem lett volna elég, hogy a kiscsaj közben jól megcsípte az ujja közén azt a vékony bőrt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.06. 14:09:50

@mosoly73: Villába vittek kiskutyákat, csak aztán eltávolították őket. Gondolom látva a lakók önfenntartásra irányló kudarcait, nem akarták, hogy a greenpiss a kormánnyal karöltve rájuk szálljon állatkínzásért.
süti beállítások módosítása