Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x23

2013. március 13. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.  

Naszóval, tegnap Kriszta közölte Levivel, hogy szeretne Danival élni, ettől a király és új ágyasa kollektív hányingert kapott. Más lényeges nem történt, azt leszámítva, hogy Rejtő Jenő Vanek ura a szivarvégből és spárgából fabrikált szimbolával lófasz a szívószálból balalajka formájú gitárt eszkábáló Kristófhoz képest. Ja, és Szilikonkanyon lett Miss Éden. A T69-es vidáman, frissen olajozott csapágyakon billegő fejjel és hím oroszlánra fazonírozott sörénnyel köszön be, a ruha nekem kék, nem színvakoknak bizonyára türkiz vagy sárga, egy mondat, nagy levegő, has behúz, kéz megtördel, jobbra fordul kamera kettőbe, természetesebben, az úristenitmár.

Közepesen nyálas amerikai popsláger hangjaira ébredünk, semmi ágyjelenet, pöcsölés, faszmosás, egyből a reggeli romjaival nyitunk odalent, a szponzorkávét szállító cég kis piros bögréi tort ülnek a félig rágott sonkás tószt romjai felett. Juan levelet hoz ÚjSzandrának, mehet randira egy fiúval, de jól meg kell fontolni a döntést. Mivel ebben a műsorban bármi előfordulhat, lehet, akit kivisz, azt előre eladták a kolumb gerilláknak, Daniból kiváló felderítő lehetne például. Danit választja, mert ő a legszimpatikusabb neki. Nahoppácsak, hoznak egy másik levelet, Daninak is olvasnia kell, lehet most egyből kibassza Szandrát? Ha én szerkeszteném a játékot, esküszöm megcsinálnám, megtanulnák tisztelni az írott szót, az kurvaisten.

Ennyire nem gecik a Viasat szakemberei, Dani lazán hátraszól, Kriszta, öltözz! S lőn. Az öltözködés alatt Dani pöcst villant, a csajok semmit, ezt az epizódot nő szerkeszthette. Odalent mindenki örül, dejónektek, én nem lennék annyira biztos abban, hogy ez a randi nem egy kokaültetvényen ér véget a kényszermunkára fogott Kriszta sírós arcával, csak mondom. A hotel lakói tornával ütik el a délelőttöt, hogy ez most a király utasítására történik-e vagy spontán tevékenység, az nem világos, a kameraman mindenesetre Niki pinatárogatását és Jennifer hasizomgyakorlatra kísértetiesen emlékeztető, hernyós mozgását tartotta fontosnak. Nem tartott sokáig a testmozgás, Jennifer iszonyú lusta.

A szabadba eresztett trió egy táncteremig jut (igen, itt a dzsungelben erre is van idő, sőt kereslet is), ahol két táncos várja őket, közös nyelv hiányában mozdulatokkal kommunikálnak, és össztánc indul. A két előtáncos egyike a helyi Michael Jackson tribute klub elnökhelyettesének tűnik. A mieink is beállnak táncolni, bár ne tennék, Kriszta szegény olyan merev mint Pista farka volt fénykorában, ÚjSzandra meg csak áll, és próbálja eltalálni a ritmust, sikertelenül. Még Dani tűnik a legtehetségesebbnek, pedig mekkora tulok már.

Közben otthon Juan és kis barátai a királynak visznek levelet, megzavarva ezzel a rendes délelőtti sziesztát, ejnye. Korleóne ráadásul kénytelen lemenni a mödanszié mellé, felolvasni, ennek megfelelően aggodalmas képet is vág, bár az is lehet, hogy csak a Pókmajom fejébe húzott zöld szponzorsapkától lett rosszul. A levélben annyit közölnek velük a szadista szerkesztők, hogy egyvalaki nem tér vissza a randiról. Mondtam én, hogy van valami turpisság a dologban. A király a kamerába már azt mondja, előre sejtette, hogy ez valami kibaszás lesz, és ha Dani most nem jönne vissza, akkor az neki nem tenne jót. A pápa minderről semmit nem tud egyelőre és önfeledten köröz csípőjével a kolumb kocsmában.

A mödanszié mellett Pókmajom tapint rá a lényegre: Daninak kell majd választania a két csaj közül, felszabadult hangján érződik, hogy tisztában van azzal, mit úszott meg. A király a kamerába azt mondja, nem lenne baj, ha nem Kriszta jönne vissza. Daniék egy-egy üveg sört és levelet kapnak, Krisztában vigyázzba áll a szar menten, ÚjSzandra viszont túl halvérű ahhoz, hogy felmérje, a levélben akár az is benne lehet, hogy eladták három kiló közepes minőségű kokainért. Ennél egy fokkal humánusabb a tartalom, Dani választ, ki menjen vissza a hotelbe, a másik lány meg stoppolhat Bogotáig. Az arc, amit Kriszta és ÚjSzandra vág, priceless. Kriszta marad, a pultoslány meg a kocsma előtt üldögél, remélem hazajutott valahogy.

A visszatérés nem olyan, mint amilyenre számítani lehetett, mert a király fancsali képpel méregeti Krisztát, aki nagyon rossz hatással van a gyomorműködésére, hiszen ismét hányna a látványától és nem mellé. Mivel a pápa szava szent, ezért tolerálja a jelenlétét, de azt ne tessék várni, hogy puncsoljon neki. Daninak csak annyit mond, hogy sejthették volna, valami turpisság lesz a dologban, na ja, ezt mondta Custer tábornok is, amikor rárontott vagy ezerhétszáz sziú harcos. Kriszta továbbra is közellenség, már Jennifer is nagyon haragszik rá, én ezt annyira nem értem, de biztos nem figyelek oda rendesen. A király attól tart, hogy Bigfoot kigolyózza a pápát, de ha így lesz, akkor… Nem én vagyok geci, nem mondja el mit tesz, sejtésem szerint satuba teszi a negyvenkettes lábát.

Kriszta Gábortól kérdezi, hogy most mi legyen Levivel, mert hát ő Danival ugye, Jászkarafaszajenő büszkesége és egyetlen exportcikke meg parlagon. A továbbra is egy behernyózott lajhár sebességével szavakat formáló, szájában nyelv helyett bádoggolyókat hurcoló Gábor egy huszárvágással azt kérdezi, mi lenne, ha Levi és Kristóf állna Bigfoot mögé, akkor kit választana? Hogy jön ez most ide? Miért állnának mögé? Danit el akarja ásni a kert végében? Kriszta a pillanatnyi állásnak megfelelően döntene, amitől Gábor kicsit kiakad, te lecserélted a barátaidat is, te rohadék, de most már tisztán látok. Kriszta szeretne öribari lenni Gáborral és napestig együtt próbálni a rokolyákat, de nem megy, mert itten két csoport van egymással szemben. Azt is megjegyzi, hogy Gábor intelligenciából vágja. A haját nem, az tuti.

Pókmajom Krisztiánt gyúrja, és azt boncolgatja, hogy Niki esetleg odaállna a faszi mögé, hogy kiejtse Pókmajmot. Nem most, hanem majd egyszer később. Krisztián erre azzal válaszol, hogy ha ÚjSzandra őt választotta volna reggel, akkor ő Nikit vitte volna ki másodiknak, és ott is hagyta volna a dzsungelben, hadd leljék kedvüket benne a cerkófmajmok. Fiam, addig éltél volna. Pókmajom a kamerába továbbra is féltékeny, illetve Krisztián sunyiságára panaszkodik, a tánctanár napjai meg vannak számlálva. A teraszon ad hoc ornitológus kongresszust hívnak össze, előad Szent Dániel és Lassúbeszédű Kristóf, téma a keselyűk repülése, oka két szerencsétlen madár a tengerparton. A gondolatok magvasak, a madarak nemigen keselyűk, de ki vagyok én, hogy a Madarakkal Suttogóval vitatkozzak. És énekelnek bazdmeg, ezt nem hiszem el. Szállj, szállj fel magasra vagy miafasz.

Niki odalent arra panaszkodik Levinek és Krisztánnak, hogy mindig akkor ront be rá valaki a szobába, amikor öltözködik és/vagy a budin ül, de hát nincs ebben semmi, mert bikiniben is látszik minden. Krisztiánnak nagyon jó képzelőereje van, jegyzi meg. Remélem nem a budin görnyedő Nikit vizionálja ilyenkor. Újabb részleteket tudunk meg Nikiről, otthon a kertszomszédok előtt napozik meztelenül, ha esetleg valamelyikük olvasná a hogyvoltot, kommentben jelezhetné, micsoda traumát okozott ez neki, kösz. Pókmajom idegbeteg lesz attól, hogy Krisztián Nikire cuppan rá egyre határozottabban, és gonoszkodni akar. A nap leszáll csendesen, jön az este, és remélem egy iszonyú bebaszás, mert Levi már egy hete nem hányt, még a végén valami baja lesz.

Gábor és Levi kerül Pókmajom hálójába: valamelyikőtök álljon mögém, mert ki akarom ejteni a tánctanárt a gecibe, a pélója a szilikonra dagad már csak. Ez egy határozott ígéret, a heti kieső személye meg is lenne vele, már ha lehetne bízni Pókmajomban, de hát nem lehet, mi van akkor, ha Krisztián Csudálatos Pöcse megint hatalmába keríti? Levi félmosollyal az arcán nyugtázza a dolgot, Pókmajom szerelmes, nekünk szükségünk van rá, jó lesz ez.

Odalent Isaura hoz levelet, ez egy nagyon mozgalmas nap. Alíz olvas, nem egyszerű feladat. Játszani fognak, Én még soha… nevű izét, amit középiskolai klubdélutánokon és elbaszott gólyatáborokban űznek leginkább. Egyfajta őszinteségi próba ez is, meglátjuk, kiről, mi derül ki, középen ül valaki (a többiek körben) és mond valamit (én még soha nem ettem macskahúst), akire igaz a kijelentés, a helyén marad, akire nem, az helyet cserél valakivel, vagy bemegy a kör közepébe, állni, hogy körbe vegyék jóbarátok és rosszak.

Alíz még nem vett részt grupiban, de Niki, Pókmajom és Krisztián igen. A szabad ég alatt mindenki dugott már, Gábor és Kristóf rendszeresen kiveri, remélem, nem egymásnak. Ez egy ideig így megy, aztán rájönnek, hogy így ez faszság és rögtönöznek egy Pandorát, miközben egy vihar szaggatja a berendezést. Amik kiderülnek még: Kristóf és Jennifer nem zárja ki a szerelem lehetőségét a hotelben, a többiek igen. Gábor és Levi fél a kiválasztástól legjobban. Niki ekkor vesz egy nagy levegőt és belefingik a nulláslisztbe: lófaszt vagytok ti veszélyben, Krisztián fog lelépni, ha nem hajt egy kicsit. Megáll az idő egy kicsit, Krisztián arca kérdőjelbe merevedik, a király a szívroham szélén. Niki a véleményét arra alapozza, hogy Pókmajom Levivel és Gáborral kokettál, az meg kiborul, honnan jött neked a gondolat, Szilikonkanyon? Szoktam gondolkodni, te nem? Állat.

A veszekedés folytatódik, Niki nem mentené meg a seggét Krisztiánnak, Pókmajom viszont átmegy offenzíbe, te meg mit akaszkodsz rá az én farkamra? A kamerába elárulja, hogy nem hitte volna, hogy ennyi esze van Nikinek. A király is megnyilatkozik, hazudik itten tíz ember összevissza, ez a barom meg őszintén kitálal, hát hova jut a világ így? Régen minden jobb volt, mondom én. Pedig a király rászólt többször is, ne ugassál már, te szerencsétlen csicska, nem hallod? Naccerű kis hepaj kerekedett ebből, és még nincs vége, mert odafent Kristóf, Dani és a király lesakkozza a kiválasztást, szarban van itten mindenki, Niki zsinórtangája benedvesedik a tánctanártól. A vihar tombol odakünn, Niki a lépcsőn ülve tisztázza a helyzetet Krisztiánnal, nem bírtam magamban tartani, ércsélmeg. Pedig jobb lett volna, mormogja a táncos, de közben a szőke démon csöcseit hesszeli.

Niki óllint mond, mint valami szilikonnal turbózott Korda György, és ráborítja a szaros bilit Bigfootra is, te is micsoda egy rohadék vagy, Levit otthagyod a szarban, Dani mögött akarod védeni a csontos segged, nepofázznekem. Kriszta szeme csészealj nagyságúra nő, ennek meg mi baja velem? A tánctanár a kiválasztás előtti ultimate megoldást választja és Alíz mellé csapódik, nem akarom én kitenni Pókmajmot, mondtam is neki a múltkor, amikor a farkam a szájában volt. Alíz semmi értelmeset nem tud erre válaszolni, nem meglepő. Levi Pókmajomnak és Gábornak azt javasolja, közöljék Krisztiánnal, hogy szarban van, hátha bekavar Nikinél, de Pókmajom nem így akarja rendezni a dolgot, hanem a kiválasztásnál, meglepetésszerűen.

Levi énekelgetne, Gábor meg síkideg, mert attól fél, kiszórják, és nem érti, mitől bízik Levi Pókmajomban. Azt én sem, de mindegy. A futballkapus fut még egy kört Pókmajomnál és elmeséli neki, hogy Krisztián hosszútávú terveiben nem szerepel a vaginája, sőt, jövő hélten úgy teszi ki Pókmajmot, mint a huzat. A csaj kiakad, aztakurva, megölöm eztet. Kristóf és Jennifer továbbra is csak szájjal dug, te Jennifer, ne fixírozzad a cerkámat. Te olyan vagy, jön erre a válasz, mire Kristóf a szétrohadt, gombás lábát nyomja a csaj orra alá, ez még az óvodában is nagyon ciki. Levi és Pókmajom szövetséget köt, de a fotballista kétségek között hányódik, mert nem akarja átbaszni a tánctanárt. Levi elmondja Gábornak, mi lesz: Levi megy Szandra mögé, Gábor meg Alíz mellé. Krisztián alá úgy hajtják a szopórollert, észre sem veszi. Kristóf seggberúgja Jennifert szerelembűl, és elhangzik az epizód csúcsmondata: egyél gekkót! 

Címkék: éden hotel
717 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beacska 2011.04.14. 08:08:14

reggelt!
Agyaltam rajta, mi lehet az egyetlen oka annak, hogy Szandra és Krisztián ESETLEG megjátsza az összeveszést (mert egyébként elég értelmetlenül viselkednek). És a legfontosabb kérdés miért LEVIT akarják kitenni? Csak egy magyarázatom maradt: Szandra neheztel Levire, hogy az ő háta mögött állt Alíz mögé. ezért kell mennie.

Olyan vigyorogva mondja, hogy kezd Levi gondolkodni...

Csak ebben az a fura, hogy akkor miért fújnak egymásra a kamerák előtt is???

Titeket nem emlékeztetnek a Szöszi-Alíz féle Pitta-projektre???

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.14. 08:10:49

nem láttam a tegnapit, de Kriszta most meg Levivel akar együtt élni? Vagy elírás az első mondat? OMG

Lacka929 2011.04.14. 08:13:12

Hej, ezen a Krisztán már nem ismeri ki magát az ember. Úgy látom, sixx sem...

beacska 2011.04.14. 08:15:00

sixx! bocsi, de az első mondatban van egy kis kavar, hogy Kriszta kivel is kíván élni. Ezért még nem írtam volna, középtájon Gábor azt kérdezi Krisztától, hogy Levi és KRISZTIÁN közül kit választana. Szerintem. Mert ugye, ez a hét kérdése...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.14. 08:17:02

"Niki ekkor vesz egy nagy levegőt és belefingik a nulláslisztbe" :DDD
(eléggé felnyerítettem ennél a mondatnál)

Fogadjunk, hogy nem Krisztián fog hazamenni. Alíz mögé fog állni, azért ő nem ennyire hülye.
És ezt már tegnap is kérdeztem, bocsánat, hogy kiabálok de MIFÉLE TISZTELETről beszél Pókmajom?? Tudom, lehet hogy nem kapott borravalót :D
Ez a nő komolya mondom.

2011.04.14. 08:17:15

Höhöhöhhööööö!

Mindig beszarok ezeken.
Amikor a tv odatéved vhogy egyáltalán nem érdekesek a részek, unalmas, vontatott, kula.
Egy halom buzi, meg egy másik halom 40+fasz/év retek beszél össze-vissza hülyeségeket.

Ám itt a blogon mindig sugárban jön a tej az orromból a röhögéstől. :)

yooker77 2011.04.14. 08:18:56

két dolog nyilvánvaló :
1. az hogy Dani visszamehetett óriási
segítség volt a Ádáméknak akik
még nélküle is erősek voltak! nagyban befolyásolja a
játék menetét
2. Kriszta sír az előzeteseben !
sajnálja a kieső Levit....

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.14. 08:19:26

@Hivatásos beszólóművész: igen már én is rájöttem, hogy nem szerencsés reggeli közben olvasni ezt, mert miközben az ember visszafogottan próbál röhögni vagy megfullad a kajától vagy beteríti vele az egész szobát :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.14. 08:22:48

miért rühellik ezek ennyire bigfootot, valahogy nem világos

n3benyo 2011.04.14. 08:23:29

@Benyeszke: Szerencse, hogy egyes munkahelyeken ilyenkor még nincs benn senki más, így nem olyan feltűnő a folyamatos nyerítés :D

beacska 2011.04.14. 08:24:00

@Benyeszke: ez a nő vagy hülye, vagy csak megjátszák az egészet. egész egyszerűen NEM HISZEM EL, hogy komolyan mondja...(fejcsóva)

beacska 2011.04.14. 08:24:00

@Benyeszke: ez a nő vagy hülye, vagy csak megjátszák az egészet. egész egyszerűen NEM HISZEM EL, hogy komolyan mondja...(fejcsóva)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 08:24:14

Nikinek súgtak a szerkik. Nem azért, de egy csaj, aki csodálkozva meséli, hogy mindig rányitnak öltözés közben, mire a kérdésre, hogy zárja az ajtót, nemmel válaszol, max. gondolatolvasással tudna rájönni a Szandra-move-ra. Vagy követi Szandrát, és hallgatózik az ajtónál.

@beacska: Nemtom. Én ott vagyok, hogy Majmóca mégse egy nagy lángész, és elkezdett kötődni a kúrópartnerhez, totál bedilizve, ha az másik nőneműhöz szól. A helyében legalábbis nem mentem volna neki Nikinek a párnás-Pandorán, mert egy az egyben igazolta Niki bejelentésének igaz voltát.

És basszus! ÚjSzandi első nap még tudott salsázni. Pár nap alatt elfelejtette? Olyan merev volt, mint öreganyám seprűjének nyele. Ejj, de mentem volna kicsit riszálni magam nagy mosollyal, a karótnyelt robotok helyett!

doktorkotasz2 2011.04.14. 08:25:05

Elképesztő!
Csuklok és vinnyogok a munkahelyemen a visszafojtott röhögéstől! Jól indul a reggel! Köszi sixx!
A tegnapi részről lemaradtam és rohad a fél agyféltekém, hogy nem láttam Pókmajom és Levi dumáját, amikor hüjekölök közölte Krisztián szándékait! Látnom kellett volna a nő arcát! Picsuba!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 08:27:04

Kriszta nem sokáig fogja húzni. Menet közben rájönni, melyik csapatban van nagyobb biztonságban, és megpróbálni bekerülni.... 2 szék között az asztal alá.

cukraszpeti 2011.04.14. 08:27:40

Azn elején volt Pinokkinának egy mondata,miszerint"Dani továbbra is titkos küldetésén dolgozik".
Lehet tudni hogy mi ez a titkos küldetés?

beacska 2011.04.14. 08:28:23

@doktorkotasz2: nem maradtál le semmiről: 10 cm nagyok voltak, és távolról mutatták csak őket. A legnagyobb reakció Szandra keresztbetett lábbal való hátralépése volt...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.14. 08:29:18

@beacska: szerintem nem megjátszás, mert elég őszintének (és egyben rendkívül szánalmasnak) tűnik a csaj felháborodása. Szerencsétlen, megint van vele egy cikk a Borsonline-on. Nem lehet könnyű ennyi mindent folyamatosan megbánni.

beacska 2011.04.14. 08:29:39

@cukraszpeti: hogy megállapítsa a tengeri madarak a széltől, vagy a felszálló meleg levegőtől tudnak repülni ;D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.14. 08:31:14

Amúgy én tökre szerettem ezt az "Én még soha..." játékot az egyetemen.

Lacka929 2011.04.14. 08:31:16

Az "egyél gekkót" olyan jó, hogy mától én mondtam - csak hogy a klasszikusokat idézzem...

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.04.14. 08:36:42

@nyuszómuszó: Jó reggelt Mindenkinek. Nekem sem világos ez a nagy Kriszta utálat. Ha jól emlékszem - de javítsatok ki nyugodtan, ha tévedek - Levi a beleegyezése nélkül passzolta őt át Gábornak. Azon a kiválasztáson, az egyik bevágott riport részletben, Kriszta azt nyilatkozta, hogy ha ketten állnak mögé és az egyik Levi akkor ő habozás nélkül őt választja. Nem ez történt, mert Levi Alíz mellé állt, így szabadítván meg a társaságot Pöszitől. Utána Kriszta meg volt döbbenve és kicsit sértődve is, de ez az egyetlen export cikket nem nagyon hatotta meg. Maga az ötlet, sőt a kivitelezés is jó volt, de miért nem beszélte meg Krisztával?
Ezek után miért is kell rosszul lenni attól, hogy Kriszta is mást választana, ráadásul úgy, hogy meg is mondja előre, tehát lehet beindítani a Plan B akciót????

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.04.14. 08:38:38

@cukraszpeti: Lehetséges, hogy ez a randis dolog volt, hogy az egyik csajtól meg kell szabadulni.... de lehet, hogy csak ma tudjuk meg.... vagy soha :-)

beacska 2011.04.14. 08:43:45

mondhattok bármit, én örülök, hogy Dani visszajött, végre van egy említésre méltóan jó pasi a házban! Az összes többi közül is csak Kristóf éri el az (esetleg) aranyos szintet. :(((

kanalasgém 2011.04.14. 08:48:00

tényleg jó kérdés, hogy mi is lesz dani titkos küldetése. védettség?
de ki az, aki miatt niki és kriszta is sírna?

tessloff 2011.04.14. 08:48:31

Sziasztok!
Nem hiszem, hogy Pókmajom komolyan gondolja Krisztián hazaküldését, mert úgy tűnik, szexuálisan és érzelmileg is kötődik hozzá.(főleg az első) Azt is tudja, nem sok ideje van már benn neki, így még 1 hétig tudná használni. A műsor végén Kriszta arcát látva, szintén sejteni lehet, nem Krisztián távozását könnyezi meg. Kristóf és Jennifer évődése tök gáz, szerintem ma már az oviban is keményebben nyomják. Rendesen egymásra találtak, hisz egyik sem egy agytröszt.-Jenni különösképp nem.
Azt sem értem, Levi miért van kiakadva azon, hogy Kriszta Dani mellé állt, hiszen ő pártolt át Pókmajomhoz, mikor a gatyáját is elhagyta.

Ken Adams79 2011.04.14. 08:50:13

Sziasztok!

Szoktam olvasni a posztot, amikor van időm, a tv-ben ritkán követem.
egy kérésem lenne SIXX-hez.
legyél szíves Istent kihagyni a káromkodásaidból.
ok...tudom, akkor nem kell olvasni a posztot... de engem (és remélem nem csak engem) tényleg zavar.

Előre is köszi és sok sikert , no meg kitartást ehhez a műsorhoz.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 08:52:50

Sixx köszike, jól indul a nap, grat! :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 08:53:55

Énekelni azóta énekelnek, hogy Dani visszajött vagy előtte is csinálták?

bia79 2011.04.14. 08:57:35

nem akarom, hogy Levi essen ki... :\
de szerintem is ő fog, elszámolják magukat Szandrával.
én úgy láttam, hogy Krisztián Aliz felé húz, hogy esetleg beállhasson oda... ha marad az a verzió, hogy Gábor áll Szandra mögé, Aliz mögött meg ott lesz Levi meg Krisztián, akkor előállhat ez a verzió.
vagy tényleg egy csapda ez az egész, és Szandra fogja Levit kiejteni... :(

ebben az esetben viszont nagyon haragudni fogok a barátait is lecserélő Krisztára, pedig eddig szerettem.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2011.04.14. 08:58:13

Hát én Pókmajom szandájától vagyok teljesen ki. Ez a fehér szőrnyűség. Nem tudom honnan szerezte de valami ocsmány!
Az egyél gekkót beszólás meg a sorozat csúcsmondata. :)

Homeoffice 2011.04.14. 08:59:33

Az egyél gekkót beszóláson sírva röhögtem fél órát:))))) Asszony nemkülönben..
Tudomtudom hüje proli vagyok....

beacska 2011.04.14. 09:01:45

@neccharisnyás útonálló: igen, volt már medencés éneklés, meg bárpultos is, asszem. De Kristóf mindig benne volt

tessloff 2011.04.14. 09:03:12

Alíznak már akkor tetszett Krisztián, mikor beköltözött. Akkor ő még Sziszi kiejtésével volt elfoglalva, és Szandra ráhajtott a tánctanárra. Nem hiszem, hogy Alíz fel meri vállalni, hogy kiejtse Levit. Pókmajom lesz a hunyó.

beacska 2011.04.14. 09:04:19

@bia79: Kriszta nem cserélte le a barátait!!

Nem lehet, hogy ő Katával volt jóban? És azóta távolodott el, amióta Dani is, Kata is elment? Én úgy emlékszem, régen tök sokat volt velük, sokat beszélgettek. (Katával?)

Girardelli 2011.04.14. 09:04:27

Kriszta-utálattal kapcsolatban: ad 1, nézzétek meg, kik "utálják", az ad némi támpontot. Szerintem őket zavarja, hogy Kriszta nem befolyásolható olyan könnyen és nem is pitizett a kegyekért. Erre tett rá egy kilotonnányit azzal, hogy Danit választotta és hogy Dani is egyértelműen és kizárólagosan őt akarta a nők közül. A régen bennlévő csajok (kivéve Jennifert) emiatt megfojtanák Krisztát.

Szandra2 kiesése megint csak az előre megírt, leegyeztetett és végigjátszott parádé része volt. És, hogy csak utaljak a tegnapi agymenésemre, megint Dani volt benne az egyik kulcsfigura. Szandi tudta, hogy ez lesz, és talán azért volt olyan merev, mert tudta, hogy neki kb. negyedórája van még a műsorban. Egyébként valóban tök lazán nyomta a salsát két nappal korábban.

Szerintem ma este 2 fickót és egy lányt fognak kiejteni valamilyen eddig-még-nem-látott koreográfiával, és Kriszta nem Levi miatt is sír...

Girardelli 2011.04.14. 09:05:15

Bocs, utolsó mondatvég helyesen: ... és Kriszta nem Levi miatt sír...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.14. 09:05:45

@bia79: hát nem tudom, ezek szerint én vagyok az egyetlen aki szerint Gábor fog hazamenni? Mondjuk eddig asszem egyszer találtam el hogy mi lesz :D

@tessloff: éppen azért akarja kiejteni mert megsértette a büszkeségét. Mivel innentől érzelmi alapon hoz döntéseket nem hinném hogy bent akarja tartani. "Rohadjon meg a szemét amiért más csajra ránézett azok után, hogy zónapipa volt" alapon. Beképzelt egy némber ez a Pókmajom

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.14. 09:07:05

@Scavolas: a vége mindig öt fiú és öt lány, ennél nem lesznek kevesebben egészen a végjátékig

tessloff 2011.04.14. 09:11:33

@Benyeszke: azon kívül, hogy beképzelt, mindenre képes. Én még mindig úgy gondolom, pár bőrt le lehet még húzni a Pókmajom-Krisztián-Niki sztoriról.
Gábort nem érzem, hogy annyira közel állt volna bármelyik lányhoz, hogy elmorzsoljon miatta egy könnycseppet is.

Girardelli 2011.04.14. 09:11:59

@Benyeszke: és ez miért lenne kőbe vésve? Ha meg mégis, akkor Dani fog eltávozni, viszont akkor ez nem volt egy fajsúlyos "feladat" számára, egy előre megírt forgatókönyv szerint, újlány hazaküldése és a kapcsolati háló megrázása túl kevés. Neki ennél komolyabb szerepet szántak.
Amúgy szerintem simán mehet ma este 3 ember, majd behoznak holnap 1-1 új arcot.

mara67 2011.04.14. 09:12:28

Esküszöm, azért kezdtem el nézni ezt a marhaságot a TV-ben, hogy másnap jókat vigyoroghassak itten.
Nagyon jóóóóó!!!!!
Köszi a szórakoztató perceket!

fakatona 2011.04.14. 09:14:14

Lehet bennem van a hiba, de valaki magyarázza már meg: miért kellett két napra bevinni valakit, ha azután jól megrendezetten ki is szórják? Az új csaj még csak minimális esélyt sem kapott. Akkor meg mi a ráknak költöztették be?

szűcskő 2011.04.14. 09:18:42

szerintem Kriszta azért pityereg, mert őt küldik haza

grnd 2011.04.14. 09:21:53

köszi, sixx, csak miattad bírtam felkelni ma reggel :)
amúgy az csak nekem tűnt fel, vagy rosszul hallottam, hogy a végén Ádám ("A király is megnyilatkozik, hazudik itten tíz ember összevissza, ez a barom meg őszintén kitálal, hát hova jut a világ így?") lekatázta Nikit?
sztem is Levi esik ki ma, de nem kár érte ...

sélli_ 2011.04.14. 09:23:33

Csodálkoztam is, hogy mióta Szt. Daniel visszatért, még nem regélt órákat a festői táj-állat- és élővilág szépséges gyönyörűségéről - erre tessék. A kolumbiai kórus kommandó ismét lecsapott. Atyaúristn! Ezek tuti, hogy már az őszi X-Faktorra gyakorolnak....

senior Muhaha 2011.04.14. 09:28:36

@beacska: jobbra emklékeztem szent Dániellel kapcsolatban. szerintem egyébként katasztrfófa az a srác, így alaposabban megfigyelve. Azt hozzá kell tenni, hogy úszó (van egyébként egy vizilabdázó olimpiai bajnok Bolvári, lehet rokon?).

Dingidong 2011.04.14. 09:30:10

@fakatona:
Ez itt most egy bekerülős-kiszavazós játék, vagy az előre kitalált 8 ember sokhetes szenvedéstörténete?
Ha a gyerekek rosszat lüknek maguk közül, akkor azt visszahozzuk, és egyébként meg csak megmutogatunk nekik más lényeket is, mint a TőgyesLány, a Pitta vagy a szandrakettő meg kimendenkimás még?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 09:31:03

@fakatona: Nikol, Danny meg csak 1 napig húzta. Szerintem teszt. Berakják őket a szerkik, és nézik, mekkora bennük a potenciál, hogy belekavarjanak a játékba. Ha sikerül villantaniuk pl. Pókmajom rendesen 1. könnyűvérű -végre lesz szex egy gumigyártó által szponzorált műsorban! (ez is mekkora LOL már) 2. kiszórt egy őstagot Eredmény: marad
Aki nem bontakozik ki elég gyorsan, nem alakít ki valami érdekes szövetséget vagy megy neki a Klánnak, az repül haza. Uncsi emberekkel nem lehet mit kezdeni. Uncsi embereket dögunalom nézni.
És asszem EZÉRT nézem már napi szinten Sixx írásai mellett. Mert mikor már kezdene össznépi danolássá, Jenny-nyafogássá, Kalóz-monológgá punnyadni az egész, a szerkik jól belekavarnak. Kísérleti patkányainknak meg reagálni kell a szitura, különben rajta vesztenek.

www.gyarixenon.hu · http://www.gyarixenon.hu 2011.04.14. 09:32:58

Ebben a remek műsorban Zsurnaliszt Kriszta disztingválásait szeretem a legjobban. Amikor a házban diskurál bármelyik világ eszével, akkor simán elhagyják olyan mondatok a száját, hogyaszongya: "Amióta itt vagyunk a 'HÁZBA'". De amikor a kamerával beszélget fésztufész, akkor úgy össze tudja szedni magát, hogy csuda. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 09:33:35

@sélli_: Daninak kalasnyikovval átmosták az agyát egy eldugott fűkunyhóban. Még egy mukkanás az ászkarákok napi rutinjáról, és mész a kokaültetvényre!

tuono 2011.04.14. 09:34:24

Faék egyszerű következtetés alapján Levi megy ma haza... mert Kriszta sírt az előzetes vágóképen... :D

Stipistopi 2011.04.14. 09:35:36

nullásliszt és egyél gekkót MINDENT VITT!

:DDDDDDDD

chilii · http://chilii.blog.hu 2011.04.14. 09:36:13

Köszönöm a ma reggelit is! Sajnos tegnap elaludtam, de most már képben vagyok!
Fura a szerkik részéről, hogy egy-egy adásban rengeteg ismétlés, előző napi összefoglaló, bevágás van amivel telik a műsoridő, viszont bizonyos szereplők alig jelennek meg. Pl. legutóbb Gábor Alíz mellé állt, de, hogy az elmúlt egy hétben mire jutottak egymással arról egy kockát nem láttam. Így nehéz tippelnem!

peelou75 2011.04.14. 09:36:23

"...sejthették volna, valami turpisság lesz a dologban, na ja, ezt mondta Custer tábornok is, amikor rárontott vagy ezerhétszáz sziú harcos."

Odaver... :))))

Kata0613 2011.04.14. 09:38:53

Megnéztem újra a tegnapi rész végét, nem csak Kriszta, hanem a király szeme is könnyes. Ő meg Levit nem siratná meg, az biztos.

DJBZS 2011.04.14. 09:40:03

Kriszta síró arcának bevágása túl egyértelmű utalás volt, biztos lesz benne csavar. Én azt tudom elképzelni, hogy Levi és Gábor rájöttek Alíz és Krisztián egyezségére, és leesett nekik, hogy a kettőjük közül valaki biztos megy. Ha lenne dramaturgiai érzékük, és a sorrend is megengedné: Levi és Gábor beáll Kriszta mögé, így neki kell ezt a döntést meghozni és élni vele élete végéig... Szerintem nem sírt annyira, amennyire Levi után rííína

tuono 2011.04.14. 09:40:08

@Kata0613: Lehet, hogy csak szembe szél volt és ezért könnyeztek. :)

fakatona 2011.04.14. 09:42:28

@neccharisnyás útonálló: De ennyi erővel Gábort is kivághatták volna másfél nap után. Hetekig egy szalmaszálat nem tett keresztbe. Persze lehet, hogy csak kiszerkesztették a megnyilvánulásait.

Jozeph Pelikahn 2011.04.14. 09:44:58

Szerintem Kriszta három ember távozása esetén potyogtatná könnyeit:

- Dani (érzelem és önző taktika),
- Levi (kötődés és felelősség),
- Gábor (szimpátia és barátság felrúgása)

Dingidong 2011.04.14. 09:45:35

@neccharisnyás útonálló:
Szerintem ez a műsor amúgy is dögunalom.
Amúgy Gábornál unalmasabb embert találni elég nagy kihívás lenne. Leviről legalább azt megtudtuk, hogy nem érdekli semmi, Gáborról meg csak lerí, hogy még az sem érdekli, hogy érdekli-e valami.
Mondjuk a többiek sem egy-egy Nesöneldzseografik.
Ha az elméleted igaz, és miért nem lenne, akkor Gábornak előbb-utóbb haza kéne repülnie.

beacska 2011.04.14. 09:47:43

@senior Muhaha: nem úszó, asszem röplabdás. Csak átúszta a barátaival a Balatont. Vagy részt vett vmi 24 órás kitartópróbán vagy mi.

Én nem csalódtam benne :)))

beacska 2011.04.14. 09:50:42

@fakatona: Gábor lefejelte a medence alját. Szívtelenség lett volna vérző orral hazaküldeni. lehet, hogy még szédült is kicsit:D

www.gyarixenon.hu · http://www.gyarixenon.hu 2011.04.14. 09:53:30

Szerintem valaki a kiválasztáson orbitálisat durrantott a júzerek orra alá, ezért láttunk többek arcán lecsurgó könnyeket. :)

egyenes labirintus 2011.04.14. 09:54:00

Sixx, nem vagyok egy szentfazék, de ezeket a "kuvaisteneket" tényleg nem kéne erőltetni. Nagyon bánCsa a szemet és szétcsapja az amúgy kiváló írásokat. Legyen kurvákfaszát, egyélgekkót vagy mittomén, annyi mindennel kilehet váltani.peace

beacska 2011.04.14. 10:00:13

@sélli_: nnna, ennek se esze, se családja nincsen. Még jó, hogy az én párom a szomszéd szobában keresi a pénzt...más sem hiányozna...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 10:03:14

@Dingidong: Az elmélet csak találgatás.

@egyenes labirintus:
Bassza meg a ződtücsök!
..a patás ördög rücskös botja
(ez szófordulat: lehet úgy használni, hogy menjen oda, annyira érdekli az illetőt, helyezze az illetőbe, kapja júzerünk ajándékba)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 10:05:13

@beacska: Egen. Tök jó, hogy megmásztad azt a bazi nagy hegyet, de nem irigyellek, hogy hátralévő életedet 14 ujjal kell leélned.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.14. 10:05:14

@Als: Oké nekem a sírás magyarázatok közül messze ez a kedvencem. :D

Én inkább nem is tippelek miért volt sírás, mert az már tudjuk, hogy a vágás elég félrevezető tud lenni

kenguru30 2011.04.14. 10:07:39

Mivel szerintem a Kriszta, és Ádám is sírdogál, ezek szerint Dani repül haza. Lehet, hogy másodikra egyébként is csak meghatározott időre jöhetett be, ki tudja. Mondjuk ezek után kíváncsi lennék milyen csavarokkal tűzdelték meg a dánok a 7 évfolyamot. Volt ott minden az fix.
Hajrá sixx, király a blog, csak nehogy agysorvadást kapj a sok sorozattól ;)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 10:08:11

@Als: LOL
Egyszer hímnemű, fitogtatva konyhai alkalmazhatóságát, a vereshagymát elkezdte késsel kapirgálni, mint a répát szokás hámozás címén. Aztán meg csodálkozott, hogy taknya-nyála egyben volt.

beacska 2011.04.14. 10:11:25

Amiért anno visszaköveteltem Danit, arra hivatkozom most is a bentmaradása mellett: a róla megjelent riport szerint:"sokáig szurkolhatunk még neki"...ez azért nem volt túl sok!!!

pi423 2011.04.14. 10:16:01

@kenguru30: Az is lehet, hogy Dani csak akkor maradhat bent, ha sikerül a titkos küldetését teljesíteni, amiről T69 beszélt!

egyenes labirintus 2011.04.14. 10:16:29

@neccharisnyás útonálló: Valahogy így. De azért kössz, hogy lefordítod a szófordulaT, a terem bÚráját! :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.14. 10:16:43

@beacska: szerintem se Dani megy, mert annak aztán semmi értelme nem lenne.

Szerintem Gábor megy, de mivel ezek nem szoktak bejönni így nem tudom.

De akkor vajon miért rí mindenki a végén?

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.14. 10:20:08

Úgy látom, csak én kockáztam ki, de szeritnem Don Korleone szeme is könnybelábadt...

Mindenképpen csavart sejtek Danival kapcsolatban, olyat, ami a párválasztót befolyásolja.

GRX 2011.04.14. 10:22:01

Sixx nem említette, de a tegnapi epizódnak az a csúcspontja megvolt, amikor Pókmajom a teraszon cigizés után egy laza mozdulattal kihajintotta a csikket a kolumb őserdőbe, majd a következő snittben azt bizonygatta a két árvalányhajúnak, hogy ő mennyire nem bírja, amikor valaki paraszt?
Egyre irritálóbb a menyétpofája, indíthatnák vissza a kamionparkolóba lassan.

standy5 2011.04.14. 10:23:30

@Benyeszke: teljesen egyetértek! Minden második mondata ez volt már 2 napja de tényleg, milyen tisztelet??? Ő mindenkit leszar és gonoszkodik gericből

Pipkó 2011.04.14. 10:24:17

Ezeknek a jóembereknek királyostól pápástól annyit eszük van, mint egy marék molylepkének egyébként.
Szóval ha vagyunk egyenlő arányban lyányok-kandúrok és ez egy olyan játék, hogy az egyik brigád mindig eggyel többen van azért, hogy valakit ki lehessen ejteni, akkor elég nyilvánvalónak tűnhet, hogy a párválasztóig valakinek mindenképp menni kell.
Namármost, ha kialakul egy olyan randihelyzet, hogy Daniel de Saint-nek kell elmenni két csajjal vmit csinálni, akkor az minimum gyanús, hogy valamelyiket már nem fogja visszahozni onnan, akárhová is küldjék őket. Tehát ha ezt mondjuk fél perc alatt végiggondolja a madarakra/tájra/flórára és faunára ráprogramozott buksijával, akkor nem Krisztát választja, hanem megpróbál megszabadulni valami fajsúlyosabb nőszemélytől (Pókmajom példának okáért). Meg hát ott vannak hetek óta a helyen, lehetne már valami kis sejtésük a játék működéséről, akármennyire is bármi történhetik itten.

Egyébként Jászkarajenőnek van egy másik, lényegesen említésre méltóbb exportcikke is ám. Mégpedig a Dumaszínházas Dombóvári István:))
Mondta is egyszer, hogy azt szokták megjegyezni róla, hogy "valamilyen Jenő Dombóvárról":)

Aquitaine 2011.04.14. 10:24:35

sztem is Dani megy;

nem csak Kriszta sírása, de Niki/ Ádám feje sokat elárul, lehet, hogy volt valami titkos küldetés Krisztián vagy Dani részéről, ami kiesést/védettséget adott.

Morfologista 2011.04.14. 10:24:49

Levi fog kimenni a tegnapi posztnál kifejtettem, miért. A 3 emberke azért sír mert ki fog derülni Dani titkos küldetése, miszerint akkor maradhat bent, ha kardozza Ádám f*ssz*r*ját, amin Kriszta kiakad (mert azt szeretné, ha a kardozás rá irányulna), Ádámnak könnybe lábad a szeme a meghatódottságtól, Nikié meg a féltékenységtől.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 10:27:26

@GRX: Ú, el is felejtettem! Full kollégista nosztalgia! Ugyanilyen lakkozott deszkapalló az erkélyen, cigizés kint, csikket elnyomni a deszka alsó csücskiben, majd a csutorát ezzel a mozdulattal messzire hajítani, remélve, hogy beletalál az alant lévő vízelvezetőbe. Onnan tudtad, hol laknak bagósok, hogy a deszka adott pontban mélyen ki volt égetve. Mert ugye feszt ugyanott oltották el.

Most már komolyan kezd idegesíteni Pókmajom. Nem elég, hogy egy helyre születtünk, még ilyeneket is tud. Én már félek.

garrett27 2011.04.14. 10:30:20

Abban mi az üzlet a csatornának, hogy 1-2 napra utaztatják az embereket a világ végére, aztán haza, meg vissza, mint pl. Daninál? Vagy tán haza se mennek, hátha vissza kell még menniük a forgatókönyv szerint? Na mindegy.
Szerintem kellene már valamit kezdeni ezzel Pókmajommal. Hihetetlen mértékben irritál a csaj. Most meg még az asztalon önvidámító képét is lehozták az újságok! Brutálisan nagy, de igen olcsó lotyó, aki ráadásul gonosz, mint az állat! Ezzel a fizimiskával, meg jellemmel ember nem gondolhatja komolyan, hogy dugáson kívül másért is kell a férfiaknak. Na meg a cipői, hát az tényleg ótvar egy garnitúra! Eddig még senkinek sem tűnt fel, hogy a lábméret tekintetében még az örökös Bigfoot-ot (Krisztát) is veri?
Levi közben beindult, de ebben is olyan szerencsétlen, annyira túlkavarja magát, hogy a végén egy férfi mögé áll tévedésből. Na de ez a mimikai tárház, ami nála van, kész Steven Seagal!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 10:30:54

@Pipkó: Csak Danikát lehet nem avatták be, hogy volt már egy ilyen randizós-kiejtős játék. Anélkül meg honnan tudná? Pókmajom szerepével meg még mintha szintén nem ismertették volna. Ennyit a remek info áramlásról a klikk belsejében.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.14. 10:32:18

@standy5: nem is a gonoszkodás, hanem azért járna neki a tisztelet mert oboázott? De most komolyan. Meg ki ő, hogy tiszteletet érdemel? Na mindegy nem idegesítem magam.

@Morfologista: :DDD

És már megint ott tartunk, hogy várom az esti adást, mert tök izgi lesz. Pedig higgyétek el nem akarom várni mert az mégis milyen ciki már.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 10:33:00

@garrett27: Be lehet fejezni a nagylábúak basztatását, mielőtt tényleg felmegy bennem a pumpa! Most már, azért.

2011.04.14. 10:37:12

Mit ittál Sixx, vagy ez csak natúrban jött ki? :P
Képeket nem tudom hogy sikerült ilyen szépen összeválogatni, de az az intellektus ami mindről süt, hihetetlen. :D

www.gyarixenon.hu · http://www.gyarixenon.hu 2011.04.14. 10:38:30

@GRX: Szandra ezzel a múvmenttel a világ legnagyobb parasztságát követte el. A legnagyobb ősproli-lúzer-tetvek dobálnak csikket betonra/dzsungelbe/akárhova. Ezzel engem mérhetetlenül fel lehet bosszantani. A szerkesztők helyébe cudar mód megbüntetném, az ilyen takarodjon Szibériába jeget kapálni.

fairytale 2011.04.14. 10:39:26

@garrett27:
jaj, te tényleg azt hiszed, hazautaztatják őket? Ez egy tévéműsor, aminek megvan a forgatókönyve. Ebben a forgatókönyvben az is benne van, kiesett játékosok visszatérnek, néha egyszerre többen is, és nyilván úgy, ahogy azt a bentiek között kialakult viszonyok megkívánják. Van 35 ember, ebből mindig 10-14 van adásban, a többi meg vár a sorára.

fakatona 2011.04.14. 10:42:46

A tegnapi kedvencem: Levi Szalamandrának az erkélyen, amikor beszámol Gáborral való beszélgetéséről: Beszéltem a csajjal... öööö a sráccal :))))

hó(fehér)virág 2011.04.14. 10:44:45

Amennyiben ma egy ember esik ki, a jövő hetet (utolsó előtti) -mert ugye két hónapot forgattak kint - 10 emberrel kezdik. Onnantól kezdve mindennap egy fejnek hullania kell, mert a végén csak EGY maradhat.

Kivétel 2011.04.14. 10:46:57

@fairytale: Amikor Dani visszajött, az első örömölelkezéskor Ádámnak mondta is, hogy "itt voltam végig", szóval nem mennek egyből haza. Gondolom sokkal olcsóbb ott tartani őket a szállodában, mint a drága repülőjegyeket megvenni

samba pa ti 2011.04.14. 10:49:14

"sejthették volna, hogy valami turpisság lesz dologban, na ja,ezt gondolta Custer tábornok is, amikor rájuk rontott tizenhatezer sziú harcos."

na, itt estem ki a székből.
még jó, hogy nem rájuk rántott.

handax 2011.04.14. 10:51:26

@hó(fehér)virág: kicsi virág ezt aztán hogy számoltad ki? 2 hónap az nálam legalább 60 adásnap... most tartunk a 23.-nál...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 10:51:34

Nem tudom miért, de a reklámnak összevágott Levi Legjobb Részeg Pillanatai olyan megkapó. Na nem az erkélyről rókázás. De a szobában tévelygés, galuskás beszéd, etc. Az a kölök még nem emigrált az országból? Én a helyében max. a második "répavetés" szemlézése után futottam volna.

egyenes labirintus 2011.04.14. 10:54:03

@Benyeszke: Fúdeciki, tényleg! Nagyon rá lehet kattani erre a szarra, rafkós műsor, pedig az elején egy likas garast nem adtam volna az egészért, ritkán nézem a tv-t, akkor is inkább a NatGeot, Disoveryt... De végül is ez sem sokban különbözik a természet csatornáktól, dzsungel, pókmajom, bigfoot, madárpók, gekkó, van itt minden, mint a búcsúban... :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 10:54:16

Valószínűleg Gábor önfeláldozza magát (mert ahogy mondta a múltkor Levi kockáztatott, most ő jön) és kiesik. Aztán gondolom Levi szívbemarkoló monológba kezd kiesett szerelmetes barátja elhullását nézve, vagy még utána is veti magát, közben Krisztát átkozva, és önként kiszáll, és ezt könnyezik a többiek.

RedHotTears 2011.04.14. 10:54:48

Mivel a műsor első akárhány hetét nem láttam, csak itt olvastam a sóhajtozásokat St.Dani iránt, valami sokkal nagyobb számra számítottam. Jobban néz ki, mint a többi pasi ez igaz, de a műsorhoz semmit nem tesz hozzá, személyiségként nem érdekesebb pl. Gábornál. Esze sincs több, mint a többinek, a királyt leszámítva. A bentmaradása semmi izgalmat nem nyújtana, a kiesése is csak a többiekre gyakorolt hatása miatt.

handax 2011.04.14. 11:01:32

@garrett27: szerintem a produkció költségvetésétől függ. ha van 35 játékos, meg mondjuk 10(?) fős stáb (Pinokkina, lakatosMárk, meg egy két magyar rendező, a hardvert szerintem a helyi TV adja, villástúl kamerástúl mindenestűl, akkor egy játékos átlagos költsége 500eFt (oda-vissza út 350eFt, szállás, kaja és mondjuk a rendszer 60 napos bérlete legyen 60 millió (ebben állandó szállás 12főre, kaja-pia rogyásig, takarítás). Plusz fődíj stb legyen 150MFt a teljes költségvetés. Hatvan adásnap, meg többszöri ismétlések hétvégén, egy óra adás legyen mondjuk 1MFt (szinte mindent vagy háromszor leadnak). A kérdés, hogy ez a Viasat óradíj hogy viszonyul mondjuk a Helyszínelők stb sorozatokhoz, illetve a szponzopénzek mennyire tudják a költségvetést csökkenteni, és mennyi reklámbevételt lehet remélni.

Pipkó 2011.04.14. 11:02:40

@egyenes labirintus:

Szerintem egyébként semennyire nem ciki bevallani, hogy szórakoztat egy ilyen trashreality:)) Engem például nagyon:)

Nem mondom, jó a Mindentudás Egyeteme, meg a NatGeo, de nem mindig vagyok abban a mentális állapotban, például hétköznap esténként fél tízkor semmiképp:)
Ellenben ezek a jóemberek, és a másnap reggeli "hogyvolt kávé mellé" baromi széles mosolyra húzza a számat.

Ez olyan nekem, mint a Harry Potter. Lehet, hogy nem komoly felnőtt műfaj, de tökéletesen elszórakoztat. Ennél többet meg nem várok el tőle:)

Jozeph Pelikahn 2011.04.14. 11:06:23

Vajon mit jelenhet nekik az "odakint", egy szálláson tömörül a kinti 25 játékos?

Lehet ott vannak az igazi partik! :-)

hó(fehér)virág 2011.04.14. 11:06:31

@handax: ja, én hetekben számoltam, 8 hét alias két hónap. Jövő héttől kezdődik a hetedik. Hát így. De akkor rendesen el. Számoltam. Na, akkor még lehet örömködni.

Lotyó Bridzsida 2011.04.14. 11:06:36

Azon gondolkodtam, hogy mit csinálnék abban a szituban, amikor egy fiú "szerelemből" seggberúg...

Végülis vágom, hogy általános alsóban még ez így elment, mint "udvarlási formula". De azért 12 év felett már igencsak kínos.

Valszeg megköszönném a részvételt, és kimennék az ajtón.:)))

mizrolist 2011.04.14. 11:10:26

@cukraszpeti: nekem van egy elméletem: Dani nem maradhat, mert egyszer már kirakták - ezért megy ugyan, de azzal együtt, akit kiválasztott; és így 4-4 ember marad bent.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.14. 11:10:31

@RedHotTears: de hát jó ránézni na! Ennyi a lényeg! :-)

Lotyó Bridzsida 2011.04.14. 11:16:13

bevallom annak sem látom sok értelmét, hogy valaki bemegy, majd 2 nap múlva kiesik.
az a minimum, hogy 4 napot védettnek kellene lennie.
még jóhogy 2 nap után senki sem fog kiállni érte. így pedig a lehetőség is elvész, hogy egy új tudjon vizeket zavarni.

gorkmc 2011.04.14. 11:16:29

De ha mindenkit "odakint" tartanak, akkor a kiesettek elmesélhetik a történteket a még várakozóknak vagy az ismét visszakerülőknek. Vagy netán mindenkit más városba visznek, nehogy összetalálkozzanak? De ha csak a még várakozókat és a már kiesetteket teszik külön, StDani akkor is jobban képben lehetett volna.
A friss húsoknak alig van esélyük a bentmaradásra. A kezdeti 10 főből talán 2 ment haza eddig.

sélli_ 2011.04.14. 11:16:49

@Jozeph Pelikahn: Nagyon egyszerű: vagy beállnak egy gyorstalpaló tanfolyamra a helyi gerillákhoz, vagy csak simán szüretelnek a szomszéd kokaültetvényeken. Ennyi.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 11:17:51

Én a végén úgy értettem,hogy azt mondja az affekta a lorenzolamasnak,hogy "egyél, gecó".

Na, de végül is mindegy.

Akármennyire is ribi a pókmajom, nekem vicces, ahogy a kamerába sunyin mosolyogva mondja,hogy "kénytelen leszek gonoszkodni kicsit".

Eleinte kifejezetten utáltam, de ha jól belegondolok, a többiek sem különbek nála. Sőt sunyibbak, hiszen még a kamerába sem vállalják fel sokszor a valódi gondolataikat. Ő tudja magáról,hogy geci, és vállalja is.
Ez a fajta következetesség az, ami szimpatikus nekem, és a korához képest igen fejlett konspirációs képesség. (amihez azért kell némi józan logika is)
A többi csaj semmit nem tesz, csak nyávog, nyafog, affektál, picsog, és a fiúk árnyékában tengődik bent.

Ehhez képest ez a csaj a kezébe veszi a dolgokat (szó szerint és átvitt értelemben is:)).
Vállalja és pontosan tudja,hogy ez a játék a kavarásról, manipulatív képességekről szól. Itt nem lehet két ujjal megfogni a faszt, ha el akar érni valamit és ő hajlandó is meglépni a dolgokat, ugyanakkor a saját örömét sem szorítja háttérbe.

Ribancnak ribanc. Abból is az ordas fajta, de ugyanakkor az a típus, aki a jég hátán is megél és nem kell neki pasimankó ahhoz, hogy létezni tudjon.

egyenes labirintus 2011.04.14. 11:19:15

@Pipkó: Jól összefoglaltad,ennyi. Szórakoztató. A hogyvoltok is kötelezővé váltak a reggeli kávé mellé, köpködök is, mikor sixx elalszik, és késik az aktuális alázás. :)

senior Muhaha 2011.04.14. 11:20:50

@Morfologista: Levi nem fog menni sehova, soooot...

_izée 2011.04.14. 11:22:17

hogyaszongya': TISZTELET

Tisztelte EZT a lényt már bárki életében, hogy tudhatná mit jelent ez a szó?

beacska 2011.04.14. 11:22:23

@Éden Zina: vele nem az a baj, hogy gonoszul vigyorog, és fenyegetőzik. Nekem az a bajom vele, hogy azt hiszi, tehet BÁRMIT is. A múlt héten pl., mikor a 2 új fiú jött, meg volt róla győződve, hogy most aztán kipenderíti az Ádámot, a Kristófot, és valami csoda folytán még a Nikit is!
Hát nekem ez a bajom vele. Hogy a védettség miatt nem sikerült neki magáévá tenni a szabályokat...buta no...

hikfosch.tv 2011.04.14. 11:25:37

Mivel nemcsak Kriszta hanem Ádám1 is bőgicsél, remélem azt közölték velük hogy Dani csak látogatóként jött, és máris távozik barna-rózsaszín pólóban.

Nem szeretném ha Levi esne ki, ennyi gennygóc között.

De nemcsak valaki távozása, hanem valaki érkezése is lehet az ok. Talán a köztársasági elnök fogja őket meglátogatni.
BunkóPista visszatértén pl a mostani helyzetben inkább örömtáncot lejtenének.

Vagy min bőghetnek még ők ketten? ha a szerkik közlik velük hogy mostantól ők egy pár.
Esetleg kiderült hogy féltestvérek.

Esetleg most tudták meg kintről hogy 2011-ben elveszítik magánnyugdíj megtakarításukat.

Hell-Ász 2011.04.14. 11:32:19

Kriszta azért könnyezett, mert a választáskor Levi a szemébe mondja, hogy egy hűtlen picsa. Krisztián fog távozni.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 11:32:52

@beacska: az a gond,hogy Ádámék ugyanezt hiszik (hitték-főleg az elején).
hogy élet, és halál urai.

egyébiránt a csaj nyilvánvalóan bele fog bukni a konspirációzásba,pláne,hogy a végkifejlete a "taktikájának" az lenne,mint a fura nézésű Ádámnál. (oligarcha szeretne lenni, de ez kivitelezhetetlen) ám ettől függetlenül nekem akkor is tetszik,hogy ő gyakorlatilag az egyetlen nő bent, aki érdemben játszik (még, ha netán rossz elgondolások mentén is), nem csak agonizál, meg nyekereg, mint a többi lány.

Jozeph Pelikahn 2011.04.14. 11:33:50

@sélli_: Igazad lehet, mert Dani többször hangsúlyozta, hogy nagyon rossz, márpedig ha valami ki tudja zökkenteni a trópusokon ezt a nyugis melákot...

Lotyó Bridzsida 2011.04.14. 11:34:14

@Éden Zina:

Maxi lájk.:)
Ugyanezt gondolom a Pókmajomról.
Ráadásul miért ne szexelhetne bent, ha arra van kedve?
2011-ben még mindig ott tartunk, hogy amit szabad jupiternek, nem szabad a kisökörnek.
Egy nő miért ne élvezhetné a szexet és használhatná ki az adódó helyzeteket pusztán a szex és az élvezet kedvéért?
21 éves, még bőven van ideje "megkomolyodni".
Ráadásul hogy is van a mondás? Kurvából lesz a legjobb feleség.:))

Zafír333 2011.04.14. 11:36:34

@Ken Adams79: Szia!
Köszönöm a kérésed!!!!A blog nekem is nagyon tetszik, és naponta olvasom:)
SIXX!
Hatalmasakat kacagok írásodon... hihetetlen asszociációk,csúcs a nyelvezeted! Én is kérlek, hogy hagyd ki belőle Isten nevének "említését",hogy tövisszúrások nélkül hahotázhassunk tovább!
:)

szilagyit 2011.04.14. 11:40:37

Kitünőek az epizódleírások! Köszi Sixx!
Az Istennel kapcsolatos káromkodások elhagyásának viszont én is örülnék és ha jól olvastam nem vagyok egyedül ezzel.
Köszi!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 11:44:37

@mizrolist: ebben van valami, igaz is lehet. Kriszta magáért sír, a többiek meg Daniért.

crocand 2011.04.14. 11:46:19

Sztem biztos nem a nagyarcú Krisztián megy el, hanem a Dani. Ennyi lesz, hogy nyilvánvaló h aki már egyszer kiesett, az nem nyerhet, és kész.
Mondjuk nem is korrekt így, hogy a Dani még beáll közéjük, mikor így is azt hiszik, ők a kemények. Kicsit le kell zúzni az arcukból...
Meg a Kriszta is gondolkozhat, hogy akkor ezután ki lesz a párja, mivel Levit lepasszolta. Bár az a jámbor, biztos visszafogadja...:o)

senior Muhaha 2011.04.14. 11:47:44

Tolem qrvaistenfaszazhatsz sixx, nekem ugy is nagyon tetszik, meg kulonben is, ha engedsz nekik, akkor majd jonnek a zoologusok, hogy ne sertegesd a majmok nemzetseget, vagy a robottech-et tanulok es Horvath Eva?! Ugyanmar... Ne is legyen kettos merce, pont ez is tetszik az irasaidban!;)

tamagochi 2011.04.14. 11:49:24

jaj sixx az ofijeid nelkul szurkebbek lennenek a napjaim :)

amugy en kicsit azt gondolom, h lehet h az a szabaly, hogy pl akik kezdtek, azoknak csokken a szama, es aki kozuluk marad utoljara aze a fodij, a tobbiek, akik menet kozben erkeznek pedig kvazi diszletek, es mittomen pl x ido nyaralast kapnak jutalomba a kavarasert
de persze csak talalgatok :)

beacska 2011.04.14. 11:49:58

@Éden Zina: itt már volt vki, aki hasonlót mondott, de aztán nem fejtette ki. Légyszi, te ne rohanj el, hanem mondd már el, mi az a sok minden, amit Szandra itt a dugáson és szopáson kívül tett!
Nem kötözködöm, de úgy látszik, én mást nézek, mert nem láttam semmit :((

Oleg Gontar 2011.04.14. 11:50:05

Jol latom hogy felulrol a 3. kepen a mosdo mogott egy mupenisz vigyorog a vetkozo sracra?

beacska 2011.04.14. 11:52:10

@Oleg Gontar: nem, az egy műanyag flakon. ha megnézed, a párja ott van a csap mellett, de az jobban látható. ott ilyenben van a rózsaszín bármilyen ital.

Oleg Gontar 2011.04.14. 11:55:47

@fairytale: pedig redozve is van es a stilizalt here is ott pihen mellette :(

Oleg Gontar 2011.04.14. 11:56:22

@beacska: igazad lesz, mint nalunk a 8mm energia ital!

Lotyó Bridzsida 2011.04.14. 11:56:27

@beacska:

Bea: azt, hogy ő az egyetlen lány, aki hajlandó "megmozdulni" és okoskodni majd lépni is a saját érdekében a döglésen és az affektáláson kívül.

hikfosch.tv 2011.04.14. 11:58:42

@Oleg Gontar: Az lehet, Nikinek való méretben.

És én jól láttam hogy hosszúlábú Dánielnek combközépig lógó pöcse van? Vagy benéztem és az öve himbálózott?

beacska 2011.04.14. 12:02:04

@Lotyó Bridzsida: de hát mit lépett? könyörgöm, levette a Levi gatyáját! (mondjuk, azért gratula, hogy komolyan vette a feladatot), De aztán védett volt, utána meg jött 2 fiú, nyilván az egyik lecsapott rá, magas labda volt.

Aztán ugyan jött egy lány, de sikerült neki tegnap este olyan cselt szőni a Levivel, hogy még ő is elcsodálkozott rajta, hogy mindenkinek van párja. A Levinek kellett megmondania neki, hogy egyel több pár van.

Eddig még semmit nem tett a saját bentmaradása érdekében!!! Csak sexelt Krisztiánnal.

RedHotTears 2011.04.14. 12:05:10

@Lotyó Bridzsida: csatlakozom. Pókmajom olyan amilyen, de legalább valamilyen. Aliz rokonszenves, de csak sodródik az árral, a többi csaj pedig csak biodíszlet a fiúk mellett, még a kavaráshoz is ostobák. Lehet bármelyiket utálni, de nem sokat érne a műsor a Don és a Pókmajom nélkül.

hikfosch.tv 2011.04.14. 12:06:52

@grnd: Én is úgy hallottam, négy fül csak nem téved, Ádám lekatázta Nikit a szitokszobában. Ha nem figyel oda keveri a két bútordarabot a kobakjában.

beacska 2011.04.14. 12:08:13

@Lotyó Bridzsida: jaaa, és arra is 3 nap kellett neki, mire rájött, hogy Ádám nem fog mögé állni...

hikfosch.tv 2011.04.14. 12:10:25

"Kristóf seggberúgja Jennifert szerelembűl"
Kristóf seggbekúrja Jennifert szerelembűl
ezt visszanézve is félreolvastam
Nem is értettem hogy maradhattam le erről

RedHotTears 2011.04.14. 12:14:56

@beacska: amiket felsoroltál, már az is jóval több, mint amit bármelyik másik csaj fel tud mutatni a műsor érdekében. Kivágni a király mellől Katát mindenképp tökös húzás volt, senki más nem merte volna meglépni, és akkor még eggyel több nyafogó, lébecoló szűzkurvát kéne nézni.

hosszú lépés 2011.04.14. 12:21:45

"A teraszon ad hoc ornitológus kongresszust hívnak össze, előad Szent Dániel és Lassúbeszédű Kristóf, téma a keselyűk repülése, oka két szerencsétlen madár a tengerparton."

Azért amikor ezeket olvasva kénytelen vagyok hangosan felröhögni akkor a kollegák újra megbizonyosodhatnak róla, hogy tuti nem a meló az amivel az elmúlt percekben foglakoztam...
Amúgy lehet tudni meddig tart ez a cucc? Hány hét/adás lesz még?

Britte 2011.04.14. 12:22:15

Kriszta csakis egy ember kiesése miatt sírna, mégpedig Dani miatt.
Kíváncsi vagyok a ma esti adásra, mert jó nagy kavarás lesz az tuti.

hikfosch.tv 2011.04.14. 12:22:16

Ezt a részt egyébként karácsony előtti nap vehették fel, a levélforgalom volumene kb 4-szerese volt a napi átlagnak.

Britte 2011.04.14. 12:24:41

@mizrolist: Lehet valami igazság abban amit mondasz és ha így lesz akkor Dani Pókmajmot fogja választani. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 12:25:28

@Lotyó Bridzsida:
én nem hiszek a kurvából jó feleség elméletben, mert sokszor a látszólag legszendébb lányok a legnagyobb vadmacskák az ágyban, míg a magamutogató csöcsikékről sok esetben kiderül,hogy kb. egy darab fa, lábat szétrak, nyög kettőt, annyi.

ugyanakkor Szandra véleményem szerint a játék kedvéért dug, illetve műsorozik. olyan műnyögéseket csak a pornófilmekben hallasz, mint amit a Levivel tolt. tudja,hogy veszik a kamerák, tudja,hogy ezt nézi a nép (főleg a pasik). ráadásul ez a műsor erről is szól(na). ehhez képest a többi lány érzelmi vonalon akar játszani, ami itt elég nagy hiba.
ő manipulál. jól, vagy rosszul, de próbálkozik, ergó játszik. és ez bizony egy ilyen játék. kockáztat. lehet, nem jön be, de legalább elmondhatja,hogy ő megpróbálta. (akárcsak az életben)
más kérdés,hogy utóbb megbán egy-két jelenetet, de azért elítélni nem lehet, hiszen pontosan tudta, milyen szerződést ír alá, mikor bement. nem lehet elítélni emiatt.

én személy szerint inkább nézem még egy darabig a kavarását, mint dzsenike párnával paskolós kabaréját a Kristófkával. az én pofám égett helyettük is, ahogy néztem. nem két felnőttet láttam, hanem két középsős óvodást.

beacska 2011.04.14. 12:26:26

@RedHotTears: az "amiket felsoroltam" az a dugás és a szopás?
Mert Alíz pl. számottevően többet tett (ez azt hiszem kétségtelen), Niki a maga szájhúzogatós módján többet agyal és variál (pl. Alízzal kapcsolatban is), Kriszta se picsogott, hanem az első adandó alkalommal lecserélte először Norbit, aztán Levit.

Az meg, hogy kirakta Katát: marha tökös volt, most meg itt nézzük a mísz képét, hogy "vele úgysem áll szóba senki", meg a szépségversenyen is mit művelt...szóval, ha szarul érzi magát, nem szájakat kéne húzogatni. Megérdemli.

gorkmc 2011.04.14. 12:26:28

Gábor javára legyen írva, hogy most ő vállalná a kiszavazás kockázatot, ha már legutóbb Levi állt a kieső szőnyeg szélén.

hikfosch.tv 2011.04.14. 12:26:57

@beacska: de tényleg akkor mi lóg ott 4:15-nél, nyakkendővég?
www.youtube.com/watch?v=W-ypSXs-ugs

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 12:27:38

@beacska: egy szó: játszik.

jól, vagy rosszul? kit érdekel? lehet jövő héten kiesik? lehet.
de legalább tesz valamit. a többi csaj csak elvan a picsogással és a fiúktól várja a megváltást.

beacska 2011.04.14. 12:28:36

@Éden Zina: de kit manipulál? még Szöszit sem tudta maga mögé állítani, hogy ő küldhesse haza. Hogy meresztgette a szemét, amikor a két önjáró srác megtette helyette...

mizrolist 2011.04.14. 12:29:24

@Britte: bizony, és az lesz csak a koppanás :)

Eruka 2011.04.14. 12:29:34

ha volt már, akkor bocs... :)
1, Pókmajmot azonnali hatállyal küldjék ki csikket (és taposóaknát) szedegetni! mi a francot képzel ez az ostoba satrafa ribanc! francért kell a csikket a kolumb esőerdőbe hajigálni! Egyen gekkót! :DDD

2, HÉ a felkonfban azt említette, hogy "míg Dani a titkos küldetésén dolgozik..." volt erről már szó korábban, vagy ezt csak így beleeresztette a levegőbe? :o Annyira titkos, hogy mi sem tudjuk, vagy én vagyok annyira hülye, hogy nem tudhatom :D

3. és a Viasat vajon miért Spoilerezi le magát ennyire durván: Bigfoot annyira sírt a párválasztó után, hogy vagy Szent Dani teljesítette be szent küldetését - és utána távozott, vagy Levi vére szárad Közvetve Kriszta lelkén... :o mondjuk ma kiderül :)

beacska 2011.04.14. 12:35:42

@hikfosch.tv: mindjárt megnézem a videót is, de a 3. képen is az van. nézd csak meg!

beacska 2011.04.14. 12:38:21

@Éden Zina: mindegy, nem akarok én itt senkivel összeveszni. Mindenki máshogy értelmezi a látottakat és kész.
Innentől nem ekézem a Szandrát, csak hallgatok nagyokat, és megtartom magamnak a véleményemet. Az enyém ez volt.

RedHotTears 2011.04.14. 12:40:01

@beacska: elvégezte a gatya-küldetést, nem félt kihasználni a védettségét, nem állt be sokadik talpnyalónak és nem is dugta önként guillotine alá a fejét, és igen, még a szextől se riad vissza. Taktikai okokból és mert élvezi. Valahogy az az érzésem, hogy leginkább az utóbbi zavar téged. Krisztiánra senki egy rossz szót nem szólt emiatt. Jupiter, kisökör, ahogy fentebb valaki már említette.
Ha ez mind semmi a bentmaradása érdekében, akkor nem tudom mi a valami.

Eruka 2011.04.14. 12:40:35

@Ken Adams79: szerintem az Öreg Kaporszakállú max rá fog haragudni, és elintézi, ha akarja...
óóóó anyám!

beacska 2011.04.14. 12:40:45

@hikfosch.tv: az kérlek szépen a fürdő nadrágjának a kötője. És most élek az alkalommal, hogy megemlítsem, milyen dícséretesnek tartom, hogy drága Danink nem száras úszónadrágot hord (a bícsnaciról nem is beszélve), mert az a halálom. Az önbizalomhiányos pasik ruhadarabja!

Kivétel 2011.04.14. 12:41:03

@Lotyó Bridzsida: az újak akkor tudnak bent maradni, ha
1. védettséget kapnak
2. ha valakit mindenképp ki akarnak túrni a bent lévők közül, és pont jó "nemű" az érkező

hikfosch.tv 2011.04.14. 12:42:37

A rívás idején Ádám1 túl balra áll Niki mögött, mintha a lány mögött jobbra még lehetne sejteni valakit, bár nem hiszek ebben a változatban.

Lesz új nézettségrekord ma este tv3-mon

beacska 2011.04.14. 12:43:22

@RedHotTears: azt már itt kifejtettük egy páran, hogy a nők szemében a dugás a bentmaradásért nem különösebben nagy agymunka, de mindegy...(nagy legyintés)

exilis 2011.04.14. 12:43:37

Csak megjegyzem, hogy sixx se kételkedjen az ornitológus Pápában, hogy a madarak tényleg keselyűk voltak, mégpedig pulykakeselyűk (Cathartes aura).

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 12:48:32

@beacska: De miért kéne megtartanod a véleményedet? Mondtam én,hogy tartsd magadban?:)
Tiszteletben tartom,hogy Te másként gondolod, és kész. És amíg kultúráltan el tudjuk egymásnak mondani a véleményünket, addig nincs ezzel semmi baj.:)

Próbál manipulálni.
Többször leírtam már, hogy nem feltétlenül jól játszik, de játszik. És ez a lényeg.

hikfosch.tv 2011.04.14. 12:49:15

@beacska: Vagy a realistáké akiknek hűvös vízben úgy összemegy, hogy legfeljebb a két tökzsák dudorodik át.

Hagyományos fürdőgatyón ilyen hosszú kötő?
Na mindegy, azt is elhiszem h rejteget egy szolid átmérőjű kígyót a pólója alatt

Eruka 2011.04.14. 12:52:32

@kenguru30: héééét évad???? te jó ég! a mi szerkiink egy évadon belül sem tudnak túl változatos meglepiket kitalálni (pl a tegnapi randi kicsit emlékeztet kevésbé magas és kevésbé szent Dani kiejtésére, csak ott 2 tyúk döntött, itt meg a Pápa..

nemecsek ernő áruló 2011.04.14. 12:57:23

@Eruka: Látod, nem spoilerezték el, mert ha így lenne, most pontosan tudnánk, mi fog történni. De csak a találgatás megy. Franc essen bele, hogy ilyen addiktívra csinálták ezt a sz*r műsort! :D

beacska 2011.04.14. 12:59:08

@hikfosch.tv: igen, ekkora a kötő. hidd el, a fiam egyszerre kettőt húz a sima edzésre is ;D

Hana30 2011.04.14. 13:00:08

@beacska: nekem is ez a bajom a Pókmajommal.Az, hogy teljesen el van szállva saját személyisége fontosságától, pedig még azt sem sikerült neki felfogni, hogy mik a játék szabályai. Megjátsza magát az újak előtt, hogy ő itt az ész, pedig okos ember szerintem ilyet nem tesz. Egyébként még mindig nem jöttem rá, hogy mi volt az a Hatalmas Pusztítás, amivel riogatta az újakat. Egyszerűen csak buta szegénykém. Ráadásul azt hiszi, hogy azért, mert lefeküdt valakivel, az már úgy ugrál ahogyan ő fütyül.

_té 2011.04.14. 13:00:24

Ma eljött az idő, hogy feltegyem azt a kérdést, ami már hetek óta érlelődik bennem:

Ennek a játéknak mik a szabályai?!

Vannak egyáltalán? Lesz egyáltalán nyertes? Mert én úgy látom, hogy jönnek-mennek itt a cicababák és a szépfiúk, de a létszám nagyjából változatlan. Ennek ellenére mindneki fél a kieséstől, habár az is lehet, hogy a kiesése után megint visszajön, stb...

Valaki okosítson már ki!

RedHotTears 2011.04.14. 13:00:59

@beacska: férfiak esetében se éppen agymunka.
Én se akarnám ezt a csajt lakótársnak, vagy még csak ismerősnek sem, de fapuniból van elég bent. És ez a műsor végképp nem a hit, becsület és sziklaszilárd erkölcs játéka.

Hana30 2011.04.14. 13:05:12

Egyébként meg Pókmajom milyen tiszteletről hadovál? Azért mert megtanult oboázni? Csak annyi tisztelet jár ki neki, mint azoknak a nőknek, akik képesek így odadobni magukat az első felizgult kannak. Nem neki kellene tiszteletről beszélni.
A nagy arcával meg a kavarásával annyit ért el, hogy még a saját klánja sem bízik meg benne 100 százalékosan. Ez lenne a taktika?

hikfosch.tv 2011.04.14. 13:07:18

@_té: menet közben kedv szerint alakítják a szabályokat akár egy kétharmados párt a kísérleti ország lakói bőrére

hikfosch.tv 2011.04.14. 13:09:39

@beacska: két gatyát?

vagy két kötőt? egy neonzöld, egy neonpink?

fairytale 2011.04.14. 13:10:29

Tök jó, hogy ennyire komolyan veszitek, de azért azt ugye tudjátok, a szereplők nagy része tartja egymással a kapcsolatot és nem utálják egymást. ergo, annyira ott bent sem mehetett a kavarás. Niki pl. a facebookon kijelentette, Szandra az életben nagyon jó fej és rendes.

hikfosch.tv 2011.04.14. 13:12:54

@fairytale: Lehet bemutatta egy rúdtánc ügynöknek

exilis 2011.04.14. 13:15:46

@Hana30: Szerintem azt érti tisztelet alatt, hogy ha már széttette a lábát egy pasinak, és az élt az alkalommal, akkor a pasi legalább tegyen úgy mintha az többet jelentett volna neki egy orrfújásnál. Akármekkora kis k a kiscsaj, de lelke neki is van, és marha megalázó lehet, hogy este leoboázza a srácot, aki másnap reggel már egy másik tyúknak teszi a szépet. Nem lenne ezzel semmi baj, ha a táncoslábú ezt a pénteki buli után művelné a csajjal, de itt nem müxik az egyéjszakás kufirc,
mivel nincs hová elhúzni reggel.

egyenes labirintus 2011.04.14. 13:19:49

@_té: Az a szabály, hogy nincs szabály, a szerkesztők lényegében úgy kavarják a főzeléket, ahogyan akarják. A játék végeredménye elvileg ugyanaz lesz, mint a hegylakónál, csak egy maradhat, aki kap 25misit. Nyertes is lesz... azt már elkotyogták ki lesz a döntőben...

beacska 2011.04.14. 13:20:32

@hikfosch.tv: :))) nem...két gatyát. Vízilabdázik, és néha eldurvul az edzés is ;D

Varbaro 2011.04.14. 13:20:34

Levi esik ki sajnos.
Gábor elkurja a dolgot azzal hogy ő akar Szandra mögé állni, de Krisztián 1000 % hogy nem áll ezek után Szandra mögé, hanem megy Alízhoz, és Levinek marad Alíz szintúgy.

Alíz meg Krisztiánt választja, Levi kiesik ------------> ezért sír a Kriszta.

Hana30 2011.04.14. 13:23:59

@totorohun: de hát ha tényleg nem jelentett neki többet egy orrfújásnál! :) Szokták mondani, aki k*-nak szegődött, ne csodálkozzon, ha megb*sszák.
Ha felvállalta azt, hogy könnyűvérű és akár szexel is a bennmaradásért, ne csodálkozzon, hogy úgy kezelik, mint egy darab használt papírzsebkendőt.
Fordított esetben egyébként szerintem a Pókmajom simán odavágná: hogy ez a játék!

Lóvéteszlek 2011.04.14. 13:24:24

@hó(fehér)virág:
www.napvilag.net/mindenmas/20110310/itt_az_eden_hotel_nalunk_is_elindult_a_csabitos_jatek
Itt azt olvastam, hogy a játék 12 hétig tart és 28 szereplő fordul meg benne. Tehát most tartanak az 6. hétnél és a 20. játékosnál, ha jól számoltam.

oscar dirlewanger 2011.04.14. 13:28:28

az lenne az igazi nagy királyság, ha tóásó előd költözne be a hotelba!!!ugyis valahol a közelben akciózik!!!

szgy 2011.04.14. 13:33:13

az egészben a legkeményebb pókmajom meg a "tisztelet" volt.

hikfosch.tv 2011.04.14. 13:34:43

@Varbaro: na igen, azt nem kalkulálják bele a szervezkedéseknél hogy fogalmuk sincs előre hogy milyen sorrendben szólítják majd őket
minden változatra előre készülni meg sakkjátékosnak kéne lenni

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.14. 13:35:24

@Éden Zina: nem kell pasimankó? Akkor azok mik akikkel lefekszik?

@Hana30: szívemből beszélsz, nekem is ez a bajom azóta, hogy láttam a tegnapi részt. Van valami mondás, hogy aki kurvának áll ne csodálkozzon ha...
Bár lehet hogy nem pont így van.

@Varbaro: ez túl egyszerű és logikus lenne

@totorohun: akkó nem kell oboázni, senki nem kényszerítette rá

hikfosch.tv 2011.04.14. 13:39:21

@beacska: oda akkor nem árt gatya alá egy erényöv is

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 13:40:06

@Benyeszke: eszköz. és nem mankó.
a kettő nem ugyanaz.

ő használja a férfiakat, miközben játszik, a többiek a férfiaktól várják,hogy játsszák helyettük a játékot.

nagy különbség.

gorkmc 2011.04.14. 13:40:54

@Varbaro: De Alíz és Levi is jóban vannak a kezdetektől, nem? Pont ez volt az indok, amikor Pöszit kirakta. Most miért választaná inkább Krisztiánt, ha megint ott van Levi is?

hikfosch.tv 2011.04.14. 13:43:00

Sztem meg Niki szerelmem lekatázása volt a legdurvább. Bár eleinte tv-n keresztül én is kevertem a feneküket és nem tudtam melyikük hány piás estek után monokiniben.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 13:43:36

@Hana30: nincs baj azzal,hogy odadobod magad az "első felizgult kannak", ha te is ugyanúgy akarod, és élvezed a dolgot, és nem dédelgetsz utána hiú ábrándokat, nem agyalod túl.

miért ne tehetné meg ezt egy nő, ha épp olyan kedve szottyan?

Hana30 2011.04.14. 13:46:56

Leszámítva azt, hogy Pókmajom egy hülye, tényleg nézhetőbbé teszi a műsort. Ettől mondjuk még nem változik tőle a véleményem. A legnagyobb gáz pedig az, hogy még a saját barátai sem bíznak meg benne teljesen, mert totálisan kiszámíthatatlan. Lásd lefekszik Krisztiánnal aztán ki akarja ejteni. Én Levi helyében feltenném a kérdést magamnak, mielőtt mögé áll, hogy vajon ha ő kezdené el csapni a szelet egy másik nőnek, miközben a Szadra a szövetségese, őt nem vágná - e ki mint macskát sz*rni?

hikfosch.tv 2011.04.14. 13:49:59

@Éden Zina: "szottyan" az tökéletes szó az ő esetükre,
remélem használták a szponzor termékét, nehogy már jöjjön az első Éden bébi.

hikfosch.tv 2011.04.14. 13:53:09

@Hana30: Levit ez nem zavarná, a következő kiesés előtti nap megint aktualizálná ki mögé álljon

Hana30 2011.04.14. 13:55:18

@Éden Zina: ezért gondolom azt, hogy buta. Túlagyalja és utána beállítja magát terminátornak, meg löki az öntelt szövegeit, aminek se füle, se farka Engem nem az irritál benne, hogy szexel, egészségére. Hanem az, hogy öntelt és az önteltsége elvakítja mindamellett, hogy teljesen lenéz és lebecsül másokat. És szerintem ez egy buta ember ismérve. Engem ez zavar. És még mindig nem tudom, hogy mi volt az a Hatalmas Pusztítás. Árulja már el valaki?.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 13:56:46

@Hana30: ó igen.
lefeküdt krisztiánnal. valóban.
de lássuk csak miért is akarja kiejteni?
igen.
mert jól meglátta,hogy a faszi másfelé kacsintgat. női megérzés rulz.
ráadásul a csávó pont Levi/Gábornak fejtette ki,hogy ő tulajdonképpen menekül Szandrától (cuki volt,hogy közben bevágták, amint Sz cidázta éjjel) még bőven Szandra színt vallása előtt.

innentől kezdve mindenki csak azt kapja, amit megérdemel.

kettős mérce.

will 2011.04.14. 13:57:04

Éden Krisztián a Szépvölgyi úton a Főzelékfalóban. Ha jól látom, rántott pókmajmot rendelt...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.14. 14:00:46

@Éden Zina: használja a férfiakat?? Ha csak használja akkor miért sír a szája, hogy tisztelet így meg minek néz más nőre úgy?
Nem elég nagy játékos ahhoz, hogy használni tudja a férfiakat, vagyis persze azokat akik abszolút hidegen hagyják (Pl. Levi) de Krisztiánt ő nem használja, mert nem tudja. Befolyásolják az érzelmei.

Hana30 2011.04.14. 14:00:56

@Éden Zina: az előbb leírtam, miért nem kedvelem. Nem szeretném ismételni önmagam.

Let’s CRUD 2011.04.14. 14:03:51

@beacska: majd megnézzük a csöcseid 5 múlva, akkor ki lesz az önbizalom hiányos :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.14. 14:03:54

@hikfosch.tv: én ezt nem is hallottam, mikor volt?

*jinx* 2011.04.14. 14:05:08

@Éden Zina: Én is lájk :)Tök jó jellemzés Pókmajmiról. :D

RedHotTears 2011.04.14. 14:05:24

@Hana30: az önteltséggel és lenézéssel nincs egyedül, ez a két tulajdonság legalább a társaság felére megáll, a legszerényebb számítások szerint is. Kezdve Ádámmal, akinek legalább tényleg van némi oka okosabbnak képzelni magát a többieknél, de a sorba tartozik a rendkívül szerény képességű Kristóf is, aki szerinte nincs egy szinten másokkal. Ebben valahol igaza van, csak nem úgy ahogy gondolja.

Hana30 2011.04.14. 14:07:31

@RedHotTears: azt nem mondtam, hogy csak Pókmajom az egyetlen öntelt ember a csoportban. Csak az ahogyan ő a saját személyiségének fontosságát folyamatosan bizonygatja, az irritál. Miközben nincs mögötte semmi, csak falra hányt borsó az egész.

beacska 2011.04.14. 14:09:28

@Let’s CRUD: hát, ha magadra vetted, tárgyalhatunk ilyen hangnemben is.
Szerinted hány éves leszek 5 év múlva, és fogok-e hordani melltartót? (ill. most hordok-e)

Varbaro 2011.04.14. 14:14:19

@Benyeszke: mi az, hogy túl egyszerű? és? attól még ez lesz.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 14:22:44

@Hana30: nem emlékszem részemről ilyen kérésre.

@Benyeszke: mint minden nőt.
és én Hanával ellentétben még egyszer ismétlem magam:

nem állítom,hogy jól játszik a csaj, és nem mindig taktikázik jól, és nyilvánhogy vezetik az érzelmei, hisz nő, de összességében akkor is j-á-t-s-z-i-k, és ez a lényeg.

RedHotTears 2011.04.14. 14:23:57

@Hana30: az nem jött le, hogy másokban is irritál. De igazából azt nem értem, mit vártok el tőle. Az egyetlen stratégiát választotta, amivel néhány napnál tovább bent maradhatott. Próbálkozhatott volna a törleszkedéssel, de esélye se lett volna bekerülni az udvartartásba, ott már rég fel voltak osztva a szerepek. Megjátszhatta volna a szende, sarokból figyelő lánykát, a vége ugyanaz, a névrokon sorsára jutott volna. Egy Jennifer vagy Niki még hetekig ellavírozhat a fiúk oldalvizén biztonságban, Szandrának ilyen luxus nem jutott. Tényleg érdekelne, hogy szerinted vagy beacska szerint mi más lehetősége lett volna.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 14:24:26

"Csak az ahogyan ő a saját személyiségének fontosságát folyamatosan bizonygatja, az irritál. Miközben nincs mögötte semmi, csak falra hányt borsó az egész"

Az önnön fontosságukat hirdető emberek 90%-ra áll a fenti kijelentésed.

*jinx* 2011.04.14. 14:30:23

@egyenes labirintus: egy mi? egy fő vagy egy pár? Mert a műsorismertető párt ír. Meg azt, hogy AKÁR 25 millát kap a nyertes pár. Tehát nem feltétlen az egész zsét.
Kb. mint a 40 milliós játszmában, abban is megnyerhetik az egészet, de tudjuk ez szinte lehetetlen...

Königin 2011.04.14. 14:33:29

Én sem hittem a fülemnek mikor Pókmajom a tiszteletről kezdett hadoválni. Miért is kellene Krisztiánnak tisztelnie őt? Mert az első adandó alkalommal odapucsított neki? Na ne már. :-)
Levi meg, hogy lepaktált ezzel a csajjal, nálam lenullázta magát, pedig csíptem a hányásait, most már viszont mehet.

Én nagyon kíváncsi vagyok mit jelent Dani küldetése...??
Szerintem ő megy, ezért vágott Ádám olyan fejet, Kriszta meg emiatt sírt.

hikfosch.tv 2011.04.14. 14:33:29

@Benyeszke: keresem hol,
de ketten is így hallottuk

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 14:34:53

@RedHotTears:

elég, ha azt megnézed, a bent lévő lányok közül hányan vannak az alapcsapatból és hányan utóbb bejöttek?

Szandra az egyetlen köztük, aki utóbb jött. Az összes többi "vándor" mind kb. azonnal távozott.
Ezek szerint Sz valamit csak jól csinált eddig.
És most sem ő megy majd, hiszen a fiúk vannak többen.

A fiúknál négy van az alapcsapatból (egyet úgy hoztak vissza sunnyogóágon) és kettő új tag. Azért fiúként kicsit könnyebb bent ezek szerint.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 14:36:28

@astarta: Miért? A faszi aki egyből hajlandó megdugni egy nőt,vagy nyomul dugásért az első alkalommal az nem hímringyó?

Vagy ő férfi, ő más?
Mi ez? A középkor?

_Molly 2011.04.14. 14:37:14

@astarta: "Levi meg, hogy lepaktált ezzel a csajjal, nálam lenullázta magát"

Nem lehet, hogy csak azért, mert ő is vágyik már egy kis szexre? Lehet, hogy semmi mögöttes szándék nincs itt, csak végre olyan csajjal akar egy szobában lakni, akivel iccakánként mást is lehet, mint aludni.

hikfosch.tv 2011.04.14. 14:38:12

@Éden Zina: mára már mindkét nem elkurvult :D

spájdernecc 2011.04.14. 14:40:54

@Éden Zina:
egyszer védett volt
egyszer hímet dobtak
tegnap meg kimaradt a szaknévsorból
ez azért nem a hihetetlen taktikai érzéken múlt :))
másrészről ő dobott féltéglát a posványba
/ ha tényleg nem csak szart kavar, hanem zseni, akkor Nikit ülteti repülőre nem a se hús-se hal kvázimodellt
szerintem

sandokan 2011.04.14. 14:43:50

@Éden Zina: nézzenek oda, már másnak is feltűnt, a helyi pókhálók kettős mércéje. Magyarázhatod ezt nekik, teljesen racionális érvekkel, próbáltam, náluk katy perry a gonosz ősellenség és kész. Sőt, az egyik fanatikus szerint, már tiszteletet sem érdemel. ja. Hibája, hogy szegény "öld meg" zsömlét ki merte ejteni, azért hogy játékban maradjon. még ilyet.

Szerencsétlen szandrát utálókat olvasva viszont már érthető, hogy miért csináltak ennyire kiszámítható, egyszerű forgatókönyvet.

GRX 2011.04.14. 14:54:30

Tippem a ma esti kiválasztásra:
Don-Niki, Lassúbeszéd-Jenny, Dani-Bigfoot, Gábor-Alíz, Levi és Krisztián Pókmajom mögött, aki kiejti Krisztiánt, ezek után T69 közli Danival, hogy Dani teljesítette a küldetést (hazaküldött 1 luvnyát), de mivel egyszer már kiesett, nem folytathatja, ezért agyő. Ez megmagyarázza a sírás-rívást is, és újra páratlanná teszi a csapat felállását.

Edecker Bürger 2011.04.14. 14:57:05

@sandokan: @Éden Zina: Meg Lotyó B. és a többiek. Tegnap este megpendítettem, hogy Szandra számomra érdekes, olyat kaptam, hogy csak forgott a fejem. Leírtatok mindent helyettem, amit gondolok róla. Meg erről az álszent felfogásról (jaaaaj, dugott). Köszi.

Robi86 2011.04.14. 14:58:53

Ez mekkora volt valahogy nekem Jennifer a kedvencem ezek a beszólásai behalok tőle ...Sztem ő csinálja ezt a játékot a legjobban!! Szép pár :)

hikfosch.tv 2011.04.14. 15:00:18

@GRX: nem rossz, és hihető változat, csak ne Levit küldje el a szénfekete lány

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.14. 15:03:09

@sandokan: én nem azért utálom mert kiejtette Katát, bánja a fene. Az se érdekel, hogy volt má' oboa meg minden egyéb mert az az ő dolga. Az zavar, hogy úgy jött be ide, hogy na majd ő megmutatja hogy kell játszani, most meg pusztán azért akarja kigolyózni Krisztiánt mert az rá mert nézni egy másik nőre.
Totál irracionális lett a csaj és mellesleg csúnya is.
(És igen az is bennem van, hogy ha a való életben ismernék egy ilyen csajt, kitépném az összes haját.)

Na ennyit erről, mindenki szeresse akit szeret oszt jóvan.
Pl. engem Gábortól kiver a víz de többen odáig vannak érte itten.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 15:05:07

@Edecker Bürger: Na és miért érdekel,hogy mit kapsz érte? Szard le. Ez a véleményed, oszt kalap.:)
Póknak is ez a titka. Tudja,hogy utálják, de fosik rá.:)

@sandokan: ez a kettős mérce olyan, mint a politika, vagy a vv4. ha valaki az egyik oldalt csipázza, akkor a másik tripla rittbergert ugorhat a farkára érkezve, akkor is szar.
egyébként eleinte én is utáltam a pókot, de közben változott a véleményem, és nem félek felvállalni.

@spájdernecc: hát ez már pont klasszisokkal több,mint amit a többi lány taktikázott össze eddig összesen a műsor alatt. (egy nagy kövér nulla)

Edecker Bürger 2011.04.14. 15:09:36

@Éden Zina: De én mérleg vagyok, és nehezen viselem, ha utálnak :) És konfliktuskerülő.

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.14. 15:10:40

@GRX: végre valaki érdemileg tippel.

Viszont több forgatókönyvet tundék kihozni, a sorrendtől és Dani küldetésétől is függhet.

Krisztián nem hülye, ha bármelyik fiú előbb választ és Szandi mögé áll, ő már nem fog oda állni!

Ezzel esélyes lehet megint Aliz a hóhér szerepre... Ha mögötte Gábor és Krisztián, akkor az első megy haza.
Ha mögötte Levi és Krisztián... na az más kétesélyes...

*jinx* 2011.04.14. 15:13:14

@Éden Zina: "Vagy ő férfi, ő más?"
Ja, az. Róla mély kuss van. Sunnyogóág, ez jó. :D
Sztem kifejtette pókmajom mit ért tisztelet alatt: hogy korrektek és őszinték egymáshoz Krisztiánnal, ahogy megbeszélték, de a tánctanár elkezdett sunyin viselkedni, nem mond igazat, ez zavarja.

fairytale 2011.04.14. 15:14:23

@astarta: Krisztián is az első adandó alkalommal feküdt le vele. Csak a pasinak szabad, akkor ő menő, a csaj meg kurva? Elég érdekesen fogod fel a dolgokat!

Let’s CRUD 2011.04.14. 15:14:25

@beacska: nem érdekel hány leszel, csak ha már általánosítasz, akkor bírd a kritikát is.

Edecker Bürger 2011.04.14. 15:20:17

@Let’s CRUD: beacskat kéretik nem bántani, bár a véleményünk nem egyezik, de én nagyon bírom.

sandokan 2011.04.14. 15:27:18

@Let’s CRUD: pedig tegnap még durvábban nyomta a hölgy, mit írtál volna akkor, hehe

Dr. Bélus___ 2011.04.14. 15:29:17

Tipp: valami halálkanyarral Dani megy haza - pl. Levi védettséget kap, Danival közlik, hogy ez csak egy hetes látogatás volt, vagy hasonló. Az megmagyarázza az előzetest, más nem.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 15:31:11

@*jinx*: Nem is az a baj,hogy más csajokkal is kvaterkázik a kopasz táncos, sokkal inkább az,hogy előző este vígan megdugja, majd másnap előadja,hogy ő mennyire nem szereti ezt a csajt, és párcserén agyal.
ha pók gusztustalanul viselkedik, akkor ez a magatartás a pasi részéről gusztustalanság a köbön. Meg úgy általában süt a nagyképűség erről a tagról.

ami a lenézést illeti: a táncos is messze lenézi a csajt, de a fiúkat sem tiszteli, ha rögtön pont a Korleóne nőjére feni a fogát. hamarabb bele fog ő ebbe bukni, mint pók a háló szövésbe.

nem gondolom egyébként,hogy bármelyik fiú jobban tiszteli a nőket ott bent.
Gábor ahogy Dzsenifernek beszólt alpári stílusban, vagy Kristóf a retkes patáját a Dzseni orra alá nyomta (megjegyzem, ezért a szájába tömtem volna a heréit), netán Korleóne, aki olyan stílt üt meg a párjaival, hogy a bicska nyílik az ember zsebében, Levi, aki lojalitást vár, miközben egy sima heresimitől elveszti az alsógatyáját és folytathatnánk a sort.

Tessék észrevenni,hogy a főparasztok benn a pasik. Pók meg az egyetlen lány, aki az ő eszközeikkel "harcol" jól/rosszul.
Félnek is tőle rendesen.

Hana30 2011.04.14. 15:32:19

@Éden Zina: Nem hiszem, hogy egymásnak kellene esni, mert vannak akik másképpen gondolkodnak. Te szereted a Pókmajmot én nem. Az életben az a szép, hogy az embereke különböznek.
Hála a jó Istennek.

capa05 2011.04.14. 15:33:14

Sajna nem láttam csak a végét a tegnapi műsornak.A "tudósítást" olvasva lettem képben. Az jutott eszembe, hogy Kriszta nem azért sírt, mert őt rakták ki?Esetleg csere a Szandi 2 vel?

sandokan 2011.04.14. 15:33:36

@Éden Zina: egyetértek, ez az egyik oka, amiért ide írok, mindig is csípte a szemem ez a beszűkült világ.

@fairytale: na ez meg a másik, ráadásul szandra szeme tényleg csillogott, míg rágógumi krisztián csak a gólra ment. aztán ott van még sátán niki, aki az első héten a teljes csapattal végig tapogattatta az ütközőit.

sandokan 2011.04.14. 15:43:24

@Benyeszke: látod, megint kerestél egy olcsó kifogást, csak hogy igazold katy perry utálatodat. A heti történéseket, a mogyoró dobáló visszaküldése után, már nem követem, csak az öfokat olvasom el, de tessék már egy kicsit a lány helyébe képzelni magunkat. plz.

A múlt héten az a gyerek ment, akiből már mindenkinek elege lett, akkor nehéz lett volna bármit is kutyulni. Most meg közkívánatra visszaküldték, ezt a mogyoró dobáló barmot, ami megint kész tények elé állított mindenki, plusz a szappanopera befejezését is egyértelművé tette. Mit tudna ebben a helyzetben nagyon csinálni? Semmit.

Ami a rágógumi iránti féltékenységét illeti, igen, a fagyi visszanyalt, elég gyorsan, de mit kellene csinálnia, ha látja, hogy az akinek odaadta magát éppen a legnagyobb ellenségével kavar? Kiakadt és bosszúra szomjazik. Érthető emberi reakció, sokkal inkább mint valakit a fotelból vélt dolgok miatt utálni.

Let’s CRUD 2011.04.14. 15:48:23

off:
@sandokan: ugyanezt, muti 5 év múlva, oszt ott hagytam vóna ...

Lacka929 2011.04.14. 15:50:20

@Hana30: "Miközben nincs mögötte semmi, csak falra hányt borsó az egész."

Haha, az inkább Niki és Levi produktuma. Bár újabban erősen visszafogja magát mindkettő.

sandokan 2011.04.14. 15:57:32

@Éden Zina: valami hasonlót akartam írni, de már nem kell, köszi.

"Tessék észrevenni,hogy a főparasztok benn a pasik. Pók meg az egyetlen lány, aki az ő eszközeikkel "harcol" jól/rosszul. Félnek is tőle rendesen."

Egyébként remélem, hogy ma NEM megint lábtörlő alíz lesz az ügyeletes bérgyilkos. az már tényleg bohózat lenne a javából.

Girardelli 2011.04.14. 15:59:08

Szerintem egy kicsit túl sokan túl sokat foglalkoznak itt Pókmajommal. Ez a csaj eddig nem sokat élt a közösségben, sőt annyira ellenségsen viselkedett, hogy kizárólag azért van még bent, mert akkor, amikor lány volt soron a kiesésnél, védettséget kapott egy színtisztán mesterséges és előre koreografált gatyaszerző hadműveletben, utána fiú volt soron a kiesésben, majd Daninak adtak egy kb. ugyanolyan esélyt egy lány eltávolítására, mint amikor Tünde őt ejtette ki. Vagyis, Pókmajom úgy veri a nyálát gyakorlatilag mindenki másra a villában, hogy eleddig totálisan rizikómentesen lébecolhatott. Most megint fiú fog kiesni, azaz, még mindig nagy a pofája. Ha a szerkesztők nem ragaszkodnának az undok fejéhez és viselkedéséhez, és hagynák egy nyílt kiválasztósdiban versenyezni, a többiek úgy golyóznák ki, hogy akkorát repülne, még repjegyet se kellene vegyen.

beacska 2011.04.14. 16:00:27

@Let’s CRUD: engem meg marhára nem érdekel, mit hordasz a gatyádban. Az önbizalom nem méretek kérdése.

beacska 2011.04.14. 16:01:25

@Éden Zina: ő az egyetlen, aki védettséget kapott!

Girardelli 2011.04.14. 16:02:18

Az nekem nem világos, hogy Dani miért Krisztát vitte magával, ha tisztában volt azzal előre, mire megy ki a kiruccanás.
Vagy nem tudta, és emiatt azt vitte magával, aki kedves számára. Vagy tudta, de akkor tuti, hogy külső forgatókönyv szerint csinálta.
Hacsak már Szandi maga is nem forgatókönyv szerint Danit választotta ki (ezt kevésbé tartom valósznűnek, bár a tánc alatti enerváltsága azt mutatta, hogy tudatában volt annak, mi következik).

felmary 2011.04.14. 16:10:29

Annyira jók ezek az összefoglalók! Ezért érdemes nézni a játékot (ami amúgy szerintem egy tök jó formátumú valóságshow, már ami a taktikát illeti)

Az amerikai verzióban, legalább is abban az egy évadban, aminek pár részét megnéztem, voltak nagy kavarások a szerkesztők részéről.
Pölö az egyik párválasztásnál senki nem állhatott a mögé, akivel egyszer már párban volt. És ezt persze csak a ceremónián közölték.
De az amcsik bevállalósabbak voltak, mert volt, hogy egy csaj mögé 3-an is beálltak, és olyankor 2, akit nem választott, amögé kellett, hogy álljon, aki mögé amúgy nem akart.

A végén meg egy idő után nem jöttek be többen, hanem a bentlévők közül mindig egyvalaki (valamilyen feladat elvégzéséért, vagy valamilyen módon jogot szerzett) döntötte el, hogy most melyik pár megy haza. Aztán már csak 2 pár maradt, akiknek cserélniük kellett, és a korábban kiesettek döntötték el, hogy ki nyerje a fődíjat (fejenként 250ezer dollárt). Ezután a játékosok eldönthették, hogy megosztják-e a pénzt az eredeti párjukkal. A srác megosztotta, de a csaj, aki gyakorlatilag végig a párjával volt, nem.

Egyébként Pókmajom engem is irritál, de engem Corleone még jobban. 25 éves bróker... ugyan, menj már. Pm. legalább bevallottan nem vitte sokra.

sandokan 2011.04.14. 16:15:39

@Scavolas: "Daninak adtak egy kb. ugyanolyan esélyt egy lány eltávolítására, mint amikor Tünde őt ejtette ki"

Erről meg is feledkeztem. Mit kapott bent a sok agysebésztől és itt is Tünde, mert kilökte a játékból a mogyoró dobálót, úgy, hogy nem is tudta mi lesz az általa megjelölt játékossal. Amikor most ezt daniátor csinálta, meg semmi, ez teljesen természetes dolog.

Azok akik akkor Tünde fejét követelték meg mindennek elmondták, most vajon miért hallgatnak? Ja, most már szerintük is a játék része, szomorú, mert bizony eddig is az volt.

beacska 2011.04.14. 16:17:29

@Let’s CRUD: amúgy ez neked kritika volt? szerinted mi lesz velem 5 év mlva? Az én melleim az évek során csak "nőnek", a te szerszámod is?

oscar dirlewanger 2011.04.14. 16:19:30

miért kell egyeseknek azért basztatni szandrát, mert kidobta a csikket az erdőbe, még humánus is volt, elnyomhatta volna valamelyik szolgán is!!!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 16:20:14

@Scavolas: na, most nem kezdek bele egy túl hosszú komment írásába. legyen elég annyi, több ponton sántít amit írsz.

@beacska: ezt a készítők adták neki. de utáljuk ezért is. :) mázlija volt? igen. kihasználta? naná.
korleónénak okozott pár szar percet.

beacska 2011.04.14. 16:28:32

@Éden Zina: engem nem érdekel, hogy védettséget kapott, a Kata után meg pláne nem hullajtottam egy könnycseppet sem.
Szerintem nem tett le semmit a taktika asztalára és kész. attól még tudomásul veszem, hogy szeretitek. Csak gondoltam, megvitatom, ha már azt kell itt olvasnom, hogy milyen okos is ő...merthogy szerintem nem.

Az meg, hogy most utólag minden riportban mosakszik, meg szégyenkezik, az meg az ő baja. Gondolt volna rá akkor, hogy egyszer még tükörbe kell itthon néznie. Ez is csak azt mutatja, nem sok esze van. Viselné most emelt fővel a kritikákat!

Girardelli 2011.04.14. 16:30:43

@Éden Zina: ha te mondod, biztos sántít... nem baj, csak hadd sántikáljon - főleg, hogy elég sok mindent írtam, van választék, ami sántíthat.

Tetszik a vitastílusod, pontosabban a lényegretörő tartalmas eszmefuttatás. Sokat tanultam belőle, köszönettel.

sandokan 2011.04.14. 16:32:04

@felmary: hoppá, azt már sajnos eddig is tudtuk, hogy kik nyerhetik meg, de most már legalább azzal is tisztában vagyunk hogyan ér majd véget a kolumbiai szappanopera.

Csak azt tudnám, hogy lábtörlő alíz, hogyan csempészte ki gyilkos szerszámait Dél-Amerikából? Vagy előrelátóan(sic!)inkább elásta a második szezonra készülve?

Girardelli 2011.04.14. 16:33:49

@felmary: szerintem ebben a verzióban is várhatóak ilyen kavarások a szerkesztők részéről. Mi más döntené amúgy el a játékot, ha nem az ilyen szintű húzások?

sandokan 2011.04.14. 16:38:18

@beacska: ezzel meg megint az a probléma, hogy ha nem tudnám kire gondolsz, akkor akár még "drága danikára" is tökéletesen passzol amit leírtál.

Egyébként veled ellentétben én, mi nem szeretjük, abból már kinőttünk, gondolom, remélem, csak az ehhez hasonló folyamatos és buta kettős mérce csípi a szemünket.

Ljubica 2011.04.14. 16:39:41

Még csak a felénél járok (kommentek), de minjárt agyvérzést kapok...:)

Éden Zina, ne hagyd magad, én teljesen értem, amiről beszélsz és nem értem, hogy a többiek mit nem értenek!
Nem semmi darázsfészekbe nyúltál, de ugye milyen szomorú, hogy ez 2011-ben még darázsfészek? :(

A másik pedig ennek mintájára sixx és Isten: dettó, emberek, kapjatok már az agyatokhoz!

Hölgyeim, hölgyeim és a "keresztény tagozat": mi ez a beszűkülés? :(
Nemá'...

Ljubica, vállaltan szentfazék.

Ljubica 2011.04.14. 16:40:47

meg majd gépelni is megtanulok:
mindjárt, bocs.

felmary 2011.04.14. 16:41:17

Na, és kik nyerhetik meg? Valahol olvastam, hogy kikotyogták a döntősöket, de mégis, kik azok?

Amúgy szerintem a Viasat sem akar kimaradni a "küldj egy sms-t a kedvencedre" bevételéből, így szerintem itthon végül a nézők döntenek majd. Mondjuk 2 párból választanak. Aztán a pár tagjai között is.
A topmodellnél így volt.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 16:43:47

@beacska: Szereti a halál.:)
Szeretem a szüleimet, a barátaimat, a jó könyveket, a futást, a bundás kenyeret sajttal, a csirkehúsos burritot babpürével és sajtos rizzsel, a házipálinkát, a Rém rendes családot, meg a Két pasi meg egy kicsit....

de ez a szeretni szó kicsit erős pár trash reality "sztárocskára".

Mondjuk úgy, nekem nem visszataszító, amit művel, hiszen ez erről szól.

beacska 2011.04.14. 16:47:07

@Éden Zina: oké. én meg nem szertek futni, mert sajna mindig megfájdul a bal bokám. pedig jó lenne :(((

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 16:47:21

@Scavolas: De jó Neked! Én ilyen bloghelyekre szórakozni, kikapcsolódni és kevéssé tanulni járok.
Szépen is néznénk ki,ha innen szereztem volna meg az összes tudásomat.:)

Bizonyára méltó kommentcserét folytathattunk volna, ha nem írtam volna le azokat, amiket Rád is reagáltam volna előtte már vagy két billiószor másoknak.

Esetleg olvass vissza, ha tanulni szeretnél.
(én a helyedben nem fecsérelnék erre időt:))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 16:47:58

@beacska: néha nekem is begörcsöl a térdem, de egyelőre még bírom. öreg picsa, nem vén picsa.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 16:50:04

@Ljubica: köszi a biztatást! ha pártot alapítok, lehetsz a sajtósom.:)

bár egyelőre nem tervezem. elténfergek itt, aztán megyek dógomra.
nem akarok én senkit megtéríteni, csak elmondom, amit gondolok, aztán mindenki kezd vele, amit akar.:)

beacska 2011.04.14. 16:50:23

@Éden Zina: jaaa, a térdem a steppadtól megy szét...hát igen, öreg picsa...:(((
sajna, már vettem a futáshoz szupi cipőt, fáslit, nem futok betonon, aszfalton...és mégis...pedig a kutya hogy szereti...hmmm...lehet, hogy megint bepróbálkozok vele?...

sandokan 2011.04.14. 16:50:30

@Éden Zina: ... west wing, sopranos, wire, rescue me, breaking bad, meg persze office, ha már tv és sorozatok.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 16:57:53

@beacska: Szerintem se csinált semmit eddig ez a Pók, önállóan. Vártam a pusztítást, amit ígért, de valahogy elmaradt. Csak azt látni, hogy rosszul érzi magát, amit persze magának köszönhet. A lehetőségét is elvágta, hogy bekavarhasson a többieknek, mert a - védettséggel könnyen megcsinált - húzásával elásta magát. Közéjük kellett volna férkőznie, akkor tudott volna meglepetést okozni szvsz.

A pár mindkét tagja benne volt a szexben (bár szvsz Pók indult rá), de valahogy Krisztiánt nem látom sírni v. bosszankodni, hogy a Pók nem tiszteli, mert a többi fiúval, főleg Levivel foglalkozik. Szóval ha felvállalta a kalandot és a jellemét, akkor nem ilyen ideges fejjel kéne járkálnia utólag.

Aliz szerintem nagyon is sokat tett eddig! Két fiút is elviselt, játszott, míg kiejtette őket, mégis megmaradt a méltósága az én szememben.

RedHotTears 2011.04.14. 17:00:17

@Benyeszke: Krisztiánt nem pusztán féltékenységből akarja kigolyózni. Féltékeny ugyan, de épp ezért jobban figyeli, mit csinál, merre megy, és rájött hogy nem bízhat meg benne. Igaza is van.
Perpill nekem ez a faszi a legellenszenvesebb. A többiekről még el tudom képzelni, hogy más szitukban, az életben nem vágják egymásba a tőrt hátulról, nem színlelnek barátságot vagy vonzalmat, de Krisztiánról simán el tudom képzelni, hogy a legjobb barátja nőjét, feleségét is bármikor megdugná, ha lehetősége van rá. Remélem nem tudja az utolsó pillanatban megvezetni a pókot, mert ennél még a fürtöskével is jobban jár.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 17:01:23

@beacska: na a step az kemény.
mondjuk a futás is, de nagyon kikapcsol. úgy vagyok vele, mint pókkal. régen utáltam, mert fulladtam, fárasztott, izzadtam. mostanra meg a relaxálás egyik formája lett. kitisztul a fejem és még mozgok is.:)
ha nem megy, akkor helyette spinning, vagy simán biciklizés. nagyjából ugyanolyan hatékony tud lenni. mondjuk a felsőtestet nem annyira mozgatja meg.

@sandokan: mondtam,hogy öreg vagyok. én a rém rendesen szocializálódtam.:))
mostanság csak a két pasit nézem kitartóan. ja és persze south parkot, meg family guyt, ha úgy alakul.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.14. 17:03:12

@mosoly73: ha Szöszi nem akkora idióta, amekkora volt, akkor simán sunázta volna Alízt rövid időn belül.
csak, ha már a méltóságnál tartunk.:)

GRX 2011.04.14. 17:03:59

@SAni: Ez nyilván arra a változatra vonatkozott, amikor Krisztián előbb választ, mint a másik két fickó. Ebben az esetben elképzelhető, hogy elpártol Pókmajomtól. De még azt sem tartom kizártnak, hogy a menyétfejű behülyíti kúrás után, miszerint nyugodtan álljon mögé, bízzon benne, estébé, aztán ejti, mint a forró krumplit.
Esetleg egy kamikaze akcióval beáll a Don nője mögé, bár az előzetesből vett beállítás (kamera jobbról) nem azt sejteti, hogy Nikinek kellett volna döntenie.

RedHotTears 2011.04.14. 17:05:25

@mosoly73: "Közéjük kellett volna férkőznie, akkor tudott volna meglepetést okozni szvsz."
Mégis hogyan? Már fentebb is kérdezősködtem, hogy mi más lehetősége lett volna a játékban maradásra azokon kívül, amiket ki is használt, de mintha nem láttam volna rá választ senkitől.

sandokan 2011.04.14. 17:09:44

@Éden Zina: az a gond, hogy én is, vagy lehet, hogy ez nem is annyira nagy baj. a felsoroltak fele már több éve véget ért, másik kettő meg hamarosan, attól még kedvencek maradnak.

Nők, soha nem értettem, hogy labda nélkül, miért jó futni?! Na mára ennyi, kitartás az ellenállóknak.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 17:10:44

@Éden Zina: Najó, de ő még idejében rájött. Ha első éjjel haggyamagát, ugyanitt tartana. Eddig még szimpi Aliz. Aztán ki tudja mi lesz még? :)
Nem drukkolok senkinek, úgyis meg van írva előre, gondolom, de nem mindegy kit akarok nézni, amíg tart a műsor, és Pókot nemszeressseeeem látni, nem szórakoztat!

Én is szeretem a south parkot, meg family guyt, amikor van rá időm. :) Nomeg a Csengetett Milordot! :) (hogy kell leírni? hmm..) :)

beacska 2011.04.14. 17:11:16

@RedHotTears: akkor én most megpróbálok:
1. ha jelentkezek egy ilyen játékra, megnézem a lefutott szériákat, hogy érzékeljem a játék lényegét, ritmusát
2.amikor beérkezek sokat beszélgetek a többiekkel. saját nememmel, másik nemmel felváltva, szívósan
3.próbálok minél többet megtudni, megkeresni a réseket

ez persze így utólag, kívülről. azért, ha lesz köv. széria, nekik könnyebb dolguk lesz ;)

sandokan 2011.04.14. 17:13:15

@RedHotTears: jogos, mert nem is volt, csak ezt már nem képesek a szandra utálók népes tábora beismerni. Mert akkor minden vád, amit eddig a fejére szórtak hitelét vesztené.

sandokan 2011.04.14. 17:16:12

@beacska: ez büntet, egészen elképesztő, már szinte beteges. Most komolyan, ebből három pontból szent, drága danikád melyiket csinálta meg? reménytelen, feladom. eh.

beacska 2011.04.14. 17:18:03

@sandokan: szerintem a hiba ott van, hogy akik bemennek mind vagy csak nézelődnek, vagy a saját nemükkel barátkoznak. Megszokásból. Pedig, ha megkérdeznék, hogy mikor lesz a köv. ceremónia, rájönnének, nem árt csipkedni magukat, mert 4 nap nagyon kevés.
De azért TALÁN meg lehet találni az elégedetleneket (mint ahogy Szöszivel is rögtön közölték: Alíz nem elégedett a párjával)

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.14. 17:19:19

@GRX: már lelőve a poén, hogy csak Dani küldetése számít ma este. :-(
Van pár tippem arra is, hogy mi lehetett az... mindenképp a kieső személyével kapcsolatosnak és "árulásnak" gondolom...

Krisztián nem választja/taná a Dögöt Niki kirohanása után, ha nem 100%, hogy nem egyedül áll mögötte. Egó ehhez Levi és Gábor UTÁN kell választania.

beacska 2011.04.14. 17:19:45

@sandokan: miért, Dani talán új volt???
sajnos, Dani nem az "enyém" :(((
bár a próféta szólna belőled :(((

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 17:19:56

@RedHotTears: Mittomén... például Gáborral is szimpatizáltak a régiek amikor bejött, amíg össze nem vesztek vele. Pl. így. Persze ehhez elsőre is szimpinek kellett volna lennie, gondolom. :)

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.14. 17:20:34

@SAni: Pardon: Krisztián nem választaná a Pókasszonyt, ha nem 100% biztos, hogy EGYEDÜL áll mögötte...
Nem mindegy :-)

Moncs 2011.04.14. 17:27:53

Nem tudom volt-e, illetve mennyire számít SPOILER-nek itt az első két találat:
www.hirkereso.hu/search?q=%E9den+hotel&timelimit=168&x=0&y=0&archivum=-1

RedHotTears 2011.04.14. 17:36:33

@beacska: utólag, kívülről, hát ez az. :) Tegnap is a lassúbeszédű sóhajtott valami ilyet, hogy haaa én tudtam vooolna, hogy ez leeesz, akkooo a Szandrát vittem voolna. Földig hajolok a bölcsessége előtt, ha már úgyse lehetünk egy szinten. :)

A pók egy eléggé megszilárdult, kész helyzetbe érkezett, és gyorsan felmérte (lehet hogy külső segítséggel, ez benne van) hogy a belső körbe ő nem fog bekerülni. Egy trójai faló-akció teljesen lehetetlen lett volna, ennél azért a Donnak több esze van, és érdekében se állt, hogy bárkit lecseréljen a könnyen mozgatható bábjai közül éppen egy Szandrára. A beszélgetéssel, puhatolózással lehet próbálkozni, de ha a régiek úgy vannak vele, hogy nem érdekük egy társukat kilökni az új kedvéért, akkor hülyék lennének minden kártyát felfedni előtte. És az esetek többségében nem érdekük. A védettsége nélkül a pók már az első körben kiesett volna, mint ahogy akárki más új is, mivel senkinek nem állt érdekében a régi, kiismert párját lecserélni egy ismeretlenre. A védettségével viszont gondolt egy merészet, és az előzetes fenyegetések ellenére is berobbantott a kör közepébe. Ezért nem értem, mit vártatok volna tőle, mennyivel lett volna nagyobb taktikai húzás Krisztát vagy Alizt kiejteni? Ez csak azt jelentette volna a klánnak, hogy nem mer szembeszállni velük, ugyanúgy nem fogadták volna be maguk közé.

ŰberManci 2011.04.14. 17:36:39

Dani este kiejti Krisztát, na az lenne a nagy meglepi. Kriszta a tegnapi előzetesben nagyon sírt. Vajon ki miatt sírna ennyire?

beacska 2011.04.14. 17:41:15

@Moncs: húúúú, akarjam nézni az estit? lehet, hogy az én férfi-ideálom is odalesz? :(((

Halapennyo 2011.04.14. 17:43:24

@ŰberManci: Viszont Krisztáért meg se a Don se a Niki nem sírna...

beacska 2011.04.14. 17:45:16

@RedHotTears: nem. félre értesz. nekem semmi bajon a Kata kiejtésével. Ő akkor ezt találta jó megoldásnak, és kész. igen, nem volt rossz megoldás. DE(!) egyrészt Szöszi (vagy más) mondta neki, másrészt, azóta is úgy tűnik, mintha nem lenne képben. De mindegy, hagyjuk.
Én csak arra válaszoltam, mit KÉNE egy ÚJNAK tennie, hogy nagyobbak legyenek a bentmaradási esélyei.
Amúgy én úgy látom hétről hétre akad vki, akit kívül szeretnének látni vmiért, úgyhogy mindig van üresedés.

Moncs 2011.04.14. 17:47:01

@beacska: elvileg semmi konkrét nincs a cikkekben, úgyhogy én még egyelőre nem tudom, mi lesz a vége a ma estének... De szerintem úgy is nézzük :)

ŰberManci 2011.04.14. 17:47:04

@Halapennyo: Az biztos.
De ha megnézed a feljebb linkelt videót - semmi extra nagy spoiler nincs benne - Daninak el kell mondania mi volt a küldetése, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy Aliz is sír. Szóval tuti nagy kavarodás lesz ott este.
Megyek is hazafelé.

beacska 2011.04.14. 17:50:19

@ŰberManci: Alíz is? jesszus! legutoljára akkor sírt, amikor Dani visszajött!!

Königin 2011.04.14. 17:52:03

Héééé, figyeljetek már, engem nem zavar, hogy első adandó alkalommal megdugatja magát Pókmajom, félreértettetek. De azért nehogy már ezért még tisztelni is kelljen. LOL
És nem, ez a csaj nem amiatt kurva, mert ezt megcsinálta.
Hanem azért, amit ő maga mondott, hogy nincs hozzászokva, hogy szex után még időt töltsön a partnerrel... Mi ez, ha nem k.urva?? Na ezt magyarázzátok meg.
Van a Borsonline-on is fenn egy cikk róla, hát valjjuk be, a csajnak lazábbak bőven az erkölcsei, mint az átlagnak, úgy, hogy az átlagba még a férfiakat is beleveszem :-D

De őszintén szólva nem a laza erkölcsei miatt nem kedvelem.
Az meg a kutyát nem érdekli, hogy kiejtette Katát, jött itt valaki ezzel a baromsággal is.
Egyszerűen ocsmány, ahogy a csaj el van telve magától, próbálja hú de kurva erősnek mutatni magát, az idétlen másokon vigyorgása meg tenyérbemászó.

Billy a kölyök 2011.04.14. 18:02:45

Engem speciel érdekel hogy kiejtették Katát, mert szerintem ő volt a legjobb csaj (talán még Rea, de azt teljesen megértettem hogy őt Kristóf hazazavarta), viszont én is úgy vélem, hogy ez volt a lehető legjobb taktika Szandra szempontjából. Remélem sokáig bent marad, mert unalmassá válna a műsor nélküle.
Ami pedig a csikk korláton való eloltását, és a dzsungelbe való kipöckölését illeti: mindenki ezt csinálja, csak úgy látszik a többieknél érzelmi, vagy inkább indulati okokból nem tűnt fel nektek.

RedHotTears 2011.04.14. 18:03:50

@beacska: az én kérdésem meg pont arra irányult, hogy Szandrának mit kellett volna tennie. Amikor érkezett, akkor nem volt olyan lány, akit szívesebben láttak volna kívül, és így a többiek segítségével bekerülhetett volna a helyére. Ha van a régi társaságból kiejtendő, és ekkor érkezik ő vagy akárki új, akkor van csak esélye, egyébként beszélgethet akivel akar, nem jut előbbre.
Ebben az esetben Szöszi volt a hülye, aki túl sok kártyát fedett fel, de hát neki se a gondolkodás volt az erőssége. Szandra szerintem ha lassabban, de nélküle is felmérte volna az erőviszonyokat.

Halapennyo 2011.04.14. 18:05:02

@ŰberManci: Gondolkoztam, hogy ki lehet az akiért mindenki szomorú lenne és Kristóf neve ugrott be. Gábor vagy Levi kap védettséget és ezzel kiejtik Kristófot, utána Jennyt a következő körbe.
Bár ezt már asszem túlspiláztam kicsit, és valószínűleg nem ez lesz, de kavarásnak megtenné ez is.:)

Ljubica 2011.04.14. 18:07:43

@Moncs:
Azta...
Most bezzeg van csavar és kavarás!
Eruka, "akkor most kavarja". :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 18:17:59

Már csak a vad ötletek maradtak. De ez a jó benne.

Dani a lakók túl barátságosak voltak hozzád, írd fel egy lapra annak a nevét, aki a legkedvesebb volt veled... :)

Ljubica 2011.04.14. 18:18:07

Az, hogy már nem vágják be, hogy Levi hány (standard), még nem jelenti, hogy nem is hány.

Edecker Bürger 2011.04.14. 18:29:26

@Ljubica: Szia, már hiányoltalak órákkal ezelőtt!

beacska 2011.04.14. 18:34:02

én is Kristófra jutottam. de én úgy, hogy Daninak kell vhogy hazaküldenie. talán védettséget kap és úgy?
de eddig a titkos küldetések nem voltak névhez kötve, hanem csak valakivel kellett megtenni.
De ha Kristóf megy haza, őt Alíz nem siratja meg. vagy mégis?

Ljubica 2011.04.14. 18:40:57

@Edecker Bürger:
Hellllo! :) Írtam pedig akkor gyorsan, hogy mindjár', csak még a felénél járok a kommentek olvasásának és az azzal járó agyvérzést próbáltam visszaszorítani + jól megmondtam a véleményem azé' röviden.
Kimoderálták?

Edecker Bürger 2011.04.14. 18:43:26

@Ljubica: Ja nem, akkor biztos elkerülte a figyelmem. Te ilyen izé ... ilyen második énem vagy?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 18:44:11

Ugyanezek sírtak amikor Dani visszajött. Eddig szólhatott a jegye. Ők meg beleélték magukat, hogy marad. Főleg Kriszta, akivel ki áll össze eztán? Lenne miért sírnia.

Edecker Bürger 2011.04.14. 18:48:24

@beacska: Kristóf szerintem marad, este a Dani fog valamit bekavarni. Ld. titkos küldetés, meg ilyenek. Tegnap már volt olyan tippem, hogy utolsónak hagyják, aztán akkor elő kell jönnie valamivel. Kristóf maradjon, én bírom (őt is).

beacska 2011.04.14. 18:53:17

@Edecker Bürger: én is bírom, de ő az egyetlen, aki Ádám megsiratna (Danin kívül-az elméletem azon alapszik, hogy Dani MARAD, és a titkos küldetés a ceremónia része)

Ljubica 2011.04.14. 18:56:27

Miért van nekem olyan érzésem, hogy ez a kedves, antipatikus fiatalember, a vecsési Travolta bent fog maradni?

Nálam ott vágta el magát, amikor a 18+ -ban udvarlás/egyben előjátékként megcsöcsörészte PókmajomSzandrát ezzel a (ki is tudna ennek ellenállni) roppant kifinomult érzéki kommenttel: -Ezekből nem akarsz nagyobbat?
És erre a mi Szandránk nem riposztozta vissza rögtön az erre egyetlen adható választ: -És te?
Na, akkor sajnáltam meg először PókmajomSzandrát, bár lehet, hogy nagy valószínűséggel utoljára is, de ez sok mindent megmagyarázott.

Ljubica 2011.04.14. 18:58:00

@Edecker Bürger:
Gyanúsan egy húron pendülünk... :)

Edecker Bürger 2011.04.14. 18:59:37

@Ljubica: Jogos. Kicsit el van szállva magától. Nem nagyon szoktam senkit szidni a szereplők közül - fontosabb, hogy milyen és mit csinál - de őt pl. tudnám hiányolni.

Ljubica 2011.04.14. 19:01:34

@beacska:
Vaaaaagy: Dani nem marad.

Edecker Bürger 2011.04.14. 19:06:26

Ja, ezt még nem mondtam, hogy Szandi2 érdekelt volna, ha bent marad. Kár hogy kiesett. Plusz: a az alakja miatt sokan ekézték, pedig egy mutatós lány, tényleg szép az arca. Sok pasinak bejön az ilyen magas, erős testalkatú típus.(A férjemnek is, pedig mindenben Szandra2 ellentéte vagyok/voltam. Ki érti ezt?)

beacska 2011.04.14. 19:07:21

@Ljubica: vmi olyasmi volt, hogy "titkos küldetés, ha maradni akar". szerinted tudnak olyat kérni tőle, hogy inkább hazamegy? szerintem nem.

Ljubica 2011.04.14. 19:09:34

@sandokan:
Bár nem mindenben értünk egyet, de futni én is csak labdával futok. :)

Ljubica 2011.04.14. 19:15:32

@beacska:
A múltkori orbitális mellélövésem óta már csak nagyon csendben, suttogva és lábujjhegyen merek találgatni.
Figyelj, én a Danit lánynak néztem... Szerinted? :)
Bármi lehet, a stratégiai gondolkodás itt tényleg felesleges (meg nem is tudok...).

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 19:27:45

@Ljubica: oda se neki! Van aki Gábort meg fiúnak! (bocsi) :) A találgatás a legjobb, ki ne maradj belőle!

ŰberManci 2011.04.14. 19:27:48

@mosoly73: Na látod ez is lehet. pff ez nagy szívás lenne.

ŰberManci 2011.04.14. 19:28:56

@beacska: Na ez is igaz. Mosmáá ne kavarjatok jobban össze :D

*jinx* 2011.04.14. 19:29:50

@Éden Zina: Én sem szeretem a Szandit, csak szimpibb mint mondjuk Korleóne és a sleppje. Na meg jókat röhögök rajta, nélküle uncsibb lenne a műsor.

*jinx* 2011.04.14. 19:31:52

@beacska: Hihi, Alíz Danit is megsiratta, pedig két mondatot ha beszéltek. :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 19:52:12

Dani ugyebár nem utazott haza. Gondoltatok rá, hogy Kata mennyit kereshette idehaza (már ha hazautazott) ebben az időszakban?

Spoiler volt a cikkben, mert "aki" visszasietett a szobájába sírni, az biztos maradt, és ebből következik, hogy valószínűleg ma "hány fő" távozik.
/HÁNY főnél nem gondoltam konkrét emberre :)/

Halapennyo 2011.04.14. 20:03:39

@beacska: Aliz és Kristóf jóba vannak, vagy legalábbis Aliz kedveli Kristófot, tuti sírna miatta. Még mikor Pöszi volt, volt egy bevágott rész, hogy Aliz Kalózzal ül kettesben az egyik szobába és dumáltak, és látszott, hogy nem csak ilyen nincs más és ezért beszélgetés.
Egyébként kicsit feljebb én is Kristófra tippeltem. Örülök, hogy nem csak nekem tekergett ennyire az agyam:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 20:09:11

Vajon a szerkesztők-manipulátorok engednék, hogy egy bimbózó szerelemnek most vége legyen? A női nézőknek is kell valami! :) Jenni is sírt?

beacska 2011.04.14. 20:47:26

Dani riport:
"Nagyon jó érzés, hogy a rajongók követelnek vissza a műsorba, pedig keveset látszottam a képernyőn, de így is nagyjából megismertek. Ennek örülök."

:))) szívesen. valami értelme legalább volt ;D

ŰberManci 2011.04.14. 21:01:03

@mosoly73: Igen, annyi volt benne, de az csak egy ember, ráadásul csaj, szal mindegy.

Ljubica 2011.04.14. 21:07:18

@totorohun:
Off:
"Szerintem azt érti tisztelet alatt, ..."
Nem kopizom be az egészet, de teljes egyetértésem, nagyon jól leírtad.
Én azt nem értem, aki nem így látja.
De ezt most csak neked írom, nem akarom újra elővenni a "lerágott csontot", délután nem tudtam beírni.
On

Ljubica 2011.04.14. 21:22:35

@DóraTanár:
"Nekem sem világos ez a nagy Kriszta utálat..."
Szeretnék csatlakozni szintén:
én sem értem!

ga_zsi 2011.04.14. 21:26:19

Én egy különös teremtmény vagyok, mindig azt szúrom ki kedvencemnek, akit a nagytöbbség utál, és nem bírom elviselni azt, akit a többiek szeretnek. most sokkal inkább Szandra játékát nézem, mint a nyúlszájú Nikit vagy a "parancsolóját" Egyébként itt az első adástól kezdve Aliz a kedvencem, így minden kiválasztásnál izgulhatok, hogy mi lesz vele. Már írtam, hogy szerintem nem volt fair dani visszahozása, úgíhogí az a variáció tetszik a legjobban, ahol az Ő kiesését jósoljátok. Krisztát azért sajnálnám, mert Levi helyáben már nem kellene. Nem megbízható Levi iránt.

GL-581 g 2011.04.14. 21:26:26

@beacska: @Halapennyo: Kristóf?! Juj, ne már. :( Őt bírom.

És mi van akkor, ha Daninak annyi volt a küldetése, hogy feldobja Ádámékat, s ma elmegy? Amolyan jutalomjáték. Akkor is sírna Kriszta és Niki, nem?

Inkább attól tartok, hogy Levi túlkeverte a dolgokat, és végül kiejti saját magát.

Éden Robi 2011.04.14. 21:37:17

Levi enyhén szólva nem bonyolult alkat.

zsj 2011.04.14. 21:40:59

végülis akárki esik ki a régiek közül, mond egy meghatót, bőghetnek a csajok...
de attól félek, Levi túltaktikázta magát. meglátjuk

Répatorta 2011.04.14. 21:41:46

Sírt ott mindenki. Sanszos, hogy SzentDanit tényleg alapból szórták ki (esetleg párostul). De majd meglátjuk.

GL-581 g 2011.04.14. 21:42:24

Pocok is sír?! :-o
Egek, itt tényleg nagy csavar lesz...

Levi totál hülye, ha ezek után sem avatja be Alizt. Mondjuk, akkor sem normális, ha átpasszolja Gábornak. Vele tényleg biztonságban lenne, de most elég hülyén játszik.

Lehet, hogy Levi a saját hazamenetelét szervezi? Beáll mondjuk Kriszta és Dani mögé, hogy az küldje haza, akiben csalódott?

Kriszta, Niki, Aliz és Ádám. Ki az az ember, aki miatt mindhárman kiborulnának? Dani? Kristóf? Levi öngyilkos húzása?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 21:44:07

Ha Dani a helyi hangulatjavító, és ezt vállalta, akkor most a Pókasszony van rászorulva hangulatjavításra. De ez túl vad 5let.

GL-581 g 2011.04.14. 21:44:43

@GL-581 g: Mind a négyen, nem hárman, természetesen. :P

zsj 2011.04.14. 21:45:39

(ez a ruha nem áll jól Évának...)

Ljubica 2011.04.14. 21:46:05

@Als:
Off:
cigarettacsikk:
Welcome to Hungary... :(
Nekem a hajam hullik tőle, annyira undorít, viszont az emberek nagy része értetlenül néz rám, hogy mostmé'?
Offoff:
Kedves Als, szerintem mi ismerjük egymást... :)
On

Ditti82 2011.04.14. 21:47:15

Ádám, Dani és Kristóf maradjon, többi mehet csomagolni.

énszóltam 2011.04.14. 21:49:14

miért van olyan érzésem, hogy a Levi gyerek mégis a Kriszta mögé áll be

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 21:49:41

OFF
Namost tiszteletről annyit....

Ez a bazi gond a mai világban. Az emberek elfelejtik -vagy tán beléjük se nevelik?- hogy MINDANNYIAN emberi lénynek születünk. Ergo van méltóságunk és egyformán kijár a tisztelet. Mindenkinek. Lehet a másikat utálni ezért, azért, amazért, de NEM KEZELJÜK úgy, mint holmi ólban lakó állatot! Mert attól, hogy ellenszenves neked az illető, még ugyanazon a szinten vagytok jogokban és kötelességekben. Ugyanúgy van lelketek. És neki is ugyanúgy fáj, ha belétaposol, mint ahogy neked fájna, ha veled tennék ugyanezt.
Szomorú, hogy mivel tényleg tán a nevelésből marad ki, EQ-val lehetne pótolni ezt a hiányt, de abból sem jut mindenkinek elegendő.
ON

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 21:51:09

@zsj: Tisztára, mint aki terhes. Ahogy fújta a szél hátulról, 6 hónapot kinéztem lazán. :D

GL-581 g 2011.04.14. 21:51:58

És bejött!!! Huhh...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 21:52:23

Úúúúúú! Nullásliszt! 2 oldalnak is.

tryclops 2011.04.14. 21:52:29

wow, Levi tökös legény

horee6 2011.04.14. 21:52:58

na, Levi hazaküldte magát

énszóltam 2011.04.14. 21:53:16

és mégis:))

azt kell mondanom ezzel a Levente lett a legtökösebb az összes közül:)

horee6 2011.04.14. 21:54:23

aszonya Szendöni:
Levente odaállt Kriszta mögé, ez meglepett, de valahogy éreztem.
Bazmeg, ha érezted, akkor nem lepett meg.

zsj 2011.04.14. 21:54:28

kemény csávó!!!

RedHotTears 2011.04.14. 21:54:33

Mint a cigány lova. Nem bátor ez, hanem vak.

Morfologista 2011.04.14. 21:55:16

Nna! Kriszta megismeri a magyarok Istenét! Kriszta az egész szitut magának teremtette.

Mr. Moody (törölt) 2011.04.14. 21:55:21

@tryclops: Annyira, hogy magát is tökön szúrta

mulipupu 2011.04.14. 21:55:23

Dani hazamegy ugye?:DDD

mesteri húzás Levitől, a tök idiótának HITT kapustól:D

ha ő megy haza, akkor bődületes potyagól:D

Ditti82 2011.04.14. 21:55:43

Levente legjobb barátNŐ? :O :D

horee6 2011.04.14. 21:55:49

azért Levinek van szőr a tökén

RedHotTears 2011.04.14. 21:56:28

@Ditti82: én is így értettem .:)

horee6 2011.04.14. 21:57:02

Levi vagy zseni, vagy idióta

Ljubica 2011.04.14. 21:57:03

@neccharisnyás útonálló:
Off:
Ezt nagyon szépen mondtad. Komolyan.
Igaz.
On

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 21:58:19

@Ljubica: Időnként kiborul nálam a bili. Azt' ti is kaptok a lelkizésből. Bocsi.

TeddKiAblakba 2011.04.14. 21:58:31

Levente király! Krisztának ez a minimum ami jár..önző picsa

Morfologista 2011.04.14. 21:58:47

Horvát Éva végre nem édenkertet, hanem éden hotelt mondott :)

horee6 2011.04.14. 21:58:49

azért ez elég kemény választás Krisztának, a két legszimpatikusabb közül kell neki választania, szar ügy

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 21:59:05

Má megen PH-érték! Mint Pókmajomnál! Faja! :/

zsj 2011.04.14. 21:59:14

Hát én Levit választanám ez után...

Éden Robi 2011.04.14. 21:59:47

A mentők ingáznak az infarktusosokkal :)

énszóltam 2011.04.14. 22:00:01

@mulipupu:
a legnagyobb potyagólokat a legnagyobb kapusok kapják:D

pedig utálom a focit:))

Morfologista 2011.04.14. 22:00:01

@zsj: Levi is erre bazíroz. :)

mulipupu 2011.04.14. 22:00:11

jobban bízik Krisztában, azzal együtt, hogy neki ott van Dani, akivel jóban van, mint Pókmajomban, aki már rühelli Krisztiánt ugye

lássuk mit lép Kriszta
magára haragítja Corleone-t, hajrá

na de várj, a ferde csöcsös H. Éva még meglepetéssel készül

GL-581 g 2011.04.14. 22:00:23

"Valamit még nem tudtok..." - lehet, hogy Dani tényleg csak jutalomjátékra érkezett?

beacska 2011.04.14. 22:01:57

hát, Szandrának ma sem sikerült....a nagy taktikus...

Morfologista 2011.04.14. 22:02:21

@GL-581 g: Lehet, hogy kamu az egész párválasztás? Krisztával hazaküldetik Levit, belehal teljesen, de mégis a kapus marad, mert Dani már kiesett, így ő nem maradhat! :)

Atok 2011.04.14. 22:02:58

Csak megszop@tjak kicsit a Krisztat, a dontestol fuggetlenul Dani kikoltozik a hotelbol :)

GL-581 g 2011.04.14. 22:03:10

@beacska: LOL! Tényleg. Azta, mekkora vérengzést rendezett, valóban. :S Ő az a fajta hadvezér, aki a saját csapata után fut.

RedHotTears 2011.04.14. 22:03:22

Az most mekkora szívás lenne Krisztának, ha kimondja hogy Danit választja, ezzel kiejti Levit, majd rögtön utána bejelentik, hogy a szent ember csak erre a pár napra ugrott be, és ő is megy. Nagy hoppá.

horee6 2011.04.14. 22:03:41

@Morfologista: na ez tetszene, hadd parázzon mindenki

beacska 2011.04.14. 22:03:57

nekem is a cigány lova jutott eszembe, de azért le a kalappal Levi előtt!

Atok 2011.04.14. 22:04:06

Krisztian nem is tudja mit uszott meg

zsj 2011.04.14. 22:04:07

@Morfologista: nahát ezzel Krisztát taccsra vágnák...

@beacska: Én sem értem, mit szerencsétlenkedik ez a Szandra, csak puffogtat itt folyton, pedig olyan jól indított!

Halapennyo 2011.04.14. 22:04:15

@Morfologista: De mindenképp a Kriszta jár szarul, ha Levi is mard bent ő már nem fog bízni benne.

kisha1 2011.04.14. 22:04:28

Gabi marad:) Hajráá Levi, hozzád képest a Don csak morzsaszem a taktikában!

RedHotTears 2011.04.14. 22:04:31

@beacska: nem rajta múlott. De utálni valakit csak szívből, igazán érdemes. :)

Morfologista 2011.04.14. 22:05:06

Szandrácska a nagy taktikus még a Levit sem tudja irányítani. Megint mekkorát pusztított, ő egy igazi demolísön vumen.

GL-581 g 2011.04.14. 22:05:19

@Morfologista: Sanszos. S akkor azzal Kriszta végleg elvágja magát mindenkinél mindenkinél. Őt fúrja ki legközelebb a Don... és még egy hétig élvezhetjük Pókmajom fondorlatait. :D

zsj 2011.04.14. 22:05:46

@RedHotTears: és akkor még egy kör a kiválasztásban? megy egy lány is?
nem is rossz csavar...
már csak pár perc!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 22:05:55

Hát igen, az előzetes filmben egyedül sírt az ágyon, mindkettőt elveszítheti és rohadtul magányos lesz eztán.

Edecker Bürger 2011.04.14. 22:05:55

@neccharisnyás útonálló: Mondtam már, hogy benne vagy nálam a top10-ben!
Wuhhhh, Levi nem kicsit lépett.
@zsj: +1
De most jön a java a kókuszpelyhek, meg a számokat cipelgetősök után. Egyre hosszabbak a reklámblokkok. (Nézettség?!)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2011.04.14. 22:06:07

S ha az van, hogy akit Kriszta nem válaszott az választhat új párt. S akkor esetleg Levi Pókmajmot választja s a Pókmajom meg kibassza a Levit?

répakörte 2011.04.14. 22:06:12

@kisha1: Gabi megúszta! :DDD

Levi a legtökösebb! Nem eshet ki! Hajrá Levi!

Halapennyo 2011.04.14. 22:06:14

Most esett le pont az előbb mondta Kriszta Levinek, hogyha nem lenne biztos párja (Aliz) akkor nem ment volna csere, lehet innen Levi magabiztossága?

beacska 2011.04.14. 22:06:42

@RedHotTears: akkor ezt most írhatnád rajtam kívül 10 másiknak is, de köszönöm a különleges bánásmódot!

horee6 2011.04.14. 22:06:54

@RedHotTears: és Kriszta mellé beköltözik Juan, a karbantartó, mert senki nem maradhat egyedül párválasztás után

Mr. Moody (törölt) 2011.04.14. 22:07:15

Öngól eddig

Na mi a meglepi?

Éden Robi 2011.04.14. 22:07:22

mint mondtam, Levinek annyi.

Ditti82 2011.04.14. 22:07:32

Jaj, Szandrácska...

RedHotTears 2011.04.14. 22:08:11

Krisztának se az agya volt az a szerve, amivel ezt a döntést hozta.

énszóltam 2011.04.14. 22:08:20

hát nem lett happy end:))

zsj 2011.04.14. 22:09:26

Nahát ezzel Kroszta kitette saját magát is...

RedHotTears 2011.04.14. 22:09:32

@beacska: bocsánat. Úgy láttam te voltál az első, de biztosan elnéztem.

Ratttatattta 2011.04.14. 22:10:27

beijedt Corleone haragjától Kriszta, ennyi

Éden Robi 2011.04.14. 22:10:40

Nagy kockázat nem volt ebben a küldetésben.

horee6 2011.04.14. 22:10:48

hát kedves szerkesztők, Szendöni feladata aztán kurva nagy kihívás volt...

Morfologista 2011.04.14. 22:11:11

Dani a nagy taktikus! Nem is kellett rávennie! Kriszta beomlott a karjaiba, amint belépett. Kriszta meg magát ostorozza! Ez de szar!

Éden Robi 2011.04.14. 22:12:04

Viszont a küldetés így felolvasva kételyeket ébresztett Krisztában, miközben Dani amúgy is őt választotta volna.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 22:12:13

Na ETTŐL fognak nekiesni Daninak!! Gratula a szerkiknek! Krisztácska meg felfoghatná végre, hogy két szék között a pad alatt volt eddig is, és MOST MÁR végképp.

Éden Robi 2011.04.14. 22:13:04

Isauráék malacai szegényebbek lesznek pár répadarabbal a moslékban.

Mr. Moody (törölt) 2011.04.14. 22:13:27

Hát nem egy Murinyó ez a Levi

Szépen halt meg, na de ez kit érdekel

Morfologista 2011.04.14. 22:13:37

Egy fontos dolog viszont kiderült: Aliz gyönyörű, amikor sír! (ez pl Krisztáról nem mondható el).

will 2011.04.14. 22:13:46

Dani küldetésének teljesítésében volt bármikor aktív szerepe? Simán az ölébe esett a csaj minden erőlködés nélkül.

ga_zsi 2011.04.14. 22:13:57

Remélem a következő dani lesz!!!!!!

Ratttatattta 2011.04.14. 22:14:08

hát ez így kapusokhoz méltóan egy méltatlanul nagy POTYAGÓL volt

:)))

Levit is hozzák vissza titkos küldetéssel!

szerkesztők a k. anyátokat, ha nem!

zsj 2011.04.14. 22:14:13

@horee6: ott a pont... holnap Dani kap titkos küldetést, hogy haverkodjon össze Kristóffal...

Ditti82 2011.04.14. 22:14:27

Ez eléggé aljas küldetés volt... :(

RedHotTears 2011.04.14. 22:14:58

Levi igazi tragikus hős. Mindenki hülyének nézte, és most ő távozhat emelt fővel.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 22:15:32

Úristen! Gábor tuti meleg! Hetero pasi így nem sír!

bög 2011.04.14. 22:15:53

levi tökös volt, és a vereséget is méltósággal viselte, grat.
Ezek a sírások azért nagyon kemények, ez egy nyaralás bazz, három hét múlva találkoztok...

Répatorta 2011.04.14. 22:16:02

Rendesen sikerült lerombolni Szent Dani nimbuszát. De hát utólag nem meglepő, hogy nem ingyen jöhetett vissza.

ga_zsi 2011.04.14. 22:16:12

Azálszent niki mit bőg? Öröntáncok kellene járnia, bent maradt a danikája

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 22:16:30

Asszemén is beállok a visszázó táborba...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 22:18:17

@Éden Robi: Jajj! És mi lesz a tisztán maradt verandafolttal Korleonéék előtt?

Mr. Moody (törölt) 2011.04.14. 22:18:21

"Ebben a szájbabaszott házban bennem bízhatsz a legjobban"

:)))

Ratttatattta 2011.04.14. 22:19:16

szegény Krisztiánnak tovább kell kúrnia Szandrát

Danit pedig utoléri a kolumbiai cecelégy átka, az kurva élet

Morfologista 2011.04.14. 22:19:30

Levi visszaszól a sírból! lol

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 22:20:37

@Ratttatattta: Nem a kanári pusztul meg... izé keselyű... izé madárpók?

will 2011.04.14. 22:20:45

Dani új küldetése az lesz, hogy reggelizzen minden nap rendesen, és figyelje a madarakat.

tryclops 2011.04.14. 22:21:21

és a Don már szervezi a Gábort :DD

bög 2011.04.14. 22:21:24

lol, a don viselkedése klasszikus
"aratsz egy temetésen? te aztán jó nagy geci vagy!" /ford fairlane/

ga_zsi 2011.04.14. 22:21:27

Remélem Gabi nem dől be ennek e szentbeszédnek!

horee6 2011.04.14. 22:21:29

na, Korleone mindjárt tesz egy visszautasíthatatlan ajánlatot...

teddyde 2011.04.14. 22:21:38

Na a jászkarajenői Higuíta gólt kapott Soroksárról...

horee6 2011.04.14. 22:22:24

viszont mostantól Ádámék nem kutyapicsázhatják Krisztát, mert bent tartotta a kis Szendönit

Ratttatattta 2011.04.14. 22:22:34

Corleone Gábornak:

"szükséged lesz ránk, mert később majd kérni fogunk tőled egy szívességet"

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 22:23:02

Gábort születésnapi ajándékként beszippantja a maffia. Ecsém!

ga_zsi 2011.04.14. 22:23:54

Krisztike szerelmes a danikába, pedig veszett fejsze nyele.

will 2011.04.14. 22:24:34

kriszta 3 napja elmondta, hogy Danit választja. Most meg mindenki meg van lepődve? Egyszer őszinte valaki, máris geci lesz belőle. :)

kisha1 2011.04.14. 22:25:01

Na most már tényleg nagyon hányinger ez a Corleone! Az első mondata, hogy szükséged lesz Rá(m)nk, hát ki ez az ember, remélem hazatakarodik az összes mocskával együtt!

foxglove (törölt) 2011.04.14. 22:25:07

Ez hatalmas. Kurva jól van "megírva" ez az egész.

Ratttatattta 2011.04.14. 22:26:03

na gyerünk, hátha vissza lehet sírni Leventét még

legalább egy hányás erejéig

zsj 2011.04.14. 22:26:17

A "szamuráj" megszólalt: "Az örök barátság és az igaz szerelem közül kellett választania".
ÓRIÁSI!!!!!

Ditti82 2011.04.14. 22:27:05

Már megint exlakó megy be?

teddyde 2011.04.14. 22:27:05

hoppá, niki meg a táncoslábú nyomták a mödansziéban

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 22:27:08

Tetszik HÉ fekete-fehér rucija.
Na, má megint ismerőst kapnak vissza? Ojje!

browncat 2011.04.14. 22:27:08

A végén még összeáll a Don és Pókmajom..:P

Mr. Moody (törölt) 2011.04.14. 22:27:09

Na még jön Kata is majd vissza

Niki meg leharapta a Krisztián arcát

kisha1 2011.04.14. 22:27:13

Én Kriszta helyében önként hazamennék szégyenemben!

Morfologista 2011.04.14. 22:27:15

Nna, csak kell nézni jövőhéten is. :)

Ljubica 2011.04.14. 22:27:20

A Király megbolondult. Már saját magának is hazudik és el is hiszi.

horee6 2011.04.14. 22:27:20

hm, Krisztián-Niki medencés dugás a jövő héten...

Répatorta 2011.04.14. 22:27:35

@foxglove: megdolgoztak a szerkesztők a pénzükért

Ratttatattta 2011.04.14. 22:27:40

hoppáré Krisztián-Niki smár volt az ott?

na akkor Szandra jövő héten kaszabolni fog, ha nem tud taktikázni, akkor Niki helyében kulcsra zárnám az ajtót este, mert Szandra megmetszi

TeddKiAblakba 2011.04.14. 22:27:43

@kisha1: Ezzel megváltotta a jegyét.

GL-581 g 2011.04.14. 22:27:49

Bolondként jött, királyként távozott.

Levente, minden elismerésem!

Atok 2011.04.14. 22:28:06

Vegul meg Szandra menti meg a Dont...

tryclops 2011.04.14. 22:28:09

Kit is rakott ki eddig még védett ember Danin kívül? Tündét? Norbit?

Mr. Moody (törölt) 2011.04.14. 22:28:11

Velevet cikk élesítve a JKJ Maradona-ról

bög 2011.04.14. 22:28:52

@Morfologista: pont az volt az érzésem vmelyik nap, hogy lecsengett a műsor, de egy lófaszt, megint nagyon izgi lesz! Abszolút értem, hogy a rénszarvasbaszók miért vannak rákattanva

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.14. 22:28:59

@Répatorta: Mondom én, hogy az eddigiek közül az egyik legjobb.

Savafan 2011.04.14. 22:28:59

@teddyde: szerintem hosszabb haja volt. copfban a háta közepéig ért

RedHotTears 2011.04.14. 22:29:18

@browncat: nekem is ez jutott eszembe, közös erővel hazaküldik a két csalfát. :D Nem túl esélyes, de legalább lenne műsor.

zsj 2011.04.14. 22:29:28

juhúúúú!!!! na jövő héten se lesz dr csont...

beacska 2011.04.14. 22:29:46

Gábor kezetfogott Kristóffal, de Ádámmal nem

répakörte 2011.04.14. 22:30:01

@GL-581 g: Egyetértünk! RESPECT LEVI!!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.14. 22:30:28

Kedves Lakatos Márk!
Ha olvasod ezt kérlek válaszolj, hogy mi az atyaúristen járt a fejedben amikor ezt az outfitet megálmodtad T69-re?? És a haja? Mint Mézga Géza felesége

bigél 2011.04.14. 22:31:16

Megsirattam Levit. Nem hittem, hogy egy valóságshow ekkora érzelmeket bír kiváltani belőlem, de mégis.

Szép volt, fiú!

Ljubica 2011.04.14. 22:31:20

@zsj:
Te is "feláldozod"? :) Én is. Puffogok is mindig, bár már láttam, de így mégis más (lenne).

horee6 2011.04.14. 22:31:33

@kisha1: miért, megmondta neki, hogy Szendönivel akar lenni. A szívével döntött, nem az eszével. Levi tökös volt, de hibázott. Szar helyzetbe hozta Krisztát, aki rosszul döntött. Egy lehetséges szerelemért nem adnék fel egy barátot. Már ha vannak ilyenek egy ilyen mű környezetben.

répakörte 2011.04.14. 22:31:48

@Éden Robi: Don Gábor, ez jó!

Remélem, Gabi - már csak Leviért is - megnyeri!

teddyde 2011.04.14. 22:32:23

@GL-581 g: na azért nem kell a hülyékből királyt csinálni, csak azért mert egyszál faszban rohant be a kaktuszok közé...

candyperfumegirl 2011.04.14. 22:32:34

@zsj: Kristóf aranyköpéseit ki kéne adni bőrkötésben! :D

szepi79 2011.04.14. 22:33:56

@GL-581 g: én még gondoltam is, hogy be fog állni bigfoot mögé, de aztán legyintettem, hogy á, nincs neki annyi töke. aztán volt. maxiriszkept levinek.

bigél 2011.04.14. 22:34:39

@neccharisnyás útonálló: szerintem simán sír. Nekem az jutott eszembe, hogy ez az a klasszikus férfibarátság, amiről a régiek írnak.

Persze éehet csak azért, mert én is azon megátalkodottakmközé tartozom, akinek Gábor nagyon is bejön. ;)

will 2011.04.14. 22:34:48

ez az ádám gyerek nem figyel arra, hogy fiú haverokon kívül csaj is kéne a bennmaradáshoz...

zsj 2011.04.14. 22:35:04

@candyperfumegirl: nem tartom elképzelhetetlennek... :):):)

browncat 2011.04.14. 22:35:09

@RedHotTears: szerintem lehetséges lenne, mert Niki mostanában kiakasztotta a Dont az őszinteségével stb. De lehet ez is csak kamu és a pókmajom ellen így szervezkednek.pl: Nő jön jövő héten és Niki is meg Pókmajom is Corleone mögé áll így rakják ki a Pókot...

kisha1 2011.04.14. 22:35:18

@horee6: ez igaz, de nagyon naív nő ez a Kriszta. Én már tegnap is megmondtam h Dani amúgy nem választotta volna, ha Niki (aki Dani szavai szerint végig stabil párja volt, még kiesése előtt) nem a Don párja jelenleg. Kezdettől gyanús volt, hogy ráállt Krisztára, na ez van, mind1 má'.

répakörte 2011.04.14. 22:35:41

@bigél: Én is megsirattam Levit.
Komolyan mondom, nem hittem, hogy ennyire de ennyire jó EMBER!

Kriszta meg... a jóbarátja helyett egy olyan embert választ, akivel még csak éppenhogy alakul valami (már ha ezt annak lehet nevezni)????? Eddig bírtam Krisztát, de ez most egy kiba**ott szar döntéss volt.

will 2011.04.14. 22:38:37

@teddyde: én sem értem miért kell Levit "piadeszkára" állítani.

bigél 2011.04.14. 22:39:01

@répakörte: nehéz helyzet, én nem hibáztatom. odáig van Daniért. ráadásul utána jött a feketeleves. tényleg sajnálom. bármelyiket küldte volna el, mindenképp szar helyzetbe kerül.
a szerkik vajon miért rá élezték ki az regészet, miért ő volt a titkos küldetés alanya?

Homeoffice 2011.04.14. 22:40:05

Van egy apró probléma, és Krisztácska ezt nem vette észre.
Ha Danit választja, akkor a Don csapata 5 főre duzzad (Niki nélkül is minimum négy)
+ meggyőzhetők.
Megint kezdődik a "listázás".

zsj 2011.04.14. 22:40:15

Krisztát eddig se fogadták be Ádámék, eddig is teljesen értelmetlen dolog volt, hogy be akart kerülni közéjük. Innentől erre semmi esély, plusz még a régi barátai se bíznak meg benne. Szuper húzás volt. Gratulálok.

Bár még jó lehet bábnak, ha hajlandó rá.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 22:40:16

Ezt én is megkönnyeztem.

Jenni meg faarccal... láttátok?

exilis 2011.04.14. 22:42:02

Ez a műsor a magyar realitytörténelem csúcsa, ekkora drámát mint a mai is, huh.

Edecker Bürger 2011.04.14. 22:42:18

@mosoly73: Igen, de nem leszarom arca volt, hanem teljesen üres.

horee6 2011.04.14. 22:43:15

@kisha1: hülyeséget csinált Kriszta, de el lehet fogadni a döntését, bár én tuti nem ezt tettem volna. Szendöniről nem tudok nyilatkozni se jót, se rosszat, nagy nulla az arc.

dráma megvolt a hétre, jövő héten jön a szex

beacska 2011.04.14. 22:43:34

Ki jön vissza? láttátok???

répakörte 2011.04.14. 22:43:54

@mosoly73: Láttam. Jenny biztos csak Kristófot bírja. Én csak nézem ezt a műsort, idősebb is vagyok, mint ő, nem is ismerem Levit, mégis sírta. Biztos én vagyok túl érzékeny.

mani07 2011.04.14. 22:44:09

arra azért kiváncsi lennék, hogy ha Kriszta nem Danit választja, közlik-e, hogy titkos küldetése nem sikerült...vagy szabadon kutyázhatóvá hagyják Krisztát.

foxglove (törölt) 2011.04.14. 22:44:22

@beacska: nem láttam, de szerintem csak a castingról valami ismerőse Nikinek

Edecker Bürger 2011.04.14. 22:45:05

Levi csak utólag nézve lépett rosszat. Don mondta jól: ha akkora barátja volt, miért nem őt választotta (mármint a Kriszta). Nem piedesztál, de Levi gerincessége és emberi tartása nagyon tetszett. Kár érte, most kezdett volna játszani. Gábor meg őszinte könnyeket sírt, most muszáj még ebbe is egyeseknek belekötni?

beacska 2011.04.14. 22:45:30

@foxglove: bekeretezett képpel hadonásztak, nem?

www.gyarixenon.hu · http://www.gyarixenon.hu 2011.04.14. 22:45:31

@Ljubica: Honnanhonnan? Tiszta ideg lettem hirtelen! :)

zsj 2011.04.14. 22:45:38

Én kezdem megszeretni Kristófot. Olyan cuki. Mint egy nyolcéves gyerek. Próbálja kifejezni magát, szépen artikulál, csillog a szeme, ha püfölheti Jennit mondjuk ezt megértem) :):):)

Morfologista 2011.04.14. 22:45:43

@foxglove: Én is így vettem le. Új játékos, de Nikinek ismerős és szimpatikus a castingról.

mani07 2011.04.14. 22:45:47

amúgy pedig szerintem Levi tisztességes játéka kár, hogy nem ér célba. Illetve úgy gondolom, hogy ő ki akarta rángatni Krisztát a pad alól, de sajnos Kriszta nem lát semmit, mert éppen Ádáméknak akar megfelelni.

répakörte 2011.04.14. 22:46:00

@bigél: Csak azért hibáztatom, mert szerintem ha egy jóbarát és egy - még csak szerelemnek sem nevezhető -kezdődő viszony közül én biztos, hogy a jóbarátot választanám. És ahogy Kriszta is mondta a műsor végén, még csak nem is ismeri Danit.

horee6 2011.04.14. 22:46:12

@Edecker Bürger: két dologra is gondolt egymás után:
1. belégzés
2. kilégzés

RedHotTears 2011.04.14. 22:47:16

@browncat: nem hiszem hogy meg tudnának ennyire bízni a másikban. Mindenesetre ha az ott tényleg Niki volt és nem egy új szőke csaj, akkor a Don Krisztiánt fogja a legnagyobb ellenfélnek tekinteni és őt akarja előbb kitenni. Szandrát majd utána. :)

horee6 2011.04.14. 22:47:16

Ez a Krisztián nem azt mondta beköltözéskor, hogy le akarja szúrni az összes puncit?

mani07 2011.04.14. 22:47:21

ha valaki ratyi a házban sztem tuti Ádám az, kedvencem a múltkori jelenet, amikor Dani a medencében egy matracon fekszik, Ádám pedig rajta vacakol....

Edecker Bürger 2011.04.14. 22:48:04

Az Ádám (pedig tetszik a játéka) most gusztustalan volt, mint a keselyű, szabad prédát talált.

zsj 2011.04.14. 22:48:36

@Edecker Bürger: Szerintem is csak utólag rossz döntés. Bátor döntés volt. Ha Kriszta őt választotta volna, azzal Levi végleg megnyerte volna Krisztát, kivívta volna a Don elismerését, és a barátaiét is. Az első helyre ment. Nem jött össze. Kár.

énszóltam 2011.04.14. 22:48:54

@zsj:
én azért ahogy elnézem ezeket az érzelmi kitöréseket ennyire tiszta fejjel nem tudják átgondolni

Edecker Bürger 2011.04.14. 22:49:25

@horee6: Lehet hogy számolt is közben?

énszóltam 2011.04.14. 22:50:52

@horee6:
surranó pályán még a végén le is rendezi mindet, amíg a faszik egymással vannak elfoglalva:))

RedHotTears 2011.04.14. 22:51:17

@bigél: talán mert őket tartották szétszedhetetlen párosnak, akik végigvihetik a játékot együtt. Még ha Levi kalandozott is erre-arra, szar helyzetben mindig Krisztát választotta volna.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 22:51:33

Igaz, Jenni teljesen üres fejű. Még Nikit is meghatotta az esemény, Pók is lefagyott, Aliz teljesen odavolt, ez meg ... hmm mi lesz vajon a vacsora ma?

Talán valami celeb jön be. Kinek örülne Niki? Pákónak? :)

RedHotTears 2011.04.14. 22:51:49

@RedHotTears: mármint a szerkesztők gondolhatták így.

fairytale 2011.04.14. 22:51:57

@beacska: Szerintem Kata. Vagy Pista.

zsj 2011.04.14. 22:51:58

@énszóltam: szerintem sem tudják tiszta fejjel átgondolni. LEvi túltaktikázta magát, de ettől még nem volt olyan rossz gondolat. Csak kockázatos.

Skanoja 2011.04.14. 22:52:09

Krisztát nem nagyon bírtam eddig sem, de ezzel a döntésével most még unszimpatikusabb lett. Tudom hogy milyen mikor az ember szerelmes, de szerintem annyira látszik hogy Daninak ő nem jelent semmit sem... ha másért nem, legalább emiatt Levit kellett volna választania.

exilis 2011.04.14. 22:52:42

Az előzetesből nektek is vmi olyasmi jött le, hogy Niki és a táncos smaci, erre Corleone és Szandra összefog a táncosláb ellen?

will 2011.04.14. 22:53:22

úgy beszéltek ezekről a mukikról, mintha nem kurvasok pénz lenne a tét, hanem egy rózsafüzér, egy rőf mirha és két eccarvú...

horee6 2011.04.14. 22:53:37

@énszóltam: mondjuk jó esélye van, mert nem nagyon van ellenfele, a fél brigádhomokváriként viselkedik

bia79 2011.04.14. 22:54:12

@bigél: én is sugárban végigbőgtem a második felét... omg, sosem gondoltam volna, hogy képes vagyok elérni az érzelgősség ilyen mélységeit, hogy egy valóságsón (ami ráadásul nem is élő) duzzadtra bőgjem a szemeimet... :))

Levié a maximális tisztelet, 19-re lapot, szerintem zseniális húzás volt, még ha nem is jött össze :)
eddig is nagyon szerettem Levit, a mai nap után még pláne, hiányozni fog a műsorból... így Gábor továbbjutásának sem tudok annyira örülni, pedig ennek szurkoltam a leginkább.

azért remélem, azok, akik végig Gábort kutyázták, a mai adás után rájöttek, hogy negyedannyira sem szar arc, mint amennyire annak vélték.
nagyon korrekten viselkedett. szerintem a sírása is rendben volt, láttam én már sok férfit így sírni, olyanokat, akik évekig, évtizedekig elfojtották magukban, aztán egy hirtelen helyzet hatására egyszer csak kijött.

Most már akkor kétszeresen is hajrá Gábor!:) Ja, és végre ma nem adták rá idióta tökfödőt, úgyhogy egész emberien festett, bár az elég mókás volt, hogy 5 hosszú nadrágos, cipős fazon közé odaállították halászgatyában és strandpapucsban :DD

Edecker Bürger 2011.04.14. 22:54:25

@horee6: Persze, de úgy: eegy, mi is jön utána? Jaaa, kető (sic).

Skanoja 2011.04.14. 22:54:50

@totorohun: Ha így lesz, lesz némi érdekesség jövőhéten is!

Ljubica 2011.04.14. 22:54:59

@will:
Eddig nem is kellett neki...

bigél 2011.04.14. 22:55:19

@répakörte: nehépz ez. valszeg én is a barátot választottam volna. vagy nem? a fene sem tudja.
mindenesetre Levitől ez egy emlékezetets lépés volt, szeretem az ilyen embereket, aki tudnak kockáztatni a cél érdekében, ugyxanakkor másokra is gondolnak. (bár persze Kriszta nyiván másvéleményen van.)

beacska 2011.04.14. 22:55:41

@mosoly73: jajjj, remélem, nem celebeznek! de nem hiszem, mert at RTL és a TV2 már hajbakaptak egymással az összes élő és alig élő hírességen. Nem nagyon maradt már a viasatnak, kénytelen kitermelni a sajátjait.

horee6 2011.04.14. 22:56:10

@Edecker Bürger: és ezek is a szemhéjára vannak írva belülről

beacska 2011.04.14. 22:57:06

@totorohun: én úgy láttam, előbb ment Szandra Ádámhoz kuncsorogni, és csak aztán dühödött be a Niki: "láttátok őket?"

fairytale 2011.04.14. 22:57:32

@neccharisnyás útonálló: Dehogynem. Ez egy barátság, és láttam, én már heteró pasikat így bőgni! Sőt!
Egy pasi miért ne bőghetne őszintén? Ez pont olyan előítélet, mint hogy az a nő kurva, aki szereti a szexet és érzelmek nélkül is lefekszik valakivel.

mani07 2011.04.14. 22:57:56

@bigél: itt a játékot megnyerni, mert azért mégicsak ezért gyött a Kriszta is Levivel tudja, kint mewg lehet szerelembe esni az ornitológus professzorral.

www.gyarixenon.hu · http://www.gyarixenon.hu 2011.04.14. 22:58:46

@Ljubica: Nagyi, Te vagy az? Feküdj le aludni, reggel korán kell kelnünk. Tudod, holnap reggel 4-kor kezdődik a kapálás. :)

foxglove (törölt) 2011.04.14. 22:59:06

Elolvastam a Velvetes cikket Leviről és Levi kurva jó fej.

répakörte 2011.04.14. 22:59:36

@bigél: Én is az ilyen embereket szeretem. Levi és Gábor nem adják el a lelküket a pénzért. Sajnálom, hogy nem ismerem őket.

Levi a király!

bigél 2011.04.14. 22:59:47

@bia79: remélem én is, hogy bent marad, nekem szimpatikus.

amúgy én filmeken simán sírok, ha olyanok, de a valódágshow-n??? ez neke is új. de hát ez van, ez legyen a legnagyobb hibám. (sajna nem ez.)

fairytale 2011.04.14. 23:00:04

Nyugi, Levente tutti visszajön!

mani07 2011.04.14. 23:00:27

@foxglove: Levi jó fej, sajnos az ilyen jóravaló fiúkat szokták átverni. Ez pedig egy iskolapélda volt....

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:00:51

Egyelőre - hangsúlyozom egyelőre, mert ki tudja mit hoz a jövő - beállok a Gábor-fanok táborába. Majd a haját letakarom a tévére terített kisvakondos horgolt terítővel.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 23:01:39

Okosabb lett volna Levit választani, a játékhoz biztos párnak, és Dani, ha valóban érdekli őt odakinn megkereshette volna. Nem itt kellene szerelmet kezdeni. Ja és tegnap este csak Kristóf és Jenny tette fel a kezét arra, hogy lehetséges-e helyben a szerelem kialakulása!

Nehogy Kovács Lázár celeb szakácsot küldjék be, mert megindul a szaporulat. :)

fairytale 2011.04.14. 23:02:10

@mani07: Nem verte át!!!!!!! Megmondta. És azt is, hogy szerelmes Daniba. Csak nem így mondta ki.

bigél 2011.04.14. 23:02:28

@mani07: nem verték át szerintrem, igazából ez a szép benne, hogy jól tudta, hogy milyen kockázatot vállal, de mégis megtette. tudta, hogy benne van a pakliban erősen, hogy ő megy.

webmestar 2011.04.14. 23:02:39

Szerintem Levi azért nem volt annyira jó arc ezzel a döntéssel. Átkúrta Alízt, eléggé megszopatta Krisztát és hát Gábornak sem olyan jó, hogy nem maradt ott. Egyetlen dolgot becsülök benne, hogy Krisztiánt nem küldte haza, hiszen többször is mondta, hogy őt bírja és itt hármuk közül kell valakinek mennie. Ezt bevállalta, de azért okozott itt maradandó sebeket.

exilis 2011.04.14. 23:03:19

Már előre röhögök mit ír holnap sixx Pinokkina mai kinézetére :D

horee6 2011.04.14. 23:03:32

csíptem eddig is Levit, de most bemondta, hogy a Bayern a kedven csapata, és Oli Kahn a példaképe, így még inkább frankó csávó

Homeoffice 2011.04.14. 23:03:37

Krisztácskának szerintem még aznap odaküldhették a gyalogsági ásót.
Gábor-fan +1.
Jah és Én azt az Ádámot lebasztam volna az elsőről konkrétan.
(Ádám a politikus pálya kifizetődöbb..)

Répatorta 2011.04.14. 23:04:35

Szegény Új(volt)Szandra, már ott elvágta magát, hogy Danit hívta kirándulni. Most már tudjuk, hogy ebből egyenesen következett Kriszta harmadiknak és az, hogy a kettő közül kit küld haza Dani. És még gondolkodó arcot is vágott a választásnál, pedig nem volt min agyalnia.

beacska 2011.04.14. 23:04:42

@mani07: nem lett átverve. Kriszta 2 napja szólt neki, sőőőt, még aznap is kérdezte, hogy biztos-e a hely Alíz mellett. Én úgy láttam, egy szavába került volna...de Levi mégis nekifutott, és dobbantott...

Kriszta nem hibás. 25 évesen miért választott volna egy 21 éves srácot, egy 32 éves helyett?

Elérkezett az idő, hogy felvessem a problémámat: ami a kor. Igen is, van egy berögzött szokás a nők és a férfiak korát illetően, amin nehéz átlépni. Ez történt most is...szerintem

mani07 2011.04.14. 23:04:44

@fairytale: a jófiúk mindig, de mindig megszívják. A Kriszta féle csajok is persze....Levi ki akarta rángatni őt abból, hogy másoknak megfeleljen, nem sikerült. Egyébként pedig a pénzt csak Levivel vihette volna el Kriszta, végülis azért jött nem? Dani rá sem b..iik, nem veszi észre?

Skanoja 2011.04.14. 23:05:26

Én is elolvastam a Velvetes cikket Levi kieséséről, ez a legjobb rész:
"...Ezután Szandránál kötött ki, akivel szintén nem történt semmi, hiába nyögdösött az ágyban. "Szöszi annyira féltékeny volt, hogy az ajtónk előtt hallgatózott, Szandra pedig meg akarta tréfálni. Úgy érzem, ez sikerült is" – magyarázta Levi, akinek eddig csak komoly kapcsolata volt." :DDDD

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 23:05:42

@Edecker Bürger: Szóval horgolsz? Nem árultál mostanában tévét? :))

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:06:35

@mosoly73: Tudtam, hogy te tudod miről van szó. Van már egy pipacsos horgolt is.

mani07 2011.04.14. 23:06:39

@beacska: pont Kriszta viselkedése olyan, mintha ovis lenne, jaj vajon most szeretni fogank? Jaj most leszel a barátom? és a párom? ha egy kicsit is érettebb, rájön arra, hogy Dani a kezdetektől le sem szarta....

RedHotTears 2011.04.14. 23:07:06

@fairytale: ezért nem is tudok haragudni Krisztára. Épp elég büntetés neki az a lecke, amit kapott.

mani07 2011.04.14. 23:07:28

@Ljubica: a vaterán egy Thomson tévét?

Varbaro 2011.04.14. 23:07:38

haha hogymegmondtam előre...

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:08:53

@mosoly73: Azért a linkért örökké hálás leszek.

beacska 2011.04.14. 23:09:01

@mani07: nekem Dani jön be innen a leginkább (Levi a fiam lehetne-és még csak nem is az első jól sikerült randim gyümölcseként), úgyhogy inkább nem nyilatkozom. Csak megjegyeztem, hogy én megértem Krisztát ;D

Ljubica 2011.04.14. 23:09:45

Dani, a ravasz bakonyi betyár....
Ez nagyon sunyi húzás volt. De gyomorforgatóan tökéletesen végrehajtotta. A szeme sem rebbent.
Mondjuk, máskor sem.

bigél 2011.04.14. 23:10:00

@beacska: nem ismerem Krisztát, így cak találgatok, de szerintem nem feltétlenül a kor miatt szimpatikusabb neki Dani. Vagyis nem szimpatikusabb, csak férfiként ő mozgatta meg, és ez alapján döntött.
Én nem tartom ezeket olyan hú de nagy különbségeknek.

RedHotTears 2011.04.14. 23:10:53

@totorohun: ráadásul új jelzőt kell találnia Daninak, mert a Szent ezentúl Levié. :)

fairytale 2011.04.14. 23:11:23

@beacska: Én simán a fiatalabbat választottam volna! Még sosem volt idősebb pasim! :-)))))))

Répatorta 2011.04.14. 23:12:03

Az utólagosan innen okos tanácsokat osztogatók elfelejtik, hogy ezek már több hete össze vannak zárva egy kis közösségbe, egy eléggé kis területen. Teljesen megváltoznak ilyenkor az emberek, más lesz az értékrend és önkéntelenül is felértékelődnek az érzelmek (és jelentkeznek a döntésnél). És ez egyre inkább döntő tényező lesz.

beacska 2011.04.14. 23:12:46

@bigél: öööö, egy 25 éves csaj már túl van az erkélyen hányáson. Nem mondom, hogy családalapításon töri a fejét, de már más mozgatja. És így azért sok van köztük lefelé.

Ljubica 2011.04.14. 23:12:56

@Als:
Te vigyázzá' a szádra, kisonokám, mer' beleállok, azt' holnap meg a szálkás kapát kapod megint, azt' ríhacc! :)
Privátban. :)

beacska 2011.04.14. 23:13:33

@fairytale: :))) az én férjem is fiatalabb, de elenyészően. Az év azért megegyezik ;D

beacska 2011.04.14. 23:14:56

én azt gondolom, az utolsó 5 párnál a srác lesz idősebb. Be fog ez állni! ;)

bigél 2011.04.14. 23:15:37

@beacska: lehet csak azért gondolom így, mert én 25 évesen még eléggé komolytalan voltam, mondhatni későn érő típus.

beacska 2011.04.14. 23:17:51

@bigél: én az eddig itt látott Krisztából, Leviből és Daniból indultam ki. És bizony hozzájuk tartozik a koruk is. De ez már régen motoszkált bennem, hogy nem valók ők egymáshoz. Ez kiderült a Szandra-ügyből is.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 23:19:25

@Edecker Bürger: ugyan! Szívesen! Én is kaptam, továbbítottam. Persze mindennap kapok sok hülyeséget, de keveset továbbítok, ezt viszont úgy éreztem kötelező, mert ütős!

Most jut eszembe, gratulálok a Levi távozására tippelőknek! Persze nem így volt kigondolva. Én se hittem, hogy ma sírni fogok egy hülye tévéműsoron!
Talán ha Levi megmondja a Krisztának, hogy mögötte marad, lett volna ideje gondolkozni és nem stresszben rosszul dönteni.

bigél 2011.04.14. 23:19:31

@fairytale: mondjuk ez érdekes, mert majdnem azt mondtam, hogy nekem sem, de aztán rájöttem, hogy 21-22 éves koromban még pár évvel idősebbek voltak a favoritok, kédőbb jöttek a velem egykorúak, majd az idő műltával a fitalabbak.

úgyhogy mégis lehet abban valami, amit beacska írt.ha nem is tudtaosan, mert nem voltam még elég komoly, de abban az időszakban én is az idősebbekre buktam.

bia79 2011.04.14. 23:19:38

@Edecker Bürger: :)))

Gábor sírásában az is benne volt szerintem, hogy Levi csakis miatta esett ki, azért mert őt akarta menteni... és itt nem (sem) volt igaza a Donnak, amikor azt mondta, tudja, mit érez Gabi, mert ő ezt már egyszer átélte. a nagy túróst! lehet, hogy elvesztette a legjobb barátját egy igazságtalan és váratlan szerkesztői húzás miatt, de Gábor mellől úgy esett ki az egyetlen benti támasza, hogy az miatta áldozta fel magát.

Ljubica 2011.04.14. 23:20:19

@Edecker Bürger:
én írtam és tudnék erről mesélni... sajnos. (Ádám)
Off:
Micsináztak a káposztasalátával az otthoni népek? Belapátolták és dicsérték, rendesen?:)
On

Morfologista 2011.04.14. 23:20:55

Na most, hogy mindenki talán kicsit lehiggadt, nézzünk egy kicsit a dolgok mögé:

- vajon Levi valóban egy hős? ő találta ki egyedül a tervet, amiről nem szólt senkinek? vagy az is lehet, hogy utasítást kapott?
- vajon miért van az, hogy évikének sikerül kitalálni minden egyes alkalommal a választás sorrendjét, úgy, hogy a kavarógép maradjon a végére?
- és ha Levi nem mondta el senkinek (nem olyan jó színészek a többiek, hogy ebben kételkedjünk), akkor a szerkik vajon honnan tudtak róla, hogy Levit kell a végére hagyni?
- elképzelhető-e, hogy a forgatókönyvírók utasították Levit a kavarásra egy esetleges későbbi visszatérés ígéretével?
- Melyik a valószínűbb? Levi megtáltosodott és hősként pofán rúgja magát, annak ellenére, hogy biztos helye van Aliznál, és majdnem biztos helye pókmajomnál, vagy az, hogy a szerkesztők manipulálnak mindent?

Nekem kicsit gyanús, hogy túl hirtelen lesznek itt nagyon okosak egyes nem nagyon okos emberek.

R.I.P. Levi

fairytale 2011.04.14. 23:21:39

@bigél: Nekem 22 évesen sem! :-)

bigél 2011.04.14. 23:23:13

@Morfologista: mondjuk ezten én is elgondolkodtam a műsor közben, hogy túl jó a dramaturgia Bár mindegy lett volna mikor választ, ez a kettős mindenképp meglett volna, de így ütőebb volt.

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:23:34

@Ljubica: A típust - ha jól vettem ki egy korábbi kommentedből - ismered. Ezek tényleg ilyenek?
Off: alig van már, testületileg közölték, hogy pont olyan, ha nem jobb, mint a bizonyos gyorsétteremben. De ezek amúgy is sáskák. On.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 23:24:21

Borzasztó, hogy amikor frissítem az oldalt - mivel lassú a gépem - állandóan az első fotón lévő Pinokkina fancsali képét kell néznem, amíg tölt. :(

fairytale 2011.04.14. 23:24:50

@Morfologista:
- Levi valóban hős! Ezt ne vedd el tőlünk! :-)))
- Évikének azért sikerül eltalálni, mert ők azért látták, mi folyik bent és hallották, és tisztában voltak azzal, ki mit csinál majd. Lehet, hogy akkor még nem volt megvágva, de abban biztos lehetsz, mindenkire rá volt állítva egy kamera és egy ember. És mivel Levi Szandi mögé állt volna, így is okozott volna meglepit. De lehet, dünnyögött magában.
- Levi vissza fog jönni!

Ljubica 2011.04.14. 23:25:06

@mani07:
:)))
Szerintem Kriszta most rájött. Először azt hittem, hogy azért ül le Gáborhoz, hogy szövetkezzenek.
De valószínűleg - megint - túlbonyolítottam, egyelőre csak szabadkozott. De hátha később...

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:25:24

@bigél: Nem lehet esetleg, hogy előtte le kell adniuk a szerkesztőknek, és azon már nem változtathatnak? Csak ezt mi nem tudjuk.

Morfologista 2011.04.14. 23:25:57

@Morfologista:

- ráadásul mi értelme lett volna a Dani missönnek, ha Levi nem oda áll? Lett volna dráma? Ért volna bármit is egy ilyen béna misszió, amire egy gyufaszálat sem kellett Daninak keresztbe tennie? Levinek muszáj volt Kriszta mögé állni, és szerintem nem önszántából.

lentilky 2011.04.14. 23:26:03

Levit elvileg azért is hagyhatták a végére, mert végig arról szólt a megbeszélés, hogy "ő" lesz, aki kiejti a Salsamestert...az "nyílt titok" volt.

beacska 2011.04.14. 23:26:50

@Edecker Bürger: mint a VV-ben? hmmm...nem rossz felvetés! lehet!!!

fairytale 2011.04.14. 23:28:21

@Morfologista: Azért az is érdekes lett volna. Levi kiejti egy haverját egy ilyen dolog miatt, Kriszta beborul és vajon vissza akar-e menni Levihez.
És azért Krisztát választották Daninak, mert ő tünt a legerősebbnek Levivel és őt utálta Dani legjobb barátja.

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:28:53

@beacska: Azt nem tudom ott hogy van (bár teljesen képben vagyok, a Hajni hogyvoltjait olvasva) mert nem érdekel.

rafijo 2011.04.14. 23:31:07

@Morfologista: Levi egy tök szintjén mozog. Ezt mondom már napok óta. Gábor a másik tök. Nem véletlenül sírt annyira.

bia79 2011.04.14. 23:31:41

@Edecker Bürger: én is erre gondoltam a műsor közben, hogy előtte biztos le kell adniuk, ki mögé fognak állni, és azon ad hoc módon már nem változtathatnak

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:31:42

Hoppá, most esett le egy tantusz. Dani már a randi előtt eldöntötte, hogy Szandi2-nek mennie kell. Különben nem Krisztát viszi, nem volt jelentősége. A küldetés tükrében ez így még érdekesebb.

Morfologista 2011.04.14. 23:33:02

@Edecker Bürger: Mondjuk ez igen nagyon valószínű. Most hogy így visszagondolok, sosem épült taktika arra, hogy menet közben döntik el, hogy hova álljanak. Ezek szerint nincs lehetőség a párválasztón párt választani, mert akkor valóban számítana a sorrend, a később jövők több információval rendelkeznének, ami non-fair. És így valóban meg lehet rendezni a drámát a párválasztóra igen egyszerűen.

Ljubica 2011.04.14. 23:33:44

@Edecker Bürger:
Még ilyenebbek. :(
Bár megkockáztatnám, hogy a Don úgy bróker, ahogy én. Esetleg kezdi. Alapanyagnak mindenesetre kiváló.
Most bontogatja a szárnyait. Gondolhatod, mi nő ki belőle később...
Off:
"mint bizonyos gyorsétteremben"? komolyan? várjál, ez most dicséretnek számít? nadehát direkt házi készítésű (+ véráldozat, ugye...)

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:33:54

@bia79: Más magyarázat nincs, hogy tudnák különben a sorrendet úgy kitalálni (mert amit néznek-hallanak nem elég), hogy izgalmas legyen.

rafijo 2011.04.14. 23:35:18

Levi abban bízott, hogy Krisztánál elmegy a kép. Hát nem sok köze volt a taktikához. Ezt szerencsejátéknak hívják. Tegnap szidtam a szerkesztőket, mert biztos voltam benne, hogy Danit hazaküldik és azért sír mindenki. Nem számítottam Levi "eszére".

Morfologista 2011.04.14. 23:35:31

@Edecker Bürger: Ezek után már azt is el tudom kérdezni, hogy a Dani misszió biankó volt és csak a feszkó miatt kellett bedobni a mission-t. Bárkivel került volna össze Dani, a párválasztás napján megkérdezik, na kihez állsz, és azt a levelet felolvastatják vele...

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:36:00

@Ljubica: Igen, de a megrendelés arra szólt, három betűs. Én mondjuk még nem ettem ott, nem volt etalonom, amit csináltam abból meg nem ettem.

Morfologista 2011.04.14. 23:36:05

kérdezni=képzelni :D Na megyek lefekszem. :)

rafijo 2011.04.14. 23:37:31

A nap mélypontja HÉ. Ennyire rosszul még nem nézett ki egyik részben se. Még mindig kavarog a gyomrom. Bár lehet, hogy a heringtől van? :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 23:37:33

Túl naiv vagyok ha én azt gondolom Ádám és Krisztián csak amolyan férfias együttérzésből ment Gáborhoz beszélni? Jennin kívül mindenkit megérintett az eset. Talán lehetett benne egy csepp őszinteség is a taktika mellett, nem? Szerintem ez Gábornak jól eshetett.
Ne kövezzetek meg! :)

bigél 2011.04.14. 23:37:38

@Edecker Bürger: meglehet, majd a végén biztos megtudjuk. vagy nem. mindenesetre logikus magyarázat lenne.

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:38:01

@Morfologista: Igen, igen, ezzel erősítette meg, hogy a Krisztát választja. Szegény Szandi2, ez így csúnya volt.

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:39:50

@mosoly73: Ezt csak az cáfolja, hogy a Don rögtön (jó, két együttérző mondat után) be akarta állítani a nyájba.

Morfologista 2011.04.14. 23:40:13

@mosoly73: Az Ádámot sarazók nyilván gonosz hátsó szándékot látnak benne, az Ádámot kedvelők, meg nem. Ez már csak ilyen. Igazság meg nincs, csak hitvallások. Szerintünk Ádám őszinte, amikor azt mondja, hogy ő Gábort sohasem akarta bántani vagy kifúrni. Ennyi. Mások ezt nem így látják, mert mások nem kedvelik Ádámot.

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:43:47

@Morfologista: Bocs, de én kedvelem Ádámot, minden tulajdonságával együtt, de erre a témára nem kellett volna rátérnie. Ha csak beszélget, még őszintének is gondolnám.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.14. 23:47:23

@Edecker Bürger: "Ezt csak az cáfolja, hogy a Don rögtön (jó, két együttérző mondat után) be akarta állítani a nyájba. "
Igen,igen! Úgy gondolom elsőre az eset utáni érzelmek vitték hozzá, de persze 2 mondat után ahogy mondod... a skorpió skorpió marad, nem bújhat ki a bőréből!

Morfologista: Nem kedvelem és nem is utálom. Csak figyelem az eseményeket, mert érdekesek. Persze van akit jobban, van akit nem annyira szeretek nézni.
A pillanatnyi érzésem más volt, mint az itt íróknak. A tetemre gyűlést erősnek éreztem. Talán az én katarzisom miatt. :) A kettő közül Kristóf tűnt őszintébbnek. Őt bánthatta a múltkori kenyértörés.

Morfologista 2011.04.14. 23:47:50

@Edecker Bürger: Ádám tényleg kedveli Gábort, és nem akarta, hogy Levi távoztával a Szandráék felé sodródjon. Megpróbált időben lépni. Szerintem nincs ezzel baj.

hikfosch.tv 2011.04.14. 23:48:16

dráma, de tényleg
reméltem hogy nem Levi, de a sírásból sejthető volt.
Senki helyében nem lennék most(azaz tavaly) a bennmaradók közül.

Egyébként mi lenne ha megint egy régi lakó térne vissza... aztán egy újabb, megint egy régi..
aztán mindenkinek leesne hogy vannak kb 30-an, abból 9-12 épp benn van az édenben, amúgy meg cserélődnek... és nincs kiút
Itt kell vesztegelniük örökre és drámázniuk.

Aztán ahogy ez mindenkinek leesik, összefognak és fellázadnak fogvatartóik ellen, José épp Isaurával (aki nem lehet Isaura hiszen Isaura nem fekete volt) üzekedik a konyhán, mikor szivószálakból eszkábált gépfegyverrel szétlövik őket.
Évikét hármasával erőszakolják meg, majd lelökik arról a szikláról, csak a ruhadarabjait kobozzák el előtte, kivéve azt az egyet ami nász közben tönkremegy;
a kamerákról levakarják a vazelint, tégelybe gyűjtik, majd azzal keresik fel a stylistot: vagy bekeni magát egy bizonyos helyen, vagy anélkül avatják fel... stb
A repjegyért valszeg kokain-ügyletekbe kell kavarodniuk

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:48:27

@mosoly73: A Kristóf kérdésben egyetértek.

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:51:16

@hikfosch.tv: Miért nem írsz forgatókönyvet? Kicsit nem figyelsz oda, aztán te leszel az ÉdenII. ötletmestere.

hikfosch.tv 2011.04.14. 23:53:23

...és Jenyiszej lenne a vezérük, mert ő az egyetlen aki rezzenéstelen arccal végig tudná vinni a leszámolást

répakörte 2011.04.14. 23:53:46

@bia79: Szívemből szóltál! :)

répakörte 2011.04.14. 23:57:32

@Edecker Bürger: Köszöntünk a Gábor-táborban! :)

hikfosch.tv 2011.04.14. 23:58:01

@Edecker Bürger: Ja a második kötet címe: Visszatérés az ÉdenBől

répakörte 2011.04.14. 23:59:12

@Gunther: Na, egyre többen vagyunk! :)

Edecker Bürger 2011.04.14. 23:59:27

@répakörte: Ha nem csinál olyat ami nekem nagyon nem tetszik, akkor maradok. Bár nem vagyok egy táboros típus.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 00:00:39

No megyek kimosom a könnyeket a szememből, aztán gyorsan fogok sokat aludni. Frissen akarom olvasni sixx-et reggel. Öröm volt veletek ma is! Jó éjt! :)

Edecker Bürger 2011.04.15. 00:02:13

@hikfosch.tv: A harmadik meg: Édentől kurva messze.

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:04:14

@Edecker Bürger: meg Biggerfoot Szandra is könyvet ír: Édenben kúrva

rafijo 2011.04.15. 00:05:54

Ne már, van olyan, hogy Gábor tábor? Ez borzasztóan hangzik :))
Valaki írta, hogy Jenni nem zokogott Levi miatt. Hát még szép, a kapusunk párszor beszólt neki a langyi pultos haverjával együtt. Még szép, hogy Jenni nem hullajtott könnyeket.

Edecker Bürger 2011.04.15. 00:05:54

@hikfosch.tv: Aztán meg mindenki kiad egy könyvet: Miért nem kúrtam az Édenben? címmel. Minden hónapban író-olvasó találkozó.

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:08:07

@Edecker Bürger: ahol viszont rendszeres orgia várható, főleg ha kamerák nincsenek

Ljubica 2011.04.15. 00:09:27

@Edecker Bürger: @Morfologista:
Pillanat, pillanat, összeesküvés elmélet, nélkülem...??! :)
És most valaki, aki még ébren van, legyen kedves ezt nekem tagoltan és lassan elmagyarázni. Hogy mozognak akkkor azok a szálak?

Edecker Bürger 2011.04.15. 00:12:04

@Ljubica: Az a helyzet, hogy már leszállt az agyam több pohár pezsgő után, de holnap majd összefoglalom. A lényeg, hogy Dani küldetése okán forgott az agyunk. Ami most nekem kevésbé.

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:12:26

Csatlakozom a Gábortáborhoz, Levente hőstette és a könnyes reakciók felmelegítettek,
főleg hogy a két szerelmem közül az egyik sírásnak közelébe se jutott, másik meg felszúratni készül magát a táncos farkúval.

Edecker Bürger 2011.04.15. 00:13:24

@Edecker Bürger: Bár ilyenkor brillírozni szoktam.

Ljubica 2011.04.15. 00:13:28

@Edecker Bürger:
Niki pedig egy önálló kötetet:
Engem hogyhogy senki nem kúrt meg az Édenben?!
(Eddig. És senki sem jön rá, hogy miért görbül a szája...)

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:14:37

@Edecker Bürger: Azt hittem ő a "Miért járok le még mindig Nyíregyházára?" címmel fut be

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:15:07

Illett volna bigfootnak onkent kiszallni a jatekobol, hamár ennyire megbanta a donteset, nem csak sirni-rini, hogy milyen hulye is volt. dani amugy tenyleg le sem szarja.

pásszeg, nekem is tetszik csillagpatrick, a hangja nagyon kellemes, de biztos hogy alkoholista-drogos, mastol nem nezne ki dupla annyi idosnek, mint ahany eves.

elolvastam a levis cikket, nekem is nagyon szimpatikus, bar arrol nem szolt a fama, hogy tenyleg baratok maradtak-e gaborral.

répakörte 2011.04.15. 00:17:23

@rafijo: Mostmár lesz! :) Tényleg elég rosszul hangzik, de jobb, mint a Gábor-fan, vagy Gábor-párt, nem???

@hikfosch.tv:
Az a jó, hogy egyre többen leszünk! :)

Edecker Bürger 2011.04.15. 00:17:28

@ezabloghunickmarfoglalt: De most ott van a jó közepén. (Jó tudom, tavaly télen volt.) Nem hiszem, hogy egyik sem hozott valamit. Csak úgy, emlékbe.

répakörte 2011.04.15. 00:20:47

@ezabloghunickmarfoglalt: Dehogynem! Anno nekem is volt egy olyan barátom, aki 23 évesen kábé pont annyival látszott idősebbnek, mint Gábor, és tudtommal egyik se volt!.
Nekem spec pont ez tetszik benne... vagyis ez is.

Arra én is kíváncsi lennék, hogy barátok maradtak-e, de szerintem biztos! A fiúknál valahogy ez mindig tovább tart, mint a nőknél az öribariság.

répakörte 2011.04.15. 00:21:50

@répakörte: Mármint se alkoholista, se drogos.

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:27:19

Szandra2 egyébként nekem (is) tetszett,
de a távozása utáni drámai történések miatt szépen el fog felejtődni hacsak nem küldik vissza

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:27:56

ja es tenyleg eszmeletlenul ronda volt HÉ, de szerintem niki is kifejezetten satnyanak tunt.

ez az adam ugy csinal, mintha egy egesz kis csoport nyerhetne meg a fodijat, hogy o milyen szivesen segit a gabornak...

rafijo 2011.04.15. 00:28:48

@répakörte: Gratulálok az alapítóknak :))
Tény, hogy az ominózus fejes után pár napig nem sokat láttunk Gáborból, de a párválasztás végén a búcsúnál szerintem többet a kelleténél. Szegény nem bírta visszafogni a sírást és olyan arcot vágott, amilyet remélem én soha nem fogok. Ne értsetek félre, nem az a baj, hogy sírt. Jennin kívül mindenki sírt. Talán még HÉ is. De azzal az arccal ijesztgetni lehetne a gyerekeket. Azt kár volt megmutatni a vágónak.

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:28:52

@répakörte: kiélt arccal született, tán már az anyaméhben rendszeresen könnyített magán :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.15. 00:30:21

No lefürödtem és visszajöttem, mert eszembe jutott valami. Ma Gábor egyik kamerába nyilatkozása közben pörögtek a számok, amik a korát mutatják. Az mi volt? Nem fogtam fel hirtelen. Van itt annyi Gábor fan. Hány éves is most? 24-nél állt meg a szám, de nem értem miért pörögtek és honnan indult, lemaradtam. Ez nem jelenti azt, hogy beállok a sápatag fiút kedvelők táborába, bocsi, csak kíváncsi lettem mit is akartak ezzel.
Reggel elolvasom, ha kapok választ. Pá!

Edecker Bürger 2011.04.15. 00:30:49

@hikfosch.tv: Gonoszkodásért én sem megyek a szomszédba, de te még rajtam is túlteszel.

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:31:47

@mosoly73:
hámmer most volt a szulinapja, de mivel az eden hotelben minden megtortenhet, ezert nem rogton 23rol valtott 24re a szamlalo, hanem elobb beporgott egy kicsit.

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:33:16

@rafijo:
egyetertek, baratsag ide vagy oda, szerintem ezt a fejet/sirast o is megbanta. csodalkoznek, ha nem lenne ebbol mém!

Ljubica 2011.04.15. 00:35:28

@mosoly73:
Nekem rögtön a Lost ugrott be...
Ciki? :)
A Gábort kedvelők klubjába beállni nem kell félned jó lesz...:)

Edecker Bürger 2011.04.15. 00:36:10

Na minden jót az éjszakai műszaknak, még Family Guy van, aztán hamarosan Dr. Csont.

Ljubica 2011.04.15. 00:37:12

@ezabloghunickmarfoglalt:
Jaaa... tényleg. Óbazmeg, akkor ciki. :(

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:40:05

@Edecker Bürger: Csak klaviaturálisan vagyok gonosz, Gábort különben is kedvelem

Egyébként mintha 22-nek mondták volna, mikor beszólt a 20 éves Dzseninek

Ljubica 2011.04.15. 00:40:13

@Edecker Bürger:
Nekem pedig Justified és Modern Family, jóccakát!:)
Azért a brillírozást így a csúcson abbahagyni... kár érte. :)

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:40:41

@rafijo:
visszaneztem a viasaton a siros reszt, nagyon durvan rohogtem rajta! persze eloszor sirtam hihihi.

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:43:04

@ezabloghunickmarfoglalt: Néhányan lehet hogy több évet öregedtek ez alatt a pár hét alatt

répakörte 2011.04.15. 00:44:16

@rafijo: Nekem inkább megható volt. :)

répakörte 2011.04.15. 00:45:09

@hikfosch.tv: ÖÖÖÖ, én úgy láttam, hogy Levi jelentkezett (Kristóf mellett) a könnyítési kérdésnél. Akkor nem jól láttam?

répakörte 2011.04.15. 00:46:02

@mosoly73: Aznap volt a szülinapja! Azelőtt 23 volt, és így 24 lett. :D

répakörte 2011.04.15. 00:47:42

@ezabloghunickmarfoglalt: Mi az, hogy "mém"? Tényleg nem tudom. Mondjátok meg nekem, légyszi!

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:48:20

@répakörte: azon gondolkodom ha ezt a részt láttam volna először akkor mennyire lett volna megható

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:49:15

@répakörte:
probaltam sajat szavaimmal valaszolni, de az van, hogy en is csak gyakorlatban tudom :)

parancsolj:
hu.wikipedia.org/wiki/Internetes_m%C3%A9m

rafijo 2011.04.15. 00:51:29

@répakörte: hangosan felröhögtem, amikor elénekelték neki a "kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod"-t.
Az előzetes alapján a jövő hét is izgalmas lesz. Pókmajom olyat kap a párjától az ablakban, hogy csak annyit bír mondani: "várj, várjál, várjál" Így lesz az utolsókból megint utolsó :))))

hikfosch.tv 2011.04.15. 00:51:36

@répakörte: Nem tudom, de lehet G már rég kiélte ezeket a dolgokat, már csak gitár felhelyezésében gondolkodik ;

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:52:07

konyorgom ti is nezzetek ujra,
www.edenhotel.tv/videok/eden-hotel-24--resz/&b=1
35 percnel kezdodik, igy kiragadva nagyon nagy moka!!!

ezabloghunickmarfoglalt 2011.04.15. 00:53:01

@rafijo:
jé, en azt ertettem, hogy azt mondja "bye, byyyyyeeee"....

rafijo 2011.04.15. 00:55:03

@ezabloghunickmarfoglalt: sixx biztosan beteszi az öfibe szemléltető anyagnak :)

répakörte 2011.04.15. 00:57:45

@ezabloghunickmarfoglalt: Ahamm, köszi, ezt eddig nem tudtam!

De ezért remélem, nem lesz mém belőle!

rafijo 2011.04.15. 01:00:21

@hikfosch.tv: Hát ez hatalmas szöveg volt :))))))))))))))
Bocs, ha komolyan gondoltad, de akkor is :)

rafijo 2011.04.15. 01:03:14

Ez a sírás dolog olyan, mint a hányás. Ha Kriszta nem kezd el sírni, akkor a többiek is bírták volna. De így az első elkezdte és meghozta az ingert a többieknek is.

répakörte 2011.04.15. 01:03:34

@rafijo: Kis érzéketlen! :P

Nekem ez akkora sokkot okozott, hogy bőgtem sokáig. Ez a műsor valamit nagyon tud, mert én még ilyenen sosem sírtam - igaz, nem is nagyon néztem eddig ilyesmiket.
Tudom, minek sírok, úgysem ismerem, közöm sincs hozzá, stb, de valahogy olyan szimbolikus volt ez a kiesés: a becsületesség sosem győz(het).

Ne haragudjatok, hogy ha sokat ömlengek, lőjetek le nyugodtan :D

Amúgy: remélem, Alíz és Gabi jó páros lesznek!

hikfosch.tv 2011.04.15. 01:04:33

@rafijo: komolyan gondoltam, de így Didier Six hogyvoltja alatt emotikon nélkül... megértem

rafijo 2011.04.15. 01:04:48

Na jó, megyek én is aludni. Sajnos visszanéztem újra a 35. perctől. Remélem nem fogok ezzel álmodni :))

hikfosch.tv 2011.04.15. 01:07:31

kíváncsi vagyok holnapi összefoglalóban lesz-e ilyen: "Levi gurulós kofferét az összehányt teraszon végighúzva távozik, miközben legszebb pillanataiban felváltva látjuk hányni és ölelkezni"

répakörte 2011.04.15. 01:11:09

Azért az sem semmi, hogy egész héten találgattunk, hogy mi lehet az a titkos küldetés, amin Dani dolgozik, és nem vettük észre! (tisztelet a kivételnek)

répakörte 2011.04.15. 01:12:58

Most, hogy visszanézem, Kristóf igen csak ingatta a fejét, miután Kriszta kimondta a döntését...

hikfosch.tv 2011.04.15. 01:15:27

Az a Jenniferi grimasz 36:37 nél vajon kinek vagy minek szólhatott? (hang nélkül néztem most)

hikfosch.tv 2011.04.15. 01:18:29

Daninak is szar lehetett, van az a rész amikor pl balra néz... pont a legsírósabb szektor felé

GL-581 g 2011.04.15. 01:24:36

@teddyde: Ez vicces, jót röhögtem. :D
Ennek ellenére tartom: ilyen elegánsan még senki nem távozott innen. Azzal ejttette ki magát, akiben maradéktalanul megbízott. És a többiek arcán, valamint Kristóf és Ádám reakcióján azt lehetett látni, hogy ők, odabent is elismerik ezt a húzást. Megmondta, hogy ő Krisztával vagy sehogy, mert neki kell egy biztos ember. Kriszta úgy döntött, hogy sehogy.

@beacska: Bigfoot elég szar helyzetben volt valóban. Veszít-veszít választás, nem tudott ebből jól kijönni. Ennél kegyetlenebb büntetést a zavarosban kavargászásáért nem tudok elképzelni. Tényleg sajnálom, mert az egyik legrokonszenvesebb szereplő.

@rafijo: Aliz és Gábor nem bírta volna szerintem. Aliz már akkor kezdett összeomlani, amikor Kriszta még nem is ocsúdott fel a meglepetésből, Gábor pedig a búcsúnál fakadt ki.
Tényleg szerették Levit mindketten.
Most nekik a legszarabb a hotelben (meg persze Krisztának, de neki majd a hét lesz szar).
Szerintem nem véletlen, hogy Aliz és Jenny nem volt látható a késő esti felvételeken. Szerintem Jenny épp lelket próbált verni szerencsétlen Pocokba. :(

répakörte 2011.04.15. 01:27:59

Nem tudjátok, hogy pontosan mikor kezdődött ez a játék anno, és hány nap telt el azóta a mai adásbeli eseményekig?

hikfosch.tv 2011.04.15. 01:30:31

@répakörte: G szülinapja mínusz (23 plusz 2 nap áramszünet miatt)

GL-581 g 2011.04.15. 01:32:10

@hikfosch.tv: Szerintem Krisztára húzta önkéntelenül a száját.
A pár másodperccel későbbi Aliz-Gábor szembekép is érdekes. Mintha valakinek elkezdtek volna forogni a kerekei...

répakörte 2011.04.15. 01:33:55

@hikfosch.tv: Na, pont azt szerettem volna megtudni, hogy Gábornak mikor van a szülinapja: Mérleg-e vagy már Skorpió?

Észrevettétek, milyen szép kézfeje van Gabinak? Mikor este a Don megy hozzá beszervezni, akkor nagyon jól kivehető.

Ha csupa férfi van már csak itt, akkor tekintsétek tárgytalannak az utóbbi kérdést :D

mertcsak 2011.04.15. 01:34:48

@Morfologista: bennem is felmerult, h Levinek meg ez volt a titkos kuldetese

hikfosch.tv 2011.04.15. 01:38:31

@répakörte: sőt Nyilas, a faszbuk szerint

répakörte 2011.04.15. 01:40:38

@hikfosch.tv: Jah, én azt hittem, hogy októberben mentek ki.
Basszus, Nyilas, az nem jó. :\

répakörte 2011.04.15. 01:41:42

@hikfosch.tv: De ezt hol látod? (nem megkérdőjelezésből, csak kíváncsi vagyok, hol nézted meg)

Köszönöm, hogy megnézted!

hikfosch.tv 2011.04.15. 01:45:58

@répakörte: ugyan már
1. mit számít a Nap-jegye önmagában, az asztrológia sokkal összetettebb
2. az adat nem biztos hogy pontos

répakörte 2011.04.15. 01:59:47

@hikfosch.tv: Jah, nem vettem ezt észre :) Kösszentyű!

És igazad van, összetettebb. Nem is hiszek annyira benne... mérleg vagyok, de semmiféle képzőművészethez nincs tehetségem :)

répakörte 2011.04.15. 02:21:37

@hikfosch.tv: Nem tudod, hogy kell screenshotot csinálni?

hikfosch.tv 2011.04.15. 12:51:35

@répakörte: szerintem úgy h rálősz a monitorra
kiderül tényleg likvid-e

hikfosch.tv 2011.04.15. 23:27:54

@répakörte: PrintScreen gomb, majd bármi képet kezelő programba Beilleszt
süti beállítások módosítása