Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5817-5818

2011. október 10. 12:00 - dj Zax

Zsolt-Gizi csörtével kapcsolódunk rá az előző részre, melyben a szakajtónyi gyermeket felnevelő András értelmezhetetlen sárga ingben küldte el Zsuzsa nevű exfeleségét a pék faszára, valamint ofőkém panaszkodott bűncselekményekben jártas Zsolti apunak, hogy zavar keletkezett IQ fighter leánykája erejében a másodfokú egyenlet megoldó képletének levezetésekor. De figyeljük az eszek harcát! „Hol voltál az elmúlt 15 évben te minta apa” – üt fel erkölcsből és pálinka fogyasztásból diplomázott Gizikénk. Szerintem börtönben, csak mondom. Igazán példás egy család. Zsolt szerint jobb lesz, ha Linda nála üti fel a tanyát. Végül is igaza van, inkább lopjon, raboljon, minthogy eligya. Lényeg, hogy rosszak a jegyek, lássuk Gizi mire megy vele. Bár szerintem Vili bácsi a hibás, 2 hete a bajuszáról a lábasba csepegő babgulyással álmodok, akkor mit szólhat ehhez Lindikém. Nem lepődnék meg, ha ő lenne a zaklató.

Zsuzsa pakolja a bőröndjét Atikám irodájában, mikor Bandita érkezik az állatkertből! Mi van kisfiam? Kiengedtek sétálóra? De nem, érdeklődik a muter hogyléte felől, aki a szintén elvált Dórihoz költözik, mert ki szeret egy irodában lakni. A fénymásolót és a NAV ellenőrt hoznám fel példaként, de nem nyitok vitát. Vili bácsi vasalja a Rózsa fosbarna terítőit a Vili-Gizi rezidencián, mikor érkezik feldúlt Gizi, s előhívja Lindát a sötétszobából. Az fényt kap, de előtte újságolja, hogy van néhány karója, mert szívatja Tömeg Géza a matek tanár. Vicces iskola lehet, a biológia tanár gondolom Bél Flóra, az ének tanár pedig Ének Elek. Le is adja a matek fuckt-ot, hogy ne baszogassák. Cél az egyetem, kérdés, hogy mit akarunk ott: tanulni vagy takarítani. Közben Zsolt nyomozza be a lakást Zsófi után, aki épp egy belvárosi kiadó ingatlant szemrevételez rácson és kirakat üvegen keresztül. Cseng a teló, Zsolt főzi a vacsit ma este, jön Oszkár a másik kölke. Izgalmas, ugorjunk.

Rózsa kert helységében – azaz az udvaron – Linda csüccsen le a vizet szívószállal fogyasztó Hanna mellé. Dúl-fúl, olyan mérges, hogy a seggén szívja a levegőt. Megérkezik Vanda is, aki egy röpke haudujudú után átveszi a prímet, nyugodtan nyugtázza, hogy expasija a hullám hajú Hannát hágja heréletlen hímtagjával. Hej ha tudná, hogy Szűzoltásból bukott Balázs azóta sem mártotta meg becsben tartott pengéjét a csecsben. Oszt mesélik a zaklatást. Vandál Vanda azonnal szövi a cselt, elkapjuk a zaklatót, a hetek óta terrorban tartót. Ehhez csak internyet kell és egyéb nyalánkságok. Mennek is a Rózsába rögtön, a zaklatónak kijár a börtön. Juli és még mindig a faszagányos sárga ingében tobzódó András cserélnek eszmét a konyhában. Máté élvezte az állatkertet, legjobban a pingvint csípte, meg ilyenek. Juli szerint királyság, hogy András leléptette Zsuzsát, de most már csá, húz a kozmetikába ragyátlanítani, meg arcpakolásért. Érkezik Bandita a mutertől, kérdi is a költözést a fatertól, az meg pléhpofával kamuzik valamit. Ehh, mindegy is.

Ügyvédnő kéróján Nóra és Aliz egyeztetik a lánybúcsút. Hidegtál megrendelve, piát Aliz intézi, latin zenéről megkérdezik Zsófit. Mondjuk nem értem a hideg tálat miért kell megrendelni, ahelyett, hogy fognának 3 jénait oszt bevágnák a hűtőbe. Atikám csörtet be egy kisebb elefántot megszégyenítő csatazajjal. Ugye nem haragszik, hogy ma estére ki van téve a lakásból? Hát persze, hogy nem. Alizt közben a meglepetés vendég hívja, aki este érkezik teljes harci díszben. Még egy kis helyet kell csinálni a lakásban. Hát kit hívtak ezek? Akrobata csoportot vagy egy néptánc együttest? A Rózsában a 3 főre bővülő okoslány-szakkör fejezi be az internetes működését, remélik bejön a nagy terv. Távozás közben Lindát állítja meg a fater, jön Oszi, megfőzzük, vacsi lesz este, gyere fel. Tanulnom kell, pattintja le Linda. Hoppá Zsolti! Visszanyalt a fagyi kérlek alássan.

Az udvaron Bandita segít a muternak cekkert cipelni, csak úgy feszülnek a szúnyog izmok. Majd hívlak, mondja Zsuzsa, aki álmából ébredve is szart kever. Balra el, a Mátyás tér megszabadult egy (faj)súlyos egyéniségétől. Bandita összefut az udvaron strichelő Hanna-Vanda kettőssel, melyből az utóbbi jó szándék mentesen szarja tele a fazekat: újságolja, hogy András úgy zavarta el Zsuzsát a büdöspicsába, mint lelkes óvónő a kölykök által kollektíven figyelt bagzó macskákat a játszótéri homokozóból. Bandita megy is elővenni a fatert, hogy is van az igazság. András meséli a lemondott lagzi történetét, rombolva Zsuzsa renoméját a kis gyökérben. Kapcsolunk a belvárosba, a változatosság kedvéért most Linda strichel egy téren, a háttérben, egy ház sarka mögött a két díszpinty barátnője, beszélgetésükből lassan kezd körvonalazódni a nagy terv. Megosztották a fészbúkon, hogy Linda hol fog randizni és most azt várják, hogy megjelenik-e a titkos zaklató. Itt szeretném jelezni a lányoknak, hogy a titkos zaklató sosem mutatkozik nyilvánosan, mert benne van a nevében: TITKOS!!! Az események pedig ennek megfelelően alakulnak.

Zsolt ér haza Oszival és néhány bevásárló szatyorral, Zsófi sehol. Vacsi lesz itt nem is akármilyen! Mit főzzek rántott húst vagy spagettit, kérdi a példás apuka, de Oszi nem éhes, sőt nincs valami jól. Végszóra okádd le a bokád kezdődik, de jól nevelt fiú lévén elkapja a rókát a két kezével. Ez is egy meghitt vacsorának indul. Közben Linda unja meg a banánt, akarom mondani a strichelést. Nem jött a titkos zaklató - mondjuk ez borítékolható volt - lefújva az akció. Beesteledik, Vili bácsi fejti seprűvel az udvart, Gizike már dobbantott a lánybúcsúra. Érkezik Zsófi, aki ezt elfelejtette és hányós Oszkár meg Zsolti várják vacsorára. Elkúrt egy este ez. Észlény szekció Linda és Hanna névre hallgató tagja kvízel a kert helységben, mi van ha Vanda a zaklató - vetik fel az i-re pontot feltevő nagy kérdést. Érkezik is az érintett akvárium szökevényünk, merthogy a hal neve Vanda, ezt régóta tudjuk. Hanna Montana egy gyors mozdulattal kikapja Vandácskánk retiküljéből a telkofont, te voltál az, te gaz, említi meg sebtiben, míg szörföl a kimenő üzenetek mappában. De Linda hisz Vandának, ma sem nyertünk mosógépet.

Zsófi emlékezteti kaját kevergető Zsoltot a lánybúcsúra, így köszöni a vacsit, de nem kér. Zsolt addig el lesz a kis palacsinta-zabálógép Oszival, aki még mindig küzd a hányingerrel. Sőt mi több! Alig csukja be Zsófi után az ajtót felhangzik a „Bocs apa, ez a kanapéra is ment” szöveg, amitől eldobtam a csukámat. Kishaver simán behányt a szobába, most már csak arra lennék kíváncsi, hogy kinek főz Zsolt. Eközben lagymatagon dúl a lánybúcsú, poharazgatás, pezsgőzés folyik. Érkezik Zsófi, horgony a szipirtyónál, mi a stájsz Klausz? Fasza a buli? Szar ez, még jó hogy nem kannás bort kell igyak, fitymál a kígyó. De Gizikém bezzeg nem csinál problémát a pezsgő minőségéből, mérték a veder és vedel. Nóra vonja magára mindenkinek a figyelmét vörös ruhával és egy szatyi ajándékkal. Nesze Juli ez a tiéd, az meg bontja. Egy andalúz éjszaka kék bugyi-melltartó kombó kerül elő a csomagból, mindenki lájkolja, Klauszt kivéve. Az inkább fintorog, mint parfümárus a disznóólban.

Kert helységben tovább folyik a találgatás, ki lehet a fej nélküli lovas és a titkos telefonálgató. Lindának fellőtték a pizsut így hazahúz. Vanda is menne, de Hanna fenyíti be. Ha meg tudja, hogy mégis a kis szőke angolnánk volt, akkor csomóba fog hullni a haja. Kemény ez a Hanna mint a fagyott kutya lába. Közben Kinga ront be egy üveg kólával és egy doboz keksszel Zsolthoz, hozta a hányós kölkének. Nem mellékesen a fekete miniszoknya, szexi fehér blúz kombó bármely férfitársam gyíkját megkönnyeztetné. Kell néha egy kis izgalom is a Barátok Közt-be, na! Ezúton szeretnénk visszakövetelni a sorozatba Szabó Erikát (alias Tildát), aki hasonló szettbe bújva produkálhatna egy leszbi pornós felütést Kingával és nyugodtan hagyhatnánk a picsába ezt a hányós Oszkár féle mellékszálat. Szóval férfitársaim az Úrban, kulcsoljuk kezünket imára és gondoljunk erre a két jó pinára! „Bööööeeeeee... most a vödörbe ment apa!” felkiáltással erősít meg elméletemben Oszi fiú, aki fél óra leforgása alatt széthányta az egész ZsoZso rezidenciát. Zsolt már revidiálta is a nézeteit gyermek ügyben.

Szaggat tovább a lánybúcsú, feladat következik! Fényképekről kell megmondani, hogy melyik testrész fényképe tartozik Andráshoz. Érdekes feladat, most tudjuk meg kikkel dugott András az elmúlt 10 évben. A szipirtyó hisztizik, nem tetszik neki a feladat, de a többieknek se. Második feladatot hirdeti ki az ügyvédnő: a menyasszony csókolja meg az első férfit akit meglát. És ki toppan be a lakásba rögtön ez után? Na ki? Hát az a szerencsétlen Atikám! A tárcájáért jött, de egy kósza nyelves nélkül tuti nem távozik. Nóra nevetve viseli az öngólt, a lassan, de biztosan illuminált állapotba kerülő asszony csorda pedig egy emberként Csókot! Csókot! felkiáltásokkal biztatja a menyasszonyt a feladat rövid határidőn belüli végrehajtására. Juli arca festménybe illő. Ja és brutálvörös.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2011.10.10. 14:02:37

Te férfi vagy, dj zax? Hát mióta írunk olyan színt, hogy andalúz éjszaka kék? Sötétkék, maximum :D

dj Zax 2011.10.10. 14:47:24

@Johnny336: Amióta a humort feltalálták... :-) Szerinted követelném én Szabó Erikát ha nő lennék? :-)
Mellesleg nagyon fasza kis színeket soroltam fel korábbi kommentjeimben is: légifölény szürke, strandkorlát kék és már készülök a trombitavirág szín bevetésére. :-)

Johnny336 2011.10.10. 15:23:40

@dj zax: strandkorlát kék, trabant kék, wartburg barna. Ezek férfi által is használható színek :D

Ha nő lennél, és követelnéd Tildust vissza, az lenne ám a mókás :DDD

Nekem még Emmácska a személyes kedvencem :D

Kullancs1983 2011.10.10. 19:00:21

Légifölényszürke szín igenis létezik. A sorozathoz inkább nem akarok hozzászólni..:P

julcsi29 2011.10.10. 22:52:21

Nagyon jó lett dj zax !!! :))
Csak kérdem,feltűnt e nektek is,hogy amikor Vanda bemegy netezni a rózsába,egy lila szar van rajta,amiből kilógnak vállai,amikor kijön smink és egy szép fehér felső,mire viszont odaérnek Linda strichelési helyére,ismét a lila cucc :D Oltári baki :)

Johnny336 2011.10.11. 13:44:42

@julcsi29: Miklós valamelyik részben rövid hajjal mászkált az udvaron, aztán a lakásban még fodrász előtti sérója volt :D

Adani 2011.10.11. 16:27:46

A világ ribanca Tilda kinek hiányzik. Cserélgette a pasikat mint más a zokniját, házas Palival ,de azért még megbaszatja magát Erikkel meg majdnem Danival is, közben állandóan az a baja, h mindig kihagyják minden döntésből ,de mikor meg nem akkor se érti, mert még a föld is műveltebb nála. Egy igazi hisztigép pont mint Zsófi, de ő legalább jól is néz ki.

pcomment 2011.10.11. 17:14:25

"Az fényt kap, de előtte újságolja, hogy van néhány karója, mert szívatja Tömeg Géza a matek tanár."

Apró megjegyzést tennék, mégpedig hogy a posztíró félrehallotta, az valójában Döme Géza. A sulinkban tanít, és tényleg matektanár. Az illető, aki írta a rész szövegkönyvét, szintén a sulinkban tanít, onnan jött az ötlet :) /OFF

dj Zax 2011.10.11. 17:22:12

@pcomment: Nézzük tévedésem jó oldalát. Ha jól hallottam volna, akkor szegényebbek lettetek volna egy poénnal. :-)

hannamontanna 2011.10.13. 11:12:47

@julcsi29: Én is észrevettem, és a fejemet fogtam. Először nem is tudtam ki az a szőke ott fehér felsőben...? Amúgy most olvasom el visszamenőleg több epizódot, mert ki nem hagynám! Haláli jó!...mint mindig.
süti beállítások módosítása