Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5807-5808

2011. október 03. 09:54 - dj Zax

A „mata részeg emberek lövöldözős legénybúcsúja a sötét erdőben” című virtuál epizódunk a végéhez közeledik, mint ahogy Bandita is sikerült a frászt hozza kisöccsére egy szelet rántott hússal az előző epizódban. De valszeg, ma jön a dráma és kacagás, függönyt fel, nadrágot le, engedjük szabadjára amink van, kezdünk. A Vili-Gizi rezidencián Tell Vilkó bácsi fényezi komótosan a trágyás csizmát, egy használt alsógatyából polír-rongyá avanzsált applikátorral. Vadászat lesz ittenék, kikészítve a fatertól örökölt fácán tollas tökfödő, amit neglizsében villantó Gizikém első lendülettel felcsap a vörös rőzse tetejére. A fácán tollak nagyon trendiek, Tell Vilkó beígéri, hogy lő egyet, Gizi meg összeüt belőle egy faszányos fácánlevest, csak Vilikémet meg ne harapja egy veszett róka. Legénybúcsú lévén nem is annyira utópisztikus egy róka felbukkanása, pláne, ha még azt se tudják melyik fánál tették ki, még (el)veszett is lehet.

Közben veri intelidzsent Linda ultra szexi comb villantás közben szemmel veri a betűket a hátsó szoba kanapéján. Tilinkózik a mobil, rendkívül szellemes „A nyomodban vagyok” szövegezéssel SMS érkezik. Linda vibrátora ijedtében vigyázban áll a fiókban. Majd ismeretlen számról érkezik egy hívás, a vonal másik végén nehézlégzés. Szerintem Darth Vader az, a Keresztapa vagy egy félretárcsázott sürgősségi asztmás eset. Telefon repül, Linda egyre mélyebben harapja be a tangát, ha tennénk bele kockacukrot, az most pont olyan lenne, mintha lovat etetnénk. Zsozsó rezidencián Zsófi laptopol, Janka képeit nézi mélyáhítattal. Érkezik enyhén kapatos, már nem túl szomjas Zsolt, egy doboz csokifagyival. Betámaszt hátulról, családbővítési projekt indul, de Zsófi erre nem indul be, hiszen hol a szenvedély, ő bizony nem egy gazdatest. Na itt ajánlanám Zsófi figyelmébe a nő azon definícióját, mely szerint a nő a pinának az a része, amellyel dugás után lehet beszélgetni. Zsolt beleadja a szenvedélyt egy ágyékban dudorodó nadrág formájában, ölbe kapja a NŐ-t, majd viszi is sebtiben a gyalupadra.

Udvaron búcsúzkodás, indul a legénybúcsú, valakit tán sosem látunk többet. Andráson rettenetesen áll a Juli által 3-szor újragombolt szürke gyapjú mellény, Atikám piros pólóban céltáblának öltözött, míg Miklós cár nyakba kötött barna pulcsija Udo Brinkmann-t idézi. Az ügyvédnő teszteli Miklós cár memóriáját Atikám bőrének épsége és haja szálának görbülékenysége témakörökben. Egy biztos, Miklós cár ondolálást nem vállal, csak ha lesznek kurvákok is, de András szerint éjféltájt jönnek haza, úgyhogy erre kevés az esély. Pumukli Laci is beviharzik, nem ébresztette fel élettársa:Géza. Előbújik az odúból a Stüszi vadásznak öltözött Tell Vilkó bácsi is, aki a magyar kártya összes figurájának jellegzetességét magán hordozza, mint például a zöld alsóban hordja a makk ászt. Vámpírfilmeket idéző csoportos nyakba borulás vet véget a búcsúnak, ugorjunk. A Rózsa raktár-iroda kombó funkciójú lyukában Zsolt leltároz jókedvűen. Kopogás nyomán érkezik jól nevelt Kinga, akinek feltűnik ez az indokolatlan jókedv. Zsolt újságolja az egész estét, széles vásznas, orbitális dugást, amit Zsófival abszolváltak genetikus vágyaik heveny elfojtása helyett. Ha ilyen tempóban dolgozik a dugattyú, lesz itt gyerek szakajtónyi. Kinga örül, hogy Zsolt ürül, nem lesz itten partner váltás, s összejön a gyermekáldás.

Az itthon hagyott asszonysereg gyülekezik ismét az udvaron, hogy a lánybúcsúról is szó essék. Na tessék. Lesz az is? Kit érdekel már a lövöldözős részeg banda, ha portyázik egy kiéhezett asszony horda? Gizikém csapja fel a lapokat Julinak: Mi van a lánybúcsúddal? Mer az övén így meg úgy diszkóbusszal végigjárták a város összes kocsmáját és végig énekelték a körutat. Fiatalság, bolondság! – vet oda Nóra egy irgalmatlan szar közhelyet. Remélem nem ő szervezi a lánybúcsút ! És de bazmeg! Legalább is Gizike erősen presszionálja a „Nóra szerintem biztosan kitalált valami izgalmasat” felütéssel. Hát persze – mondja Nóra, miközben agya a kurva anyád, a dögölj meg és a kapd be kezdetű örök zöldek között shiftelget. Legyen meglepetés! Garantáltan az lesz. Még neki is.Eközben Linda szteppelget a Vili-Gizi rezidencia konyha típusú egységében ünneplősben. Ismét sömöst jelez a telcsifon, gondolom a szellemes ismerősünk írt egy újabb esszét 20 karakterben. Nem tudjuk meg mi az, de nagyon perverz lehet, mert az ebédidőben is tiptop Lindánk önkéntelenül is a szájához kapja a kezét az üzenet hatására, és mint tudjuk, egy női száj nem sok dologra alkalmas az evésen és a pletykán kívül.

Gabirexia fejezi be a beköltöző show-t Kingánál, miközben cincérlány egy tál zablisztből készült muffint terít az asztalra és koccintanak vele bazmeg! Zsófi érkezik, helycserés támadás az új lakóval, majd újságolja, hogy pénz híjja van, így nem lesz galéria. Zsolt nem ad, a kígyó nagynénjétől meg rohadjon le a melle, de nem kér. Sorry, tegnap szarvasragut evett fasza módra és rájött a szapora fosás, úgyhogy betámadja budit, még mielőtt a vádlija bánja. Amíg Zsófi a székfoglalóját tartja, megszólal az ebédlőben hagyott retiküljében a telefon. Felvennéd, biztos Janka az! – kiállt Zsófi egy visszhangosat. Kingának kétszer sem kell mondani, már is könyékig a barátné táskájában. És mi akad a csörgő telefon mellett a kezébe? Na mi? Egy doboz fogalmazásgátló, ami rejtély, hogy került oda. Ugyanis: tegnap este Zsolttal vacsoráztak, ezután hívta fel egyáltalán az orvost, hogy magzat elhajtó szer kőne. Majd Zsolt bevallása szerint – és egy férfi miért hazudna – az egész éjszakát végigdugták, tehát korán nem kelhetett egy ilyen műsor után.A legénybúcsú áldozat jelöltjei egész reggel az udvaron búcsúztak, így Zsófi csak utánuk mehetett el magán nőgyógyászához, akiről köztudott, hogy magánban kizárólag este rendel és még dél sincs – amit az is alátámaszt, hogy éppen most szüli a vacsoráját! Hogy került a táskájába a szer? A rejtély megoldásait a Hogyvolt szerkesztőségébe várjuk. Köszi.

Nóra panaszkodik közben a táskás szemű kígyónak, hogy egy hirtelen Gizi ötlettől vezérelve neki kell megszervezni a lánybúcsút. Segítséget kér, de a wellness és borvacsora a 21. században, a műbráner és orgazmuskrém korában, valljuk be nem elég ütős még egy Juli fajta háziasszonynak sem. Klaudia viszont nem támogatja a borotvált tangás férfiseggeket, így új ötlet kell. Eközben Kingánál Zsófi ront ki a budiból, az öblítés hangját nem halljuk, így csak reménykedni tudunk, hogy megvolt. A pincérlány Rodolfót megszégyenítve varázsolja elő a háta mögül a fogalmazásgátlót, oszt kérdez. Mi ez csajszi? Nem akarok gyereket, az! - veti oda Zsófi, de Kinga máshogy tudja, látszik azon az okos arcán. Az erdőben legénybúcsú és fogadás indul, 1-es az odds, hogy ma Atikámat eltalálja valaki. Egy magyar vizsla és Zotyókám vezeti fel a résztvevőket. Futóvad és agyaggalamb lövészet után vadásztúra, az áldozat jelöltek lesznek a hajtók, Zotyókám lövi ki a vadat. Atikám nyeri a játékfegyvert, nem a méret számít jeligére. Vili bácsi pedig, akitől a technikát lesnék, máris emberre fogja a vadász puskát, neki szerintem már ne adjunk több páleszt.

Kingáéknál egyeztetik az őszintét. Zsófi nem akar rugdalózót vasalgatni, tenni-venni, pelenkázni, neki bíz nem kell kölke. Zsolt meg nem tudja, hogy rajta van a szeren, úgyhogy amit nem tud, az nem is fáj, na csá. A Rózsa bejáratánál éppen Zsolt krétázza ki az „Egyet fizet, kettő kap reggeli akciót”, ami ékes bizonyítéka annak, hogy nemhogy dél sincs még, de erősen reggeli időszak van, tehát a gyógyszer rejtély tovább fokozódik. Érkezik a táskás szemű kígyó, fikázza az akciót, hogy lejárt szöveg meg ilyenek. Fel is dobja a galéria témát, hallja Zsolt fogja szponzorálni. Zsoltnak kerekebb szemeket körzővel sem lehetne rajzolni. Csendes lövöldözéssel folyik tovább a legénybúcsú, András lövi telibe a futóvadat, a háttérben Pumukli Laci és Tell Vilkó tolják a teának álcázott páleszt termoszból. Zotyókám feddi őket meg, NO pia, mert lesz nagy baleset. Hát erre várunk, jegyzem meg halkan.

Janka művésznő érkezik Zsófi művésznőhöz, aki újságolja is, hogy neki bíz nem lesz galériája, merhogy pénz még a kanyarba sincs. Ami vót, abból is fogalmazásgátlót vett csak mondom. De nem hiába Jankát hívta, aki bemondja az élest, rendezzen kiállítást valami extrém helyen, mert a művészlelkeket az extrém dolgok jobban vonzzák. Lányok!Akkor a BAZ megyei kórház proszektúráját nektek találták ki! A Rózsában Nóra kéri ki Aliz véleményét, aki ezen csodálkozik. Hogy mit tudhat egy IQ rezisztens csaj egy ügyvédnőnek tanácsolni az nekem is nagy fejteni való, de Nóra már elő is hozakodik a farbával. Adjon tippet a lánybúcsúra, mégis csak fiatal, valami pörgős kellene. Hát ha csak egy kis pörgésre vágytok, akkor üljetek fel pár szem extasy-val a körhintára a nyárádi búcsúban és garantáltan meglesz. Egy asztallal arrébb Lindát zaklatják megint telefonon, az felveszi és kőkemény IQ harcos módjára úgy küldi el a titokzatos hívót a picsába, hogy magától akar menni.

Agyaggalamb lövészettel folytatjuk, Atikám céloz, lő és bedobás! Miklós cár nevet, de félrehord a fegyver, találjon el vele bármit, ajánlja Atikám, majd egy sétára beveti magát az erdőbe. Miklós cár, stukkerral a kezében szép lassan elindul Atikám után. Az odds lassan, de biztosan 1 alá süllyedt. Zsófi művésznő éppen salátát készít, mikor ráront Zsolt, volt egy beszélgetése Klaudiával alapon. A galéria finanszírozása büdös, de Zsófi kimagyarázza. Különben is csak egy kiállítás lesz, az olcsóbb is és nem is állandó, úgyhogy elő a tárcával és adjá gempát mer megbánod. Zsolt belemegy, a tanulság pedig az, hogy könnyű ilyen pinával disznót győzni, végül is ez is a kurválkodás egy formája, csak sokkal szalonképesebb. A setét lépcsőházban Linda hallózik telefonba, de ismételten Mr Nehézlégzés van a vonal másik oldalán. Telefon repül, taposás indul, SIM kártya törik. Düh és teljes összeomlás van ittenék. Linda sírva térdel a sarokban, de érkezik Peti és vigasztal. Az erdőben Miklós cár játszik Winnetou-sat, vad nyomokat kutat. Atikám szerint utána jött, szerintem is, csak mondom. Majd fegyver Atikámra, Atikám hátrál, Miklós cár nevet, nincs is megtöltve közli, mire Atikám megcsúszik és bezuhan egy kisebb fajta szakadékba, fej bever, ájulás vagy halál. Halál jó poén volt. Nóra ezért még kiherél – söpör át a gondolat Miklós cár arcán. Ki bazmeg.

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julcsi29 2011.10.03. 23:50:35

Szerintem jól állt Gizikének a tollas kalap! :)

hannamontanna 2011.10.04. 11:11:25

Köszi, ez nagyon jó volt.. Nem hittem volna, hogy ez a ritka kínba cs*szett rész ilyen érdekes is lehet. Már várom a mait, mert tegnap este már majdnem eret vágtam magamon, annyira szörnyű volt....azok a párbeszédek????!!!

g-ko 2011.10.04. 16:11:41

Köszi, ez tetszett, különösen az időnkénti rímbe szedett sorok.
süti beállítások módosítása