Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 3x14 - A sírőrző

2010. december 19. 14:00 - leeann

Melinda arra érkezik a boltba, hogy a „boszorkányság” felirat díszeleg a bejáratra festve. A látó bajban van, és az ok Justin, a kotnyeles, fotós egyetemista. Justin nem fér a bőrébe, és indított Melről egy blogot, ami nem használ a szellemlátónak. Mel és Payne elmennek Justinhoz, hogy beszéljenek vele. A fiú nem akar kifejezetten ártani a látónak, de a blogot sem akarja megszüntetni. Másnap éjjel Justin felriad éjszaka, és a szobájában minden fejjel lefelé áll, még az ágy is, amin fekszik. Jim a rendőrség bevonását szorgalmazza, de Mel szerint nem biztos, hogy ez a falfirka ennyire komoly dolog lenne. Persze másnap megismétlődik, most egy fura rajz csúfítja el a bolt kirakatüvegét.

Delia is a rendőrséget javasolja, de Mel szerint jobb, ha ők deríti ki ki, hogy ki csinálja ezt. Delia beveti a kameráját, hogy fülön csípjék a firkálót. Justin is úgy dönt, hogy megörökíti a fejjel lefelé bútorok titkát. Másnap reggel Melinda és Delia szalad a videokamerához, mert most a „gyilkos” szó szerepel a kirakaton nagy piros betűkkel. A videón Justin látható, amint Picassonak képzeli magát, és pingál ezerrel. Melinda és Delia szembesítik a srácot a tettével, de az egy másik videót mutat arról, ahogy alva járt, és mindent felforgat a saját szobájában. Melinda egy vagon gyógyszerre lesz figyelmes az éjjeli szekrényen.

Később Payne lehetségesnek tartja az alvajárást, Jim pedig a gyógyszerekből komoly betegségre gyanakszik. Másnap Melinda megkeresi Justint, és elbeszélget vele, a segítségét ajánlja. A fiú elmeséli, hogy 2 éve tudja, hogy agyi aneurizmája van, ami nem operálható, és hamarosan meg fog halni. Azt is elmeséli, hogy 2 testvére van, akik nem tudják, hogy beteg, mert sikerült elszigetelnie magát tőlük, és nem is ez most a fontos. Justin arra kéri Melindát, hogy ha ő meghal, segítsen neki megtalálni egy másik halottat, aki talán rá vár. Este Mel utánanéz annak, amit Justin a napokban a boltra festett. Éjjel Justin újra felébred, és egy ázott lányt lát a szobájában.

Justin a fürdőszobába megy, de a lány nem tágít, sőt közli, hogy várja a fiút. Az ázott lányt Julie-nak hívják, és Justint várja. Másnap Melinda már adatokkal állít be az ideges fiúhoz, aki elmeséli, hogy kicsoda Julie, és mit jelent a boszorkányság felirat. Julie Justin barátnője volt, és a lány hajóját hívták boszorkányságnak, a fura rajz pedig ennek a vitorlásnak az orrszobra volt. A fiatalok hajótörést szenvedtek, amit csak Justin élt túl, de hamarosan követi a barátnőt. Nemsokára Justin is tapasztalja, amit eddig nem hitt el, mivel a fiú már szellemként mesélte el a szörnyű emlékeket. Melinda a fénybe küldené az egyetemistát, de ő inkább elmegy megkeresni a barátnőjét.

Másnap Melinda találkozik Justin testvéreivel, és fontos dolgokat tud meg a halott fiúról. Miközben a testvérek elmesélik a hajóbaleset furcsa körülményeit, Justin a földalatti szellemek között kujtorog éppen, ahol hamarosan a barátnőjére lel. A barátnő halottan is a rossz oldalra állt, ahova most Justint is magával akarja vinni. Közben Melinda az élő oldalon kiderít ezt-azt. Beszél a nyomozóval, aki a balesetet vizsgálta. A nyomozó sok érdekes dolgot elmond Julieról. A lány gazdag volt és drogos. A lány a drog miatt rengeteg adósságot halmozott fel, és úgy tervezte, hogy a hajót elsüllyeszti, a biztosításból fizeti ki az adósságot, Justin pedig remek bűnbak lett volna.

Melinda kezd tisztán látni, és sejti, hogy Julie hova vihette Justint. Payne kíséretében Mel újra lemegy a bolt alatti városba, ami a zavarodott szellemek lerakata azóta is. Elég gyorsan rátalálnak Justinra, aki jobb híján csak ücsörög az elsüllyedt templom egyik padsorában. Julie már elhitette Justinnal, hogy ő rossz, mert hagyta őt meghalni, de Melinda él az információival, és amikor Julie is megjelenik, elmondja, amit a nyomozótól tudott meg. Julie próbálja megtartani Justint, de Mel előveszi a testvérek kártyát, ami felnyitja Justin szemét. Julie még próbál hatni a fiú érzelmeire, de nem a sötét részt találta el a nagy célozgatásban, hanem a jóságost, ami tele van melegséggel és szeretettel.

Justin megbocsát a lánynak, aki meg akarta őt ölni a hajón, és magának is, hogy amikor ez balul sült el, akkor a saját életét mentette. A kedves szavaktól a zavarodott lány elhalványul és eltűnik, Justin pedig Melindával megy és a fény felé veszi az irányt. A fény felé vezető úton még beszélget egy kicsit a testvéreivel, majd elbúcsúzik Meltől és átlép a fénybe, ahol a szülei - akiknek gyerekként a sírját őrízte - már várják őt. Justin már jó helyen van, de a föld alatt lévők megint készülnek valamire, és félő, hogy újra valami katasztrófa közeleg, amihez a rossz szellemeknek lesz a legtöbb köze.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása