Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 3x09 - Munka és magánélet

2009. február 13. 14:00 - leeann

Brian és Justin újra együtt vannak, aminek a Babylon népe nem biztos, hogy annyira örül, mint ők saját maguknak. Mai részünket ugyanis a kedvenc szórakozóhelyen kezdjük, ahol Brian és Justin nem képesek levenni egymásról a kezüket, szájukat és egyéb részeiket. Természetesen a csapat is a Babylonban van, és ki így, ki úgy, de mindannyian az újra egyesített párt szemlélik. Teddy kezd megint rossz irányba menni, mert a hátfájása miatt úgy eszi a fájdalomcsillapítót, mint kacsa a nokedlit, de nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy a pirulákat vodkával öblíti le.

Brian még mindig Stockwell rendőrkapitány útját egyengeti a polgármesterség felé, sőt elég jól összebratyiztak. Közben Mikey a régi munkahelyén próbál Tednek állást szerezni, ugyanis már Tracy a főnök, így van némi protekció ezen a helyen. Mel nagy áldozatra készül, a terhessége miatt ugyanis lassít a tempón, de ez azzal is jár, hogy fontos ügyeket a kollégái kapnak meg és nem ő. Közben a bratyizás olyan szintre emelkedik, hogy Brian és Stockwell már a jakuziban lelkizik egymással. Miközben mindenki jól elvan, Debbie a kajáldában megmenti Horvath nyomozót egy kiadós gyomorontástól.

Sőt hamarosan nagy, de kényszerű felkérés érkezik. Debbienek kéne levezényelni a jótékonysági sztriptízt a Woody’s-ban, mivel a kajálda travi felszolgálója rosszul lett a közkedvelt rózsaszín menütől. Később Mikey és Justin összevitatkozik azon, hogy mennyire legyen szexuálisan provokatív közös gyermekük következő része. Mikey ellenkezik az új rajzok ellen, de mikor Justin belátja, hogy Mikeynak igaza volt abban, hogy Brian szereti őt, ha kimondja, ha nem, akkor már elgondolkodik az új rajzokon is. Este Mel Lindsaynek próbálja bizonygatni, hogy tudja vinni az ügyeit, még ha terhes is. Ja, persze mi is elhisszük!

Mikeyt kezdi zavarni a Brian - Justin páros, amit Bennek panaszol el. Na nem egyértelműen ezt mondja, de olyan féltékeny, hogy majd megeszi a fene emiatt. Persze kifelé azt kommunikálja, hogy le se szarja, de nagyon hisztis lesz, ha csak szóba kerül kedvenc párosunk. Az izgalmas az, hogy Mikey hozza szóba őket folyamatosan, és ráadásul Teddynek sem szolgál jó hírekkel, mert nem kapta meg az állást a pornó király. A Woody’s-ban a mulatság lassan a vége felé közelít, mert a rendőrök nem tudták hol elütni az időt, ezért razziát tartanak a helyen és a sztriptíznek véget vetnek. Biztos bezárt a fánksütöde.

Mondhatnánk, hogy kapják be, de az egyik rendőr kiszúrja Briant a vendégek között és láthatóan tudja is, hogy a főnökének dolgozik. Mel egyre jobban elhavazza magát a munkahelyén, ami sem a házaséletének nem tesz jót, sem az egészségének. Debbie marha dühös Stockwell újabb húzásától, így toborzót fújt egy kis tüntetésre a rendőrkapitányság elé. Mikor Brian belép a kajáldába, Deb azonnal megtalálja a jelenlegi ügyfele miatt. Mikey kicsit védené barátját, de Ben is Debbel ért egyet. Később Mikey megpróbálja kideríteni, hogy Brian miért ekkora farok, de nem jön össze a dolog.

Brian elmondja, hogy nem a közösség ellen van, hanem magáért. A Stockwell kampánytól csakis a saját felemelkedését reméli és nem érdekli sem a város, sem a közösség. Másnap Emmett és Vic partit szervez, és Ted délig alszik, hisz sorozatos csalódások érik, minek úgy elkapkodni a felkelést. Emm éppen pincért keres a partira, amit Ted azonnal vállal is. Deb csak eljutott a csapatával a rendőrkapitányság elé, ahol egyes rendőrök csúnyán köszörülik rajta a nyelvüket. Persze Carl is ott van és nehezen viseli, hogy pocskondiázzák Debbiet. Debbie Carl-on vezeti le a rendőrök igazságtalansága miatt érzett dühét, ami nem használ a kapcsolatuknak.

A lányoknál is háború van, mert Mel elássa magát a munkába és minden Lindsay-re marad, pedig már ő is dolgozik. Linds szerint Mel anyai hozzáállása nem példaértékű, még ha a tárgyalóteremben jól is küzd a leszbikus anyák jogaiért. Tedet Emmett partiján nagyon megalázza az a tag, akinek egy időben mindent odaadott a társaságáért. Briannek is kijut a rosszból, mivel Stockwell kirúgja, ugyanis lejelentette a kedves rendőr bácsi, hogy Brian meleg klubba jár. Stockwellt nem érdekli, hogy Brian milyen elveket vall, egyszerűen nem akar vele dolgozni tovább.

Debbie annyira dühös, hogy este már nem tartja be a diétáját, pedig már nagyon jól haladt a fogyózással. Csalódott Carlban és szakított is vele, mert azt hitte, hogy tudott a razziáról. A Woody’s persze nem maradt sokáig zárva, ahol Brian elmondja Mikeynak, hogy Stockwell kirúgta. Mikey jó kisfiú módjára viszi a hírt a mamának, aki alkoholba próbálja fojtani fájdalmát. Az esti híradóban azért kap egy pár percet a tüntetés, ahol Deb véleménye a fő mondanivaló. A homofóbia vádjával Stockwell esélyei megcsappantak, úgyhogy mikor Brian felkeresi, hajlandó vele újra beszélni.

Deb is észhez tér másnap és bocsánatot kér Carltól, aki nagy bajba került a barátnője nagy szájától. De kutyából nem lesz szalonna, vagyis Deb ismét kiabál, így Carl otthagyja őt a nagy szájával együtt. Este Emmett kóstoló estét szervez a barátainak, ahova Teddy olyan makonya részegen érkezik meg, hogy alig áll a lábán. Miután megalázza önmagát és Emm-et a barátaik előtt, alaposan kidől. Stockwell úgy dönt, hogy Brian meleg mivoltát pajzsként tartja maga elé az egyik nyilatkozatában a homofób vádak ellen. Este az újraegyesített pár alaposan ad kapcsolatuk élvezetes részének.

Brian nem változott semmit, mert hiába szereti szöszit, azért a vadászatról nem mondott le, de Justinnak most ez így akkor is jó. Justin úgy döntött, hogy ha már visszakapta Briant, Mikeyt rábeszélte, hogy az ő általa javasolt provokatív rajz legyen a következő szám elején, akkor az a kis apróság, hogy Brian mással is dug rajta kívül, már nem egy érdekes tényező. Tehát ha egy kicsit össze akarjuk foglalni a mai részt, meg kell említenünk, hogy Ted kezd olyan mélyre süllyedni, ahonnan már a napot se látni. Melnek sem kezdődik jól az anyaság, pedig még csak terhes, mi lesz később? Mikey féltékeny, Brian és Justin boldog, és ne felejtsük el, hogy Deb és Carl szakítottak. Messze sincs még vége az évadnak.

8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2009.02.13. 14:24:42

Köszi a HV-t, szuper, mint mindig! :)
Ennek a résznek az első jelenetét néztem meg az egyik legtöbbször, amikor Brian és Justin annyira odavannak egymásért, hogy teljesen megszűnik körülöttük a világ... Szerintem ez a jelenet hihetetlenül sok gyengédséget és szeretet sugároz. :)

mándruc 2009.02.13. 14:31:55

Ja, és végre kijött ez az évad is DVD-n, hurrá!!

leeann 2009.02.17. 12:17:29

Amikor először láttam a sorozatot, ebben a részben már nagyon betette nálam a kaput Mikey.

sunshine66 2009.02.17. 17:55:11

Azért az a jelenet a jacuzziban (Brian és Stockwell) megérne egy elemzést. Főleg, ha belegondolok, hogy Briannek az elején eléggé bejött a rendőrfőnök. Talán emlékeztek, hogy a kosaras reklámfilm forgatása után Tom Cruise-hoz hasonlította ... :))
Köszi a HV-t Leeann!

mándruc 2009.02.18. 14:16:27

@leeann: Hát Májki nálam már az első évadban betette a kaput...

naomi95 2014.12.03. 17:15:09

ém mikey-t valóban nem kedvelem de meg értem hisz mindíg is bri volt a favoritja :D ó hogy féltékeny én is az lennék

naomi95 2014.12.04. 20:07:08

de ben miért féltékeny brianre david az volt :D
süti beállítások módosítása