Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 1x01 - Pilot

2008. április 05. 19:00 - leeann

Szőke hosszú hajú nő beszél egy színpadon sok mindenféle hajú nőnek. Ő Marin Frist párkapcsolat-trainer. Ez a munka nagyjából azt takarja, hogy valaki megmondja a többi valakinek, hogy mit tegyenek a párkapcsolatukban, vagy hogyan szerezzenek maguknak párkapcsolatot. És ha ezt sikeresen teszi az illető, és New Yorkban teszi, akkor könyvet ad ki, már kettőt is, sikeres, partikra hívják meg. Marin könyvének sikerességét is egy puccos parti keretében ünneplik meg. Akkor nézzük Marin párkapcsolatát, hogy is működik. Épp menyasszony és hamarosan házasodni készül Grahammel, aki miatt a dohányzásról is leszokott. A kiadója, Jane Alaszkába szervezett neki dedikálást. Kérdezhetnénk, hogy miért éppen Alaszka, de Marin is ezt kérdezi majd egy párszor a sorozat alatt, és amúgy is az egy másik sorozat. A repülőn párkapcsolat szakértőnk döbbenten szembesül azzal, hogy a vőlegényének viszonya van. Ez a tény arra utal, hogy mégse felhőtlen az a párkapcsolat. A nem túl boldog Marin megérkezik Alaszkába.


Egy borzasztó lelkes fiatalember, Patrick köszönti Elmoban és balek módon kívülről fújja az eddigi 2 könyv szövegét. Patrick az Elmo Inn-ben szállásolja el Marint, ahol Abraham Lincoln képe van a falon, mint dekoráció. Marin ígéretet tesz, hogy szerepel vendégként a helyi rádióban is a dedikáláson felül. Ezután felhívja a csalfa vőlegényjelöltjét és egy szívfacsaró beszélgetést hallgathatunk végig, el is morzsoltunk egy könnycseppet a szemünk sarkában. A telefon beszélgetés után Marin úgy érzi, hogy a sokk után italra van szüksége így elsétál a helyi kocsmába, de útközben csak férfiakba botlik úton útfélen, pedig most elege van a férfiakból, ami nem csoda. A vodkát választja búfelejtőnek, így gyors ütemben 5 felest be is vág és megismeri a helyi viszonyokat. A mindenkit megértő csapost, Bent, a magányos helyespasit, Jacket és az állandó kocsmalakók táborát. A nem kicsit részeg Marint Patrick kíséri el az elmoi előadása helyszínére, ahol nem a New Yorkban megszokott közönség várja. A párkapcsolatéhes nők helyett csak pasik ülnek a kis helység székein. Persze Marin még ide is egy pohárral a kezében érkezik, így már nincs szomjas állapotban.


Az előadás sem a megszokott mederben folyik, Marin a nemrég elszenvedett sérelmeit zúdítja a pasikból álló közönségére. Másnap reggel Marin úgy érzi, hogy nagyon másnap van. Lekéste a gépét és térerő is csak a fürdőszoba ajtó mellé guggolva van. Megismeri a szomszéd szoba lakóját, a helyi megélhetési örömlányt, Sarát. Marin szobabiciklit akar szerezni, de csak az utcán használatost talál. Jól kikerékpározza magát, majd mikor hazaér és megfürdik, egy hívatlan látogatóra akad a szekrényében. Egy mosómedve rágcsálja az egyik cipőjét, amitől halálra rémül. Egy szál törölközőben egy fura szoborral tartja sakkban a szekrénybe zárt mosómedvét, amikor Jack személyében megérkezik a segítség. Némi szópárbaj után Jack megszabadítja az állattól.


Később a kocsmában Buzzt, a helyi pilótát próbálja rávenni, hogy vigye vissza a civilizációba, hogy onnan Hawaii-ra tudjon repülni. De a helyett, hogy ő repülne el, Jane érkezik meg. Mivel itt a társasági élet a kocsmában folyik, Marin és Jane is ott beszélik meg a további teendőket. Marin alkotói válságba került, mivel kiábrándult a férfiakból. Viszont Ben, a csapos elmondja, hogy a nők mit is akarnak igazából, így kapcsolat szakértő is elgondolkodik. Beleolvas a saját könyvébe és a saját tanácsait megfogadva megpróbál új életre kelni. New Yorkban a könyvének dedikálásán hosszú tömött sorban állnak a nők, ezzel szemben Elmoban össz-vissz Jackkel futnak össze, aki sajnálatból vinne egy könyvet, de Marin lebeszéli róla. Jane térerőt keresve egyedül hagyja a könyvei között Marint, akit itt is megtalál egy hűséges rajongója, Annie, a magányos lány, akit az éltet, ha hírességek tekintik őt „barátjuknak”. Annie Patrickhez hasonlóan egyedül van és szóról-szóra ismeri Marin könyvét, így ideális pár lennének, amit Marin észre is vesz és bemutatja egymásnak a fiatalokat.


Jane térerőt keres telefonálási szándékkal, és egy utcasarkon, egy hókupac tetején meg is találja, de egy lelkes hómunkás nyakon szórja két kiló hóval. Marinnek csomagja érkezik, aminek a tartalmáért megint a már eltávolított mosómedvével kell megvívnia. Konkrétan ez esküvői ruhája van benne potom 9570 dollárért. Felpróbálja a megtépázott ruhát, és közben beszélgetésbe elegyedik Sarával, akinek megvan a véleménye a házasságról, nyílván saját tapasztalatból beszél, hisz elvált. Kicsit lelkiznek a csajok, majd Marin cigarettát próbál felkutatni, de nem jár sikerrel. Megismeri Ben feleségét is, Theresa-t, aki épp külön él férjétől, mert Alaszka fura hely. Theresa beavatja Trainerünket az elmoi lét titkaiba. Itt 10 férfire jut 1 nő, ő most kalandozni akar,  és nem a férjével élni. Marin rájön, hogy a szingli nőket Alaszkába kellett volna küldenie, nem sportbárokba.


Marin elindul cigi felkutató túrára, és egy útszéli pihenőnél talál is egy automatát, amiben leledzik egy csomaggal. Meg is szerzi, de a tartalmát már nem tudja élvezni, mert egy befagyott tóra téved, és az jól beszakad alatta. Persze az épp arra járó Jack kimenti őt és fura melegedési módszert javasol. A vizes ruháikat vegyék le és melegítsék egymást a testükkel, így Marin és Jack fehérneműben fekszenek egymáson reggelig. Trainer rögtön azt gondolja, hogy Jack ezt szexelési szándékkal találta ki, de Jack jó fiú, eszébe sem jutott. Reggel lett, látunk néhány farkast is, majd elindul a párocska vissza Elmoba. Jane úgy dönt, elég volt Alaszkából és indulásra készen várja, hogy a Buzz Airways elszállítsa őt és Marint Chicagoba, de Marin nem akar menni. Elmoban marad, hogy elkezdje a harmadik könyvét.


Annie és Patrick párkapcsolati teszteket oldanak meg Marin könyvéből, és szinte minden válaszuk megegyezik, ez a kapcsolat az égben köttetett. Marin az esküvői ruháját gyömöszöli a biciklije csomagtartójába, majd elkerekezik vele. Közben a monológját hallgatjuk, amint összegzi, mit is tapasztalt és tanult a kapcsolatokról, amióta Alaszkában van. A kerekezés közben képekben láthatjuk, ahogy Sara úgy dönt, megveszi Marin könyvét, hátha sikerül, esetleg végre szerencséje lesz egy párkapcsolatában és abbahagyhatja jelenlegi munkáját. Azt is látjuk, hogy a volt vőlegény mellett ott fekszik az új nő, de volt vőlegény mégsem boldog, hogy Jack karján van egy Lynn feliratú tetoválás, hogy Buzz a repülőgépében a műszerfalon egy kisgyerek képét tartja, majd azt, hogy Marin egy hegytetőre érkezik - ahonnan a kilátás gyönyörű -, és a ruhát ledobja, ezzel leszámolva New York-i élete utolsó morzsájával. A rész végén Trainer a helyi rádióban ad tanácsokat a betelefonálóknak, amire már várhatott Elmo népe, mert minden vonalon várakozók állnak sorba.





1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.04.06. 09:59:58

Egy rész "Miért éppen Alaszka", egy rész "Szex és New York". Az előbbi nagy kedvencem, az utóbbiból láttam vagy két percet, annyira idegesített.

Hogy ezekután hogy válik be a sorozat, nem tudom, az első rész tetszett.
süti beállítások módosítása