Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x41 - Egy rakás tapló pöcsfej (18+)

2015. április 21. 07:12 - sixx

 screen_shot_2015-04-21_at_4_50_23.png

Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy sármőr, akinek ő védettséget ad a kezibe, és ha ezzel jó sáfárkodik, akkor biztos helye lesz a játékban. Baszki, az első két évadban nem lehetett csak úgy védettséget kapni Pókmajomnak el kellett lopnia Levi alsógatyáját érte!

screen_shot_2015-04-21_at_4_58_26.png

Reggeli után (Tina sminkben alszik, baszki?) Botox és Pjotr nagyon elégedett saját magával, pacsizgatnak és fölényes arccal méregetik a többieket, mintha mostantól ők lennének a pék faszán a stanicli. Zoë löevelet hoz, nem nagy meglepetés, párválasztás után beköltözés gyön, amihez a bulák mennek a falon túlra. Loki mindezt kitörő örömmel fogadja, végre nyugalom, kiáltja, mintha egyébként itt bent nem kurvára azt csinálná, amit akar. Tina nem örül a csajos randinak, mer’ nem bírja a lakókat, legalábbis nem a pinásokat. Öltözés, búcsúzkodás, elmenés. Becks szerint tuti egy palit hoznak vissza.

screen_shot_2015-04-21_at_5_01_55.png

Ahogy a csajok kihúzzák a lábukat, odabent megindul az idei Éden Hotel legtaplóbb beszélgetése, amit Loki azzal nyit, hogy

Az a durva, hogy a lányok sokkal szarabbul néznek ki, mint mi.

screen_shot_2015-04-21_at_5_31_24.png

Ezt így azért nem jelenteném ki, ugye, de a folytatás ennél sokkal rosszabb. Pjotr szerint Adri kibaszott nagy darab lett, “kidobó” bólogat Becks, akinek a párjáról van szó egyébként, AKIT MINDEN ESTE KÚR, csak mondom, nehogy elfelejtse valaki. Ivarnak akkora lába, segge, sonkája van, mondja Pjotr és Becks, Adonisz két földi helytartója, hogy az beszarás. Mert csak zabál, és nem edz rá.

Mi jut eszedbe Nóriról? Szemétégető. Reggel nyolc, ő még ott áll kint sértődött arccal, de csak keres még két sajtburgert. (Pjotr)

ivar.gif

Azt a parasztot, bazdmeg. Gyula erre visszaszól, hogy de parasztok vagytok, és ennyi, nem állítja le, csak a riportban füstölög. A gyökér. Loki is rákontráz, Ivar zabál, fal, és két pofára tömi magába a cuccot. Becks szerint Ivar a kilencvenes évekből ragadt itt. Lefekszenek kicsit, hátha ettől befogják a szájukat, de nem, megy cinklés tovább, Becks azt pedzegeti, hogy így, hogy ők, a teremtés koronái és ajándékai a nőknek itt fetrengenek, odakint csak agyhalottak vannak. Mondja mindezt egy futballista. Ha jó csávó jön, Adri és Ivar rá fog ugrani, ez a konszenzus. Különösen Ivar, akinek rémes faszhiánya lehet, mondja Pjotr és Loki. Adri súlya is előkerül: Becks új taktikája az, hogy felhizlalja, és akkor nem fog kelleni senkinek. Jabba, jegyzi meg Loki, de nem, nem fogom így hívni. Loki szerint Adri már nem fér be a ruháiba.

screen_shot_2015-04-21_at_5_08_38.png

A bulák a parton a jetskiző faszikat nézik, imádják a forró homokos partot, leheverednek, és Adri máris elfelejti az összes kanit, egy helyi erő kókuszdiót hoz nekik, szürcsölnek és fetrengenek bikiniben. Pornósbarbi a riportszoba tanúsága szerint felszedett magára egy kis színt, ami jól ál neki, se ezen a ponton ennek a nőnek egy Nutellával rajzolt bajusz is jól állna, szóval annyira nem nagy truváj, amiről beszélünk. A napozásnál a mikroport nyomot fog hagyni, csak mondom.

Na, itt a sármőr, Gábor, aki úgy áll Gólem előtt, mint egy kivert fasz és egy teleszart zokni szerelemgyermeke, 22-nek hazudja magát, de legalább 30, és azt is bekamuzza, hogy kézilabdázott, a felsőteste alapján Nintendóval (nem, nincs kézilabdás videójáték, még mielőtt.) Aszongya, hogy a főnyereményért jött, vezéregyéniség, de csapatjátékos, mindenki úgy fog ugrálni, ahogy ő csettintget. Gólem fényezi a majmot, és azt mondja, elintézte, hogy Gábor itten találkozhasson a bulákkal, és ismerje meg őket. És ad neki egy védettséget. Tégy vele belátásod szerint, de most tedd a jetski kesztyűtartójába, és tessék, lehet is menni csajozni. Gábor értékesítési menedzser, azaz egy nyóckerületi nepperboltban mobilokat ad el. Imádja a kihívásokat és a tízes kategóriás nőket, és azért jött ide, mert itt olyanok vannak. És megbaszná mindet. Hát, fiam, sok sikert. Nem szerelmet keres, nem érdekli a belső, ne szarja körbe a szobát a csaj, az a fontos. Eddig 89 nője volt. MUHAHA.

Gábor stílszerűen Nickelbackre érkezik, tahónak tahópop, gondolhatta a zenei szerkesztő. A csajok kiszúrják a menőző Sármőrt, jó barna mondják, és közben a nap lemehetett egy kicsit, mert a nyugágyak is fordultak. Sármőr kijön a habokból, rém szexi a kis mentőmellényében, és azzal nyit, hogy na, ki adja át a helyt nekem, heló, hát anyád picsáját, gondolják a nők, és meglepetésre Adri az, aki lelkendezik, heló, Adri vagyoooook, aztán Sármőr lekezel mindenkivel. Tina örült neki, mert jópasi, de a szeme nem áll jól. Botox aszongya, bemenne a vízbe szívesen, mire Sármőr felteszi a mindenkit érdeklő kérdést: faszér’ nem mentek be? Mer’ a stáb nem ereszt, mondhatnák a bulák, de nem mondják. Sármőr ezt is elintézi, fürdenek. Pornósbarbi szerint Sármőr pozitív arc. A fürdés után Sármőr elvisz valakit jetskizni, Botox nyeri a kőpapírollót. Adri szerint Botox feltűnően rá van cuppanva Sármőrre. Pornósbarbi el tudná képzelni Sármőrt egy spanyol szappanoperában.

Sármőr drámai mozdulattal előveszi a borítékot a kesztyűtartóból, védettség van benne. Ezt mire kaptad, kérdezi valaki, majd meglátjuk, mondja Sármőr.

screen_shot_2015-04-21_at_6_08_10.jpg

Odabent Zoë löevelet hoz, Becks zsörtölődik, pedig milyen jó volt Adri hangja nélkül, kibírnám így. Gyula olvas, valaki védettséggel tér vissza a randiról mire Pjotr felbassza az agyát, hát, gratulálok, csajok, erre mindenki beszáll, hajrá, tapsolnak, bravó csajok. Megoldották ügyesen, mondja Becks, a riportban meg hozzáteszi hogy olyan nincs, hogy ezek kimennek, és az újfaszi menten papírt kap. Tuti, hogy Adrinak és Ivarnak köze volt hozzá, mondják. Jó hangulatú lesz a hazaérkezés. Adri odakünn elmagyarázza Tinának, hogy mi is az a védettség. Adri mellye kissé megégett a napozásban. Becksék továbbra is Adri súlyával vannak elfoglalva, 73 lehet most, mondja valamelyik. Komolyan, ilyen tuskó módon még nem láttam magyar reality-ben faszikat viselkedni, pedig erős a mezőny ugye a faszhelikopterező Aureliótól a nőjét szájba köpő Krisztiánig.

screen_shot_2015-04-21_at_6_15_19.png

Na, a dagály viszi a függőágyakat, irány a hotel, a kamera elidőzik Adri seggén, nincs azzal semmi baj. Estre érnek vissza a hotelbe, ahová nem tudnak bejönni, mert Loki még reggel bezárta, csak azóta elfelejtette. Bence kinyitja az ajtót, és hatalmas tapssal fogadják a mit sem sejtő csajokat és Sármőrt, aki szerintem meg van arról győződve hogy a taps neki szól. Lekezelnek vele, Sármőr aszongya, megszeppent a tapstól. Pia van, kérdi? Nincs még. Cigizel, kérdi Loki. Ja. Akkor elleszünk. Sármőr ferencvárosi, meh. Pjotr szerint Sármőr pökhendi, és elhiszi magról hogy ő a jani. Az esti faggatózás alatt a faszik kérdezgetik Sármőrt, de Ivar és Pornósbarbi persze ott sündörög. Oszt a védettség honnan van? Kivettem a jetskiből, hazudik Sármőr. A jetskiből? Abból. Oszt hogy? Mondták, hogy benne van. Pjotr kérdezi, hogy de hogy volt ez pontosan? Sármőr meg aszongya, hogy megjött, kérdezte, ki jönne jetskizni, Botox és Adri egymást összetaposva igyekezett a jármű felé, Botox nyert, mentünk egy kört, és lett védettség.

Este Loki és Sármőr leül beszélgetni, kit lehet itt megbaszni, ez a kérdés, Botoxot nem. Pont arra jön Pornósbarbi, majd veled hármasban zuhany? - kérdi Sármőr, nem vagyok szégyenlős, mondja a csaj, azt tudjuk, mondja Sármőr, baszki, Pornósbarbi mindenkinek azzal nyit, hogy faszt szoptam képernyőn pénzért? Bence és Becks odafent Adrivan és Tinával beszélik ki Sármőrt, Adri hazudik, hogy ő tök negatív volt Sármőrrel, de ez nem tetszik Becksnek, mi a faszért nem tudsz te közöbös lenni legalább egyszer? Pjotr és Botox is megbeszéli Sármőrt, Botox direkt volt vele kedves, nahát. Adri bejön Sármőrnek, mondja, és most itt a kiváló alkalom kitenni Beckset. Hm, nem is tudtam, hogy ez felmerült eddig. Odalent Sármőr és Ivar beszélget, a téma az egyéjszakás kaland, Ivarnak tényleg viszket a lába köze.

screen_shot_2015-04-21_at_6_29_57.png

Este italozás, majd Sármőr és Loki az Éden Hotel történetének legszarabb tervét főzi ki műbalhéznak a többiek kedvéért, de közben szövetségre lépnek. A műbalhé az abból áll, hogy egymásnak beszólongatnak, üvöltve, de annyira átlátszóan és szarul, hogy bárki észreveszi, akink van szeme. Adri meg is jegyzi, Pjotr meg tapsol hozzá, jézusom, minek kellett ezt? Botox, Adri, Becks és Pjotr fent beszélget, Becks szerint Loki akciójáról Pjotr is tudott, aki hiba magyarázza, hogy faszt. És mivel ez rá rossz fényt vet, ezért ideges. Loki felmegy és magyaráz. Hogy ezt a többiek kedvéért játszotta el. De hát mindenki itt van a szobában, akkor kinek bohóckodtál? Jogos a kérdés, a hullarészeg Loki nem is tud mit mondani rá.

Odalent Sármőr és Ivar a dzsakuban talál egymásra, Sármőr a szokásos, “nem baszlak meg, csak a faszomat nyomom hozzád, nézzed már, hová lett a gatyám, nahát” kamuval közelít a 46 napja meg nem piszkált pecekhez, Ivar szeme kezd kifordulni, smár, tapi, ez gyorsan ment. Ivar aszongya a riportban, hogy Sármőr egy igazi seggfej, de neki pont az ilyenek jönnek be. Odafent Bence ittas, egy szál faszban ül az ágyon a kupaktanács közepén, és üvölt, a védettséget nem adják csak úgy, Botox, baszki, miafasz volt ez?

Sármőr a riportban aszongya, akkor bassza meg Ivart, amikor akarja, és hát ő akarja, de egyelőre nem jön össze a pocsíkolás. A smár/tapi-mutatványt fentről megtapsolja a nép, ő meg egy szál pöcsben kiáll a dzsaku szélére, és azt hiszi, ez mindenkinek bejön. Tina és Adri undorodik tőle, Tina aszongya, inkább kiesik a rákba, mint ezzel egy pár legyen. Aztán a szobában rákucorodik Bencére, és megdugatja magát, de alaposan. Az előjáték itt van videón:

Címkék: 18+ éden hotel
573 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.04.21. 07:24:01

a lányok fikázása nyilván szerkesztői utasítás, feladat volt, ahogy az is h a lányok az óceán partján csak ülnek a napozóágyon bele nem mennek önálló döntéssel a vízbe

2015.04.21. 07:28:28

Bencén nagyon röhögök, muhahaha :))) Minden egyes alkalommal telezokogja a riportot, amikor kiesik egy kispajtása (Norbi, Mariann 1.0, Snezi), aztán megrántja a vállát, és mulat és nyaral tovább, mintha mi sem történt volna :)) Komikus.

2015.04.21. 07:32:16

@fosch9: sztem is, ezért nem is minősítem a sztorit...mondjuk az jó ötlet lett volna, amit nemtudommár ki írt tegnap, h mi lenne, ha visszajátszanák a csajoknak XD

2015.04.21. 07:36:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ő találta fel :)))) Tégedet itt meg nagyon vártak tegnap, oszt jól nem jöttél :)

2015.04.21. 07:42:00

@Szent Borzadály: múltkor is így beszélték ki őket amikor nem voltak bent, nagyon erősen szerkesztői utasítás szagú
ja és azért ne felejtsük ki h bence sem maradt csendben :D
(mennem kell) :D

Sanda.Ipse 2015.04.21. 07:43:14

Sármőrt én is alapból 30-nak néztem. Miért mondja, hogy 22? Eddig azt hittem, csak a csajok fiatalítják magukat.
Egy bunkóval több a játékban.

ÉH3sZ 2015.04.21. 07:44:05

@Szent Borzadály: Lehet, h van benne valami, de nem volt kedvük ellen való:)

XocoLatte 2015.04.21. 07:46:06

@fosch9: sanszos hogy a Nóri behálózása sem teljesen spontán, a szerkik mintegy árnyalják a csaj eddig eléggé egysíkúra sikeredett profilját, a nézők meg kapnak p.nát és f.szt, feszt... =(

Hiába, TV2 az etalon...

2015.04.21. 07:46:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nekem nem esetem, nem is szimpatikus eddig, szegény Nórikát sajnálom is, hogy így megvezeti.

Sanda.Ipse 2015.04.21. 07:50:24

@XocoLatte: Nórinak legalább lesz miért nem aludnia:)

ÉH3sZ 2015.04.21. 07:54:23

@Szent Borzadály: Nóri ismeri ezt a típust saját bevallása szerint és tetszik neki.

@XocoLatte: Hajlok erre én is.

2015.04.21. 07:54:49

Ja és azon is tudtam nevetni, ahogy Pjotr kézzel-lábbal tiltakozott, h ő ugyan nem volt benne a farokméregetős összeugrásban, nem is tudott róla :) Remélem lassan eljutnak odáig a többiek, h már akkor sem fognak hinni neki, ha éppen véletlenül igazat mond :))))

2015.04.21. 07:57:40

@ÉH3sZ: Igen, ez eléggé sok mindent megmagyaráz, duplán sajnálom, h nem képes tanulni a maga kárán sem...Jó kis hét lesz ez - ha el nem baltázzák :)))

ÉH3sZ 2015.04.21. 07:59:42

@Szent Borzadály: Látom Péter tiltakozását is duplán észrevetted:)

2015.04.21. 08:01:19

@ÉH3sZ: Rámtapadt a blogmotor kifejezve egyetértését, mert ő is úgy látja, ahogy én ;) Nyomatékosított :)

ÉH3sZ 2015.04.21. 08:02:37

@Szent Borzadály: Menjél vele jakuzziba:)
Egyetértek Péter hitelromlásával

Ditti82 2015.04.21. 08:03:25

Shármőr Gábor kapja be, jól néz ki. :D Nórit sajnálom, hogy így átbassza, de hát ha ismeri a fajtáját, akkor tudnia kell, mire számíthat. Ja, Gyulát még mindig sajnálom, ő túl jólelkű vagy hogy mondjam ide.

Tegnap szóltatok végül, hogy hülyeséget írtam és Pít meg Korleóne rohadtul nem egy évadban voltak? :D

2015.04.21. 08:05:22

@ÉH3sZ: Jóhogy nem már hajszárítóval küldesz fürdeni :)))))))))

Ditti82 2015.04.21. 08:05:23

Ja, és az volt már, hogy Bence lehet-e a BiotechUSA reklámarca? Mintha őt láttam volna tegnap a Kálvinon átutazóban. :D

2015.04.21. 08:05:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: valamelyik itteni párod, azt hiszem a csoki volt :)

2015.04.21. 08:09:46

@ÉH3sZ: sztem is nóri saját választása lesz akárhova is vezet ez
@Ditti82: igen az, már írták itt az elején
@XocoLatte: nekem az a furcsa h minden pasi nórira repül rá

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.21. 08:11:27

@Szent Borzadály: ha jobb lenne a műsor, de nem.... :-(

Csak siránkozni tudok, akkor minek jöjjek?

ÉH3sZ 2015.04.21. 08:11:48

@Ditti82: Nem "lehet", már az volt mikor bement

@Szent Borzadály: Dehogy! Ki borzadna akkor itt nekünk?:)

ÉH3sZ 2015.04.21. 08:12:24

@fosch9: Mindig a nők választanak:)

Ditti82 2015.04.21. 08:14:02

@fosch9: Na akkor erről lemaradtam. :( Nóri meg tudhat valamit. :D

2015.04.21. 08:14:26

@fosch9: nnna, mégis maradtál :))) :*
nem tartom elképzelhetetlennek, h akik még most és ezután kerülnek játékba, bele-bele nézhetnek a történésekbe, és kikövetkezhetik, h mivel Nóri nem népszerű a kemény magnál, és nem mellesleg lojálisabb fajta, ezért lehet jó választási lehetőség számukra...

tomfree 2015.04.21. 08:19:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: igen, unalmas az egész egy kicsit. Azt várom amikor Peti és Loki egymásnak ugrik (ha lesz ilyen). Akkor kicsit lenne valami történés.

2015.04.21. 08:19:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Hátha lassan felpörögnek az események.

@ÉH3sZ: óóó, AZT én nagyon szeretek! :)

ÉH3sZ 2015.04.21. 08:22:04

@Szent Borzadály: Akkor a kedvenc állatod a borz?:)
Biztos belenéznek és célzottan mennek be.

2015.04.21. 08:22:38

@tomfree: Erre várok én is, a Nagy Hátbadöfési Akcióra :))) Mondhatni csak ezért nézem már, és addig is be kell érnünk a Kis Hátbadöfési Akciókkal :)

Sanda.Ipse 2015.04.21. 08:26:14

@tomfree: Vagy az egyik végre kikerülne. :)

2015.04.21. 08:26:33

@Szent Borzadály: 9 körül indulok ahogy a fuvar megérkezik :D
@ÉH3sZ: :DDD +1
@Ditti82: biztos még nem figyeltél :D

2015.04.21. 08:28:54

Amúgy ShármőrGábőr mit akart elérni ezzel az összeugatós színjátékkal? Hogy lássa ki hogyan reagál rá? De milyen reakciót várt? Loki ellen fognak fordulni (nem képzeli??), vagy ő ellene? Nem látom az értelmét...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.21. 08:30:14

@Szent Borzadály: ezt mondjuk az elejétől :-D

@tomfree: ja, és Peti már nagyon irritál :-D

Gilberto 2015.04.21. 08:30:46

Ne legyen igazam, de azt sem tartom kizartnak, hogy penteken Loki fog menni. Ilyen hülyeseget, raadasul ilyen amatör modon.

Sanda.Ipse 2015.04.21. 08:30:50

@Szent Borzadály: Nincs is. Mindkét pasi szellemi színvonalát tükrözi.

tenyered_érted? 2015.04.21. 08:32:07

Kedves kommentelő lányok. Áruljátok már el, hogy Sármör miért ilyen szuper. Elmondása szerint 13 évig kézilabdázott. Ha "Nintendóval" kézizett volna 13 évig, akkor izmosabbnak kéne lennie.
Ez a fickó tényleg bejön nektek? Nagyképű és a kommentelők szerint a "leggázabb" csajjal kezdett ki. Annak idején nekem is volt olyan barátom aki minden éjszaka más lánnyal bújt ágyba. A dolog szépséghibája, hogy éjjel 2 és 4 között szedte fel a szórakozóhelyeken, nem teljesen józan állapotban. Én azokat a csajokat bottal se...., de azt tartják, hogy nincs csúnya lány csak.... Így könnyű összeszedni 89 skalpot.:)
Ekkora kisugárzása van még TV-n keresztűl is, vagy mitől olyan fantasztikus?

A dolog viszont eléggé egyszerűnek tűnik nekem. Azért csak nem az utcáról szedték össze ezeket a fiatalokat, és a szerkesztői gárda valszeg tudja, legalábbis tudniuk kéne, hogy melyik lánynak ki a zsánere illetve fordítva. Így könnyű behozni olyan új játékost aki valaki/k/nek nagyon bejön. Asszem most Nóri kapott egy kis ajándékot:)

2015.04.21. 08:39:53

@tenyered_érted?: a címkét a tv2 aggatta rá, a skalpok számát meg ő mondta nekünk, vagy elhisszük vagy sem, de itt már páran az életkorát is kétkedve fogadtuk...az is lehet, h a szereplőknek itt is ki kellett tölteniük kérdőíveket, mondjuk pl egy rettegés foka mintájára, csak itt az volt a kérdés, milyen pasik/csajok jönnek/nem jönnek be neked :)

Sanda.Ipse 2015.04.21. 08:41:38

A pasiról a haverja sem festett túl pozitív képet az éjjeli műsorban. Töltelék.

mimoza1014 2015.04.21. 08:42:35

Erősen hajlok arra a feltételezésre, hogy Nóri jutalmul kapta ezt az úriembert :) Mert megérdemli :)

ÉH3sZ 2015.04.21. 08:42:44

@tenyered_érted?: Én mindig úgy gondoltam, hogy a jelentkezőknek a castingon komolyabb teszteket kell kitölteniük, beleértve, h ki mit szeret vagy utál, milyen a zsánere, stb. Ebből tudnak építkezni a szerkesztők

Ronni 2015.04.21. 08:42:59

Hát ez jó volt , megint jobb mint a műsor, de sírva röhögtem.
A pasiknak ideje szemüveget, meg venni meg némi önkritikát gyakorolni.Loki olyan csípővel rendelkezik hogy egy Hawaii hula táncosnő sírva könyörögne a diétája receptjéért. Vagy a csodás elefántborjúra szabott füleire van ennyire felvágva?

koda 2015.04.21. 08:43:25

@tenyered_érted?: Ha már abbahagyta, a múlt idő miatt vonjunk le egy évet a képzeletbeli korából, az huszonegy, szal a nagy kézi-karrier 8 éves korában kezdődött? Sánta a dolog. Nem sármőr ez, hanem egy kib.szott kamuláda, amit most kinyitva bedobtak a hotel kiszáradt-peckű csajai közé, mint egy tömegpusztító fegyvert. Btw nem jósolok neki nagy jövőt, max két csajt etet meg, mielőtt a féltékenységtől a szemét is kikaparják :D

A tegnapi adásban a többi srác is vizsgázott, ekkora tapló bandát basszus... Azért gyanús a szerki utasítás, mert így némileg megágyaztak a hantabandi punabubusnak, lám milyen kretének a fiúk, ehhez képest megváltás a donhuan. :)

Loki akkora pöcs lett, mint amekkorának a sajátját tartja. Komolyan nem értem, hogy megy el így az esze valakinek, de kezdem elveszíteni a szurkolás bizsergését, és méla apátiával szemlélem már csak, hogy mi történik benn :D

seymourduncan 2015.04.21. 08:45:53

@zorja: De ezek 2013-as bejegyzések a Bencéről. Ettől függetlenül még jah. :)

introverted22 2015.04.21. 08:45:59

@tenyered_érted?: Nekem egyáltalán nem jön be, sőt. Én az ilyen pasikat kifejezetten rühellem. Sőt, ismerve a múltbéli alkoholfogyasztási szokásimat, hajnali 2 és 4 között se jött volna be. Az Éden lakó faxik közt (beleértve az első 2 évadot is) én még eddig nem találtam számomra vonzót.

koda 2015.04.21. 08:48:24

Egyébként én nem láttam egyik ezt megelőző évadot sem, de azt gondoltam, hogy egyre "erősebb" csábítókat küldenek be, mert a vége felé egyre nehezebb teret nyerni, és ahhoz nem agyhalottak kellenek. De jelenleg maradt a tv2 genitáliákra épülő műsorterve...

2015.04.21. 08:50:41

@mimoza1014: :))))) és igen! :))))
meg miután mindenki (bent mármint) savanyú uborkának tartja, kellett vki, aki kihozza belőle ezt az énjét is :)

@ÉH3sZ: valósgsó veteránok vagyunk, na :)

Natura Qua 2015.04.21. 08:58:12

@tenyered_érted?: Az új fickó ha 22 vagy ha 27 éves, teljesen mindegy mert egy vicc szegény. Tipikusan röptében is a legyet... Külső adottságai nem rosszak, de sajnos ez kevés, az a lány aki képes két óra ismeretség után tök komolyan venni a szándékait, nos erőteljesen hisz még a tündérmesékben. :) Amúgy a jakuzzis f@sz pörgetése kimondottan gusztustalan látvány volt, ahogy Bence üvöltözése ádámkosztümben. Ha eltekintek a szerepektől amiket ki így ki úgy alakít a műsorban, akkor Gyula a legférfiasabb karakter.

2015.04.21. 08:58:37

Loki játékát az utóbbi napokban berzenkedve nézem, mert annyira idegen lett, ettől függetlenül még mindig nagyon kedvelem, és neki szurkolok. felemás érzés, jahh.

Armador85 2015.04.21. 08:59:02

@koda: nem hinném, hogy szerkesztői utasítás. Keveset vannak a csajok nélkül és emberi sajátosság, hogy az ott nem lévőket szidjuk, mint a bokrot. + nekik Adri kövérebbnek tűnhet, össze vannak vele zárva 40 napja és látják az átalakulást.

kismalacka 2015.04.21. 09:00:03

Sárm Őrtől a hideg ráz. Bottal sem piszkálnám :)

Pjotr ezen a gifen egy csukjásmajomra hajaz, és minden nap jobban irritál.

Natura Qua 2015.04.21. 09:00:34

@Armador85: szerintem pont azon nem látod a változást, akivel a nap 24 órájában össze vagy zárva :) ezért gyanús, hogy megrendezett volt

koda 2015.04.21. 09:00:54

@Armador85: ezt még akár meg is értem, de akkor is túlléptek egy határt szerintem. Bírom a roast-ot én is, de ettől lábrázásom volt.

2015.04.21. 09:04:45

@Armador85: Ez nem fordítva szokott lenni? Ha vkivel sokáig nem találkozol, akkor látszik meg rajta jobban a változás? Meg miután össze vagytok zárva, elindul egy kötődés féle is irányába, pláne elnézőbb vagy. Adri-Becksnél mondjuk lehet ez negatív is, mert ők ketten tényleg úgy tűnik, mintha folyton egymás fenekében lennének, és ez lehet egy idő után terhes.

Armador85 2015.04.21. 09:09:31

@Natura Qua: hááát.. nem mondom, hogy totál vékony volt Adri, de ~10 kiló plusszt észreveszel, főleg olyan alkatnál, mint ő. Mondom ezt férfiként. Más kérdés, hogy szerintem semmi gáz nincs az alakjával, nem mondanám kövérnek. Kicsit husi, kis munkával leadja (leadta) és kész.

@koda: persze, olyan messze mentek a határtól, hogy már nem is látszik. Főleg Pjotr bácsi geciskedése nem tetszett. De Becks megmondta, hosszú ideje először voltak külön, ki kellett adnia magából.. mégha ez nem is mentség. Egyébként meg Bencét meg méjbi Gyulát leszámítva a srácok se nagy eresztések..

Armador85 2015.04.21. 09:11:31

@Szent Borzadály: Férfifejjel igenis észreveszek pár kiló pluszt. Főleg nőkön, akik tetszenek és akikkel napi szinten találkozom. Ha valakit sokat nézle, észreveszed azt a néhány kilót. De hangsúlyozom, semmi gond Adrival. Karácsonykor is mindenki meghízik, na bumm. Ez meg nekik egy 40 napos karácsony eddig.

koda 2015.04.21. 09:11:39

@Armador85: Gyula? Nemár... Az ostoba tekintetétől fajok halnak ki. :D

BarBwire 2015.04.21. 09:14:28

Miért hiszik a pasik, hogy ha nem borotválkoznak akkor sármosak tőle?

introverted22 2015.04.21. 09:14:54

@koda: Gyulától engem nőként a hideg is kiráz. Valami nagyon fura abban a pasiban, de nem szeretném megtudni, hogy mi az.

introverted22 2015.04.21. 09:16:15

@BarBwire: Pasija válogatja, vannak akiken sokat dob egy kis borosta. Egyébként meg nem mindenkinek bírja a bőre a mindennapos borotválkozást...

Natura Qua 2015.04.21. 09:20:02

Nekem a tegnapi adás jelenetei alapján egyre inkább olyan érzésem támadt, mintha a családi titkok, vagy a veled is megtörténhet valamelyik epizódját nézném :D

introverted22 2015.04.21. 09:22:25

@Natura Qua: jogos, az előzetes alapján meg pláne olyan...

2015.04.21. 09:24:15

@Armador85: viszont Adri folyton a súlyán vekeng, és ezzel 'gyilkolja' Patrikot is, de amikor azt mutatták, h a csajok tornáznak, Adrit nem nagyon látom mozogni...az pedig h a pasik ezt a stílust megengedték maguknak mégha utasításra is, több mint elborzasztó, lehetett volna rá nemet mondani. de akkor meg nem lehetett volna semmit bevágni az "életképek a csajok nélkül" szegmensbe. vagy hozhattak volna ők jobb ötleteket (a pasik).

XocoLatte 2015.04.21. 09:26:27

@tenyered_érted?: Nóri egyértelműen szinte előre betervezetten kapta ezt a Sárm Őrt, normális szuka a legnagyobb ínség idején sem ugriik rá egy tökidegen faszra 2 óra leforgása alatt 9 másik ember szeme előtt, akikkel 40 napja van összezárva. Vagy ismeri a faszit a kinti életből, vagy szerkesztői utasítást hajt végre. Ennyike.

A Sárm Őr nagyságát én nem tudom nőként megítélni, ahhoz kellene egy átoperálás meg hormonterápia, azonban annyit látok én is, hogy ez a fickó régen elmúlt már 22, a kézilabdát csak azért mondhatta be, mert focizni nem hagyták a grundon, mert a kézizéshez egyszerűen nincs meg a felsőteste, vonzerejéhez meg csak annyit tennék hozzá, hogy a gondozott szakáll ismérve, hogy nyakból kinyírjuk, lásd Loki szakállát pl. (vagy az enyémet)

mézescsók 2015.04.21. 09:31:09

@fosch9: Én szerkesztői utasítás nélkül is simán el tudom képzelni, hogy kibeszélik a csajokat. A pasik pont olyan szemetek tudnak lenni ebből a szempontból, mint a nők. Ja, és a pletyka terjedési sebessége köreikben a fényével vetekszik.

@Szent Borzadály: Ki beszélt Mariannal vagy Sznezsivel kapcsolatban szerelemről? A szentem olyan sírós fajta. A szexnek és a sirdogálásnak nincs köze egymáshoz.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Szerintem is. De azért jól állna neki a csönd. Attól még szexi.

@Sanda.Ipse: Ez a 30-as volt az első, amin elmosolyodtam. A másik az értékesítési menedzser. Egy pár éves karikatúra jutott eszembe: Egy gödör körül állnak többen, egy valaki a gödörben ás. Az ásóra támaszkodóknál a buborékokban a köv. szöveg: humánmenedzser, logisztikai menedzser, értékesítési menedzser, stb., a gödörben ásónál a felirat: Jani.

@XocoLatte:A szerkesztői utasításon kívül én sanszosnak tartom, hogy kibökte: Nóri a gyönge láncszem. Ha annyit foglalkozott Gyulával, mint addig..., simán rájöhetett.

@tenyered_érted?: Jól néz ki. A többiekhez képest. Kivétel talán Bence, akinek jó a teste (bár kicsit alacsonynak tűnik), a feje is, bár a metroszexuálisok kicsit taszítanak. Ettől még lehet genya. A 13 év kézilabda meg pont olyan költői túlzás, mint a 22 év.

2015.04.21. 09:35:21

@BarBwire: rendezett borosta és rendezett szakáll tud szexi lenni :) (Ragnar Lothbrok - Vikingek)
:))))))))

2015.04.21. 09:39:21

@mézescsók: Én ugyan nem, halló! Annyit írtam, h kispajtása esett ki, és Norbit is felsoroltam elsőként. Hol írtam szerelmet??????

vastyúk is .. 2015.04.21. 09:41:33

@tenyered_érted?: már meg ne sértődj, de sármőr vonzereje abban rejlik, hogy nem sajnálja a faszt azoktól, akiket te bottal sem piszkálnál. Ez ilyen egyszerű. :D

Ronni 2015.04.21. 09:42:37

@Armador85: Egyébként alkatra Bencur után Gyula a legjobb(egyéni állásfoglalás)

Ditti82 2015.04.21. 09:44:10

@XocoLatte: Azért Tina is elég hamar ráugrott Bence farkára. :D

Ditti82 2015.04.21. 09:46:27

@Ronni: Nálam még Shármőr befér a top3-ba, Lokinak is cuki a feje. A maradék kettőről inkább no comment. Amúgy nálam az abszolút #1 Kristóf. :)

2015.04.21. 09:48:34

@Ditti82: az mondjuk felettébb érdekes volt, ki nem néztem volna belőle. már csak nórikát kell lehúzni erre a szintre, és teljes lehet a szerkik boldogsága.

hányok (törölt) 2015.04.21. 09:50:01

Kurva jó volt ez is! :DÉn is azt néztem ,hogy a faszi van minimum 30 ,22évesen ilyen "idősnek"néznék ki tökön szúrnám magam.

Ditti82 2015.04.21. 09:50:20

@Szent Borzadály: És az a baj, hogy ez előbb-utóbb meg is lesz. Shármőr bekaszt neki.

2015.04.21. 09:53:01

@hányok: jááájjj, tegnap voltál eszemben, véletlenül fészbukoztam, és azt láttam, h berki "sportoló" :))))))

vastyúk is .. 2015.04.21. 09:53:58

@Szent Borzadály: ugye?! Hihihihi. Szeretem azt az önzetlenséget, amivel a sármőrök osztogatják a kegyet, és minden nőben lehetőséget látnak, nem hibahalmazt. Az igazi opportunisták.

mézescsók 2015.04.21. 09:54:42

űEgyebek:
- Mitől luxus ez a hotel? A szobák sivárak, a berendezés minimális. Nincs minden szobához fürdő? Miért tusolnak együtt a pasik állandóan?
- Gólem tenyérbemászó. Én "elintéztem".., hogy védettséget kapj. A f...-t intézett el. A szerkik intézték el, meg a sleppjük. Legközelebb azzal jön, hogy saját költségén utaztatta ki a játékosokat?
- Adri seggével tényleg nincs semmi baj, bár jó alakja Tinának és Botoxnak van, utóbbinak némi rásegítéssel. És Nórinak.
- Botox kopaszodik? Ha még nem, akkor fog, ha állandóan a haját basztatja, ha meg nem, akkor úgy hátrahúzza, hogy nézni is fáj.
- Loki szánalmas volt, amikor azt akarta beadni Sármőrnek, hogy ők egy pár Botox-szal. Végig úgy fogalmazott, mintha kölcsönös lenne a vonzalom.
- Rá nem tudok jönni, mit nyert volna Loki és Sármőr, ha a többiek nem jönnek rá, kamu a balhézásuk. Gábor a riportban valami olyasmit mondott, hogy a többiek reakciójára volt kiváncsi. És akkor mi van? Ha valaki elmagyarázná...

Banyus83 2015.04.21. 09:56:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Nem csak te :-)

Új csávóra elsőre azt hittem, visszaküldték Fattert a 2. szériából :-)

SocialWorker 2015.04.21. 09:56:30

@tenyered_érted?: Szia! Megpróbálom megválaszolni a kérdésedet, aszerint, hogy én mit gondolok erről a fickóról meg arról, hogy miért tűnhet vonzónak.
Szerintem ő az a típusú férfi, akire ha ránézel, azt mondod, hogy hm, nem rossz. Aztán megszólal, látod ahogyan kommunikál, a mozdulatait, a megnyilvánulásait és azonnal elmegy tőle a kedved. Nekem első ránézésre jóképű hapsinak tűnik, de a hátam közepére nem kívánnám, mert azon már rég túl vagyok, hogy csak a nem rossz külső adottságok érdekeljenek. Valahogy így voltam egyébként Melanieval. Alapvetően ő nem egy csúnya lány (sőt!), de a viselkedése és a hihetetlenül ellenszenves személyisége miatt igen hamar nem láttam már őt szépnek. Persze van, hogy ez fordítva működik - elég sűrűn egyébként - és nem túl szép embereket szépnek kezdünk látni a belső tulajdonságaik miatt, de erre most nem tudok a hotelből példát hozni. Esetleg Loki. Ő baromi sokáig nagyon szimpi volt nekem és kezdtem egészen jóképűnek látni... érthetetlen :) Mostanra azonban abszolút nem érdekel már ő sem..és Peti sem, akit szintén csipáztam. Kezdik kegyetlenül elrontani és szerintem ehhez marha nagy köze van Marianna visszatérésének, akiből csak úgy dől a rosszindulat. Ennek aztán tényleg mindegy, hogy kiben forgatja a tőrt hátulról. És még Snezi volt az álnok kígyó...
Upsz, kicsit elkalandoztam.. :)

2015.04.21. 09:58:09

@vastyúk is ..: meg egy számot :) igazából nincs velük bajom, ki hogy értékeli magát, olyannal fekszik össze, huszonévesen még tök elfogadható, vagy elnézhető. később azért már gázosabb.

AkkorlegyenPtr 2015.04.21. 09:58:46

@mézescsók: " - Loki szánalmas volt, amikor azt akarta beadni Sármőrnek, hogy ők egy pár Botox-szal. Végig úgy fogalmazott, mintha kölcsönös lenne a vonzalom. "

Azért rosszabb lett volna, ha azt mondja, hogy figy rá vagyok izgulva, de ő szarik rám. Azaz figy új gyerek, tegyél ki nyugodtan...

Lehet, hogy nem ez a tematika vezérelte Lokit... ki tudja.

kszanaksz 2015.04.21. 10:01:01

Butaság azt gondolni, hogy behazudott 13 (13? miért pont 13?) év kézilabdát. Miért tette volna, Mi előnye lenne belőle? :-) Ez ilyen nagyon sztereotip hozzáállás, hogy ha valaki bemondja, hogy ezt vagy ezt sportolt, akkor rögtön olimpiai szintű elvárás van vele szemben. Miért ne játszhatott volna megye I-ben? Ez egy lustának és nagyképűnek tűnő gyerek, aki a természet által adott jóképűségéből él meg. Nem egy gyúrós típus, az látszik, nincs kidolgozva kb minimálisan sem, de elhanyagolva sem olyan értelemben mint aki életében nem mozgott semmit. Nem izmos, hazudik, életében nem látott még labdát se! Megáll az ész. :-)

introverted22 2015.04.21. 10:01:37

@mézescsók:
- A hotel max a helyszín miatt luxus, bár a fene tudja, hogy arrafelé milyenek amúgy a hotelek.
- Gólem úgy véli, hogy a világ miatta forog arra, amerre...
- Adri seggével szerintem sincs baj, de a felső testével együtt nézve a súlyfelesleg miatt kicsit aránytalan, de fiatal még, hamar lejön a plusz is. Én is Marianna testét kérném, ha választani lehetne...sajnos ez azonban nem opció :(
- Nem hinném, hogy a hajbuzerálása kopaszodást idézne elő. Max hamarabb ég le neki, vagy kezd el töredezni.
- Loki valóban idétlen volt. Az összejövetelhez 2 ember kell... Márpedig Marianna pont az ő rajongásától menekült Petihez.
- Arra ne várj magyarázatot, mert sztem ők se tudnák elmondani, hogy mit miért tettek :)

AkkorlegyenPtr 2015.04.21. 10:01:42

@mézescsók: " Rá nem tudok jönni, mit nyert volna Loki és Sármőr, ha a többiek nem jönnek rá, kamu a balhézásuk. Gábor a riportban valami olyasmit mondott, hogy a többiek reakciójára volt kiváncsi. És akkor mi van? Ha valaki elmagyarázná... "

Alapvetően nem volt rossz húzás a srác részéről.

- info: Loki benne van vmi hülyeségben, az első este egy idegennel
- info: a többiek kiakadtak Lokin
- info: nem zökkentek ki, nem csitítgatták őket, azaz nem olyan egyszerű zűrzavart csinálni
- info: levették hamar, hogy kamu

Én a fentiek miatt csináltam volna ilyet.

mézescsók 2015.04.21. 10:01:58

@Szent Borzadály: Asszociáltam. Két okból. Amikor valamelyik kispajtása kiesett és pityergett, mindig azt firtatták, hogy ez több volt-e, szerelem volt-e, stb. A másik ok: tegnap este az ÉÉ-ben Snezi volt a vendég és azt firtatták tőle, szerelem volt-e köztük vagy csak szex,, mit szól a Tinával történtekhez, stb. A csaj normális volt, röhögött, mondta, hogy nem volt az, szex sem volt köztük (hmmm, a szex vajon mi?),Tina jól néz ki, nyilván hiánya van valamiből Bencének, stb. Aztán Pamela azt próbálta eladni, hogy szerinte Tina és Bence közt valami más is lehet, nemcsak hotelbarátság, mert ahogy néznek egymásra, stb. Aztán a T-Home úgy döntött, hogy a f...t fogtok ti nézni és 1/2 3-ig nem volt sem hálózat, sem térerő. Lehet, hogy így jártam jobban.,

tomfree 2015.04.21. 10:02:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Peti elszúrta a párválasztót, kiderült hogy egy genya alak. Mellesleg, amikor Nórit egy szemétégetőnél álló ótvar ringyóhoz hasonlította, akkor Loki miért nem tiltakozott, mint Ádámnál, aki hasonló titulussal illette Beát? Legalább annyira undorító volt ez is, de amíg ott őrjöngtek, itt röhögtek a többiek.
Egyáltalán nem százas a Gyula, valami kattanása van, de emberileg őt tartom a legtöbbre az összes srác közül benn. Ráadásul eddig még nem pocskondiázta a társát a riportban sem, ergo lojális Nórihoz. Mondjuk ez is megérne egy misét, hogy Nóri hogy hisztizett Lokinak amikor a párja volt erre amikor ő csinálja durvábban, az normális. Fura, na.

2015.04.21. 10:04:13

@SocialWorker: snezit én nagyon kedveltem, ő nyíltan játszott, és többnyire egyedül, marcsi viszont sosem nyíltan, és mindig mással együtt. snezit nem tudták bevonzani pjotrék, ez lett a veszte is. sajnálom is.

kszanaksz 2015.04.21. 10:05:07

Érthetetlen, hogy ez alatt a kb. két hónap alatt egyszer sem dobták be a levelet hozó Zoét ruhástól a medencébe.

kszanaksz 2015.04.21. 10:07:22

Patrik kis színese vicces volt, ahogy eljátszotta a jövőt, hogy "levéél, kedves vendégek, hozzátok le Adrit az emeletről" :-)

kszanaksz 2015.04.21. 10:08:40

Gyuláról véletlen elkaptam egy bejátszást az ÉÉ-ben ahogy kettesben Adrival ülnek este és Gyula tök normálisan és emberien próbálja elmondani neki, hogy tudja, hogy nehéz dolog ez, de oda kellene kicsit figyelnie magára.

SocialWorker 2015.04.21. 10:10:56

@Szent Borzadály: jaja, bár néha azért belőle is előjött egy kis gonoszság :) ugyanakkor nekem nagyon szimpi volt, hogy mindig mindenkit megvédett. amikor kivégezték beus nózijait akkor is lecseszte a fiúkat. amikor adri a kilói miatt rinyált, ő volt az egyetlen, aki mondogatta neki, hogy ne viccelj, tök jól nézel ki, jók a lábaid stb. az egyetlen volt, akit őszintének láttam marianna kiesésekor, nem mű könnyek voltak, tényleg sajnálta, tényleg azt gondolta, hogy barátnők, amit a riportban is elmondott többször. marianna egyébként ott is azt nyilatkozta, hogy ő abszolút nem barátnője snezinek, nem is érti amaz miért van úgy rácuppanva. lehet, hogy ez egy játék és így kell játszani (bár nem hiszem..), de amit marianna, peti és lassacskán loki is csinál attól már undorodom. marianna iránt lassan úgy kezdek érezni, mint a kettes széria anikója iránt. úristen, a hideg is kiráz, ha rágondolok. pfejj. :D

2015.04.21. 10:12:21

@mézescsók: jó így már világosabb. csak akkor lsz tedd hozzá legközelebb, ha reagálsz, annak tükrében, h nem nézem az éjszakai változatokat, ÉÉ-t pl, amit már jeleztem párszor, és természetesen nem várom el, h emlékezz rá :)

SocialWorker 2015.04.21. 10:12:21

@SocialWorker: ja, arról nem is beszélve, hogy ha snezi kikente magát úgy istenesen, akkor kegyetlen jól tudott kinézni :D

kszanaksz 2015.04.21. 10:13:28

@SocialWorker: Marianna egy hideg, számító, érzéketlen valaki, aki úgy egyébként hiába csináltatta meg magát külső szinten, ennek ellenére sokszor megjelenik rajta, hogy ő valójában és alaphelyzetben egy trampli.

SocialWorker 2015.04.21. 10:18:09

@kszanaksz: valóban. bár én nem vagyok tőle annyira elájulva. jó, a teste oké, cserélnék vele persze, de a feje semmi pénzért nem kéne. illetve igen, a trampliság valóban fel-fel bukkan, sok esetben a járása sem túl légies vagy nőies.
jut eszembe, adrinak feltenni azt a kérdést, hogy miért hízik még mindig, ha becksnek a vékony nők jönnek be, több volt mint geciség. marisban annyi a gonoszság, hogy az összesben nincs annyi együttvéve odabent.
aki egyébként odabenn szerintem eddig nem nézett ki rosszul, az snezi volt (bár a bóti mellek kicsit túl nagyra sikerültek), melanie helyes volt, de csak és kizárólag megszólalásig, illetve nempornósbarbinak lenne aranyos pofija, ha nem vágna mindig olyan keserű pofát.

2015.04.21. 10:20:10

@SocialWorker: anikót pedig naggyon kedveltem, furmányos kis genya volt, és az olyanokat szörnyen bírom :)) marcsi lehetne ilyen, de nem az, mert hiába állítja, h független, nagyon is azt csinálja amit peti mond neki. szeretem a szörnyen genyákat, (ebben a fajta játékban), petit is, de szörnyen fogom szeretni a bukásukat is, ahogy anikóét is szörnyen élveztem :)))))

2015.04.21. 10:22:49

@kszanaksz: nem az. nem szabad összekeverni a játékstílusát a való énjével senkinek sem.

mézescsók 2015.04.21. 10:22:58

@AkkorlegyenPtr: Ez mondjuk igaz. Elfogadom. Bár ha belegondolok, okos dolog-e egy idegennek, aki potenciális ellenfél kiadni magam? Talán elmoshatta volna a dolgot, mert az új fiú nem konkrétan rájuk kérdezett, hanem a hotelkapcsolatokról.
Műbalhés infókért - DDDD

@windsor: Nekem eddig az ÉH1 hotel tetszett. Kolumbiában forgatták, de még az ÉH2 is konfortosabbnak tűnt.
Gólem olyan, amilyen, viszont az ÉÉ-ben nem rossz. Nem kérdez hülyeségeket, kordában tartja a két csajt, kevesebbet személyeskedik, stb. A terepen viszont úgy viselkedik, mintha személyes ajándék lenne részéről a játékosoknak minden bent töltött nap.
Nekem Tina alakja tetszik: arányos, még nem túlizmolt és semmi mű izé. Viszont a sajátommal is elégedett vagyok.
A hajbuzerálás talán nem okoz kopaszodást, de az, hogy állandóan hátra húzva hordja, nagyon nem tesz jót a fejbőrnek. Egy kolléganőmet az orvosa kötelezte arra, hogy pár hétig ugyan pihentesse már a fejbőrét. Mariannt talán hajmosás közben láthattuk leengedett hajjal, ami különben szép. Mármint a haja.
Lokival kapcsolatban nem tudok hozzáfűzni semmit. Hogy ennyire ne essen le neki, hogy a nő a háta közepére sem kívánja... És hogy ennyire ne jöjjön rá, hogy Pjotr-Botox jól kitervelt, bár elég bénán előadott akciójának áldozata... Többet sejtettem a sráctól. Úgymint észt és emberismeretet.
Kamubalhé - AKKORLEGYENPTR logikus magyarázatot adott. Valószínűleg az egyetlent.

kszanaksz 2015.04.21. 10:26:17

@Szent Borzadály: lehet, hogy egyébként nem az, én ennyit látok belőle, nekem az.

mézescsók 2015.04.21. 10:26:34

@Szent Borzadály: Rendben, ügyelek rá. Én sem mindig nézem az ÉÉ-t, úgyhogy általában vakon vagyok az ottani történésekben. Ez most így jött ki.

Armador85 2015.04.21. 10:27:34

@Ronni: ja Gyula külsejéről beszéltem első sorban. De szerintem belsőleg sincs vele gond. Persze kicsit elvarázsolt. De ő volt az egyetlen, aki megvédte Nórit, meg ÉÉ-ben Adrival tényleg normálisan beszélt. Bárkiről össze lehetne úgy vágni az anyagot, hogy az jöjjön le, hogy nem teljesen normális. Meg Breki is ugye oltja alapjáraton szegényt. Jó, hát nem ide való. De remélem lesz több esküvős melója emiatt, megérdemelné.

@kszanaksz: hagyján hogy trampli, de ráadásul hivatásos. Ettől nem tudok elvonatkoztatni. Szegény Loki nem is értem hogy gondolhatta, hogy képes bármilyen érzelmet táplálni.

thør 2015.04.21. 10:31:57

Nóri is full gyökér...minek örül ennyire h a csávónak védettsége van? szevasz gyula? bakker, ha rühelli amúgy is le tudná cserélni, minek ahhoz védettség, ha hozzá állna az is akkora pazarlás lenne mint anno sneci kivágta Albinát

Én azt remélem hogy a héten peti és loki összeördül, és az új műműjer hülye kivágja petit lokinak szívességből. Bár azért ezt a faszt sem nézném sokáig bent

kszanaksz 2015.04.21. 10:34:37

@Armador85: Loki nem érzelmeket akart tőle :-) Az lehet, hogy belelátott valami többet is persze, talán az egy jó példa, ha a lányoknak főzőversenyt kéne tartaniuk és mindegyik csinálna valamit, mindegyikben lenne kisebb-nagyobb hiba, Marianna meg nem csinálna semmit csak a háttérben elegánsan figyelné a dolgot, ettől lehet, hogy némelyekben az a gondolat támadna fel, hogy ő a legjobb, még nem mutatta meg, de ha megtenné... csakhogy nincs neki mit megmutatni, egy teát képtelen összedobni. És könyörgöm, senki ne jöjjön azzal, hogy ki hogy főzhet valójában, ez egy analóg példa akart lenni :-)
Marianna nekem belül üres. Egy guminő volt a tanítómestere.

2015.04.21. 10:36:48

Valljunk színt!
Hajrá Nóri
Hajrá Loki

(de Bencét is nagyon bírom)

HufnágelSteve 2015.04.21. 10:37:57

@mézescsók: 1. Attól luxus, hogy csak elvannak, mint befőtt a melegben, dolguk semmi csak lógatják és növelik (lábukat és hájukat). Kaja, pia, nők, pasik, néhány b**ik, más csak iszik. Ráadásnak a fürdő közös használata melegben, beindít néhány dolgot néhány látens melegben. Ettől talán azt várják jobban rápörögnek egymásra, vagy a játékra.
2. Gólem a Fradiból kivett pénzből azt gondolja bármit elintéz, és úgy hiszi mivel nem nyírta ki érte a B-közép, bármit meg is tehet. Már Mr. Wolf-nak hiszi magát, és nem kizárt, hogy a szerkesztők melójába is belepiszkált.
3. Adri-Cidri a való életben ezzel az alakkal még mindig jól nézne ki, de itt mások az igények, ráadásul ha valakinek ennyire szóban is hangoztatva baja van az alakjával, azt mások is kritikusabb szemmel nézik.
3. Botox hajbuzerálása inkább pótcselekvés. A mimikátlan arcáról és potyka szemeiről tereli el a mozdulattal a figyelmet, ha sokáig nézne rád ilyen mereven megijednél.
4. Loki szeméről a hályog még nem tűnt el. Ha valaki szerelembe esik és kap a másiktól mosolyt, figyelmességet, bármit gusztustalanságon és elutasításon kívül, annak nehéz elhinni, hogy csak ő érez valamit és nem Onibaba álarcát látja.
5. Erre a legjobb válasz: - Akkor jó ötletnek tűnt.

2015.04.21. 10:39:50

@thør: naomiért sírok. az a jeges tekintet és fogak közül szűrt mondandói, i-m-á-d-t-a-m!

2015.04.21. 10:43:23

@HufnágelSteve:Na pl RÁD különösen kíváncsi vagyok, kinek szurkolsz! :)

2015.04.21. 10:49:37

Marcsinak nagyon szép a mosolya, bevethetné gyakrabban is.

HufnágelSteve 2015.04.21. 10:50:11

Én csak egy vigyorgó Beholder (zsarnoki szemlélő) vagyok. Tetszett, ahogy Peti "Bölcs vezéri" stílusa és taktikája, de szerintem túl hamar lépett és erre ráfararag. Loki félreinformáló, pletykás, jópofa stílusa is bejön, de kedvelem az egyenesebb fura figurákat is, mint Gyula.

HufnágelSteve 2015.04.21. 10:52:11

@HufnágelSteve: Kimaradt az ahogy mögül, hogy működött.

2015.04.21. 11:05:03

@Ditti82: ő nem csinál semmit, csak úgy elvan. nincs róla véleményem :(

Sanda.Ipse 2015.04.21. 11:07:23

@Szent Borzadály: Ez nem így van. Minden játékban tükröződik a játékos valódi énje.

ÉH3sZ 2015.04.21. 11:07:27

@Szent Borzadály: Nózi még bent van, ugye? Hajrá!:)

2015.04.21. 11:10:18

@ÉH3sZ:csak élő személyre voksolhatsz! :)

Sanda.Ipse 2015.04.21. 11:10:23

Akkor kapcsolódtam a műsor nézésébe, mikor Snezi beköltözött és azóta sem láttam valamennyi részt. De soha nem értettem a kommentekből áradó szimpátiát Loki és Peti irányába, mert nekem első pillanatban visszataszító volt mindkettő, különösen Loki, akiért itt rajongtatok.
Lehet, hogy megelőzően voltak pozitív megnyilvánulásaik? Én örülnék, ha bármelyik kikerülne végre az Édenből az egyre zavarosabb kavarásaikkal.

Rayen 2015.04.21. 11:11:55

@thør: még nem biztos, hogy övé lesz a védettség a párválasztón. Ez így ebben a formában egyszer sem hangzott el, csak hogy vigyázzon rá, meg jól sáfárkodhat vele, vagy ilyesmi. Valakinek át kell majd adnia, akarva vagy akaratlanul, majd ahogy a szerkik akarják.

2015.04.21. 11:12:26

@Sanda.Ipse: nem. minden játékos valódi -játékos- énje.

miciur 2015.04.21. 11:12:39

Most sixx es a tobbi kommentelo, meg a faszik is miert vannak kikeszulve a tegnapi fiusnap temajan?! Ez teljesen normalis, hogy a faszik kibeszelik, raadasul ilyen stilusban, a csajokat. Kb ugyanez mehet a csajbulikon is. Ezen kiakadni rettentoen alsagos:/

Rayen 2015.04.21. 11:16:18

@miciur: nem irigylem a barátaidat, ha ez a stílus felétek normálisnak számít.

ocse1917 2015.04.21. 11:16:23

A második képen először azt hittem Bence van, csak kifestették poénból amíg aludt. Te jó ég, az tényleg egy nő?!
Azért ez szerintem nem egy hotel. Valószínű egy hétvégi party-vigyiló, ahol a gazdag kiscsákók meghívják a haverokat. gondolom alapból van benne tv, játékok, hifi stb.

koda 2015.04.21. 11:16:51

@miciur: a normális, és a tömegesen gyakorolt között legyen már különbség ;)

miciur 2015.04.21. 11:17:30

Egyaltalan nem baj lesertesezni, dagadtozni egy olyan valakit, aki allandoan a sulyaval foglalkozik, sajnalkozik rajta, DE a kovetkezo pillanatban ketpofara zabalja a hamburgert, SOT szovateszi, hogy a lanyok miert kaptak egy falattal kevesebbet, mint a fiuk. Hogy emelle meg egy kiallhatatlan picsa, ami csak felnagyitja a tobbi negativ tulajdonsagat, hat annyit tudok mondani, hogy bad luck.
Norit meg itt is, sot sixx is utszeli prostizta kinezetre (meg Sznezsit is), ezzel sincs semmi baj.
Azt meg ne felejtsetek el, hogy max a szerkesztot es a vagot lehet karhoztatni, hogy bevagtak az epizodba ezt a kutyazasos reszt. Maskor elhallgatnak ennel durvabbakat is, most beraktak, igy megtudtatok, kulonben meg senki nem tudott volna rola.

miciur 2015.04.21. 11:20:02

@Rayen: @koda: alsagossag mero kiakadt! Nyugi ettol a hozzaallassal meg nem fog itt beakadni nektek egy punci sem:) (ha nok vagytok, akkor megertem, hogy nem tetdzik, ettol meg letezo jelenseg, ugyanugy, mint csaj tarsasagban faszmereteket kibeszelni)

2015.04.21. 11:21:49

@miciur: @Rayen: pedig ÁLTALÁBAN így megy. És hidd el, nekem is vannak olyan barátaim, akik ezt megtették, a csajok is imádnak kibeszélni dolgokat - jól ferdítve :))))))))

ocse1917 2015.04.21. 11:25:39

@miciur: abban egyetértek veled, hogy én durvábban kiakadtam volna Adri miatt. Alapból nem érdekel senkit a súlya, de csak azért is felhozza és ha valaki nem vigasztalja elég meggyőzően, esetleg megpróbál tanácsot adni neki, hogy ne zabáljon kétpofára és esetleg mozogjon egy kicsit, akkor kivágja a hisztit.

koda 2015.04.21. 11:26:52

@miciur: @Szent Borzadály: Nem állítom, hogy nincs így. Csak óvakodnék ezt normálisnak tekinteni. Patrikot még csak megérteném, mert ő megvívja a harcát face-to-face is, de pl Peti gusztustalan volt. Őt nem hiszem, hogy zavarnia kéne, az merő rosszindulatnak tűnt.

kismalacka 2015.04.21. 11:27:13

@miciur: Neked az normális hogy éjjel megdugnak, másnap pedig lenulláznak?

2015.04.21. 11:29:15

@koda: Pjotr merő bandázás miatt szállt be, várom és elvárom a bukását.

Rayen 2015.04.21. 11:33:25

@miciur: álságos akkor lennék, ha így viselkednék vagy ezt látnám nap mint nap a saját társaságomban. De nem. Ott lehet a bibi, hogy van köztünk egy ilyen generációs szakadék, vagy mifranc.

2015.04.21. 11:36:04

@ÉH3sZ::))) de az mekkora már, h a genya taktikusok (pl pjotr), már annyira genyák lettek, h túlmentek azon a határon, h szimpatizálni lehessen velük?

Nóri bm, ne engedj sármőrgábőrnek! maradj savanyú uborka, de ne szekszelj, mint a többi csaj.

miciur 2015.04.21. 11:39:26

@Rayen: igen, en 39 vagyok, akkor te 60, apamek valoban nem ilyen szokimondoak..

Ditti82 2015.04.21. 11:40:25

@miciur: Jó, neked Melanzs stílusa is bejött, szóval semmi meglepő nincs a mondandódban.

eveMarlowe 2015.04.21. 11:43:47

Totálisan kiakadtam azon ahogyan a fiúk kibeszélték a lányokat! Aljasak és undorítóak voltak, főleg Patrik barátunk! Ilyet az ember egyébként sem tesz, nemhogy a barátnőjével. Szegény Adrinak is az ilyen ökrök jönnek be. Nárcisztikus, önkritikával nem rendelkező állatok, ugyanis csak szólok, hogy szerintem egyik sem jó pasi, komolyan egyik sem!! Peti: na hagyjuk, blöh. Loki: képregény figura, Bence: felfújt test, kis fejjel, Patrik: még a jó test ok, de kapanyél lóg a szájából, Gyula: komolyan még ő a legarányosabb. Még ha szerkesztői utasításra is történt, túl őszinte volt, túl "jól" sikerült. És amikor szegény lányok visszajöttek és mosolyogtak, mikor a fiúk tapsoltak, majdnem elsírtam magam. Ha ilyenek az átlag fiúk, akkor nagyon szomorú vagyok (hálistennek az én Párom nem), és remélem a génjeiket nem örökítik tovább, mert ezzel mindent elmondtak magukról: nem tisztelik a nőket, és csakis a műbulákra buknak.
És Adri nem kövér! Viszont ne nyígjon ha hízik, tegyen ellene, ha nem elégedett magával! Pedig semmi gáz nincs vele, csak a rossz pasival van, és pont az ilyen nyomorult állatok, mint Patrik is hozzájárulnak az önbizalomhiányos (akár anorexiás) lányok tömegéhez. Mérhetetlenül szexista volt az egész, undorító...Hulladékok!
Ez a Sármőrnek kikiáltott gyerek meg...A nagy többséggel vagyok. :)

eveMarlowe 2015.04.21. 11:45:14

@miciur: ha ki is beszélik, de nem ilyen stílusban, nem gúnyolják a faszijaikat, hanem dicsekednek velük. Érted? Van különbség.

2015.04.21. 11:49:54

Amúgy Patrik kinek és miért jön be?

Armador85 2015.04.21. 11:54:48

@eveMarlowe: :D van egy rossz hírem, sajnos az emberek többsége ilyen. Csak most mutatta a kamera. Nagy dolog. Én még vissza is játszanám Adrinak. Jó mondjuk ő eleve érzelmi fogyatékos. Csak ez még nem indok arra, hogy üresre zabálja a hűtőt.

XocoLatte 2015.04.21. 12:04:50

@thør: szerintem a védett ellen kiejteni az addigi párt egyfajta felmentést biztosít ("de hát védettsége volt, pedig én kérleltem, hogy nehogy hozzánk álljon") olyan esetre, amikor az illető már szabadulna a párjától, de nyílt választási döntést nincsen mersze bevállalni. Vagyis a védettel kibasszarintani a saját párt a sunyik eszköze.

kszanaksz 2015.04.21. 12:06:31

Az egy nagyon ügyes szerkesztői húzás lenne, ha következő nap a fiúkat küldenék ki és a lányokat utasítanák közös fikázásra, aztán egy újabb napon, lányok felső szint, fiúk alsó szint, videózás következik, és mindkét csoportnak leadnák a róla szóló kisfilmet. :-)

mssser 2015.04.21. 12:06:47

Érdekes videó itt is... Ezt vajon miért nem reklámozzák? kattints: xn--nzzk-bpa0j.com/

XocoLatte 2015.04.21. 12:07:06

@XocoLatte: sima kiejtés saját döntést igényel, a védettel történő viszont a védett játékosa kenhető

XocoLatte 2015.04.21. 12:08:30

@mssser: talán sixx majd megmondja neked, jó?

AkkorlegyenPtr 2015.04.21. 12:08:52

@kszanaksz: Támogatom :) Menő lenne. És utána löevéél... mindenki pakoljon össze. Csini ruci. És 10perc múlva párválasztó.

Lenne sürgés-forgás :)

Ronni 2015.04.21. 12:10:25

@Rayen: Épp ezt akartam írni , kösz:)

2015.04.21. 12:12:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: gyulus kicsit bamba :) DE viszont ellenben én is beszállnék a játékba, melyik pasi mögé álljak be? :)

mézescsók 2015.04.21. 12:13:21

@HufnágelSteve: A külsőségekben kerestem a luxust, mert az art deco elég minimálnak tűnik.
Hogy a hőség beindítja a látens buzikat? Erről még nem hallottam. Magányos hegyi pásztorokra, hideg estéken való melegedésre előbb tippelnék. Viszont értek én ehhez?
Berki nekem túl sok. Ha tényleg hozzáférhetett a szerkesztéshez, akkor viszont mindent értek.
Adri alakja - nem tudom, milyenek az igények. Lehet, hogy velünk (is) baj van. Mi a fűrészporos bánatnak gondolják a fikázó kommerek, hogy csak botsáska modellalkatú csajok mehetnek olyan játékba, ahol alkalmasint meg kell mutatniuk magukat leplezetlen testi valójukban? Nekem nincs gondom Adrienn alakjával, de tény, okosabban tenné, ha örökös sipákolásával nem terelné rá állandóan a figyelmet.
Mariann rám meredő potykaszemei - elképzeltem. Ennyire nem utálhatsz.
Loki és az ő hályogja - ha nem egy - önmagát tapasztaltnak tartó - 28 éves pasiról lenne szó, hanem mondjuk Béjvacsról, aki "férfinak nem elég öreg, fiúnak nem elég fiatal", még egyet is értenék ezzel a hályogos dologgal.Nem kedvelem Mariannt, de azt nem lehet a szemére hányni, hogy bátorította volna a pasast. Lehet, hogy nem tiltakozott ordítva, amikor megsimogatta a hátát, viszont az sem normális, ha ezt sokat próbált férfi szerelemnek veszi. Annak a karakternek az ismeretében, amit mutat nekünk, nem hiteles ez a imádat. Rendben van, hogy régóta vannak bent, a hormonok működnek, de nála kevésbé intellektuális lények is helyén kezelik a a dolgot (Becks, Bence). Szószerint.
Akkor jó ötletnek tűnt - ez frappánsabb megoldás, mint AKKOLEGYENPJOTR-é!!!

hányok (törölt) 2015.04.21. 12:17:40

A berkiről annyit amúgy ,hogy versenyzett másfél éve akkor cuccolt és edzett,most nem cuccol edzeni is csak ímmel-ámmal Itt van before after kép:egészségérem.cdn.blog.hu/bo/bodybuilding/image/2014okt/berki.png

Iszmat Ambipur 2015.04.21. 12:23:53

@Szent Borzadály: Mögém nehogy beállj! Akinek Hajrá Loki, az tudod, hova álljon!

AkkorlegyenPtr 2015.04.21. 12:30:39

@mézescsók: na szép:) az egyetlen logikus magyarázat leszavazva :)

nyílegyenes labirintus 2015.04.21. 12:35:41

@Sanda.Ipse:
"De soha nem értettem a kommentekből áradó szimpátiát Loki és Peti irányába, mert nekem első pillanatban visszataszító volt mindkettő, különösen Loki, akiért itt rajongtatok. Lehet, hogy megelőzően voltak pozitív megnyilvánulásaik? Én örülnék, ha bármelyik kikerülne végre az Édenből az egyre zavarosabb kavarásaikkal."

Nagyon egyszerű a válasz. Egyelőre ez a két ember játssza legjobban a játékot. Itt a nagy lóvé a végcél -ezt a tényt egyelőre ők ketten nem felejtik csak el - és pusztán szimpatikus nyaralással, közös pacsizással ez nem elérhető.
Bár közülük inkább csak Lokit mondanám valódi játékosnak, Petinek amolyan félig szerkesztő lehet...

mézescsók 2015.04.21. 12:37:27

@AkkorlegyenPtr: Gyönyörű megoldás volt! Csak ennyi észt nem nézek ki Sármőrből. (Belőled igen!!!)

2015.04.21. 12:38:27

@Iszmat Ambipur: Loki mögött nagy a tuszkolódás, már nem fér oda a kistestem. Viszont úgy látom, hiány van intrikus nőszerszámokból. Lennék.

Malacfóka 2015.04.21. 12:43:58

Loki színházasdija meg az utána következő béna magyarázkodása közben, én éreztem magam kínosan nagyon gáz volt! Egyre kevésbé szimpatikus pedig kedveltem, de ez a tegnapi ostobaság minek kellett? Az új gyerek meg báh, szegény ember "dzsorzsklúnija":D mire van ekkora arca? Azt mondja, hogy "sokat éltem..." ja persze!

Malacfóka 2015.04.21. 12:49:29

Ja meg Loki beszélgetése sármőrrel, hogy "összejöttem Mariannával..." Csak szerettél volna... Komolyan neki szurkoltam, erre elkezdett olyan szánalmasan viselkedni, hogy ihaj! Mostantól Gyula szurker leszek:D

bElannaTorres 2015.04.21. 12:52:52

basszus egy szál faszban veszekszik bence :DDD

egyébként most nézem csak:)

bElannaTorres 2015.04.21. 12:58:57

Bencével vigyázni kell aki fekszik mellette azzal mindig van valami szex. Nehogy egyszer fiúval kerüljön a szinglibe :O

egyébként meg pont ezért teljesen megbízhatatlan nekem ő kicsit hideg. Hogy bízhatna meg akárki a hűségében, mikor az nincs neki.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.21. 13:16:28

Azért volt pár wtf pillanat, pl mikor Loki közölte hogy Mariannal ÖSSZEJÖTT :)))

Meg ahogy Becks előadta Adri táplálkozási szokásiat, hát ha utasítás, ha nem, akkor is elég érzékletes volt :D

2015.04.21. 13:17:12

@Iszmat Ambipur: te is ritkán vagy, akár még jó páros is lehetünk :)

bár én @ÉH3sZ: ra utazok, de már foglalt.

miciur 2015.04.21. 13:20:00

Remelem Pjotr nyeri (ha Marcsival, akkor orulnek a legjobban), illetve EZERT SZERETEM EZT a fajta realityt jobban, mint a telefonos szavazos szarokat. Ott az irigy/buta/sikertelen/szoban tisztesseges, de belul romlott emberek (kivant alahuzando) most kiszavaznak az egyetlen igazan jatszo jatekost bosszubol, mert csunyat mondott egy csunya szemelyre, bruhuhu. Ennel egy fokkal meg jobb is a Survivor, ahol ugy kell kigolyozni a havert/elkenfelet, hogy jo, ha sunnyogsz, modjaval vallalsz be nyilt konfliktust, mivel a tul sertett kiesett (irigy, atbaszott) nem fogja neked a vegen megszavazni a fodijat. Kevesen tudnak a szemelyes sertettsegen felulemelkedni

mézescsók 2015.04.21. 13:20:30

@nyílegyenes labirintus: Nem nekem írtad, de hozzászólnék.
Nem az a bajom Lokival és Petivel, hogy értik és megpróbálják játszani a játékot, hanem hogy hülyének néznek. Nézzék annak a többi játékost, őket verjék át, velük, róluk tematikázzanak. Ezt néha csinálják, néha nem, néha sikerrel, néha nem.Nem morgolódna szerintem senki, ha szépen okosan elmagyarázná, hogy akkor, ott, mit és miért csinált, mondott, stb. Ők pontosan tudják, hogy mi tudjuk, a riportokat nem ott melegében vették fel. De ne velünk játszanak utólag, hanem egymással ott, akkor, úgy, ahogy.

@Szent Borzadály: Nekem bejön Patrik a lazasága miatt. Nem görcsöl rá senkire és semmire, alkalmasint nagyon épeszű észrevételei vannak. Nagy kihívásoknak még nem volt kitéve. Ügyesen lavírozik. A bejövő csajoknak általában tetszik, de annyira nem cimbizik egyikkel sem, hogy aktuális és megbízható (vagy annak tartott) párját veszélyeztesse. Szimpatikus benne, hogy bárhol valami gáz van, a legelső, aki igyekszik kibékíteni az ellenfeleket. Szerintem a pasi nem bírja az agressziót, és meggyőződése, hogy a problémák sosem akkorák (kisebbek), mint a kátyúk és az úton heverő kövek (azok mindig nagyobbak). Az sem mellékes szempont, hogy nyilván jókat lehet vele bulizni és röhögni. Egy-egy húzósabb nap után inkább Becks, mint a xanax.Ugyanakkor szimpatikus a tökéletes ellentéte Gyula is, a korrektsége miatt. És + 1 pont a tegnapi beszólásáért (parasztok vagytok).

@thør: Csípnék egy ilyen megoldást, de valószínűbb, hogy Sármőr Nórit választja, Gyula pedig megy, holott akár a végjátékig megbízható társa lehetett volna, ami az új fiúról nem mondható el. Azért is baromság volt a nőtől ez a közeledés, mert pont maga mondta, hogy ismeri ezt a csúcsmodellt, aki bár bejön neki, de rendre ráfűz. Gábornak nem érdeke Nórin kívül mást keresni. Adriék, Botoxék, Tináék jól el vannak egymással, őket miért is piszkálná meg? Nyilván nem akar ellenségeket már belépőként magának. Snezi bespájzolt néhányat, ki is esett pár hét után, de addig is szinte folyamatosan rezgett alatta a léc. Loki Pornósbarbi párosa esetleg megbontható lenne, de ha elfogadjuk azt, hogy neki Loki egyelőre a legszimpatikusabb férfi, akkor miért akarná kiejteni? Pornósbarbi miatt? Tőle sem kapna többet, mint Nóritól, ebben biztos vagyok.

miciur 2015.04.21. 13:23:34

Loki pl. jol indult, de bedaralta Pjotr, raadasul ha jol sejtem, akkor ma ki akar eroszakolni egy szanalom kurast a porhosBarbival, mondvan, aki porhos az egyenlo a kurvaval. Loki vegnapjai ezek, ugy baszta el a jatekat, ahogy a nagykonyvben meg van irva:)

Kosztarika 2015.04.21. 13:25:50

@miciur: "'Egyaltalan nem baj lesertesezni, dagadtozni egy olyan valakit, aki allandoan a sulyaval foglalkozik.."
Valószínűleg nincs feleséged, felnőtt lányod, de ha esetleg lesz egyszer, akkor nyilván le fogod sertésezni, ha felszed pár kilót. Merem remélni, hogy édesanyád is belefér az általad elképzelt súlyhatárba. SIC! EZ NEM ANYÁZÁS, csak példa :)
@koda: Nem tudom Peti jó néven venné-e, ha valaki pl. lecsontvázozná, idétlen égimeszelőnek, patkányképűnek nevezné? Na ugye, hogy ugye..

Az, hogy sixx és akár mi is, számunkra ismeretlen emberekkel megtesszük, az sem túl etikus, de aki elmegy egy ilyen műsorba, annak számolnia kell ezzel. Viszont azokkal, akiket ismerünk, együtt élünk nem tesszük meg. Vagy ha mégis (remélem nem) akkor sem egy TV műsorban, nyilvánosan, tudván azt, hogy ezt elég sokan, sőt majdan az érintettek is nézik. Mert ez elég megalázó, de szerencsére elsősorban a "fiúkra".

Kosztarika 2015.04.21. 13:31:04

@miciur: akkor az előző hozzászólásomban tévedtem a korodat illetően, valószínűleg azért, mert húsz közelinek saccoltalak a postod alapján és abban az életszakaszban még akár elfogadható lett volna.. de így???

Kosztarika 2015.04.21. 13:31:54

@Ditti82: ajjaj, akkor felesleges elpazaroltam pár karaktert a válaszaimmal :)

2015.04.21. 13:32:02

@mézescsók: nekem sosem, édespofa, de nem állnék mögé,tényleg jó a humora, de nem jó pasi:)

Killary Fucking Clingon 2015.04.21. 13:33:16

Sixx,
Kihagytad hogy az a fasz Loki azt mondja, összejöttem a Mariannal, de úgy döntöttünk hogy ezt itt nem lehet, mert az érzelmek..blah blah blah.. Azt a hazug faszt.

Kosztarika 2015.04.21. 13:34:15

@Szent Borzadály: van aki bukik a puffadt, alkesz arcokra. Adri is mondta neki, mikor másnaposan rálehelt Paca: de jó piaszagod van. :D

Killary Fucking Clingon 2015.04.21. 13:35:36

@nyílegyenes labirintus: Ivar lenyomja Loki-t, játékban és tematikában egyaránt :)

2015.04.21. 13:38:04

@Kosztarika: persze, és biztos komolyan gondolta :) játszanak, ahogy belefér. :DDDD

kszanaksz 2015.04.21. 13:43:39

@mézescsók: "ott, akkor, úgy, ahogy" m1-től vagy? :-)

Kosztarika 2015.04.21. 13:44:36

@kszanaksz: Mekkora ötlet!!! Mostani szerkesztőség monnyon le, helyébe kszanakszot akarooom!!! :D

mézescsók 2015.04.21. 13:45:36

@Szent Borzadály: Miről beszélünk amúgy? Mert én nem a külsőről. A külcsínt illetően leginkább az új pasas jön be, bár ez függ attól is, hogy mekkora a borostája. Azért egy alig egy-két napos borosta felér egy könnyű testi sértéssel ám! És még Bence, de kis tökös, lehetne magasabb is.
És Becks sem kéne örökbe, de a hotelbeli választék nagyon satnya.A kérdés meg hipotetikus.

mézescsók 2015.04.21. 13:48:17

@kszanaksz: Mivel haragítottalak magamra?

2015.04.21. 13:50:04

@mézescsók: én a pasikról :D és a külsejükről :))))

kszanaksz 2015.04.21. 13:50:22

@Kosztarika: Még nekik is eszükbe juthat(ott). :-) Minek állandóan konfliktusforrásként beküldeni az újakat, mikor lett mostanra elég hozott anyag is. Persze erre lehetne hivatott a Pandora szeánsz, de azok eddig nagyrészt elég könnyedek voltak.

kszanaksz 2015.04.21. 13:52:31

@mézescsók: Nem történt ilyen, csak a szlogenjük jutott eszembe. :-)

2015.04.21. 13:53:07

na ott tartottunk, hogy ki áll be mögém, ill én ki mögé állhatok be? :)

nyílegyenes labirintus 2015.04.21. 13:53:29

@mézescsók: Nem értek egyet veled. Nem hiszem, hogy a téged, minket néznének hülyének az ilyen játékkal, ez szerintem tök melléles, hanem egyszerűen ők próbálják meg irányítani a játékot, játékosokat. Megjegyzem Peti elég gyanúsan keveri a szálakat. Szerintem neki külön súgnak kintről, sok, műsorszempontból hasznos információval, utasítással, érdekes kavarással szolgáltak már... Mindenesetre ez a két ember láthatóan értelmesebb a többitől és képesek használni az eszüket. Nem egy Corleone szint egyik sem, de azért ebből az eresztésből ők a legtudatosabb játékosok.
Szimpátia alapján meg nem nyertek itt még pénzt... az nem ez a műsor...

vastyúk is .. 2015.04.21. 13:55:31

@Szent Borzadály: igaz-igaz. Mindig lehet nemet mondani. :D

nyílegyenes labirintus 2015.04.21. 13:56:06

@Shabby Bear: Ivar? 13:55 van és kedd, minek iszol ilyen korán? :)

Kosztarika 2015.04.21. 13:59:57

Eljátszottam egy gondolattal:
Breki ugye azt mondta, hogy valaki védett lesz. Mi van, ha annak a lánynak a párja, aki mögé most Sármőr áll??

Nóri most kever vele. Mivel most Gábőrnek nincs nagyon más választása, beáll Nóri mögé, Gyula védettséget kap cserébe és kiejti Petit, Lokit, Bencét vagy Patrikot? :D :D

koda 2015.04.21. 14:00:24

@Kosztarika: Nem egészen értem, miért nekem címezted ezt :) Biztos nem venné jó néven, és azon túl, amit írtál, hogy számolnia kell ezzel egy beköltözőnek, az is benne van, hogy sixxnek esélye sincs a szemébe mondani, míg ők benn ezt tisztességgel is csinálhatnák... Meg ha már a taplóság nem akadály, arra miért nem gondolnak ép ésszel, hogy ezt tényleg rögzítik, és akár vissza is játszhatják a csajoknak?

miciur 2015.04.21. 14:00:53

@mézescsók: szerintem te rossz musort nezel, az az Osszeeskuvok meg a Valo Vilag, ahol vigyazni kell a szavakra, hallo! Ez mas tipusu jatek, itt vegre MAXIMUM nezoje vagy. Szerencsere. Elbasznatok a jatekot, mint a VV eseteben Peter vagy Cristofel kiszavazasakor..

2015.04.21. 14:03:36

@vastyúk is ..:pl én szörnyen kedvellek a játék-elméleted miatt, plusz a game of thone miatt :)

vastyúk is .. 2015.04.21. 14:09:04

@Szent Borzadály: ohhh. irulok-pirulok. A közös hobbi összehoz ;) - bár bevallom, hogy nem teljesen értem, hogy ez hogy bukott ki belőled hihihihihihihi

Kosztarika 2015.04.21. 14:11:24

@koda: Amit írtál, az volt az én mondandóm lényege, másképp megfogalmazva. :)

" Patrikot még csak megérteném, mert ő megvívja a harcát face-to-face is, de pl Peti gusztustalan volt..." ezért címeztem neked a Petis részt. :)

koda 2015.04.21. 14:14:11

@Kosztarika: Akkor csak annyiban értettelek félre, hogy azt hittem ellentmondunk, pedig egyetértünk :D

2015.04.21. 14:16:14

@vastyúk is ..: read only. csak néha szólok hozzá.

2015.04.21. 14:16:14

@vastyúk is ..: read only. csak néha szólok hozzá.

eveMarlowe 2015.04.21. 14:17:23

@Armador85: Oké, akkor én vagyok túl idealista és jól nevelt :) De ettől még úgy látom sok mindenkinél kiverte a biztosítékot. Remélem most így látja Adri is :)

Kosztarika 2015.04.21. 14:19:43

@eveMarlowe: a "jólneveltség" sokakból hiányzik ITT IS, sajnos, de azért ne keseredj el, nem vagy egyedül :) ;)

Veder1 2015.04.21. 14:29:02

@fosch9: szerintem nem utasítás volt. A faszik alapból ilyenek, ha lehetőség van egy jó haveri együtt röhögésre, akkor simán bedobják a párjukat. Ettől függetlenül bunkók voltak, de nem kell olyan komolyan venni, mert a cél nem a csajok fikázása volt, hanem a falkaszellem erősítése.

2015.04.21. 14:31:25

@Kosztarika: kiből hiányzik? mert sztem az általánosítást kéne befejezni, végleg.

kamilla123 2015.04.21. 14:34:52

@mézescsók: igen, én sem gondolom szerkesztői utasításnak, hogy így nekiestek a csajoknak a fiúk. Ezt valaki bedobta itt, a többi meg ráugrott. Nyilván ha valaki Loki, Peti vagy Patrik-fan, akkor inkább azt akarja hinni, hogy ez egy szerkesztői utasítás, minthogy be keljen látnia, hogy a kedvence egy fasz.

amúgy meg Remélem Nóri megdugatja magát az új pasival (akit semmilyen szinten nem látok vonzónak) és utána kidobja a fenébe. Örülnék, ha ő meg Gyula nyerne. HA meg Gyulát lecseréli erre a faszira, mint párt, akkor Nórika is elvesztette a szimpátiámat és nem is tudom már, kinek drukkoljak.

,, 2015.04.21. 14:36:41

jaaj ollyan bééna vagyok, emiatt meg idegállapotban, valaki terelje el a gondolataimat MOST!

vastyúk is .. 2015.04.21. 14:37:49

ha már ott tartunk, hogy a trópusokon minden melegebb, az a foto nagyon ott van, ahol Loki és Sármör mintha smároláshoz készülnének a félhomályban. :D

Kosztarika 2015.04.21. 14:39:47

@Szent Borzadály: Tudod, eddig mindig az volt, hogy ne személyeskedjünk itt egymással, ezzel én egyetértek és nem is fogok ( a véleménykülönbség más tészta) leparasztozni senkit, még ha a szememben az is. Akinek meg nem inge, ne vegye magára.. :)

mézescsók 2015.04.21. 14:39:48

@Szent Borzadály: Én nem elválasztottam a kettőt, de többet már nem írok róluk. Ebben a témában nekem ennyi volt, több nem.
Mögém beállhatnál. de egy csapatban játszunk.

@kszanaksz: Nem nézem, nem tudtam, hogy ez a szlogenjük. Viszont kb. 2-3 órája járt nálam egy régi ismerősöm, aki még a pártrendszerben szocializálódott. Piszkos trükkje, hogy amikor egy vitában azt mondja, hogy akkor most összefoglalja, akkor újra kezdi. A másik a szóhasználata, ő mondja mindig, hogy meg kellett tenni, úgy, akkor, ott, stb. Röhej, de általában értem, mire céloz. Amikor a hsz-met írtam, még itt lengedezett körülöttem a after shave-je és a szelleme.

@nyílegyenes labirintus: Én a riportokra utaltam. Írtam, hogy az nem zavar, ha egymással játszanak, kicselezik, bármi. Ők tudják, hogy a műsort később látjuk, a riportokat később veszik fel. Tudják azt is, a riport arra való, hogy megmagyarázzák, mit gondoltak, mit csináltak, mi volt a céljjuk, miért pont ezt tartották a legcélravezetőbbnek, stb. Valamilyen szempontból tehát vannak információink a történésekről és az lenne a dolguk, hogy ezt kiegészítsék, segítsenek megérteni, élvezetesebbé tenni.
Valamilyen szimpátia vagy antipátia kialakul az emberben, ahogy nézi a műsort, az óhatatlan. Az egy teljesen más tészta, hogy az ég egy adta világon nincs jelentősége, mert semmilyen befolyásunk sincs a műsorral, a játékmenettel kapcsolatban. Mert ez valóban nem az a játék.

@miciur: Ld, fent. Egyébként szerintem jó műsort nézek.

miciur 2015.04.21. 14:43:23

@Vödör: koszi, kb igy gondolom. Tovabba: mi van, ha a szerkesztok nem vagjak be a musorba ezt a reszt? Akkor a vermes kommentetek a nagy tudatlansagban maradnak es akkor IS meg lennenek vezetve, hiszen a dolog megtortent, bar nem lattad. Ahogy @eveMarlowe: vagy @Kosztarika: faszija is elrohogcsel a parjan a haverjaival sorozes kozben, de arrol nevezettek soha nem tudnanak. Ahogy valoszinuleg felreszegen a csapba hugyoznak, ha nem latja oket a parjuk, max nem mondjak el.

Starlettevagysem 2015.04.21. 14:43:50

@miciur: Igazad van kevesen tudnak a személyes sértettségen felülemelkedni , erre kiváló példa Maris aki azóta hisztizik mióta Beus kibaszta .

Starlettevagysem 2015.04.21. 14:46:14

@mézescsók: tényleg potyka szemei vannak. Ha igaz , hogy a szem a lélek tükre Maris egy sótlan guminő.

kismalacka 2015.04.21. 14:47:53

@kamilla123: Ha szerkesztői utasítás lett volna, akkor is mondhatta volna pl. pont Paca, hogy bocs, de nekem ő a párom és akármennyire is hisztis nem szeretném lealázni. De neeeem...éppen ő kritizálta legjobban Adrit, aki szerintem egyáltalán nem kövér. Adritól még nem hallottam, hogy Paca sokszor olyan matt részeg, hogy azt sem tudja milyen rendezvényen van.

Sárm Őrtől egyszerűen a hideg ráz. Ahogy szenvtelenül beszél a lányokról mint egy zsák hamuról, az valami undorító. Remélem kiesik a picsába minél hamarabb!

Sanda.Ipse 2015.04.21. 14:49:58

@Kosztarika: Sajna nem lesz a szerkesztőknek ennyi esze, pedig nagy csavar lenne:)

Kosztarika 2015.04.21. 14:56:54

@miciur: FASZ-im csak akkor lenne, ha magadfajtát választottam volna, így párom van. Kikérem magamnak, hogy fasziként emlegesd és tudd (tudni véld) hogy viselkedik baráti társaságban, sörözés közben. Megválogatom a partnereimet - még a komment-partnereimet is, - úgyhogy kérlek a jövőben ne szólits meg, én sem foglak. Köszönöm

nyílegyenes labirintus 2015.04.21. 15:02:41

@mézescsók:
Ok, nem szimpatikusak Neked, felfogtam. :)

mézescsók 2015.04.21. 15:05:38

@kamilla123: Ezzel kezdődtek a mai hozzászólások, aztán maradt a téma.
Spontán történésnek néztem, hogy erre terelődött a téma. Mindkét nem kibeszéli a másikat, kár lenne tagadni, és azt sem hiszem, hogy valamelyik is rosszindulatúbb lenne a másiknál. Az egy más kérdés, hogy mekkora az ingerküszöböm, NEKEM mi fér bele és mi nem. A nők is simán kitárgyalhatnák, hogy melyik srác hogy néz ki és szerintem meg is teszik, legfeljebb nem látjuk.
Abban nagyon igazad van, senki sem látja szívesen, hogy a kedveltje mekkora fasz.
Kiváncsi vagyok rá, Nóri le tud-e szállni péntekig erről a szopórollerről. Ha szexel Gáborral, akkor semmiképp. És ez végül bukta lesz számára, jövő héten, amikor elvileg újra nő a soros beköltöző, de bármi megtörténhet, mint tudjuk.
A nők általában itt cseszik el. Ha jön egy új pasas, körüldongják, szinte felkínálják magukat, holott ezzel a párjukat veszélyeztetik. Nem mérik fel, hogy a régebbi bevált partnerrel esetleg tovább játékban maradhatnak. Nórinak majdnem minden beköltöző új fiú volt már a párja ítalán csak Milán nem és Ádám, bár ez utóbbi szerette volna), úgy rakosgatták ide-oda, mint egy csomagot és ő ment is. Gyula elég megbízható és korrekt partnernek tűnik (ld. Gyula-Tina zumbás beszélgetését), kár, hogy nem látja. Ha jól ismeri a Gábor-félék típusát (ő mondta), akkor tudhatná, hogy mennyire farokvezéreltek. Ha legközelebb jön egy nála csinosabb nő, minden további nélkül kap egy repülőjegyet.

kamilla123 2015.04.21. 15:06:43

@Kosztarika: "Nóri most kever vele. Mivel most Gábőrnek nincs nagyon más választása, beáll Nóri mögé, Gyula védettséget kap cserébe és kiejti Petit, Lokit, Bencét vagy Patrikot? :D :D"

Én is pont erre számítok :-) én jobban örülnék, ha Loki esne ki, de Pjotr távozását is megnézném, főleg ha "egy Gyula" ejtené ki őket, ahogy ők nevezik magukban Gyulát.

@mézescsók: tökéletesen egyetértek mindennel, amit írsz. Amúgy hozzáteszem, a hatalmas taktikus Loki, aki az égvilágon nem taktikázott még bent semmit, csak hazudozik minden eredmény nélkül, az első adandó alkalommal átba..ható volt Pjotr és Mariann által úgy, hogy még utólag sem jött rá az a szerencsétlen. Aztán a a második nagyszabású terve, a műbalhé, na az sem jött össze. Mekkora agytröszt :-DD

kamilla123 2015.04.21. 15:09:12

@mézescsók: igen, ezt a "szerkesztői utasítás" dolgot az a kommentelő dobta be, aki Loki/ Loki ismerőse amúgy :-))

mézescsók 2015.04.21. 15:13:37

@Starlettevagysem: Botox a hal, a szobor, a guminő. Ezt a hármat a való életben nehezen hoztam volna össze,de rá mindhárom illik.

@miciur: Na, örülök.

@nyílegyenes labirintus: Nem igazán, de sosem titkoltam. Mint ahogy azt is írtam valamikor, ha jól emlékszem Fosch9-esnek, hogy ettől függetlenül feltétlenül kellenek ebbe a játékba.Annyira viszont nem volt magvas gondolat, hogy bárkinek is meg kellett volna jegyeznie.

pogona vitticeps 2015.04.21. 15:14:58

@Vödör: A falkaszellem dologgal egyetértek. De a Peti féle performanszot akkor is gusztustalannak tartom. Az egy dolog, hogy elpoénkodsz, esetleg durvábbat is mondasz, hiszen csak "kemény férfiak" hallják, de az a gyűlöletben tocsogó, imamalom szerűen ismételt kiselőadás... Na az gáz.

Viszont azt halkan megjegyezném, hogy az intelligenciának ugyancsak szép mutatója, hogy milyen stílusban kommunikálok a környezetemben élőkről, valamint, hogy fennhangon alázom-e a nálam gyengébb képességűt.

AkkorlegyenPtr 2015.04.21. 15:17:07

Ha Gyulának lesz védettsége, szerintem Patrik megy haza. Minden lányon nevetgéltek, de Adri volt a fő téma. Odament hozzá este Zsül, eldumálgatott vele. Ez nekem már "váló ok" :)

kamilla123 2015.04.21. 15:23:47

Lokinak az az irgalmatlan nagy mázlija, hogy most olyan párja van, akit vmi miatt senki nem akar magának, ezért sztem sajnos nem őt fogják kitenni.

vastyúk is .. 2015.04.21. 15:24:00

@miciur: és milyen jó is a boldog tudatlanság. Nem véletlen találó közhely a 'csak meg ne tudjam'. Értem, hogy szerinted minden férfi így viselkedik, hiszen az álláspontod a tapasztalataidon alapul, de engedd meg a csajoknak, hogy ragaszkodjanak a saját sáncaikhoz, had legyenek párjaik a kivételek, akik erősítik a szabályt. És akkor nyugodtság van és békesség. :D

kamilla123 2015.04.21. 15:27:25

@vastyúk is ..: sajnálom, hogy azt hiszitek, minden ember ilyen. Szar lehet, hogy ilyen emberekkel vagytok körülvéve/Ti is ilyenek vagytok. Szerencsére én tudom, hogy nem így van. És tudod honnan? hogy a barátaim és a párom sem nyilatkozik ilyen hangnemben senki másról. Ergo rólam sem.

Kosztarika 2015.04.21. 15:34:26

@kamilla123: madarat tolláról, embert barátjáról..
mindenki magából indul ki...
.. és hasonló - de igaz - közhelyek :)

vastyúk is .. 2015.04.21. 15:35:34

@kamilla123: Kamilla, ne viccelj, pont arra kértem miciurat, hogy ha másképp nem megy, fogadja el olyan kivételként 'a ki nem beszélő párokat', ami erősíti a szabályt. Én is lány vagyok , én is hiszem, hogy a párom nem ekkora kretén, sőt tudom is :D. Mivel miciurnak teljesen mások a tapasztalatai elhiszem, hogy nem így gondolkodik, és a szemében csak "tudatlan nőszemélyek" vagyunk, akit mindent elhisznek a párjuknak. Csak a csatabárdot akartam elásni, de úgy látszik csak mélyíteni tudtam a gödröt. - talán majd legközelebb.

Kosztarika 2015.04.21. 15:35:44

@kamilla123:
.. madarat tolláról, embert barátjáról..
.. mindeki magából indul ki..
és hasonló - de igaz - közhelyek :)

AkkorlegyenPtr 2015.04.21. 15:39:03

@kamilla123: ok ok, de azért ne felejtsük el, hogy

- ők marhára nem párok, nem is barátok
- max egy szobában van a cuccuk
- taktikai játék, játszani kell a jó gyereket hetekig.. ha meg freedom van, felszakadnak a dolgok
- az nem a való élet

Képzeld el, hogy 40 napja játszod a jókislányt egy olyan embernek, akivel soha nem ülnél le egy asztalhoz sem, nemhogy egy ágyban nyomulj vele. Mindezt a játékért és 20 milláért + kamera hegyek + feszkó + a többiek + tematika
(nem tudsz egy jót zuhanyozni sem, mert ki tudja mi kerül be az adásba, 40 napig... espumizan gyöngy elpukkan és rajtad röhöghet a fél ország... szóval azért nem teljesen ugyanaz, mint itt)

Ne azt lássátok, hogy milyen "szemetek", hanem hogy ez mit jelent. Miért volt, mit mutat az, hogy ha nincsenek bent a csajok, hogy éreznek a fiúk, vagy az adott fiú hogy viszonyul az aktuális párjához. Ez megmutatja, éppen milyen állapotban vannak / van az adott illető.

,, 2015.04.21. 15:40:54

mondjuk elég vicces h pont itt a hv-n van ekkora felháborodás azon h vkik fikázták mások külsejét:)
Loki is kapott itt eleget a külseje miatt már az első héttől, a VV alatti patkányarcúzásról ne is beszéljünk
LOL

mézescsók 2015.04.21. 15:41:17

@kamilla123: Oppá, nem figyeltem. Hogy Gábor valamit kezdhet a védettségével, az tuti? Odaadhatja másnak? Mert ez esetben még akár azt is mondhatnánk, hogy Nóri bölcsen tette, hogy intimeskedett vele. Mikor derül ki? Ma? Húúúúú, mekkora zsongás lenne női fronton!!!
Loki nekem valahol csalódás, mert többet vártam tőle. Most már látom, hogy az elején csak a PR-ja volt jobb.
Nem tudom, ki kinek az ismerőse a kommerek közül. Mindenesetre, ha tényleg ismerős, nem forszíroztam volna ezt a csajkibeszélős eseményt, mert a férfiakra rosszabb fényt vetett, mint a kitárgyalt nőkre. Loki külsejét is lehetne elemezgetni. Még sértően is.

Malacfóka 2015.04.21. 15:48:07

Különben ez a csajokról ilyen alázó stílusban nyilatkozás nem vet túl jó fényt Patrik értelmi képességeire, hiszen arról a lányról beszélt ilyen stílusban akit esténként kúrogat, tehát ezzel a véleményével saját magát minősíti le, hiszen ő dugja a "dagadt picsát"! Vagy ennyire szar palinak tartja magát akinek nem jut jobb? Szerintem csak ennyi esze van...

vastyúk is .. 2015.04.21. 15:49:32

@AkkorlegyenPtr: igen-igen. Nagyon árulkodó volt, ahogy Patrik kifakadt. Nem is feltétlen kell oda védettség a robbantáshoz, elég lenne egy csajszi, akivel első látásra meg van a vonzalom. Részegen meg valószínűleg nem türtőztetné magát. Én sokkal stabilabbnak hittem a Pacal-Adri szövetséget. Elég, ha valaki besúgja Patrikot, és Adri megreccsen.

miciur 2015.04.21. 15:57:24

@kamilla123: @Kosztarika: @vastyúk is ..: jelen esetben mit latunk?
Van az Adri - Patrik paros, ahol Patriknal volt egy minimalis fellangolas, Adri meg beleszeretett (hiszen hozza kepest ez egy jo pasi, gondolom elete legjobb faszija), Patrik lathatoan mar leginkabb kenyszerbol van Adrival, nem venne ki jol magat, ha dobna most. Ezt nagyon sok jelbol le lehet venni: egyre tobb a balhe, mar nem cukimuki-bujos kisfiu az esetek tobbsegeben. Adrit mar ismerjuk, egy kiallhatatlan, ramenos picsa, nala nagyobb verszivo eddig csak a szupertestu Sneci volt (kivancsi vagyok az o kinezetet tudtak volna-e kutyazni, gondolom nem, ove az etalon vaz). Szoval a helyzet az, hogy Adrinak van szerelme, Patriknak viszont csak egy elviselhetetlen szeretoje es vegre kiadhatta magabol azt, ami nem tetszik neki:)

@sixxre reflektalva pedig eszembenjutott egy valoban gusztustalan reality huzas ferfiaktol: amikor a mindenki altal istenitett VV Attila elo adasban kezdte el fikazabalokent csufolni szerencsetlen Tujat. Hogy igaz-e vagy sem, mindegy. Ilyet elo adasban nem illik tenni. Amugy egyszer bevallotta Attila, hogy az kamu volt, direkt akarta gusztustalanna tenni Tuja Csabat.. Errol ennyit.

miciur 2015.04.21. 15:59:33

@foxglove (F6): igen. Farizeus fasz picsak gyulekezete van itt. Ilyen habos-babos hello kitty eletu molett csajok gondolom, azert a nagy sertodes:D

AkkorlegyenPtr 2015.04.21. 16:01:30

Lehet, hogy tahóságnak tűnik ez a kibeszélés, de azért én úgy nézem, hogy a fiúk egymás között ezt kibeszélték, kiröhögték magukat és pont. Nem kezdték el egymás párját kitúrni, nem akartak párcserét, nem volt semmi olyan, ami miatt a mostani helyzet (párok) megváltozna.

Az lett volna az "igazi tahóság" szerintem, ha "leosztják" egymás között a lányokat, ki kivel, hova merre menjen... de nem.

Ez csak egy freedom kiszakadás, nem gondolnám túl.

Kosztarika 2015.04.21. 16:10:09

@AkkorlegyenPtr:
"Az lett volna az "igazi tahóság" szerintem, ha "leosztják" egymás között a lányokat, ki kivel, hova merre menjen... de nem"

Hélohélohélo! Nem tárgyakról beszélünk! :D Mint kiderült egyébként sem elég jó egyik sem nekik, kivéve Botoxot, de hogy miért??? Egy jéghegyben több élet van :)

vastyúk is .. 2015.04.21. 16:11:43

@miciur: értelek.- és hogy kijavítsalak egyáltalán nem érzem sértve magam. A molettől távol állok, megjelenésemre a sokaknak nem tetsző Snezi váz a jellemző. Hattalmas csöcsök , pici fenék, vékony testalkat, 180 cm magasság, na jó nem hencegek tovább ;) - egyébként azt is tudom, hogy voltam már téma a baráti körben - de akkor párom nem volt jelen. - besúgóim jelentették. Persze tudom, mert megkaptam fentebb, hogy madarat tolláról.. :D Szerintem a színpalettán nem csak fekete és fehér van.
Ami Adrit és Patrikot illeti, hasonlóan látom. Patriknak ez ilyen kényelmes egyszerűség. Van kibe ürítkezzen esténként, de a való életben már rég lecserélte volna.

AkkorlegyenPtr 2015.04.21. 16:15:25

@Kosztarika: Tudom, pont ezért írtam, hogy egy ilyen helyzetben az az igazi tahóság.

Botox miért? Botox tud "fiús" lenni. De azért ő is kapta az ívet, hogy táncol Botox.. simán röhögtek rajta is. Sőt.. "na még egy Mariannt?" és nyomtak még egy kör ugribugrit :)

Ahogy írtam feljebb, abban a szituban, amiben vannak, ez inkább hülyegyerekes játszadozás meg röhögés volt, mint bunkótahó köcsögözés...

Nézzük pl Nórit.. mi volt? Védettsége van jahooogy? önelégült vigyor.. byebye Gyula!

Ez mennyivel jobb? Egy centivel sem, sőt... ez szemetebb dolog, mint röhögni a csajokon.. és túllépni rajta. ... Nórika ugye nem annyira lépett túl ezen, ahogy láthattuk.

Kosztarika 2015.04.21. 16:15:45

@vastyúk is ..: a közhelyek egyikét sem neked címeztem :) (Csak hogy tudd)

Kosztarika 2015.04.21. 16:19:06

@AkkorlegyenPtr: ebben a védettség dologban lehet még csavar (ahogy feljebb már "fantáziáltam" ) lehet, hogy Nóri már tud valamit, amit mi még nem és Gyula nem haza megy, csak nem lesz az ő párja tovább. Várjuk meg a pénteket (de legalább a ma estét, hátha kiderül valami) :)

vastyúk is .. 2015.04.21. 16:19:08

@Kosztarika: rendicsek, én kérek elnézést ;)

miciur 2015.04.21. 16:22:11

@vastyúk is ..: ooops, nem a felesegem vagy?:) kb minden adat stimmel, najo neki kicsi cickoi vannak, de nem ezert szeretem:)
Nem is neked szolt, csak az elotte levo csoportos valaszba vettelek bele, hogy lasd a kommentem. A kioktato kosztarikaekra ertettem. (Tenyleg nem o csicserika?)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 16:27:19

@miciur: Egyébként mitől több pontos pasi Patrik, mint ahány pontos nő Adri? Adri dumája is idegesítő, de Patrik makogása meg tök gáz. Ráadásul jellemtelen és prosztó. Nálam.

natalja (törölt) 2015.04.21. 16:30:03

Pjotr szájából vicces volt a kritika, miszerint sármőrnek a külső számít...Mondta mindezt azok után, hogy egész nap a csajok külsejét fikázta.
Mellesleg szeretne pasiban olyan jó lenni, mint Nóri nőnek...
Egyre gusztustalanabbak a pasik... Teljesen mindegy, hogy Adri mennyit eszik, min siránkozik...egy férfi akkor sem beszélhet így a párjáról. Ja, tudom, Patrik nem férfi csak valami olyasmi.

vastyúk is .. 2015.04.21. 16:30:08

@miciur: hihihihi, az szép dolog, ha nem ezért szereted. Csak azért szóltam korábban bele, mert láthatóan hergeled a hangulatot, - biztos élvezed, hihihihihihi. El kell fogadni hogy valakinek az egyik vélemény a normális, valakinek a másik. Mindenki kedvére választhasson.

natalja (törölt) 2015.04.21. 16:33:19

@AkkorlegyenPtr: Gyula ugyanígy le akarta cserélni Nórit, sőt elég necces volt a szitu legutóbb is, amikor Tinával jópofizott.... Nem megbízható, ezt Nóri is tudja. Még jó, hogy le akarja cserélni...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 16:33:36

@AkkorlegyenPtr: De az is igaz, hogy Nóri kapott már eddig hideget is, meleget is. Emlékszel, volt az a jelenet, mikor Gyula nem akart legurulni Nóri ágyrészéről, hanem nyomult. Nóri majd megőrült, látszott. Úgy gondolom, hogy Gyulánk testközelből nem olyan ari srác, és Nórinak meg elnézhető egy kis káröröm. Bár lehet, hogy túl korán örült:)))

kszanaksz 2015.04.21. 16:34:47

@natalja: Nem akarta lecserélni, csajozni próbált, de emellett megmondta, hogy jön eggyel Nórinak, korrekt volt.

Ronni 2015.04.21. 16:35:55

@vastyúk is ..: szerintem hagyd , mrpicipöcs csak kóstolgatja a női kommentekőket. Na látszik a közeg ahol ez természetes.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 16:39:06

@Kosztarika: Nem tudhatod Botoxról biztosan. Lehet, hogy hamu alatt izzik a parázs.

AkkorlegyenPtr 2015.04.21. 16:40:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ha egyre gondolunk... az a jelenet benne volt az ÉÉ-ben is, csak vágás nélkül. Nóri és Gyula együtt vihorásztak tovább. Nóri nem úgy tűnt, mint aki ki akarna mászni az ágyból. Ott még bármi is lehetett volna.

Na mindegy. Egy szó mint száz, ők nem nő-férfi pár vagy férfi-nő pár, mint ahogy mi itt a monitor másik oldalán.
Ki mennyire molett, duci, ki mit zabál stb... olyan téma, amibe jobban rutinos, párkapcsolatban élő férfi ember nem megy bele :)... itt nincs jó válasz ;) inkább én kiszállok, mert ez csapda :)

Kosztarika 2015.04.21. 16:40:54

@natalja: óvatosan.. mert az itteni ősbunkók rögtön molett, hülye picsának fognak tartani ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 16:50:55

@AkkorlegyenPtr: Nem abban látom a lényeget, hogy párt (férfi-női) alkotnak-e vagy sem. Hanem abban, hogy használati tárgyként beszélnek (és gondolkodnak) a nőkről. (El nem tudom képzelni, hogy az apám valaha is csak így GONDOLT volna az anyámra). És ezeket a pasikat azok a nők tolják előre - adott esetben megszavazzák, hogy nyerjen 40 milát -, akiktől egész életükben szívni fognak, és akik így igyekszenek beállítani a világot. Ha ez ingoványos, hát legyen :)))

,, 2015.04.21. 16:58:28

@miciur: nem mondtam ilyet, csak furcsa h aki itt is folyamatosan gúnyolódik számára ismeretlen (értsd: az életben nem fog vele találkozni, és személy szerint vele semmilyen kapcsolatban nem volt és nem is lesz) emberek külsején, most pálcát tör ugyanezért.
Másrészt meg az általában jellemző a hv-okra h az első téma új játékosoknál mindig az h kinek mekkora csöcse van, plasztikázott-e, kevés a haja túl sok a haja, dagadt, girhes.
Patrik-Adri vonal kicsit más tészta, abba most nem bonyolódnék bele.

HufnágelSteve 2015.04.21. 17:01:41

@vastyúk is ..: Ásással gödröt csak mélyíteni lehet, még ha csatabárdot ásol is el :). Amúgy meg előfordul, hogy valaki bedob egy ökörséget és mások tromfolnak rá, csak a poén kedvéért.
Ha valaki viszont már többedszer mondja ugyanazt, akkor azt tudatosítani akarja, vagy a hangadó szerep mellett megerősítésre vár. Pjotr részéről ez tudattalan, de belső késztetésű, tehát valahol szándékos ékverés volt a Patrik-Adri pár közé, amivel Patrik "érzéseit" is szondázta. Ebből kiderült most kimondottan is, hogy nincsenek érzelmek részéről, eddig ezl elmismásolta. Ha ezt leadnák a lányoknak valóban lenne botrány.
A Patrik-Adri duó az ÉH2 Edina-Máté párosát próbálja utánozni, Patrik még a részegeskedő, barátságos, jópofi, látszólag békés típust is igyekszik leutánozni. Adri cidrisebb, mint Edina, de a karakterek is hasonlóak. Máté is a bunkók egyike volt, aki a háta mögött fikázott másokat.

AkkorlegyenPtr 2015.04.21. 17:02:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Tudom, nem kéne :) de azért csak írok :)

apád gondolt volna anyádra... na ez az! ők... apukád és anyukád, akkor ugye ők egy pár. Tehát ismét visszatértünk oda, hogy férfi-nő pár.

De a "játékosok" ott bent, nem anyuka, apuka. Ők nem "pár". Párválasztó ceremóniának hívják, de nem úgy párok.

Minden személyeskedés nélkül, de tényleg! :) inkább arra gondolok, hogy apukádnak volt-e valaha egy szomszédasszonya, aki kinyalta a tálat is, teletömte magát kajával és siránkozott, hogy basszus kövér vagyok... és erre apukád azt mondta egy haveri sörözés alatt egy másik fickónak, hogy gyerekek! itt van ez a szomszéd nő, eszik, sőt zabál, megnőtt a feneke, de siránkozik itt nekem.
Ettől még apukád nem rossz ember. Anyukádra ilyet soha nem mondana.

Kosztarika 2015.04.21. 17:04:07

@foxglove (F6): Mivel érintett vagyok a dologban, csak egy kérésem lenne.
A több, mint ezer hozzászólásom között mutasson valaki csak egyet, ahol akár a játékosok, akár a kommenttársak külsején gúnyolódtam. :(
A "vita" a Patrik "sertésezése" miatt indult és tartom magam a véleményemhez. Az a post pedig, amire reagáltál siralmas, írója pedig számomra szánalmas.

beacska 2015.04.21. 17:04:41

nos. nekem a tegnapiból az volt a tanulság, h milyen érdekes, hogy Adri,Tina és Nóri (megelőlegezem neki) szexelt bent, vagy legalábbis nem sajnálta osztani a bájait. A "profi" csajok kínosan ügyelnek rá, h ingyen semmit se csináljanak (melanie kivétel: egyrészt ő a pasijával volt, másrészt, gyanúsan utasításra tette)
nekem nagyon szimpi, h ezek a csajok nem macáskodnak, elveszik, amihez kedvük van. Snjezi, Marcsi visszataszítóbb, Barbara meg különösen furcsa, h kikéri magának...nem azért, mert amúgyis az, hanem, éppen a fent írtak miatt...

én azt gondolom, h az idő szűke miatt minden bevágott jelenetnek jelentősége van. tehát lesz még következménye, h nóri és Gyula szidta Petit, és h a fiúk miket és hogyan mondtak a lányokra. az én tippem (amit itt már vki le is írt):
- az kapja a védettséget, akinek a párját Gábor választja: tehát Gyula, aki a fent írt két jelenet tükrében kirakja Petit...akire egy kicsit túl nagy fókuszálás került a múlt héten...szépen felszopják a kiesését, én úgy látom...

és kamilla (bár tudom, h ignorálsz) nincs itt senki, aki ismerőse lenne Lokinak...hányunkat hited már annak? 3 vagy 4 az a szám??? ez már kóros...

vastyúk is .. 2015.04.21. 17:11:42

@HufnágelSteve: jogos. Naiv voltam, na. Úgyhogy eldobom az ásót.
Szerintem az volt még nagyon vicces, ahogy Adri előadta a program után Patriknak, hogy a többi csaj mennyire lihegett a Gátőrre, de bezzeg ő nem. Látszott, ahogy várja a vállon veregetést, a szúrós tekintetéért, de Patrik jól lebaszta, hogy mikor érti már meg, hogy negatívnak sem szabad lenni. hihihi
Nagyon cuki a lufi! ;D

,, 2015.04.21. 17:14:25

@Kosztarika: én nem érintettelek:)
ha te nem vagy ez a típus (és én is úgy emlékszem egyébként, h NEM, sőt biztos vagyok benne) akkor rád nyilván nem vonatkozik.
Ahogy mondtam, ez azokra vonatkozik akik folyamatosan, megállás nélkül, hónapokon keresztül patkányarcoztak a VV alatt és/vagy már az első héten ugrottak Loki külsejére.

HufnágelSteve 2015.04.21. 17:19:43

@vastyúk is ..: Ugye-ugye, ez a tökéletes alak, a matematikusok is ezt állítják. Ilyen kellene a hotelbe is több ;).

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 17:21:43

@AkkorlegyenPtr:
Szóval nem pontosan írtam. Nem csak anyukámról nem beszélt, gondolkodott így, hanem SENKIRŐL Nem a kizárólagos párjának szólt csak a tisztelet, hanem távol állt tőle az alpáriság. Mert amit itt a fiúk műveltek, az alpári volt. Nem csak megnyilatkozásában, hanem gondolatiságában is. Az egy Gyula kivételével. És azon gondolkodtam, hogy ez honnan jön? Otthonról hozza? Mert sörözött apukával, mikor nagyobbacska lett, és hallotta, hogy beszél az apja másokról? Így hát felvette ezt a stílust? Vagy honnan jön ez? Peti és Loki a maguk külsejével szépségkirálynőt kívánnának maguknak.

Veder1 2015.04.21. 17:22:12

@pogona vitticeps: ezzel egyetértek. Petiben van egy nagy adag beképzeltség, aminek a hotellakókat elnézve van is alapja, de ez már túlzott bunkóság volt tőle. Bár hozzá kell tenni, hogy Nóri is megéri a pénzét, ő sem a kedvesség mintapéldánya.

Ronni 2015.04.21. 17:24:25

@beacska: NEM VÉDEM,de joga van eldönteni mikor hol kivel szexe. Neki is joga van ehhez!

vastyúk is .. 2015.04.21. 17:26:18

@HufnágelSteve: hihihihihihihi, hát hajrá! majd a következő szériában azért kacsints ki a riportszobában ide a blogra, csak hogy tudjuk, hogy közülünk való vagy. :D

pogona vitticeps 2015.04.21. 17:29:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Azt hiszem erre a honnan jött kérdésre nincs igazi válasz. Abból a változásból is eredeztetném, amikor a "Kis kezit csókolom, meghívhatnám egy pirosfröccsre" átváltozott "Hé, fizetek még egy koktélt, de akkor leszopsz a budibanná".

Veder1 2015.04.21. 17:34:38

@Kosztarika: Botox egyértelműen a két félgömbbel a melle helyén ÉS az agyával fűzte meg Lokit és Pjotrt. Szerintem felüdülés lehetett nekik egy Nóri, vagy nempornósBarbi után. Az más kérdés, hogy Botoxnak meg csak a cél számít, érzelmei nincsenek a játékban.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 17:38:49

@pogona vitticeps: Ha jól értem, a formát, a megnyilatkozást "modernizáltad". Én pedig tartalmi - átörökített - dolgokról beszélek, bár lehet, hogy nem voltam elég egyértelmű. Nem csak az apám nem beszélt, gondolkodott így, hanem a gyerekeim sem, és valszeg az unokáim sem fognak - mert nem Patrik lesz a minta:))) (amúgy ez repülő sárkánygyík vagy mi, feltehetnél avit:))))

pogona vitticeps 2015.04.21. 17:44:02

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem modernizálásnak szántam, hanem az értékrendi változást zanzásítottam. :) PV- szakállas gyík vagy tüskés agáme

Voyoshka 2015.04.21. 17:44:22

Bocs mindenkitől, ha valaki már leírta, de most megy az ismétlés, és én rájöttem, hogy Sár Mőr csak egy kicsit kevésbé bicska-nyitogató és tenyérbe-mászó, mint ÉNB Kristóf...

HufnágelSteve 2015.04.21. 17:46:02

@vastyúk is ..: Nem valószínű, hogy egy olyan trollt, mint én beválogatnának, főleg életkorom és majdnem "tökéletes alakom" miatt. Bár Gólem helyét bevállalnám, vagyok én is akkora, sőt én egyszerre akár 6 karórát is felveszek, ha ezen múlik.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 17:47:03

@beacska: Tehát: Gábor viszi Nórit, védettség Nóri párjának, Gyulának, Gyula meg kiteszi Petit. Hát, ha ez így lesz, akkor látnok vagy, és neked kell szerkesztened a következőt, mertz ez huszárvágás:)))

kismalacka 2015.04.21. 17:55:01

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: De miért gondolja bárki is, hogy ez a beképzelt Sárm kecske bárkinek is oda adja a védettséget?? Esze ágában sincs. Breki azt mondta neki, hogy gazdálkodjon vele ahogy akar..

Elektra1976 2015.04.21. 17:58:51

Tegnap írtam már de nem tűnik fel senkinek hogy a szuperjátékos Lokinak nem maradt bent szövetségese? Eddig Peti húzta magával de a tegnapi előzetesben már fúrta a Bence előtt Ha egyedül marad kiderül hogy nem is akkora játékos Szerintem nem sokáig marad

Elektra1976 2015.04.21. 18:00:57

Ha a Bence még hisz Petinek és az előzetes alapján Loki PBarbit is kiakasztja ki marad mellette?Csak érdeklődöm

Kosztarika 2015.04.21. 18:01:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: bocs, de az ötlet az enyém :) Jövőre szerkesztek is és ígérem jobb lesz, mint a mostani :D :D

Elektra1976 2015.04.21. 18:02:11

@kismalacka: Volt már ilyen szerintem nem kívánságműsor lesz hanem oda kell adnia

HufnágelSteve 2015.04.21. 18:02:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Az nagyon valószínű, hogy ÉH1-hez hasonlóan valakinek viheti a párját, és cserébe az kapja a védettséget. Nórit választja valószínűleg, és Peti vagy Patrik kirúgása lenne a legnagyobb durrantás, amiért most mindketten tettekkel is felsorakoztak. Mariannal és Adrival Gyula ugyan nem húzna ki sok időt, de sokkal jobb választása sincs.

beacska 2015.04.21. 18:06:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hááát, nem tudom...csak tippelek...mondjuk, azt sem sejtem, h maris mit szólna, ha a párját kipattintaná...de végülis Gyula gondolhatja azt, h szinte a legújabb párosról van szó, tán nincs akkora érzelmi kötődés, hisz P. csak nagy duzzogva vállalta be Marist, pusztán a barátja kedvéért ;)

beacska 2015.04.21. 18:07:23

@Elektra1976: nem hinném, h a játék szempontjából ezek érdemleges események lennénk...csak amolyan figyelem elterelés...szerintem

kismalacka 2015.04.21. 18:13:40

@Elektra1976: Miből gondolod?? Gólem azt mondta, hogy az övé és hogy úgy gazdálkodik vele ahogy akar...ha oda kell valakinek adnia azt szerintem megmondták volna neki.

aruhamiatt 2015.04.21. 18:18:15

Akik irigylik Marianna testét, azok látták már a lábát? És azt is irigylik? Vagy az nem a test része? :)

Elektra1976 2015.04.21. 18:21:50

@HufnágelSteve: Az Éh1ben felajánlhatta valaki a párját és megkapta volna a védettséget cserébe Én el tudom képzelni hogy itt meg a Nóri választhatja Gábort és a védettség Gyuláé lesz csak ezt nem tudják előre De ez csak feltételezés

beacska 2015.04.21. 18:22:39

amúgy meg, nem véletlen, h Gyula értetlenül nézte a többiek fikázását: Gyula nincs bent 1 hete...a többiek mind 40 napja vannak bent (Lokit is beleszámítva, felfelé kerekítve)...ez szokott lenni a különbség a régiek és az újak közt: a régieknek komoly fóbiáik vannak, az újak meg értetlenül néznek. HA ez nem egy megrendezett, vagy vmelyik fiú által provokált jelenet volt, akkor ez már a bezártságból fokadó dolog lehetett...EZÉRT értetlenkedett gyula...

Elektra1976 2015.04.21. 18:27:22

@beacska: Hát szerintem a Peti Botox páros simán kirakja Lokit előbb utóbb Loki egyedül nem fog tudni játszani és már nincs mellette senki mert sokan átlátnak rajta bent meg a Petin is csak Petinek ott van Botox meg még a Bence is úgy tűnik kicsit sokat hazudozott már a Loki Botox meg jól megvezette a többieket folyton kiröhögi meg leszólja Nem hiszem hogy ezt ott senki nem veszi észre De ki tudja

Pietrosz Abroszbatosz 2015.04.21. 18:33:23

@beacska: Szerintem meg azért értetlenkedett, mert ő nem tartozik ahhoz az élősdi ringyó-szubkultúrához, ahova a többiek. Gyanítom, hogy még Loki is, annak ellenére, hogy állítólag raktáros, tehát munkával keresi a kenyerét. Állítólag.

Elektra1976 2015.04.21. 18:34:42

Bocs az írásjelek hiányáért... Elég hülyén néz ki:-)

Elektra1976 2015.04.21. 18:38:26

@Pietrosz Abroszbatojsz: Gyula egy más világ, szerintem 40 nap után sem venne részt ilyesmiben. Lehet azért ilyen fura sokaknak mert egyelőre úgy néz ki, hogy tiszteli a nőket, nem használja. Valószínű ez itt sokaknak fura, nekem ez normális. Csöndes, nyugodt típusnak tűnik, de azért azt be kell ismerni egy tévésóóóban ezzel nem sokra megy.
Nórika sixx képén olyan mint egy "cukimókus"... :-)

natalja (törölt) 2015.04.21. 18:42:55

@kszanaksz: Eggyel (!) jön neki, de nem véglegesre tervezte...Akkor mit vár Nóritól?

@Kosztarika: :D :D :D

beacska 2015.04.21. 18:49:12

@Pietrosz Abroszbatojsz: szerintem meg a bent töltött idő. de ezt úgy sem tudjuk eldönteni ;)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 19:54:46

@beacska: és mi van, ha az lesz, amit malacka mond, hogy megtartja a védettséget - hiszen úgy használhatja fel, ahogy akarja ?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 20:04:55

@HufnágelSteve: Ha így lenne, én Mariannt nem merném választani. Inkább Adrit. Ő érte mások nem kapkodnának. És Patrikot általában is nehéz lenne kirakni, ilyen alkalom ezen kívül még csak egy volt. Azt elmulasztották.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 20:09:48

@Kosztarika: Az ötlet, remek, de disznók elé gyöngyöt...Beállsz ezekhez? Bocs, de többet néztem ki belőled :D:D:D:D:D:D

beacska 2015.04.21. 20:13:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: akkor Gyula repül. viszont hiányzik a felszopás hozzá...de még csak a hétfői ment le...még BÁRMI megtörténhet ;)

SEHERIKE23 2015.04.21. 20:14:54

Remélem, hogy Gábor a védettséget nem ruházza át senkire, hanem pénteken saját maga használja fel! Örülnék ha beállna Mariann mögé, és Peti mehetne haza a picsába! =D Akkor pezsgőt bontanék. Utána meg Loki lenne a következő, meg Mariann. Rajtuk kívül, bárki megnyerheti, csak ez a három ne!!!! A fiúk fikázzák a lányokat, miközben Bencén és Gáboron kívül nincs egy valamirevaló köztük. Loki olyan mint egy majom, Peti meg egy imádkozó sáska. Ezek a kinti életben is ilyen aljasok, gerinctelenek azért nincs senkijük. Kiráz tőlük a hideg.Pfujj.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 20:17:34

@vastyúk is ..: Gátőr? Ezt most neméétem:( Nem a sárm-ját őrzi, hanem Nóri gátját? Vagymi:)))))

szarkafarka 2015.04.21. 20:18:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

....Szabo Zsofi, ....Pamela, ...most meg... ez a diszf@sz egy igazi genetikai selejt...szuletett PELDAKEP...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 20:19:58

@beacska: És mi van, ha P. Barbi inkább Gyulánkhoz megy? Volt valami fennforgás Lokival, nem?

beacska 2015.04.21. 20:22:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: majd meglátjuk, h mi volt...még nem is tudunk semmit. (én spec nem hinném, h bárki is Gyulát választaná loki helyett, de lehet, h csak a fantáziám szegényes ;) )

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 20:25:56

@beacska: Háát, arra gondoltam, hogy P. Barbi esetleg sírva fakad, hogy nem bírja Lokival, mert ő csak AZT akarja tőle :))))))))) És inkább Gyulánk kell, mert az meg csak a lelkét kívánja:))))

Kosztarika 2015.04.21. 20:29:25

@beacska: Nekem Berkinek az a mondata ütötte meg a fülemet, mikor odaadta Gábőrnek a védettséget: " Ha jól gazdálkodsz vele, biztos helyed lesz a hotelben"
Szimpla védettségnél nem kell "gazdálkodni", védettség, oszt kész. :D

beacska 2015.04.21. 20:29:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :) érdekes, én meg arra gondoltam, h vki elvárta tőle, h elmosogasson, ő meg sírva fakadt, mert azt hitte, h itt nem kell :D

beacska 2015.04.21. 20:30:40

@Kosztarika: igen, és igazuk van a fiúknak, csak úgy nem adnak védettséget...soha

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 20:33:29

@beacska: Hát igen, a finom lélek, az finom lélek :))))

ÉH3sZ 2015.04.21. 20:34:36

@beacska: @Kosztarika: Így van, nincs ingyenvédettség. Minimum valami nagyon egyszerű feladat van

vastyúk is .. 2015.04.21. 20:39:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sármőr -> gábőr -> gátőr. Semmi értelme nincs, csak annyiszor olvastam ma hogy gábőr, hogy átváltott az agyam gátőrbe. Végülis gátvédelem, ha Nórit pl rendszeres orgazmusban részesíti :D

@HufnágelSteve: csak arra kell figyelni, hogy a sportcipőhöz menjen a poló :D hihihihihi

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.21. 20:46:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @szarkafarka: nekem is az ugrott be, h a papa mit szól hozzá :-D

Ez a csaj sem válogat. Csalódtam :-(

Ditti82 2015.04.21. 21:18:07

Össznépi bömbölésre fel!

gólyamajom 2015.04.21. 21:19:17

Loki idegesnek tűnik Nóri miatt... Féltékeny?

vastyúk is .. 2015.04.21. 21:22:15

no, akkor Loki Peti tengely hasadni látszik?

Ditti82 2015.04.21. 21:23:02

Bence a pletykafészek. :D

Ditti82 2015.04.21. 21:23:24

Jaaaaaj, a popitakaróóóóóó! :D

gólyamajom 2015.04.21. 21:24:48

Patrik milyen édes mosollyal mondta h ő nem látta a szexet Bencééknél LOl, még jó, h nem hívták be nézni :D

vastyúk is .. 2015.04.21. 21:25:05

@Ditti82: hát ez kész, az első dolga eldicsekedni. hihihihi. Adri meg, de mit hogy? mindent pontosan tudni akart. Nem mintha nem lenne mindegy :D

gólyamajom 2015.04.21. 21:25:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Loki, Peti kissé fura beszélgetést tart a hálóban, Petin nincs sapka, szal ijesztően néz ki

gólyamajom 2015.04.21. 21:28:18

Patrik hajával mi van ma????

Ditti82 2015.04.21. 21:28:34

Ez a félig feliratozás semmit nem ér

Chuck Νorris 2015.04.21. 21:28:41

milyen szerencse hogy patrikék ott beszélgetnek ahol van mikrofon :)

Rayen 2015.04.21. 21:28:56

Peti nem érti, hogy nem itt vesztette el a többiek bizalmát, hanem a Szőkebarbis ügynél. Most már úgy csinál, mintha minden csak az ő engedélyével történhetne a hotelben.

Rayen 2015.04.21. 21:29:35

@Ditti82: főleg hogy éppen azt feliratozzák, ami érthető. :)

pogona vitticeps 2015.04.21. 21:30:16

Remélem Petike nagyon homályban van bizalom témában.

Ditti82 2015.04.21. 21:31:23

Na basszus... Nehogy Peti kezébe adja!

gólyamajom 2015.04.21. 21:32:56

Nórika nagyon csunyán beszél a pasiról akinek tnap a szájába mászott a mandulájáig....

MAriann: ARTIKULÁCIÓ bameg :D

Ditti82 2015.04.21. 21:36:09

Patrik-Loki nem csalódtam. :D

ÉH3sZ 2015.04.21. 21:37:03

Ebből hogy hozzák ki a győztest?

ÉH3sZ 2015.04.21. 21:38:16

Gyula, ez nem fakultatív, muszáj részt venned benne!

gólyamajom 2015.04.21. 21:39:51

Bence és a testápoló....:D

Ditti82 2015.04.21. 21:41:20

Ez a Shármőr hülye. :D

ÉH3sZ 2015.04.21. 21:41:45

Tina tegnap este még undorodott Gátőrtől

Kosztarika 2015.04.21. 21:49:13

Cábőr úgy gondolja, mindenki bele fog szeretni.. :D ( és beszélgetés közben vakarja a seggét, láttátok? )

gólyamajom 2015.04.21. 21:51:53

@Ditti82: Vártam már a bogarat- vagy ez van, vagy plüssállat akasztás-.-...

Hool vannak a többiek ma este? Hm?

ÉH3sZ 2015.04.21. 21:52:25

@Kosztarika: Szerencsére nem! Akkor Paca lesz a haverja, mert az meg a elől vakarja magának:)

Kosztarika 2015.04.21. 21:53:53

@ÉH3sZ: ja, olyan is vót, csak azt már meg sem említettem, annyira megszokott a benti (és vv-s) pasiktól :(

gólyamajom 2015.04.21. 21:56:14

@ÉH3sZ: Paca csak ellenőrzi, minden megvan-e :D

ÉH3sZ 2015.04.21. 21:56:30

Azon gondolkodom hogy maradhat bent Gábőr, ha valamelyik fiúnak védettséget ad? Az felajánlja a párját neki?

ÉH3sZ 2015.04.21. 21:57:31

Timi pedig tudta, hogy ott van a sáska

Mók_Ica 2015.04.21. 21:58:02

jó estét :))) mi ez a bogarasság??? én is hasonlóan reagálnék..... nem kedvelem ezeket bogarakat..... mondjuk nem sírnék, de sikítanék .... :))))

Ditti82 2015.04.21. 21:58:47

Ebben amúgy mi a vicces?

HufnágelSteve 2015.04.21. 21:59:07

Nem nyert egyikünk ötlete sem, kötelezően át kell adnia valakinek a védettséget. Ha Bence kapná, akkor Loki menne, ha Pjotr akkor Patrik, ha Gyula, vagy Patrik kapja, akkor nehéz belőni.

Ditti82 2015.04.21. 21:59:59

@Mók_Ica: Nem tudom, akkor mi lett volna, ha Nóri akkorát ugrik visítva, hogy elcsúszik és kitöri a lábát...

vastyúk is .. 2015.04.21. 22:00:00

nem elég, hogy ott volt az a két tetves bogár, még ijesztgettek is vele. - mondta Nórika. Meg tudom érteni. hihihihihi

gólyamajom 2015.04.21. 22:00:27

Bencének ez az elegáns?

furmintszaraz 2015.04.21. 22:00:27

@Mók_Ica: Megérdemelnék a srácok, hogy kiderüljön, nekik mi a fóbiájuk (mert valami mindenkinek van), és azzal rémisztgessék őket. Én a bohócokat nem bírom :)

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:01:03

@HufnágelSteve: Péter nem merné most direktbe kirakni Patrikot szerintem

Ditti82 2015.04.21. 22:01:38

Persze Botox, pókerarcod van, mert semmi mimikád, vazze.

vastyúk is .. 2015.04.21. 22:02:12

Peti azt sejti, hogy Loki fogja őt kibaszni, nem Gabika. Panaszkodik Bencének, és megállapítja, hogy az lenne a pofátlanság csimborasszója, ha őt innen kivarázsolnák.

Ditti82 2015.04.21. 22:02:52

Jelentősége lesz az, Mariann kedves... :D

Rayen 2015.04.21. 22:03:36

Mariannának még akkor se ült ki semmilyen érzelem az arcára, amikor kiverte Bencének.

Megindult végre a Loki hadművelet Peti részéről. Kíváncsi vagyok mi lesz a válasz, ha egyáltalán lesz még idejében.

gólyamajom 2015.04.21. 22:03:49

@Ditti82: Semmi mimika, semmi artikuláció beszéd közben. És még büszke is rá :D

Mók_Ica 2015.04.21. 22:04:22

@Ditti82: gyulus v. sármőr elkísérte volna a Zorvosi rendelőbe, mint anno peti apolt.....

@furmintszaraz: lehet, hogy ők sem..... egyébként a csajok sajnos nem tudnak összefogni...

gólyamajom 2015.04.21. 22:05:20

Nórinak mi baja ma este? Ennyire nem láttam még kiborulva. Loki részeg?

Mók_Ica 2015.04.21. 22:06:01

nóri sír a riportban... és úgy tűnik loki is..... mi van itt???? :o

Ditti82 2015.04.21. 22:06:10

Lokinak elmentek hazulról?

furmintszaraz 2015.04.21. 22:06:27

@gólyamajom: Loki cs...teti egész este. Ez most Loki mélypontja, saját bevallása szerint is.

vastyúk is .. 2015.04.21. 22:06:29

@furmintszaraz: én a hernyóktól irtózom.gyerekkoromban ilyen amerikai szövőlepke invázió volt a környéken, és hullottak a fákról a hernyók. Hát úgy mentem végig a sétányon, ahogy itt szirénázott Nóri, és közben söprögettem magamról a hernyókat. Bátyám meg persze röhögve dobált velük.

HufnágelSteve 2015.04.21. 22:07:38

@Ditti82: Lokit már szidta a riportban, így valószínűtlen, de akkor se tudni.

Ditti82 2015.04.21. 22:07:48

Ugye nem Petinek adja a védettséget Shármőr???

gólyamajom 2015.04.21. 22:07:56

Nekem ez olyan fura, h egymás fürdőjébe járnak tusolni meg sz@rni, meg egymás vetetlen ágyában fetrengenek. Maradi vagyok ilyen szempontból , ez nekem gusztustalan.
Lemaradtam róla, Loki mikor rugott be? ÉS miért vigyorog sunyin Omaperverz?

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:08:03

@gólyamajom: Lehet h a tegnap esti jakuzzis eseményeket szégyenli.

melaena 2015.04.21. 22:08:15

Lokinak eleg zavaros volt a tekintete.
Mondjuk nekem mar 1-2 hete kezdett sok lenni az ember.
Csak az eheti miatt meg nem engedtem volna el a kezet,de az osszkep katasztrofa lett nala.

vastyúk is .. 2015.04.21. 22:08:43

Asszem mindenki elfelejtette bevenni a gyógyszerét.

furmintszaraz 2015.04.21. 22:09:51

@vastyúk is ..: A testvérek már csak ilyenek :D Brrrr, az tényleg traumatikusan hangzik...

gólyamajom 2015.04.21. 22:10:03

@furmintszaraz: Nagyon durva, Nóri kisírt szemmel ijesztő.

pogona vitticeps 2015.04.21. 22:10:52

Nálam a főundor a meztelen csiga. Egyszer megtámadták a mini kertemet, pálcikára döfött tetemekkel volt tele az egész, gondoltam hátha elrémülnek a többiek, de le se szarták, csak zabáltak tovább.

gólyamajom 2015.04.21. 22:11:10

@ÉH3sZ: Erre is gondoltam- h attól tart,az eddig felépített ártatlan jégkirálynő jelmez porba hullott...

furmintszaraz 2015.04.21. 22:11:50

@gólyamajom: Ráadásul ez ugye a riport, tehát az események felidézése váltotta ki...

AkkorlegyenPtr 2015.04.21. 22:11:52

Azért az kemény, hogy Peti kijelentette Lokinak, hogy ha így nyomod, ellened kell forduljak (?!) baze.. nem az, hogy segít a havernak, nem, ellene fordul. szép.

HufnágelSteve 2015.04.21. 22:12:29

@ÉH3sZ: Talán nem, de Gyula kirakásával semmit sem ér, csak azt, hogy maradnak. Lokit még nem fogja, bár ő nagyon kaotikus, mégis szövetséges. Bence kirakása hasonlóan arcvesztés számára, mint Patrik, de utóbbinál a pár is összeomlik.

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:13:52

@gólyamajom: A másik megoldás, hogy akarja folytatni mélyebben, de Gábőr nem közelít

@pogona vitticeps: :) A csiga egy bátor állat:)

AkkorlegyenPtr 2015.04.21. 22:14:20

a másik, hogy ha valaki híd akar lenni a 2 tábor között, az bárkit átver, azaz egyik oldalnak sem jó ám...megbízhatatlan

gólyamajom 2015.04.21. 22:14:20

@furmintszaraz: az... speciális ez az egész, mert be vannak zárva, semmi külső inger nem éri egymást, és képesek egymást kikészíteni, mintha az életük múlna rajta... nagyon gáz

nathalie 2015.04.21. 22:15:36

@foxglove (F6): lemaradtam itt az eseményekről! :D
Én tulajdonképpen tegnap azon szórakoztam a legjobban, hogy egy Peti - aki kifejezetten ronda, és az életben sztem pinát nem sokat láthatott ---szemétégetőzi le Nórit. :D És Loki pedig szegény úgy beszél a lányok hízásáról, mintha tényleg elhinné, hogy ő Mariannal már egy szinten van :D:D
Nem igazán látom, kinek kellene drukkolnom. De ha így folytatódik, akkor remélem Gyula lesz aki lebassza a labdát 5 milliónál, aztán beint a többieknek.
Petiből mérhetetlen módon elegem lett. Hülyék között a király... Egy Attila klónnak képzeli magát. Kár, lehetett volna több is benne.

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:16:00

@HufnágelSteve: Valamiért mégis csak akarja Peti a védettséget, tehát van célpontja

vastyúk is .. 2015.04.21. 22:16:12

Peti és Maris pedig hogy elbízták magukat, persze állítják, hogy nem, de minden jel ez ellen mutat.

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:17:56

@nathalie: 5 milka kevés lesz a 20-ból:)

nathalie 2015.04.21. 22:18:34

Érthetetlen számomra, hogy miért divat itt egy szál semmiben vitatkozni, miközben kezeikkel próbálják a f*szukat takargatni, majd azzal a f*szos kézzel fogdossák a vita hevében egymást.

vastyúk is .. 2015.04.21. 22:18:41

@ÉH3sZ: Marissal mondták is, hogyha Peti megkapja a védettséget, akkor Patrik repül.

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:19:02

Cigivita van, kicsit fűggőek

Ne küldj levelet 2015.04.21. 22:19:05

Annyit káromkodnak, hogy a némításoktól érthetetlen az egész szöveg.

melaena 2015.04.21. 22:19:16

Egyebkent a siras elotti veszekedes veget elrohogte a Nori.Az valszeg fizetos vita volt.

nathalie 2015.04.21. 22:19:23

@ÉH3sZ: hát pont ez a lényeg! és azt mondaná, hogy ennyi elég lesz a saját esküvői fotós vállalkozáshoz!!! :):):):)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.21. 22:19:30

Loki most épp a tahó részeget játssza?

Most tényleg túlment néhány határon...

gólyamajom 2015.04.21. 22:20:14

Részeg +Ki szívta el az utolsó cigit+ vita van, na

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:20:31

@vastyúk is ..: De azt már nem tudja azzal indokolni, hogy Bencét védte vagy h Paca nem azt csinálta amit ő mondott neki

Ditti82 2015.04.21. 22:20:54

Gyula meg csak pislog, hogy mi van.

vastyúk is .. 2015.04.21. 22:21:34

Loki mekkora egy címeres fasz.. azt nem tudja, hogy "pénteken" a csajokon fog múlni ki marad, de azért mindegyikbe beletörli a lábát. Hát nem vall sok észre

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:21:39

@nathalie: Történelmet írna vele:))

vastyúk is .. 2015.04.21. 22:22:25

@Ditti82: hát engem is lesokkolna, ha betántorogna két zokogó csaj a szobába.

Mók_Ica 2015.04.21. 22:22:26

pornósbarbit is kiborította loki?? sztem azért bomlott meg az agya, mert azt hiszi, peti őt akarja kitenni......

na, sármőr és loki büntit kap holnap.....

Rayen 2015.04.21. 22:23:16

Lokinak az bassza a csőrét, hogy még Nórinak is több jött össze egy ellenkező neművel, mint neki.

nathalie 2015.04.21. 22:23:18

@ÉH3sZ: annyira csodálatos lenne, ha valaki eltrollkodná így a végét :D:D

Ditti82 2015.04.21. 22:23:25

Na ott van e! Nem tartott sokáig nekik se.

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:23:42

Gábőr a Shármőr elbukta a feladatot, de megkapta Nórit

vastyúk is .. 2015.04.21. 22:23:49

@ÉH3sZ: igaz.. de ahogy nézem az előzetest, ez a terv már csak gondolatkísérlet marad :D

Mók_Ica 2015.04.21. 22:24:14

na wazze.... nórit "lenyugtatja" sármőr holnap :))))) úgy érzem újabb kiborulás lesz, amikor rájön, hogy sármőr csak dugni akart.....

gólyamajom 2015.04.21. 22:24:57

@vastyúk is ..: de reagálhatott vna vmi, de semmii.... jajj

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 22:25:01

@Kosztarika: Mondd meg nyugodtan, hogy már elvárod:))))))))))

Ditti82 2015.04.21. 22:25:14

@ÉH3sZ: Viszont így Peti nem tudja kirakni Patrikot. Most legalábbis. Viszont így sanszos, hogy Gyula repül. :(

AkkorlegyenPtr 2015.04.21. 22:25:24

ha loki összekapja magát, akkor Gyula repül

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:25:44

@Mók_Ica: Nóri is, nem akar hozzá menni feleségül:)

@vastyúk is ..: És Peti majd legalább 5 perc műsoridőt fog ezen elsajnálkozni

Haplo 2015.04.21. 22:25:54

remelem ezek utan nincs a hotelben egyetlen epeszu lany sem, aki benttartja Lokit... Igy hogy nincs mar vedettseg senkinek, Nori moge mehetne az uj, Gyula meg Barbi moge, Lokit meg ejtsek ki a fenebe vegre...

Ditti82 2015.04.21. 22:25:54

@Mók_Ica: Ismeri a fajtáját, sejtheti, hogy mi lesz a vége.

vastyúk is .. 2015.04.21. 22:25:59

@ÉH3sZ: Hát ezen mekkorát röhögtem. Mikor Marisék kinyomták belőle, átfutott az agyamon, hogy bukta, és tényleg. ennyire nem örültem még Berki kommentnek. Az a vicc, ahogy Peti Bencének, hogy így bukni egy küldetést mekkora kreténség, mikor gyakorlatilag ő és Maris helyezték a gyereket vallatás alá. Most veregethetik egymás vállát, hogy milyen jól csinálták. Nagyon elbízták magukat. :D

csak mert 2015.04.21. 22:26:21

@Mók_Ica: levezeti a feszültséget :)

HufnágelSteve 2015.04.21. 22:26:31

Csődőr-Gábőr elcseszte, nuku védettség, így kár volt filózni kit választana bárki. Elkapja Nórit és úgy még maradhat.

vastyúk is .. 2015.04.21. 22:27:01

@gólyamajom: valszeg félálomban volt, azt meg nem tudhatjuk, hogy végül reagált-e rá.

Ditti82 2015.04.21. 22:27:04

@gólyamajom: Tegnap tapló volt. Az sokat rontott rajta.

aruhamiatt 2015.04.21. 22:27:10

Azt mondta a Sarmőr a bemutatkozó filmjében, h azért jött az Édenbe, mert itt mindig jó csajok vannak és ő meg akarja dugni őket. Nóri????

gólyamajom 2015.04.21. 22:27:27

Igazából nem ő mondta ki, hanem Botox- mit kellett vna tennie? Rázni a fejét, h nem?

gólyamajom 2015.04.21. 22:28:05

@Ditti82: Igen, az nálam is sokat levon, nagyon csunyááén beszélt a párjáról. De a többbiek még rosszabbak, na

csak mert 2015.04.21. 22:28:06

@Mók_Ica: most Loki ki akarja rakatni magát?

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:28:14

@Ditti82: Nóri már leléptette

@gólyamajom: Erre futotta az eszéből:)

furmintszaraz 2015.04.21. 22:28:15

@gólyamajom: Nem lett volna szabad beismerni.

gólyamajom 2015.04.21. 22:28:57

@csak mert: ő is, Nóri meg vegetálni akar. :D

Mók_Ica 2015.04.21. 22:30:00

@ÉH3sZ: remélem nem lesz sírás a vége :))))

@Ditti82: remélem :)))

@csak mert: jól teszi :)))

jáájjjjj, breki cserpes laurával jár??? kíváncsi vagyok meddig fog tartani...

gólyamajom 2015.04.21. 22:30:38

@ÉH3sZ: Nem is azt mondtam, h Nobel díj várományos :D

csak mert 2015.04.21. 22:30:58

Én nem vettem észre, hogy sármőr elpofázta a titkát, annyira figyelem mikor alszik el beszéd közben Botox :DD

gólyamajom 2015.04.21. 22:31:18

@furmintszaraz: Ő azt hitte, h ha nem ő mondja ki, hanem más, akkor az már nem bevallás- érdekes logika, nem ? ::D

gólyamajom 2015.04.21. 22:32:01

@vastyúk is ..: ijedt arccal pislogott, szegényt kicsit sajnáltam

Ditti82 2015.04.21. 22:32:17

@Mók_Ica: Mindig mindennek sírás a vége.
@ÉH3sZ: Gyulát sajnálnám.

Mók_Ica 2015.04.21. 22:32:31

@aruhamiatt: ő sztem bármilyen nőt végigdug..... a barátja mondta tegnap az éé-ben

@csak mert: sztem nem, csak amikor a riportban beszéltem én úgy értettem, hogy úgy érzi ki fog esni.....

gólyamajom 2015.04.21. 22:33:12

@csak mert: @vastyúk is ..: gazdag apuka énekelni nem tudó, ám annál lelkesebb csemetéje, aki próbál előretörni, de nem megy neki, na :)

fran7 2015.04.21. 22:35:03

@gólyamajom: Nyilván ráér még fejőlánynak lenni. De Berkihez miképp van gusztusa, bár a Fekete Dávid se volt egy Adonisz.

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:35:38

@Mók_Ica: A vége? Az egész adás egy siratós volt!:)

@gólyamajom: 5-ből egy meg van neki:)

@Ditti82: Szegény csak sodródik.

vastyúk is .. 2015.04.21. 22:36:35

@gólyamajom: igen.. meg tényleg úgy tűnt félálomban van. No én ilyen állapotban úgy el tudok beszélgetni bárkivel, csak nem emlékszem rá másnap. Azt mondják, onnan lehet felismerni, hogy már kvázi alszom, hogy nagyon udvarias leszek és időnként mondok oda nem illő dolgokat. Nekem akkor szokott ilyen ábrázatom lenni.

Mók_Ica 2015.04.21. 22:36:42

@csak mert: cserpes tejtermék család? na, annak a családnak a lánya, akik ezt gyártják.... pénz van.... a lányka énekelget, és a megasztáros fekete dávid volt egy darabig a férje
sztem apukája el fogja zavarni brekit egy péklapáttal..... :)))))

www.facebook.com/CserpesLaura

csak mert 2015.04.21. 22:37:16

@gólyamajom: nahát egy újabb csoda :D

@Mók_Ica: nem úgy mondta,hogy innen menni kell?

Mók_Ica 2015.04.21. 22:38:19

@Ditti82: talán nem mindegy, hogy örömében vagy bánatában sír a végén :))))

@ÉH3sZ: nem láttam az elejét, csak a végét......

Mók_Ica 2015.04.21. 22:39:02

@csak mert: megnézem majd az éjjeli kiadást.... :))))

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:40:33

@Mók_Ica: Lesznek benne állatok:)

vastyúk is .. 2015.04.21. 22:40:46

@Mók_Ica: vagy megpróbálja őt is megfejni, a többi marhánál működött...

ÉH3sZ 2015.04.21. 22:42:17

Ha Nóri holnap lefekszik Gábőrrel, még van idejük összeveszni péntekig. Különben Gyulus repül.

csak mert 2015.04.21. 22:42:29

@Mók_Ica: ez a kislány hány éves? tejóég.. és berki kell neki?

Mók_Ica 2015.04.21. 22:43:02

@ÉH3sZ: na azt már láttam.... undi is volt .... brrrrr

@vastyúk is ..: nekem inkább úgy tűnik, breki akarja megfejni...... a családot.. ....

@csak mert: köszi :)))

HufnágelSteve 2015.04.21. 22:44:01

Pont Gólem emlegeti a tartalmat, meg a formát. Egy régi reklámban ez az Amfora, most szerintem csak "népművészeti cserépedény".

csak mert 2015.04.21. 22:48:52

És az éjjelben van valami érdekes?

Mók_Ica 2015.04.21. 22:54:31

@csak mert: nem lehet, hogy azért voltak ennyire megborulva, mert karácsony volt akkor??? loki vmi ilyesmit mondott épp az egyik fiúnak, hogy a karácsony is csak olyan nap, mint a többi.....

csak mert 2015.04.21. 22:56:58

vagy szimplán szexhiányuk van, ott mászkálnak csupaszon egymás előtt...

Mók_Ica 2015.04.21. 22:57:42

most együtt fürdik peti botox-szal..... peti is egy szál pöcsben beszélgetett..... úgy látszik a fiúk szeretik botoxnak mutogatni magukat......

Mók_Ica 2015.04.21. 22:59:30

wazze.... cintia elkezdett vetkőzni a stúdióban..... vmi melltakaró van rajta.....
breki megjegyezte, hogy a következő etapban majd azt is leveszi cinti.... de nem lesz nagy különbség.......

Mók_Ica 2015.04.21. 23:00:45

breki önmagát dícséri... ő volt az egyetlen férfi a hotelben.... reklám után jön a szürreális rész.....

csak mert 2015.04.21. 23:01:29

@Mók_Ica: pfúj breki mint férfi?? :D

Mók_Ica 2015.04.21. 23:02:37

@csak mert: legalább magának teCCik és ha már más nem dicséri.... akkor magának kell megtennie :))))))

csak mert 2015.04.21. 23:03:20

@Mók_Ica: van önbizalma :D
és cinti csini? :D
és okosakat mond:

HufnágelSteve 2015.04.21. 23:03:59

Dér Heni simán veri Gólemet felolvasásban és legalább értelmesen beszél. Henit a Hotelbe műsorvezetőnek Gólemet a B-közép közé Fradi-Újpest meccsen a lila pólójában :)!

Mók_Ica 2015.04.21. 23:09:37

@csak mert: ma ő is különösen buggyant..... nagyarcú, beképzelt .... és ma este még hülye is.....

@HufnágelSteve: szép lenne.... felvételt kérek róla :)))

most breki le akar vetkőzni és vetkőztetni akarja henit is és cintit is....

Mók_Ica 2015.04.21. 23:11:14

paca és sármőr együtt zuhanyozik.... bence csatlakozik hozzájuk..... egymás farkát méregetik a tükörben.... :o

Mók_Ica 2015.04.21. 23:12:01

wazzze... heninek paca jön be.... de csak a teste, és sármőr fejét tenné rá.....

Chuck Νorris 2015.04.21. 23:13:16

Berki ma nagyon pörög megint, vetközteti a csajokat, a buggyant szintike csak les, de dér heni egész jopofa :)
Lokinak szerintem kurvára szeretehiánya van már, amióta benn van egyedül Beuskátol kapott öszintének tünhető szeretetet. Közben azt látja hogy mindenki jól elvan ö meg egyedül maradt. emiatt elkezdi a csajokat részegen kostolgatni és bunkoskodni. sajnos ez nem egyedi dolog, többször is láttam már ilyet.

Chuck Νorris 2015.04.21. 23:14:01

istenem ez a lüke patrik :)

Mók_Ica 2015.04.21. 23:15:28

meztelenkedés és szex a téma..... breki kérdezi cintit, hogy melyik pasi jön be neki, melyikkel szexelt volna......

fiúk fürdése ismét.... paca a földön..... pörög, aztán bence és sármőr pörgetik...... majd felállítják... paca szédül, mint állat.....bence a farkára nyomatja a vizet..... bejön loki és áthívja a fiúkat zuhanyozni hozzájuk.....

Mók_Ica 2015.04.21. 23:16:29

@Chuck Νorris: nem csak paca lüke.... tényleg elég szürreális jelenet volt.....

Mók_Ica 2015.04.21. 23:17:14

@csak mert: hmmmmm..... sztem nem.... de egyébként most a biszexualitás divat.....

csak mert 2015.04.21. 23:19:02

@Chuck Νorris: valószínű az a baja...de emiatt ne menjen haza

@Mók_Ica: most sem leszek trendi :D

Mók_Ica 2015.04.21. 23:19:17

paca az ágyon .... adri behívja a függöny mögé.... állva csinálnak vmit a függöny mögött...... sztem szexelnek .....

Mók_Ica 2015.04.21. 23:19:57

@csak mert: én sem :))) a fiúkat szeretem :)))) és én lány vagyok.... :))))

csak mert 2015.04.21. 23:22:39

@Mók_Ica: tudom, hogy lány vagy :)) vajon hol a lovagod?

Adri szerint ők sosem szexelnek :DDDDD hm kire emlékeztet?

Mók_Ica 2015.04.21. 23:23:34

na, breki letolta a gatyáját... megmutatta a zizmos combját és vége az éé-nek.....

Mók_Ica 2015.04.21. 23:24:18

@csak mert: sztem kikészült a tegnap este után :))))

csak mert 2015.04.21. 23:25:16

@Mók_Ica: jaj de jó, hogy nem láttam brekit, huh

Mók_Ica 2015.04.21. 23:26:55

@csak mert: asszem én most nem nézem meg az adást.... elmegyek inkább aludni :))) holnap folyt.köv :)))) jó éjt, szép álmokat :))

HufnágelSteve 2015.04.21. 23:27:12

Heni jól beszólt Brekinek, nagyjából ezt: Te jobban tudod mi zajlik a férfi öltözőkben, úgyis ott voltál legtöbbször.
Kár, hogy utólag nem lehet lecserélni Gólemet, de ÉH4-re kaphatna kispadot.

Kosztarika 2015.04.21. 23:39:55

@HufnágelSteve: Én így sejtettem (ahogy már írtam is) beáll Nóri mögé, ő pedig rábeszéli, hogy a védettséget Gyulának adja. Nóri Gáborral lehetett volna így, Gyuszival pedig elvégeztetik a piszkos munkát.

Schlomo Goldberg 2015.04.21. 23:41:30

Valahogy ma este nem látom a Loki fanokat ;)

Kosztarika 2015.04.21. 23:47:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: várja a rosseb, csak abból tudom, hogy jó csatornára kapcsoltam :D :D

Kosztarika 2015.04.21. 23:49:10

@Ditti82: és megint az unalmas papírforma és további aljasságok :(

saccperköbö 2015.04.21. 23:51:54

elmagyaráznátok nekem, hogy lokival mi a fene van?
már a múlt héten is ciki volt hősszerelmesként
az se derült ki, hogy mikor vállalta be PBarbit? Azt kizártnak tartom, hogy nem tudott a Petiék szervezkedéséről. Ha nem tudott már kiderült volna és akkor át kellene látnia Petin?
Többet láttam ebbe a gyerekbe és télleg nem értem mi lett vele....megkattant és kiesik?

gólyamajom 2015.04.21. 23:55:07

@Mók_Ica: a függöny mögött? Tudnak élni a fiatalok :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.21. 23:58:56

@saccperköbö: Tippelgetek. Lehet, hogy Mariann a baja, lehet, hogy a szexhiány. De főleg a túlzott mennyiségű pia sztm. Nem tartja kézben a piálást. Lehet, hogy az életben is ez a problémája, hogy nem bír sokáig egy helyen lenni, meg egyféle dolgot csinálni. Ha jól emlékszem, minden volt már, csak akasztott ember nem.

Kosztarika 2015.04.21. 23:59:02

@gólyamajom: @Mók_Ica: nézzétek vissza, mikor Bence levetkőzik és indul a többiek után a fürdőbe, Adri hogy nyújtogatja a nyakát, hogy lássa Bence "kapitányát" :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:01:03

@Kosztarika: Adri sose mondta, hogy monogám. Csak Patriktól várja el :)))

bElannaTorres 2015.04.22. 00:01:44

belegondoltatok, hogy mindjárt vége?

megölte a tv2 ezt a műsort. Nyomába se ér az előző kettőnek. Viasatnál tudtak valamit én néztem régen más műsorukat is, jók voltak.
ilyen ha hatszázhuszonöt mítinggel megcsinálnak valami szart, tipikus.

Nagyon kényelmesen eljutottak a döntőig Bence meg a többi különösebb gondolkozás nélkül. Semmilyen karakterek egyik se szimpatikus, kivéve Pétert, még Nóri volt akit inkább az átlagba sorolnék a többi nem átlag. Én pl. nem is ismertem /ismerek ilyeneket.
Jah persze barbiról meg is felejtkeztem annyira unalmas volt, köszönjük 20 napig nézhettük ahogy eszik döglik. Ő se a testéből élt, ha a hoszteszkedést végül is valahol nem vesszük annak vagy mi a franc volt a munkája.

mindegy is, csak végig bennem volt a remény, hogy talán lesz valami, talán összekapják magukat, de belegondolva az első két évadban már a 30. részig úgy pörgött, hogy itt a 42.en várni már nincs értelme, főleg hogy a többséggel nehogy azonosulni, de kedvelni se lehet őket.

Kosztarika 2015.04.22. 00:03:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Lokinak? Alkoholelvonás, buliból kizárás vagy bezárják egy bogárral töltött koporsóba :D

Kosztarika 2015.04.22. 00:04:47

@bElannaTorres: mindjárt vége? Állítólag 70 rész lesz (itt mondta valaki)

saccperköbö 2015.04.22. 00:05:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja, jól emlékszel , kár érte

lehet úgy érzi jó pár nélkül nincs értelme az egésznek

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:09:26

@bElannaTorres: Ilyen az, ha nem a szakembert vagy a rátermettet veszik fel egy munkára, hanem az ő kutyájuk kölykét.
Amúgy milyen döntőig jutott el Bence meg a "többi"?

Chuck Νorris 2015.04.22. 00:14:02

@Kosztarika: ez az elmélet bukott. mert elspoilerezték hogy elveszik a védettséget a sármörtöl.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:15:51

@Kosztarika: Ha jövőre mégeccer meghívod Lokit a műsorODBA, akkor ezt az ötletet valósítsd meg, pls.:))
Amúgy azon gondolkoztam, hogy utoljára kb 8 éves koromban szórakoztak ilyesmivel a srácok - mármint ilyen bogaras "viccekkel". Elképesztően gyerekesek és ötlettelenek.
Sztm azt meg kellene tiltani, hogy a másik személyes cuccához hozzányúljanak. Nem hinném, hogy a játék része lenne, hogy belenyúl a piperetáskámba, megfogja a tamponomat meg a betétemet.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:19:10

@saccperköbö: Kérdés, hogy most mi lenne a jobb Loki felrázása szempontjából. Ha Peti ösztökélné és újra egy csapat lennének, vagy ha ellene fordulna, és az rázná esetleg fel.

Kosztarika 2015.04.22. 00:22:47

@Chuck Νorris: Láttam.. ezt a lehetőséget még délelőtt vázoltam fel, most csak megismételtem :)

saccperköbö 2015.04.22. 00:23:08

nekem az tetszene, ha Peti ellene fordulna; Loki pedig elmondaná Peti genyóságait a többieknek, elég lenne Patriknak, akivel egyébként is elég jóban vannak

de sztem nem ez lesz

bElannaTorres 2015.04.22. 00:23:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sajnos igaz :/

amúgy 47 részes szokott lenni, végül is nem a döntőig, hanem majdnem a végéig, rosszul írtam.

Chuck Νorris 2015.04.22. 00:24:00

Loki sztem be fog állni petiék mögé hogy kiessen

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:27:03

@saccperköbö: De az nem valami elegáns dolog, hogy utólag kibeszélem a szövetségünk ideje alatt megtudott dolgokat. Ezt csinálta Ádinka a VV-ben. A megszerzett tudást én is felhasználnám, de ki nem beszélném.

bElannaTorres 2015.04.22. 00:28:26

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez az éden hotel olyan lett mint a VV?

azért kérdezem mert azt sose szoktam nézni, mikor lepörgetem az indexet a velvet címsztorik eleget mondanak ahhoz hogy ne nézzem, ezért nem tudom hogy most olyan-e

gólyamajom 2015.04.22. 00:29:36

@Kosztarika: az a baj,h külföldön nem mennek a Tv2-s videók sajnos, és nincs stream se a Super tv2-höz--- pedig ezt megnézném :D

saccperköbö 2015.04.22. 00:32:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: amit Peti művel se túl elegáns

lásd Bencét felvilágosítja a Loki dolgairól a háttérben; bár az a vonal amúgy is eléggé rezeg
Peti, amennyi esze van szépen Bencével fogja kidobatni Lokit...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:33:43

@bElannaTorres: Nem. Sose tud olyan lenni, mert ott a nézők döntenek, itt meg nincs beleszólásunk. Csak stratégiailag gondoltam az összevetést. Hiszen háborúban szerelemben nincs barátság, de tartása lehet az embernek. Ha bizalmat akarok elnyerni, akkor meg kell mutatnom, hogy van valaki, aki már bízik bennem, nem beszélem ki. Mert ezt a többiek is látják és ők is bízni fognak bennem. Peti ezt cseszte el, illetve még csak félig, de már meginogtak az emberek. De ott bent nyilván más, mint itt kint teóriákat gyártani:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:36:09

@saccperköbö: Igen, én is pont ezt írtam, csak még nem láttam a tiedet. Lehet, hogy ezt fogja tenni, főleg, ha veszélyesnek, kiszámíthatatlannak látja Lokit. Mondjuk ebben igazat adok neki.

Chuck Νorris 2015.04.22. 00:37:28

Gyulát szegényt nem hagyták aludni ahogy ott picsogott a 2 csaj :))

gólyamajom 2015.04.22. 00:40:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igazábólcsak az Éden Hotelt szoktam a tévében megnézni, amiatt nem akarom :)

bElannaTorres 2015.04.22. 00:40:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: petinek azért nagy szerencséje hogy tényleg nem valami okos emberekkel van körülvéve, hanem szimpla hedonistákkal. Ők csak úgy elvannak. Én örülök hogy valaki játszik, nem ragadja magával az alkohol, a luxus, a pihenés, hanem pörög az agya. Nem lehet neki se könnyű IQ ban is lehet vagy 30 a különbség, szociálisan is okosabb :))

Ahogy Ádám mondta ilyen játékba érzelmeket nem szabad vinni, kicsit persze nem tudsz meggátolni, talán a második évados Anikó volt az aki jégcsapként végig tudta volna tolni, ha nem utálják meg érte:)

Chuck Νorris 2015.04.22. 00:41:45

Loki büntetése az lesz, komornaruhában kell péntekig kiszolgálnia Nórit. Nóri persze kihasználja az alkalmat, lesz nyali fali, mindketten rendbe jönnek, ujra egymásra találnak és a végén megnyerik a játékot.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:46:05

@Chuck Νorris: Előbb vagy utóbb megtörténik, mert csak egy pár marad a végére.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.22. 00:49:50

@bElannaTorres: Persze Peti agya mmkk pörög, de az alacsonyabb IQ-júak is össze tudnak fogni ellene. Kíváncsi leszek:)

Rémület 2015.04.22. 00:56:54

Adritól azért jó szöveg volt, hogy ők csak azért vannak bent, hogy asszisztáljanak Peti győzelméhez.

Veder1 2015.04.22. 00:57:33

@bElannaTorres: az éden hotel 2-ben is a nagy többség punnyadva jutott el a végéig, majd a legunalmasabb páros meg is nyerte. Szerintem ez az évad jobb, csak az az aranypartosgyerek/melani páros nem kellett volna.

bElannaTorres 2015.04.22. 00:57:51

Nekem egyébként Bence túl kevés - akkor pörgött csak mikor a csajok hájáról kellett beszélni, hát ennyi a gyerek, Loki viszont túl sok.

Loki amúgy meg simán alkoholista lesz ha nem vigyáz, de már az előző évados srácról is ezt gondoltam, szerintem az is.

na megyek aludni, alig várom a holnapi hv-t:) jócakkát:)

Veder1 2015.04.22. 01:02:53

@bElannaTorres: az ÉH1-2 48 napos volt ez elvileg 70 napos lesz.

bElannaTorres 2015.04.22. 01:05:19

@Vödör: nem szerintem a kettő az jó volt, nagyon fordulatos, tele volt egyéniséggel. Volt olyan nem egy akiben tartás volt, elvei voltak, mégse tudott nekem szimpatikus lenni. (pl. az az idősebb srác aki húszéves lányokkal szeretett összejönni, aztán meg mindig szidta őket hogy egy húszéves ne szóljon be neki:) Most néztem vissza munkahelyen , úgy félig nézve hallgatva, így most jól emlékszek:)
aztán ott a turisták is színfolt volt.

Mondjuk, jó tényleg nem éden egy, és Szandra miatt mindig félnek robbantani az emberek.
Mégis Máté és a Kutyafej minden mellett azért keményen taktikus volt. A csaj mindenkivel jóban volt szívta az infót és nem adott ki semmit, máté ugyanez. Csak Edinánál megérezték a többiek, ezért szálltak rá, érezték a manipulációt, bár konkrét dolgot nem tudtak felhozni ellene.

Ha naomi bentmaradt volna akkor ott új jófiú és Naomi párosnak drukkoltam volna én is, szóval nekem se volt egy hű de szimpi se a lány máté meg végképp nem

bElannaTorres 2015.04.22. 01:06:47

@Vödör: az igen.

nem értem miért nem csinálnak inkább két jót :DDD

,, 2015.04.22. 06:19:46

@nathalie: hát helló:)
az az igazság h nem láttam se a szóban forgó jelenetet, se a tegnapi részt, bealudtam:)
viszont olvasás alapján nem tudok rajta felháborodni, itt is hangzottak el már nagyobb osztások, arctalanul persze szal ki tudja milyen külsővel:)
Peti tök normálisan nézett ki régebben (és látott pinát:)) nem tudom mi ez a heroinchic külső... gáz. Loki meg nálam simán van olyan jó faszi, mint amilyen jó nő Mariann:)

Más: vmelyik nap belenéztem az Éden éjjelbe (először). Nem értem mi a kóchengeresért nem hívnak meg olyan játékosokat is vendégnek, akik még bent vannak? Miért kell eljátszani h élőben megy a műsor? Idióták b+.
Minden adás után behívhatnák azt a játékost, aki leginkább érintett volt az adott részben, 10x ennyi lenne a nézettség kb.
Mondjuk a tegnapelőtti oltás után lehetett volna Adri vendég, h mit szól Patrik kedves szavaihoz

melaena 2015.04.22. 06:31:55

@bElannaTorres:
Maga a musor valoban nem egy nagy durranas, de a jatekosokat en mas szemmel nezem.
Ez megiscsak egy kibaszos jatek brutal,ingerszegeny kornyezetben.
Ha mondjuk ugy nezem a fickokat,hogy az egyik csaj ismerosunk hozza be a tarsasagba,mint az uj faszija,akkor Gyulan (es talan Lokin) kivul egyikkel sincs gond.
Sokan kihoztak peldaul, h a Sarmor mekkora nagypofaju meg igy meg ugy.
Sztem ha a mi brigadunkba bekerulne ujkent,siman egy teljesen jo arc lenne,mert a vezeregyenisegeink az elso probalkozasoknal letornek a szarvat.
Patrikkal,Bencevel vagy Petivel meg ennel is konnyebb a helyzet,mert ok altalaban erzik a tarasag rezgeseit,igy alapbol ugy viselkednek,ahogy a helyzet megkivanja.

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 07:30:08

Loki ki van picit.
Azért ha visszanézitek, nem egyedül találta ki, nem egyedül tette oda a bogarat vagy mit, sőt, ő oda betette, azon még Nóri is röhögött.. majd jött Gyula(!) aki sajos rossz időzítéssel Nóri hajába tette az állatot és itt pattant meg a lányban valami.
Szóval azért egy kicsit most furcsa a helyzet.

Peti Loki beszélgetés. Hát Loki helyében simán elküldtem volna.
Ő tehet róla, hogy egyből Peti szervezésére gyanakodtak a többiek? Lókakát. Ezt Peti magának kavarta a korábbiakkal.
Lokit akkor szúrhatta volna le, ha Lokk mindenkinek ezt hangoztatta volna, de marhára nem.

Ezt a kínos magyarázkodást vette le Adri is... utána mondta, hogy Peti velünk akarja magát tolni.

Meg mi az, hogy ha még egy ilyen lesz, ellened Kell Hogy Forduljak. Anyád, mi? A nagy haver?
Majd még aznap este már Bencének nyomja, hogy ki kéne dobni Lokit.

Ők is hülyék, ha ezt nem veszik le...

AkkorlegyenPtr 2015.04.22. 07:32:52

40 nap munkáját tetted tönkre..te, te vagy az, te tetted.... ezt szugerálta be Loki amúgy is fáradt agyának. SzépvolthaverPeti. Szépvolt. Tapsoljuk meg.

nathalie 2015.04.22. 22:45:33

@foxglove (F6): hát Mariann univerzumában és köreiben nem olyan jó faszi, sőt, vállalhatatlan... nem értek persze ezzel egyet, de valahol szánalom, hogy lefikáz egy nőt (Adrit) miközben teljesen oda van egy olyan nőért, aki az utcán se mutatkozna vele, és még el is hiszi, hogy lehetne köztünk vlami. Nem tudom, lehet mindenki a lelke mélyén egy kigyúrt kis gólemet vagy egy plasztik nőt akar magának...
Tulajdonképpen az a bajom, hogy valahol Peti és Loki részéről nem hiszem el, hogy az életben is így állnának a nőkhöz, szerintem átlagos, Adri féle nők veszik őket körbe, de itt olyan, mintha próbálnának ők is a "szépségek" közé tartozni, és ezért rászállnak Adrira vagy Nórira. Pedig a való életben hasonló emberek veszik őket körbe. Szóval nekem ez nem szimpi bennük. Lehet jobb mást cikizni, mint ha őket baszogtatnák...
Egyébként is mérhetetlenül unalmassá tették ezt a műsort. Mert azért annyira nem lett disznó Adri, hogy erről szóljon már egy jó ideje a műsor. És most meg még az megy az esti édenben, hogy berki meg ez a szerencsétlen mandula ádám soha nem nyúlna egy adri kaliberű nőhöz. Így kijelentve. Azért ez már tényleg egy színvonal. Felháborodva nem vagyok, de azért így messze van ez a játék a taktika csúcsától. Kár volt ennyire rámenni a külsőségekre, mert így az az egész elég uncsi lett és nem éppen egy agyjáték, hanem egy szépségverseny.

más: én sem értem, ezt a tegnap jöttem a repcsivel, de most itt állok dolgot... szerintem elszólnák magukat. Vagy lehet emberek ezt beveszik? ezt az egész tegnap történt dolgot?
egyébként amikor mariannát behívták már akkor tök fura volt, hogy azt mondta,h ogy neki snezi nem barátnője. de úgy mintha egy darab szarról beszélne. aztán meg hogy Loki a kedvence a faszik közül, miközben az első részben még nem is beszéltek egymással, akkor mitől lett kedvenc? én már akkor gondoltam (nem kellett hozzá sok ész) hogy vele lesz még egy második rész.
Ami még szerintem elég rossz, hogy konkrétan semmi meglepetés nem történt eddig. Peti valami nagy taktikai manőverekkel kiejtett olyan embereket, akikről messziről lehetett gondolni, hogy valami nem oké velük (Apolka), hogy ideje mennie (snezi) vagy le se szarjuk mi lesz vele (Barbi). Rengetegen vannak még bent a kezdő csapatból, és ez így szerintem gáz. Konkrétan egy párral (Adri-patrik) nem is lehet számolni 40 napja. és akkor még arról nem is beszélek, hogy se egy olyan karakter akin elröhögnék (Naomi!!!!) vagy akit kedvelnék.
na ez volt a panaszáradatom.

GoT-t nézed már?

,, 2015.04.22. 23:49:11

@nathalie: ugye azt mondta itthon Mariann, h Loki a legjobb pasi, de a viselkedéséből meg úgy tűnt h egyáltalán nem jön be neki. Mariann univerzumában fogalmam sincs ki számíthat jó pasinak:O De Loki szerintem sem. (Nekem bejön Loki, na de én nem vagyok egy Mariann:))
Még mindig nem láttam ezt a jelenetet, de most már vissza fogom nézni vhol:)
Ahhahaha, a Petiről vannak infóim (ne kérdezz:D) pár évvel ezelőttről...
de nem merem itt kifejteni, már vagy 10x kitöröltem amit írtam... most 11x:) mondjuk úgy h is-is (ezt a lánytípusokra értem)
Adri nem is rossz nő... láttam az új képeit, ahhoz viszonyítva a húgyos meli nem jobb nála:O egyik csaj sem
lehet goni vagyok de nekem fura h mariann pont loki faszát akarná most fényezni. Lehet Lokinak jött be az élet?:)
Peti nélkül lófasz se lenne.... nemtom mennyi fizut kap, de szegény már vért izzad h legyen valami kontent a műsorban (egyébként szerintem vmilyen szinten beépített ember)
Trónokat nem mindig, az előző évadból elég sok jelenetet láttam:) a hogyvoltokat olvasom, várok valami jó bekapcsolódási pontra, általában olyankor szoktam nézni amikor tudom h ez még nem volt a könyvben....jah meg a Sansa-Littlefinger jeleneteket nem szeretném SSKK kihagyni, szal így szelektálok:)
Most amire várok: Orange is The New Black, True Detective, Hannibal

,, 2015.04.22. 23:55:52

@nathalie: az Outlandert meg kaszáltam a szünet után... jézusom de gáz volt.

nathalie 2015.04.23. 23:04:47

@foxglove (F6): Nem kérdezek... :) igazából szerintem semmit nem jelent ez az egész, ami a tv-ben megy, mert ez kb a tv szerkesztők fejében lévő vízió, amit szerintük a mostani célközönség nézni akar... Lehet igazuk van, én a célközönségben nem vagyok benne úgy néz ki. Vagy a casting ment félre...
sokkal fontosabb, hogy az orange is the n. b jó???? mindenhol szembe jön velem mostanában! nézzem? Outlandert én nagyon késve néztem. És nem hiszed el, de a nyolcas résznél (?), az esküvőnél felmentem a junkiera, hogy megnézzem, ez tényleg bejött valakinek?!?! és azt hittem elsírom magam örömömben, amikor megláttam,h ogy neked NEM!!! akartam írni, de úgyse láttad volna... az a helyzet, hogy a könyvet is itt fejeztem be. A sorozatot már előbb be kellett volna. mindegyik unalmas. viszont a sorozat közben elkezdtem egyszer csak marha kínosan érzeni magam. Nekem sok ez a jamie naivság, szűziesség. nagyon szappanszerű, olyan "fogjuk meg a nőket, mert ők biztosan egy erős, de UGYANAKKOR gyenge férfira vágynak", sztem nagyon ciki. spoilerekből tudom kb mi fog történni, és hiába lesz elméletileg "nagyon kemény" itt minden, sztem ez akkor is egy női romana.

nathalie 2015.04.23. 23:07:05

@foxglove (F6): azért az egy kicsit mélyen érint, hogy te részletekben (WTF!!) nézed a GoT-ot...
nálam Vikigns van soron! oda vagyok!!!!!

,, 2015.04.24. 09:40:27

@nathalie: én is így gondolom. Petinek a riportos megnyilvánulásairól mindig az az érzésem h éppen "jelent" a munkaadónak, h teljesítette-e a napi kavaráskvótát amiért szerződtették.
Igen igen, nagyon jó:) Tutira biztos vagyok benne h neked is tetszene, már csak az OZ miatt is:) (a hangulata azért nem olyan komor, sőt néha teljesen feelgood jelenetek vannak benne)
Nálam életmentő volt az első és a második évad is, annyira feltölt energiával, semmi nyál, csak full 100% badass női karakterek, és véééégre valahol IGAZI nők, nem csak képregényhős modellalkatú, cinikus, mindenkit lekaratézó überbitchek, hanem valódi nők:) A főcímzenét is visítva énekeltem mindig:) az egyik kedvenc szereplőm az egyik börtönőr pasi volt, Pornsztázs, szakadtam rajta:)
Igen, nekem is nagyon kínos volt az Outlander... A könyvnél ugyanúgy voltam, 100 odalon keresztül dugtak csak dugtak dugtak, ezmiez? mit olvasok én éppen? abbahagytam... most a fenekelős jelenet volt a kaszapont végül... ez az egész valami idősödő nőci vágyálma egy kis fiatal pasiról meg sok dugásról... a True Blood is kb ezért lett szar....
én meg a Vikingssel vagyok lemaradva, nyáron pótolom:)
süti beállítások módosítása