Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 6x56 - 12 osztva hárommal, az három

2014. március 08. 20:00 - sixx

Egyszer minden jónak vége szakad ugye, így a tegnapi adással annyi volt a sulihétnek, legalábbis az érdemi részének, mert a záróvizsga és az utána következő buli az már csak a hab lesz a tudás tortáján. Valahogy egyébként pont a tegnapi rész volt az, amiből kiderült, hogy ennyire sötét, iskolázatlan, ostoba, agyatlan gárda még nemigen volt a Való Világok történetében. Pedig a mezőny igen erős, emlékezzünk csak Pácsó Dzsörzére, a tükrökre hivatásszerűen ejakuláló legényre, hogy messzebb ne menjünk.

Már rosszul indult a nap, nulladik órával, ráadásul matekkal, Debil fel sem tudott kelni rendesen, és a többiek is darabokban, ki a fasz tudna egy óra alatt rendesen sminkelni, ugye. Valahogy mindenki odakeveredik a padokhoz, csak 501 nem, mert ő kisunnyogott a nyugiszobába, amit a naposként funkcionáló biorobot, Pink, csak kétszeri számolás után vesz észre és jelenti, hogy 1-en hiányoznak. 501 egyébként azért nem jött be az órára, mert nem készült, nem érdekli, és ő így mutatja, hogy milyen vagány. Teccik tudni, ez is a “felborítom a villa életét, ha visszamegyek” stratégia része. A matekórán, ha jól láttam, ált. isk. 5. osztályos anyag ment, háromszöget kellett szerkeszteni, de volt szó átlókról is, ami magával hozta az ún. Debilió-tételt

Az átló az így lefelé egy csík.

Screen Shot 2014-03-09 at 8.56.21.png

Az igazi tragédia, hogy ezen Traktoros is csak röhögni tud. A matek után magyar jön, a tanár azzal nyit, hogy Debilt lezombizza, aztán Vikinek szól oda, hogy nyelje le, ami a szájában van. Ettől Viki felbaszódik, nincs a számban semmi, mondja, közben Debrecenig hallom a csámcsogást, akkor viszont meg kéne mutatni az orvosnak ezt a kényszermozgást, szól vissza a tanerő, booyah, VIKI IZ PWND, motherfuckers. És ha már belejött, azért is lekúrja Vikit, hogy tátott szájjal ásít bele a pofájába, ebből meg az lesz, hogy Viki összepakol és bevonul a hálóba, kapja be a magyartanár. Van ilyen, nyugtázza emberünk és leszarja. Verstan jön, mi az az időmérték?

- hát behatározzuk az időt, hogy mikor (Debil)
- ennek van valami megfelelője (Ádám)
- hogy hányadik század (Debil)

Screen Shot 2014-03-09 at 9.05.16.png

A tanár kínjában röhög, de magyaráz tovább, a nyugalmából nemigen lehet kizökkenteni, amiért tisztelem, én már régen üvöltöttem volna. Sajnos nem tudjuk meg, milyen fogalmazásokat írtak az agyhalottak “Egy napom tíz év múlva” ill. “Az első szerelem” címmel, ha az RTL nyilvánosságra hozza a kordokumentumokat, mindenképpen lesz róluk egy külön poszt, most mondom. Az óra irodalom részének annyi, Vikit ki kéne hozni a szobából, mert osztályfőnöki megbeszélés lesz a másnapi vizsgáról, mire Zsóti felpattan és megfog egy kiflit

Ezzel ki tudom csalogatni, tanár úr!

felkiáltással, ami eddig a legviccesebb beszólás a VV6-ban. Debil is rátesz egy lapáttal,

Kajára jön!

amit a tanár ritka ocsmány megjegyzésnek titulál. Viki kijön. Értelme nem sok van a dolognak, kinek milyen tapasztalatai voltak a hétről, stb. Jó volt, csak korán kell kelni, ez a konszenzus, illetve Viki összefoglalja azt, amit mindenki gondol a tévék előtt:

Szembesültem azzal, hogy félelmetesen sötétek vagyunk, de jól éreztem magam.

Screen Shot 2014-03-09 at 9.17.47.png

És akkor testnevelés óra, a tornadresszbe bújtatott villalakókkal és a csöcseit Debil elé kipakoló tanárnővel, akitől Debilnek konstans merevedése támad, ezért még az óra előtt felírja az atlétájára, hogy I Love My Teacher, azaz szeretem a tanáromat. A szívet hozzá Traktoros rajzolja, neki már van rutinja ezek szerint. A tanárnő mellesleg folyamatosan úgy viselkedik, mint egy sárló kanca, és csak azért nem mászik rá Debilre, mert közönsége van. A nap feladata egyébként egy szekrényre való felugrás, majd onnan lelépés, nem mondom, hogy bonyolult, de van akinek nem jön össze. Komolyan. A legjobb az óra legvége, amikor Pinkre ráborítják a tornaszőnyeget, és bazdmeg, nem tud kijönni alóla.

Úgy éreztem magam, mint egy töltelék a palacsintában (Pink)

Screen Shot 2014-03-09 at 9.27.12.png

Jön a nyelvtan, amit ugye az a szőkenő tart, akit Zsóti húz, megintcsak érthetetlenül, de az óra fénypontja mégsem ez, hanem Pink verse, amit házi feladatban írt meg, tessék:

Karvaly varjú gólya
Hájas májas pulyka
Vajas karaj akadály
Mosoly muszáj máglyarakás

Mondjuk a központozással lehet rajta javítani kicsit

Karvaly! Varjú! Gólya!
Hájas májas? Pulyka!
Vajas karaj - akadály!
Mosoly, muszáj, máglyarakás!

Zsóti nem bír magával, és miközben Pink a táblát mossa, faszt rajzol a füzetébe, a tanár meg menten KokkIzára keni a dolgot, ami elég vicces azért, még ha csak poénból is mondta. Zsóti kimegy a táblához, mondatot elemezni. És kiderül, hogy Zsótinak van olyan mondatrésze is, hogy belejelző, ez a “tanárnőbe”. Zsóti közben felírja a telefonszámát a tanárnőnek, Dorka biztos örült neki. Az óra végén Debil a combját mutogatja a tanárnőnek, aki így reagál rá:

Untitled_3.gif

Az óra után Zsóti és Debil, a két sorstárs, a cigiskanapén beszélik meg éppen a tanárnőket, és azt, hogy ki, mikor, és hogyan piszkálná meg őket, amikor megjelenik Pink is, de pont egy mondat közben, nagyon jó a gádzsi, mondja Debil, majd Pink felé intve folytatja, nem te, nehogy azt hidd. Priceless.

 Az este első részében Traktoros és Debil a szaunában veszik át a magyar nyelvtan alapköveit, a beszélgetés leírhatatlanul szürreális, Debil rácsodálkozása a mondatrészekre, az alanyra és az állítmányra, a tárgyra (“az a mi?” “+t”, teszi hozzá Traktoros), a minőséghatározóra (neki olyan is van, kuss) egyszerűen lenyűgöző. Utána jön a matek, itt Viki segít neki, mert papíron osztani nem tud, és ez menten ki is derül, amikor 12-ben szerinte háromszor van meg a három. Amikor sikerült 102-t elosztania hárommal, annyira fellelkesül, hogy kijelenti:

Komolyan mondom, azt sem zárom ki, hogy bevállalok egy főiskolát.

Sírok.

Screen Shot 2014-03-09 at 9.58.05.png

A végén van még egy villarádiós szegmens is, amit Debil és Viki csinálhatott, mert nekik volt a legtöbb piros pontjuk. Az egyik riportalany Zsóti volt, ez hülyéskedésbe fulladt, a másik meg KokkIza, akitől perszehogy Traktorost kérdezték, szóval erről ennyit. Ma este ütős adás lesz, vizsga, bukás, buli, kiválasztás, mindez Liluval.

Screen Shot 2014-03-09 at 10.02.11.png

Screen Shot 2014-03-09 at 10.02.43.png

Tegnap vót

Van olyan, hogy az ember nem tud egy idegen szót. Olyan is, hogy többet. De baszki, a kuriózum mint emlék? Zsótikám, baszki, a nyelvtantanár zsinórtangájába ezzel soha nem nyalod be magad. Ma este tíztől megint VV6 összefoglaló. 

Címkék: vv6
392 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2014.03.09. 17:41:59

Szerintem nem választják ki Vikit, Zsoltot, Zsófit, Teot, Aureliót és persze Sárlottot. Marad Izabella, Ádám és Krisztián. Közülük Izát látom befutónak.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.09. 17:44:52

Aurélióra még kíváncsi valaki ?
Meg kéne szavazni, hogy lökjék ki a villából :)
Nincs egy emberi tulajdonsága ami szimpatikus, haljon meg zsemle evés közben :P

Szentpeter 2014.03.09. 17:47:39

A kiválasztásnak semmi jelentősége, ezt illene már tudni.. ellenben a kihívásnak...

0xFFFF 2014.03.09. 17:55:17

@Cave Nick: Miért, mi lesz? Haza írsz?

@ő-szinte: Ó! Az írásjelekről nem te fogsz kioktatni, mert a használatuk nálad egy kiéhezett koakinista viselkedésére utal. Jó a humorom. Azt jó ha te tanulod meg, hogy aki nem vevő a te humorodra vagy zsóttiéra, az nem feltétlenül besavanyodott, depressziós alkat aki éppen átlépi a szuicid gondolatokat dédelgető ember és az ámokfutó sorozatgyilkos közötti vékony határt, egyszerűen csak más szinten mozog, a fikapöckölést már kinőtte. Minden állításom megállta a helyét, csak te próbáltad elhitetni, hogy a szövegkörnyezetben másképp kell értelmezni. Nem. Ha így lenne, nem idéznék csak egy mondatot. A fákra nem szoktam "hugyozni", a fa értékes. Rád előbb tenném, de te csak fafejű vagy. ;)

0xFFFF 2014.03.09. 18:03:08

@Szentpeter: Nézd, van aki erre rájött az első szériánál és van a célközönség, akinek a hatodik széria legizgalmasabb része a kiválasztás. :) Egyébként ha valamiféle taktika előferdül esetlegesen, akkor a kiválasztásnak is lehet jelentősége. Szerintem zsóttinak már dereng erről valami és dorka is másképpen "taktikázna" ha tudna az időben utazni. :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.09. 18:05:46

Ma Aurél lesz a kiválasztott. A lányokkal (és Vikivel) szemben ő legganéééébb, így mindegyik rá teszi a jelet. Ezek a lányok egyenesek mint négyszögben az átló, nem szaroznak a kis pöccsel. Zsóti csalódott a barátjában, ez már 6. Két helikopter nem fér meg egy csárdában, Ádámé a 7. jel, Krisztiáné a 8. Ő Ádámot akar írni a papírra, de véletlenül Aurélt ír.

Szentpeter 2014.03.09. 18:09:15

@0xFFFF: Egy biztos, mindenki fog párbajozni, az a jó ha te vagy a kiválasztott, ezt gondolom mindenki tudja, az egy más kérdés hogy amikor az ember megkapja a kendőt, izgalmában rosszul lesz... a többi játékos meg elkezd neki nyalni...

0xFFFF 2014.03.09. 18:15:23

@Szentpeter: Nyilván annál az előny, aki először üt, de ezt kb. óvodában megtanulja az ember...vagy ha nem, akkor nyomor lesz az iskola, középiskola, egyetem, munkahely, kocsma, utca, stb..... :)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.09. 18:16:29

@én már a fény gyermeke vagyok:
Nem pakolják meg mert hurkalevek.
Ádika a leggyengébb, őt szórják meg szerintem, őt bárki kint haggya.
De tényleg Orálka érdemelné meg a legtöbb jelet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.09. 18:17:06

@Szentpeter: mikor menjek zuhizni?

@Farmotorosgiliszta: pont ezért érdekes, nert szinte hihetetlen :DDDD

0xFFFF 2014.03.09. 18:17:19

@én már a fény gyermeke vagyok: Szerintem meg nem a helikopter gyerek lesz, igazán nem haragszik rá senki zsófin kívül - mondjuk zsófin belül sem.

nosce 2014.03.09. 18:19:21

@0xFFFF:
hogyne lenne szerepe a kiválasztásnak, egyrészt kijelöli a kíhívót másrészt ha nem takatikából pakolták a jeleket akkor 90%.ban azok közül választ a kiválasztott akik rápakoltak

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 18:20:00

@ő-szinte: "neked fogalomzavarra van szükséged
összekevered az őszinteséget a fröcsögéssel"

Htekere visszamenőleg nem fogom a ki kit sértett meg kérdéskört kielemezni, de amit én látok, hogy Hexacím a szereplőket vesézte ki hasonlatosan, mint a hogyvoltos szerzők Géjza és korábban Sixx vagy Hódos Hajnalka a Baltás Rém, mire a lebegő kecske vagy birka vagy valami hasonló nevű barátosnőd elkezdte sértegetni. Te ebbe fröccsentél bele, úgyhogy baromira nincs igazad.

Ezt csak úgy, mint külső megfigyelő mondom, nem mint a feszültségkeltő. Nekem is a fröcsögés és őszinteség közötti különbség tűnt fel, ha érted amire gondolok.

Cave Nick 2014.03.09. 18:21:28

@Szentpeter: jó meglátások, de azt az 50 milliót ki honnan veszi? 12 millió + 4-5 millás autó, nem hiszem hogy 30+ milliós lakást kapnak. Balekosz meg Vattila nyereménylakása hol van földrajzilag nem tudja valaki?

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 18:22:51

@Cave Nick: Hát ehhez a Blahás sátrazáshoz nem tudok gratulálni. Így is elég nagy putri van ott.

Cave Nick 2014.03.09. 18:23:09

@Iszmat Ambipur: kaptam, sőt már össze is házasodtunk

Cave Nick 2014.03.09. 18:24:22

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: az idők kezdete óta a Blaha az ingyen ételosztás helye

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 18:26:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: "nem fogják kidobni, mert megosztó."

Max annyira megosztó, hogy ki mennyire utálja. Kétségesnek tartom, hogy bárki is szimpatizálna vele.

0xFFFF 2014.03.09. 18:26:40

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Szerintem ne erőltessed. A borsó drága, a festés sem olcsó.

@nosce: Ha taktika van mögötte, akkor van. Ha nincs taktika, akkor majdnem mindegy, mert akkor egy pillanatnyi benyomás vagy az általad leírt buta módszer adja a kihívás tárgyát.

nosce 2014.03.09. 18:28:31

@0xFFFF:
ez nem buta módszer hanem statisztika :)

Iszmat Ambipur 2014.03.09. 18:32:54

@Szentpeter:
Nekem meg fingom sincs, ki lesz a kiválasztott.
Arra viszont fogadni mernék, hogy nem mindenki fog párbajozni.

0xFFFF 2014.03.09. 18:33:48

@nosce: A statisztika a buta módszert mutatja ki. Nézz a dolgok mögé és a világ kitárul.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.09. 18:34:15

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: a mai fiatalok közül? Egy NB IIIIIIIIIIIIIIIII-as focistával? :D Ne viccelj már :D

@Cave Nick: Attiláé nem épült meg, az máshol lett volna. Ő végül vett máshol vmi kérót. Csődbe ment a kivitelező (értsd: túl sok pénz loptak el) 1 évig szállodában élt. Majd az Rtllel megegyezett, hogy vesz magának lakást.

@Mók_Ica: pusszancs.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 18:34:48

@Cave Nick: "az idők kezdete óta a Blaha az ingyen ételosztás helye"

Ezzel még kevés problémám lenne, csak zavaró a sok hajléktalannak látszó alkesz gyökér tanyázása. Konkrétan az óbégatás és a húgyszag irritál. Dulakodnak egymással a pillepalack alján maradt féldeci tablettáson.

Mók_Ica 2014.03.09. 18:35:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Atti lakása is? az sztem nem, arra nagyon sokáig várt és a végén ő választott helyet...

nosce 2014.03.09. 18:38:00

@0xFFFF:
a staisztika nem mutat semmilyen módszert legfeljebb valamilyen eloszlást reprezentál amit ráadásul nem is feltétlenül tudsz és nem is feltétlenül érdekes. Nézz a fogalmak mögé és kitárul a matematika

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 18:41:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Az általad említett célcsoportban gyökérkedni szeretnek, nem gyökereket bámulni. Ez a Debilió karakter az, amelyik kifejezetten utálja a saját fajtáját. Amit csinálnak másokkal, az annyira kiakasztja őket, hogy azért másnak bebasznának egy mokeszt, ha velük csinálják. Így törvényszerűen elkülönülnek egymástól.

Cave Nick 2014.03.09. 18:42:58

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: abban a szerencsében van részem, hogy ritkán kell arra járnom és akkor sem gyalog

0xFFFF 2014.03.09. 18:43:48

@nosce: Nos, rád kell hagynom. Ez az egyszerűbb.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.09. 18:44:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Alekosznak végül mi lett a lakásával? Visszavette az rtl, vagy meghagyták neki?

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 18:48:02

@Cave Nick: Még egy talponálló vagy kocsma sincs a környéken, de tíz km-s körzetből odacsődül a söpredék. Egy időben a négerek jártak oda, de nekik is sok volt amit láthattak. Van olyan haverom, aki meghülyöl a néger nők hatalmas kufferéért, és ő jegyezte ezt meg.

Mók_Ica 2014.03.09. 18:49:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: láttam, asszem vv szakértők vagyunk :) :)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 18:50:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Szerintem kicsengette a TV2, mint Pongónál a perköltséget az RTL. Nagy hülye a gyerek, de szerintem annyira nem, hogy ezt ne papírozta volna le előre.

Cave Nick 2014.03.09. 18:54:48

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: azt gondoltam volna, hogy az europeum vagy milyen bevásárlókp. megnyitásával javult a helyzet

0xFFFF 2014.03.09. 18:54:51

@nosce: Inkább a kényelem vezérelt és az, hogy nem vagyok gyógypedagógus. Ha a tetszésedet megnyerte, akkor két legyet ütöttem egy csapásra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.09. 18:55:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): sztem, ez még a per tárgya, nem tudom, h van-e döntés róla.

@Mók_Ica: ez dicsőség? :)

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: oh, eleget vok fiatalok között, az alapján mondtam, mert nekik az abszolút kedven pont h AU.

Iszmat Ambipur 2014.03.09. 18:58:07

@Cave Nick: én meg mintha olyanokat olvastam volna, hogy elküldött a cicába

nosce 2014.03.09. 18:59:41

@0xFFFF:
én inkább azt gondolom beláttad h hallgatni arany főleg ha valamihez nagyon nem értesz :)

Cave Nick 2014.03.09. 18:59:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: milyen fiatalok között? nem 27 vagy? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.09. 19:00:41

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: értem, köszi.
Valszeg Pumpa kollégának lesz igaza, nem hinném, hogy Alekosz ne biztosította volna be magát előre ezzel kapcsolatban, a huzavona meg csak a show része volt. Ami mindkét csatornának +reklámot jelentett...

ő-szinte 2014.03.09. 19:02:01

@Hópyhe: azén szavazatom alapján egyik sem nyer ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Farmotorosgiliszta: engem szórakoztat a hisztije :-DDDDD

@0xFFFF: okoskodhatsz, de ettől csak szimplán szánalmas leszel NEM okos :-))))

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: akkor csak mint külső megfigyelőnek mondom el - mert annyira megfigyelted a dolgokat - hogy kurvára nem a barátnőm, de még csak kommentelni sem kommenteltem vele korábban, csak itt az utóbbi franc tudja hány napban láttam. De te (és akkor nevezzem én is barátodnak??? :-O DE NEM! :-DDD LOL) és a megmondóember már csak tudjátok... ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.03.09. 19:03:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én sem emlékszem, hogy lenne végleges döntés.. Alekosz ragaszkodik a lakáshoz, bár úgy tudom Érden lakik továbbra is.

hogy dicsőség-e nem tudom, bár simán ledoroktorálnék belőle és lehetek akkor dr. phd Mók Ica :)

Szentpeter 2014.03.09. 19:04:40

@nosce: Mondja a bagoly a verébnek... ( röhögök )

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 19:09:53

@Cave Nick: "azt gondoltam volna, hogy az europeum vagy milyen bevásárlókp. megnyitásával javult a helyzet"

Van kitől lejmolni kannásra, ennyi a javulás.

nosce 2014.03.09. 19:11:55

@Szentpeter:
te vagy -1 is ? Mijön még ?

ő-szinte 2014.03.09. 19:14:40

@Szentpeter: ő pont ért hozzá... :-)

van új posztcsi ;-)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 19:21:13

@ő-szinte: Szerintem veled többet röhigcséltem itt közösen az Alekoszos VV nemtom hányban (Doktor Kotász nicken, csak kibanolt Sixx a Commentcomról, mert leírtam a cigány szót), míg ő nekem friss mármint Hexaxím. Ettől függetlenül jegyeztem meg, amit. Nekem tényleg az jött le, hogy repülő Bárány szólt be neki, és ez nálam nem szimpátia kérdése.

De mondom, hogy tedd magad ezen túl, mert tök marginális kérdés, és csak a korrektség kedvéért emeltem fel a szavam, és nem a hangom. Szomorú látvány lenne, ha elkezdenének itt az emberek azon izmozni, hogy ki a szimpatikus a kommentelők között, és akkor majd jól elzavarjuk egymást játékot kezdeni.

0xFFFF 2014.03.09. 19:21:40

Hopp! A blogmotor némi korláttal rendelkezik....

0xFFFF 2014.03.09. 19:23:15

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Márpedig elkezdődött a klikkesedés itt is. Létrehoztam a villa digitális változatát ügyesen. A személyeket is párhuzamba lehet állítani, de ez már ne az én dolgom legyen. :)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 19:23:36

@0xFFFF: Szerintem te se izgasd már fel magad ennyire, mert neked lesz ciki, még ha érti is az ember a mögöttes tartalmat.

0xFFFF 2014.03.09. 19:23:56

@0xFFFF: A LOL kimaradt...elnézést!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.09. 19:25:19

@Cave Nick: tizenévesekre gondoltam, de te meg menőzz, h öreg vagy :)

@0xFFFF: ezen most nagyon röhögtem :)

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): persze, előre megdumcsizta úgymond a tv2-vel. Lehet, h azt a lakást bukja, de talán kapott másikat, akár.

@Mók_Ica: az így is lehetsz snittpali után szabadon :P

0xFFFF 2014.03.09. 19:25:27

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Én teljesen nyugodt vagyok...illetve kezdem magamat szénné röhögni és kezdem azt hinni, hogy a villába bekerülésnek mégis csak feltétele volt legalább annyi IQ/EQ, amennyivel egy hangya rendelkezik. :) A virtuális villáról ezt nem lehet elmondani. Izé...idézem a nagyokat: :DDDDDDDDDDDDDDDDD LOL :-O !!!!!!!!!!!!!!!!!!

0xFFFF 2014.03.09. 19:26:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ennek örülök, mostantól nekem köszönhetsz öt percet az életedből. :)

Cave Nick 2014.03.09. 19:27:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ööö elárulom h fiatalbb vagyok nálad :))))

Cave Nick 2014.03.09. 19:29:00

@0xFFFF: akkor legyen az én dolgom, kezdjük veled: te a VViki vagy

0xFFFF 2014.03.09. 19:29:52

@Cave Nick: És itt be is fejeztük ügyesen. "úgymond LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

nemszázas 2014.03.09. 19:32:39

@0xFFFF: én is röhögök, de figyeld meg az ellenreakció az lesz, hogy beír 2x ennyi D-t és 4x ennyi LOL-t.

0xFFFF 2014.03.09. 19:34:57

@Dr. Lilu: "Dikk mán!" Pont ezt csinálja már egy ideje! :)

nemszázas 2014.03.09. 19:37:28

@0xFFFF: félek, végképp elszabadítottad itt most a D betű özönt:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.09. 19:38:54

@Cave Nick: akkor még taknyos vagy, tehát csi21 :P

@0xFFFF: kb addig tartott kiolvasnom, megküSZdöttem érte :P

0xFFFF 2014.03.09. 19:40:21

@Dr. Lilu: Ilyen a villalét. :)

@Szentpeter: Lehet, reggelente a kv-hoz nézem a szerencsétleneket, akkor még én sem hallok jól és halkan is kell néznem, mert mások még alszanak körülöttem. :) Halmazati büntetést érdemlek azért, mert nem forgok "Dikk"-es közegben, így a "gádzsin" kívül elég sok olyan szakszót használnak, amit nem értek. :)

lopiciG 2014.03.09. 19:42:20

@0xFFFF: háháháhá, ez nagyon jó volt! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.09. 19:45:20

@0xFFFF: mindent megteszek érte, hogy mindenre oda tuGGyak figyelni :)

Szentpeter 2014.03.09. 19:46:54

@0xFFFF: Én pechemre proli családban nőttem fel a VIII kerületben, nem mondom hogy perfekt vagyok cigányból, de ismerem a nyelvet...

Szentpeter 2014.03.09. 19:48:32

Aurelio például inkább roma mint bármi más...

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.03.09. 19:50:08

@ő-szinte: De mekkora. Csak egy Fresh Newst hozott ki a posztoló, hogy valaki megbukott. Ez mekkora!

0xFFFF 2014.03.09. 19:54:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Hejes! :)

@Szentpeter: A mai világot tekintve erős előnyre tettél szert. Én II. kerületi születésű vagyok, s bár 11 éves koromban kőbányára költöztünk panelba, de sosem tudott az a közeg beszippantani teljesen, így a mai napig nem tudom a bazmeget kötőszóként használni sajnos úgymond. Ez erős hátrány volt 35 éves koromban, amikor az agglomerációba emigráltam. A kocsmákat élveztem, mert Rejtő regényeit felidéző alakokkal vannak tele, de igazán szót érteni nem tudok velük a saját nyelvükön, így hosszú évek teltek el, amíg olyan szintre hoztam fel őket, hogy érthetően beszéljenek. (helyes mondatképzés, stb. Az alkohol hatását az artikulációra képtelenség kinevelni belőlük, mert már reggel hatkor olyan picsa részegek, amilyet még soha nem láttam.)

Lilith.Inanna 2014.03.09. 20:02:05

Sziasztok .:)
@0xFFFF: "őstulokjárás"" ez tetszett. :)

ő-szinte 2014.03.09. 20:02:31

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: én nem izmozok :-)
és bárány sem hinném, szerintem az ő idegrendszerére is zavaró hatással vannak az ilyen megnyilvánulások
és más őszintének lenni mint parasztnak :-)))
ráadásul ahogy nézem ő neki az okoz élvezetet, hogy másokat próbál alázni
(szép kis pszichopata vonás )
jelzem, azért írtam, hogy próbál, mert nem igazán megy neki
persze ő ezt sem így látja :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és valami szintet emleget ami miatt nem érhetünk fel hozzá, mert ő olyan okos, intelligens stb
persze a téveszmére is vannak gyógyszerek :-DDDDDDDDDDD ami nála már rögeszme :-)
lassan peticsé és brrrr-i magaslatokba emelkedik :-DDDDD
és szegény nem látja a fától az erdőt... :-)

Szentpeter 2014.03.09. 20:03:19

@0xFFFF: A problémádat pontosan értem, mivel most a II kerületben lakom már egy pár éve...

ő-szinte 2014.03.09. 20:05:10

@0xFFFF: hát nem láttál át a plexin, így jártál :-)))))

Szentpeter 2014.03.09. 20:05:17

@ő-szinte: Nyugodtan használd csak azt a sok D betűt... ez a védjegyed.. DDDDD

0xFFFF 2014.03.09. 20:07:26

@Szentpeter: Nemrég jártam arrafelé...hát nem a régi. Az emberek milyenségét nem tudom meghatározni, mert nincs már annyira kontaktom arrafelé, de ami a környékkel történt....szóval odaköltöztek sokan a zöldövezet miatt, hajrá! Lesz lomb, meg minden....és szépen beépítették azt, ami a vonzerő volt. Mára elég undor lett pasarét és környéke. Kár érte.

ő-szinte 2014.03.09. 20:12:51

@Szentpeter: hát nem egy szánalmas pszichopatától fogom függővé tenni, hogy milyen menyiségű D-t használok :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

0xFFFF 2014.03.09. 20:16:43

...hiába no, fröcsögök itt ezerrel! "LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Szentpeter 2014.03.09. 20:22:05

Lilu.. istenem, mint egy ribanc...

ő-szinte 2014.03.09. 20:31:35

@0xFFFF: igen, de ne is zavartasd magad, boldogok a lelki szegények ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jock Ewing 2014.03.09. 20:36:44

Az okádék sertés hallgatózott.

0xFFFF 2014.03.09. 20:38:54

@ő-szinte: ...jaj csak ne fröcsögnék! "LOL!!!!!!!!!!!!!DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDék!"

ő-szinte 2014.03.09. 20:40:01

@0xFFFF: hát ezen könnyen segíthetsz :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

lopiciG 2014.03.09. 22:07:32

ő-szinte and OxFFF: most Jézus nem örül nektek

0xFFFF 2014.03.10. 04:00:58

@lopiciG: Nekem semmi közöm Jézus öröméhez. Neki az enyémhez szintén nincs.
süti beállítások módosítása