Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x38-1x41-ig

2011. október 23. 19:30 - Hódos Hajnalka

Nahhát ott hagytam abba, hogy Csaba rekord mennyiségű jelet szedett össze, csak drEszter van biztonságban és este megnevezi, kit hív ki párbajra. Nyomban megjegyezem azt is, pontosan így érezhette magát Proust, mikor elkezdte írni Az eltűnt idő nyomában c. remeket, mint most én, de akkor is lesz ma poszt, ha a fene fenét eszik is. Shadi még mindig kivan a borsozástól, ezért különleges ébresztőt tervez a lányoknak, síppal, dobbal, nádi hegedűvel, edényzörgéssel és ordítással ébresztik az Úrnőket, majd az inasok a karjaikban viszik ki reggelizni őket, Fecót és Esztert nem mutatták, höhö. A fejmasszázzsal egybekötött reggelizés után Vera legyengelelkűzi Shadit. Még egy hétig sírni fog a borsozás miatt. Krisz két tűz között akar lenni a Villában - mert az teljesen kubai, gondolom az előzmények alapján - azt akarja, hogy őt itt mindenki szeresse, közben ő hátbaköpi őket. Igen, jól sejtettem, ez az igazi kubai rafinéria. Shadit meg is nyugtatja a maga módján, mindenkinek fáj rád a foga, nem véletlenül csinálták ezt. A csajok utálnak, mert azt hiszik, hogy nagyképű vagy. Ahol tudnak, kibasznak veled, ember. Kiesik a Csaba, utána te jössz!

A Lakók Csabával kapcsolatos feladatot kapnak, adjanak neki tanácsokat, kit hívjon párbajra. Attila azt javasolja, vigye Dyát, hadd menjen, úgyis menni akart. Ha vissza akar jönni, őt vigye. De Attila azt is tudja, hogy Csaba becsületes, úgyhogy nem fogja kivinni. Vera saját magát javasolja, ha az alapján kell választani, ki áll tőle legtávolabb. Péter szerint olyat kéne kivinni, aki antipatikus a nézőknek, és a Villalakóknak is ellenszenves. Akire sok panasz van mostanában. Ez pedig nem más, mint Shadi. Péter saját bevallása szerint nem Shadi ellen, hanem Vera mellett beszélt. Shadi erről egészen mást gondol, öt percben, barokkos körmondatokban kifejti Péternek, ez az ő értékrendje szerint felért egy hátbaszúrással. Péter nagy ívben szarik erre, behívja Verát a szaunába, és elmagyarázza neki, azt kellett elkerülni, hogy Vera menjen a párbajra. NehezenKaphatóVerának ez nagyon jólesett, azt jelenti számára, hogy jó Péternél.

Tovább
Címkék: vv5
1201 komment

A túlélés törvényei 7x04 - Bear Grylls a mormonok földjén

2011. október 23. 16:21 - Nico Tindeath

Bear Grylls ezúttal Utahban él túl, bár szerintem arrafelé az az igazi túlélő, aki mormonként kihúzza három feleséggel a tripla aranylagziig. Ezúttal kommandósunk nem ejtőernyővel ugrik a tájra, hanem egy világháborús szállítógépből pattan ki, miközben az egy picit leszáll, de nem áll meg, mert úgy nem lenne abban semmi izgalmas. Egy kötélen csúszik a porban a gép mögött egy ideig, mintha az Indiana Jones egyik olyan jelenetét látnánk, amit végül nem forgattak le, mert a kaszkadőrök szakszervezete nem engedélyezte. Mert túl veszélyes.

De Bearnek ez semmi, ugyan kicsit szétszakad rajta a szponzorkabát, de máris felpattan és rohanva távozik. Minta túlélni csak futva lenne érdemes. A Sziklás-hegységben egy fontos szabályt kell megtanulnunk: mindig lefelé érdemes menni, mert fent csak ritka levegő, medvék, pumák és kurva sok fa van, lejjebb pedig ott van Salt Lake City, egy rakás McDonald’s, KFC, Burger King és Wendys.

Tovább
13 komment

True Blood 4x03 - If You Love Me, Why Am I Dyin'?

2011. október 23. 09:00 - sixx

Nu, Eric nekiesett a boszorkányoknak, mint Szent Pál az oláhoknak, de megszívta, mert a főbanya megvakuzta az agyát, és tisztára törölte a táblát, Eric meg azt sem tudja, fiú-e vagy lány (fiú, nyugi). Jasonból párducembert akarnak eszkábálni a redneck alakváltók, Sookie foga meg továbbra is olyan, mint a falusi kerítés. Az út szélén folytatjuk a félpucér Ericcel és a leszakadt kocsijában okoskodó szőkenővel, Eric semmire és senkire nem emlékszik, viszont Sookie nagyon jószagú, és szeretné nagyon megszívogatni a nyakát. Méz és napfény illatát érzi, már ha ez valakit érdekel. Sookie a harapás előtt beletapos a gázba, mert hajlamos elfelejteni, hogy a vámpírok kibaszott gyorsak.

Tovább
Címkék: true blood
3 komment

Egy idióta külföldön 1x06 - Brazilía

2011. október 22. 07:54 - sixx

Karl ezen a héten Rióba megy, nem a csajok és a futball, hanem a Krisztus-szobor miatt, amitől Gervais és Merchant el van ájulva, kopaszodó hősünk viszont letud egy legyintéssel, nem nagy kaland, hát még ha ott kéne laknom, minden reggel látom, előbb-utóbb megszokom, és olyan lesz, mint egy villanyoszlop, ott van, oszt jó. Mondjuk találkozóhelynek ideális, teszi hozzá. És ha már Rióban vagyunk, mondja Merchant, akkor irány a karnevál, az jó móka. Lófaszt, mondja Karl, hótt buzis az egész, én ugyan a lábamat se', semmi olyat nem fogok csinálni, ami egyébként magamtól nem tennék meg egy nyaralás alatt. Na persze.

Tovább
7 komment

13-as raktár 2x02 - Mild Mannered (A szuperhős)

2011. október 21. 16:00 - Gabba

H.G. Wells valójában nő és most szabadon mászkál – ezzel a jópofa, vicces ötlettel / eszement marhasággal (nem kívánt törlendő) szembesültünk az évadnyitóban, lássuk, hogyan alakulnak ez után a raktár mindennapjai. Szép napos reggel a közeli névtelen kisvárosban, Myka és Pete a postahivatalba tart, útközben Pete az összes szemebejövő nőnek köszönget, ennyire udvarias vagy ennyire kanos, ezt mindenki döntse el maga. A postán azonban csalódás éri, neki nem jött csomagja, csak Mykának. A címzés szerint MOB – 13-as raktár, Pete jobb híján ezen kezd agyalni. Myka Bering, addig oké, de mi lehet az O? Olivia?, Olivaolaj?, de Myka csak titokzatosan mosolyog. A panzióba visszatérve örömmel csomagolja ki a pakkot: benne van kedvenc plüssmacija, kedvenc papucsa és kedvenc cédéje, a Kék Duna keringő. Viszont sehol egy AC/DC koncert DVD, nem leszünk így jóban, Myka drága.

Tovább
Címkék: warehouse 13
2 komment

Sötét angyal 2x19 - A nővérem

2011. október 21. 14:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: She Ain't Heavy
 

Már a tévében is azzal foglalkoznak, hogy hét hónapja, amióta kiderült, hogy mutánsok élnek köztünk, nőtt a bűnözés, meg a vírusok terjedése, már egy bizottságot is felállítottak a szörnyetegek ellen, kideríteni, hogy valójában mennyire szörnyetegek. Normal stemplizés közben a bizottság elnökét hallgatja és közben bőszen helyesel, míg két futár srác nem bír magával és jó ötletnek tartják, ha egy társuk tarkójára vonalkódot nyomdáznak, majd jelentik főnöküknek, hogy mi a helyzet. Arra persze nem gondolnak, hogy Normal nem normális és egyből fegyverrel támad szegény megjelölt srácra, aki megmukkanni sem tud ijedtében. Max bezzeg egyből akcióba lendül, kiforgatja a pisztolyt Mr Megvédem Az Emberiséget kezéből és csúnyán néz körbe. Alec egy pofa sörre invitál mindenkit a feszültséget oldandó, majd mikor elhúznak a közelből, Normal halkan megjegyzi Sketchy-nek, hogy milyen jó erőben van ez a lány. Aki egyébként nem kicsit kibukik, merthogy nem elég ez génmanipuláltakkal kapcsolatban tapasztalt reakció, még Logannel is hadilábon áll, hiszen ugyebár beadta neki, hogy mással jár, pedig nem, csak félti szerelme életét. Ilyen hangulatban hova máshova mehetne, mint az Űrtoronyba: Emlékszem arra, mikor először jártam itt. Hogy milyen jó érzés volt. Mint az otthon. Soha nem gondoltam volna, hogy a dolgok így összezavarodnak. Talán akkor is ez lenne, ha máshol élném az életem. De, ha jobban átgondolom, talán nem.

Los Angelesben is este van, Max vásárlásból ér haza, ahol kisfia fogadja a hírekkel, hogy mi történt az iskolában, majd a férje érkezik, hogy csókkal köszöntse. Vacsi után megy az olvasás, amikor gyerkőc elaludt már a hétvégi romantikázást tervezgetik, de az idillt most megzavarja egy kommandós csapat, amelyik rátöri az ajtót, sőt az ablakot is a párocskára. Megjelenik White, a fiúkat kiviteti a szobából, majd csodálkozva kérdezi, hogy vajh miért került ilyen messze az otthonától a kiskedvenc 452. A lány erre felhomályosítja, hogy akkor ez bizony téves hívás, ő ugyanis 453. Ames szeme kerekedik, a miénk is, sőt Ottoé is, aki nem érti a helyzetet, de White magyarázatát sem nagyon: ez egy klón?!

Tovább
Címkék: sötét angyal
1 komment

Egy óra múlva itt vagyok! - A küldetés - 1x08-1

2011. október 21. 12:00 - Sigismundus

Kilencszáznegyvenegy ősze. A Balkánon a német-partizán vetélkedés már rég túljutott az előző részbeli poénkodáson. Az Oberkommando der Wehrmacht ágyúkon, falshmrjaegereken és repülőkön kívül egy etnográfust is bevet mostanra. Ennek tanácsa alapján az öreg Dogán holttestét kiásták és kiakasztották faluja főterére.

Jól számítanak, mert ezzel az ifjabb Dogán haragját vívják ki aki állandóan támadásokkal próbálkozik a helyőrségek ellen. Mögötte egy lépéssel rohamozik Vincénk is, aki mostanra kissé felnőtt végre. Hegyi kecskeként mászik sziklát, profin használja a géppisztolyt, és a késsel is jól bánik.

Tovább
Címkék: egy óra múlva
1 komment

Barátok közt 5835-5836

2011. október 21. 11:00 - cybergreg

Egy ágyra tehát négyen pályáznak, illetve ketten már alkalmazásba vették. A fiúk természetesen máshogy reagálják le a helyzetet, mint a csajok. Hannáék mandinerből az előszobába pattannak, Balázs pedig indítványozza, hogy ha már úgyis üres a kéró, keressenek más szobát, és aztán a program onnantól változatlan. Hannának viszont nem megy ki a fejéből az imént látott korhatáros jelenet, ezért inkább lelép. Peti pedig folytatná, amit elkezdett, mintha mi sem történt volna, de Linda fél, hogy Balázsék röhögve kagylóznak, meg amúgy is tök ciki volt a váratlan live show. Attila és a Leninre nagyon emlékeztető Miklós egymással ordibálnak, Miki szerint Attila Nórának még a lába körméig sem ér fel. A falon a három kalapos nő is csak döbbenten néz. Vlagyimir Iljics bosszúsan elvágtat, a nyitott ajtón keresztül Nóra váltja. Békülés körvonalazódik óvatlanul, Nóra lejjebb vesz vágyaiból, Attila nem haragszik, pontosabban nem rá haragszik. Hanem? Na mégis, hármat találhatsz. Ez a szovjet államfő mindenbe beleüti az orrát, mindenkinek megmondja, mit csináljon. Hát a szovjet államfők már csak ilyenek.

A Kinga-Gabi közös bérleményben a rezsit számolja a rutinos pincérnő, gáz, villany, bubimentes víz, akkor az összesen tizenöt pénz. Gabi sopánkodik, hogy nem tud beszállni, élősködőnek érzi magát. Jaj, ne hülyéskedj, nélküled is ugyanúgy túlszámláznak minden hónapban az ilyen-olyan művek, majd ha lesz melód, te is táplálod az energialobbit. Gabi reménykedik, ma ígértek visszahívást a legutóbbi interjú után, hátha bejön a tuti. Szerkesztői bravúr, Laci és Géza ugyanerről értekeznek a gyepszinten. Géza épp a printert próbálja működésre bírni, a nyomtatás témaköre amúgy még fontos lesz a mai részben. Közben persze megy a sztorizgatás. Alakul a molekula, örvendez Laci, az esküvőn csókolóztunk, de mivel munkanélküli a drága, mindig ódzkodik az éttermektől, mert ott a végén számlát hoznak. Géza bedobja a tuti tippet: menjetek piknikezni! Fonott kosár, szendvicsek, kockás pléd. De nekünk nincs kockás plédünk, csak négyzetes. Az is jó! Meg a háromszöges is. Már csak az a kérdés, van-e itthon „tóner”? – kanyarodik vissza a nyomtató kérdésköréhez Géza, erre Laci agya egy végtelen ciklusba fut bele.

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment

Caprica 1x14 - Blowback

2011. október 21. 09:00 - Freevo

Lacy megérkezik a Gemenonra, ahol morcosképű monoteisták fogadják, és felpakolják egy repólőgépre. Vele tart egy csomó hasonló korú naiv kölyök, valamint a borostás harcos, aki nemrég megdugta Clarice nővért. Hamarosan azonban rájuk tapad egy rendőrségi járőrhajó, és vonóhorgokkal csáklyázzák meg őket.

Clarice nővér panaszkodik a reszelős hangú gemenoni vezetőjének, hogy a kettővel ezelőtti részben emlegetett ∞ formájú kitűzőt lenyúlta Zoe szobájából a rendőrség, amihez neki nincs hozzáférése. Ahelyett, hogy a szektavezér megdorgálná Clarice-t, hogy egy egész bolygó terroristaparancsnoka akar lenni, és még ezt sem képes elintézni, megnyugtatja, hogy majd ők gondoskodnak a dologról. Mindjárt látjuk is, amint Method rendőrfőnök ólálkodik a bizonyítékraktárban, és elemeli a bizsut, Hoppá, ez egy fordulat? Nem hiszek a szememnek.

Tovább
Címkék: caprica
Szólj hozzá!

Dr. Csont 4x15 – A hercegnő halála

2011. október 20. 14:00 - Llew

Három szerepjátékos srác, a hallgatag fekete elf, a köpcös varázsló és a nyurga lovag battyog egy vízelvezetőben, miközben utóbbi minden lelkesedését és átélését elveszítve próbálja társait lebeszélni a kincskeresésről. Kincs helyett a járatban csak valami gyanús rongykupac, meg patkányok vannak, ami bőven elég az elfnek és a lovagnak, hogy ordítva elszeleljenek. A varázsló azonban egészen addig nem esik ki a szerepéből, míg a rongykupacról ki nem derül, hogy egy patkányok által összerágcsált holttest. Booth lassított felvétel üzemmódban fogadja otthon társát, mivel megint lebénult a háta. No, de gond egy szál se, Bones a múltkor is pikk-pakk helyrehozta, és rövid körbe udvarlás után most is hajlandó rá.

Ezúttal azonban csak ront a helyzeten, így társa kórházba szállítása után egyedül és feldúltan érkezik az intézetbe, azzal köszöntve a helyettesítőként megjelenő Perotta ügynököt, hogy inkább dolgozik egy gyenge nyomozóval, minthogy új embert kelljen betörnie. Nem éppen a jó munkahelyi légkört kialakításának mintapéldája, de hát mit vártunk. Az időhúzás miatt a hullát már beszállították, Mr. Fisher pedig már megállapította, hogy egy csúnyán szétvert fejű 25-29 éves nő. Perotta ügynöknek ez nem elég hivatalos, így – Brennan távozása miatt – Cam kimondja, hogy „gyilkosság”, és nekiesnek a holttestnek. A ruházata Angela szerint A Gyűrűk Ura pornó verziójából való, vagyis Cam szerint ez Fisher asztala. Mármint nem a pornó, hanem A Gyűrűk Urás geek kérdéskör. Fisher először tiltakozik, majd beismeri, hogy igen, geek (még a Fringe-et is nézi), emiatt a barátnője szakított is vele.

Tovább
Címkék: dr. csont
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása