Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5835-5836

2011. október 21. 11:00 - cybergreg

Egy ágyra tehát négyen pályáznak, illetve ketten már alkalmazásba vették. A fiúk természetesen máshogy reagálják le a helyzetet, mint a csajok. Hannáék mandinerből az előszobába pattannak, Balázs pedig indítványozza, hogy ha már úgyis üres a kéró, keressenek más szobát, és aztán a program onnantól változatlan. Hannának viszont nem megy ki a fejéből az imént látott korhatáros jelenet, ezért inkább lelép. Peti pedig folytatná, amit elkezdett, mintha mi sem történt volna, de Linda fél, hogy Balázsék röhögve kagylóznak, meg amúgy is tök ciki volt a váratlan live show. Attila és a Leninre nagyon emlékeztető Miklós egymással ordibálnak, Miki szerint Attila Nórának még a lába körméig sem ér fel. A falon a három kalapos nő is csak döbbenten néz. Vlagyimir Iljics bosszúsan elvágtat, a nyitott ajtón keresztül Nóra váltja. Békülés körvonalazódik óvatlanul, Nóra lejjebb vesz vágyaiból, Attila nem haragszik, pontosabban nem rá haragszik. Hanem? Na mégis, hármat találhatsz. Ez a szovjet államfő mindenbe beleüti az orrát, mindenkinek megmondja, mit csináljon. Hát a szovjet államfők már csak ilyenek.

A Kinga-Gabi közös bérleményben a rezsit számolja a rutinos pincérnő, gáz, villany, bubimentes víz, akkor az összesen tizenöt pénz. Gabi sopánkodik, hogy nem tud beszállni, élősködőnek érzi magát. Jaj, ne hülyéskedj, nélküled is ugyanúgy túlszámláznak minden hónapban az ilyen-olyan művek, majd ha lesz melód, te is táplálod az energialobbit. Gabi reménykedik, ma ígértek visszahívást a legutóbbi interjú után, hátha bejön a tuti. Szerkesztői bravúr, Laci és Géza ugyanerről értekeznek a gyepszinten. Géza épp a printert próbálja működésre bírni, a nyomtatás témaköre amúgy még fontos lesz a mai részben. Közben persze megy a sztorizgatás. Alakul a molekula, örvendez Laci, az esküvőn csókolóztunk, de mivel munkanélküli a drága, mindig ódzkodik az éttermektől, mert ott a végén számlát hoznak. Géza bedobja a tuti tippet: menjetek piknikezni! Fonott kosár, szendvicsek, kockás pléd. De nekünk nincs kockás plédünk, csak négyzetes. Az is jó! Meg a háromszöges is. Már csak az a kérdés, van-e itthon „tóner”? – kanyarodik vissza a nyomtató kérdésköréhez Géza, erre Laci agya egy végtelen ciklusba fut bele.

Miki lakásán síri csend és hullaszag, ezért Balázs és Hanna próbálják kihasználni az újabb alkalmat, de Miki betoppan, ők meg szétrebbennek. Kezd leesni neki, hogy Balázs talán nem véletlenül tollászkodott egy óráig a fürdőben, de Hanna leinti, őt ez a hülye már nem érdekli, csak egy cédét kért vissza. Miki elhiszi, ezek szerint ő mégis azzal a hathuszassal jött, amivel az előző részben Zsolti nem. Elkezdi tölteni magának a viszkiket jó nagy pohárral, ahogy a régi szép időkben, hiányzik már nekem az alkesz Miklós. Ez a hülye Attila nemet mondott, én meg nyílt lapokkal játszottam, már ami a Nóra iránti érzéseimet illeti, és ezt bármikor ellenem fordíthatja ez a félkegyelmű. Gabit hívják telón, jó hír, megvan a meló! Laci pont ugyanabban a pillanatban állít be, együtt örülnek. Laci a piknikes ötletet veti be, de Gabi már ma este kezd, nincs most ilyenekre idő. Akkor elmegyek érted meló után, hol is fogsz dolgozni? Egy plázában a sültcsirkésnél. De ne gyere értem, mert csirkeszagú leszek, muszáj utána retusálnom magam.

Leszáll az est, Claudia jön ki az irodából, Ádám ráijeszt a sötét udvaron. A fotókat hozta cédén, tessék kinyomtatni és gyönyörködni mesteri pillanataimban, ja és érdekelne máskor is fotós meló, tessék hívni bátran. Lassan a testtel, előbb megnézem, közepesen szarok-e vagy nem. A Rózsában Linda rögtön a számítógépre cuppan, rögtön átállítja a kapcsolati státuszát, most figyelj, komplikáltra! Hanna nem érti, most akkor nem vagytok együtt? Nem, pont ezért komplikált. Gabi izgul, megy a dolgozóba, Laci felajánlja, hogy elviszi. Kösz nem kell, az egész estés grilléttermes meló előtt szívesen végigmegyek gyalog a városon edzés gyanánt.

Claudia Attilához megy föl a fényképeket kiprintelni. De jó, hogy volt fotópapírod! Hát nekem is kell néha fotókat nyomtatni. Jaj istenem, ez már fizikailag fájdalmas! Rohadtul nem fotópapírra nyomatatnak, hanem sima mezei A4-est áztatnak szét tintasugarassal, ráadásul botrányos minőségben, a papír pöndörödik is be rögtön a liternyi festéktől. Itt persze minden szimbolikus színpadkellék, jelezzük, a néző képzelje úgy. Ezzel oldalhelyesen Claudia dicséri a képeket: „tényleg klasszak, egész ügyes ez az Ádám.” Ezt nem bírom sokáig, komolyan, de sajnos nincs vége. A gép egy utolsó nyomatot szenved ki, amely nem más, mint Nóra és Miklós meghitt pillanata a fogadáson, amit Ádám tehetséges paparazzóként lekapott. Attilát a szívbaj kerülgeti, felnyalábolja a köteg nyomatot és elviharzik.

Nyomtató téma folytatódik: Géza a „tónert” próbálja beleerőszakolni az otthoni printerbe, de csak nem megy. Lacival közösen csavarhúzóval esnek neki a szerencsétlen berendezésnek. Komolyan mondom, Vágási Feri óta semmit sem fejlődött a magyar sorozatokban az informatikai színvonal. Közben persze dumálgatnak, Laci sértve van, mert nem mehet Gabi elé a melóba. Géza szerint nem kell mindent szó szerint venni, amit a nők mondanak. Első munkanapja van, persze hogy parázik, de majd a végén lenyugszik, menj csak érte egy csokor rőzsével. Laci megy is a megadott helyre, ahol döbbenten tapasztalja, hogy a csirkejelmezes reklámfigura nem más, mint az ő imádottja, ráadásul két tréfás kedvű fiatal épp a tollát tépkedi. Laci elbújik egy oszlop mögött.

Linda és Peti együtt örülnek egymásnak, amikor Gizi beállít egy nagy kartondobozzal. Az ajtó előtt hagyta valaki, be se csöngettek, Lindának címezték. Te jó ég, mi lehet ez, bomba? Elég nehéz és furcsa hangokat ad… Jéé, egy kis röfi! Címke is van hozzá: Ui-ui, Linda vagyok. Nóra mit sem sejtve nézi a kinyomtatott fotókat, a Mikivel közös képet gyorsan továbblapozza. Attila előveszi sosem látott szarkazmusát: milyen sokatmondó pillantást vetsz Mikire, olyan szerelmest! Szó szót követ, de Nóra nem tudja kimagyarázni, Attila pedig közli: lelépek, a cuccaimmal együtt.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miszerint 2011.10.23. 16:26:06

zseniális a Vágási Feris utalás! pacsi, cybergreg!
süti beállítások módosítása