Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 4x03 - If You Love Me, Why Am I Dyin'?

2011. október 23. 09:00 - sixx

Nu, Eric nekiesett a boszorkányoknak, mint Szent Pál az oláhoknak, de megszívta, mert a főbanya megvakuzta az agyát, és tisztára törölte a táblát, Eric meg azt sem tudja, fiú-e vagy lány (fiú, nyugi). Jasonból párducembert akarnak eszkábálni a redneck alakváltók, Sookie foga meg továbbra is olyan, mint a falusi kerítés. Az út szélén folytatjuk a félpucér Ericcel és a leszakadt kocsijában okoskodó szőkenővel, Eric semmire és senkire nem emlékszik, viszont Sookie nagyon jószagú, és szeretné nagyon megszívogatni a nyakát. Méz és napfény illatát érzi, már ha ez valakit érdekel. Sookie a harapás előtt beletapos a gázba, mert hajlamos elfelejteni, hogy a vámpírok kibaszott gyorsak.

Eric beéri, ő meg elkezd rohanni az erdőben, az előző tanács úgy látszik nem volt elég hangos, A VÁMPÍROK KIBASZOTT GYORSAK. Az erdőben aztán feladja, faszom, nem rohanok én itten feleslegesen, NE EGYÉL MEG ERIC, üvölti a báva tekintettel maga elé meredő Eric arcába, értsed már meg, nem én vagyok a vacsorád, és a biztonság kedvéért orrba vágja, mire Eric majdnem elsírja magát, ezt meg minek kaptam, Snookie? Epic. Eric nem emlékszik semmire, csak arra, hogy ő egy vámpír. Ja, a svéd tengerpart az stimmel, még a nyelv is, de más nem, illetve egy nő, aki benyúlt a testébe a szemén keresztül és kiürítette. Na, fasza, gondolja Sookie, csak vannak elmebetegek a vámpírok között is, pedig Eric a lehetőségekhez képest elég faszán elmagyarázta, mit tett vele Marnie. Sookie szemében felcsillan valami, oké, segítek neked, de nem haraphatsz meg. This is the beginning…teccik tudni.

Marnie maghoz tér a wannabe boszorkányok louisianai egyesületében, ez meg miafasz volt? Senki nem tudja, csak azt, hogy Eric nem az a vámpír, akivel baszakodni lehet, hiszen Lafayette-t is három napon át kínozta. Az egyik boszorkánytanonc ettől kiakad, mármint szadizta, úgy érted? Jézuska bólogat, ja. tara lekúrja Lafayette-t, minek hoztál ide, tudod, hogy nem állom a vámpírokat. Lafayette-nek kisebb gondja is nagyobb ennél, Eric szíjjelszaggat minket, mint bolond a hógolyót, jó nagy szarban vagyunk, mondja remegve. Az egyik szőke tanítvány a rendőrséghez fordulna, Lafayette kiröhögi, egy ezeréves vámpírral mi a faszt kezd a rendőrség? Marnie és idióta tanítványai jogokat és vallásszabadságot emleget, ezek tényleg ennyire hülyék?

Jason elég szarul néz ki, a testét harapások borítják, és továbbra is az ágyhoz van láncolva, és ha ez nem lenne elég, odakint a tábortűz mellett a legidősebb párducembet egy legendával szórakoztatja a fiatalabbakat, Szellemfateről meg Szellemmuterről, nem érdekes, a lényeg az, hogy Jasonben látják a vérvonal továbbélését mert a beltenyészet miatt a hímek impontensek. Jön a telihold, Jason akkor majd átváltozik, bólogat a barna fogú vénember. Hát, meglátjuk. Egy YouTube-videóra ugrunk, éjszakai felvétel, két nyikhaj szalad valami sikátorban és egy táplálkozó vámpírt vesznek fel, aki inkább elrohan a kamerát látva. A faszik a netre tolnak fel ilyen videókat, bizonyítandó, hogy a vámpírok nem a művért isszák, hanem továbbra is vadásznak.

A videót Bill király nézi éppen, vele szemben a vámpír, aki lebukott a videón, és hát sajna őtet most kinyírják, mert óvatlan volt. Jessica jön a rezidenciára, mert Advil kell neki, a boltok meg már zárva. Bill, a jó úttörő segít, és lelket is ápol, már ha ez a vámpíroknál bármilyen értelemben is releváns. Jessica bevallja, hogy vért szívott a Fangtasiában, és most szaru érzi magát, mert megcsalta Hoytot. Ugrunk Ericre és Sookie-ra, a csaj jobb híján hazavitte magával a tisztára sikált agyú vámpírt, és persze nem áruja el neki, hogy ez már nem az ő háza, hanem a faszié, a kis gennyláda, még a szőnyegre sem engedi rálépni, mert sáros a lába. Pam a Fangtasiában táplálkozik egy traktorosból, amikor Sookie hívja, és közli vele, hogy Eric ott van nála, és nem emlékszik semmire. Pam két másodperc alatt ott is terem, és azt látja, ahogy Sookie Eric lábát mossa egy lavórban.

Mire emlékszel, kérdi Erictől, aztén az üres tekintetet látva mond egy basszameget és utasítja Sookie-t, hogy rejtse el, mert így nagy veszélyben van. Lófaszt, mondja az, te sokkal jobban meg tudod védeni. Pam rámutat, hogy a banyák nála keresik majd Ericet először, így ez avétos ötlet, Sookie bátortalan javaslatára, miszerint akkor elmegy Billhez, előjönnek az agyarai, és fenyegetőzni kezd, de Eric, aki persze nem tudja, hogy Pam az ő gyeremeke, felpattan, és kijhajítja a szobából. Nahát. Pam szerint Bill azért küldte Ericet a banyákhoz, hogy pontosan ez történjen, így jó lenne, ha a királyt kihagynák ebből, míg Pam keres valamiféle megoldást. Bill eleve meg akarta már öletni Ericet párszor.

Jessica hazaér, Hoyt a tévében vámpírokat kutyázó műsort néz, és lekúrja Jessicát, mert későn jött vissza. Hát azért késtem, mert mással voltam, mondja Jess, de nem dugtunk, csak a vérét szívtam. Biztos, kérdi Hoyt, mert olyankor dugás lesz a dologból. Fasza kis veszekedés kerekedik a dologból, Hoyt csalódott, hiszen megcsalták, Jess meg szomorú, mert szereti a tulkot, és megbabonázza, így majd faszán elfelejt mindent, amit mondott neki. Hoyt már boldog is, minden rendben, illetve Hoytnak igen, de Jess arca nem ezt tükrözi. Sookie otthon megmutatja Ericnek a kis hálótermét, aki most már tudja, hogy ez valóban az ő háza. Nem akarsz az enyém lenni, kérdezi Eric, de Sookie nemet mond, erre előjönnek az agyarak, és Eric elszégyelli magát. Szimpatikus ez az új Eric is.

Lafayette, Tara és Jézuska arról beszélget, hogyan lehetne túlélni Eric haragját, mert ők ugye nem tudják, hogy a viking vámpírból marionettbábu lett. Lafayette el akar menni a Fangtasiába, hogy bocsánatot kérjen, de ez a másik kettőnek nem nagyon jön be, harcoljunk inkább, javasolja Jézuska, és smárolnak egyet. Andy seriff halálra keresi Jasont, és közben elvonási tünetei vannak, mert visszavett a vámpírvérből, és most remeg. Nem sokáig, mert talál egy kicsit a kocsiban és betép, Sam kocsmája előtt ülve. Na, fasza. Sam is előkerül, Andy keménykedik vele egy sort, a vámpírvértől keményre szívta magát és most nem tud mit kezdeni a vérével. Még fegyvert is ránt Samre, aki kicsit megdöbben az idiótán, de még mindig nem jön rá, hogy anyagozik.

Sookie elmegy Alcide-hoz, a belé holtszerelmes vérfarkashoz, aki viszont már megint az excsajával, a vámpíroknak kurválkodó farkasnővel él. Alcide elköltözött Mississippiből, és most itt él, lapozzunk, Sookie egy szívességért jött, foglalkozz már Ericcel, kérlek. Nyírjam ki? Ne, vigyázz rá, mondja a fogalmazásból felmentett szőkenő, mert az agyát megvakuzta egy banya, és most olyan, mint egy gyerek, nem tud semmit semmiről. Megjön a barátnő is, amitől Sookie kiakad, mert egy éve ez a nő akarta megölni ugye, most meg kekszet hoz neki. Sookie nem tud mit kezdeni a helyzettel és lelép. Tommy, Sam öccse Hoyt anyjánál lakik, és reggeliznek éppen, a néni meg olvasni tanítja a teleshop segítségével. Kopognak, egy faszi jön, aki a nő telke alatti földgázlelőhelyet akarja megvenni egy talicskányi pénzért. Tommy felsrófolja az árat, mert Hoytmuter fiának adja ki magát, na, kutyából nem lesz szalonna.

Jason kezd komolyan leamortizálódni, de nem eresztik, mert kell a magja a párducembereknek. A szőke csaj, aki miatt most éppen szarban van, Viagrát ad be neki, mert végig kell kúrnia az egész párduccsaládot. Nabazdmeg. Tara Sam kocsmájába rohan, és azt kéri Sookie-tól, hogy járjon közben Lafayette érdekében Ericnél. Sookie nem árulja el neki, hogy Eric agyát sikerrel törölte ki a banya, csak annyit mond, hogy szerinte nem lesz probléma, Eric ugyanis nincs meg, sőt, el van tűnve. Sam felajánlja Tarának, hogy aludjon nála, ha nincs hol megszállnia, de Tara lepattintja. Lafayette ezt használja ki, és lelép, megy a Fangtasiába, Tara és Jézuska meg ezerrel utána. mert félnek, mi lesz ebből a találkozásból. Bill vacsorázik az ingatlanügynök csajjal, és telefonon Ericet keresi, de nem találja. Portia szeretné az üzleti kapcsolatot személyes szintre helyezni és az asztalnál közli Billel, hogy dugniuk kell, mert egy szinten állnak, és egyébként is. Bill nem kínál szerelmet, csak dugást. Portiának ezzel semmi baja.

Jessica egy Hoytnál talált babát visz Arlene sátáni gyermekének, aki imádja az ajándékot. Arlene szerint a baba hótt mocsok, na ja, Hoyt először a szeméttelepre hajította ki, Jessica meg a folyóba dobta bele, de kétszer is visszakerült hozzájuk. Tommy meglátogatja Samet, és elmeséli neki, hogy Hoytmuter háza alatt földgáz van, és mivel nem mondta el neki, így jó sok lóvét kaszálhatnak, ha megveszik a házat menten. Sam viszont tisztességes embernek tartja magát, és nem megy bele a dologba, amitől Tommy kiborul, ez a viszony már sose lesz rendben. Na húzzál haza, mondja Sam, és mesélj el szépen mindent Hoytmuternek, vagy én köplek be.

Bill és Portia az előzetes tárgyalásokon lefektetettek szerint érzelemmentes dugást abszolválnak, Sookie hazamegy és nem találja Ericet sehol, Lafayette, a barom meg tényleg elment a Fangtasiába, ahol Pammel fut össze, és a rövidebbet húzza. Pam éppen készül a gigáját kiharapni Lafayette-nek, mert ő is benne volt Eric agyának kiürítésében, amikor megjön Tara és Jézuska, Taránál fagolyóval töltött pisztoly (miafasz?), Pam lenyugszik. Jézuska és Lafayette arról próbálja meggyőzni a vámpírnőt, hogy majd Marnie leszedi az átkot Ericről, mert ők rábeszélik, de cserébe azt kérik, hogy ne bántson senkit, főleg ne boszorkányt. 24 órát kapnak, ha addig Marnie nem áll kötélnek, megkúrja és megeszi őket.

Marnie a kis boltjában próbálja magába hívni azt a szellemet, aki a múltkor megszállta, és olyan faszán elintézte Ericet. Mond valami varázsigét, kiereszti a vérét kicsit, és mire azt mondanánk, fapapucs, a szellem ott is ül mellette. Egy parasztinges, fekete hajú csaj az. Jason arra ébred a párducember-viskóban, hogy dug, most éppen a szőkecsajt, de nem nagyon évezi. A Viagra ezek szerint faszán működik egészséges farkak esetében is. A háttérben látunk még vagy hat párducnőt, szegény Jason.

Sookie olvasgat a konyhájában, oppardon, Eric konyhájában, amikor kint egy villanásra lesz figyelmes, megjön a tündérkörösztanyja, hogy visszavigye. Most derül ki, hogy Sookie-t végig ez az asszony figyelte és vigyázott rá, minden necces helyzetből ő húzta ki, márpedig volt pár. Gyere velem, parancsolja a tündér, mire megjelenik Eric, leteperi a földre, és már issza is a vérét, de csak addig, míg a tündér el nem porlad. Megölted a tündérkörösztanyámat, kiélt rá Sookie. Bocsesz, mondja Eric véres arccal.

 

Címkék: true blood
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JohnHenry 2011.10.23. 15:27:54

úgy érzem, jól tettem, hogy a magam részéről a harmadik évad után kaszáltam a sorozatot.

Daka Joci bá (törölt) 2011.10.23. 16:07:11

Hárommal voltam egyszerre, megérte a Viagrat bekapkodnom, kisbabám, akit itt ismertem meg, bevezetett a csodák világába. 2 nőt hozott még, ne tudjátok meg, a kánaán volt, amit műveltek a lankadó farkammal és egymással.

Csöpp (the one and only) 2011.10.24. 12:24:30

Keresem, kutatom, de nem találom a 4esküvős hogyvoltot... Az nem ér, h nem lesz... vagy lesz? :)))
Kijár nekem a heti 1xes tuti röhögőgörcs :)
süti beállítások módosítása