Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 1x09 - A faszban hány f van? (18+)

2016. január 23. 13:00 - Dzsudibí

Látom a fényt az alagút végén, közeledik a fináléja ennek a gyásznak is, utoljára akkor voltam ilyen boldog, amikor tizenkettedjére nagy nehezen sikerült visszaszoknom a cigire. Nyitó jelenetben Joci cibálja Vircsi cipzárját felfelé, mikor Szonja viharzik be - Ti meg miafaszt csináltok? - vonja őket kérdőre - Hát csak nem tudtam felhúzni a cipzárt, oszt Joci segített - válaszolja Vircsi olyan ábrázattal, mint a bagzó macska, aki most termelt be másfél flakon tejszínhabot éppen. Szonja könnyes szemmel áll balfaszul. 

nevtelen.png

Tovább
Címkék: 18+ válótársak
Szólj hozzá!

Az alaszkai vadon gyermekei 3x01 – A bokorlakók visszatérnek

2016. január 23. 10:00 - Bruti

A Discovery Chanelre igazán nem mondhatjuk, hogy nem próbál meg minden vélt és valós lakossági igényt kielégíteni. Van itt minden: aranyásók, jéglovagok, csupasz és jól felöltözött túlélők, raktárvadászok, egy halom autószerelő, és egy alaszkai bozótlakó család, akik már a harmadik évadjukat tapossák a vadonban.

06.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 6x03 - Az aranyhajó

2016. január 22. 13:00 - Chat Géza

Tony és az 1 millió dilláros kotró

kepernyofoto_2016-01-22_8_03_46.png

Tony már nagyon unja, hogy a szerelők ennyit piszmognak és nincs víz a kotró alatt, így egy sor anyázás után bepattan egy markolóba és maga bont meg egy gátat és ereszti be a vizet a bevágásba. A hirtelen jött hülye ötletnek hála rohamléptekben kell kimenekíteni a kisgépeket és a kocsikat, de amúgy minden a legnagyobbrendben. Most, hogy ez megvolt, Tony bejelenti a kotró kapitányát. Gordon és Jerry nem nagyon örülnek a bejelentésnek, hogy nem Tony fog dirigálni a kotrón. És akkor Gene még meg sem jelent. De pár másodperccel később már ott is van, gyorsan lepacsizik a melósokkal, aztán összetrombitál egy gyors meetinget. Elmagyarázza, hogy nem dirigálni akar, egy a cél, hogy minden faszán menjen és egy raklapnyi aranyat találjanak. Mindenki jópofizik, de a háta mögött Jerry elküldi a náthás francba. 

Jó, hogy nem a szezon végén jön ide aszondani, hogy dolgozzatok gyerekek!

Tovább
1 komment

The Originals 1x09 – Reigning Pain in New Orleans

2016. január 22. 11:00 - A_Rézi

Marcel trónfosztásának megünneplésébe csöppenünk. Klaus tósztot mond az asztalfőn, balján ül a bukott vezér, az asztal másik végén Hayley, a többi résztvevő pedig Marcel belső köréhez tartozik – ők szemlátomást nincsenek odáig a vezetőváltástól… Klaus fennkölt, a halhatatlanságról értekezik, de persze új alattvalói élelmezéséről is gondoskodik: „pingvinnek” öltözött megigézett halandók érkeznek, akik kissé teátrálisan a vérüket adják. Marcel savanyú képet vág – egy flashbackben láthatjuk, ahogy Rebekah próbálja rábeszélni, hogy az életben maradásért legalább a hűség látszatát mutassa: Klausnak szüksége van a lojalitására, és ha ezt látja, előbb-utóbb megbocsát. Végül Marcel is emeli poharát, majd Diegora sandít – újabb flashback, melyben már Marcel győzködi Diegot, hogy már mind halottak lennének, ha nem tette volna, amit tett… és, hogy továbbra is kövessék, mert a harcnak még nincs vége… Végül a többi vámpír is poharat emel. Aztán rátérünk a lényegre, avagy mit keres itt Hayley? A lányt nem érheti bántódás, hiszen Klaus gyermekét várja – viszont, hogy megelőzzön bármilyen zavargást a hibrid-teremtéses pletyka miatt, megengedi, hogy a vámpírok levadásszák az összes vérfarkast a mocsárban. Hiszen, ha nincs vérfarkas, nincs hibrid-alapanyag… Hayley elsápad.

vlcsnap-2016-01-09-14h32m32s19.png

Tovább
Címkék: The Originals
Szólj hozzá!

The Affair 2x03 - Apró hazugságok (18+)

2016. január 22. 09:00 - AaannnaaA

Part One: Noah
Rögtön a lovak közé csapunk, kiadós kettyintéssel indítjuk a részt – hőseink a ház kanapéját veszik birtokba, majd a férfi rögtön utána közli, hogy úszik egyet a tengervizes medencében. Ez okoz némi nézeteltérést közöttük, lévén asszonya rohadtul nem akar menni, és nem is indokolja miért ellenkezik olyan keményen. Noah egészen meglepődik, én viszont annyira nem: nyilván a kisfia halálának körülményei miatt nem akar tengervíz közelébe menni. Végül egyedül csobban egyet, és miközben a víz alatt úszik ismét régi emlékek kínozzák: látja a száguldó autót, amit ő maga vezet, és a homályos alakot, aki (ami) az útjába került.

Mire végez a pancsolással Alison már felöltözve várja. Noah kijelenti, hogy nagyon szeret itt lenni, igazából el sem menne soha, inkább írná egyik könyvet a másik után, a nő pedig lehetne a múzsája. Ezután komolyra vált, bizonygatja, hogy neki mindent el lehet mondani, és kéri, hogy Alison ossza meg vele életének egy titkát, amit még soha senkivel. Ám nincs szerencséje, nem tudja meg a medencefóbia okát, mert kedvese elüti a dolgot, és nagy titokként benyögi, hogy utálja a céklát... Noah-t azonban nem lehet kizökkenteni eltökélt hangulatából, és a következő kérdéssel jön elő: mit válaszolnál, ha megkérném a kezedet? Hát, az a gyűrűtől függ – viccel a nő. Hősünk erre előkap a fiókból egy ékszeres dobozt, letérdel elé, és megkéri a kezét. Alison teljesen megdöbben, ám mielőtt párja azt hinné, hogy visszautasítja, gyorsan igent mond. Öröm és bódottá!

1_1.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
Szólj hozzá!

A titkok könyvtára (The Librarians) 2x10 - A függöny (The Final Curtain) ÉVADZÁRÓ

2016. január 21. 13:00 - Gabba

Prospero varázslata nyomán világvége indul, ezzel ért véget az előző rész, és úgy tűnik, igaz a dolog, mert semmi áram sehol, nincs mobilteló, se internet, tisztára mint 1995-ben, kesereg Ezekiel. Prospero a varázslattal túlfeszültséget okozott és minden elektromos vezeték kisült, pont úgy, mint karácsonykor a kalácsom, mondja Flynn. A varázsló újjá akarja teremteni a világot, mégpedig erdős vidékké, mindenfelé fák kezdenek növögetni, pár nap alatt az egész Föld egyetlen vácrátóti arborétum lesz, fejtegeti Jenkins. Flynn szerint a folyamatot csak akkor lehet visszafordítani, ha megszerzik Prospero eredeti varázspálcáját, amiről tudjuk, hogy 1611-ben veszett nyoma, a Könyvtáros addig is nekilát összeírni, milyen ereklyéket lehetne még bevetni a siker érdekében.

libr2_10_01.JPG

Tovább
4 komment

A muskétások 2x08 - The Prodigal Father (Az elveszett apa)

2016. január 21. 11:00 - Gabba

Porthos és Aramis lovagol egy vidéki kúria felé és megdöbbenve veszik észre, hogy valami agresszív lovas két fiatal lányt üldöz, majd miután utoléri őket, ostorral ver rájuk. Lovagjaink ezt persze nem hagyják és rárontanak a férfira, aki dühösen visszaszól, ezek a lányok megloptak engem és a feleségemet. A szerencsétlenek könnyek közt elismerik a vádat, a férfi bezárja őket egy melléképületbe. Porthosék bemennek a kúriába, ahol találkoznak a szintén agresszívan fellépő házigazdával, de Belgard márkival, aki számonkéri rajtuk, mit keresnek itt. Treville szerint maga az apám, közli erre Porthos.

musk02_08_01.JPG

Tovább
Címkék: muskétások
Szólj hozzá!

Barátok közt 7741-7742. rész:

2016. január 21. 10:00 - Gillotte

Folytatjuk onnan, hogy Ádám meztelenül áll modellt Zsófinak, s közben kifejti, milyen jó, hogy legalább nem Hannán jár közben az esze. Hanna erre egy büdös szó nélkül benyit, hogy aztán jól zavarba jöjjön mindenki. Törülköző kerül Ádám kényes testtájára, majd némi nyögvenyelős szerencsétlenkedés, s azután, hogy Ádám kiemeli, hogy miért ne állhatna modellt egy nőnek, hiszen nem járnak Hannával, az említett lány inkább lelép.

bk_januar18_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Empire 2x01 - The Devils Are Here

2016. január 21. 09:00 - Szencsike

Üdvözlök mindenkit a nagyszerű muzsikát játszó Oroszlán család történetében, akiknek nem kell segítség, ha egymást vagy az ellenségeiket akarják tönkretenni. Ebben az évadban is remek zenéket, ütős ruhákat és remek történetet, valamint sok-sok kiváló sztárvendég mellékszereplőket fogunk látni. Az előző évadot ott hagytuk abba, hogy a Nagyvezért, Lucious Lyont lesittelték, most ugrunk három hónapot az időben, hogy bekapcsolódjunk a kedvenc diszfunkciós menő családunk életébe. Egy Szabadítsuk ki Lucious-t partival kezdünk, a New York-i Central Parkban, a színpadon a fellépők az amcsi börtönökben elnyomott feketék jogairól szónokolnak, ebbe a körbe természetesen a mi Vezérünk is beletartozik, mint aktuális fogvatartott. A backstage-ben Haki kölyök hisztizik, az egész koncert egy kamu, a fater rohadjon csak a börtönben, ő ölte meg Bunkie-t, de Nagyságos Asszony, Cookie lehurrogja, az egész koncert az Empire jövője miatt van. Át kell venni az irányítást, Jamal (aki a cég vezetője, hisz Lú nagy kegyesen neki adta át a stafétát), majd megérti miért szervezkedtek. A koncertet meg nyomni kell, mert egy bizonyos Mimi Whiteman-t kell lenyűgözni, aki hajlandó 250 millát adni az előző évad végén bedobott ellenséges cégátvételhez.

1.png

Tovább
Címkék: empire
Szólj hozzá!

Barátok közt 7739-7740. rész:

2016. január 21. 08:00 - Gillotte

Pesti tájképes nyitány után Nórával folytatjuk, aki nem tud napirendre térni afelett, hogy Julit elvitték a rendőrök. Ági és Attila vannak vele, s Attila elmondja, szerinte Juli őt próbálta védeni, ugyanis az esküvő után Attila kutatni akart a Herrnél. A kutatás nem hozott eredményt, semmit nem talált, emiatt pipás lett, s mivel Juli találta meg Robit, félt, hogy esetleg Attila annyira ideges volt, hogy Robin vezette le, aki rajtakapta kutatás közben. Juli valószínűleg ösztönösen felkapta a gyertyatartót és eltette, hogy mentse Attila bőrét. Jó sok filmet nézel Te is, Atikám! Nóráék nehezen hiszik el ezt a verziót, s mivel nem mindegy, hogy Juli hogy adja elő a történetet a rendőrségen jobb, ha Nóra is bemegy, hisz ő tudja, hogy kell fogalmazni. Ezután Attila és Ági kettesben folytatják az eszmecserét, Ági megragadja az alkalmat, hogy megkérdezze, mi után kutakodott Attila a Herr irodájában? Mintha nem tudná Ági, hát nyilván a Herr szemétségei után!

bk_januar15_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
1 komment
süti beállítások módosítása