Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 1x09 - A faszban hány f van? (18+)

2016. január 23. 13:00 - Dzsudibí

Látom a fényt az alagút végén, közeledik a fináléja ennek a gyásznak is, utoljára akkor voltam ilyen boldog, amikor tizenkettedjére nagy nehezen sikerült visszaszoknom a cigire. Nyitó jelenetben Joci cibálja Vircsi cipzárját felfelé, mikor Szonja viharzik be - Ti meg miafaszt csináltok? - vonja őket kérdőre - Hát csak nem tudtam felhúzni a cipzárt, oszt Joci segített - válaszolja Vircsi olyan ábrázattal, mint a bagzó macska, aki most termelt be másfél flakon tejszínhabot éppen. Szonja könnyes szemmel áll balfaszul. 

nevtelen.png

Két nappal korábbról indítunk ismét, Buci gondterhelten teszi le a telefont - Srácok, para van, a vevők megint meg akarják nézni a házat. - Akkor ki kell költöznünk? - kérdi sóhajtva Joci, - Csak akkor, ha meg is veszik - nyugtatja Buci, nehogy szegény Joci barátunk feleslegesen aggódjon. Buci viszi a kölköket iskolába, feltűnik a semmiből Dobó Kata bohóchajjal, és az évek során kissé megpuhosodott testtel, ráadásul nem tudom megfogalmazni pontosan mi, de valami nagyon furcsa történt az arcával. Buci mégis el van tőle ájulva - Leonóra, te semmit nem változtál a suli óta! - ezek szerint már akkor is szarul nézett ki szegény, vagy Buci ilyen jó színész. Mindenesetre Dobó távozó seggét Buci szerelmes tekintete kíséri. 

2.png

Jocit Dávid tanítja olvasni - Fffuuurrrcc..... sa - hörgi Joci erőlködve - Igen, furcsa, a c és az s együtt az cs, mint a macska. Folytassuk. Háhh, a folytassuk és a fogyatékos is f betűvel kezdődik! - röhög Dávid motiválóan, Joci be is vágja a durcát - És a faszban hány f van? - Jocikám, ezt a módszert pontosan olyan debileknek találták ki, mint te, úgyhogy ne add fel. A módszer lényegét nem biztos, hogy pontosan megértettem, hogy minden kiolvasott szó után a diák lefogyatékosozása mennyiben segíti hozzá a motiváció és lelkesedés fenntartását, de látszik, hogy Dávid érti a dolgát, hiszen Danika és Vircsi is milyen jól sikerült gyerekek. 

3.png

Dávid és Tamara tárgyalnak még mindig a vagyonfelosztásról, melynek során kiderül, Dávidnak van egy kis dugipénze  egy Lichtensteinben vezetett folyószámlán (na Jocikám, ezt olvasd ki), amelyről Dávid ügyvédje eddig nem tudott, Tamara viszont igen. Az ügyvéd be is rág Dávidra, mert elmélete szerint nem előle, hanem Tamara elől kellene az efféle információt titkolni, ha nem akar teljesen legatyásodni, és közli Dáviddal, hogy így nem vállalja az ügyet. 

4.png

Buci a húzzuk meg Dobót hadművelet keretében rúgja a bőrt az udvaron Bazsikával és Dobó kölkével, amikor Dobó érkezik felkapni a gyereket az iskolából. - Nincs kedvetek együtt elmenni valahová? - indítja Buci a támadást - Nem lehet, mert vár a férjem. Dirr, Bucikám, kapufa. - De bejelöllek myvipen meg a teveklubbon, és dumáljunk még - ajánlkozik Dobó, nincs minden veszve Bucikám. Eközben Dávid már az új ügyvéddel kávézgat, Kővágó Karolával, aki nevéhez híven úgy néz ki, mint aki birkózószart reggelizik minden hajnalban, és szűzlányok vérével hidratálja magát. - Támadni kell a kurvát, teljes erővel, nem szabad megsajnálni. El kell zárni a pénzcsapot, kíméletlenül, kivéreztetjük a rohadékot. - De a gyerekeknek hogy adjak pénzt? - Sehogy. - Nem, az nem fog menni, szeretem a gyerekeimet. - Akkor viszont nem én vagyok az embere kedves Dávid, én a kemény módszer híve vagyok. Végül megegyeznek abban, hogy csak megfenyegetik Tamarát, hogy nincs több pénz, ami bár a véresszájú ügyvédnőnek láthatóan nem nyeri el tetszését, mégis belemegy. 

5.png

Buci viszi a gyerekeket Zsófinak, aki cserébe lecsóval kínálja. - Te Zsófi, kérdezhetek valamit? Mit szólnál, ha nekem is lenne valakim? Tudod, ahogy neked volt az Emil, mielőtt szakítottatok, mert hazudnod kellett neki arról, hogy én basztam el a sötétben. Zsófi csodálkozva húzza fel a szemöldökét, eddig Buci nem sokszor kérte az engedélyét, mielőtt meghúzott volna valakit. - És, ismerem? - Igen, a Leonóra. A gimis csajom. - A hülye picsa? - Nem hülye picsa, az Emil a hülye picsa! - húz el sértetten Buci. Kifelé menet még összefut Kulkapuval, aki emlékezteti, hogy délután jönnek a vevők házat nézni. 

6.png

Dávid érkezik haza, ahol egy hatalmas FASZ falfirka várja a falra festve. Rögtön magára veszi az üzenetet, hívja is Tamarát, de kiderül, hogy nem hiába tanította Jocit írni-olvasni, az rögtön valami jóra használta az értékes tudást: Buci ötletétől vezérelten kívánják ily módom elijeszteni a vevőket, ezért megkérte Jocit, hogy próbáljon már meg valamit odavésni a falra, Joci meg rögtön tudta, hogy a FASZ-ban van f betű. Befutnak a vevők, akik számára további meglepetéseket is kieszeltek a jómadarak, Csülök fosik sugárban a nappaliban, álpenész a falon, csöpögő radiátor, de a vevőket úgy tűnik figyelmeztette Kulkapu, mert nem tűnnek különösebben megrendültnek. 

7_1.png

Jön Vircsi, nincs egy rongya sem ennek a szegény lánynak, aputól jött kunyerálni. Apu lelkes fejőstehénként vesz is neki kurvás ruhát, ahogy illik. Vircsi készülődik az esti bulira, Dávid faggatózik - És, van olyan aki mostanában rendesen megdug tetszik, Vircsi? - Nem, nincs, és neked? - Hát, még alakulgat, de a dokinőm jó bőr. De anyának egy szót se! - jahh, Vircsi eddig is bokáig érő bő szoknyáiról és diszkréciójáról volt híres. Le is vonaglik Jocihoz, hogy húzza má' fel a cipzárt, ugrunk a nyitójelenethez. Szonja levág egy rögtönzött drámai előadást, hogy betörtek hozzá, nem érzi magát biztonságban, ma itt kell aludnia. Cserébe könnyű vacsit főz, húslevest, perkeltet nokedlivel, fojtásnak meg egy kis gesztenyepürét. Vircsi csak levest kér, mert fogyózik, Joci szerint felesleges, mert vékony és szép, Szonja lézerszemével azonnal lyukat éget Vircsi szíve fölé, majd egy fél liter forró levest zúdít az ölébe, mintegy véletlen. Annyi az új kurvás ruhának. Bosszúból Vircsi otthon rögtön el is köpi Tamarának, hogy Dávidnak bizony nője van.

8.png

Kővágó ügyvédnőnek bombabiztos terve van, az akció fedőneve Végképp eltörölni. Dávidnak nem tetszik az ötlet, 16 év házasságot nem így akar lezárni, az ügyvédnő közli vele, hogy akkor ő egy lúzer. Dávid úgy érzi, még tovább kell nézelődnie a megfelelő ügyvéd után, melyet Kővágó ügyvédnő elég szarul fogad. - Rohadj meg, ti mind egyformák vagytok, DÖGÖLJ MEG, cserélj le egy fiatalabbra! - üvölti lila fejjel az étterem közepén, miközben Dávid röhögve távozik. Buci a verda hátsó ülésén veri be a lompost Dobónak, levezetésként évődnek egyet - Seggfej vagy. - Te vagy a seggfej! - Elsodort az élet - hangzik el Dobó vallomása - közben egy kicsit meg is cibált - nna, végre a magyarázat, hogy miért néz ki ennyire szarul, Buci mégis szerelmes orángután ábrázattal mered rá. 

9.png

Úgy tűnik összesen két ügyvéd dolgozik ebben a mesebeli városban, mert Dávid az eredeti pasashoz próbálja magát visszasírni - Ne haragudj, hogy elhagytalak, legalább akkora hülyeség volt, mint utolsó pillanatban átállni a másik kasszához. Az ügyvéd úr vállalja is a dolgot, ha 30% emelést kap az órabérre, Dávidnak lazítania kell a nyakkendőjén, mert nem kap levegőt, egészen addig, míg az ügyvéd el nem röhögi magát, hogy csak szopatta, persze, hogy vállalja, Dávid örömében jól megdobálja majomkakival kockacukorral. Eközben Tamara a kórházban kiveri a balhét, panaszt kíván tenni Patti doktornő ellen, aki pácienssel kezdett, és nem lóval. 

10.png

Buci önelégült vigyorral tart éppen haza, amikor sms-t kap, hogy a ház eladva. Otthon bejelenti a haveroknak is, hogy vége a kanbulinak, 1 hónapon belül ki kell költözni. Buci összeroskadva ül a konyhapultnál, hogy még egy ilyen ház nincs, Joci sír, hogy nem akar visszaköltözni Szonjához (úgy tűnik nem csak kevés ügyvéd, de kevés lakás is van a városban), miközben Dávid pezsgőspoharakat pakolászik - Koccintsunk. - Mi a faszomra koccintsunk, zokog fel Buci szívet tépően. - Hát arra, hogy én vettem meg a házat - mondja Dávid. Buci és Joci ostoba, értetlen fejjel próbálják meg felfogni az elhangzottakat, Joci száján még egy óvatlan naneszopassálmár is kicsusszan. - De, komolyan, megvettem. Végre a fiúk is felfogják, örömmámor, pezsgőlocsolás, korai magömlés. Az előzetesből megtudjuk, hogy az utolsó részben mindenki smárol majd mindenkivel, jujj de várom már (NOT).

Címkék: 18+ válótársak
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása