Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x03 - Az aranyhajó

2016. január 22. 13:00 - Chat Géza

Tony és az 1 millió dilláros kotró

kepernyofoto_2016-01-22_8_03_46.png

Tony már nagyon unja, hogy a szerelők ennyit piszmognak és nincs víz a kotró alatt, így egy sor anyázás után bepattan egy markolóba és maga bont meg egy gátat és ereszti be a vizet a bevágásba. A hirtelen jött hülye ötletnek hála rohamléptekben kell kimenekíteni a kisgépeket és a kocsikat, de amúgy minden a legnagyobbrendben. Most, hogy ez megvolt, Tony bejelenti a kotró kapitányát. Gordon és Jerry nem nagyon örülnek a bejelentésnek, hogy nem Tony fog dirigálni a kotrón. És akkor Gene még meg sem jelent. De pár másodperccel később már ott is van, gyorsan lepacsizik a melósokkal, aztán összetrombitál egy gyors meetinget. Elmagyarázza, hogy nem dirigálni akar, egy a cél, hogy minden faszán menjen és egy raklapnyi aranyat találjanak. Mindenki jópofizik, de a háta mögött Jerry elküldi a náthás francba. 

Jó, hogy nem a szezon végén jön ide aszondani, hogy dolgozzatok gyerekek!

A kotró mozgatása az első feladat, ami nem egy egyszerű dolog, hisz a partról, két markolóval/buldózerrel kell a megfelelő helyre vontatni. Gene a parton manőverezik egy markolóban. És pont arról szakad le az egyik kábel. De a vicc az, hogy nem ő cseszte el, hanem Jerry, aki rossz csörlőt fékeztek le, így a másikról, amiről nem kellett volna simán lemászott a kábel. Tony épphogy nem kap agyvérzést. Merthogy a kotró kisodródott a partra és megfeneklett egy zátonyon.

kepernyofoto_2016-01-22_7_59_18.png

kepernyofoto_2016-01-22_7_59_42.png

Nehezen, de sikerül megint arányba imádkozni, így el is keresztelik a teknőt Mimi ATM-jének. Beröffentik és a gép úgy megy, mint az álom. 1 óráig üzemelt a gép, aztán el kellett kezdeni kanyarodnivele, de Gordon és Jerry túl gyorsan fordították balra a vödörlétrát, mire a vödörfutúszalag lemászott a helyéről. Tony felesége itt veszíti el az egész iránt az érdeklődését. Majd, ha arany lesz, akkor visszajön. Hiába a tamáskodás, Gene piszlicsáré három óra alatt megoldja a helyzetet és mehet minden tovább. Tony jól bevásárolt ezzel a szakival. Lényeg a lényeg: 20 óra üzemidő után 21 uncia aranyat termelt, ami bőven jó.

Parker és a nagyfater

kepernyofoto_2016-01-22_8_00_11.png

 Parker továbbra sem tudomm egy köbméter földet sem mogmozgatni, mert a papája kórházba került, így 800 km-t utazott, hogy meglátogassa. Az öreg kapott egy pacemakert, így már nem fog 60 alá menni a pulzusa.

Hoffmanékról meg azért nem volt egy büdös szó sem, mert nagyjból két perc adásidőt kaptak, akkor is csak Tony kotróját nézegették a helyszínen. Itt derült ki, hogy az csak egy dolog, hogy rohadt régi a szerkezet, de még piszok gazdaságos is, csak pár gallon üzemanyagot pöfékel el egy óra alatt. Hoffman gépéhez képest ezt szenté avatná a Green Peace.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

luck66 2016.01.22. 13:50:24

Hát ezt kár volt megírni, én meg hülye voltam és elolvastam
süti beállítások módosítása