Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7741-7742. rész:

2016. január 21. 10:00 - Gillotte

Folytatjuk onnan, hogy Ádám meztelenül áll modellt Zsófinak, s közben kifejti, milyen jó, hogy legalább nem Hannán jár közben az esze. Hanna erre egy büdös szó nélkül benyit, hogy aztán jól zavarba jöjjön mindenki. Törülköző kerül Ádám kényes testtájára, majd némi nyögvenyelős szerencsétlenkedés, s azután, hogy Ádám kiemeli, hogy miért ne állhatna modellt egy nőnek, hiszen nem járnak Hannával, az említett lány inkább lelép.

bk_januar18_1.png

Szelényi János, azaz a Herr által beépített Weintroph Tamás leül tárgyalni Attilával. Attila jó tervvel készül a cipőgyárnak, de János leinti, hogy ne erőlködjön, mert úgyis úgy kell szavaznia Attilának, ahogy mondják neki, nem úgy, ahogy akarja. A tárgyalás után Juli rongyol be az irodába és mondja a dolgait, hogy milyen hülye volt, hogy elvitte a gyertyatartót, nem kéne börtönbe ülnie, hisz gyerekei vannak. Mivel látja, hogy Attilát totál hidegen hagyják a problémái, rákérdez, hogy mi a baj. Attila elmeséli, hogy csak akkor kapják meg a megbízást az építkezésre Gazdagréten, ha úgy szavaz, ahogy azt kérik tőle, viszont akkor 200 ember munkaviszonya szűnne meg. Juli szerint nem kéne ekkora projektet elengedni, de Attila szerint ez nem magyarázat 200 kirúgott embernek. A gangra mennek, bezárják az irodát, majd belefutnak Mikibe. Attila megragadja az alkalmat, hogy érdeklődjön, hogy Miki még velük van-e, mert mostanában nem nagyon érdekli a munka. Miki belátja, Nóra valóban fontosabb, de ő fejben is tud dolgozni.

bk_januar18_2.png

Nóra megy búbánatosan vásárolni Novákékhoz, Miki lép be, de erre Nóra elfelejti, mit akart venni, úgyhogy inkább menne. Miki nagylelkűen felajánlja, hogy vesz imádott nőjének valami kaját, de Nóra nem akarja, és elmegy. Miki erre Lacitól rendel pár cuccot, amit felküldet Nórához, hátha mástól elfogadja alapon. Laci fel is visz egy impozáns gyümölcskosarat és egyéb friss árut, de Nóra nem fogadja el, s rámutat az asztalán elhelyezkedő Tupperware-os dobozok tömkelegére. Nóra kiemeli, hogy attól még, hogy meghalt a férje el tudja látni magát, és csak magányra van szüksége. Laci ennek ellenére segíteni akar, felajánlja, hogy szervez egy halotti tort Robinak, de Nórának egyáltalán nem tetszik az ötlet, s azzal rácsukja Lacira az ajtót. Laci ezután bánatosan kullog vissza a kisboltba, sajnálkozik Gizinek, hogy Nóra nem akarja, hogy segítsenek rajta, épp, mint árvaházas korukban.

bk_januar18_3.png

Ádám immáron felöltözve tárgyalja meg Zsófival Hanna reakcióját, eközben Zsófi tolja a szőlőt. (Annyi gyümölcsöt eszik, mintha direkt sugallni akarnák, hogy milyen példamutató kismama, aki gondoskodik fejlődő gyermekéről). Ádám értetlenkedik amiért hülyén érzi magát amiatt, hogy Hanna ,,rajtakapta” őt, de Zsófi szerint ez nem rossz, és láthatóan Hanna is féltékeny, úgyhogy lehet, hogy nincs is vége a dolognak. Ádám hazaérvén látja, hogy Hanna dúl-fúl a féltékenységtől, de a lány szerint ez baromság, és nem akar semmit átbeszélni. Sőt, felőle Ádám az egész várost körbeplakátolhatja a pucér testével, az sem érdekelné, de milyen dolog már, hogy alig szakítanak, Ádám máris ledobja a textilt egy másik nő előtt. Ádám rákontrázik: ja, én legalább megvártam, hogy szakítsunk, Hanna pedig még a járás alatt dobta le a bugyiját. 1-0 Ádámnak. Ezután Ádám inkább lelép, az udvaron összefut Tóbiással és elmeséli, mi történt rövid modellkarrierje alatt.

 bk_januar18_4.png

Attila átmegy a villába, és érdeklődik a Herrnél, hogy mennyit tudott az üzletről amibe beajánlotta, mert elég etikátlan, hogy emberek sorsa múlik egyetlen tollvonásán. A Herr szerint ezt a problémát nem lehet az egyén szintjén kezelni, mert akkor nincs fejlődés. Ez üzlet, és nincs helye érzékenynek lenni, pláne, ha az üzlet – hogy a Herr szavaival éljek - ,,nyakig ül a szarban”. Ezután Attila távozna, de Ági utánamegy négyszemközt megkérdezi, hogyhogy Attila ilyen érzékeny lett emberi sorsokra, csak nem azért, mert a felesége lehet, hogy benne van egy gyilkosságban? Attila kontrázik, miszerint milyen furcsa, hogy csakis Juli ujjlenyomata van a gyilkos fegyveren, mikor az ottlakók is letörölhették a tárgyat. Ági ezt kikéri magának, de bátyja emlékezteti, nem egyedül él Ági. A Herr fel-alá járkál a nappaliban, és Attilát szapulja a visszatérő Áginak, aki ott sincs, hisz Attila szavain gondolkozik. Veszi a bátorságot, és megkérdezi férjét, nem titkol-e valamit, ugye nem lesz meglepetés a nyomozás során? A Herr kiakad, mégis hogy merészeli Ági azzal gyanúsítani, hogy megölte a fiát?! Ági nem győzi visszavonni, de a Herr nagyon kiakad, dühében levesz a kandallópárkányról egy fémes tárgyat és a földhöz veri, majd elmegy. Ági pedig elgondolkozón néz a tárgy hűlt helyére… ha idegességében most levett valamit a kandallóról vajon máskor is előfordult ilyen?

bk_januar18_5.png

Tóbiás hazatér, és elégedetlenkedik, amiért Zsófi vérig sértette Hannát, és biztos kuncogtak is, miután elment. Zsófi csak les, hogy miért védi ennyit Tóbiás Hannát, azt mondja, ha nem lenne képtelenség, még azt hinné, Tóbiásnak tetszik Hanna. Tóbiást ez nem győzi meg, és próbálja beláttatni Zsófival, hogy nem jártak el túl korrektül Ádámmal. Zsófi ennek hatására átmegy Hannához, aki elég bunkón fogadja, de Zsófi elmondja, hogy semmi törvénytelen vagy erkölcstelen nem történt, s azt a tanácsot adja, hogy gondolkozzon el Hanna, miért dúlta fel ennyire ez a meztelenkedés dolog. Mire Ádám hazatér Hanna már le is nyugszik, és bocsánatot kér, melyet egy csókkal pecsételnek meg.

bk_januar18_6.png

Bözsi a kisboltban keres ,,maszkarpónt” de nincs, és semmi egyéb zsíros sajtféle, úgyhogy ugrott a tiramisu amit Nórának csinálna. Novák szerint ez jó is, mert amúgy sem fogad el semmit az újdonsült özvegy. Bözsinek elfogad, állítja, hogy napok óta eteti. Laci elégedetlenkedik, hogy neki Nóra nem engedte, hogy kaját vigyen, de Bözsi szerint szép is lenne, ha engedély kéne ahhoz, hogy segítsen. Lacinak ez elég, hogy megint baromságot találjon ki, vesz egy halom gyertyatartót, majd ecseteli Gizinek a zseniális ötletet: mivel nem kell engedélyt kérnie, hogy Nórának segítsen, szervez egy halotti tort, és az emberek vinni fogják a gyertyatartót, mint a cukrot. (Elárulom, ehhez november elejét is elég lett volna kivárni).

bk_januar18_7.png

Juli hazafelé cipekedik a parkban, elejti az egyik zacskót. Ági rohan a segítségére, érdeklődik, miért nem kér Juli házhoz szállítást. (Mert autó is van a világon?) Juli aztán belemegy a dolgaiba, de Ági nem arra jár, s csak elmondja, ami aggasztja: mi történhetett az ujjlenyomatokkal? Mindketten ott élnek, hogy a fenébe nincsenek meg az ujjlenyomatok, hiszen megfogták már a gyertyatartót. (Igen, pár résszel Robi halála előtt fogdosta Ági, jól meg is mutatták, hogy tudjuk.) Ági kifejti aggályait, miszerint nem is tudja, kivel él együtt. Hát… igen.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása