Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7739-7740. rész:

2016. január 21. 08:00 - Gillotte

Pesti tájképes nyitány után Nórával folytatjuk, aki nem tud napirendre térni afelett, hogy Julit elvitték a rendőrök. Ági és Attila vannak vele, s Attila elmondja, szerinte Juli őt próbálta védeni, ugyanis az esküvő után Attila kutatni akart a Herrnél. A kutatás nem hozott eredményt, semmit nem talált, emiatt pipás lett, s mivel Juli találta meg Robit, félt, hogy esetleg Attila annyira ideges volt, hogy Robin vezette le, aki rajtakapta kutatás közben. Juli valószínűleg ösztönösen felkapta a gyertyatartót és eltette, hogy mentse Attila bőrét. Jó sok filmet nézel Te is, Atikám! Nóráék nehezen hiszik el ezt a verziót, s mivel nem mindegy, hogy Juli hogy adja elő a történetet a rendőrségen jobb, ha Nóra is bemegy, hisz ő tudja, hogy kell fogalmazni. Ezután Attila és Ági kettesben folytatják az eszmecserét, Ági megragadja az alkalmat, hogy megkérdezze, mi után kutakodott Attila a Herr irodájában? Mintha nem tudná Ági, hát nyilván a Herr szemétségei után!

bk_januar15_1.png

Krisztián berángatja a Rózsa irodájába Nikolt aki az utca közepén tart igényt a Halleres üzletből származó váratlan plusz pénzre. Krisztián azonban nem ad egy fillért sem, mert tudja, hogy Haller kinyírja, úgyhogy nem enged Nikolnak. Krisztián ezután hazatér a pénzzel, s Rudi kis híján a szívéhez kap, hogy Krisztián ilyen kétes eredetű lóvéval állít haza. Viszont Nikol eléggé rá van állva a könnyen jött suskára, rosszabb, mint egy szarka, úgyhogy jobb a lakás biztonságában tartani az ilyesmit.

bk_januar15_2.png

Zsófi banánt majszol hazafelé menet, s Ádámmal fut össze, aki kocogásból érkezik, hisz úgy összebalhézott Hannával, hogy le kellett vezetnie a feszültséget. Zsófi le is csap a témára, de nincs nagyon mire, Ádám szerint Hannával már halott ügy ez a dolog. Zsófi viszont biztatja Ádámot, hogy menjen még egy kört. Ezután Ádám hazatér, s Hanna egy bocsánatkéréssel fogadja, amiért csak Ádám barátja akar lenni. Ádámnak nincs igénye bocsánatkérésre, mert persze nem esett jól a visszautasítás, de nem fog a Dunába ugrani. Sőt, bizonyítandó, hogy Ádám milyen jó csak barát, meghívja Hannát a parkba egy barátságos ping-pong meccsre. Másnap neki is indulnak, már látom lelki szemeim előtt, ahogy a lakótelephez tartozó beton ping-pong asztalon játszanak, de Hannát behívják a szerkesztőségbe. Annyira menő ez az újságírás, mindig rohanni kell a szerkesztőségbe, rosszabb, mintha orvos lenne ügyeletben.

bk_januar15_3.png

Attila az óráját nézegetve várja Julit, aki végre megérkezik. Juli Nóra javaslatai alapján járt el a vallomás alatt, s mivel még az sem bizonyított tény, hogy a gyertyatartó volt a gyilkos fegyver, így hazaengedték Julit. Attila hallaná a hivatalos verziót is, de mielőtt Juli előadná a valóban hivatalosat is, Attila rákérdez, hogy Juli tényleg azért tette-e el a gyertyatartót, hogy Attila ne keveredjen gyanúba. Megérkezik Peti, Juli egy citromfűteás igénnyel távolítja el Attilát, hogy elbeszélgessen magzatával. Elmeséli, mi volt a rendőrségen, s felszólítja Petit: felejtse el a gyertyatartót, majd Juli elintézi, amúgy is csak az ő ujjlenyomata van rajta. Hát nem tudom, ér ez ennyit? Nem lenne egyszerűbb bemártani az igazi tettest?

bk_januar15_4.png

Zsófi otthon nézegeti a rajzcuccait, Tóbiás ballag ki köntösben a szobából, érdeklődik, hogy mire készül Zsófi. Konkrétan semmire, mert ugrott, hogy le kéne rajzolni Ádámot és Hannát, Tóbiás legnagyobb sajnálatára. Viszont van B terv, emberi testet rajzolni, mégpedig Tóbiásét. Az említett azonban nem áll kötélnek, hisz a baleset óta nemigen sikerült visszanyerni a régi formáját, viszont hé, ott van Ádám, ,,neki tök jó teste van!” – így Tóbiás. Másnap Zsófi le is csap Ádámra, aki unottan üldögél az udvaron. Ezen unalmat elűzendő Zsófi elmeséli a tervét, miszerint emberi testeket szeretne rajzolni az ógörög Olimpia versenyszámairól. Ádám egészen megörül az ötletnek, el is képzeli magát amint futószerkóban pózol görög olimpikonként, de Zsófi nem egészen így gondolta, ő inkább aktokat szeretne rajzolni. Nem sokkal később bele is vágnak, bár a kezdés nehéz, Zsófi nagyobb zavarban van, mint Ádám. (Miért is? Emlékeim szerint már volt dolguk egymással). Végül belelendülnek, szépen haladnak, Ádám tartja a tányért, mint görög a diszkoszt. Jó hangosan beszélgetnek a háttérzene miatt, Hanna pont Zsófihoz menne valamiért, és épp meghallja, amint Ádám arról tanakodik, hogy milyen jó elfoglaltság ez, hisz legalább nem Hannán jár az esze, meg azon, hogy visszaszerezze. Na erre vajon Hanna mit lép?

bk_januar15_5.png

Otthon Ági beavatja a Herrt, hogy mi történt Julival a rendőrségen. A Herr egészen meghatódik, hisz tiszteli az olyan nőket, akik a hülyeségig lojálisak tudnak lenni a férjükhöz. Ági veszi a célzást, hogy ez neki szólt. Csöngetnek, a Zsaru és Olívia az, szeretnék újra megvizsgálni a helyszínt, a dolgozószobát. Előtte megkérdezik, hogy a Herrék szerint Julinak volt-e indítéka, ami miatt megtámadhatta az áldozatot. A Herr szerint Juli még egy pók elnyomásához is segítséget kérne, képtelen lenne megölni egy embert. De akkor hogyhogy csak Juli ujjlenyomata volt a gyertyatartón? Még a Herréké sem volt rajta – kifogásolja a Zsaru. Viszont mivel mindketten megfogták a gyertyatartót (mivel ott élnek) ezért valaki bizonyára letörölte. (Az ilyen Herr félékhez feltételezhetően jár takarítónő, csak nem az volt?) A kérdés már csak az, hogy a Herr és Ági közül ki? – teszi fel a Colombo mélységű kérdést a Zsaru. Ezután a tett helyszínére mennek, és elviszik a gyertyatartó párját. Ági érdeklődik, miért teszik, mit gondolnak, mit találnak rajta. A rendőrember bizakodik, hogy a gyilkosnak, mivel esetleg a villában él volt ideje eltakarítani a nyomokat a gyertyatartóról. A Herr már ugrana, de Ági jelzi, hogy álljon le a rendőr úr, mert panaszt tesznek a felettesének, ha célozgat.

bk_januar15_6.png

Krisztián elviszi a pénzt a góré Hellernek, akit Nikol háremhölgy módjára asszisztál. Krisztián beszámol az egymilliós többletről, majd hallgatja a gratulációkat: átment a vizsgán. Ez ugyanis próbamunka volt (micsoda meglepetés!) és Nikol direkt próbálta meggyőzni, hogy le kéne nyúlni a plusz pénzt. Mivel azonban Krisztián ellenállt, így bevették. Hazaérvén büszkén újságolja Rudinak, hogy átment a teszten. Rudi ezen felbuzdulva bocsánatot kér Krisztiántól amiért nem volt vele a buliban, de Krisztián még hálás is, hisz kiderült, hogy egyedül is meg tudja csinálni a tervet, és kihozza Zsoltot a börtönből.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.01.21. 09:21:03

Ja, és azt már mondtam mennyire idegesít ez a folyamatos aláfestő zene ami miatt nem lehet érteni a szöveget? Mondtam. Másfél éve. Nem mintha sokat veszítenénk ha nem értjük a szöveget :-))
süti beállítások módosítása