Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Utánam, srácok! 1x05 - Szerencsés holdatérést

2015. július 24. 13:00 - Gabba

A villamosban kezdünk, Andrisék elégedetten konstatálják, hogy működött az elektromos házőrző: Radosék nyilván voltak itt, de csak a kertig jutottak, a villamosban nem jártak. Andris javaslatára mindenesetre kitesznek egy figyelmeztető feliratot is: Ha rossz szándékkal jössz, magadra vess! Ez nyilván nem hangzik túl félelmetesnek, de hátha lesz valami távoltartó ereje.

utanam5x01.JPG

Tovább
Címkék: utánam srácok
60 komment

Halt and Catch Fire – CTRL Nélkül 2x08 – Limbo

2015. július 24. 11:00 - SuperLawyerGirl

Cameron vadul ír egy programot, amikor Donna megáll előtte, hogy számon kérje despota döntését, főleg, hogy partnernője nagy magyarázata az, hogy Joe azt mondta, hogy tönkre fogják tenni a Mutinyt, és most már hisz neki. Egyébként is, nem fog bocsánatot kérni. Joe és Sarah sem kérnek bocsánatot, amiért Jacob tudta nélkül összeházasodtak. Az örömapa nem bújik ki a bőréből, ráadásul még egy hírt meg kell emésztenie, MacMillan benyújtja a felmondását. Jacob jól palástolja az érzéseit, annyira, hogy még a méregdrága kocsiját is kölcsönadja az ifjú párnak, hogy nászutazzanak egy kicsit – bár nekem az a benyomásom, hogy csak nem akarja Joe-t a közelben. Gordonnak rémálma/hallucinációja van, Julest látja, amitől teljesen kétségbeesik, Donnát is felébresztve, de nem mondja el, mi történt.

vlcsnap-2015-07-22-21h20m56s48.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Affair 1x01 - Ismerkedjünk! (18+)

2015. július 24. 09:00 - AaannnaaA

Nemcsak a zseniális Homeland került ki a Showtime „keze alól”, hanem az egy viszonyt, és ezzel párhuzamosan egy bűntény (?) utáni nyomozást bemutató, ugyancsak nagyszerű The Affair. A sorozat szerkezete rendhagyó, mert két szemszögből mutatja be az eseményeket egy-egy rész során – megismerhetjük a történteket a csalfa férj és szeretője szemszögéből is – így látjuk, ki-ki hogyan élte meg az eseményeket. A szereposztás pedig… ehh, a legjobb jelzőket már elhasználtam, szóval a szereposztás parádés. Nézzük.

Part One: Noah
Először tehát a tisztes, négy gyermekes családapát – Noah Sollowayt – ismerhetjük meg. Hajnali úszása közben csatlakozunk hozzá, amint cuki fiatal csaj próbál flörtölni vele az uszodában. Ám a férfi nem óhajtja venni a jeleket, a lány pedig időben kapcsol, és olajra lép. Negyed nyolcra, mikor felesége (Helen) kel, ő már megjárta az uszodát, és kávéval várja élete párja ébredését. Meg egy kiadós kettyintéssel. Már ha összejönne, de négy gyermek mellett csak egy percük marad, az meg sok mindenre nem elég. Így hát irány a pakolás, vidéki vakációra indul ma a teljes brancs – Helen szüleihez. Martin, a nagyobbik fiú nem igazán akar a nagyszülőknél nyaralni, akármilyen menő kérójuk is van, de apját nem érdekli az ellenállása. A gyerek következő húzásként nem jelenik meg az indulásnál, így apja megy vissza a már lezárt házba, hogy megkeresse. Végül az emeleti fürdőszobában találja meg, felakasztva, b+!

sorminta.jpg

Tovább
Címkék: 18+ The Affair
22 komment

Kékpróba 6X04 – Engedd el!

2015. július 23. 09:00 - Bruti

A Pennyben indítjuk a napot, vagy éppen zárjuk, mert este van és az egész 15-ös ott iszik. Nick, Julietet fűzi, de Andy megzavarja őket. A múltkori után, egyáltalán nem bízik a csajban. Gail bakancslistát ír, mielőtt örökbe fogadja a kis Sophie-t. Duncan persze ezt is félreérti, azt hiszi, hogy haldoklik a csaj és Gail meghagyja ebben a tudatban. Chloe még mindig Dov után kapar, igen kevés eséllyel.

vlcsnap-00005.jpg

Tovább
Címkék: Kékpróba
Szólj hozzá!

Zoltán, a Farkasember 1x06

2015. július 22. 13:00 - Chat Géza

Sajnos könnyes búcsút kell vennünk az egyik legbecsapósabb című, de egyben legjobb és legszerethetőbb dokusorozattól, farkasoktól és a Farkasembertől is, hisz ez az utolsó rész, pedig felőlem napestig is adhatná ezt a Discovery, én teljes boldogságban, kába fejjel nézném és el nem kapcsolnám. A mostani rész is a munkáról szól: 2000 kilométerre a szép szittya magyar földektől Zoltán és Péter terepszemlét tartanak, megnézik a pusztát, ahol majd a farkasoknak teljesíteniük kell, azaz kamerák előtt kell szaladgálniuk.

w1.png

Tovább
3 komment

Grimm 3x19 – Trubel a rengetegben

2015. július 22. 11:00 - Kapitánylány

„Senki sem látja, azt, amit én, senki sem érzi a nyomoromat.” - Nobody Knows the Trouble I've Seen című dal

Renard százados Diana elvesztése miatt szomorkodik, egy bárban italt szürcsöl, hazafele gyalogolva követője akad, Steward akarja megölni, de egy busz épp az útjába áll, Sean eltűnik előle.

Juliette Kelly-ről érdeklődik, Nick nem tud róla nyilatkozni. Késő esti látogatójuk akad, Adalind érkezett meg, segítséget kér a gyereke visszaszerzéséhez, jó lenne Kelly közreműködése is, de ugye senki se tudja merre van, a királyi családtól pedig veszélyes lenne Diana-t visszaszerezni, Adalind dühösen hagyja őket magukra.

Egy fiatal lány sétál egy kihalt úton, egy arra járó autó megáll a közelében, a két férfi kocsikázni hívja, de a lány nem áll kötélnek, a férfiak dühösen szállnak ki az autóból és rátámadnak a lányra. Az útról levonszolják, majd átváltoznak keveréklényekké, de már csak a lány sikoltozását és vér fröccsenését látjuk.

01.jpg

Tovább
Címkék: grimm
9 komment

Fekete Vitorlák 2x10 Összefogás

2015. július 22. 09:00 - Pácsó Ármándó

Elérkeztünk a második évad utolsó epizódjához, lássuk hogy alakul az évadzáró története a múltheti izgalmas események után. Abigailt apja el akarja küldetni Savannahba, hogy a várható veszélyektől megóvja és elfelejtse azt, hogy fejbe lőtték az étkezőjükben az általa oly kedvelt Mirandát. A lány szerint csak azért akarják eltávolítani, hogy ne mondhassa el senkinek sem az előző nap kiderült sötét titkokat. És mellesleg Rhett ezredest gyilkosnak tartja. Lesz még ebből a csajból valami!

1.jpg

Tovább
18 komment

Nagypályások 1x05 – Életvezetési tanácsok

2015. július 21. 09:00 - _lovas_

Milyen szép nap ez az ügynökségen, hiszen Spencer és Joe nagyon elegánsak, és együtt puhíthatják a sztárelkapó Victor Cruzt, hogy milyen jó lesz, ha majd ők adnak neki pénzügyi tanácsokat. Mert előbb-utóbb megjelennek körülötte a hiénák, akik hülyeségekbe akarják belerántani a játékost. Mindenki nevetgél, jó a hangulat, és Spencert a múltkori balhé után most pont nem érdekli, hogy Vernon akar vele beszélni telefonon valami fontos ügyről. Joe erősködik, Spencer inkább Victor Cruzzal akar foglalkozni, Vernon meg hagyjon üzenetet. Tényleg elég nagy szar lehet, mert Spencert a mobilján is hívja Vernon. Spencer kinyomja, miközben épp arról beszél Cruznak, hogy náluk az ügyfél a legfontosabb. Nem sokkal később épp a cicás videókat nézi a Youtube-on Spencer, amikor jön Joe, hogy tényleg vissza kellene hívni Vernont, mert annyira azért nem áll jól a szénájuk az ügynökségnél, hogy bárkit csak úgy lerázzanak. Csak ki kellett mondania, Vernon már megint telefonál. Joe felkapja a telefont, Spencer nem örül. Joe arca eltorzul, inkább odaadja Spencernek a telefont, az ő arca már lilul is, miközben Vernonnal beszél.

 ballers51.jpg

Tovább
10 komment

Falling Skies 5x03 - Hatchlings

2015. július 20. 13:00 - Szencsike

Az előző rész végén Tom és Anne, hála a mutáns légynek, felfedezett egy mezőt, tele fejlődésben lévő Fürgékkel, Darázsfürgékkel. Ezt a mezőt most fogják elpusztítani, Ding és Matty átszabták a drónt, egy permetezőt applikáltak rá, amibe fehér foszfort töltöttek. Weaver ismeri, csúnya anyag, és valóban hatásos. Ding elindítja a szerkezetet, ami permetezi a mérget, a dögök meg hullanak mint a legyek.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Downton Abbey 4x01 - Szív küldi szívnek

2015. július 20. 11:00 - Ancsinszka

Elmarad a szokásos intro a sorozat nyitó epizódjából, csak a sötét komorságba burkolózó kastélyt látjuk, és valaki sebtében távozik az éjszaka leple alatt. Másnap reggel kiderül, hogy O’Brian két levelet, és plusz munkát maga után hagyva lépett le szépen csendben. Úristen ki fogja öltöztetni most Lady Corát? Atyaég! (Pedig már a cipzárt is feltalálták.) Gyorsan terjed a hír, és mindenki leeső állal nyugtázza, hogy O’Brian bizony dobbantott. Cora csak kamillázik jobbra-balra, mikor megtudja komornája leveléből, hogy az Indiába utazott a Flintshire házaspárral, Lordunk meg enerváltan kevergeti a teáját, kifejezve, hogy mennyire nagyon érdekli is őt ez az egész.

01.jpg

Tovább
2 komment
süti beállítások módosítása