Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kékpróba 6X04 – Engedd el!

2015. július 23. 09:00 - Bruti

A Pennyben indítjuk a napot, vagy éppen zárjuk, mert este van és az egész 15-ös ott iszik. Nick, Julietet fűzi, de Andy megzavarja őket. A múltkori után, egyáltalán nem bízik a csajban. Gail bakancslistát ír, mielőtt örökbe fogadja a kis Sophie-t. Duncan persze ezt is félreérti, azt hiszi, hogy haldoklik a csaj és Gail meghagyja ebben a tudatban. Chloe még mindig Dov után kapar, igen kevés eséllyel.

vlcsnap-00005.jpg

Reggel a másnapos Chloe és Nick a melóba tartanak, mikor hívás érkezik. Finn telefonál, aki (mint később kiderül) Nick bátyja. Ennek a volt katona annyira nem örül, gyorsan le is koptatja Chloe-t, ő meg elmegy Finnhez. Egy tolószékes fószer nyit ajtót és hamar rá is tér a lényegre, megvan a fickó, aki miatt kerekesszékben ül. Állítólag évek óta van valami tervük, most, hogy megvan az emberük, Nick elintézi. Az őrsön Sawn őrmester vendéget kap, a rendőrfőnök várja az irodájában. A rossz hír az, hogy a Sawn lányát bevitték a 34-es körzetbe az éjjel. Bulika volt és a csajnál találtak egy kevés ecstasy-t, de semmi gond, mert a rendőrfőnök felajánlja, hogy elintézi a dolgot, csak kérnie kell.
Dovot és Kruzt leállították a robbantásos ügyről, nagyon úgy néz ki, hogy a szőnyeg alá seprik az egészet, pedig már éppen lett volna esélyük továbblépni. Az eligazításon Sawn előáll a mai melóval: megszökött egy rab, Brody Simmons, aki mellesleg MMA harcos volt. Na, őt kell előkeríteni. Nick és Juliet már rá is repültek, de Nicknek akad egy informátora, inkább őt keresik fel. De igazából nem a rab után mennek, hanem Nick, a családi ügyet intézgeti. Beküldi Juliettet körülnézni a kocsmába, addig ő kiszúrja egy fehér-kék pickup kerekeit.

vlcsnap-00006.jpg

Chris és Dov is a rabot keresik és mit ad isten, pont belefutnak az utcán. Gyalogos üldözés következik, amíg a Simmons le nem rázza őket. Swarek ezalatt kideríti, hogy ki járt be az emberünkhöz látogatni. Egy magas szőke csajról van szó, már csak a lakcíme kell. Nick és Juliet visszaérkeznek az őrsre és Nick a migrénjére hivatkozva kivesz egy kis csuszit. Ez főleg Julietnek és a mai részben csak kotnyeleskedő McNally-nak furcsa. Ráadásul McNally életében nem hallott Nick migrénjéről, pedig egy fél évet lehúztak együtt. Aztán gyorsan kiderül, hogy Marco Brunswick, akit az informátorának mondott, az nem húsz éves srác, hanem egy negyvenes faszi. No, ennek Juliet utánajár.
Dov és Chris közben megkapták Simmons csaja címét és már a lakásban vannak. Mindenhol megtalálják a nyomait, mikor betoppan a csaj is, aki állítólag a felesége vagy mi.

vlcsnap-00004.jpg

Nick visszatér a kocsmához és leül Brunswick mellé.  Az őrsön Juliet hamar összerakja a sztorit. Nick szülei autóbalesetben haltak meg, a testvére meg lebénult és Chloetól azt is megtudja, hogy ma reggel Finn telefonált neki. Dov és Chris behozza Simmons csaját, aki elmondja, hogy börtönrandin ismerkedtek. Vett neki ruhákat, sőt még sört is, ha kiszabadulna. A börtön szerint, más nem nagyon látogatta, de a csaj elmondja, hogy volt egy ex-barátnője is, sőt még a címét is tudja. Szóval Dov és Chris már indulhat is a helyszínre.
Duncan –Gail párosnak éppen semmi dolga, ezért Duncan inkább beáll táncolni az utcakölykökhöz, mi meg sose értjük, hogy most ez miért fontos. Na, mindegy, már ugrunk is Nickhez, aki egész jól összemelegedett Brunswick-el, túl vannak néhány italon is, szóval megered a nyelvük. Brunswick kinyögi, hogy volt egy balesete régen, de cserbenhagyta a családot, azt se tudja élnek-e. Erre betoppan Juliet okosan kihívja Nicket és tudtára adja, hogy mindent kiderített. Nick öt percet kér, állítja, hogy beviszik, de Brunswick-el lelépnek a hátsó kijáraton.

vlcsnap-00003.jpg

Dov és Chris megérkeznek a címre és egyből megtalálják Simmonst. Valami zavaros dumával jön, hogy májrákos és csak bocsánatot kérni jött, de közben leszúrta az orvosát szökés közben, meg kiderült, hogy nincs is rákja, vagy ha van, akkor se halálos. Egy nagy katyvasz az egész, inkább megbilincselik és irány az őrs.
Nick egy üveg piával és Brunswick-el egy tetőn folytatják az iszogatást. Emberünkben vagy egy nagy adag szuicid hajlam, mert úgy van elcseszve az egész élete, ahogy azt csak az alkoholisták tudják elcseszni. Aztán meg azzal is tisztában van, hogy nem véletlen, hogy ez a beszélgetés mindig a balesetre terelődik. Tudja, hogy Nick a fiú a hátsó ülésről. Időközben felbukkan Juliet is aki utánuk megy a tetőre, de Nick elreteszeli az ajtót. Burnswick provokálja Nicket, hogy lökje le a tetőről, még be is húz neki egyet. Aztán valami érdekes derül ki. Burnswick elismeri, hogy részegen vezetett és cserbenhagyta őket, de nem ő okozta a balesetet, hanem a fiatal srác, aki vezetett. Ez Nicknek is új és végül visszahúzza az éppen repülni készülő Burnswicket, majd rábízza a befutó Julietre a letartóztatást.

vlcsnap-00002.jpg

Nick meglátogatja a bátyját, mert van miről beszélgetniük. Közli vele, hogy letartóztatta Burnswicket, de Finn nem pont erre számított, inkább vért akart. De azt elfelejtette, hogy ő okozta a balesetet és végig hazudott Nicknek, aki akkor a hátsó ülésen aludt és csak a kórházban tért magához.
Bent az őrsön indul a heti lelkizés: Chloe felismeri, hogy neki már semmi esélye Dovnál, Duncant meg már nem szívatja tovább Gail, elárulja neki, hogy nem is haldoklik és egyben megkéri, adjon neki hip-hop táncleckéket. Befut az előbb még szomorú Chloe és randira hívja Duncant, aki nem tudja felfogni, mitől lett egyszerre ilyen népszerű. Swan úgy dönt, elfogadja a rendőrfőnök segítségét, aminek még lesznek szomorú következményei szerintem. Dov pedig Kruz után visz egy nagy pizzás dobozt, de nem kaja van benne, hanem a robbantásos ügy anyaga lemásolva. Úgy döntenek, hogy nem adják fel és saját szakállukra nyomoznak tovább. A végére ma Juliet maradt, aki egy ágyon ápolja Nick hámsérüléseit, majd jön, ami ilyenkor jönni szokott.

vlcsnap-00001.jpg

Címkék: Kékpróba
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása