Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nagypályások 1x05 – Életvezetési tanácsok

2015. július 21. 09:00 - _lovas_

Milyen szép nap ez az ügynökségen, hiszen Spencer és Joe nagyon elegánsak, és együtt puhíthatják a sztárelkapó Victor Cruzt, hogy milyen jó lesz, ha majd ők adnak neki pénzügyi tanácsokat. Mert előbb-utóbb megjelennek körülötte a hiénák, akik hülyeségekbe akarják belerántani a játékost. Mindenki nevetgél, jó a hangulat, és Spencert a múltkori balhé után most pont nem érdekli, hogy Vernon akar vele beszélni telefonon valami fontos ügyről. Joe erősködik, Spencer inkább Victor Cruzzal akar foglalkozni, Vernon meg hagyjon üzenetet. Tényleg elég nagy szar lehet, mert Spencert a mobilján is hívja Vernon. Spencer kinyomja, miközben épp arról beszél Cruznak, hogy náluk az ügyfél a legfontosabb. Nem sokkal később épp a cicás videókat nézi a Youtube-on Spencer, amikor jön Joe, hogy tényleg vissza kellene hívni Vernont, mert annyira azért nem áll jól a szénájuk az ügynökségnél, hogy bárkit csak úgy lerázzanak. Csak ki kellett mondania, Vernon már megint telefonál. Joe felkapja a telefont, Spencer nem örül. Joe arca eltorzul, inkább odaadja Spencernek a telefont, az ő arca már lilul is, miközben Vernonnal beszél.

 ballers51.jpg


Charlesnál folytatjuk, aki most egy segges képet kap az őt csábító csajtól, aki úgy látszik, nagyon nem akarja békén hagyni. A volt focista fantáziája beindul, a csajra gondol, miközben az asszonyt meghódítja.  

ballers511.jpg
Ricky is a nőjével van, éppen a téglára rakott Ferrariját szemlélgetik a Drága Autók Szervízében. A csajának gyanús, hogy Alonzo miért rágott be ennyire Rickyre. Faggatózni kezd. Ricky szerint nincs itt szó semmi különösről, csak Alonzo még fiatal. A csaj azt javasolja, menjen el békülőset játszani valami olyan helyre, amit Alonzo is kedvel. De picsába az egésszel, mert Ricky észreveszi, hogy Lamborghinit árulnak elől, meg kell nézni, talán meg akciót is kap rá. Ezalatt összeül a vésztanács egy medenceparton. Ott van Vernon, az irritáló Reggie, Spencerék meg az ügynök Jason. Vernon nagyon ideges. Kiderül, hogy a lelkemet a múltkori buli miatt zsarolja egy csaj olyan fotókkal, melyeken fizetős lányokkal kábszizik a hajón. Reggie pattog, hogy Spencer szervezte a bulit, Spencer inkább Vernont dorgálja, mert okosan kellene viselkednie, különben sosem lesz akkora ikon, mint Ray Lewis. Bár pont vele példálózni talán nem a legjobb ötlet, de mindegy, mert mindenki bólogat. Vernon azzal védekezik, hogy csak fájdalmai enyhítésére használta a füvet, igaz, nem volt sérült, csak a lelkét kellett ápolni. Spencerék tudni akarják, mennyit akar a zsaroló, Reggie átadja a zsarolást vezénylő ügyvéd számát. Persze Reggie-nek az ugatáson kívül most sincs ötlete. Csörög a telefon. Naná, hogy a zsarolót képviselő ügyvéd az. Spencer elkéri a telefont. Az ügyvéd kliense el akar adni néhány fotót Vernonról a pletykalapoknak, úgyhogy mi lenne, ha inkább átugranának megbeszélni az összeget. Az ízelítőnek kapott fotó elég erős, szóval minél hamarabb meg kell oldani a krízist. De innentől Jason intézi a szerződéssel kapcsolatos ügyeket, az anyagiakat Joe, Spencer meg majd egyengeti a játékos életét. Reggie? Ő meg hajtson fel csajokat Spencernek. Úgyis vigyorognak már rá a medence partjáról.

ballers52.jpg

Ricky megfogadta a nője tanácsát, óriási pénzköltést szervez Alonzóval, egy sztriptízbárban találkoznak kora délután. Rúdon tekergő csöcsös csajok mindenhol, üvölt a zene. Alonzo örül, és ezt az örömöt a családjával is szeretné megosztani, úgyhogy elhívta az összes tesót, féltesót. Mindenki jól megnézi magának az anyjukat megfektető Rickyt, aki szegény még mindig nagyon bánja a dolgot, és becsszóra mondja Alonzónak, hogy nem direkt csinálta, nem tudta, hogy kivel van dolga. El is vinné kajálni az egész Alonzo-famíliát. A család viszont inkább a csöcsös lányokkal mulatna, szóval ez drágább lesz, mint egy svédasztalos ebéd. Ricky már éppen kezdene bánkódni, amikor Charles továbbküldi neki a segges videót.

ballers53.jpg

Joe otthonára elugrik Spencer, kitalálják, hogy maximum 50 ezer dollárt fizetnek a zsarolónak. Spencer elmeséli, hogy amikor az egyetemi bajnokságban játszott a Miami U-ban, akkor jól elintézett valami szemétládát, aki kekeckedett vele. Jót röhögnek. Azok a régi szép idők. Ricky ezalatt magához rendelte Charlest a bárba, hogy egy öltánc közben vitassák meg a csajt, aki segges képeket küldözget.

ballers54.jpg

Charles panaszkodik, hogy nem tud másra gondolni csak arra a legendás seggre. Ricky szerint viszont a házasság szent dolog, erősnek kell maradni, mert az úr fentről mindent figyel. Charles elmeséli, hogy a múltkor inkább haza se ment, amikor meglátta a feleségét, ahogy az autóból pakol ki, de nem a csajhoz hajtott, hanem inkább moziba. Ricky elkéri a telefont, sms-t küld a segges csajnak, hogy hagyja békén a haverját. Charles azért a képet megtartja a telefonjában, jó lesz még azt nézegetni.

ballers55.jpg

Spencer és Joe megérkezik a Vernont zsaroló ügyvédjéhez, közben Joe elmeséli, hogy egyszer véletlenül cracket szívott. Kedves sztori, de közben Jason hívja őket telefonon, és elújságolja, hogy a Cowboys leállította Vernon szerződéshosszabbítását. A fizetési keretre hivatkoznak, ám jó eséllyel hozzájuk is eljutott a zsarolás híre, szóval zárják rövidre az ügyet, ha kell, agyalják el az ügyvédet. A sztriptízbárban egyre féktelenebb a buli, Alonzo családja szórja a pénzt, Ricky osztogatja a kötegeket egy cipős dobozból. Charles már nincs ott, a jó tanácsok után új emberként tér haza, elintézte a bevásárlást, megvett mindent, ami csak kellhet, hogy békesség legyen otthon. Elégedetten leül tévézni, benyomja a tévét, de hohó, mi van a képernyőre kirakva: a segges kép a csajtól. Még kikapcsolni se lehet, mert lemerült a távirányítóban az elem. Kiderül, hogy a felesége éppen a gép előtt ült, amikor jött egy értesítő, hogy Charles emailt küldött saját magának otthonra. Na mi volt benne? Hát persze, hogy a segges kép. Charles kénytelen vallani: ez a csaj nem hagyja békén, de semmit sem jelent az egész. Csak megtartotta a képet, különben is, olyan ez, mint a pornó, nem több. Vagyis majdnem, mert a csajt megszerezhetné. És mi ez a furcsa szag? Az is kiderül, hogy Charles hol volt Rickyvel. Szép kis fejmosást kap a volt focista, az asszony nem fogja karba tett kézzel nézni, hogy Charles is megőrül a foci utáni élettől, mint a sok haverja. A veszekedés azzal zárul, hogy Charles lelép, mondjuk nem is nagyon marasztalják otthon.

ballers56.jpg

A sztriptízbárnál már Alonzo autójában is nők vannak. Arra jár egy rendőr, akinek kicsit gyanús, hogy egy bepárásodott üvegű terepjáróból üvölt a zene. Alonzót rajta kapják, már kattanna a bilincs, amikor megérkezik Ricky. A rendőr majd bepisál az izgalomtól, amikor meglátja őt, óriási rajongója volt a Packersben. Csak a fantasy ligáját jól elcseszte neki. Ricky kidumálja Alonzót a szarból, olyasmikkel, hogy még fiatal a srác, hülyeségeket csinál időnként. Ricky miatt elnéző a rendőr. Alonzo alig bír hálálkodni a csapattársának, megúszta a letartóztatást és ezzel az eltiltást, szóval most már minden rendben lesz köztük, még a 18-as mezszámot is megkaphatja Ricky, ha akarja. De Ricky inkább életvezetési tanácsokat ad neki. Alonzo viselkedjen érettebben, mert elég egy ilyen hülyeség, hogy elcsessze a karrierjét. Ricky ad tanácsokat, ez kurva jó, Alonzo megy is vissza a bárba. Ricky folytatja a jótékonykodást, az engedékeny zsarura rátukmálja a cipős dobozban maradt pénzt.

ballers57.jpg

Spencerék végre leülnek a Vernont zsarolót képviselő ügyvéddel, aki meg is mutatja, milyen fasza kis gyűjtemény készült a focistáról a múltkori hajós bulin. Spencernek gyanús a dolog. Az ügyvéd közli, ha fizetnek félmillió dollárt Vernonék, úgy lebeszéli kliensét arról, hogy eladja a fotókat egy lapnak. Joe és Spencer nagyot heherészik, aztán közlik, hogy lófaszt. Nesze, itt egy csekk ötvenezerről, ennyit kaptok, többet nem.

ballers58.jpg

Ezen már az ügyvéd vihog. Felhozza, hogy Spencerék szervezték a bulit, ahol drogok meg prostituáltak voltak, talán még fiatalkorúak is. Mi lenne, ha ezt megtudná az ügynökség nagyfőnöke? Szóval jobb lesz, ha komolyan veszik a félmilliót. Spencer zordan összegombolja a zakóját, aztán elhúznak. Neki már ötlete is van, ki áll a zsarolás mögött.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

redmist 2015.07.21. 09:49:41

Azért az nem annyira elhanyagolható tény, hogy a rendőr az Ricky nőjének a bácsikája volt és konkrétan le volt szervezve az egész.

Zsoma 2015.07.22. 16:09:42

@redmist: Pontosan, ezt akartam idekommentelni, 'Zo szépen fel lett ültetve :)

Eruka 2015.07.23. 10:40:07

@doggfather: Spencer azt mondta "I know her" asszem.... én is arra gondolok, hogy Reggie a zsaroló, hiszen elég rendesen kattintgatott a hajón, de Spencer nőt emlegetett...

@redmist: ez jó! :) De honnan derült ki? nagyon elkerülte ez a figyelmemet... engem is felültettek :D

redmist 2015.07.23. 10:46:02

@Eruka: amikor a barátnőjével beszélgetett Alonzoról, akkor került szóba, hogy az uncle akárki tudna segíteni, aztán amikor a zsaruhoz odament, akkor azzal kezdte, hogy köszi uncle akárki, aztán a rendőr meg mondta, hogy vigyázzon a csajra.

Eruka 2015.07.23. 10:53:16

@redmist: köszi! :) A csajjal a beszélgetés megvolt, de valamiért nem raktam össze :D (pedig nem is vagyok szőke :D )

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.07.23. 11:55:49

@Eruka: direkt figyeltem, de nekem a végén nem volt egyértelmű, hogy her-t mond.

Egyébként cruzt éppen nagyon meggyőzi, hogy legyen a kliensük, és akkor csak rá figyelnek, közben cseng a telefon egy már kliens, vernon, hívja és látványosan szarik rá. well done. profi cégképviselet. :D:D:D

Eruka 2015.07.23. 12:00:41

@doggfather: jaj, az nagyon vicces volt... "nálunk az ügyfél az első".... majd kinyomja a telót :D És egyébként ezt mintha Cruz kicsit le is reagálta volna... :D

Nnnna, meglátjuk, hogy ki a zsaroló... nekem az is eszembe jutott, hogy nem Spencer nője? Az is valami bulvár újságíró, nem? vagy csak nekem rémlik valamiért...? :) Persze ugyanakkor nyilván feltűnt volna Spencernek, ha ott a nője a bulin :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.07.24. 10:21:52

@Eruka: ő pont NEM bulvárba ír, hanem komolya sportlapba, nem? nekem legalábbis úgy tűnt, hogy ő nem hozna le ilyen cuccokat, de simán elmondja olyannak aki igen. Mintha mondott volna ilyesmit.

Eruka 2015.07.24. 10:24:12

@doggfather: whatever :DDD már tényleg nem tudom (annyira meg nem egy nagy durranás, hogy emiatt részeket nézzek újra... épphogy az idény kezdetéig megteszi :D)
Remélem, kiderül a következő részben (hogy az a kis féreg Reggie az, és jól seggberúgják :D)
süti beállítások módosítása