Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu 5x04 – Az ötödik tag

2009. április 26. 10:00 - Llew

Carter, Daniel és Teal’c erős tűz alatt, egy rakás jaffával a nyakukon rohannak a csillagkapu felé egy idegen bolygón. Fedezéket keresnek, hogy bevárják O’Neillt, aki egy katonával még az erdőben van, de az ezredes közli, hogy elvágták az útjukat, valamint Tyler meg is sérült, szóval inkább húzzanak haza erősítésért. A többiek rendben át is jutnak a kapun, de Hammnond tábornoknak gőze sincs ki az a Tyler hadnagy, hiába bizonygatják mind a hárman, hogy már hetek óta a CSK-1 tagja.

Jack és az új csapattag menekülnek, mert a jaffák elkezdték átkutatni a környéket. Egy romos épületben igyekeznek elrejtőzni, Tyler pedig megköszöni, hogy az ezredes visszament érte. O’Neill erre azt mondja neki, hogy azért nem hagyhatta meghalni, mert az egy csomó papírmunkával járna. A parancsnokságon ezalatt a tábornok az őrséggel fegyverezteti le a csapatot és a gyengélkedőre kísérteti őket, hogy magyarázatot találjanak arra, miért beszélnek egy olyan emberről, akiről senki nem tudja kicsoda. Fraiser doktornő első körben nem talál magyarázatot a dologra, és amíg ki nem derítik, miről van szó, addig O’Neillért sem megy senki.

Tovább
Címkék: csillagkapu
1 komment

Csillagkapu 5x03 - Felemelkedés

2009. április 26. 08:00 - the black ball

Egy végletekig ledózerolt bolygón járunk, ahol csak egy oszlop és egy építmény maradt épen. Természetesen eltérnek a többi romtól. Daniel jeleket fejt, Carter meg az építményben lévő, feltehetően bekapcsolható izét buzerálja. Jack megparancsolja, hogy ne kapcsolja be. Szóval bekapcsolja. Legalábbis próbálná, de feltámad a szél, dörög az ég, és valaki lebegve leskelődik. Carter kemény csaj, nem fél az időjárástól, erre a lebegő valami szépen nekimegy, ő meg kidől. Fraiser szerint csak kimerült és elájult.

A tárgyalóban Daniel közli, hogy az ott élők fejlettségi szintjét egy csillagkapu dobhatta meg, megépítették azt a valamit, aztán jöttek a kukacok és kiirtottak mindenkit. Hammondot az izé érdekli. Mi az: csillagvizsgáló, fegyver, kávéfőző? Daniel szerint fegyver nem lehet, mert azt a kukacok elvitték volna. Már ha a kukacok jártak itt persze. Carter már menne vissza, de Reynolds és a CSK-16 kapja a tanulmányozást. Addig menjen haza és pihenjen. Mi meg végre belefolyhatunk Samantha Carter magánéletébe.

Tovább
Címkék: csillagkapu
3 komment

Szomszédok 1x12

2009. április 25. 12:25 - Milo Rambaldi

Elég turbulens részt tudhatunk magunk mögött. Jutka apja törlesztette Jutkáék kölcsönét, Feri megkapta katonai behívóját, Alma ismét összejött Lacival és majd együtt vakációznak, de a kirobbanó teljesítmény ezúttal is Mágenheimékre jutott. Julcsi egyre rosszabbul teljesít az iskolában, Etus pedig két ajándékkal is kedveskedett a családnak: egy akaratlagos autóval (vásárlás útján), illetve az először míszkedő majd sakálrészeg Julival (korábbi fogantatás útján).

Mágenék vadiúj Trabija cseszik elindulni, a doktor úr köhögteti korán reggel. Alma leküldi Takit segíteni, aludni szeretne ugyanis, de érkezik Bőhm és Sümeghy is. Utóbbi beszól, de kap is cserébe, Mágen szerint az ő skálázása sem altatódal, Bőhm is közli vele, hogy bunkósága gyógyulásával egyenesen arányos, Taki szerint vegyen füldugót a ház többi tagjának. Na ja. A Trabi kegyeskedik elindulni, Mágen balra el.

Tovább
Címkék: szomszédok
8 komment

A Kaméleon 3x01 - Crazy

2009. április 25. 10:00 - missparker

A múlt epizód (évad) végi robbanást Angelo szemszögéből is végigéljük. Rettegve ül a padlón, rázkódnak a tárgyak, robaj, csattanás. Felriad, ez már csak rémálom volt. Az SL27 romjait kutyákkal kutatják át, találnak egy holttestet.Parker-apu két keze bekötve, de már kiengedték a kórházból. Miss egészben, csak a robbanás óta nem alszik jól. Telefon jön a holttestről. Még nem tudják, Sydneyt találták-e meg. A triumvirátus követeli Jarodot, új játékost akarnak bevonni az üldözésébe. Jarod annyira él, hogy Parker-apu most kapott felvételeket a Központ egy távoli irattárából. Jarod tombolva verte szét, láthatólag megőrült.

És tényleg, kényszerzubbony, diliház, ápolók vonszolják a folyosón, ő meg az egyetlen gyerekdalt énekli, amit tud. Az ápolók beviszik egy szobába, 'huh, de erős ez a fickó. Vajon ki lehet? Szerintem ő sem tudja.' Főcím.

Tovább
Címkék: a kaméleon
3 komment

CSI: A helyszínelők 9x03 - Art Imitates Life

2009. április 24. 17:12 - zaphodbb

Bicikliversenybe csöppenünk, tekernek a delikvensek. Elkerekeznek futók, bámészkodók, kismamák mellett. Az egyik kocogónak begörcsöl a lába, emiatt megáll és észrevesz két kilógó lábat a bokor alól. Gondoljuk, hogy megvan eheti hullánk, de nem, mert ez biza' felugrik és futtában még el is lopja egy nő táskáját. A görcsölő lábú kocogó mobilt próbál keríteni, így megy oda egy villanypóznát támasztó nőhöz, hogy kölcsönkérje a telefonját. De hamar észreveszi, hogy a nő halott, aki be van úgy állítva, mintha telefonálna épp. Én már akkor mondtam, hogy nem stimmel vele valami, amikor a biciklisek elhúztak mellette. Azta' milyen szemem van, hát hiába, a gyakorlat...

Grissom a helyszínen, töpreng a holttest mellett guggolva. Catherine is befut, ő se érti, hogy a túróba lehet ennyire élethű egy hulla. Állva halt meg Grissom szerint. Catherintől egy villámcsapásos sztori telik, de nincs jele villámnak, se a lámpán, se a nőn. Májhőmérséklet alapján megtudjuk, hogy felmelegdett az áldozat a halál után. Új a telefonja és totál üres a táskája. A laborban, Grissomnak jelenti a laboros csaj, hogy a nő ujjlenyomata benne van az adatbázisban, mert nővérke volt az egyik helyi kórházban, Carla volt a neve. Ezután Grissom értetlenkeve néz körül, hogy hova lett mindenki, kiderül, őt várják az eligazítóban, ahol egy tanácsadó várja őket, aki nem más, mint Corday doktornő a Vészhelyzetből. Az a szerencsétek, hogy azt is én írom. Warrick halálának kapcsán akar nekik segíteni, lehet majd hozzá menni beszélgetni. nem egyöntetűen lelkesek ettől.

Tovább
Címkék: csi lv
2 komment

Friday Night Lights 2x12 - Who Do You Think You Are ?

2009. április 24. 16:00 - Sigismundus

Reggel Tayloréknál, nagy rohangálás megint, Gracie bölcsibe kerül, hiszen kapcsolatépítést nem lehet elég korán kezdeni. A bölcsinél persze Tammy elkezd mindenen görcsölni, túl forgalmas utcában van (nincsen), a többi gyerek mind beteg,(egy köhög). Szóval a vége, gyorsan vissza a kocsiba a babával, csak akkor így hogy fognak dolgozni? Mattnek sem kezdődik jól a nap, Carlotta közli szűkszavúan, hazautazik Guatemalába.

És Santót is megkísérti a Kísértő, sulibamenet egy agyontetovált chicano gördül eléje hatalmas nagy Cadilacben. Kiderül aztán, nem valami nagy gengszter csupán egy szintén intézetet járt havert öltöztettek ilyenre a kellékesek. Haver hívná Santot az utcára, de hősünk kitart, ő suliba jár, meg focizik.

Tovább
Címkék: fnl
Szólj hozzá!

A fiúk a klubból 4x05 - Egy történet vége

2009. április 24. 14:00 - leeann

Brian cége szépen cseperedik, sőt konkrétan úgy nő, mint a gomba, természetesen Cynthia és Ted hathatós segítségével. Justin lőni tanul Cody segítségével, ami jelentősen veszélyesebb, mint amivel Brian foglalatoskodik nap mint nap. Azért a lövöldözés közben Codyról is megtudjuk, hogy nem véletlenül dühös ennyire a világra. Ben, Mikey és Deb a képregény új számának terveit nézegetik, de nem tetszik nekik, hogy Justin dühe a rajzokban is benne van, viszont jobb, ha rajzban fejezi ki magát, mintha lövöldözik. A lányok örülnek, mert Emm elköltözik tőlük, és megkezdi saját életét.

Justin és Cody nagy elánnal meséli Daph-nak a lövöldözős játékot. Daph nem érti, hogy Justin miért fog fegyvert, de Cody megmutatja a lánynak, hogy Justin jól lő, hiába kezdő. Cody javaslatára oda tudott képzelni egy gonoszt Justin is a lőlap helyébe, így persze, hogy a fantomfej közepébe talált. Ezek után már el kell mesélni Codynak Justin megverős történetét. Crish Hobbs-ot senki nem felejti, aki ismeri a történetet. Emm új lakása kísértetiesen hasonlít Brian lakására. Miközben Emm futkorászik az új lakásban, hogy makulátlan maradjon, Mikey elmeséli Briannek, hogy hazudott a profnak, méghozzá nagyot.

Tovább
4 komment

The Black Donnellys 1x10 – When The Door Opens

2009. április 24. 12:30 - Sonrisa

„There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in.” /Graham Greene/

Szokásos Joey-narrációval kezdünk, ezen a környéken minél tovább tanulsz, annál nehezebben buksz el, majd a mesélő tart egy rövid, ám sikertelen bemutatót az italkeverés művészetéből. Tommy világégést vizionált pohárköszöntő helyett, sejtése szerint Nicky meg fogja ölni Dokeyt, s mindez azért, mert ő visszautasított egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Az apróbetűs részben pedig szerepelt, hogy ők is hullazsákban fogják végezni. Kevin felvenné a kesztyűt az olaszokkal szemben, már maga az ötlet is elvetélt. Inkább érvényesítsük a „az ellenségem ellensége a barátom”-elvet, haverkodjunk össze Dokeyval. Sean pedig távol marad a balhétól, mint Anyuci pici fia. Ez a beszélgetés volt Joey életének csúcspontja. Sajnos nem ismerjük életének többi részletét, de gondolhatjuk, milyen lehetett, ha ez volt a csúcs. Főcím.

Jenny apja követte a sárga köves utat, másnap reggel hazatalált. Tárgyalás Dokeyval, Tommy a szószóló, a többieknek csak helyeselni kell. Övéké négy háztömb, az a területük, és leadnak a bevételből 30%-t. Dokey húzza a száját, végül üsse kő alapon, ha a tesók az első melót sikerrel abszolválják, lehet szó üzletről. S füleljenek, hátha kiderül Nagyszájú Bob gyilkosáról valami (akit ugye Jimmy penderített ki 10 emelet magasból). Háttérben azért ő is ügyködik, Whitey után nyomoz. Tommy is tisztában van vele, az az alak nekik is gondot okozhat, Jimmy vegye kezelésbe, és tüntesse el a városból. Első körben azonban csak egy drogos ingyenélőt talál.

Tovább
Szólj hozzá!

Battlestar Galactica 4x04 - Escape Velocity

2009. április 24. 11:00 - Freevo

Az előző hetinél ez az epizód sem lesz vidámabb, az első képeken Cally Tyrol gyászszertartása árulkodik erről. Később Tigh ezredes látogatást tesz a fogdában tartózkodó Caprica Sixnél, és megtudjuk, hogy rendszeresen jár oda valamilyen ürüggyel, valószínűleg már a harmadik évad fináléja óta. Hozzá még képzelődik is, és a szomorú sorsú feleségét, Ellent képzeli a cylon helyére.

A Sam távollétében három fősre csökkent, rejtőzködő cylon társaság találkozójából megtudjuk, hogy Cally halálát öngyilkosságnak hiszik, amit valószínűleg a Tory és Tyrol közti feltételezett viszony okozott. A nő nyugtatgatni próbálja a megözvegyült főnököt, mondván, ők cylonok, csupán gépek, az érzelmeik kikapcsolhatók.

Tovább
Szólj hozzá!

Életfogytig zsaru 2x03 – A csodák üzlete

2009. április 24. 10:00 - missparker

Bűnügyi helyszínen kezdünk, egy kutatóprofesszor megfagyott, mert oxigén helyett folyékony nitrogént lélegzett be. Oxigént arra használt, hogy mentálisan ébren legyen sok óra munka után. A gyógyszerkutató labort feldúlták, a falára állatvédők pingáltak feliratot, állatkísérletek ellen tiltakoztak. Charlie döbbenten szemléli a csonttá fagyott holttestet. Ez még nem is lenne baj, de hozzáér, így a holttest darabokra törik. Reese lakonikusan sóhajt: mindent meg kell érintened?

Charlie már a labor takarítójának magyarázkodik kihallgatás helyett, dehát alig ért hozzá! A takarító hallott egy sikolyt, hívta a biztonságiakat. Reese megtudja, hogy a dokit az első asszisztense, Debra Lee feljelentette szexuális zaklatásért, megsemmisítette a feljegyzéseit, szabotálta a munkát. Ezt a cégvezető meséli, akinek sziklaszilárd az alibije. Viszont kérne egy vérmintát Reese-től, mert olyan egészségesnek tűnik. Reese-nek nem jön be a lánctalpas udvarlás. A mostani asszisztenst is kikérdezi, odavan a profért. Egyébként sokan szerették a profot. Csak az állatvédők nem szerették. Fenyegető leveleket is kapott tőlük. A szervezet vezetője Betsy Bournes, egy Billy nevű idétlen pasival mentik az állatokat. Van egy csimpánzuk is, Bamba. Billy örül a prof halálának, Betsy lebaltázza, ilyet nem szabad, ő is egy lélek volt.

Tovább
5 komment
süti beállítások módosítása