Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 4x05 - Egy történet vége

2009. április 24. 14:00 - leeann

Brian cége szépen cseperedik, sőt konkrétan úgy nő, mint a gomba, természetesen Cynthia és Ted hathatós segítségével. Justin lőni tanul Cody segítségével, ami jelentősen veszélyesebb, mint amivel Brian foglalatoskodik nap mint nap. Azért a lövöldözés közben Codyról is megtudjuk, hogy nem véletlenül dühös ennyire a világra. Ben, Mikey és Deb a képregény új számának terveit nézegetik, de nem tetszik nekik, hogy Justin dühe a rajzokban is benne van, viszont jobb, ha rajzban fejezi ki magát, mintha lövöldözik. A lányok örülnek, mert Emm elköltözik tőlük, és megkezdi saját életét.

Justin és Cody nagy elánnal meséli Daph-nak a lövöldözős játékot. Daph nem érti, hogy Justin miért fog fegyvert, de Cody megmutatja a lánynak, hogy Justin jól lő, hiába kezdő. Cody javaslatára oda tudott képzelni egy gonoszt Justin is a lőlap helyébe, így persze, hogy a fantomfej közepébe talált. Ezek után már el kell mesélni Codynak Justin megverős történetét. Crish Hobbs-ot senki nem felejti, aki ismeri a történetet. Emm új lakása kísértetiesen hasonlít Brian lakására. Miközben Emm futkorászik az új lakásban, hogy makulátlan maradjon, Mikey elmeséli Briannek, hogy hazudott a profnak, méghozzá nagyot.

Ben ugyanis új könyvet írt, és odaadta Mikeynak, hogy olvassa el. Mikey megtette, de azt mondta Bennek, hogy még nem olvasta, mivel nem tudja, hogy mit mondjon neki róla. Brian szerint őszintének kellene lennie, de Mikey fél, hogy megbántaná párját azzal, ha őszinte véleményt mond. Nem mindenki fél attól, hogy megbánt valakit, például Mel barátai: a két lány, akiknek a gyerek elhelyezési perét eddig Melanie vitte a hátán, most lecserélték őt a férfi társára a konzervatív bíró miatt.

A képregényboltban sem jobb a helyzet, mert Ben beugrott Mikeyhoz, aki elkotyogta, hogy elolvasta a könyvet, és most menekül az elől, hogy párjának bármit is mondjon. Miközben mindenkinek van valami baja, Teddy a bocsánatkérő leveleket viszi el a barátainak, mint egy vérbeli postás. Brian, Mikey és Ben már megkapta a sajátját, de van még kinek kiosztani, és nem biztos, hogy mindenki úgy fogadja, mint az eddigiek. Mikey tehát továbbra is hazudik Bennek, és azt mondja, hogy nagyon jó a könyv. Este Brian nagyon kiakad, nem is véletlenül, talál ugyanis egy stukkert az éjjeli szekrény fiókjában.

Ha szöszike lenne John Wayne, Clint Eastwood vagy Charles Bronson, nem is lenne ez olyan szokatlan, de mivel ő Justin Taylor, aki petíciót irat alá a suliban a fegyverek ellen és elvből nem néz westernt, némileg meglepő egy pisztoly a közelében. Az meg egyenesen hihetetlen, hogy Justin mennyire dühös. Veszekszik Briannel, aki számonkéri, mint egy apa. Másnap Debbie és Emm jól szórakozik, éppen vásárolnak. Emm a saját lakását szeretné otthonossá tenni, Deb pedig Vicnek és Rodneynak vásárol egy kis házavató ajándékot. Linds fura ötlettől vezérelve felhívja Briant, hogy segítsen kirángatni Melt a szobából, mert amióta elvették az ügyét, nem lehet beszélni vele.

Nagyjából sikerül a dolog, de nem úgy, ahogy tervezték. Justin ismét Codyval lóg, és most már fegyverük is van, hát nagyszerű. Cody egy építkezésre tart Justinnal, ahol meglepi várja szöszit. Konkrétan Chris Hobbs munkahelyére tart a páros. Justin még mindig fél Hobbstól, aki megint megalázza szöszikét a viszontlátás örömére. Este Ben és Mikey bulizni indulnak, de Hunter elkottyintja, hogy Mikey bealvósnak tartja a könyvet. Az este nem csak itt lett zűrös. Debbie elmegy Vichez az ajándékkal, de ott éppen házavató vendégség van, ahova Debet sajnos nem hívták meg, ami nem esik jól mindenki anyukájának, főleg a testvérétől.

Emmett sem szórakozik a legjobban, pedig éppen most szexelt. Az egyedüllét nem dobja őt föl. A lányok között sincs nagy egyetértés, mert az ügyvéd még mindig tombol Melben, Linds pedig próbálja elmagyarázni neki, hogy egy kétségbe esett anya nem ismer se barátot, se semmit, amikor a gyereke sorsáról kell dönteni. Justin sem repes a boldogságtól a nagy viszontlátás miatt. Cody szerint elérkezett a bosszú ideje, Daph szerint viszont hiba volt kiásni a múlt szemetét. Brian sincs jól és iszik, mint a gödény. Nagyon aggódik Justin jelenlegi magatartása miatt, amit megoszt az érkező Bennel és Mikeyval.

Kihasználva, hogy Brian elvan az itallal a pasik helyett, Ben tánc közben kifaggatja párját arról, hogy mit gondol a könyvéről. Bennek nem tetszik, amit hall, ezért leszólja Mikey irodalmi jártasságát, ami viszont Mikeynak nem esik jól. Oké, tehát most ott tartunk, hogy Linds és a barát pár megbántották Melaniet, Justin megbántotta Briant a viselkedésével, Mikey megbántotta Bent a véleményével, Ben pedig a Mikeyt azzal, hogy műveletlennek tartja. Vic megbántotta Debbiet azzal, hogy nem hívta meg a házavató bulira. Vagyis mindenki igyekezett megbántani valakit, miközben Ted tovább osztogatja a barátok között a „bocsi” leveleket. Most éppen a lányok vannak soron.

Persze a lányok is megbocsátanak Tednek, de Emmnek még nem tudta megírni a levelet, mert fél tőle, mint a tűztől. Brian kialudta magát, és amikor beér a munkába, Daphne várja őt az irodájában a rettegett „beszélnünk kell” mondattal. Miközben Daphne elmondja Briannek, hogy szöszike megkergült, Justin csak az ominózus Chris Hobbs lőlapot nézi, és töri valamin a kopasz kobakját. Brian szerint Justinnak minden joga megvan arra, hogy dühös legyen, és hogy ezt kifejezze. Nem tehetnek semmit, csak remélhetik, hogy Justinnak lesz annyi esze, hogy ne tegyen semmi végzetest.

Mel valami hatására belátta, hogy nem a büszkesége a lényeg, hanem az ügy, és felajánlja a támogatását az ügyben. Este Emmett kopog be Debhez. Ők a két abszolút magányos ember, és nem tudnak egyedül élni. Most együtt töltik az estét, fagyiznak rogyásig, nézik a tévét és kidumálják Emm pasiügyeit. Mikor Mikey hazaér, Ben éppen a könyvét olvassa, és sajnálja magát, mert a kiadó úgy visszadobta a nagy művet, hogy csak úgy nyekkent. Meglepő módon a kiadó pont ugyanazokat emelte ki hibának, amit Mikey mondott neki a Babylonban táncikálva. Lehet, hogy Michel Novotny nem járt a Harvard-ra és képregényeken nőtt fel, de azért szorult valami kis ész is a haja alá, amit most már párja is belát, sőt megköveti őt.

Justin készül valamire Chris Hobbs-szal kapcsolatban, és nem hinném, hogy az a valami egy kávézás a zserbóban lesz. Justin ugyanis Codyval a fenekében Chris Hobbs lakása előtt várja az ősi ellenséget. Amikor Hobbs megérkezik, Justin nekitámad, és bocsánatkérést követel azért, amit ez a genyó tett vele, és a tettének a mellékhatásaiért. Hobbs most is görény, mint eddig. Justin előveszi a stukkert, és azzal kényszeríti térdre Hobbs-ot. Most kicsit fordult a kocka, jelenleg Hobbs fél szöszitől, aki végzetes tettre készül.

Hobbs sírva kér bocsánatot Justintól és remegve, mint a nyárfalevél, teljesíti szöszike minden megalázó parancsát. Hobbs szájában a fegyver csövével bőg, mint egy kisiskolás, és Justin felhúzta a pisztoly kakasát, majd egy órának tűnő percig így tartja fegyvert, de végül nem húzza meg a ravaszt. Justin - hála az égnek - elengedi Hobbs-ot, Cody viszont üvöltözni kezd.  Justin egy szó nélkül visszaadja a folyamatosan üvöltöző Codynak a fegyvert és hazasétál. Justin levezette a dühét, és elérte a célját: a démonjai megnyugodtak.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2009.04.24. 17:38:36

...és ha jól figyelsz, a legvégén meghallhatod Justin megkönnyebbülést jelentő, hatalmas sóhajtását.
A Babylonban hatalmas hangzavarban vedelő Brianhez odalép Mikey és Ben:
- Mit csinálsz Brian?
- Gondolkodom.
- Ezt Te csinálod itt először...:))
Köszi a HV-t Leeann!

mándruc 2009.04.24. 19:00:42

Végre eltűnik Cody, hogy ezt hogy vártam már!!!
Emmett brianes lakásán nagyon röhögtem :)

mazogirl 2009.04.25. 13:52:37

Nagyon jó volt, hogy Justin észhez tért. Olyan idegesítő volt már ez a Cody és a hadjárata, hogy ideje volt lezárni ezt a szálat.

naomi95 2018.05.01. 15:06:24

meg érdemelte brian a megbántást már ős is tudja milyen a bántó stílús
süti beállítások módosítása