Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Veronica Mars 2x11 – Donut Run

2008. november 02. 14:00 - foxglove (törölt)

Az epizód elején klasszikus példát láthatunk abból, hogy milyen az, ha Logan alázós kedvében van. Veronica, amennyire lehet, próbálja levegőnek nézni, ami elég nehéz úgy, hogy a fiú Duncannél lakik. Azt viszont már nemigen tudja semmibe venni, hogy a lakosztályban egy meztelen, frissen zuhanyzott Kendallt talál Duncannal édeskettesben, aki elméletileg éppen Meg halálát gyászolja nagyon mélyen. Veronica sértetten elviharzik, Logan remekül szórakozik, de azért Kendallt is megtalálja meg a beszólásaival. A nő figyelmezteti, hogy legközelebb talán majd nem jön át ilyen könnyen, mire Logan valami olyasmit válaszol, hogy nemcsak könnyen szokott jönni, de könnyen is szokott elmenni. Kendall erre nemigen tud reagálni, csak zavartan pislog. Logan ágybeli képességei igencsak fényezve vannak ismét.

Veronica másnap délelőttig vár, hogy aztán a Neptune High legforgalmasabb helyszínén vonja kérdőre Duncant. A magyarázkodásból vita lesz, a vitából pedig szakítás, amit Duncan azzal indokol, hogy elege van már abból, hogy mindennek Veronicáról kell szólnia. Szóval, Duncan dobja Veronicát, mégpedig az iskola színe-java előtt. Persze, ahogy már azt megszokhattunk, semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

Tovább
Címkék: veronica mars
6 komment

Csillagkapu 2x20 – Bújócska

2008. november 02. 11:00 - Llew

Ez most egy olyan epizód lesz, amikor is nem a CSK-1 megy idegeneket zargatni az otthonaikban felfedezés címszó alatt, hanem ők jönnek hozzánk. Egyúttal megspórolva a stábnak egy drága, külső, kanadai erdei forgatást, helyette kihasználva a bázis már felépített díszleteit. Egy idősebb technikus éppen egy fiatalabb kolleginával cseveg a csillagkapu előtt, de ez igazából érdektelen, főleg, hogy az váratlanul aktiválódik. Persze senkit nem várnak haza. Nem is jön kód, de a számítógép behülyül és az íriszt nem lehet becsukni. Egy pizsamás, kopasz kisfiú jön át a kapun. Carter körbetaperolja, de nem azért mert bukik a kissrácokra, hanem, hogy goa’udot, meg naquada bombát keressen, mert Jolinar óta, amolyan élő kukacdetektor lett. A gyerekben nincs semmi nem oda való, meg lehet nyugodni. Végre meg is szólal és közli, hogy figyelmeztetni jött.

A gyerek az orvosi vizsgálat szerint is rendben van, azt leszámítva, hogy a láthatatlan anyjával beszélget. Láttunk mi már ilyet, aztán ott is kiderült, hogy kamu az egész. Itt azonban lehet valami a dologban, mert Anya szerint O’Neill jó fej, és csak benne lehet megbízni, mert rendes volt Tonaneval. Szóval Anya egy ideje követi Jacket. Mivel a kis srácnak nincs neve, így ő is Charlie lesz. Ami meg a figyelmeztetést illeti a reetou lázadók ki akarják irtani az emberiséget, mert a goa’uldok meg őket irtják. Szóval vagy mindenki a kisebbet bántja, vagy hibás a logikájuk.

Tovább
Címkék: csillagkapu
3 komment

Csillagkapu 2x19 - Egy rossz mozdulat

2008. november 01. 17:00 - the black ball

Éppen egy UAV-t izzítunk (a repülő szonda), ami Jacknek nagyon tetszik, mert hangos és fényt ad ki. Carter valami új radart próbál ki, amivel szétröntgenezhetjük kedvünkre a bolygókat, megőrizve remélhetőleg a lakosainak nemzőképességét. A mostani bolygón már jártunk, most viszont valami hőjeleket is vesz a szonda messziről. Akár élet is lehet. De ekkor meghülyül az UAV, és nekimegy valami nagyra nőtt gombaszerűségnek. Carter totál ki van akadva, hogy ez így nem igazságos, rádióvezérelt volt ráadásul, majdnem elsírja magát. A gombát mindenesetre kivégeztük rendesen. Aztán feltűnik valami fehér muksó, és jól belevigyorog a kamerába, majd elhúzza valahova, és itt megszűnik a jel. Odamegyünk.

Daniel Teal’cnek magyarázza a déjá-vu fogalmát, a szokásosnál is kevesebb sikerrel. Carter mintát vesz a gombából, mellesleg egy rakat van belőlük, de az mind sokkal kisebb. Aztán rálelünk ilyen sárkunyhókra, de sehol senki. Végül feltűnik a fehér, pucér fickó. Daniel integet neki és hellót köszön, erre vijjogva elrohan a szerencsétlen. Előjön egy csomó másik a kunyhókból, és jól megbámulnak minket. Ha az emberek a Földről származnak, akkor a pantomimek innen.

Tovább
Címkék: csillagkapu
2 komment

Odaát 2x03-Vérszomj

2008. november 01. 14:00 - Annácska5

Egy fiatal nő rémülten menekül az erdőben, de a sötét alak mindenhová követi. Hiába bújik el egy fa mögé rettegve, az a valaki rátalál, és nyissz, egy sarlóval megfosztja a fejétől. Nem szép látvány, ahogy a feje lepottyan, a teste pedig eldől mint egy zsák.
És felcsendül a Back in Black, az úton pedig megjelenik az Impala. Jó hosszan mutogatják, Dean rendesen kikupálta a kis drágáságát, miután az előző epizódba ramatyra verte. Feltűnően jól érzi magát most, Sam meg is jegyzi. Hát persze valószínűleg ő még turkászna bátyó lelkivilágában Apa halála miatt.

Red Lodge-ban vannak, ahol megölték azt a fiatal nőt. Kiderül, hogy már nem az első áldozat volt, akinek levágták a fejét. Sőt, megcsonkított tehéntetemeket is találtak. De a helyi serif nem lát összefüggést a két dolog között, a fiúkat pedig pofán röhögi, amikor felhozzák, hogy lehet, hogy egy sátánista szekta van a dologban. Ezután pedig elmagyarázza, hogy nincs is valójában semmiféle tehéncsonkítás, ugyanis ha egy döglött tehén a napon marad, akkor az felfújódik, majd kipukkan. Sikerül olyan részletesen leírnia, hogy a fiú rosszul lesznek. Mondjuk még utána aranyosan belekeverednek annak az újságnak a nevébe, aminek a riportereinek adják ki magukat.

Tovább
Címkék: odaát
3 komment

A férfi fán terem 2x14 - Get a Life

2008. november 01. 13:00 - leeann

Rövid áttekintés után belevágunk a második évad 14. részébe, amely elég érdekes jelenettel kezdődik. Marin nem ismeri fel a telefonja csörgését, mert egy olyan telefon csörög, amit nem használ, csak a telefonszáma miatt tart meg. Konkrétan olyan telefonszáma van, amit az emberek akár meg is vennének, ez nyilván nem kizárólag New York-i szokás, de most tőlük látjuk a telefonszám vadászatot. Marinnek persze esze ágában sincs eladni, Jack pedig leesett állal nézi végig a telefonszám körüli hercehurcát. Miután a páros alaposan egy-két szóban kidumálta a telefonszám érdekességét, elmennek a Chieftain-be egy kis közösségi életet élni.

Cash és Terri, a vesebarátok is ott vannak, mert hamarosan műtét lesz, és Terri ismerkedni akar a vándorral. Cash nem repes a nagy barátkozásért, de Marin rábeszélésére végül elhívja Territ sátorozni a műtét előtt. A Huskies hokicsapat továbbra sem a sikerességétől közkedvelt Elmoban, de az új horvát szerzemény valamennyit javíthat a mutatón. A kocsmában most csajos buli bontakozik ki, Theresát váratlanul éri, hogy Eric tiszteletesnek zenekara van, Sarát meg az, hogy Eric tiszteletes ennyi mindenhez ért. Közben Marin és Annie a nagy klasszikus nem eladható telefonszámot istenítik. Jeromenak hamarosan úgy, ahogy van, leesik az álla, hisz a kedvenc színésznője érkezett a kocsmába, vagyis Morgan Fairchild.

Tovább
Szólj hozzá!

A Kaméleon 1x20 - Baby Love

2008. november 01. 10:00 - missparker

Jarod gyerekkori elrablását látjuk, csuklyával a fején vitték a gólemek a Központba. Egy hangot hallunk, nem Sydney, és nem Raines: 'mi a neve'? 'Jarodnak nevezik, hiányolja a szüleit'. A kicsi Jarod sír egy asztalra borulva, majd felhangzik a már ismert gyerekdal. Az egyetlen dolog, amit Jarod magával hozott a Központba. Hirtelen váltás napjainkra, Sam, a Központ góleme rohan egy sikátorban, Miss egy kocsival kanyarodik be. Jarod itt van a közelben, elhajított egy tervrajzot, forró nyom! Jarod fut, remélem, gyorsabb Miss autójánál. Nem, de a sikátor tele van szemeteskonténerrel, búvóhelynek jó lesz, ha nincs más. Jarod egy, a konténer előtt megálló kocsi hátulját látja egy résen át, egy fényesre suvickolt cipőt lát a sofőrből, majd a fejére zuhan egy csomag, és a kocsi elhúz. A csökkentett IQ-tartalmú Sam most érkezik, még mindig gyalogosan, az elhúzó kocsiról azt gondolja, felvette Jarodot (nem tudjuk, miért gondolja, de jó ez így). Megérkezik Miss autója, Sam beül hozzájuk, üldözőbe veszik a kocsit. Huh, ez meredek volt. Jarod megkönnyebbülten kikászálódik a konténerből, de valamire felfigyel: a hozzávágott csomag mozog, majd nyöszörög, végül sírni kezd. Egy kisbabát dobtak a kukába.

Jarod egy ismerőséhez viszi, Christine nem boldog a hajnali hármas látogatójától, de a baba látványa egyből jobb belátásra bírja. Igaz lehet a mondás, miszerint a kisbabák legrosszabb tulajdonsága, hogy énekelnek a szüleik. Jarod is így tesz az egyetlen gyerekdallal, amit tud, ennek ellenére Babácska megnyugszik.

Tovább
Címkék: a kaméleon
3 komment

A fiúk a klubból 2x14 - Veszélyes dolgok

2008. október 31. 13:00 - leeann

Justin a Babylonban már a pulton rázza vézna kis testét, és igen jól keres vele. A csapat azt latolgatja, hogy Brian mit szól Justin új pénzkereseti formájához, de Biran úgy csinál, mint akit nem zavar. Azért amikor senki nem látja, komorabbá válik az ábrázata. Másnap George meghívja Emmettet egy világkörüli útra, amit drága Emm később a kajáldában el is mesél a fiúknak. Debbie is megjelenik és kiszolgálja a fiúkat, de Ben nem kap enni olyan gyorsan, mint a többiek. Mikey meg is jegyzi ezt a mamának, aki szánt szándékkal bánik Bennel úgy, ahogy.

Később Horváth nyomozó betér a kajáldába, és az ebédrendelés mellé beiktat egy meghívást is Debbinek, aki lerázza a nyomozót. Délután már Emmettet ünneplik, mert éppen bejelenti a visszavonulását a szexiparból. Természetesen mindenki ott van, de szöszike alig áll a lábán, és Brian ezt kezdi unni. Nem elég, hogy Justin minden éjjel dolgozik, de a főnöke drogokkal is tömi, és nappal teljesen hasznavehetetlen, sőt olyan fáradt, hogy az iskolába se tud bejárni, pedig elvileg arra kell a nagy lóvé. Brian ismét felajánlja a pénzt akár kölcsönben is, de Justin megint visszautasítja, mert megáll ő a saját lábán. Vagy úgy kivan, hogy mégse?

Tovább
6 komment

Angyalbőrben 1x10 – Bogdán koporsója

2008. október 31. 12:00 - Sigismundus

„Tudod mit csinált ez a Tálass egyszer, a Dél Hadseregcsoport átkelési gyakorlatánál ? Leállította a közepén, mert azt jelentették neki hogy ott van a nagyszentmiklósi kincs maradéka.„ Kardos százados.

Nagybajszú ősmagyarok cipelnek, fehér ruhás szüzek kísérnek egy díszes koporsót, vezért temetnek. Kerecsensólyom rikolt, fehér ló ballag a táltos kése alá, majd megindul visszafelé a menet. Félúton a sziklák közül íjászok bukkannak elő, és az egész csoport nyilak által lészen örökre elnémíttatva… a körletben Bazsó honvéd ébred fel, verejtékben fürödve.

Tovább
Címkék: angyalbőr
2 komment

Battlestar Galactica 3x01 - Occupation

2008. október 31. 11:00 - Freevo

Elérkeztünk a sorozat harmadik etapjához, amely rögtön egy rettentő sötét duplaepizóddal nyit, ennek az első felét tárgyaljuk ki most. Legutóbb minden előzetes figyelmeztetés nélkül egy évet ugrottunk előre az időben, hogy az Új-Capricán megtelepedett emberiség unalmas hétköznapjai helyett a cylonok érkezését lássuk, ennek tetejébe most még négy hónappal később vesszük föl a fonalat. Ezzel együtt most már majdnem kétszer annyi időt hagytunk ki, mint amennyit a teljes első és második évad felölelt.

Egy lélegzetelállító montázzsal nyitunk, amelyben Laura Roslint imádkozni, Adama admirálist stratégiát szőni, Tyrolt és Anderst bombát szerelni, a bekötött szemű Tigh ezredest pedig börtönben sínylődni látjuk, miközben a felesége az idős cylonnal, Cavil atyával kopulál. Starbuck is be van zárva, de cella helyett egy életnagyságú babaházba, ahol minden nap Leobent várja haza. Tigh-t minden ok nélkül kiengedik a fogságból, Tyrolék bombája elpusztít egy tucat cylont, Kara pedig egy sor szúrással megöli a fogvatartóját. Immáron ötödször.

Tovább
Szólj hozzá!

Twin Peaks 2x08 - Drive with a Dead Girl

2008. október 31. 10:00 - Médiageci

Újabb szemszögből nézhetjük meg az előző rész végén történt gyilkosságot. A kamera a Palmer-házat mutatja kívülről, Maddy ismét kiabál, miközben a Bob által megszállt Leland kínozza. Eltelik az éjszaka, reggelre Leland rendet rakott, a vérfoltok elfedésére pedig másfajta felfordulást csinált, a nappaliját teleszórta golflabdákkal. Ekkor fut be Donna és James, el szeretnének köszönni Maddytől. Leland beadja nekik, hogy már kivitte az unokahúgát az állomásra, aki csalódott, hogy a barátai nem búcsúztak el tőle még az este. Miután a srácokat lerázta, Leland ismét megnézi magát a tükörben, ahonnan ezúttal is Bob kacsint vissza rá. Végül mosolyogva és dúdolva munkába indul az autójával. Láthatjuk még, hogy a csomagtartóba tett nagy golftáskába tuszkolta Maddy hulláját.

Ben nem érzi jól magát a koszos zárkában. Jerry meglátogatja, és ügyvédként hamar a tárgyra tér. Rákérdez, hogy a bátyja ölte-e meg Laurát. Ben elárulja, hogy Catherine-nél volt a gyilkosság idején, a nő azonban nem tanúskodhat mellette, hiszen halott. Jerry témát vált, a zárka emeletes ágyának látványától megrohanják az emlékek. Kiskorukban Bennel hasonlóban aludtak, egy lány – talán az első szerelmük – pedig zseblámpával táncolt nekik a sötétben. A zenével aláfestett kisebb videoklipet láthatjuk is, amiben a dörzsölt testvérpár még két pattanásos, ártatlan kissrác volt. Visszatér az őrsre Lucy is, vele érkezik a rá kísértetiesen hasonlító, és ugyanúgy fárasztóan csacsogó nővére az újszülött babájával. Ebből kiderül, hogy Lucy igazat mondott az elutazásával kapcsolatban, nem abortuszra ment.

Tovább
Címkék: twin peaks
4 komment
süti beállítások módosítása