Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 2x14 - Get a Life

2008. november 01. 13:00 - leeann

Rövid áttekintés után belevágunk a második évad 14. részébe, amely elég érdekes jelenettel kezdődik. Marin nem ismeri fel a telefonja csörgését, mert egy olyan telefon csörög, amit nem használ, csak a telefonszáma miatt tart meg. Konkrétan olyan telefonszáma van, amit az emberek akár meg is vennének, ez nyilván nem kizárólag New York-i szokás, de most tőlük látjuk a telefonszám vadászatot. Marinnek persze esze ágában sincs eladni, Jack pedig leesett állal nézi végig a telefonszám körüli hercehurcát. Miután a páros alaposan egy-két szóban kidumálta a telefonszám érdekességét, elmennek a Chieftain-be egy kis közösségi életet élni.

Cash és Terri, a vesebarátok is ott vannak, mert hamarosan műtét lesz, és Terri ismerkedni akar a vándorral. Cash nem repes a nagy barátkozásért, de Marin rábeszélésére végül elhívja Territ sátorozni a műtét előtt. A Huskies hokicsapat továbbra sem a sikerességétől közkedvelt Elmoban, de az új horvát szerzemény valamennyit javíthat a mutatón. A kocsmában most csajos buli bontakozik ki, Theresát váratlanul éri, hogy Eric tiszteletesnek zenekara van, Sarát meg az, hogy Eric tiszteletes ennyi mindenhez ért. Közben Marin és Annie a nagy klasszikus nem eladható telefonszámot istenítik. Jeromenak hamarosan úgy, ahogy van, leesik az álla, hisz a kedvenc színésznője érkezett a kocsmába, vagyis Morgan Fairchild.

A kocsmában mindenki pezsgővel koccint a művésznő tiszteletére, aki azért van itt, hogy elénekelje a himnuszt a másnapesti meccsen. Persze nem Jerome az első, akivel trécselni támad kedve a hölgynek, hanem Marin, akivel már találkozott egy partin még New Yorkban. Némi női pletyi után Jack és Marin meghívja magukhoz a sztárt, aki szívesen beugrik majd hozzájuk, ha arra viszi a lába vagy az autója. Közben a hegyekben Terri és Cash ismerkedő túrán van. Terri olyan, amilyen szokott lenni, de Cash meglepően jól viseli, még nem ölte meg őt puszta kézzel, és arra is képes, hogy végighallgassa az őrült fodrász monológját a veséjéről.

Mivel semmilyen kínzás nem bírható örökké, ezért Cash lelép horgászni, amikor Terri a gyerekkoráról kérdezgeti. Elmoban Marin és Miss Fairchild - ahogy az új sofőrje, Jerome szólítja - összefutnak a benzinkúton, és ismét szőke mindennapjai a téma. A sztár nem tud betelni azzal a tudattal, hogy egy New York-i vígan éli az életét az Isten háta mögött. Sőt ez a tudat annyira megfeküdte a sztár gyomrát, hogy még filmet is gyártana erre a történetre. Marin alaposan meglepődik Fairchild azon ajánlatán, hogy adja el neki az életének jogait, mert megfilmesítené és eljátszaná benne szőkét. Mivel a téma az utcán hever, Marin a rádióba is visz magával egyet, és a „ki szeretné megnézni az élete filmjét, ha tehetné?” kérdést kreálja belőle.

Este, mire Jack hazaér, Marin már a konyhában sürög-forog, mert készíti a vacsorát a sztár tiszteletére, aki hamarosan be is toppan. Morgan nem hagyja ki, hogy mindent fel ne jegyezzen, így egy diktafonba mondja, hogy milyen a ház, ami Marint nem érinti túl jól. Szőke kezdi egyre rosszabbul érezni magát, mikor a sztár szembeállítja vele a régi életét a megszólalásaiban. A kocsmában közben nagy élet van, mert Ivan tette tiszteletét, így egy kamionnyi rajongócsaj próbálja őt ellepni. Ivan akár élvezhetné is, de ő kinézte magának Annie-t, és meg akar szabadulni a groupiektól, így Patrick segítségét kéri. Jobb emberhez nem is fordulhatott volna.

Ivan a kisvárosi fickót úgy bedobja a szőkék közé, mint fuldoklót egy még mélyebb vízbe. Közben persze Annie sem érti, hogy mi ez nagy hiszti a nőktől Ivan felé, akiről azt hiszik, hogy orosz, pedig horvát. Sarát inkább az érdekli, hogy mi ez nagy hiszti Annie részéről Ivan felé. Természetesen Patrick a nagy nőcsapatban elveszettnek érzi magát, hisz életében nem látott ennyi szép csajt egy négyzetméteren, mint most. Közben a táborozók táboroznak, mi mást is tennének? Terri nem komplett, igencsak próbára teszi Cash türelmét azzal, hogy minden mondatában megemlíti a vese szót, és azt, hogy a beteg mekkora hálával tartozik ezért a szervért.

Így az sem csoda, hogy a vesebarátok karkötő beteszi a kaput Cash-nél és – mondhatnánk, végre - vérig sérti a fodrászt. Terri a történtek után bevonul a sátrába, Cash pedig rájön, hogy ha élni akar, muszáj egy kis önuralmat tanúsítania, mert ha nem, akkor Istenhozzádot mondhat az életének. Mindeközben Sara elment Eric fellépésére, pedig először nem akarta megnézni. Nem bánta meg, hogy elment, mert az elvileg gitárral a kézben énekelgetek lelkészt rocksztárnak kijáró rajongó hívők veszik körül, és mivel a lányok nem csak a hokiért rajonganak, itt is feltűnik egy-két olyan típusú. Morgan végre elindul Marinéktől, de mikor elmeséli, hogy milyen rendezvényekre hivatalos még a környéken, Marinnek összefacsarodik a szíve egy kis bulizásért.

Közben Patrick mégse a groupiek közül választott szórakozó társat magának, hanem a csini csajok mellé csapódott mellék csajjal mulatja az időt. A mellék csaj alaposan berúgott, így Patrick elviszi őt a hotelbe, de nem tud visszaélni a részeg lány helyzetével. Közben Annie és Ivan sétálgat az éjszakában. A hokis szeretné megcsókolni vöröskét, de ő alaposan visszautasítja a sztársportolót, mondván ő menyasszony. Másnap reggel Marin hosszan elgondolkodik azon, hogy egy estélyre menjen, vagy hokimeccsre. Amíg Marin pezsgést akar az életébe, Jack nem akar pezsegni, sőt inkább messze elkerüli a pezsgést.

Marin szeretne egy kicsit újra nagyvárosi lány lenni, amit Jack nem néz jó szemmel, hiszen ha szőke lemond Elmoról, az olyan, mintha Jackről mondana le. Nemsokára Sarának is akad egy olyan szőke, akire nem vágyott. Az egyik zenerajongó hívő hölgyike tér be a kocsmába, és hozott egy kis sütit Ericnek, amit Sara kezébe nyom, hogy adja oda a tiszteletesnek. Ez nem a tipikus szőke, hanem olyan német úszónő típus, így Sarától nagy bátorság, hogy még ki is oktatja a lelkész zenekar rajongói klub elnökét. Eric hamarosan előkerül, és örül a csokis keksznek, amit a debella hozott, így Sara úgy dönt, hogy talán a következő koncertre is el kéne mennie, mielőtt a pasiját lenyúlja egy csokiskeksz-készítő két ajtós szekrény.

Később a kocsmában a törzstagok azon filóznak, hogy ki játszaná őket a tervezett filmben, de Sara nem száll be a játékba, mert zavarja a pasijára leselkedő céda. Morgan is megérkezik a kocsmába, és Marin bekéredzkedik mellé az esti programjára a meccs helyett. El is érkezik a meccs ideje, de Ivan nincs sehol. Annie váltig állítja, hogy nem töltötte Ivannel az éjszakát, de ez sem segít azon, hogy a sztár nincs sehol. A hokis ugyanis éppen otthon durmol, mert tök részegen tette le a testét hajnalban, így csak akkor tér magához, amikor Theresa nyakon önti egy pohár vízzel. Morgan elénekli a himnuszt, és Theresa is meghozta a hokist, aki alig áll a korcsolyáján.

Marin a meccs helyett a bulit választotta, és imádja az újra pezsgést. Közben Cash marha aranyosan beszél Terrivel, amikor elmegy hozzá a szalonba. Terri persze nem tud sokáig haragudni és ellenállni Cashnek, így beteg és donor között újra szent a béke. Ezalatt Marin majdnem kigyullad a női mosdóban, ezért a pezsgést inkább abbahagyja, és visszatér az elmoi életbe, vagyis a hokimeccsen kötött ki Jack mellett. Ha már hoki, akkor katasztrófa. Nem elég, hogy Ivan a jégen fetreng, de a csapat kikapott, Ben dühöng, csalódottak a szurkolók és Buzz egy láda pénz veszített fogadáson.

Marin úgy dönt, hogy nem adja el az életét, hisz ez csak az övé, és szívesen játszik benne. Később Eric éppen az újabb koncertre készül az épülő templom helyén, ahol szép kis közönség gyűlt össze. Persze ezen a koncerten is ott van Helgaa debella, vagy ki tudja, mi a neve, de tuti valami ilyesmi. Eric állati helyesen tudatja a közönséggel, hogy van, aki benne hisz. Konkrétan előad egy dalt a zenekarral, amit Sarának írt, így debella Helga is belátja, hogy nincs mese, ez a tiszteletes nem az a tiszteletes, akinek ő kéne. Végül Marin monológjával zárjuk ezt a részt - mint már annyit -, ami arról szól, hogy aki a csodára vár az életében, az nem látja, hogy az élete már csodálatos, úgy ahogy van.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása