Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sírhant művek 1x08 – Crossroads

2012. április 15. 14:00 - Fekete Panna

Los Angeles utcáin, egy limuzinban vagyunk, három középkorú nő társaságában, akik Gloria Gaynor - I will survive c. számára érzik igen jól magukat. Ez valami kései lánybúcsú? - kérdezhetnénk, de nem, hanem egy buli a szakítás örömére, hiszen az ünnepelt most hagyta el a pasiját, aki egyrészt viagrát szed, másrészt szabadidejében diáklányokat kefél. A csajok elég jól érzik magukat, mondhatni picsarészegek, az újdonsült egyedülálló kinyitja a kocsi tetőablakát, feláll, táncol, azzal nem számolva, hogy elég sok közlekedési lámpa, hirdetőtábla, fényreklám miegymás lóg be a feje fölé. Egy ilyen VALAMI ahogy kell, le is kaszálja a fejét egy óvatlan pillanatban. Most már csóri nemcsak egyedülálló, hanem halott is.

Tovább
Címkék: sirhant muvek
3 komment

Kaliforgia 4x11 - The Last Supper (Az utolsó vacsora)

2012. április 15. 13:00 - Gabba

Baljós sejtésű cím, ezek szerint aggódhatunk kedvenc hősünkért? Bizony igen, merthogy az összes online portál, az Index-szel az élen, vastag szalagcímmel hozza a hírt: A regényíró Moodyt bűnösnek találta a bíróság!

A hír minden főszereplőt máshol ér: Karen éppen a reggeli kávéját főzi, amikor a laptopján beugrik a cikk. Fuck!, szakad ki a spontán reakció Karenből, az arra bóklászó Beccának ez elég is, meg sem nézve a laptopot, elrohan. Charlie és Stu éppen valami vacak forgatókönyvön vitatkozik, amikor az egyik lótifuti beront a tárgyalóba: Elítélték Moodyt, szar ügy! Charlie nem bír túláradó érzelmeivel és zokogni kezd. Marcy éppen a nőgyógyásznál dekkol, amikor hívás érkezik a mobiljára. Bocs, doki, de most el kell rohannom, húzza ki a kezét a nunimból, majd máskor folytatjuk!, ezzel leugrik a vizsgálószékről és elrohan. A bíróság előtt Hank beül Abby kocsijába és letörten kérdezi: És akkor most mit csináljunk? Dugjunk, válaszolja a dögös ügyvéd.

Tovább
Címkék: kaliforgia
4 komment

Luxusdoki 1x12 - Csodaország (ÉVADZÁRÓ)

2012. április 15. 12:00 - m*kkk

Az elmúlt hetek alatt nyomon követhettük, hogyan lesz Hank-ből utcára tett baleseti sebészből luxusdoki. A részek előtti konstans visszatekintés szövegét már kívülről fújjuk. Időközben megszerettük Evan-t – minden kettyójával együtt – és Divya is kinőtte magát a indiai fruska címből. 2.0-t még mindig nem tudtam mondjuk megszeretni...erre egy évad sem elég!

Évadzáró epizódhoz érkeztünk, ezért fokozottan kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki a hamptons-i márvány kemencében. Új titkok Borace-ról? 2.0 végre megfullad? Hank talál magának egy bájos kis csajt? Evan és Divszi összejönnek? Kár, hogy ezek egy részben esélytelenek együtt. Sajnos nem ez a hollywoodi recept, de biztos kapunk majd valami mézes madzagot, hogy kimondjuk az utolsó pillanatban azt a minden sorozat függő által ismert mondatot: „hogy fogom kibírni az új évadig”.

Tovább
Szólj hozzá!

Merlin kalandjai 1x12-13 (Évadzáró)

2012. április 15. 10:00 - mesmes42

Az első évadot befejező két epizódot most egy postban foglalom össze.

1x12 - A király végzete

 

Gwen apját ismerhetjük meg ebben a részben, aki kovácsként működik. Gwent megajándékozza értékesnek tűnő ajándékokkal, majd azt látjuk, hogy valakivel üzletel, aki varázslónak tűnik, és aranyat csinált. Á, alkímia! Reméljük, bölcsek köve nem lesz.

1.jpg

Arthur letartóztatja a kovácsot varázslásért, Gwen Merlintől kér segítséget. Arthur is próbál a jó oldalra állni. Gwen megígéri az apjának, hogy megmenti, Morgana pedig Merlinnel szövetkezik. Szóval akkor mindenki segít.

Tovább
Szólj hozzá!

Amerikai mesterszakács - 2x02

2012. április 14. 18:32 - Hódos Hajnalka

Szita-szita péntek után Amerikai mesterszakács szombat, nem mellesleg ma én is sütöttem egy olyan kalácsot, hogy még Gordi is megnyalta volna utána még a lábujjait is, tudom, az öndicséret büdös. Újabb jelentkezők szállnak harcba a kötényért, a zsűri éhesen várja a remekműveket, nekem is van bejelentenivalóm: nagyon tetszik a műsor, úgyhogy nagy kedvvel írok róla. Apropó, említettem, hogy ma sütöttem egy olyan kalácsot, ami után Gordi még a lábujjait is megnyalta volna? Vajon itthon miért nincs egy valamirevaló gasztro-reality? Gasztroangyal, haggyámálógva, nézzük a medencés fiút, Dustin-t. Dustin egy átlag srác és nem türkizkék fecskében pompázó latinlávör, amilyennek a medencés fiúkat a hálivúdi filmekben elképzelik, kissé átalakított brit klasszikussal érkezett. Kóbászos tekercs egy kis olasz csavarral.

A floridai srác szeret olasz kajákat főzni, olasz gyökerei vannak. Anyukájánál nemrég emlődaganatot diagnosztizáltak, ennek ellenére titokban iderepült, hogy szurkoljon neki. Ováció, anyu örül és izgul, a fikarcnyi hatásvadászatra áldásom adom. Gordi az utolsó falatig megzabálja a kóbászos tekercset a többiek elől. Az olasz csavar nem más, mint maga a kóbász, és az édes-csípős paradicsommártás. Egyre szimpatikusabb ez a Dzsógyerek, kézzel eszik. Én is szoktam. Dustin kötényt kap, anyutól meg puszikat, mi meg egy csapat szerencsétlenkedőt és soksoksok nemet.

Tovább
Címkék: mesterszakács
20 komment

Egy óra múlva itt vagyok ! 1x 11 - Mefisztó-akció

2012. április 14. 12:00 - Sigismundus

Kilencszáznegyvenkettő tavasza, Ukrajna. Kis falucskába vonulnak be a partizánok, van öröm a muzsikok közt. Gyorsan falhoz is állítják a három magyar táborcsendőrt, de a németek kinevezte sztarosztát és policájt azt nem lövik le, gyanús. Majd még gyanúsabb lesz a falubelieknek hogy a partizánok, vezérük Tyurin utasítására összeszednek minden mozdítható és ehető értéküket, és úgy mennek tovább kurjongatva... A háttérben Lehnert hadnagy civilben vigyorog...

Aztán a német főparancsnokságon, Tyurin vacsorázik Shultzer és Késmárki társaságában, akik elégedetlenek a partizánakcióval. Az még rendben hogy hagyták lelövetni a három magyar csendőrt, de az orosz sztarosztát és policájt miért kimélte meg Tyurin? Gyanús lesz ez a parasztoknak, hiába fosztották ki őket... és tessék legközelebb néhány parasztot is kivégezni, akik sokat termelnek, Moszkva nevében, persze.

Tovább
Szólj hozzá!

Róma 2x08 - Kegyetlen hazugság

2012. április 14. 10:00 - G_Norton

Hejj, az utolsó előtti előtti epizódja ez a Rómának, azaz ezután 2 hét múlva vége van az egésznek, fellélegezhet mindenki. Az epizód legelején Octavianus mond egy szép beszédet a római nők szerepéről a római nőknek, nagggyon erkölcsösek voltak anno, ennek tiszteletére majd hoz néhány erkölcsös törvényt, és aki nem hiányzott a töriórákról, amikor a principátust tárgyalták, akkor az tudja, hogy ez meg is valósult. Egyfajta szélsőséges ellentétként közben a nővére, meg az anyja látható mindenféle pózokban, így majd alapos nagytakarítást kell tartani a saját háza táján. Maecenas szerint kitűnő demagóg beszéd volt, de Octavianus teljesen komolyan gondolja, no, most már csapjunk bele a feleségkeresésbe, hálistennek ebből nem lett reality show, mint a Benkőéből. Az első, és végső jelölt Livia Drusilla, aki már házas, sőt, még fia is van, a kis Tiberius. Mivel a lány is szívesen hozzámenne, ezért a frigy tulajdonképp már megköttetett, Livia Drusilla férjének tudta nélkül, de sebaj (egyébként Octavianus harmadik felesége vót, és Julia Augusta néven jobban ismeretes).

A szép házból takarodjunk kifele a koszos római utcákra, Timont épp kiírják a sorozatból, megy haza a családdal együtt Júdeába, ahol talán Levi is ott várja őket. A felesége picit érzelgősködik, hogy Timonnak rossz az ízlése a ruhák terén, de egy jó ember, és egyszer sem cáfolt rá házasságuk alatt. Kamera elfordul, Posca illetve a nála nagyobb felesége shoppingol, ami abból áll, hogy Posca adja neki a pénzt, a lány meg elkölti, szép ez a szerelem, na. Posca rögtön ezután Maecenasszal beszél annak a gyaloghintójában – muszáj bazi óvatosnak lenni, miután az uraikat lopják meg, nyilván Heródes aranyáról van szó ippen. Maecenas szívesen áltatná magát, de ez nem csupán némi illeték-jutalék, hanem kőkemény lopásról, aminek a botránya ha kipattan, akkor nekik a fejük a porba hull, hiába fontos emberek. Még épp meg tudják ezt beszélni, mert néhány pillanattal később beszáll Jocasta is rengeteg ékszerrel a nyakán-kezén-lábán, csoda, hogy nem húzza le a fémek súlya.

Tovább
Címkék: róma
Szólj hozzá!

Zsaruvér 1x08 - A kínai negyed

2012. április 13. 15:00 - Chat Géza

A kínai negyedben kamu Gucci táskavásárlást színlel Jamie, hogy a top secret találkozó zökkenőmentesen haladhasson. Reagan felvilágosítja a nőt, hogy hiába segítene neki az FBI, akkor sem fog a kék lovagok rendje után nyomozni. Ez családi ügy. A nő is csak pislog bele a sötét éjszakába, hogy akkor most tényleg egyedül, minden hátsó basztatás nélkül akarja felgöngyölíteni az ügyet? Jamie, válaszra sem méltatva a hülye kérdést, eltűnik az éjszakában. Kétsaroknyira sem jut el, mikor egy sikátorban kiszúr két, pisztolyos zsebfenegyereket, akik két nőt fenyegetnek. Jamie – szuperhős jelmezt megvillantva, ingjét széttépve – rájuk kiállt, mire az egyik elrohan, a másik meg kocsiba száll és padlógáz, ablaktörlőt nem kímélve célba veszi őt. A biztos urunk nem szarozik, félre ugrik és üldözőbe veszi – nem a kocsit, mert ugye ő a Harvardra járt – a futva menekülő kis kínait. A biztonságos közlekedési szabályokat kukába vágva, a bilincs kattanásának hangjától való félelemtől vezérelve csak rohan és nem néz semerre, mire a zebra felénél elkaszálja egy taxi és ott helyben megmurdel.

Tovább
Címkék: zsaruvér
1 komment

Marslakók - 28-29.

2012. április 13. 14:26 - Hódos Hajnalka

Ha Isaurának sikerült, Velenyák Gergőnek miért ne? Ezennel gyűjtést indítok, hogy ez a szerencsétlen el tudjon költözni albérletbe, és ne az anyjával lakjon, mert fizikai fájdalmaim vannak. A tapétától a falon. Meg úgy állesz az egésztől, de ezt már mondtam. Reggel van, szokásos jelenettel kezdünk, Kígyós könyörög Eszternek, fáradjon be a munkahelyére, fél órát kap, méri az időt. És tényleg, mutatom:

Titiéknél is reggel van, furcsállom is ezt a következetességet a sorozat készítőitől, valamint felhívom a figyelmét fiatal hölgyolvasóinknak, illetve mindazoknak, akiknek még nem volt része picsarészegen egyéjszakás kalandba keveredni, nem igaz, hogy reggel makulátlan sminkkel ébredünk. Valójában már a kocsmában úgy nézünk ki, mint Rambóné, színes smink esetén mint Mrs. William Wallace, a helyzet pedig egyre tragikusabbá válik. Reggel pedig eszünk ágában sincs feltűzött hajjal üldögélni hófehér fürdőköpenyben, sokkal inkább az új pasi előtti hangtalan hányás minél tökéletesebb kivitelezésével vagyunk elfoglalva. Titi szokás szerint szomorkodik, aztán legyint arra, valami Zsán keresi szkájpon, ne törődjön vele, nem kitartó fajta. Humor Harold-ot nem olyan fából faragták, kedélyes beszélgetésbe kezd, ni.

Titi felháborodik, mit képzel magáról, még csak fél napja ismerik egymást? Ja, hogy ez a dugásnál nem számított, csak most, hogy a laptopot piszkálgatta az ÚjFiú. Igen, tényleg ki van rúgva, menjen el. Szerintem el kéne venni Tititől az Ifjú Werther szenvedéseit meg össze kéne karcolni a Szomorú vasárnap cédéjét, mert rossz vége lesz ennek. Ja, igen, a mai Baltás-cím: Doktor Úr, a maga szíve sose fáj?

Tovább
Címkék: marslakók
13 komment
süti beállítások módosítása