Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Luxusdoki 1x12 - Csodaország (ÉVADZÁRÓ)

2012. április 15. 12:00 - m*kkk

Az elmúlt hetek alatt nyomon követhettük, hogyan lesz Hank-ből utcára tett baleseti sebészből luxusdoki. A részek előtti konstans visszatekintés szövegét már kívülről fújjuk. Időközben megszerettük Evan-t – minden kettyójával együtt – és Divya is kinőtte magát a indiai fruska címből. 2.0-t még mindig nem tudtam mondjuk megszeretni...erre egy évad sem elég!

Évadzáró epizódhoz érkeztünk, ezért fokozottan kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki a hamptons-i márvány kemencében. Új titkok Borace-ról? 2.0 végre megfullad? Hank talál magának egy bájos kis csajt? Evan és Divszi összejönnek? Kár, hogy ezek egy részben esélytelenek együtt. Sajnos nem ez a hollywoodi recept, de biztos kapunk majd valami mézes madzagot, hogy kimondjuk az utolsó pillanatban azt a minden sorozat függő által ismert mondatot: „hogy fogom kibírni az új évadig”.

Evan nagyon rá van lazulva már a hamptons-i életérzésre. Trash reality-vel, kacskaringós szívószállal és házi chipsszel múlatja az időt, amíg Hank Borace-ék német kórtörténetén rágja át magát. Hamarosan megérkezik az epizód gerincét jelentő hír is: Divszi eljegyzési bulijára szóló meghívó. Na de ki kivel megy? A happy end egyelőre nem alakul sehol: Evan Hank-kel, 2.0 pedig Bájvigyorral képviselteti magát a neves eseményen.

Közben egy vidéki vityillóban élő testvér párt ismerünk meg: Lolkát és Bolkát. Bolka a csinibb, a falu szépe, aki már a gimi alatt is minden pasit elhappolt a csajok elől. Lolka a védelmező , látnok, gyerekként sátánista, felnőttként ördögűző forma, aki Marten’s-ben és talpig feketében hirdette a középsuliban, hogy a halál vagány. Amikor meglátjuk őket, nem tudjuk eldönteni, hogy mi a szitu: A) egy szvinger partin vannak begombázva, ahol Bolka a TKO és Lolka, aki erre ráparázott, B) Bolka egyszerűen bekattant. Tény, ami tény Bolka kilép az emeleti ablakon, miután bájosan elcsevegett a kristály csillárral. Egyre valószínűbb, hogy Kalap úr a bűnös...

Divsziék Raj sráccal a parti helyszínén variálgatnak a szervezővel, amikor felismerjük a tulajban az előző este Peter Pan-t játszó kisasszonyt. Elég jól van egy darabig – leszámítva, hogy úgy köhög, mint egy tüdőbeteg – aztán Divszi sas szeme észre vesz egy méteres vércsíkot a Bolka lábán. Húzzuk csak fel azt a szoknyát...azért combon egy üveg vágta sebet sebtapasszal leragasztani nem vall túl sok észre...Nincs mese hívni kell a falu bikáját orvosát: Hank hol vagy?

Hank Knight Rider sebességével a helyszínen terem. Közben Raj srác nem tudom hova lett, de úgy eltüntették, mint Magdi Anyust a Barátok közben. A para viszont annál nagyobb. Ha most House-t néznénk a következő szavakkal lenne tele a tábla: köhögés, hallucináció, akut szőkeség. Egy fix: nagy a baj. Lolkának van is rá egy elmélete. Hugi ugyanis panziót szeretne csinálni a régi családi fészekből, aminek hatására a ház úgy bedurcizott, hogy az őrületbe kergeti Bolkát. Vagy agyonköhögteti. Nem tudom. Felhívom minden ingatlanos barátom figyelmét: óvatosan a régi skót házakkal!!!

Evan folyamatosan nagy telefonálásban van, és nem teljesen tiszta, hogy mi a gebasz, de fél elcsípett szavakból ítélve pénz para van. Valami stiklit érzek a dologban – nem hiába Evan-ről van szó - és ez a megérzés percről percre fokozódik, mint Evan arcán a gondterheltség. Nem kevésbé Lolkát, aki kétségbeesetten hívja Hank-et, amikor a hugicája épp a tetőről próbálja magát – szétkokainozott arccal – levetni. Sikerül is neki, de szerencsére a ház melletti kis tóban landol, bár a tónak is minimum Hollywood mélynek kellett lennie, mert a való életben tuti halál lett volna a szöszi sorsa. Korábban már gyanakodtak rá, hogy a köhögés a házban cellázó denevérek miatt van, de a hallucinációkat még mindig nem tudták hova tenni. Most gerinc biopsziával próbálkoznak, és éjszakai megfigyelésen tartják Hugit. Csodálom, hogy a steril környezet ismét csak humbug a mi dokinknak. Szerintem egy komplett agyátültetést megcsinál rajtad a fotelban, ha arról van szó.

A brigád nyugtatására házi készítésű jeges teát szolgál fel Lolka, amiben több az alkohol, mint a jég. Ergo 3 centtel több whisky csúszott bele és ettől már nem is Long Island hanem házi cucc lett belőle. A megrázó este után kezdődik a mulatság. Fura is volt, hogy majdnem 30 perc telt úgy az epizódból, hogy nem voltak szórakozni. Nehéz az élet a felső tízezer túl oldalán. Mindenki kinyalva érkezik, Divszi és Raj srác indiai népviseletben fogadják a vendégeket. Óriási a pucc parádé, pontosan ugyanúgy, ahogyan az előző részekben megszokhattuk.

Bolka is jobban van, miután Hank lefigyelte a híres jeges tea receptjét, amibe Lolka köhögéscsillapítót csavarintott minden este – jha hogy ettől házi – hogy hugikája jobban aludjon. A probléma viszont az volt, hogy a koktél lett Bolka fehér nyuszija, és belehoppant az úgy nevezett Alice szindrómába (ami tényleg létezik). Ettől látott nem létező dolgokat, és vesztette el a mélység-magasság érzetét. Azért meglepő, hogy az orvosos sorozatírók milyen betegségeket találnak meg – whoaaa!

A frissen gyógyult beteg rá is mozdul dokinkra – most meg Münchhausen szindrómás lett?! – és egy a lyukas pop corn-os zacsit sem megelőző tenyérjósos trükkel próbálja levadászni áldozatát. Az egészben a legjobb, hogy 2.0 mindezt meglátja, aki éppen vissza akart rohanni dokink karjába. Remek időzítés, így legalább elgondolkodik azon, hogy nem kéne minden palit a farkánál fogva rángatnia.

Evan beborul. A Hank Med teljes vagyonát megforgatta valami kétes ügyletben, és bepalizták. Megvallja bűneit Hanknek, aki nem veszi túl jól a sztorit és kiátkozza Evant a bizalom köréből. Divszi közben – minden korábbi szándéka ellenére – megbénulva eljegyzi Raj srácot, aki úgy vigyorog, mint egy napon megbarnult tejbetök.

Hank 2.0-hoz rohan (mégis a barnákra bukik), de ott Bájvigyor nyit ajtót, és mocsok módon lerázza a nyúl lelkű dokit. Őt viszont 2.0 rakja ki az utcára a cuccaival együtt. Na látjátok: egy pofon az élettől, és máris jó döntéseket hoz a kis ribi. Mire Hank hazaér, a tékozló öcsi lelép...csak egy kártyát hagy az asztalon: elmentem Eddie R-hez. Hank feje eldurran és rögtön a telefonhoz nyúl: „Miért nem mondtad, hogy Apu rántotta le rólunk a pénzt?!” Ugye, hogy ugye?! Reszketve várom a második évadot. Addig is kitartás, vegyétek úgy, hogy Hanky Panky elment szabira. Úgy talán könnyebb a találgatást elnyomni az agyalapi-mirigyünkben.


 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása