Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6045-6046.

2012. április 13. 16:00 - Mésza "Abdul" Jani

A mai részben szereplők közül szinte mindenki összeveszik mindenkivel. A 4 barát most nem barát, Laci meg inkább Borat, de a cége problémáját legalább megoldja. Aliz igazán beégeti magát, néhány tűzoltóraj is kevés lenne hozzá. Linda meg józanodik. Ezekre épül az adás.

6045. rész

Szép mai magyar valósággal kezdünk. Novák „szaki” dühöng, az egyik bedolgozójának nagy kegyesen 800 forintot kínál, bár több részlet nem derül ki. Tudom, az ország bérből élő nem elhanyagolható része ennek is örülne, de attól ez még elég kevés. Na mindegy, nem létező bajszom alatt elmormogok egy KA-t, aztán nézzük tovább. Megint Tibi áll a háttérben, Nováknak nem először gyűlik meg vele a baja, máskor is ő vezette a felkelést, Laci király akkor meghátrált. Valószínűleg lesz még konfliktus köztük.

Peti, mint egy dúvad, úgy ront Balázsra. Nem tetszik az érzékeny lelkének, hogy (volt?) barátja nem avatta be, hogy a (volt?) csaja rá akart nyomulni, mert neki köze van hozzá, még ha nem járnak, akkor is. Bizony, jogot formált erre akkor, amikor még jártak, valamikor réges-rég, egy messzi-messzi… Bazsi tényleg nem akart semmit, de egy szerelmes szívnek lehet magyarázni. Petya meg Csocsóval próbálkozik, meg hogy csaj-csaj, száj-száj, lyuk-lyuk. Ja, ez az utolsó már nem volt benne. Péter azért biztosra megy, bosszúszomja nem ismer határokat, biztonság kedvéért Hannának is elküldte Linda üzenetét. Most már Balázs is durcás. Következő képsorokban már Hannácskát láthatjuk, amint az üzenetet hallgatja. Szeret szenvedni, egyszer nem elég meghallgatnia, ki akarja élvezni a fájdalmat.

„Igazi” családi kép. Mindenki elvan magával, jól elélnek egymás mellett, legalábbis az első pár kocka ezt sugallja. Aztán kiderül, mégsem. Bözsi mama elég otthon érzi már magát, parancsolgat is az unokáknak. Vissza is térünk a káposztás szálhoz, bár Aliz nem akar az elkészítésében segíteni, épp manikűrözött. Szabi meg csak simán útban van. Géza meg mielőtt elmegy, örül neki, főleg, hogy jó kis füstölt szalonna is a káposzta részét képezi majd. Gézu helyett Ádám jön, aki modellt keres egy új fotózáshoz. Alika hiába örül, mert most sem rá gondolt a selyemfiú, hanem a lányára. Szabi közben mérgesen figyel a háttérből, de csak addig, amíg testvére nem nyúl a káposztába. Azt már széles vigyorral nyugtázza.

Kedvenc papagájunk most elég szolid öltözéket visel. Volt kanja jön hozzá, meg a lányához. Hiányzik neki a vodkája, meg aggódik a csimotáért, hogy véletlen se legyen alkesz, mint a muter. Gizike persze felháborodik a bunkó beszóláson, kiteszi Bartha szűrét. Kertészék se sűrűn ihatnak szódát, jó régóta elvan a hűtőn a szifon. Ahogy apa elhúz, jön is Linda szánom-bánom testtartással, bocsánatot kér, majd sír. Szerencsére anyja vállán, így most nem kell végignéznünk a benga bőgést.

Sóher Novák feladta a küzdelmet, Tibi győzött. Egy nagyobb összeget kínál neki, ha „visszaadja” a volt alkalmazottait. Tibor nem üzletel, és már a cég se kell neki, nem ér az már lópikulát sem. Jól belegázolt Laci nem létező lelki világába. Tibi elszelel, de csak az udvarig jut, ott Gabiba botlik. A nőci csalódott, mert Lacinak hiába lenne melója, Tibor elszedte a munkásait. Gabika beolvas, azt hitte, Tibi rendes ember. A HP meg azt hiszi, jól döntött, amikor Novákot választotta.

Még mindig udvar. Szabi vigyorogva újságolja, hogy megy a kiképzés otthon. Géza is vigyorog, hogy szakácsot akar Alizból csinálni Bözse néne. Szabolcs felvilágosítja, hogy nem, hanem feleséget. Gézu már nem vigyorog.

Újra a két salakanyag kupac a főszerepben. Laci rinyál a bigéjének, hogy megalázta a Tibi, meg mennyire utálja, persze a spinéje vigasztalja. Aztán csak visszajön Tibor is, Novák meg elkezd pattogni meg keménykedni. Tibor jól kezeli, kis mosollyal, ámde nyugodtan közli, mégis megvenné a céget. Hatott a csecsemőrabló dumája.

Zsolt újságolja Gézának, hogy lemondta a csomagszállítást, túl gázos neki, sittre meg nem akar visszamenni. Ádi jön közbe, ő meg a káposzta-Aliz párharcról mesél, a sisakját meg a pultra teszi. Zsolt begőzöl miatta, majd letépi a selyemfiú búráját. Gézu elméjében a sisak látványára fény gyúl, szívességet kér Ádámtól.

Balázs vallatáson. Hanna először Linda miatt olvas be neki, majd arról faggatózik, kikkel smárolt a srác. Bazsi nem túl hihetően állítja, csak a Hanna létezik neki. A bige ki is szúrja, így Miki fia, miután nyel egy nagyot, bevallja Csocsót.

Aliz küzd a káposztával, egyelőre döntetlen az eredmény. Legalább kitartó, ha már béna hozzá. A hús nem kokettál a káposztával, így Ali madzaggal akarja maradásra bírni. Géza meg eközben szépen beoson, és mindent lát. Gézu nem bírja a bénázását nézni, inkább elcsalja motorozni. Húúú, nehéz volt rábeszélni.

6046. rész

Laci búslakodik a szobában, nosztalgiázik a régi szép időkön. Gabi is csatlakozik hozzá. Az első százas az első melóért, egy törött korsó az első cégének beindulásából. Gabi igazi nőhöz méltóan kérdezés nélkül belenyúl a dobozba, és ha már ott jár a keze, kiszed néhány szexlapot. Na, ezek pont nem ehhez tartoznak. Gabika nem hagyja, hogy teljesen elkámpicsorodjon, szerinte tovább kellene Nováknak lépni, a céget meg addig eladni, amíg van rá vevő. Abból a pénzből meg majd csinálnak valami mást.

„Get your motor runnin', Head out on the highway”. Gézáék leparkolnak az út szélén, Aliz élvezte a mocizást, meg annak is örült, hogy nem kell káposztát töltenie. Kertész majd megvédi a mamától, őt úgyis nagyon csípi.

Linda vigasztalhatatlan, még a süti sincs rá hatással. Most éppen az a baja, hogy Zsolt nem bír ránézni, meg utálja. Dehogy, csak aggódik, egyébként meg igaza van. Linduska tovább ostorozza magát, úgyhogy Gizike lánya fájdalmát enyhítendő elmondja, Bartha rá is dühös, mert rossz példát mutat, de majd megnyugszik. Erre jön az egy barátom sincs szöveg, de Gizus hajthatatlan, addig majd ő lesz a barátja. Közös köröm,festés, plázázás, egyéb barinős elfoglaltságok. Hát a lánya ettől sincs elragadtatva.

Aliz még mindig be van zsongva a motorozástól. Ma nosztalgianap van a sorozatban. Géza nem véletlenül hozta a nőjét egy börtönhöz, ő meg itt töltötte az élete egy részét. Marha romantikus. Azért csak eljutunk addig, hogy Kertész szerelmet vall. Még Kingát se hozta el ide. Szóval nagyon szereti, de esküvőt nem akar. Erre Alika meg kiakad, bezzeg Kingucit elvette. Ja, aztán el is váltak.

Peti és Hanna egymásra talált, jól kifikázzák szerelmeiket. Mondjuk nem sokáig, amikor Petya elszólja magát, hogy tudod a Csocsós sztoriról, Hannácska rá is megharagszik, és faképnél hagyja. Laci meg Tibi eközben üzletel. A céget eladja, de nem túl szomorú, ezt Tibor is észreveszi. Nem hát, majd csinál másikat, meg neki olyanja is van, ami a másiknak sosem lesz. Gabi. Biztos örülne, ha tudná, Novák tárgyként kezeli.

Alizék még a házasságon civakodnak. Ő nem kérte Gézától, hogy vegye el. Haza akar menni, de nem találja, milyen utcában vannak. Gézu meg megunja a hisztit, felül a motorra, és ultimátumot ad. Háromig számol, aztán… Nem lesz aztán, kettő után felül a csaja. Bukót meg nem csatolják be, marha biztonságos.

Estére haza is érnek, pedig Géza még sietett is. Jó nagy hely ez a Budapest. Ádám kijön a Rózsából, Aliz a kezébe nyomja a sisakot, és ellécel. Géza panaszkodik kicsit, majd újra kölcsönkéri a mocit. Ádi inkább becsalja a kávéházba.

Novák meg a nője sétálgat a gangon. Andris szerint is jól tette, hogy megszabadult a cégétől, majd a szokásos béna puszilkodás. Laci szerint csinálhatnának óvodát. Persze ő csak a zsét számolná. Aliz meg közben leskelődik, de hogy miért, arra tippem sincs. Mindenesetre biztos nem véletlenül volt ott.

Hannácska rajzol, majd csöngetnek, az ajtóban Balázs vörös rózsával. Hanna rá is vágná az ajtót, de a fiú nem hagyja. Bocsánatot kér, és ő nem is akarta a csókokat. A lány kiszúrja, de csak hülyén fogalmazott. Hát igen, biztos a lányok teperték le, mert olyan ellenállhatatlan. Azért Valti lánya csak megpróbál ellenállni, húzz el Bazsi, és rácsukja az ajtót.

Aliz szalad ki az udvarra, Géza várj. Ritka jó szeme lehet, ha nem tűnik fel neki, hogy fele akkora széles az, akit legézáz. Tuti Ádám az. Ali bocsánatot kér tőle, mint Gézától, meg szerelmet vall, meg mást is. Például azt, hogy féltékeny Kingára, meg régen a hülye Ádám tetszett neki, de már nem, meg pénzért megdug mindent és mindenkit. A sisak lekerül, tényleg Ádi az. Na, ez aztán igazán szopás, olyan jóféle deepthroat.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása