Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csillagkapu Atlantisz 1x07 - Poisoning the Well

2008. március 16. 15:09 - the black ball

Ebben a részben foglalkozunk már a lidércrabbal, el is nevezzük, megpróbáljuk kiirtani a lidérceket úgy általánosan, Carson csajozni fog (!!!), kiderül, hogy a földiek mennyire naivak, és kihalásra lesz ítélve egy újabb nép, de most nem a mi hibánkból. Megkezdjük a működést.


Hoppá, nem ugróval indítunk! Már alapból egy aránylag ronda és romos iparvárosban vagyunk. Egy nagyszakállú öregember vezeti a csapatot egy koszos folyosón, és arról dumál, hogyan fognak fűteni. Geotermikus energiával. McKay már itt is sznob, de Sheppard nyakon csapja. Teyla-nak feltűnik, hogy kissé fejlettebbek a szokásosnál, mert azt a lidércek nem szokták hagyni. Megtudjuk, hogy nem igazán izgatja, mert egy ütőképes fegyverrel kísérleteznek. Azt mondja, hogy 50 évük van tökéletesíteni, amíg a lidércek újra erre járnak. Szegénynek fogalma sincs róla, hogy Sheppard-nek hála, már holnap itt lehetnek. Kikecmergünk az alagsorból, és egy nyomasztó, fehér folyosóra érkezünk. Állítólag hasonlít az 51-es körzetre. Állítólag. A szakállas odanyújt egy fiolát Sheppard-nek, és csak kinyögi végre: ez a szer immunissá teheti őket a lidércekkel szemben. Ez már döfi.

Tovább
Címkék: atlantisz
Szólj hozzá!

Veronica Mars 1x01 - Pilot

2008. március 16. 13:03 - foxglove (törölt)

Miután letudtuk a sorozattörténelem egyik leghangulatosabb főcímet(személyes vélemény), a narrátorunktól kb. az első percben megkapjuk az összes fontosabb információt. Nem egy lassú tempójú sorozat lesz ez. Helyszín: Neptune, California (a város középosztály nélkül), azonbelül egy elit középiskola. Gazdag fiatalok vs. szegény fiatalok. A főszereplőnk – akikről egyelőre csak annyit tudunk, hogy kicsi, szőke és lány - az utóbbi csoportba tartozik. Mellesleg nyomozó, legalábbis az esti program nála abból áll, hogy biztosítási ügyeket old meg, vagy hűtlenkedő férjeket/feleségeket buktat le. Hozzátenném, úgy könnyű , hogy apukának történetesen magánnyomozó-irodája van.

De nézzük, miből is áll egy átlagos iskolai nap. Gondolom, mindenkivel előfordult már, hogy a suli alatt meglehetősen hiányos öltözékben ragasztószalaggal kikötözték egy póznára. Ha nem, akkor itt egy példa, hogy ilyen esetek bizony léteznek, a Nepune High-ban legalábbis éppen ez történt.

Tovább
Címkék: veronica mars
11 komment

Az elveszett szoba 1x03 - A Szem és a Bérlő 3/2

2008. március 16. 10:30 - zaphodbb

A bunkerben vagyunk Karllal, Joe-val és Karl pitbulljával, aki szorítja Joe nyakát. Aztán már csak a bunker ajtajának (baszki ez a film aztán tele van ajtókkal, még sose írtam le ennyiszer ezt a szót:) csapódását halljuk. De Miller nem esik kétségbe, ő is megszegte az egyezséget, miszerint senki nem hoz Tárgyakat a kirándulásra, előveszi a Buszjegyet (áhá, ez volt a szívesség amit Wally-től kért) és belengeti.

Már repül is Gallupba, arccal a betonba, ahol Wally vár rá. Joe visszaadja neki a Buszjegyet, ő pedig közli, hogy Bloom a házban van. Joe egy igazad volt Karllal kapcsolatban hánival indít, meg hogy elvették tőle a Kulcsot, most mi lesz. Jennifer csúnyán néz, amikor kiderül, hogy Karlnál van az Üvegszem. Elmondja Joe-nak, amit a filmen talált, hogy nem Conroy állította meg a kísérletet, mentve meg a világot, hanem a Bérlő a háttérben. Úgyhogy meg kell találni a Bérlőt, indulj Joe, ha a Légiónak nem sikerül megállítani Karlt még a kísérlet előtt, akkor te vagy az egyetlen reményünk vagy vége a világnak. Jujj, megint beszartunk.

Tovább
Címkék: lost room
1 komment

Csillagkapu Atlantisz 1x06 - Childhood's End

2008. március 15. 15:30 - the black ball

Ahhoz képest, hogy az előző részben szereztünk egy lidércet, rohadtul nem vele foglalkozunk, hanem inkább elmegyünk egy közepes részt csinálni. De sebaj, majd a következőben. Ebben a részben szerzünk egy fontos dolgot, amit aztán el is veszítünk, McKay-ről kiderül, hogy rossz apa lenne, találkozunk a sorozat legrosszabb CGI-jével, és nem utolsó sorban megtérítünk egy újabb népet. Apa, kezdődik!


Egy szép erdős táj felett repülünk az ugróval. Igen, megint az ugróval. Ha lenne egy Harley-m, én se járnék busszal. Na szóval. Teyla-nak nem ismerős a hely, McKay meg épp azt fejtegeti, hogy miért tűnnek hasonlónak a lakott világok. Mivel mindet ugyanott forgatják. A fejtegetést megzavarja, hogy az ugró elkezd rázkódni. Valamilyen energiamező van a közelben. McKay szerint ez fejlett technológiára utal, tehát jó dolog, kukkantsuk meg. De ekkor az ugró megint rázkódik, most még jobban. Ezt már Sheppard sem értékeli, lefújja a dolgot, irány a kapuhoz. Csakhogy az ugró nem engedelmeskedik! Nofene. A motor leáll, ezek kérem szépen zuhannak. Na ez így szárazan hangzik. Szóval: ZUHANUNK!

Tovább
Címkék: atlantisz
Szólj hozzá!

5IVE days to midnight – Szerda

2008. március 15. 14:05 - Mr. Zippo

Inkább nézzünk előre mint hátra, úgy sincs már sok időnk. Különös képek úsznak el a szemünk előtt. Dr. Ben, amint a halálos golyót vizsgálja. Brad és Chantal, amint egymást és a jövőből jött táskát ölelik. A helyi újság főszerkesztője gyanakvóan tekint ránk. Sikorski felügyelő ránk fogja pisztolyát és lő. Claudia. Jessy felénk szalad, s mindezeken a képeken át egy pisztolygolyó repül, hogy bezúzza egy iroda ajtajának üvegét, melyre az van írva J. T. Neumayer.


A harmadik nap reggelére egy rémálomra ébred hősünk. De legalább már a kedves mellett találja az új nap. Hajnali 6 felé jár az idő, de a baljós gondolatok nem hagyják nyugodni. Ezért jó professzorunk felcsap helyszínelőnek. Elcsórja Claudia pisztolyát és az alagsorba siet kísérletezni. Egy próba golyót akar keríteni, hogy összevethesse a gyilkos darabbal. Elég balfék kísérletei kevés sikerrel kecsegtetnek. De mit lehet elvárni egy amatőrtől. Az egyetlen dolog, amit elér vele, hogy amikor Claudia a zajra felébredve benéz a magyarázat helyetti habogásra csak jól megsértődik. „Azt hiszed, hogy lelőnélek?” Ezek nem szerelemtől átitatott szavak. S közben Jessy is szem és fültanúja lesz a nem épp kedves beszélgetésnek. „Én csak meg akarom élni a szombatot” érvel a prof „Ezért bármire képes vagyok” És azt hiszem igazat is adhatunk neki.

Tovább
Szólj hozzá!

Las Vegas 2x11 - A ló túloldalán

2008. március 15. 11:03 - C21

Ebben a részben nem lesz Mary, amit mélyen sajnálunk, viszont lesz Ivana Milicevic, kemény mexikói maffiózók, cowboyok, és egy komly lovas üldözés. Ráadásként, pedig egészen más oldalát ismerhetjük meg Sam-nek.

A Montecito-t egy cowboy bolygatja fel, körülötte egy falkányi lánnyal, de Mike a mennyiségi fogyasztás helyett a minőségire fekteti a hangsúlyt. Olyan lányt keres, akivel a termodinamika tételeit nyálazhatnák végig. Ekkor be is toppan Angie, aki természetesen menet közben bontja ki a haját, és veszi le a szemüvegét. Mike totál rápörög, és meg is hívja egy italra, de az egyik kedves ügyfél odadobja neki a Ferrari-a kulcsát, hogy jó helyre parkoljon vele. Úgylátszik nem mindenkihez jutott el az előléptetés híre.

Tovább
Címkék: las vegas
1 komment

Tuti Gimi 2x04 - Szexi szomszéd

2008. március 15. 09:07 - Windermere

Brooke-kal nyitunk, aki arra ébred, hogy valaki kint locs-pocsol. Kimegy megnézni, és egy felettébb jóképű mexikói ússza egyik hosszt a másik után az ő medencéjükben. Brooke előveszi a legjobb spanyol nyelvtudását (azaz egy nagy nullát), és elküldi a „medencetakarító” srácot, aki totál pucéran kimászva a medencéből, eloldalog.

Peyton Karennel osztja meg azt az információt, miszerint manapság hamis személyi nélkül a fiatalok nem is tudnak élő-zenés bulira menni, Karen szerint elég, ha egy embert meggyőz a korhatár nélküli bulizásról, aki hajlandó a klubjában ilyet szervezni. Peyton el is megy egy klubba, viszont az ott lévő fickó rögtön elbizonytalanítja, főleg azzal, hogy mi mindent kell beszereznie majd a zenészeknek, pl. kábszert is. Majd, hogy nyomatékosítsa kijelentését, kokainnal kínálja a csajt. Aki ha él vele, kap egy estét korhatár nélküli bulira a klubban.

Tovább
Címkék: tuti gimi
Szólj hozzá!

The L Word 1x05 – Lies, Lies, Lies

2008. március 14. 16:10 - Hartmann

Jenny teljesen kicsípve indulna a Planetbe, de Tim hirtelen úgy dönt, hogy ő is vele tart, kell egy kis friss levegő neki. Így lőttek a csajos randinak Marinával, ez kicsit érzékenyen is érinti Jennyt. A Planetben persze ott van Marina is, de a vőlegény jelenlétében nem lehet sok mindent csinálni, csak szemezni, és érzéki, vágyakozó pillantásokat lövellni a másik felé. Ebből ismét nincs hiány, de mikor Marina bemegy a mosdóba Jenny is követi. Végre egy kis kettesbenlét. Ami nem is tart olyan sokáig, mert Tim benyit a mosdóba. Milyen rossz már ez a koedukált illemhely.

Az előző részeben a friss szerelmespárral nem sokat foglalkoztunk, most pedig megtudhatjuk azt is, hogy bár jól érzik magukat együtt és jó a szex is Dana és Lara között, valami azért nem gömbölyű. Annyira, hogy Dana soha többé nem akar szexelni már. De a csajok, Alice és Shane, segítenek megoldani a problémát. Don Juanita szemei kikerekednek, mikor megtudja, hogy mi is a helyzet, és közli, szerinte Lara nagyágyú lehet az ágyban. A vöröscsajszi rátalált Dana G-pontjára, és a teniszező csajszi ennek a következményétől van megszeppenve.

Tovább
Címkék: l
8 komment

Fe-le-sé-gek! Fe-le-sé-gek!

2008. március 14. 13:17 - Tm

Hat hét szitkozódással, elvonási tünetekkel és feszült műsorújság-lapozgatással töltött hét után eljött végre a nagy nap, és ma 21 órától a TV2 kegyeskedik folytatni kedvencünket. Addig is olvassunk vissza, hogy hol is tartottunk, majd kilenckor egy pohár borral/sörrel/tejjel/narancslével telepedjünk a tévé elé és örüljünk, hogy helyre állt a világ rendje.

Na jó, nem teljesen, mert a péntek kora esti időpont nyilván sokaknak nem tökéletes, de a hétvégeindító társasági események miatt lemaradók itt továbbra is pótolhatják a kimaradt történéseket. Ezentúl hétfő délelőttönkénti frissítéssel.

2 komment

Gyere az első Comment:com-buliba!

2008. március 14. 12:27 - szabóZ

Nincs ezen mit ragozni, a sorozatfüggők is emberek, szoktak részegen támolyogva ismerkedni, bárpult szélébe kapaszkodva kurjongatni, és közben két ritmikus bólogatás közt még olyan is kicsúszik a szájukon, hogy „Mizu?”, meg, hogy „Jó a zene, mi?”. Esetleg, hogy „Hello, nem ismerjük egymást? Izé, mindegy, bocs, felejtsd el, ja semmi, szia.”

A sorozatfüggők persze ilyenkor rögtön arra gondolnak, hogy olyan voltam, mint az a csávó a Szex és New York harmadik évadának negyedik részében, de ez tulajdonképpen nem számít.

Ami számít, az az, hogy március 21-én 19 órakor indul az első Sorozatfüggő-buli az RS9 pincében (VII. kerület, Rumbach Sebestyén utca 9.) a Comment:com ajánlásával. Sorozatslágerek, sorozathősnek öltözött fanatikusok, akik sorozatslágerekre mozognak veszettül, és minden olyasmi, amit a családi húsvéton biztos nem fogsz elmesélni. Részletek az alábbi flyeren, meg ezen az oldalon.

Ja és különleges akcióként minden FBI és CTU ügynöknek, meg persze az agysebészeknek és sorozatgyilkosoknak csupán 300 forint a sör.


48 komment
süti beállítások módosítása