Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The L Word 1x05 – Lies, Lies, Lies

2008. március 14. 16:10 - Hartmann

Jenny teljesen kicsípve indulna a Planetbe, de Tim hirtelen úgy dönt, hogy ő is vele tart, kell egy kis friss levegő neki. Így lőttek a csajos randinak Marinával, ez kicsit érzékenyen is érinti Jennyt. A Planetben persze ott van Marina is, de a vőlegény jelenlétében nem lehet sok mindent csinálni, csak szemezni, és érzéki, vágyakozó pillantásokat lövellni a másik felé. Ebből ismét nincs hiány, de mikor Marina bemegy a mosdóba Jenny is követi. Végre egy kis kettesbenlét. Ami nem is tart olyan sokáig, mert Tim benyit a mosdóba. Milyen rossz már ez a koedukált illemhely.

Az előző részeben a friss szerelmespárral nem sokat foglalkoztunk, most pedig megtudhatjuk azt is, hogy bár jól érzik magukat együtt és jó a szex is Dana és Lara között, valami azért nem gömbölyű. Annyira, hogy Dana soha többé nem akar szexelni már. De a csajok, Alice és Shane, segítenek megoldani a problémát. Don Juanita szemei kikerekednek, mikor megtudja, hogy mi is a helyzet, és közli, szerinte Lara nagyágyú lehet az ágyban. A vöröscsajszi rátalált Dana G-pontjára, és a teniszező csajszi ennek a következményétől van megszeppenve.

Tinán pedig úgy tűnik, fogott a kezelés, mert nagyon kívánós, tömi magába az uborkát szardíniával párosítva. De még nem biztos a dolog, így Alicet kéri segítségül meg egy rakás gyorstesztet. De a nagy hír nem is az, hogy Tina teherbe esett vagy sem, hanem, hogy Alice ismét a pasik felé orientálódik. Elege van a picsogó nőkből. De a terhességnek is örülnek, hiszen Tina nagyon akarta azt a babát, és a teszt az állapotosság tényét erősíti meg. Tina próbálja úgy szervezni az estét, hogy kellemes körülmények között mondhassa el a jó hírt párjának, de Bette csak a munkára tud koncentrálni, szóval a kellemes este is kilőve. Főleg, hogy a Provokációk kiállítás nem jött össze, és még az Impresszionisták Télen című kiállítást sem tudja visszaszerezni.


Alice pasik utáni vágya nem csillapodik, ki is néz valakit magának. Ráadásul a pasit Shane ismeri is. A pasinak eléggé érdekes neve van. Lisa. Ez sok jóval nem kecsegteti a szőke írónőt. Főleg azért, mert pasi létére leszbikusnak érzi magát, Alice pedig Gaby után már nem akar nőzni többé. A szőkeség kap még egy csapást, az anyját is a nyakába sózza az ég. Anyuka állítólag valami nagy filmszerződésre vár, ezért tartózkodik L.A.-ben, de elég hamar kiderül, hogy ez nem teljesen igaz. Inkább csak valami kis filmecske.

Bette hazaérkezik a melóból, és folyamatosan árad belőle a keserűség. Mikor meglátja, hogy három teríték van az asztalon, a dühét párja ellen fordítja, hogy nem akar most senki vendéget. De hirtelen a szó bennakad, mikor meglátja, hogy a harmadik teríték mellett a pozitív gyorsteszt van. Ettől egyből jobb kedvre derül, el is felejti a munkahelyi gondokat. Másnap persze megint összezördülnek azon, hogy Bette szinte az utolsó volt, aki megtudta, hogy összejött a baba. Alice szokásához híven nem tudta tartani a száját, és mindenkinek elmondta a nagy hírt.


Tim nagyon aggódik az egyik legjobb versenyzőjéért, aki nagyon bukásra áll fizikából, így kétséges, hogy elindulhat-e majd a versenyen. Mégis, miközben a menyasszonyával szeretkezik, nem ő az aki nincs ott lélekben, hanem Jenny. A lány a nemsokára-házastársi szex közben is Marinára gondol, a nő érintése, csókjai járnak a fejében. A másik, amin Tim aggódik, hogy Jenny találkozik az egyik első pasijával, és emiatt kétségei vannak. Azért próbál bízni a menyasszonyában, bár ha tudná, hogy mik járnak Jenny fejében. A randin nem történik semmi különös, hacsak az nem, hogy Jenny beszámol arról a vonzalomról Marina iránt. Azt természetesen tagadja, hogy beleszeretett volna, csak azt árulja el, hogy kedveli. Még saját magának sem képes bevallani a szerelme Marinába iránt. Tim féltékenységében persze elmegy a pasi lakására, hogy Jennyt keresse, de a nő nincs ott. Jenny inkább a Planetbe ment a randi után, hogy Marinával befejezhessék, amit a mosdóban elkezdtek. Most azonban az irodában folytatják, csak egy probléma merül fel ezzel kapcsolatbab. Az, hogy Alice rájuknyit. Csak annyit akar közölni, hogy Tim itt van a bárban, de ismerjük Alicet már annyira, hogy hamarosan az egész város Marina és Jenny románcától lesz hangos.


Bettet a főnőkei időközben meginvitálják egy meghallgatásra, amin elszámoltatják a nőt, hogy mit és miért csinált. Miért nincs meg az Impresszionisták Télen és mi lesz a múzeum kiállítása helyette. Időközben feltűnik Peggy is, a Provokációs lEXbikus, aki hírét vette, hogy Bette-t ki akarják tenni a múzeumból. Gyorsan a szárnyai alá veszi a leendő anyukát, és egyúttal a Provokációk kiállítás jogait is megadja a múzeumnak. Ráadásul kiharcolja, hogy hosszabbítsák is meg Bette szerződését. Otthon pedig hatalmas ünnepség a baba miatt, amin ott van mindenki. Shane is, és Alice anyja is, akik éppen meghitten beszélgetnek. Anyuka meg továbbra is meséli a filmes sztorijait, amiknek szerintem a fele sem igaz, de a lányok el vannak tőle ájulva.


Jenny, miután Alice kivitte a Planetből anélkül, hogy Tim meglátta volna, otthon nekiáll írni. A gondolatai pedig elég kuszák, felbukkan benne az expasi is, mint a hazugságok és átverések démona, és beszélgetnek a hazugságokról. Hallhatunk egy örökbecsű igazságot, amit Dr. House is átvett már, miszerint ’Mindenki hazudik.’. Tim is hazaér, a menyasszonya megnyugtatja, hogy az expasi egy hülye kis pöcs, nem érdekli sem érzelmileg, sem szexuálisan. Azt persze továbbra sem vallja be, hogy Timen kívűl más iránt is dobog a szive.


Címkék: l
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Freechild 2008.03.14. 20:58:18

Mitől másabb ez mint egy sima lájtos pornó?

sixx · http://comment.blog.hu 2008.03.15. 20:04:11

ez is egy vélemény, tudod, ami olyan, mint a segglyuk.

Gabba 2008.03.16. 14:39:50

Hát ami tény, az tény: ha Marina és Jenny egy légtérbe kerül, szikrázik a levegő.

Freechild, cheerleader: ha ezt magyarázni kell, akkor már régen rossz. Nézzétek csak a Blue Hustlert.

Ez a név fog megjelenni a blogokban 2008.03.18. 13:12:03

aztán persze lehet hogy e két kósza rajongó, gaba és sixx- aki idejár puncinalást nézni nem is tudja mi az a báccs ;-)

Hartmann 2008.03.18. 13:21:33

annyiban másabb, mint egy lájtos pornó, hogy ez rohadtul nem pornó :)
se nem soft, se nem hard

ez egy sorozat, amiben kicsit többet mutatnak a női testekből, a nők közötti szerelemből, mint amit 12es karikával le lehetne adni.

ha nem tetszik, nem kell nézni. Sőt, még olvasni sem. Fikázni meg végképp.

A két említett sorozatra visszatérve, nem csak azok nézik, veszik akiket Te emlegettél.

sixx · http://comment.blog.hu 2008.03.18. 13:28:04

cheerleader: ha valami nem tetszik, nem nézed, ennyire egyszerű. az internetes fikázós szájkarate a legszánalmasabb műfaj, amit ismerek, ezért töröltelek is, hogy ne folytathasd.

Hartmann 2008.03.21. 08:09:45

Üdv!

Murphy és a technika ördöge meghiúsította a mai The L Word postot.
Amint rendben van az otthoni gépem, írom és pótlom.

Bocsi, attól aki várta, de remélem a 7végén meglesz a mai pótlása, ha nem akkor jövőhét eleje.

Hart

Gabba 2008.03.21. 12:56:55

Ami elromolhat, az el is romlik :-)

Sztem ne aggódj, most úgyis mindenki a locsolásra készül, úgyhogy lelki törést nem okoz senkinél pár nap csúszás.
Happy Easter!
süti beállítások módosítása