Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tuti Gimi 2x04 - Szexi szomszéd

2008. március 15. 09:07 - Windermere

Brooke-kal nyitunk, aki arra ébred, hogy valaki kint locs-pocsol. Kimegy megnézni, és egy felettébb jóképű mexikói ússza egyik hosszt a másik után az ő medencéjükben. Brooke előveszi a legjobb spanyol nyelvtudását (azaz egy nagy nullát), és elküldi a „medencetakarító” srácot, aki totál pucéran kimászva a medencéből, eloldalog.

Peyton Karennel osztja meg azt az információt, miszerint manapság hamis személyi nélkül a fiatalok nem is tudnak élő-zenés bulira menni, Karen szerint elég, ha egy embert meggyőz a korhatár nélküli bulizásról, aki hajlandó a klubjában ilyet szervezni. Peyton el is megy egy klubba, viszont az ott lévő fickó rögtön elbizonytalanítja, főleg azzal, hogy mi mindent kell beszereznie majd a zenészeknek, pl. kábszert is. Majd, hogy nyomatékosítsa kijelentését, kokainnal kínálja a csajt. Aki ha él vele, kap egy estét korhatár nélküli bulira a klubban.

Dan apuka, aki még mindig a szívrohamából lábadozik, kertitörpét szeretne, hogy majd az milyen faszán feldobja a kertet. Deb ebből megállapítja, hogy depis, és még gyógytornára sem hajlandó menni. Lucason erőt vesz a fiúi szeretet, így ellátogat Danhez, hogy menjenek egyet sétálni. Ekkor elfecsegi Dannek (akit még valamiért mindig magáz), hogy Nathan most Keithnél dolgozik, ennek apu nem igazán örül.

A csóró amcsi fiatalok a gimi előtt éppen parkolóhelyre vadásznak, azaz Brooke egy cabrio bogárral próbál éppen egy üres helyre beállni, mikor a mexikói srác bevág elé egy BMW-vel, és leparkol. És az is kiderül, hogy tud angolul. Közben összefutnak Mouthszal (juteszembe, akinek a nevét, amíg még nem láttam leírva, aszittem, hogy Maus, mert tiszta Mikiegér feje van), aki tovább terelgeti az új fiút, Félixet. Persze, ahogy az ilyenkor lenni szokott, rögtön 5 másodperc alatt a sorozat összes szereplőjével találkozik. Ez alól Haley sem kivétel, aki szerinte nagyon jó bőr, de a csaj megvillogtatja a kezén a gyűrűt, miszerint ő nagyon házas is. Ebből az új srác azt a következtetést vonja le, hogy biztos terhes, és nem érti a szitut, mikor kiderül, hogy nem az. További szereplőket mutogat Mouth Félixnek, akinek az első pillanatban lejön, hogy Lucasnak Peyton is, meg Brooke is megvolt. Sőt azt is megtudjuk, azért Brooke-ék medencéjében áztatta magát, mert az jobb.

Karen is közben suliban van, a 101 üzleti kurzus című üzleti kurzuson, ahol kiderül, hogy a mellette ülő jóképű tanítvány igazából a tanár. Láthatóan tetszik neki Karen, olyannyira, hogy az aznapi tanfolyamon mindenkit megbuktat kivéve őt. Később együtt kávéznak, ahol a fickó azt az abszolút nem közhelyet nyomatja a csajnak, hogy merni kell váltani, nagyobbat gondolni.

Majd ugrunk az időben, közben már délután van, vagy Lucas lóg a suliból, mindenesetre otthon van, ahol a kocsifelhajtón Dan apu éppen szarvasbőrrel törölget egy egyébként ragyogóan tiszta Corvette-et. Kiderül csak kölcsön autó a szalonból, de mivel ő nem vezethet (gondolom ez vmi amcsi tv, hogy szívroham után x ideig tilos vezetni, talán még a jogsijában is benne van), ezért Lucasnak mondja, hogy vigye el egy körre. Hogy hogynem felbukkan mellettük Felix (azaz most vagy tényleg délután van, vagy ő is lóg a suliból), és kihívja őket egy versenyre, a tét Brooke. Aztán egy tök üres, tök egyenes úton, hol egyik, hol másik autó van elöl, és mikor végre úgy néz ki Lucas tudja tartani vezető pozícióját, felbukkan velük szemben egy teherautó. Félix van a szembesávban, de nem hajlandó lassítani, így persze Lucas lassít le, hogy beférjen elé a srác. Dan ezek után felajánlja az autót Lucasnak, persze ő ezt nem fogadja el. (Azért az elgondolkodtató, hogy Dan a szívrohama miatt nem vezethet, de versenyezni azt lehet. Én valszeg ettől kaptam volna szívrohamot.)

Időközben Brooke megvallja Peytonnak, hogy csődöt jelentett az apja cége (á, szóval ezért nem volt érvényes a kredit kártyája az előző részben), és hogy ő ettől mennyire szenved, mert olyan jó volt gazdagnak lenni, de Peyton szerint a pénz az csak pénz… (Hát fene se tudja, én azért nem bántam volna, ha már gimiben olyan autóval furikáztam volna, mint Brooke.) Ezek után Brooke úgy dönt, lop egy melltartót, és milyen meglepő a csilingelő kapunál lebukik. Persze a semmiből rögtön ott terem Félix, aki kimenti a csajt azzal, hogy megveszi neki a cuccot. A csaj ezt megköszöni, és nagyon viccesen az volt a válasz erre, hogy „szívesen Winona” (ehe ehe).

Közben Nathan elmegy a kocsiért az apjához, aki mindenáron beszélgetni akar vele, de csak addig jut, hogy „Hogy van a nejed?” Deb éppen akkor dugja ki a buksiját az ajtón nagyon keserves ábrázattal, így Dan azt a választ kapja, hogy „Boldogabb, mint a tied”.

Viszont kiderül, hogy Nathannek nincs kocsija, és ez a felesége szerint elég hülyén néz ki, lévén autószerelő műhelyben dolgozik, így megbeszélik, vesznek egyet. Aztán Nathan végül egy szintetizátorral tér haza, amit valamiért Keyboardnak magyarítanak a szinkronfordítók. Persze Haley nyavalyog, hogy inkább autó kellett volna. Aztán a műhelyben Keith ad egy gyorstalpaló tanfolyamot a srácnak autószerelésből (mert mint kiderül Nathan nem ért az autókhoz), ami arról szól, hogyha rozsdás a gyújtógyertya, akkor köhög a motor (lehet Keith sem ért hozzá, vagy ez is egy újabb szinkronfordítói húzás), és felajánl neki egy lepukkant autót, hogyha azt összerakják, megkaphatja. Az autó lepukkantságát bizonyítandó ebben a pillanatban a jobb első sárhányója le is esik. (Hűha!)

Miközben Peyton a majdnem kokozós élményeit rajzolja, Karen hívja telefonon. Megmutatja neki az új klubhelyiséget, ahol a lány szabadon rendezhet korhatár nélküli alkoholmentes bulikat. Ezek után tanárbácsi beállít a kávézóba azzal a frappáns mondattal, hogy 1000 dolcsit ad egy jó erős kávéért (Most vagy az üzletbe akar beszállni, vagy én nem értem az utalást.

Utolsó jelenthez értünk, Brooke csapdossa a vizet egy medencében, és kiderül, hogy jééé, ő is meztelen. Majd odavágja Félixnek, hogy „Igazad volt, a mienk jobb”.

Címkék: tuti gimi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása