Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

TERÁPIA 3X09 - CSÜTÖRTÖK, EDIT (2)

2017. november 24. 15:00 - Zsoofka

Könyörgöm valaki vegye le Dargayról azt a sapkát, mert a sírástól amit rám hoz, nem bírom írni a hogyvoltot. Agyrém. Azért viszont pirospont, mert visszahozták nekünk Zsófit az első évadból: mosolygós, kismama és boldog. Valami miatt azonban Dargay telefonszáma iránt érdeklődik... Lehet, hogy látjuk még?

1.png

Tovább
Címkék: terápia
Szólj hozzá!

Aranyláz Alaszkában 8x07 - Fair Play

2017. november 24. 11:00 - Chat Géza

ke_pernyo_foto_2017-11-24_8_04_43.png

Újból itt a szőrös, büdös, koszos munkásemberek alaszkai hétköznapjait bemutató sorozat legújabb epizódja. Azt már most leszögezném, hogy nem ebben a részben fogják a aranybányászásba feccölt végtelen energiákat napkollektorok és szélerőművek installálására fordítani, és nem is ezen a héten dobnak össze egy fúziós erőművet, amivel a föld energiafogyasztásának 100%-át biztosíthatnák.Még szép, hisz ez a műsor nem erről szól. 

Tovább
Szólj hozzá!

Viktória 1x04 - Az óramű herceg

2017. november 24. 09:00 - orsika29b

Pontosan ott folytatjuk, ahol abbahagytuk a 3. részben. Viktória zongorázik, hű társa (nem, ez most nem Lord M, hanem a kutyája, Dash) nyüszítve unja már az egészet. Úgy tűnik Albert máris belehabarodott Viktóriába, de legalábbis a kis cseresznye szájába biztosan. Mindenesetre kitartóan lapozza a kottát. De a kutyunak nem tetszik a pasas, meg is ugatja egy kicsit. Albert szóvá is teszi, hogy bezzeg ő azonnal felismerte régen látott kuzinját, a kutyával ellentétben. És úgy véli, Viktória már kevesebbet hibázik a zongoránál, mint korábban. Most komolyan, tényleg ezzel a szar dumával indít? Ettől még a kapafogú George herceg is jobban tudott színlelni az operában. Rá is fagy a mosoly Viktória pofijára. Ernst (Albert bátyja) menti a helyzetet. Milyen jól áll neked az uralkodás, kuzinom. Na végre valahára valaki. Ezek a kifejezetten helyes urak kiválóan értenek az elterelés művészetéhez.

23558131_828779780625178_134031404_o.png

Viktória hipp-hopp beint a hercegeknek, holnap Lord M-el intézik az afganisztáni ügyeket és elviharzik. Albert baromi pipa, hát így nem lehet velünk bánni. Majd megsajnálom a hercegi egóját, ha ráérek. Poldi bácsi érkezik a szokásos kioktató arcával együtt: Viktória a figyelmes hapikat csípi, mint Lord M. Albi inkább húzna vissza Coburgba, nehogymá változtasson a modorán. Hát ne is. Kicsit mintha mélyre szaladt volna az a lenyelt karó. Mindegy, Albert, itt maradsz a seggeden és a férje leszel, verstehst? Viktória és a dadus természetesen egy véleményen osztoznak: nem mosolyog a fiú, de azért jóképű. A két fiatalnak egész éjjel csak a másik jár a fejében.

23583904_828779777291845_475127614_o.png

Másnap bélyegnézegetés következik, Viktóriának nem tiszta még az új találmány, szóval országszerte nyalogatni fogják a képmásom hátulját? Le is hidal egy pillanatra, a jólneveltek nyilván ecsetet használnak majd, érkezik a válasz a feltalálótól. Mindannyian jót nevetnek ezen, Albi meg nagy komolyan kitekint az ablakon a kertre. Jaj Istenem, kapd már össze magad, édes drága kisfiam! Ismét kiosztja a királynőt, ő csak csodálnivalót talál a bélyegtalálmányban, nevetnivalót semmi esetre sem. Viktória most már aztán tényleg marha dühös. Lord M óvatosan tapogatózik, akkor nem lesz jó férjnek a herceg? Hát NEM! A beképzelt mindenit neki.

23557948_828779760625180_1246870311_o.png

A vacsoránál tizenketten ülik körbe az asztalt, csak úgy csörömpölnek az ezüst ekcájggal, mögöttük tíz fapofa libériás inas, a kutya meg kunyizik és saját kistányérja is van asztalon. Albi lesújtó pillantásokkal méltatja az etetést. Viktória befejezi a vacsit, tehát mindenki elől elveszik a tányérját. Poldi bácsi szemmel láthatólag éhes maradt. Albert szóvá is teszi, hogy még nem fejezte be. Így jártál, a királynő már végzett. A társalgás se megy Viktóriával, az utálat kezdi felütni a fejét a kertek alatt. A csajok ott is hagyják a pasikat a francba, Ernst szemforgatva közli, nem megy ez a flörtölés neked ecsém. Albi meg pont leszarja, ő a parlamentet akarja látni, oszt passz. A társaság kártyázik, már Lord M is próbálja konszolidálni a helyzetet, de Albert makacs, nehogymá kártyázzak, Én??? Hát szivem, ne is, isten őrizz! Ernst azért széles mosollyal beszáll a játékba, Albi meg zongorázik egyet elmélyülten, szigorúan melankólikus hangulatban. Ernst egy Schubert duettre biztatja Viktóriát. Lezavarják a négykezest, Albert dicséri Viktóriát, de csak kioktatás lesz a vége: jól zongorázol, de nem gyakorolsz minimum egy órát naponta. De hát nekem erre nincs időm, mentegetőzik a királynő. Kártyázni van időd, szájal Albi és fejbiccentéssel lelép. (Na hölgyeim, hát ezért nem mentegetőzünk soha egy pasinak.) Szegény Poldi bácsi rá se mer nézni a mamára, Lord M meg majdnem kidobja a vacsit bánatában. És mit csinál a királynő másnap reggel? Igen, gyakorol a zongorán, Poldi bácsi legnagyobb megelégedésére: tudod, majd neked kell az ő kezét megkérni, el ne felejtsd. 1:0 Albi javára. 

23557750_828779733958516_200658142_o.png

Ismeretlen asszonyság igyekszik a nyomornegyedből a palota szolgálati bejárata felé, Miss Skerrettet keresvén. Pénzre lenne szüksége, ezért lopásra buzdítja az öltöztetőnőt. Annyi derül csak ki, hogy Miss Skerrettnek nem ez a valódi neve. Az öltöztetőnő meg is próbálkozik egy gyémánt hajtű eltulajdonításával, de annyira égeti a zsebét a holmi, hogy adandó alkalommal vissza is teszi a helyére. Inkább megválik a csipkegallérjától, azt is el lehet adni. 

23547288_828779690625187_679073341_o.png

A kerti sétát megelőző öltözködés során Ernst Albert agyát húzza. Vedd már feleségül Viktóriát, én meg mehessek mán hazafelé, mert otthon nincs ennyi csábítás, mint itt. A múlt éjszakát is kénytelen voltam egy zárdában tölteni, ahol pedig egyetlen erényes hölgy sem tartózkodott. Albert szerint Viktória lehetetlen egy nőszemély, ugyanis többet foglalkozik a kutyájával, mint a mamával. Ernst úgy gondolja, ez tök mindegy, láttam ahogy együtt zongoráztatok, miért is értél annyiszor hozzá? Hááááát, mert komplikált volt a darab - nyögi ki nagy nehezen már-már mosolyogva Albert. A kertben Ernst Viktóriának smúzol, Albi meg a mamának, ezzel se szerez jó pontot a királynőnél.

23555277_828779713958518_2001364120_o.png

Táncest következik, mert szórakoztatni köll a herceg úrfikat, igaz Albert nem rajong az ugrabugrálásért. Lord M brocket hall-i virágot küld Viktóriának, aki az egyiket a rucija dekoltázsába tűzi. Albert továbbra is kissé merev és nagyon feszélyezett, Lord M-től gúnynevet is kap: az óramű herceg. A keringőnél Lord M pont lecsúszik Viktóriáról, na vajon mit alakít Albert? Albi elég áthatóan tud nézni, az arcuk mindössze tíz centire van egymástól, ez így együtt meg is teszi a hatását. Lassul a felvétel, romantikus zene maxon, forognak kitartóan, Viktóriának már a szája is nyílik, Albi meg csak nézi, nézi, nézi, lehet, hogy nem is pislog. Vége a keringőnek, Albert anyukája pont olyan virágokat hordott, amilyet a királynő is visel. Viktória oda is adja tüstént, de az uniformist nem virágtűzésre találták ki, így Albert előkapja a bicskát a csizmaszárból (a nemlétező testőröknek már vetődni kellene), a szíve fölött felhasítja az ingét és máris a legmegfelelőbb helyre került a fehér virág. Gyorsul a lélegzet, száguld a vér, Lord M kínjában szájat húzgál, szegényke. 

23583897_828779703958519_606095594_o.png

Viktória mosolyogva ébred és azonnal Windsorba utaztja az egész bandát, mert ott szép az erdő, Albi meg azt csípi. Ahhoz képest, ahogy Lord M után szaladgált, ez semmiség. A dadus kiosztja a parancsokat a mihamarabbi indulás érdekében, ahol mindenki fel van akadva azon, hogy szerdán Windsorba? Szerdán? Mi jöhet még ezután. Ernsték inasa nem tud angolul, de remek az activityben: Albi utálja az angol reggelit, ami tényleg úgy néz ki mint amit legalább háromszor kihánytak. Mr Francatelli rendesen be is sértődik. Mr Penge meg frappánsan lebaszarintja az inast, hopplá, ő is beszél németül, pofánverés ez a javából és ezt még a dadus se tudta. Lord M-nek is leesik az álla, hogy a királynő szerdán kirándul, neki nem is nagyon akaródzik menni, érzi, hogy kezd feleslegessé válni.

23547078_828779693958520_1711057217_o.png

Most sem maradunk kocsikázás nélkül, amit a dadus szívből utál, mert sötét lesz rájuk, a királynő annál lelkesebb, hogy láthatja az erdőt..., amit eddig nem is annyira komált. A szemben ülő udvarhölgyek mindentudóan bazsalyognak, rögtön kiszagolták a bimbózó románcot. A hercegek kocsijában is jó a hangulat, Poldi bácsi természetesen kérdez, mintha nem tudná a választ: Miért is lelkesedik Viktória hirtelen Windsorért? Albert meg Ernst mosolyognak, lelkesen és szélesen. A királynő két III. György tervezte gazdagon díszített windsori egyenruhát küld a hercegeknek. Ez jelmez? - kérdezi Ernst. Bírom hogy mindig lazán hozza a humort a pasas. Ilyet csak az angol urak hordanak, úgyhogy ezt lehet fenséges kitüntetésnek venni! - világít rá Mr Penge a megfelelő hangsúllyal.

23555417_828779683958521_1268436383_o.png

Viktóriát szokás szerint fűzőbe préselik, a hercegeket meg az új egyenruhákba, mindezt ismét lassított felvétel kereteiben élvezhetjük. Az esti vacsira Lord M is befut, neki is van windsori hacukája. Poldi bácsi szerint jobb lett volna, ha nemet mond a meghívásra. De hát olyat hogy is lehetne, te barkós önelégült királyocska, ő A Királynő! Viktória először Lord M-t köszönti, nagyon okosan. Kijöttem szerdán(!) miattad Windsorba Albikám, hogy lássad az erdőt, de egy tánctól még nem zúgtam beléd. Rágjad csak a küszöböt. Na ez meg is teszi a hatását, Albert olyan feszkós lesz, hogy csak a következőket tudja nagy nehezen kinyögni: az aranysujtás igen nehéz. Poldi bácsi sóhajt, Ernst felszegi az állát, biza, nehéz szakma ez a házasságközvetítősdi. A bátyus igazán beutalhatná Albertet egy éjszakára abba a bizonyos zárdába egy kis stresszlevezetésre.

23555209_828779677291855_639316120_o.png

 A fiatalok lovagolnak egy jót reggel, aztán Albi lekapja a lóról Viktóriát, mennek tölgyfát nézegetni, ami már a normann hódítás óta állja a sarat. Még a kutya futása is le van lassítva, agyára mehetett valami a rendezőnek. Egy majdnem csókot láthatunk, Dash belevonyíkol a jelenetbe, mert belesétált egy csapdába és lábát törte. Bicska elő, ingujj tépés, kötözés. Ezután úgy összevesznek a kormányzáson, a szegények helyzetén meg Lord M-en, mint a harmincéves házasok, azonnal megyünk is vissza Londonba. Poldi bácsi tiszta ideg, Ernst ennyi idő alatt már régen gerincre vágja vagy kétszer a kiscsajt, te meg itt tökölsz és mehettek vissza Coburgba eljegyzés nélkül. A parlamentet azért még csak meg kéne gyorsan nézni, mert azt legalább csodálja Albert. Eközben Viktória éppen pont Lord M-nek önti ki a bánatos kis lelkét: Albi mindig úgy néz rám, mintha rosszat tennék. Jobb vóna, ha vigyorogna is néha. A miniszterelnök válaszában a világ összes megbánása és fájdalma benne van: Nem értem, hogyan bír bárki is ellenállni Önnek. Bolond aki kikosarazza. 

23600768_828779673958522_1102842123_o.png

Miss Skerret kap néhány csipkegallért Viktóriától, viszi is gyorsan a nyomornegyedbe, ahol a már korábban felbukkant nő mellett ülve tanítgat egy pici lányt a nevére: Nancy. A kisgyerek miatt cseréltek nevet és életet, hogy ne kelljen az asszonynak árvaházba adni. Egyenlőre több nem derül ki.

23547026_828779643958525_1080921617_o.png

Poldi bács igyekszik Viktóriát jobb belátásra bírni a friggyel kapcsolatban: ha feltennéd a kérdést Albertnek, bizonyára igaz és őszinte választ kapnál. A királynő nem igazán lett meggyőzve, kapott már éppen eleget abból a bizonyos őszinteségből. A parlamenti látogatás során Lord M a legszebb virágnyelven tudatja Albival, hogy ő előbb-utóbb úgyis orchideaneveléssel fog foglalatoskodni, szóval viheted Viktóriát. Azért ez nem kis dolog egy büszke férfiember részéről, szerintem. 

23583916_828779640625192_1143973845_o.png

 A folyosók egyikén vagyunk, sehol egy szolga vagy udvarhölgy. Viktória gyönyörűen fest, Albert pedig selyemmellényben érkezik, kissé beszarva, jólláthatólag. A királynő felteszi a nagy kérdést: Leszel a férjem? És lőn, Albi mosolyog. Hát ez kellett hozzá? Attól függ! - érkezik a válasz. Mitől??? Hogy előbb megcsókolhatlak-e? Ha megengedem, igent mondasz? Előbb meg kell csókoljalak. (Na ni, hogy cicázik) Ölelés, felkapva pörgetés, nyakba szimatolás ésssss puszi. Gyors és sima. Mi van??? - ül ki Viktória arcára. Albert gyón: ez nekem nem csak egy előnyös házasság. No abban biztos lehetsz, kisszivem, sokmindenben előnytelen lesz. Válaszolja a királynő. De, nincs más választásom. Nekem se. Viktória egy picivel hosszabban puszilja Albit, aki mosolyogva ismét felkapja (tuti kimaradt a reggeli élősúlyos bicepszedzés) és további kis boldog puszikkal zárul a rész.

Címkék: Viktória
Szólj hozzá!

TERÁPIA 3X08 - SZERDA, SÁNDOR (2)

2017. november 23. 15:00 - Zsoofka

                                                                       "Milyen érzés, hogy kiadta magából!"

Nagyvad érkezik Andráshoz, Sándor bácsi személyében. Egyedül jött az Öreg, Dargay nem kis meglepetésére. Nem gyerek ő, mondja, majdnem zökkenőmentesen idetalált. A Blahán suhancok ugyan kinevették esetlenségét, de hát ilyenek ezek a mai fiatalok. Csak a szex, meg a szipu...

0.png

Tovább
Címkék: terápia
8 komment

Oltári csajok 1x15 - Hagyjál főzni

2017. november 23. 12:00 - BBrigusz

Nyitásképp Hajni-Márk enyelgés. Miért? Eléggé keveset hallok a dialógusból, mert a kisfiam épp az újonnan szerzett tanulókutyusát nyomogatja, de azt hiszem nem is veszítek sokat. Táncórára megy ma a szerelmetes pár. Cuppogás.

Piros a virágboltban tevékenykedik, befut Béla. Sikerült betörni a lovacskádat, újságolja Béla, íme egy videó. Jaj de cuki, jaj de édes, jaj de ügyes.
1.jpg

Tovább
2 komment

Absentia / Elfeledve 1x09 - Child's Play

2017. november 23. 09:00 - Scott Pilgrim

Nick feltápászkodik a bekapott lövés után, odaér Tommy, kérdi, hogy mi történt, Nick pedig gyorsan mondja, hogy Emily az, rálőtt. Emily tovább menekül, Tommy be is éri, de végül Emily-nek sikerül meglépnie egy vonattal átrohanva az állomáson. Tommy riadóztat, hogy Emily a vonaton van, elmondja, merre tart. Alice közben egyedül ébred, megrémül, az ajtón döngetve kezdi el követelni az eltűnt Flynnt, majd lát egy szeget az ajtón, amit megpróbál először körömmel kiszedni, majd kiszed egy rugót a matracból és azzal próbálja. Közben Emily a vonaton megnézi jobban a könyvet, amit Charles-tól vett el, egy görög mitológiáról szóló könyv, ami tele van firkálva Charles által. Bemondják, hogy a vonat a következő állomáson meg fog állni kis időre, Emily látja a vonat felett szálló rendőrségi helikoptert, feláll, behúzza a vészféket, majd menekülni kezd az erdőbe. Mindeközben Alice-nek sikerül kiszednie a szöget, deszkástól. Így ki tud venni mégtöbb deszkát az ajtóból és kimászik a résen. Elindul óvatosan egy sötét alagúton. Nicknek amúgy semmi baja, volt rajta mellény, mivel kötelező bevetésnél. Tommy jelzi, hogy ezt biztos Emily is tudta, de Nick szerint ha fejbe lövi, akkor Tommy nem áll meg segíteni neki, és mindig előttük jár egy lépéssel. Bemennek kihallgatni Charles-t, aki be van nyugtatózva és holnapig várni kéne a kihallgatásával. Nick elég türelmetlen, Tommy meg bedobja, hogy Charles-t egy Harlow-hoz köthető alapítvány támogatja a kezelésében anyagilag, mesél a kísérletekről, és arról a gyanújukról, hogy Emily volt a B-alany, így sikerül meggyőzni a doktornőt.

vlcsnap-error061.png

Tovább
Szólj hozzá!

TERÁPIA 3X07 - KEDD, KRISZTINA (2)

2017. november 22. 15:00 - Zsoofka

Krisztina dúvadként érkezik a keddi terápiára. Késett mert nagy volt a forgalom. Majdnem elütött egy biciklist, egy tandemest. Utál késni, de már nincs mit tenni, megtörtént - sose többet nem jön autóval… Róbert a műtőben van, így ki meri kapcsolni a telefonját. A terápiáról bezzeg nem mert neki szólni – még a végén árulásnak minősítené az az áldott ember, hogy a felesége Dargayhoz jár panaszra…

1.png

 

Tovább
Címkék: terápia
3 komment

Oltári csajok 1x14 - Hagyd abba ezt a hiperventilációt!

2017. november 22. 14:00 - BBrigusz

Na, az van, hogy totál lemaradtam a hogyvoltozással, meg úgy általában ezzel a sorozattal. A hétvégén elutaztunk, aztán meg prioritást élvezett a TWD legújabb epizódja, így ma ledarálom mindhárom kimaradt Oltári csajok részt. Ez izgalmas és érdekfeszítő sorozatoknál sosem jelentett gondot, de azt hiszem ebben az esetben az is kihívást fog jelenteni, hogy ne aludjak el közben.

Piros érkezik feldúlva anyuhoz, mi az, hogy el akarjátok adni Hópihét? Ki a faszom az a Sára, miért viszi el a lovamat? Nyugi van, nem adjuk el a lovad kislány. Kb. annyira otthonos ez a vityilló mint a Deák téri metrómegálló amikor kint dermesztő hideg van, viszont lent izommal nyomatják a fűtést.
vlcsnap-2017-11-22-09h05m19s387.png

Tovább
Szólj hozzá!

The Gifted - Kiválasztottak 1x04 - Konvoj

2017. november 22. 11:00 - Alicia Bailey

Végre egy izgalmas rész! Ez már nagyon érett.

Meglepődnék, ha egyszer nem flashback-kel indulna a sztori! Kezdésként két évet ugrunk vissza, a Mutáns Internáló Tábor előtt vagyunk, Nyomkereső és a társa épp ki akar szabadítani onnan valakiket. De a dolgok nem alakulnak valami jól, lövések zaja hallatszik, majd felzúg a sziréna is. Marcus és egy ismeretlen nő rohan feléjük a hírrel, hogy akikért jöttek, azoknak game over. És nekik is menten annyi, mert ezek a szemetek infrakeresővel meg automatákkal jönnek ellenük. A Ken barbie-ra hajazó mutáns közelebb megy, hogy kisüsse a fegyvereiket, miközben a többiek elindulnak. A szeme felragyog, átlát a bokrokon és leszereli a fegyvereket, majd rohanna a többiek után, de sajna egy fegyverest kihagyott, aki most egészen közelről le is szedi.

tg_1.jpg

Tovább
Címkék: The Gifted
Szólj hozzá!

Feleségek luxuskivitelben 1x08 - Sorban állás lógó nyelvvel, nedves bugyival

2017. november 22. 08:19 - lulu1.0

Egy kávézóban nyitjuk a nyolcadik részt, ahol először Babett és Rita beszélik ki Bogi, Babett fekete-arany partiján tanúsított viselkedését, majd kisvártatva odaér a kibeszélt fél is, és ekkor már hármasban rágják a gittet. Babett és Rita bocsánatkérést várna Bogitól, Boginak viszont ilyen esze ágába sincs, sőt! Elmeséli, hogy tulajdonképp még neki esett szarul, amikor senki, de senki sem rebegett hálát, hogy Ő (!), a bokros teendői közepette (!), vette a fáradtságot, meg a hárommilliós ruhát (!) - oszt mi van, ha kék(!?), és megjelent! Mit megjelent, JELEN VOLT! Ó, te jó ég.

1_2.jpg

Tovább
12 komment
süti beállítások módosítása