Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Absentia / Elfeledve 1x09 - Child's Play

2017. november 23. 09:00 - Scott Pilgrim

Nick feltápászkodik a bekapott lövés után, odaér Tommy, kérdi, hogy mi történt, Nick pedig gyorsan mondja, hogy Emily az, rálőtt. Emily tovább menekül, Tommy be is éri, de végül Emily-nek sikerül meglépnie egy vonattal átrohanva az állomáson. Tommy riadóztat, hogy Emily a vonaton van, elmondja, merre tart. Alice közben egyedül ébred, megrémül, az ajtón döngetve kezdi el követelni az eltűnt Flynnt, majd lát egy szeget az ajtón, amit megpróbál először körömmel kiszedni, majd kiszed egy rugót a matracból és azzal próbálja. Közben Emily a vonaton megnézi jobban a könyvet, amit Charles-tól vett el, egy görög mitológiáról szóló könyv, ami tele van firkálva Charles által. Bemondják, hogy a vonat a következő állomáson meg fog állni kis időre, Emily látja a vonat felett szálló rendőrségi helikoptert, feláll, behúzza a vészféket, majd menekülni kezd az erdőbe. Mindeközben Alice-nek sikerül kiszednie a szöget, deszkástól. Így ki tud venni mégtöbb deszkát az ajtóból és kimászik a résen. Elindul óvatosan egy sötét alagúton. Nicknek amúgy semmi baja, volt rajta mellény, mivel kötelező bevetésnél. Tommy jelzi, hogy ezt biztos Emily is tudta, de Nick szerint ha fejbe lövi, akkor Tommy nem áll meg segíteni neki, és mindig előttük jár egy lépéssel. Bemennek kihallgatni Charles-t, aki be van nyugtatózva és holnapig várni kéne a kihallgatásával. Nick elég türelmetlen, Tommy meg bedobja, hogy Charles-t egy Harlow-hoz köthető alapítvány támogatja a kezelésében anyagilag, mesél a kísérletekről, és arról a gyanújukról, hogy Emily volt a B-alany, így sikerül meggyőzni a doktornőt.

vlcsnap-error061.png

Emily közben betör valamiért Eric Shen kajáldájába, nem túl finoman, mivel beindul a riasztó, de ez őt nem különösen zavarja látszólag, majd megnézi az akváriumon levő cég nevét: Tri-Star King. Alice közben az alagútban elágazódásokhoz ér, de aztán a csövekben haladó víz irányát követi. Emily belopódzik a konyhán keresztül egy szállodába, ott felmegy az üzleti emeletre, belecsöppen egy koktélozós összejövetelbe, ahol nagyon kitűnik a sok kiöltözött ember között a pulóver-farmer kombóval. Bemegy az írószobába, ott a számítógépen rákeres a Tri-Star Kingre, aztán gyorsan távozni próbál, de arra már kiszúrták, és a biztonságiaknak is szóltak, elkezd rohanni, majd kiérve eltorlaszolja az ajtót. Viszont mozgósították a biztonságiakat az egész szállodában. Lerohan a konyhához, de ott nem tud kimenni, lejjebb megy a mosodába, ott megküzd egy biztonságival, a következőre ráfogja a fegyverét és egy mosónővel együtt bezárja őket a kamrába. Addigra mégtöbb biztonsági odaér, őket is a fegyverrel sakkban tartja, kimegy a mosodából, majd bezárja az ajtót. Lemegy a parkolószintig, ott fellopódzik egy teherautóra, amit éppen pakolnak, majd azon keresztül kijut a szállodából. A teherautó belsejéből felhívja Jacket, beszél neki a Tri-Kingről, hogy valószínűleg ők gyártották a tartály, amiben Flynnt kínozzák, meg kell tudni, ki rendelt mostanában és hova szállított nagyobb tartályt tőlük. Alice közben megtalálja a tartályt, benne Flynnel, és látja, hogy éppen vizet engednek belé. Berohan a közeli szobába, letöri az asztal lábát, és azzal feszíti le a lakatokat a tartályról, kiszabadítja Flynnt, rohanni kezdenek az alagútba, de a maszkos ember megjelenik mögöttük és altatólövedékkel eltalálja Alice-t, aki össze is esik. Nick közben arra vár, hogy bemehessen Charles-hoz, hívást kap Crowntól és megtudja, hogy az áldozatok közül kettőt sikerült azonosítani, Harlow-é, amikor meghaltak, akkor Harlow éppen Zürich-ben volt, ahol feljelentették a kampuszon nemi erőszak miatt, állítólag volt egy társa, most mennek kihallgatni az áldozatot. Közben szól a doktornő, hogy bemehetnek Charles-hoz.
vlcsnap-error692.png

Charles-ból kiszedi Nick finoman, hogy a barátja gonosz, majd arról beszél Charles, hogy Dr. Shen mindig azt mondta, hogy a levegőben cukor van. Ebből beugrik Nicknek egy hely, ahol egy melaszgyár felrobbant. A melasz ugyan már nem érezhető, viszont az alagútásáskor a 90es években még érezni lehetett a levegőben, és azóta raktár lett a felrobbant gyárból, ami amúgy pont tökéletes hely valakit fogva tartani. Közben Jacket felhívja az újságírónő, akitől segítséget kért, aki durva dologra bukkant, amit holnap meg is ír. Jack felhívja Emily-t, hogy elmondja, mi az: 7 éve rendeltek egy nagyobb tartályt a Tri-Kingtől, elmondja a címet, hogy hova, viszont elmondja azt is, hogy Emily volt a megrendelő, és látta a számlát, amit aláírt. Emily kamunak titulálja és elindul a címre. Közben Crown kihallgatja az áldozatot, aki elárulja, hogy Harlow segítője nő volt. Emily odaér a helyszínre, a távolból látja, hogy Nickék is odaérnek, egy másik bejáraton belopódzik, míg Nickék a főbejáraton. Emily rátalál a szobára, ahol fogva tartották, de már csak a tartály nyomát találja. A falon van felszögelve egy kép egy erdőről, amit elvesz. Majdnem egymásba is futnak Nickékkel, de mázlijára egy dobozokat dobáló csöves eltereli a figyelmüket, így meg tud lépni. Nick viszont rájön, hogy pont olyan maszkokat árulnak az épülettel szemben, mint amilyenekről Emily beszélt, és lehet Harlow mentora Emily volt. Emily közben elmegy a helyre, ami a képen van. Onnan felhívja Nicket, mondja, hogy megtalálta a faházat, ami alatt fogva tarthatják Flynnéket, de ha egy hadsereggel odamegy, tuti megöli a gyilkos Flynnt, úgyhogy egyedül kell mennie. Mondja, hogy menjen oda Nick egyedül, Emily sála lesz a jel, ahol lemászott az alagúton, majd megígéri, hogy utána akár bilincsben is elviheti, ha odament egyedül, majd megadja a címet. Lerakja a telefont Emily, kitép a sálából, felakasztja egy ágra, majd lemászik az alagút lejáratán. Ezzel pedig vége az epizódnak. Ráfordulunk a fináléra.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása