Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X39

2011. január 23. 10:30 - Hódos Hajnalka

Hát felvirradt a nap, mikor választ kaptunk a gyötrő kérdésre, kit visz magával párbajozni az S-Modell. Én effektíve nem lepődtem meg, annak még jobban örülök, hogy Andrisról végre lecincálták a zakót, csak ne támaszkodna úgy a stúdióban, mint a sarki Hatcsöcsű (az érzékenyebb lelkeknek Háromlépcsős) kocsmában a helyi megmondóember a hatodik feles után. A Villában Éliás Junior ébreszti a lakókat, na mivel? Hát sosem találjátok ki, a Jól vagyok c. számot énekli. Zsófi és Gigi sikítva-visítva táncolnak, énekelnek, lassan kikecmeregnek a hálóból a többiek is, együtt éneklik a refrént, Évának akkorát vágnék most már a kezére az állandó hajbirizgálásért egy fakanállal, hogy akkor is bekapná, ha szaros lenne. Gombinak annyira fantasztikus volt ez az élmény, hogy három szívet is rajozol a kamerának, sokkal nagyobbakat, mint eddig. Már ezért megérte.

A kellemes percek után levél érkezik a Villába, kezdjék újra a reggelt, fél órás átmozgató edzéssel. Vége a mókának és felhőtlen visításnak, Alekosz kedvetlenül dünnyög, korán reggel felkel az ember azt’ ugráljon? Vannak itt sportemberek, képviseljék ők a sportos életmódot. Az új Lázár Laci ordítva közli a nappaliban, mindenki hazamehet, mától ez van, köpni is fog, meg a nappali közepére fog szarni. Béci a konyhapulton ülve elmélázik azon, kinn azokat szeretik, akik gyengék. Itt van az Olivér, itt van a Gombi, akik ki akartak menni, és? És imádják őket! Bezzeg ő, aki belepusztul a szerettei hiányába, hány smst kap? Éva sajátos módot választ a teste átmozgatására, kabátban cigarettázik és sminkel, míg a többiek mozognak, Alekosznak érdekes elképzelései vannak a sportos öltözékről, farmerben és állig begombolt ingben karkörzéseket végez, szemmel láthatólag fizikai fájdalmai vannak. Anikó és Szandika alszanak, Olivér zuhanyozik.

Tovább
Címkék: vv4
1785 komment

VV4 - 4X38

2011. január 22. 10:45 - Hódos Hajnalka

A nyakamat merném rá tenni, hogy Alekosz ma este Zsófit hívja ki és nem a Ruszki Válogatottat, mindegy is, szerintem a Kobratestű így is, úgy is visszamegy a Villába. Olivér és Éva biztosítják neki a folyamatos kontrollt, akkor Gigi, Laci és Zsófi az esélyesek! Így van! Alekosz szerint Zsófi nem ütne, belőle nem lehet izgalmas párbajt csinálni. Csak az a baj, ha visszajövök, akkor itt lesz és idegesíteni fog. Ha az a nőszemélyzet itt lesz, igencsak zavaró hatással lesz az idegrendszeremre. Az utóbbi időben szándékosan provokál! Bécit és Gigit viszont elvethetjük. Na bazmeg, akkor következő alkalommal mehetek ki, puffog Éva. Te most magad miatt aggódsz, vagy miattam?

A Klán negyedik tagjának idegeit Anikó tupírozza a hálószobában. Évának van egy szarkavaró stílusa, ő ilyen, ez van. Tudod mit mondott a veszekedésünk után? Azt, hogy ezzel a lánnyal költözzek össze? De ha ezt visszamondod, összeverlek. És egyet kérdezek: miért nincs kinn igazi barátnője, hm? Anikó a riportszobában bevallja, arra ment ki a játék, hogy kiderítse, mennyire bízhat Szandikában és egy kicsit szét akarta robbantani a Négyest. Gonosz vagyok, mosolyog a kamerába. Szandi háborog. Védtem az Évát és ennek ellenére ugyanúgy ugat a hátam mögött! Egyedül fog maradni, mint az ujjam! Szandika csatlakozik a Klán többi tagjához, gyere, körvonalazódott egy döntés. Mi van, felidegesítetted magad? Nem, nem, csak kettős érzelmeim vannak. Alekosz, hagyjál már, nem veled kapcsolatban, a négyesünk vezérel. Olivér nagyot csalódott Évában, még mindig nem az egyenes úton jár, hanem a girbegurba ösvényt tapossa. Éva önző. Szandika bólogat. Ebből a kibaszott párbajból is csak azt nézi, hogy tudna ő jól kijönni, hogy neki eggyel kevesebb riválisa legyen!

Tovább
Címkék: vv4
1572 komment

A rejtély (Fringe) 2x20 - Brown Betty

2011. január 21. 16:00 - Tipca

Nagy bánatában Peter távozása miatt Walter úgy dönt, szerez magának egy jó napot, betép mint az állat, és zeneszóra pakolgatni kezd a laborban. Megjön Astrid, érzelgősködnek egy sort, majd beállít Olivia is. Talált nyomokat, amik segítségével megtalálhatná Petert, de a húga, Rachel megkérte, hogy vigyázzon Ellára, úgyhogy kéz kezet mos alapon a kislányt rásózza Walterre és Astridra, ő pedig Peter-vadászatra indul. Először Operációt játszanak, de mivel Walter folyton vihog, amitől felberreg a játék, amitől Walter még jobban vihog, valahogy nem megy a dolog. Ella ezután arra kéri az öreget, inkább meséljen neki, Walter pedig belekezd a sorozattörténelem legbetegebb film-noir musical epizódjának elregélésébe.

Adva vagyon Dunham detektív, aki már éppen bedobná a törölközőt összetört szíve miatt (cameo szerepben John Scott fényképe), mikor beállít hozzá a Femme Fatale-nak kikiáltott Rachel. Eltűnt a barátja, akivel ugyan csak pár hete találkozott, de szerelem volt az első látásra. Olivia először nem akarja elvállalni az ügyet, ám valaha ő is hitt az igaz szerelemben, ezért mégis igent mond. Főleg, miután Rachel (Walter hangján) előad egy dalt a szerelemről. Eközben a város másik végében Peter Bishop, a férfi, akit Rachel kerestet, különös szerzeménnyel tér haza: egy világító, lüktető üvegszívvel.

Tovább
Címkék: rejtély fringe
5 komment

VV4 - 4X37

2011. január 21. 11:15 - Hódos Hajnalka

Miután összeugatok a férjemmel, duzzogva bevackolom magam a nyugiszobába és őszintén remélem, hogy egy lerakott ikrának érzi magát. Pár perc múlva már bánom, mert nem vagyok én arra ráállva, hogy kibelezett mackót, nyálas csócsacsontot meg vak koalamacit körém rakjanak, mikor beleülök a polipba, vészjósló hangon megszólalok, Pötyi, ma rendkívül rossz hatással vagy a bioritmusomra. Most ülhetek itt Irsai meg cigi nélkül. Más meg sörözget a nappaliban. De akkor se kullogok vissza, sskk, hát nem vagyok én egy Kilences! Nekem értékeim vannak! Gyere, Andris, vigasztalj meg! Meg is teszi, Alekoszt, a Villafüggőt taszították a többiek a kiesés szakadékának szélére. Erős kezdés. Az Odúban Olivér uraskodik, a Középosztály hanyagul végzi a munkáját, meg kell csinálni az ágyakat, testvér. Alekosz ágyaz, Zsófi és Anikó a másik uraságot masszírozza, fú, egy ilyenre Olivér is befizet. Na nem, Anikónak már lerohad a keze. Éva sem, megy ki Alekoszhoz beszélgetni, Zsófinak is volt egy ilyene, most neki is lesz. Évának egyébként tetszik ez a játék, csak ne csicskáztassák. Ha ő lett volna az Uralkodó, az ő tevékenysége a rendszabályoztatásra irányult volna. Azt elhiszem, még Olivér ananásza is vigyázzban állt volna a Szentélyben! Olivérnek Gombi jut, ő masszírozza, nem túl lelkesen. Jerzsinek az égvilágon semmi baja nincs a rabszolgasággal. Két perccel később a kertben dünnyög, fúj, mi van ebben a kajában, valami nitrites páccsó. Meg bőrke. Kivan a kajától, neki a második legnagyobb boldogsága a kajálás, ha azt elveszik tőle, szomorú. Vajon mi lehet neki az első legnagyobb boldogság?

Jerzsi és Gigi büntetéséből még kereken egy hét van hátra, addig kell légpuszikat dobálniuk és a levegőt simogatni. Olivér szerint ez tud egy csomó izgalmas dolgot generálni. Igen, ilyen hülye mondatokat, mint például ez volt. Míg Gigi és Jerzsi légintegetnek egymásnak, Szandika a riportszobában megnyugtat, mindenki ki fogja ezt bírni és nincs ám itt halálos szerelem, nincs ám! Olivér légkérdést tesz fel két méteren belül Giginek, amúgy mi van veletek, együtt lesztek? Hát kinn együtt leszünk, ha meg nem úgy alakul, akkor legalább megpróbáltuk. Alekosz nagyon sajnálja azt a szerencsétlen Jerzsigyereket, a Gigi egész egyszerűen hülyének nézi. Valaki mondta, hogy Jerzsi a Gigi hátán akar felkapaszkodni, mostanra a véleménye szerint fordult a helyzet. Béci most mondja azt, hogy örül ennek a büntetésnek, hihi? Jerzsi Olivérnek panaszkodik, hát hiányzunk egymásnak. Tegnap este odaszóltam neki a fürdőben, hogy adjon egy tangát vagy egy bugyit, hogy azzal aludjak. Ráterítem az arcomra, szagolgatom. Mikor lefekszik, az álomrandi pillanatai járnak a fejében. Nekem konkrétan az, hogy felkötöm magam a gázcsőre. Egyéként Gigi és Jerzsi megoldották. Hihihiiii vihog Olivér. Gigi szerint szex konkrétan nem történt. Engem meg különösebben nem érdekel, úgyhogy nem kezdek el azon morfondírozni, ki hazudik és miért.

Tovább
Címkék: vv4
1681 komment

Buffy, a vámpírok réme 7x20 - Megérintve

2011. január 20. 14:00 - leeann

A csapat Buffy távozása után még azon vitatkozik, hogy miként folytassák a vitát. Nagyszerűen egyetértenek abban, hogy nem értenek egyet semmiben. Dawn nem érzi túl jól magát, legalább benne mocorog egy kicsit az, hogy jó döntés volt-e elküldeni a nővérét. Nővérke az utcán kódorog, és azt látja, hogy aki teheti, csomagol és lelép ebből a városból, ahonnan már az áram is lelépett. Sötét városban könnyebben szerveződnek a sötét dolgok, és ideális a helyzet a csapatra vadászó éjjeli lényeknek. Csoda, ha valaha lesz még normális nappal.

A csapat is próbál dűlőre jutni, de Buffy nélkül is ugyanaddig jutnak, mint vele. Faith első döntésként a demokráciából diktatúrát csinál, és tőle is azt halljuk, hogy én vagyok a vezér, ti meg követtek szó és ellenvetés nélkül. Faith terve az, hogy elkapnak egy hírnököt és kikérdezik az Elsőről, de ez nem a legnagyszerűbb ötlet a hozzászólók szerint. Miközben a csapat próbálja kitalálni, hogy mit tegyen, Spike és Andrew azt várják, hogy sötét legyen és indulhassanak haza, Caleb és az Első pedig a jövendölésben megnevezett fegyvert próbálják kiszabadítani egy hatalmas kőtömbből.

Tovább
Címkék: buffy
1 komment

VV4 - 4X36

2011. január 20. 12:20 - Hódos Hajnalka

Másfél avokádó előttem a tányéron, fél rákenve az arcomra pár csepp citrommal, piros kombiné, AS Roma mez, világoskék, kissé kitérdesedett virágos pizsialsó, sízokni, a régóta, erre az alkalomra őrizgetett Leffe. Nem, nem bolondultam meg, ez a meccsnézős szerkóm, akkor most ismertetem a forgatókönyvet, te a második félidőre bemész a kistévéhez és szólsz, ha valami van, nem ekézel, nem károgsz, semleges nézőként figyelsz és közvetítesz, na, kezdődik. A Villalakók állítsanak fel hierarchiát, egytől tizenegyig pontozzák egymást aszerint, kit gondolnak legerősebbnek, fontos, hogy ne szimpátia alapján döntsenek. Ezt követően az így felállított hierarchia szerint, falkában kell élniük. Itt jut először eszembe az erősebb kutya baszik mondás. A szolganép mos, főz, takarít, a kertben étkezik, a földön alszik és szolgál. A középosztály osztja ki a melót a szolganépnek és ellenőrzi a munkájukat, az ő feladatuk továbbá a szervírozás, kiszolgálás, a hálóban végében alszanak. Az uralkodók teljhatalommal rendelkeznek, nem végezhetnek semmi munkát, egyedül, a dupla ágyon alszanak és az ebédlőasztal két végében étkeznek. A hierarchiát képviselő számot mindenkinek magán kell tartania, aki ezt vagy más előírást megszeg, annak a csapata kollektív büntetést kap.

A rangsor alapján Olivér és Béci lesznek az uralkodók, Szandika, Laci, Éva és Alekosz a középosztály, a többiek a szolganép. Anikó nincs megelégedve a hierarchiában elfoglalt helyével, hát ilyen fos vagyok? Hát kapja be mindenki, hogy higgyek magamban, ha meg vagyok bélyegezve? Énszívesen mosok, de azért mossak mert én vagyok a fekete kilences? És miért csak én hőbörgök ezen? És ezek után hogy legyen önbizalmam, ha csak szaros kilences vagyok? Az uralkodók a kertben cigiznek, Olivér nem azért mondja, és maradjon köztük, de az uccsó két hely az reális, nem? Anikó a vécében hüppög, hazaakarokmenniii. De nem fogunk ugráltatni, vigasztalja Szandika. Nem az ugráltatással van problémám! Megbélyegeznek, aludjak a földön, egyek a kertben és mindenki látja ezt. Vedd le, tör ki Zsófiból Xena, a harcos királylány, nem veszem, picsog Anikó, mert nem akarom hogy megbüntessenek benneteket. Zsófi leveszi! Anikó a riportszobában folytatja a sírást, aminek külön örülök, mert ezt a keserves hüppögést ezzel a csücsörítéssel érdemes közelről nézni, hát zabálnivaló! Ridegtartáson vagyok, mint az állatok. Tizenegyből kilencediknek tartanak?! Gyenge vagyok? Gyenge vagyok! Szarok rá, akkor hazamegyek azokhoz, akik nem tartanak kilencesnek. Olivér is vigasztalni próbálja, ez nem arról szól, ő például olyan listát állított fel, ami arról szól, ki mennyire képes manipulálni a többi lakót. Hát Anikó meg nem, és ő ezt nem bírja elviselni. Jajistenem, ez a szegény kislány. Anikám, gondolj Tizenhármasra a dr. Houseból, ő még az én bioritmusomra is fantasztikus hatással volt, nem beszélve férfiak milliójáról, neríjjál. De Anikó csak sír, ha jól számolom, úgy két és fél órája. Laci, haza akarok menni, gyengevagyokgyengevagyok.

Tovább
Címkék: vv4
2398 komment

VV4 - 4X35

2011. január 19. 10:00 - Hódos Hajnalka

Engem különösebben nem zavar, hogy Lilut zöld erdei lénynek sminkelik és öltöztetik, az sem, hogy a fodrász ebből a rém egyszerű bubiból nem tud kihozni semmit, nagy ritkán böngyöröket, de szóljon neki valaki, hogy ne használja a tévétörténelmi pillanat kifejezést, mert tegnap este kétszer is futkározott a szőr a hátamon. Még jó, hogy van ez az istenverte igazmondó hinta, ha nem történik semmi, lehet azon veszekedni, ki mit mondott, a kérdések mindig ugyanazok, ki áll tőled legtávolabb, kire raknád a jelet, ha most lenne kiválasztás.

Szandikától Gigi áll legtávolabb, mert beszél a levegőbe, és ez nekem az elvemmel szemben van. Béci úgy érzi, alaptalanak ezek a vádak a tesójával szemben, Éva szerint lehet, hogy Gigi nem is veszi észre, amit Szandika kifogásol benne. Szandi szerint nem korrekt a többiekkel szemben, hogy ti duplán vagytok itt. Sőt, most már nem is ketten, hárman, szóval ez már egy trió. Lehet itt bármilyen Csikágó, te sosem fogsz összeveszni a Gigivel, mert testvérek vagytok. Béci szerint a négyfős Klán taktikázik, beszél a többiek háta mögött, ő nem csinál ilyet a húgával.

Tovább
Címkék: vv4
3177 komment

VV4 - 4X34

2011. január 18. 12:00 - Hódos Hajnalka

Balázs még a párbaj tüzében lobog. Teszi ezt macskabajszos masnira kötött bakancsban. Hihetetlen, de igaz, a következő jelenetben Zsófié lesz a főszerep, akinek, ha a szürkeség fájna, morfiumozni kellene. Nem tudom, Zsófi hogy csinálja, de egyszerre szürcsöl, csámcsog, ropogtat, cuppog és beszél. Én ettől agyfaszt kapok, ha tévé paprikát ropogtat valaki mellettem, legszívesebben megfojtanám, Alekoszt nem zavarja. Most ki az, akivel nem tudnál együtt élni, mereng bele elgondolkodva az üvegbe, vedd el tőle, vedd el tőle, nem hallod? Nincs olyan. De akkor kire rakod a jelet? Nincs olyan. De irritál a csoszogás, az affektálás, a vígszínház. Ha jelet kell tenni, teszek, hogy intő jelet adjak. El kell gondolkodtatni az embert. Engem elgondolkodtattál, mikor rám raktad a jelet, fröcsögi-cuppogja Zsófi. Tudod, mikor egy komoly beszélgetésem van a Gombár Úrral, miért kell neked közén beúszni, így? Így. Nekem háttal és elkezdtél beszélni a Gombihoz. De ez egy közösség. De ez megalázó dolog volt számomra. 19 éves vagyok (és úgy eszek, mint egy disznó, csak nem röfögök hozzá). Most ne hivatkozz megint a korodra! Zavaró hatással vagy az idegrendszeremre, ez jó? Nem. További jó éjszakát, remélem, reggelre máshogy gondolod a dolgokat, teszi le végre az üveget Zsófi.

Reggel Évának panaszkodik, és ilyeneket mondott! De te tudod, hogy beszél az Olival? Mint a kutyával. Zsófi a bántásokért Alekoszra fogja rakni a jelet. Az Odúban a (zárt) falaknak is füle van, Jerzsi és Olivér is hallottak valamit. Alekosz nem érti, ő egyáltalán nem bántotta meg a Zsófit. Te mész párbajozni most, tudod? Hagyjál már, Olivér, nincs más témád? Többen is rád raknak jelet. Honnan tudod? Mert körbekérdeztem. Zsófi is rád tesz. Jól van, ha Zsófi rámtesz, kimegyek vele. Olivér a riportszobában bevallja, erre a konfliktusra nem tud mit mondani, mert nem látja a miértjét.

Tovább
Címkék: vv4
1586 komment

House 6x09 - A tudatlanság áldás (Ignorance Is Bliss)

2011. január 18. 09:00 - candyperfumegirl

Hú, de régen teljesítettem normálisan hogyvoltírói kötelességeimet, ezért minden letolás jogos. Próbállak titeket kárpótolni, ahogy csak tudlak, először is szállítom a House 6. évadának hálaadásnapi epizódját, ami kedvenc soroztunk jó kis depressziós hagyományaihoz hűen minden lesz, csak vidám és ünnepi nem. Kezdjünk is bele, az új hetibeteg már meg is érkezett, aki egy érdekes figura, egy ex-csodagyerek, Sheldon Coopert meghazudtoló IQ-val, aki ahelyett, hogy a láthatatlanság, az időutazás vagy a teleportálás gyakorlati megvalósításának kidolgozásán fáradozna, egyszerű hordárként dolgozik. Ez emberileg talán érdekes, de ahhoz kevés, hogy a világbajnok diagnoszta asztalára kerüljön az aktája, úgyhogy szállít is egy gyors rosszullétet az aktuális kiszállítói melója alatt, a keze lebénul, és homályos látása lesz, ez már talán diagnosztikai szempontból is feldobja a labdát.

House pedig továbbra is Cuddyt próbálja becserkészni, vagy legalábbis kipuhatolni, hol lehet rést ütni a Cuddy/Lucas kapcsolaton. Főköknéni a hálaadásnapi vacsit tervezgeti a nővérénél – nyilván új pasija bevonásával- House-nak ide kell valahogy meghívatnia magát, hogy belepiszkáljon az idillbe, Jimmy már előre csóválja a fejét. Amíg ezen agyal, addig is üdvözölheti régi/új csapatát a mester, ugyanis úgy tűnik, végre kialakult a végleges osztálynévsor. Boreman természetesen az állandó alaptag, Taub és 13 gazdijuk után csaholó kiskutyák módjára annak és rendje módja szerint visszatértek, és még itt van Chase. De sajnos csak az egyik. Mrs. Chase-ről annyit tudunk, hogy beadta a válópert és Chicagóba költözött (vagyis menekült), most 42 perce van minden karakternek arra, hogy az összes elképzelhető módon az ausszi idegeire másszon, lássuk, ki kapja az első pofont.

Tovább
Címkék: house
13 komment

VV4 - 4X33

2011. január 17. 10:00 - Hódos Hajnalka

Béci ma porszívóval indítja a napot, anyázás helyett azonban unalmas képeket kapunk a reggeli cihelődésről, Zsófi fogat mos, Gigi edz, Laci szobabiciklizik. Anikó kicsit húzza Gigit a konyhában az éjszakai, nem egyértelmű zajokról, Gigi viháncolva visszautasítja, aztán jön Jerzsi és ölelgeti, mikénehavóna, te meztelenül. Gigi egyébként úgy döntött, miután megnézte Ildikó kisfilmjét, leveszi a zöld pólót és a párbajig eldönti, visszahúzza-e.Olivér a riportszobában panaszkodik arról, hogy Alekosszal már megvan köztük a távolság, de ez csak erősíti őt abban, hogy itt benn megállja a helyét mindenkk. Aztán Szandikával is kitárgyalja a történteket. Alekosz megint úgy viselkedett, ahogy megkértem, hogy sskk. Hát ez bitag, értékelhetetlen a számomra, és most, a mi négyesünk, aggódik Szandika. Ha az Alekosz kapja most a legtöbb jelet, engem visz ki párbajra! Tudod Olivér, ez fordult meg három perce ebben a kibaszott nagy tök fejembe, én nem mertem kimondani, de te most kimondtad!

A párbajozók feladatot kapnak, búcsúfilmet készítenek. Olivér Ildinek tényleg csupacsupajót kíván, próbáld meg még jobban élni az életedet! Alekosznak könnyű dolga van Évával, nekünk dolgunk van még egymással. Egy nyitott könyvet hagyok itt, amiben két lap van, az egyik te vagy, a másik én. Béci megköszöni Ildikónak ezt a felhőtlen, sok semmit, ááánem, jó volt minden, ami itt történt. Gigi útravalója Ildinek az, hogy ami a villában történik, nem az, aminek látszik és higgyen magában. Olivér a kicsi Évikének az üzeni, hogy a fináléban van a helye, aztán kilép a szaunából, gyerekek, ne üvöltsetek, mert kajakra nem tudjuk felvenni! Anikó egy lakonikus leszarommal nyugtázza a kérést. Alekosz azt tanácsolja Ildinek, hogy gondoljon mindig Tordasra! Ha meglátlak, az a szó jut eszembe, hogy Tordas! Hajrá Tordas! Szandika annyit mondana, hogy szerinte Ildi kinn fog maradni. Sürgősen keressél meg egy pszihológust és néha hagyd el Tordast, lépj ki. Gyere fel egy kicsit Budapestre, vásárolgassál, ne higgyél el mindenkinek mindent, keress egy pasit magadnak és légy önmagad. Éva gratulál Szandikának, hát ez nagy volt! Szandika vihog, hallod Alekosz, valójában azt akartam neki mondani, hogy köszönöm, hogy bebizonyítottad számomra, hogy nagy az Isten állatkertje és már ledöntötték a karámot. Igen, Szandi, ebből aztán nem túl jó műsor is született, ValóVilág a címe.

Tovább
Címkék: vv4
1334 komment
süti beállítások módosítása