Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X34

2011. január 18. 12:00 - Hódos Hajnalka

Balázs még a párbaj tüzében lobog. Teszi ezt macskabajszos masnira kötött bakancsban. Hihetetlen, de igaz, a következő jelenetben Zsófié lesz a főszerep, akinek, ha a szürkeség fájna, morfiumozni kellene. Nem tudom, Zsófi hogy csinálja, de egyszerre szürcsöl, csámcsog, ropogtat, cuppog és beszél. Én ettől agyfaszt kapok, ha tévé paprikát ropogtat valaki mellettem, legszívesebben megfojtanám, Alekoszt nem zavarja. Most ki az, akivel nem tudnál együtt élni, mereng bele elgondolkodva az üvegbe, vedd el tőle, vedd el tőle, nem hallod? Nincs olyan. De akkor kire rakod a jelet? Nincs olyan. De irritál a csoszogás, az affektálás, a vígszínház. Ha jelet kell tenni, teszek, hogy intő jelet adjak. El kell gondolkodtatni az embert. Engem elgondolkodtattál, mikor rám raktad a jelet, fröcsögi-cuppogja Zsófi. Tudod, mikor egy komoly beszélgetésem van a Gombár Úrral, miért kell neked közén beúszni, így? Így. Nekem háttal és elkezdtél beszélni a Gombihoz. De ez egy közösség. De ez megalázó dolog volt számomra. 19 éves vagyok (és úgy eszek, mint egy disznó, csak nem röfögök hozzá). Most ne hivatkozz megint a korodra! Zavaró hatással vagy az idegrendszeremre, ez jó? Nem. További jó éjszakát, remélem, reggelre máshogy gondolod a dolgokat, teszi le végre az üveget Zsófi.

Reggel Évának panaszkodik, és ilyeneket mondott! De te tudod, hogy beszél az Olival? Mint a kutyával. Zsófi a bántásokért Alekoszra fogja rakni a jelet. Az Odúban a (zárt) falaknak is füle van, Jerzsi és Olivér is hallottak valamit. Alekosz nem érti, ő egyáltalán nem bántotta meg a Zsófit. Te mész párbajozni most, tudod? Hagyjál már, Olivér, nincs más témád? Többen is rád raknak jelet. Honnan tudod? Mert körbekérdeztem. Zsófi is rád tesz. Jól van, ha Zsófi rámtesz, kimegyek vele. Olivér a riportszobában bevallja, erre a konfliktusra nem tud mit mondani, mert nem látja a miértjét.

Giginek szülinapja van, azt kell hinnünk, hogy a huszonegyedik. Tortát kap, giccsrúzsákkal, ahogy kell. Istenem, jajdeszéééép! Nézd nézd, vévéGigi, beszarok! A barátnőm csinálta! Gigi további ajándékokat is kap, ajajj, kiált fel Anikó, szexuálköntös! A szexuálköntös egyébként egy fekete szúnyogháló rózsaszínű plüssmackószőr anyaggal elszegve, hát szép, na. Jaj, remeg a kezem, mi ez? Jerzsi levele, amiből megtudhatjuk, Gigi jó testben jó lélek. Levél érkezik a Villába, Jerzsi, menj ki a nyugiszobába és az ott található levelet olvasd fel Giginek, négyszemközt. Ma olyan élmény vár rájuk, amit soha nem fognak elfelejteni, romantikus iccakát tölthetnek együtt, egy ötcsillagos szálloda elnöki lakosztályában. Ez vicc? Ez valami vicc? Nem, nem tudok ilyet hazudni, borulnak egymás nyakába a szerelmesek.

Béci belerondít az örömbe, pont most, mikor megvan neki? Hogy ki volt az a kretén, aki kitalálta, hogy a Jerzsit tokától bokáig öltönybe kell öltöztetni, nem tudom, de innen üzenem szeretettel, az elegancia nem kizárólag öltönyt jelent, és akkor szerencsétlen gyerek nem feszengene egész este romantika helyett. Gigi se járt jobban, fekete koktélruha és csirketollas kardigány. Szandika öltözteti Jerzsit, aki el se hiszi. Ne törődj semmivel, úgyis megvan neki, majd kiküszöbölitek valahogy. Fú, úgy érzem magam, mint egy parasztgyerek, mikor nyert a lottón. Elhiszem Jerzsikém, erről beszéltem az előbb. Alekosz odaszól, aztán, ha arra kerül a sor, ne szégyellj levetkőzni! Röhögés. Szandi a kertben úgy be van sózva minden nap, úgy menne valahova, hogy mindjárt elkezd vonyítani! A kipucolkodott szerelmespár teszkós nájlonszatyorral siet, úristen, nem hiszem el, csípjen meg, vigyorog Jerzsi a helikopter láttán.Az Odúban döglés, mi ez? Mi ez? Elsőként Gombi szalad ki, gyertek már ki! Éva felugrik az ágyból, helikopter bazmeg? Jöttek a Laciért, röhögnek. A helikopter a kupola körül köröz, mindenki kinn áll és visítva (lányok), huhogva (fiúk) vigyorogva (mindenki) integet. Gombi és Béci összeölelkeznek, láttad, úúúristen! Ez mekkora fíling lesz a tesódnak!

A kegyetlen ertéel máris kiszabja Évára a büntetést. A párbajon tanúsított viselkedéseddel megszegted a szabályokat, ezért a közelgő születésnapodon nem látogathat meg senki. Amennyiben hasonló szabálysértés történik, a rokonok nem vehetnek részt a párbajon! Éva az utolsó mondatot már nem is hallja, mert bőgve kiviharzik a kertbe, az meg megkapta azt a hülye helikoptert, meg minden! Én nem kaptam itt senkit! Gigike meg mindent megkap bazmeg, elegem van! Meg nincs is szerelem! Tudod mennyire érdekel a szülinapom innentől? Semennyire, leszarom! Más meg helikoptert kap! Béci sajnálja Évát, de a következményeket vállalnia kell, ő nem merte volna ezt megcsinálni. Még Olivér se merte. Éva hisztije után a Lakók azt találgatják, mi történhet Gigivel és Jerzsivel. Alekosz szerint leszállnak, tömeg fogadja őket, virágcsokor, megrohamozzák őket az újságírók, de Szandika lehurrogja, te ezt melyik filmben láttad? Olivér szerint lehet, hogy ez nem ugyanaz a kategória, de ő most ledől és megeszik egy ham-letet.

Gigék megérkeznek, huhúúú, juj juj juj, Gigi visít és dzsíziszezik. Pezsgő, a távolban a Budai vár, boldog születésnapot, Demis Roussos, és akkor még a rózsaszirmokkal telehintett ágyról nem is szóltam egy szót sem. Közben a Villában Éva puffog tovább, ez azért erős az Anikóéhoz képest, ez nem volt szép! Anikó, sajnállak! Nekem elég volt, amit kaptam, örültem neki, nem szabad telhetetlennek lenni! Giginek ez jobban tetszik, mint a Villa, hihihi. Meg kéne nézni a jacuzzit, hogy működik! Hát nem úgy, kis idő alatt sikerül négy köbméter habot előállítani, Gigi toporzékolva röhög, annyi baj legyen, akkor divatbemutató, hát itt a szexuálköntös is. Jerzsi szerencsétlenkedik a combfixszel, aztán Gigi illegeti magát szexuálbojtos-szexuálpompomos együttesben.

Valószínűsítem, hogy nem a lány látványa miatt, de Balázs szétcsúszik és röhögőgörcsöt kap a stúdióban. De itt vagyok, megyünk tovább, dehogy megyünk, megint kitör belőle a röhögés, valamit próbál mondani Alekoszról, hagyd a francba Balázs, ez szórakoztatóbb, én is vele röhögök. Este van, Alekosz Éváék ágyához bújik, Éva lelábazza. Ezek a legjobbak! Szerintem is! Ma feltettek nekem egy kérdést délután. Tudom, hogy szerelmes vagy-e itt a Villában, és azt mondtad, hogy nem. De igen a válasz. Éva felül, ha most azt mondod, hogy szerelmes vagy a Gigibe, akkor én bebutulok. Miért? A beteljesületlen szerelem mindig szebb, mint a beteljesült. Na jó, akkor én most kimegyek cigizni. Alekosz és Szandika röhögnek, kimegyek én is, stuffold tovább, ha visszajött. Szandika teljesíti a feladatot, te, ez jobban ment, mint ahogy gondoltam, azt mondtam neki, hogy tényleg szerelmes vagy a Gigibe és azért nem raksz rá jelet, mert benn akarod tartani a fináléig, hogy csodálhasd! Alekosz orbitális röhögésben tör ki, Szandika a szokásos visításban.

Éva ideges, eldobom, eldobom azt a barátságot, amit felépítettünk, osztja Alekoszt a nappaliban. Egy olyan kegyért harcolsz, amit soha nem kaphatsz meg! De Éva, más a barátság és más a szerelem! Aztán, ki tudja? Gigi odajött hozzám a bulin, a szexuális szokásaimról beszélgettünk, és még kérdezett is! Fú, Alekosz, te egy kultúrbarbár vagy! Tudod mit csinált még? Ezt, így. Megfogta a borospoharat, ivott belőle és direkt felém fordította a rúzsnyomot, úgy adta át a poharat, mintha csókolóztunk volna. Azt várom, Éva mikor kezdi csomókban tépni a haját, de egyelőre még csak a feje rángatózik. Én meg fogok bolondulni! Tudod mit érzek, hogy fontosabb neked, mint én és ez tudod milyen fos érzés? De hát tűz és víz vagytok, te fehér bőrű, világos hajú, meg azért ő 20 éves, te meg 27. Hangosan felröhögök, most, most fog Éva infarktust kapni! Fel is ugrik, tudod mit? Nem is mondok semmit sem, nem is idegesítem magam! Alekosz odalép, hadd adjak egy ölelést! Tudod kit ölelgessél, menj, öleld meg anyát az ötcsillagosba’!

A lakosztályban gyertyafényes vacsora, romantikus vagy? Ühüm, vigyorog Jerzsi. Hihi, Évának biztos az lesz az első kérdése, ha visszamentünk, hogy mennyibe kerül egy lakosztály, árakat néztetek? Ezen viháncolnak egy kicsit, hogy mondják lengyelül, hogy jó étvágyat? Hogyan? Fincsi a vacsi. Szandi milyen tanácsokkal látott el? Ne szégyenlősködjek, tegyem oda magam, húzzak gumit. Hát, sajnos, piros betűs ünnepek vannak. Nálam is, felel Jerzsi, felröhögök. A záró képsorokon fürdés, ölelkezés, csókok a jacuzziban (bikiniben és klotgatyiban persze) aztán Jerzsi egy papírtörlő kendővel vigyorogva letakarja a kamerát, én pedig elhatározom, hogy holnaptól a posztok végére belinkelem a saját menstruációs naptáramat, zölddel kiemelve azokat a napokat, mikor a teherbe esésem a legnagyobb valószínűségű, ha ez ilyen fontos információ, le ne maradjatok semmiről. 

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. És S. küldi, rendületlenül. 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

avato 2011.01.19. 08:59:59

Éva szemét, következetlen, aljas és ribanc. Amikor Alekosz még tegnapelőtt (v. előtt) megmondta a mártogató Zsófinak, hogy vígszínház stb., reggel Zsófi bőgve elpanaszolja Évának (szívbéli barátnőjének), hogy 'aszonta rám, hogy vígszínház...', Éva mondja neki, hogy 'nem vagy vígszínház'. Pedig pár héttel ezelőtt u.ezt mondta rá. A másik meg, hogy a tegnap esti tévéműsorban mutatták, hogy Éva kikéri Alekosztól a nyakcsókolgatást, de mikor Alekosz pont ugyanazt mondja neki, amit én is elsőre gondoltam, hogy 'de hát, bazz, az meg nem megengedhetetlen u.ezen a vonalon, hogy Te előző este a nyakamba raktad a lábad és simogattalak? És erre még ez a ribanc akad ki, hogy 'de hát ez tök más, fúúúúúúúúú, Alekosz, de nem érted'! Picsa.

Mme Chauchat 2011.01.19. 09:05:02

@avato: ...de mennyire tényleg lelki társak. Beteg lelkek, ha találkoznak.

viola narvilly 2011.01.19. 09:06:20

Kicsit felületesen, de visszaolvastam a tegnapot.
Két dologra figyeltem fel, erre a fidesznyik vagy miféle nevű lényre, aki egy igen vicces hsz-t írt, és Hajnira, aki szerint nem vagyunk normálisak. Pedig szerintem menthetetlenül normálisak vagyunk.

Jól benéztem ezt a BK-t, én is azt hittem, hogy tegnap lesz, ezért bevettem magam a tv elé, és egyedül végignéztem egy egész BK-t. Amúgyis kissé fáradt voltam, de ezután el is aludtam.

bévé 2011.01.19. 09:08:50

van élő, de alszanak. eddig aszittem, 9-kor basszák rájuk a villanyt.

viola narvilly 2011.01.19. 09:11:27

@avato:
Ja, ez volt az a baukoncsoport jelenet...

A fenekemet, egy, nem simogattad... hát ne állítsá' má' be hülyének komolyan mondom, ez teljesen más.

Hát majd a következő jelölésnél ezt is megnézhetjük újra.

Mme Chauchat 2011.01.19. 09:12:51

@bévé: ott más az időszámítás. (ufó-idő). Ráadásul mindig máskor ébresztik őket. Hallgasd kép nélkül: olyan, mint az intenzív-osztályon, amikor mindenki lélegeztetőgépre van kapcsolva. Talán ez a rejtély nyitja...(agy-nélküliek ui.)

Straight 2011.01.19. 09:13:41

Ezt a kiesők szerintetek olvassák?:) Írhatnának 1-2 kommentet is.

Szirénke 2011.01.19. 09:14:47

@kovácszsuzsi: Már válnak! Azóta Ryan állítólag Sandra Bullock-al kavar

jörgömös 2011.01.19. 09:14:48

@bévé: amíg alszanak nem csinálnak galibát, jobb így a szerkesztőknek

viola narvilly 2011.01.19. 09:16:02

@K.Tomoceusz:
Na, arra a filmre, a címére én is kíváncsi vagyok, mert gyerekkoromból nekem is az maradt meg, hogy valami homokszerű a "vérük".
Eddig abban a hitben éltem, hogy ez az Androméda törzs volt.

bévé 2011.01.19. 09:17:01

@Mme Chauchat: aha, azt már észrevettem, vki még sípol is.

Mme Chauchat 2011.01.19. 09:17:25

@Straight: A kiesők szted tunnak olvasni?

bévé 2011.01.19. 09:17:54

hehe, szar lehet így kelni.

Friedmann Juci 2011.01.19. 09:22:52

megbolondulnék, ha katyperryre kéne kelnem.

Mme Chauchat 2011.01.19. 09:26:41

@bévé: akk honnan tudják, ki az alacsonyabb rendű?

gidabiga 2011.01.19. 09:27:28

és van élő adás :D
nem mintha ráérnék nézni...

jóreggelt!

bévé 2011.01.19. 09:27:47

@Mme Chauchat: akibe belebotlanak a földön.

Lanois 2011.01.19. 09:28:31

Béci reggel: na kimegyek a pórnéphez)

gidabiga 2011.01.19. 09:28:46

ezek abban a ruhában alszanak, ami előző nap rajtuk volt?

Lanois 2011.01.19. 09:29:32

@gidabiga: jóreggelt. Neked milyen a sporthoz való hozzáállásod?

Mme Chauchat 2011.01.19. 09:29:40

@Lanois: istNm, ha hivatalt ád, észt is ád!

bévé 2011.01.19. 09:30:10

@Friedmann Juci: én azt se tudtam, h ez az volt. de ébredni meg Gwen Stefanira kellett, arra a huhúúúviijúúú számra, amitől görcsbe rándulnak az idegszálaim.

Lanois 2011.01.19. 09:30:33

Akkor szakadt meg tegnap az adás, mikor Anikó éppen állatszexet is bevállalt volna.

bévé 2011.01.19. 09:31:51

@gidabiga: nem mindenki. :)
de csak szólok, h Ani is full sminkben alszik többnyire, nem csak Éva.

gidabiga 2011.01.19. 09:32:48

@Lanois:

biciklivel közlekedem :)
szívesen túrázom.
szeretek korcsolyázni, görkorcsolyázni :)
táncolni viszont nem tudok és az aerobic féle tornát ki nem állhatom :D

gidabiga 2011.01.19. 09:34:08

@bévé:

jó, hát akit láttam, hogy ébred, az éppen abban volt :D
most viszont konyhaszolgálat, rakott krumplit kértek a gyerekek :)

bévé 2011.01.19. 09:34:52

na, láttátok tegnap Gigiék akcióját a Belevalóban?

viola narvilly 2011.01.19. 09:35:13

@K.Tomoceusz:
Végre csak ráleltem, valóban az Androméda törzs volt. 71-es film, Michael Chrichton írta.
8:20-nál vágnak bele egy emberbe.

www.youtube.com/watch?v=VqOwqXafjcg&feature=related

Friedmann Juci 2011.01.19. 09:35:37

megnézném egyszer évikét összefogott hajjal. nem értem, hogy nem bolondul meg attól a kazaltól.

gibson 2011.01.19. 09:36:28

@viola narvilly: "Jól benéztem ezt a BK-t, én is azt hittem, hogy tegnap lesz, ezért bevettem magam a tv elé, és egyedül végignéztem egy egész BK-t."

Részvétem! :)
Ma este lesz.

viola narvilly 2011.01.19. 09:36:37

Mi volt tegnap Béci pöcsébe? :D

viola narvilly 2011.01.19. 09:37:51

@gibson:
Nem tudom, lesz-e annyi lelkierőm, hogy ma is végignézzem :D
Időnként szoktam, pusztán szórakozásból, de direktbe egy egészet nem szokásom végignézni. Pláne nem két egymást követő nap.

Friedmann Juci 2011.01.19. 09:38:04

béci végighugyozta az éjszakát. szeretem ezt az információtömeget.

Lanois 2011.01.19. 09:38:35

@gidabiga: Én imádok táncolni, csak nem tudok.

bévé 2011.01.19. 09:39:20

@viola narvilly: felfázott szerintem, a tünetek alapján.

gidabiga 2011.01.19. 09:39:50

@Lanois:

én meg mivel nem tudok, így nem merek, ezáltal nem is szeretek :)))

viola narvilly 2011.01.19. 09:40:11

- Zsófi?
- Én még pakolók.
- Jó.

Az eszébe sem jut, hogy segítsen.

viola narvilly 2011.01.19. 09:41:03

@bévé:
Hála az égnek, sosem voltam felfázva, de egy-két barátnőmtől tudom, hogy igazán szar érzés.

gibson 2011.01.19. 09:41:55

Úristen, Olivérnek de durva feje van.

viola narvilly 2011.01.19. 09:42:16

Fél órás átmozgató edzés :))) Váháhááá

viola narvilly 2011.01.19. 09:43:42

Úristen Gigi nekem megmozdulni nincs kedvem, annyira fáj mindenem - mondja Zsófika.
Mi a ferdef.szomtól fáj egy 19 éves kislánynak mindene??

Na, Laci is megmondta a tutit, hogy 20 évesek vagytok.

gibson 2011.01.19. 09:43:42

Remélem megjelölik este ezt a Zsófit.

Szirénke 2011.01.19. 09:43:49

Miért van szám a nyakukban?

viola narvilly 2011.01.19. 09:45:18

@gibson:
Ma lesz jelölés?

@bévé:
Nem is akarom megtudni, és részvétem annak, aki átéli.
Volt már egyéb, nagyon fájdalmas nyavalyám, ez szerencsére kimaradt.

- Alek fingik?
- Csak így sunyiba, de akkorát :DDD

Lanois 2011.01.19. 09:45:24

@viola narvilly: Laci azért ment be, hogy népszerüsítse a sportot. Ezt napi 1 db edzéssel meg is teszi.:)

Lanois 2011.01.19. 09:46:17

@gidabiga: Hülye vagy? Én itt dolgozom. Én írom a leveleket.:)

rianna 2011.01.19. 09:46:18

@viola narvilly:
Tegnap délelőtt azt írta vki, hogy tegnap, én is készülödtem:) De aztán christaylor tisztázta h ma van

bévé 2011.01.19. 09:47:00

@Szirénke: szerintem bevállalták a véres szexet.

viola narvilly 2011.01.19. 09:47:27

@Lanois:
Ne gonoszkodj, azért ő legalább csinál VALAMIT, a napi 1 edzésen kívül a konyhában is látni, míg egy-két egyed csak dohányzás és italozás (vagy e kettő keveréke) közben látható.

Amúgy nagyon lemaradtam, valaki max. 2 mondatban felvilágosítana, hogy mi ez a számozási rendszer, meg hierarchia? Miből jött ez?

gibson 2011.01.19. 09:47:29

@viola narvilly: bizony! Rögtön a BK után :)

bévé 2011.01.19. 09:47:37

@viola narvilly: tegnap keményen edzett, mondta.

gidabiga 2011.01.19. 09:47:45

@Lanois:

a fenébe, már megint bedőltem :DDD

Szirénke 2011.01.19. 09:48:50

@Lanois: Én úgy tudom, hogy Laci azért van bent, mert a munkája miatt valami kellemetlen ügybe keveredett, és ez kvázi "tanuvédelem". kirakták a TV-be, így tudják megvédeni

viola narvilly 2011.01.19. 09:48:59

@rianna:

Én meg kinyomtam a gép szemét és úgy készülődtem be a tv elé. Legközelebb bekapcsolva hagylak titeket :))

Lanois 2011.01.19. 09:50:05

@viola narvilly: Ja nem...rosszul írtam. Het 1 edzés.
Meg tegnap mondta, hogy 2 hete nem járt a konyha közelében.

Ez az új feladat, hogy feudális viszonyok vannak. Van az uralkodó osztály Béci és oli. Van egy középréteg. És Anikó a szolganép.

viola narvilly 2011.01.19. 09:50:11

@gibson:
Ezek szerint ma szerda van?

@bévé:
Ja, akkor szelektív a hallásom :)

gidabiga 2011.01.19. 09:50:44

most viszont tényleg főzés, majd szóljatok, ha van új poszt, mert én mindig a régiekben szoktam maradni egyedül :)
és sosem tűnik fel, hogy senki nincs órák óta rajtam kívül :D

Lanois 2011.01.19. 09:51:13

@Szirénke: Ez az eddigi legszebb elmélet amit hallottam.:)

viola narvilly 2011.01.19. 09:52:14

@Lanois:
Ja, azt hittem, napi 1.

Tehát ez feladat volt? Hát f.szom szolgálná Olit. Az amúgyis mindig felsőbbrendűnek érzi magát, erre még rátesznek egy lapáttal...

Micsoda egy fostos társaság ez, hogy 10 perc alatt nem tudtak összekészülni egy reggelitornára?
Anno táborban reggel ébresztő, 5 perc múlva már reggeli torna. Nem 10-12 ember, hanem 100. És mindenki ott volt, különben jött a bünti.

gibson 2011.01.19. 09:52:17

@viola narvilly: már így nézed a napokat, ha kiválasztás, akkor szerda? :)))

gidabiga 2011.01.19. 09:53:44

@viola narvilly:

nekem is ez jutott eszembe :D
na tényleg balra el :D

viola narvilly 2011.01.19. 09:54:20

@gibson:
Ha kiválasztás és/vagy benzinár emelés, akkor szerda :D
Sosem tudom, milyen nap van.

Lanois 2011.01.19. 09:54:55

@viola narvilly: Ne gonoszkodj.:) Azért titeket hagytak aludni gondolom, és nem adtak feladatokat még éjfél után is.

viola narvilly 2011.01.19. 09:55:42

@gidabiga:
Egyszer, már "nagylány" koromban a mi szobánkat nem ébresztették fel, megúsztuk a tornát :D

bévé 2011.01.19. 09:56:19

@rianna: A szövetség azt akarja elérni, hogy vegyék el a frekvenciát az RTL Klubtól, és egy olyan adó kapja meg, amely jobban növeli a gyermekvállalási kedvet.
:D

viola narvilly 2011.01.19. 09:56:58

@Lanois:
Kivéve, amikor Csehszlovákiában kibasztak minket éjjel az erdőbe néhány fős csoportokban, egy-két elemlámpával, hogy keressük meg az "eltűnt" tanárokat.

Mme Chauchat 2011.01.19. 09:57:05

@bévé: Vérben áztattya rút zászlajáááát

rianna 2011.01.19. 09:58:13

@bévé: nekem is ezen akadt meg a szemem :D
Azt vajon hogy csinálnák? (nem a gyereket, hanem a tévé gyerekvállalási kedvet)

viola narvilly 2011.01.19. 09:58:31

@bévé:
Hát nem?
Ha kedd, akkor Belgium, ha jelölés, vagy benzinár emelés, akkor szerda :D

bévé 2011.01.19. 09:58:50

@Mme Chauchat: kicsit elszunnyadtam itt Győzin meg a Skype-os idiótákon, azt' Gigi férfias nyögéseire keltem.

jörgömös 2011.01.19. 09:59:24

Éva egy fejkörzést képtelen megcsinálni.

viola narvilly 2011.01.19. 10:00:38

@jörgömös:
Éva mindent képtelen megcsinálni, ami különbözik a cigaretta/ital felemelésétől.
Nyilván a söröskorsó izma már elég fejlett.

bévé 2011.01.19. 10:00:58

@viola narvilly: ha kedd, akkor vészhelyzet, má' bocs. :)

Lanois 2011.01.19. 10:01:28

@viola narvilly: És megtaláltátok őket? Aggódok:)

viola narvilly 2011.01.19. 10:02:41

@rianna:
Valahogy sosem gondoltam, hogy egy tv-csatorna fogja elősegíteni a gyerekvállalási kedvemet. Eddig sem akartam, eztán sem akarok. Mutogathatnak nekem apró kis teliholdképű lurkókat, nem fog ösztönözni a gyerekvállalásra.

viola narvilly 2011.01.19. 10:03:39

@bévé:
Há' volt, tizenévig, de már nincs.

@Lanois:
Gondolom igen, különben most itt ott bolyonganánk az erdőben, mert nem lett volna, aki hazafuvarozzon minket :)

bévé 2011.01.19. 10:05:39

@viola narvilly: hogy mondhatsz ilyen csúnyát, vond vissza azonnal! vészhelyzet van! volt és lesz. de komolyan. van. kedden. a grace kilinka előtt. :)

viola narvilly 2011.01.19. 10:07:50

@bévé:
Nincs. Jaj, megint kimondtam :)

kovácszsuzsi 2011.01.19. 10:08:02

@Mme Chauchat:"Vérben áztattya rút zászlajáááát"
szerintem csak a Gigi nyögdécselt cselesen, még a takaró sem mozgott. vagy nem erre gondoltál?

rianna 2011.01.19. 10:09:26

megvannak annak a módozatai, h az állam mit tud tenni gyerekvállalás növelése céljából, de azért egy külön tévécsatornát fölöslegesnek tartok.
Ez már túl komoly téma ide:)

viola narvilly 2011.01.19. 10:11:29

@rianna:
Mit tud tenni? Hát semmit.

rianna 2011.01.19. 10:12:50

Kénytelen vagyok most bezárni ezt az oldalt, hogy ne itt lógjak egész nap, mint tegnap:)
További jó szórakozást mindenkinek:)

Az előbbi komment meg @viola narvilly: -nek ment

Mme Chauchat 2011.01.19. 10:15:25

@rianna: Lógj csak, lógj, csak. Ki tudja, meddig lóghatol...

Mme Chauchat 2011.01.19. 10:16:42

@kovácszsuzsi: de, de csak közben a Marseillaise jutott eszembe.

rianna 2011.01.19. 10:22:25

@viola narvilly:
Na még ezt az utolsót.:)
Pl. adókedvezmények, a részmunkaidő lehetősége, vagy ha általában jól megy az ország szekere, ha nem kell vki attól féljen, hogy a válság miatt munkahelye sem lesz, ilyesmik

@Mme Chauchat:
:D:D

bévé 2011.01.19. 10:22:56

@viola narvilly: jóóó, hát most nincs. :) de szok lenni.

viola narvilly 2011.01.19. 10:27:23

@rianna:
Most elgondoltam, hogy ez mind bekövetkezik. Hm. Nem, nem jött meg a kedvem a gyerekvállaláshoz.
:)

@bévé:
SzokOTT. Vége, roló lehúzva, nincs többé.

rianna 2011.01.19. 10:28:11

@Mme Chauchat:

Mikor lesz a nyûtt vonóbul bot...:

rianna 2011.01.19. 10:29:17

@viola narvilly:
mi itt mind különlegesek, szépek és okosak vagyunk. Ránk nem vonatkozik az,ami az átlagemberre :)

viola narvilly 2011.01.19. 10:30:54

@rianna:
Nem ezt mondtam, csak azt, hogy nekem nem tudna olyat nyújtani sem állambácsi, sem senki, hogy megjöjjön a kedvem. Ha nincs kedvem szülni, azt semmi nem fogja elősegíteni.
süti beállítások módosítása