Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X35

2011. január 19. 10:00 - Hódos Hajnalka

Engem különösebben nem zavar, hogy Lilut zöld erdei lénynek sminkelik és öltöztetik, az sem, hogy a fodrász ebből a rém egyszerű bubiból nem tud kihozni semmit, nagy ritkán böngyöröket, de szóljon neki valaki, hogy ne használja a tévétörténelmi pillanat kifejezést, mert tegnap este kétszer is futkározott a szőr a hátamon. Még jó, hogy van ez az istenverte igazmondó hinta, ha nem történik semmi, lehet azon veszekedni, ki mit mondott, a kérdések mindig ugyanazok, ki áll tőled legtávolabb, kire raknád a jelet, ha most lenne kiválasztás.

Szandikától Gigi áll legtávolabb, mert beszél a levegőbe, és ez nekem az elvemmel szemben van. Béci úgy érzi, alaptalanak ezek a vádak a tesójával szemben, Éva szerint lehet, hogy Gigi nem is veszi észre, amit Szandika kifogásol benne. Szandi szerint nem korrekt a többiekkel szemben, hogy ti duplán vagytok itt. Sőt, most már nem is ketten, hárman, szóval ez már egy trió. Lehet itt bármilyen Csikágó, te sosem fogsz összeveszni a Gigivel, mert testvérek vagytok. Béci szerint a négyfős Klán taktikázik, beszél a többiek háta mögött, ő nem csinál ilyet a húgával.

Éva révedezik, a szerelmespár exkluzív estéjéről, azon gondolkodom, mi a lófaszt csinálhatnak ezek? Hát jól érzik egymást, válaszol Szandika. Gigi és Jerzsi a rózsaszirmokkal telehintett ágyban beszélgetnek a semmiről, de azt tele szájjal, aztán a kádban folytatnak a szenvedélyességet abszolút nélkülöző csókolózást. Jerzsi megszegi a VV4 legfontosabb szabályát, letakarja a kamerákat. A Szerelmespár még a barátnőmet is megihlette, aki felháborodva felhívott tegnap és magából kikelve ecsetelte, ha ő másfél-két hónapig vágyakozna valakire (nem pontosan ezekkel a szavakkal), akkor mit csinált volna a lakosztályban, és mennyire foglalkozott volna a kamerákkal, de le se írom, mert még én is belepirultam. Juj, sziasztok, milyen volt? Ó, az ágy rózsaszirmokkal volt lehintve! És a kilátás? Gyönyörű volt! Anikó faggatózik, hát volt ez-az, de most ezt hogy mondjam el? Úgy ahogy volt bazmeg. Jerzsi a fiúknak tart élménybeszámolót, nagyon jó volt a Gigivel kettesben. Úriember voltam. Alekosz azért maszatolt volna egy kicsit a paplan alatt a helyében.

Posta érkezik a villába, Jerzsi büntetést kap a kamerák letakarása miatt, visszavonásig nem mehet két méternél közelebb Gigihez. Nem tudom, ki könnyebbült meg jobban. Lilutól megtudhatjuk, hogy Szandika, aki őszinte, de sokszor keményen fogalmaz, megkérte a többieket, ne mondjanak Giginek semmit a hintában elhangzottakról, mert személyesen szeretné megbeszélni vele. Persze a nappaliban másnap ez a téma, Béci szerint tegnap kitörés volt, nem megbeszélés. Zsófi sutyorog Szandikának, akinél beindul a gyújtás, óbégatni kezd a nappaliban, elmondja valamelyik faszszopó köcsögláda, ki kezdett ugatni a Giginek? Olivér rászól, kérdezd meg az Évát, és állítsd le magad! Szandika visszavág, Olivéééér, Olivéééér, te se vagy különb, szóljon rám az, aki különb! Szandika, hát eszednél legyél, szóba került, mert az Éva szóba hozta! Éva, jelenésed van, gyere, mi ez a kavarás? Éva védekezik a kertben, én csak azt akartam mondani, hogy a táblánál akarod ezt mondani. Béci, Béci te voltál? Te kezdted el mondani? Ki nem volt tisztelettel arra, hogy én alszom?

Anikó érkezik, morog mint a bóhás kutya, ordításra kelek fel bazmeg, fú, mindjárt meg is mondom neki. Arra kelek fel, hogy szidja az atyaúristent is! Én elhiszem, hogy az őszinteségéről híres, de nem kell mindenkit elküldeni a halál retkes faszára! Bazmeg, a barátaira támad rá? Azért az alapvető tiszteletet adja már meg, na most már én nyitom ki a pofámat, de abban nem lesz köszönet, nyomja el a cigit. Mi van? Mi lenne? Jó lenne, ha alapjáratra állítanád a szádat! Némi bazmegolás, fasz és add meg a tiszteletet után látom a Belga együttest, ahogy sírva megtagadják az Egy-két-há dalszövegét és felkérik a két lányt, hogy írják újra, Anikóék ott tartanak, hogy nem őriztek együtt disznót és hogy Szandi magának csinálta a szart, akkor most szagolja! Szandi leszarja, hogy ki mit gondol, neki is van olyan, hogy nem szívesen hallgatja itt a köcsögséget, és mégis hallgatja. Alekosz és Éva a háttérből figyelik az elmélyülten molyolgató Zsófit, ő keverte meg a szart. Ja, megint. Ő a szarkeverő, most nézd meg, ott ül és élvezi a műsort. Jaj, de Zsófi nem akart feszkót, ő csak annyit mondott, hogy Szandi keljen fel és beszéljen a Gigivel, mert Gigiék reggel jöttek haza, Szandika meg sokáig aludt. A két lány el is vonul a nyugiszobába, Gigi elmondja Szandikának, hogy ő nagyon hirtelenharagú, és itt benn próbálja visszafogni magát, ha ideges, akkor elindul valamerre, azt jól látja Szandi, azért, hogy ne törjön ki belőle a hülyeség, mert annak nincs sok értelme. Nem volt elég, Gigit is beültetik a BalhéGenerátorba, tőle Szandika és Alekosz áll legtávolabb. Alekosz értetlenkedve kérdezi, miért én? Mert te vagy az az utóbbi napokban, akivel a legkevesebbet beszélgettem. Ezektől az indokoktól tökön szúrom magam, aki beszélgetni akar, menjen nyugdíjas klubba, ne a Villába. Most Olivér közli a testvérpárral, hogy dupla eséllyel indulnak a fődíjért. A tesók elismerik, aztán Béci hosszan fejtegeti ugyanazt, mint előző nap, ő nem folytat a többiek háta mögött taktikai megbeszéléseket a húgával. Anikó hintázik, nem haragszik Jerzsire, mert az őt vinné ki, mert ő is Jerzsit vinné, Szandinak meg még annyit, hogy nem mindig a barbár stílus a nyerő.

A Klán megbeszéli az eseményeket a hálóban, Oli, hallottad, hogy a Gigi azt mondta, hogy a Szandikára fogja tenni a jelet? Akkora kétszínű ez a Zsófi, mondja Alekosz, de nem értettem, hogy jött ide Zsófi. Te Gigire rakod a jelet? Valószínűleg. Akkor Gigi hármat kap, meg Alekosz is, szóval akkor te mész párbajozni, Szandika. Szandika vigyorogva nyújtózkodik. A Villalakók feladatot kapnak, játsszák el Gigi és Jerzsi überromantikus estéjét. Gombi és Szandika évődve vonulnak az ágy felé, Gombi úgy csinál, mint akinek inába szállt a bátorsága, Szandika mint Gigi kiabál, hát ezért takarítottam ennyit? Majd felkapja először a párnát, aztán a seprűt és ütlegelni kezdi Gombit. A Lakóknak ez nagyon tetszett, szerintem borzalmas volt, főleg Gombi, mint egy rossz ripacs. Éva és Alekosz következik, rövid szerelmes párbeszéd után Alekosz ráveti magát Évára, az visít, próbálja magáról lerugdosni Alekosz puszilgatja a nyakát, Éva még jobban visít, Zsófika szégyenlősen elfordul, hogy óvja szűzi tekintetét az efféle paráznaságtól. Éva dühösen cigizik és elege van. Nem szeretném, ha az Ádám férleértelmezné a dolgokat, érted miről beszélek? Érzékenyen érintett a jelenet, akkor mondd az! Nem fogom kockára tenni, bazmeg! Ez a ti kettőtök dolga, mondja Jerzsi, beszéljétek meg! Hát hiába beszélek! Éva kezdi úgy érezni az elmúlt pár napban, hogy Alekosz szerelmes belé, de nem biztos. De lehet, hogy nem vagy nem tudom.

Olivér elmondja Évának, hogy ha ő ült volna a stúdióban, és a szerelme azt mondja valaki másra, hogy az a lelki társa, ő fogja magát és szó nélkül hazamegy. Éva sírva fakad, ha nem fog megvárni, ez az egész játék nem ér nekem szart se! A nyakcsókolgatást nehezen fogja megbocsátani, mert Alekosz önző módon viselkedett. Már nem értek semmit, lehetséges, jobb is így nekem, boldogok a lelki szegények. Éva próbál Alekosszal beszélni, de az otthagyja, mint Szent Pál az oláhokat. Olivér magyarázza neki, hogy Évának kezd kényelmetlenné válni ez az egész, meg fél, hogy Ádámnak ez hogy jön le. Alekosznak nehéz megállnia a nemtommit mert kibaszottul unom hogy nem történik semmi, csak a parttalan nyígás meg a hülye szövegelés, és most az a bűne, hogy egyik reggel az ember úgy kel fel, hogy máshogy érez? Éva újra próbál beszélni vele. Alekosz szerint Ádámnak az akkor nem esett rosszul, mikor tegnap a nyakamba raktad a lábad és engedted, hogy simogassam a combod? Éva erre a hülye picsák egyetlen helyes válaszát adja: De az nem ugyanaz! Jó, akkor Alekosz megkönnyíti a dolgát, ezentúl nem lesz ölelés, puszi, és közeledés sem. De én szeretlek téged megölelni meg puszit adni, de abban nincs semmi szexuális töltet, á, jó, akkor megint én vagyok az izé! Te há’.

Olivérnek alig maradt vidám pillanata. Tegnap is a mélypontra került és nem tudja feldolgozni a szerelme hiányát. Enikővel kapcsolatban is rossz érzéseim vannak! Ugyan Olivér, úgy szeret téged az a lány, mint eddig senki, vigasztalja Anikó. Hogy jött be ide, hogy néz rád, kicsit össze kell magad lapátolni, mindenkinek van mélypontja! Vegyél be egy magnéziumot, az megnyugtat. Olivérnek borzalmasan hiányzik a szeretkezés Enikővel, ezek olyan dolgok, amikre itt benn nem kaphat orvosságot. Még a sörsekő szegény ananásztulajnak. Alekosz mintha a pár nappal ezelőtti Gombit látná, és ha ő meg tudta csinálni, akkor mindenki meg tudja csinálni. Csak egy normális összefoglalót nem tud csinálni senki, ami pörgős, amiben van cselekmény, esemény, ami odabasz. Jó műsort akarok, hát olyan nagy kérés ez?

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk, de a képgalériáért felelős ember valószínűleg szabadságon van. Megint.

Címkék: vv4
3177 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 12:52:46

@bévé:
én már nem tudok, mert egyszer kiregeltem az indáról ezzel a nickkel, újra meg már nem enged
igaz van más regem is, de azokat nem használom

Szaffi B. 2011.01.20. 12:53:36

@Szirénke: Póbaképpen bejelöltelen inda.hu ismerősnek. Nem baj?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 12:53:37

@gibson:
van ott valahol egy olyan , hogy össze kell kötni a kettőt, és akkor megjelenik

natoth 2011.01.20. 12:54:12

@gibson: @Mme Chauchat:
fura, mert mind a kettőtöknél mutat fotót, mégis azt írja, hogy képek: 0

van "kép feltöltése" és "profilkép feltöltése", mind a kettőt próbáltátok?

Mme Chauchat 2011.01.20. 12:54:52

Kb. 480 lépésből megvan. Ne kérdezd.

Szaffi B. 2011.01.20. 12:55:14

@Mme Chauchat: Most megjelent egy szék :)

Mme Chauchat 2011.01.20. 12:55:56

@natoth: köszcsi. Mindenfélét szívesen kipróbálok :p

gibson 2011.01.20. 12:56:51

@Mme Chauchat: nekem ugyanez a bajom. Most közbe' neked már lett.

vörös áfonya 2011.01.20. 12:57:22

Hát jó sok lépés,mire megjelenik ez az avatar.
Látszik vagy csak én látom?

Mme Chauchat 2011.01.20. 12:57:36

@Trollszpré: There is nothing left to say felirattal? Akkr az nem én vaok.

Mme Chauchat 2011.01.20. 12:58:33

@vörös áfonya: Nem látszanak, hogy piros bogyók.

Szirénke 2011.01.20. 12:58:34

@Trollszpré: nem gond, bár nem tudom, hogy ezt nekem hol kéne látnom? BTW Te vagy a képen?

flanker 2011.01.20. 12:58:43

@gibson: @bévé:
Én is próbáltam tegnap, felhozta az e-mail nickemet, amit át akartam írni flankerre és aszongya, hogy az már foglalt. Persze hogy az, az enyém, és a hozzátartozó maillel léptem be!
Akkor most mi van?

gibson 2011.01.20. 12:59:21

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: nem találom sehol.
Ez az egész indaGeci úgy szar, ahogy van, videóstul, passostul, fotóstul, mindenestül.

Mme Chauchat 2011.01.20. 13:01:08

@flanker: azt, h foglalt. az van. Te foglalod. Higgyé má neki. Ő nem játszik, hanem őszinte. Őszinte megnyilvánulásai vannak.

Hannibal22 2011.01.20. 13:02:01

@gibson: ne legyél már ildikó!
A feltöltött képeid alatt van egy kis "beállítás profilképnek ikon" tedd rá a jelet és kész. Jó reggelt!

tattila 2011.01.20. 13:02:37

@Friedmann Juci:
Gondolom azért rögzítik előre, hogy ne gondolhassák meg magukat így: "De sunyi hogy rám tett, akkor én meg rá teszek", vagy sokadik/utolsó szavazóként így "akire én tenném, azon nincs jel/kevés jel van, így a szavazatomnak nem lesz hatása, ellenben a két sok szavazatot kapóból az egyiket utálom, a másikat nem, szóval meg kell védenem a barátomat".
Bocs ha volt közben válasz a kérdésre.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:03:05

@gibson:
indanet
profil
beállítások
indás nickek bekötése

Mme Chauchat 2011.01.20. 13:03:26

@hannibal22-73: Nah, látod mán, h tőtögetünk? Ahogy szeretted volna, mon ami

gidabiga 2011.01.20. 13:05:04

@nida.gattmacska/pedignemis:

és most ki-belépsz, attól függően, hogy éppen hol vagy? :D

gibson 2011.01.20. 13:05:20

@hannibal22-73: ez megalázó volt, leildikóztál!

flanker 2011.01.20. 13:05:32

@hannibal22-73:
Ezt most magamra is vehetném, de két okból nem teszem:
1, A kép csatolásával nincsen gond, de a nickemet kéne hozzá megváltoztatni, mert ezt nem engedi!
2, Hajnali négykor lehet, hogy nem álltam a feladatom magaslatán. Mindjárt megnézem megint.
3, Ildikónak nagyon szép avatarja van!

Szirénke 2011.01.20. 13:05:47

@Trollszpré: Ezennel az ismerősömmé fogadtalak :)

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:05:48

@gidabiga:
nem , csak ezzel tudtam megnézni mit kell csinálni:)

natoth 2011.01.20. 13:06:05

@Mme Chauchat:
ha sokáig nem lesz új poszt, a végén még meghekkeljük a NASA-t is

vörös áfonya 2011.01.20. 13:06:13

@gibson:

Úgy,hogy odamentem,hogy "Akarok avatart a nevem mellé".
Ott megjelent egy kis ablak,ki kellett tölteni,hogy nő vagyok és mi a nevem,aztán Tallózás,kiválasztottam netről egy képet és utána a ÍTovább gombra kattintottam.Aztán kijött egy másik ablak,sok minden ki volt írva,hogy akarom-e hogy lássa más is,meg ilyenek,de ezzel nem sokat foglalkoztam,hanem mentem a Tovább gombra és utána alig tudtam visszajönni ide a blogra.
Elég zagyva lett,szorri.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:06:48

@gidabiga:
valahol van még két nickem, de nem tudom mi volt az emil cím:)

natoth 2011.01.20. 13:07:33

@nida.gattmacska/pedignemis:
te ilyen többszörös személyiség vagy? :)

gibson 2011.01.20. 13:09:06

@vörös áfonya: koszi!

@hannibal22-73: az a baj, hogy van indapassom, meg profilképem is feltöltve, meg van más képem is, ott a kis ikon is alul, hogy beállítás profilképként, de hiába nyomok rá harmadszor, látod, nem történik lófasz se...

Szaffi B. 2011.01.20. 13:09:29

@Szirénke: de jó, leszek a barátod! :)

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:10:41

@natoth:
nem , csak régen mikor kitiltottak minket a subbáról, akkor csináltam őket, de végül is mindet kitiltották:)

Hannibal22 2011.01.20. 13:11:11

@flanker: ne vedd magadra semmiképp!

@gibson: Hát akkor nem tudom..biztos rossz napod van,ma lehet hogy a prézli is lejönne a húsodról

gibson 2011.01.20. 13:11:15

Viszont találtam egy ilyen témakört, hogy "A Fal". De nem lehet állítani, hogy nyitott legyen-e, vagy zárt.

vörös áfonya 2011.01.20. 13:11:47

@gibson:

Nekem az indás mélcímemen nem volt kép,lehet,hogy azért volt nekem más,nem?

Mme Chauchat 2011.01.20. 13:12:14

Szopóág, bukógalamb...

haruka 2011.01.20. 13:12:21

@gibson: beállításoknaál állítsd át rejtőzködőből nyíltre magad, nemtom az hol van, de valahol a profilban, beállításoknál talán. hátha úgy megjelenik.

gibson 2011.01.20. 13:12:38

@flanker: mindegy, flanker, ha csak mi ketten maradunk kép nélkül, és mindenki másnak lesz profilképe, csak nekünk nem, mi leszünk a különlegesek, és nem ők!

Szirénke 2011.01.20. 13:13:10

@Trollszpré: mármint a lelki társam úgy értetted :)

Szaffi B. 2011.01.20. 13:13:32

@Szirénke: Ha azt mondom igen, elhiszed? ;)

haruka 2011.01.20. 13:14:22

@gibson: na, csak megjelent a képed! :D

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:14:24

@Angyi /BlueManné Közterületi Hídnéző Angyalka:

kipróbáltam, az eredmény:

Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz.

:DDDD

Szaffi B. 2011.01.20. 13:14:25

@gibson: Csak Murinnyó lehet különleges, tik senkik vagytok :DDD

Szirénke 2011.01.20. 13:14:27

@Trollszpré: hát ez attól függ, hogy mit szól hozzá Ádám :)

gidabiga 2011.01.20. 13:14:42

@natoth:

á, csak szokott régen nickszédelegni, de már nem :)
most már olykor zárt falak meg egy légtér :)
de amikor nyit, akkor nem lehet követni :)))

natoth 2011.01.20. 13:14:43

@nida.gattmacska/pedignemis:
:) te is bennevoltál a mindent szétoffoló bandában?

gibson 2011.01.20. 13:14:45

@haruka: na ezt megpróbálom. Remélem, ez nem valami ócska trükk, hogy ezek után felmész az adatlapomra, ellopod a jelszavaimat, és meghekkeled a gépemet!

christaylor 2011.01.20. 13:15:13

@gibson: de már van képed, úgyhogy a különlegesség ugrott. :)

vörös áfonya 2011.01.20. 13:15:19

@gibson:

Sikerült.Örülök.Jól nézel ki:)

8778965 2011.01.20. 13:15:20

@nida.gattmacska/pedignemis:

nem az de, hanem de, többszörös személyiség :D

Hannibal22 2011.01.20. 13:15:46

@gibson: Grat! Már épp mondani akartam,hogy hagyd a picsába a képet és írd át a neved "kilences"-re oszt' jóvan

gibson 2011.01.20. 13:15:53

@haruka: isten vagy, asszem ezt a nyílt profilomnak köszönhetem.
Nyitottál felém, és így én is nyitottam a többiek felé. Na, végre.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:16:29

@natoth:
a mostaniban már nem, a három évvel ezelőttiben igen:)
de a mostani subba tiltott ki, vélemény megfogalmazás miatt:)

gibson 2011.01.20. 13:17:33

@christaylor: vissza is vonom, amit az előbb mondtam, flanker egy lúzer! :)

kovácszsuzsi 2011.01.20. 13:17:41

sziasztok, látom folyt itt munka rendesen

gidabiga 2011.01.20. 13:18:50

@nida.gattmacska/pedignemis:

csak 11-es ne, lécci, lécci, lécciiiiiiii! :D

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:19:15

@gidabiga:
mindjárt átírom a nicket antikarakterre:DD
csak , hogy a zárt falakat ne döngessem hiába:D

8778965 2011.01.20. 13:20:51

méghogy offoló banda :D kifinomult stílusban érdekes témákról informatív kommentekkel eszmét cserélő intelligens társaság. minimum :DD

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:21:05

@gidabiga:
nem, a 11-es a tied:)

@natoth:
annyira nem:)
régvoltszépvolt:)
egyébként nemcsak én, van itt még más is:)

Szaffi B. 2011.01.20. 13:22:17

Akkó' most szavazzunk az avatarokra. A többiek lesznek a szolganép.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.01.20. 13:22:32

@Angyi /BlueManné Közterületi Hídnéző Angyalka:
biztos nem a régiről volt szó, mármint rólunk, mert azt ahogy te megfogalmaztad eszébe sem jutott volna senkinek szétoffoló bandának nevezni:))

gibson 2011.01.20. 13:23:03

@Trollszpré: tényleg, milyen fasza nicknév lenne már az, hogy "The Special One" :)

tattila 2011.01.20. 13:23:46

@Mme Chauchat:
"Milyen érdekes, h pont azokat mutogatják vágóképnek, akire épp a szavazat menni fog?" - a borítékokból tud(hat)ják, vagy késleltetve adják és szerkesztik. De inkább az előbbi.

Szaffi B. 2011.01.20. 13:23:58

@gibson: Nekem az "The Special Five" jobban tetszik :DD

natoth 2011.01.20. 13:25:32

@nida.gattmacska/pedignemis:
na f@sza, akkor ti nem fogjátok egymást jelölni, lehet itt bármilyen csikágó :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.20. 13:26:20

Basszus, a böngészőm kifeküdt a kommetnmennyiségtől, nem látom (ha volt is róla szó) hogy volt-e tegnap a BK-ben VV Ildikó!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 13:26:35

@flanker: mért, te szégyellsz szóba állni egy Ildikóval??? :)

mondtam én, hogy majd egyszer megértem a magasabb dimenziókat is :)

8778965 2011.01.20. 13:26:42

@natoth: de mi külön jöttünk ide, és soha nem volt az, hogy összeültünk sutyorogni, hogy kire tegyük a jelet, jó?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 13:28:39

@natoth:
hát a sok-sok év az összeköt minket, az tény:D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 13:29:27

@Angyi /BlueManné Közterületi Hídnéző Angyalka:
persze sutyorogni sem kell, már félszavak sem kellenek , nyitott könyvek vagyunk egymásnak:)

flanker 2011.01.20. 13:30:15

@gibson:
mindenki másnak lesz profilképe, csak nekünk nem, mi leszünk a különlegesek, és nem ők
Hát ezt moist már benézted, én vagyok egyedül a Különleges...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 13:30:50

@Yooha:
volt, comment.comon fent a videó:)
én is lemaradtam róla olyan nyúlfarknyi volt:)

flanker 2011.01.20. 13:32:06

@gibson:
flanker egy lúzer! :)

Lúzer? Lúúúzer? Lúúúhúúúúzeeeeheeer???
Kapjad te be a !%=>@@{}x@-at!

Különben is, nem tartalak férfinak.

flanker 2011.01.20. 13:34:23

@Trollszpré:
A többiek lesznek a szolganép.
Yeees, Mistress!

flanker 2011.01.20. 13:35:24

@canzone:
No miújs, felébredtünk?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.20. 13:39:14

@flanker: nem, kérlek, nekem dolgaim vannak itt bent a villában, elintéznivalóim :) főztem rátok, mindennap takarítok, és ez a hála?

magatokra hagylak titeket 2 órára, erre fellázadtok és mindenki avatart akar magának? éjjel egyes voltam, most meg felkel a pórnép, és megint kilences leszek?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.20. 13:41:02

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Köszi, megnéztem, hát ez csodálatos, a karaterből feltörő társadalomkritika valami lenyűgöző!

tattila 2011.01.20. 14:05:12

@kovácszsuzsi:
Az szabolcsos VV-ben volt, hogy a szabi ellenes gang mindig kiszavazta szegényt (szar volt neki, egyedül az ellenséges környezetben), ő meg mindig visszajött. Előbb életösztön alapján (semleges) gyengéket, aztán megunta és őket hívta ki és hagyta kinn. Amikor meg a kis csapat kezdett fogyatkozni, akkor ott tanakodtak tanácstalanul, megszeppenve, hogy akkor most hogy szabadulnak meg tőle. Szegények, majdnem megsajnáltam őket, ahogy rájöttek, hogy bent ugyan ők vannak többségben, de kint Szabi az erős.
Most meg Béci a benti sorrend szerint a legerősebb. Minden várat a leggyengébb pontján kell támadni. Szóval a Béci-Gigi-Jerzsi csapatot nem Béci felől kell megbontani. Szerintem viszont közülük épp Béci egyedül is erős (marad). Csak egy szimpatikus és színes valaki tudja kinhagyni (ki lesz az). Vagy bárki, de csak ha épp mélypontja lesz. Eddig viszont jól bírj/ta a bezártságot és a monotonitást. Nem egyszerű. Talán akkor lehet ellene eséllyel fellépni, ha unalmas lesz, mert mondjuk a kis ellenérdekelt csapat mindenkit kiszór mellőle, akivel kapcsolatot tart. És közben a csapat belső surlódásokkal érdekes tud maradni. Egymásra teszik a jelet, a legerősebbre, legszínesebbre és az hívja ki Bécit.

K Tomoceusz 2011.01.20. 14:20:23

@tattila:

Az , hogy Bécink ilyen erős , az a többiek hibája . Már régen kóstólgatniuk kellene a testvérpárt , mondhatni szándékosan provokálni , hogy azok kiessenek negédes szerepükpől . De nem , azok a barmok végignézik , hogyan nyer Rácz család . Ami teljesen megérdemelt lesz , mert nem könnyű 50valahány napot leélni odabent egyetlen őszínte mozdulat nélkül .

Egyébként Alekosz elég színes játékos , hogy kiejtse az egyik Ráczot .
( de ahogy hallom Zsófiban gondolkodik , tehát pont akkora balfasz , mint a többi )

Flood 2011.01.20. 20:31:26

3200 komment?! Há normáális??? :o

Kekec1 2011.01.20. 21:55:11

no, most mi történik? utolsó előtti kommentnek a 14:20-ast látom, utolsónak a 20:31-est, a többi eltűnt magasabb dimenziókban

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.20. 22:15:42

@Kekec1:
nem volt több, mert mindenki az új posztban volt:)
süti beállítások módosítása