Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X39

2011. január 23. 10:30 - Hódos Hajnalka

Hát felvirradt a nap, mikor választ kaptunk a gyötrő kérdésre, kit visz magával párbajozni az S-Modell. Én effektíve nem lepődtem meg, annak még jobban örülök, hogy Andrisról végre lecincálták a zakót, csak ne támaszkodna úgy a stúdióban, mint a sarki Hatcsöcsű (az érzékenyebb lelkeknek Háromlépcsős) kocsmában a helyi megmondóember a hatodik feles után. A Villában Éliás Junior ébreszti a lakókat, na mivel? Hát sosem találjátok ki, a Jól vagyok c. számot énekli. Zsófi és Gigi sikítva-visítva táncolnak, énekelnek, lassan kikecmeregnek a hálóból a többiek is, együtt éneklik a refrént, Évának akkorát vágnék most már a kezére az állandó hajbirizgálásért egy fakanállal, hogy akkor is bekapná, ha szaros lenne. Gombinak annyira fantasztikus volt ez az élmény, hogy három szívet is rajozol a kamerának, sokkal nagyobbakat, mint eddig. Már ezért megérte.

A kellemes percek után levél érkezik a Villába, kezdjék újra a reggelt, fél órás átmozgató edzéssel. Vége a mókának és felhőtlen visításnak, Alekosz kedvetlenül dünnyög, korán reggel felkel az ember azt’ ugráljon? Vannak itt sportemberek, képviseljék ők a sportos életmódot. Az új Lázár Laci ordítva közli a nappaliban, mindenki hazamehet, mától ez van, köpni is fog, meg a nappali közepére fog szarni. Béci a konyhapulton ülve elmélázik azon, kinn azokat szeretik, akik gyengék. Itt van az Olivér, itt van a Gombi, akik ki akartak menni, és? És imádják őket! Bezzeg ő, aki belepusztul a szerettei hiányába, hány smst kap? Éva sajátos módot választ a teste átmozgatására, kabátban cigarettázik és sminkel, míg a többiek mozognak, Alekosznak érdekes elképzelései vannak a sportos öltözékről, farmerben és állig begombolt ingben karkörzéseket végez, szemmel láthatólag fizikai fájdalmai vannak. Anikó és Szandika alszanak, Olivér zuhanyozik.

Az edzés után újabb levél érkezik: mivel többen nem hordják a rangjukat jelző számokat, kollektív büntetésre számíthatnak. Gigi lázadni kezd, hát akkor kezdődhet, mert ő nem fogja viselni. Másra nem vonatkoznak a szabályok? Gigiből a próféta szólt ki, a büntetés jár, az Uralkodók dönthetik el, mi legyen az. Ha nem tudnak megállapodni, Bécit illeti az utolsó szó joga. Béci és Olivér elvonulnak a nyugiszobába, ahol tele pofával, csámcsogva döntenek az Odúlakók sorsáról. Bár Olivér nem ért egyet a másik Uralkodóval, megszületik a döntés: nem lesz meleg víz. És ezen mennyit kellett gondolkodnod, akad ki Zsófi. Remélem, te fogsz párbajozni, büdösen! Zsófi párbajozni szeretne, napi két-három alkalommal edzeni meg zuhanyozni. Anikó csitítja, majd melegítek neked meleg vizet! Sokra menne vele, amennyi esze van, az lenne az első dolga, hogy beleállna a lavórba, pedig ugye köztudottan lavórban fürdeni úgy kell, hogy felülről lefelé, kívülről befelé, és elengedhetetlen egy billegős hokedli is. Laci szerint keményebb büntetés kellett volna, megvonni mindent, a kaját is. Olivér szerint ez a játék úgy gyengíti Bécit, mint az állat és folyamatosan azon jár az esze, hogy tud megrendszabályozni valakit!

Zsófi megkezdi Alekosszal szemben a csillámpóni-pszichoterrort. Hol a szivarom, kérdi a Kobratestű, elszívtam, baj? Amúgy a második fiókban is van egy, idehozzam neked? Hehe, tudod mikor vittem volna oda neki, vihog Lacinak. Ne idegeskedjél kicsilány, engem visz ki! Fú, Laci, ne idegesítsél már, neked még van helyed itt! Engem többször bántott meg! És? Engem meg felborított a székkel, fizikailag bántalmazott! Alekosz úgy áll most, hogy Zsófi, Laci, Gigi. A legelső Zsófi, utána közvetlenül, szorosan Gigi, aztán kicsit lejjebb a Laci. A Klán gyorsan kitárgyalja Bécit is, nagyon el van szállva magától, tegnap is azt mondta, ő jönne vissza a párbajtól. Még vissza is kérdeztem, mert szivarozás közben eldugul a fülem, azt hiszi, konkrétan kijelentette, háborog Alekosz. Zsófi nem fog határt szabni a szájának, az a hét, mikor végre rajta lesz a zöld kendő, pokol lesz! Aztán, mint a kilbilben, mint aki jól végezte dolgát, leül. Ha már Kill Bill, Zsófikám, téged előbb fog Alekosz elásni a kert végébe, mint a Menyasszonyt Michael Madsen, csak te nem fogsz tudni kijönni a deszkakoporsóból!

Alekosz hol van a Művésznő kérdéssel keresi Gigit, Jerzsi effektíve felhúzza magát. Neveket én is ki tudok találni, de olyanokat! Mit szólnál, ha én Nyolcosztályosnak hívnálak? Nem művésznő, nem színésznő a Gigi és ez nem jogos! Jerzsi nem fog arra a szintre lesüllyedni, hogy például verekedni kezdjen, mert emberszámba veszi Alekoszt. Emberszámba veszlek! Alek ezt elintézi egy hú, de jó neked legyintéssel. Jerzsi a riportszobában elmondja, hogy neki csak egy nővére és egy unokatestvére van, ezért aki közel áll hozzá, azt ő megvédelmezi. Alekoszt furcsa személyiségnek tartja. Alekosz viszont elgondolkozott egy Alekosz-Jerzsi párbajon, mi a véleményed? Olivér fiút vinne ki. Próbálok gondolkodni a te fejeddel, csak az a gond, hogy mások vagyunk. Alekosz szerint Jerzsi a Gigi-Béci-féle befolyásoltság alatt áll, ez eredményezte ezt a harmadosztályú támadást, amit intézett ellene. Kicsit később megpróbálja megbeszélni Jerzsivel a dolgokat. Nem értem, a mi viszonyunk hogy változott meg annyira, hogy verekedni akarsz? Alekosz hosszú magyarázatba kezd arról, Gigit azért szólítja Művésznőnek, mert impozáns látványt nyújt, Jerzsi úgy bámul, mintha a kert végében Szűz Mária jelent volna meg neki Victoria’s Secret fehérneműben, később Alekosz a riportszobában elmondja, Jerzsi agya el volt borulva, teljjjjesssen nem értette a helyzetet. Bevallom, én sem.

Újabb jelmezeket kapnak, Alekosz nem tudja, mi volt ennek a kornak a mozgáskultúrája, a tartása. Mi lehet a mozgás? Otromba, feleli Olivér. Itt az ideje, hogy az Uralkodók megmérkőzzenek egymással, az első feladat, eszperente nyelven szónoklatot intézni a néphez. Béci kezd, kicsit szabadkozik, ez neki nehezen ment. Eme levelet aki teremtette… Aki? Ez így nem jó, nem lehet benne, csak e betű. Akkor végig elbasztam! Hát, el. Olivér nem, ő nyeri az első fordulót. A második körben az Uralkodók hősi pózt vesznek fel, majd bármi történik is ezután, nem mozdulhatnak. Alekosz megpróbál átrúgni Béci feje felett, nem aggódom, úgy saccolom, körülbelül hatvan centire tudja felemelni a lábát. Anikó Olivért húzza, aki a gyere, gyere te disznó, gyere mondatnál feladja és elröhögi magát. Ő zavarba jön az ilyen szexuális utalásoktól. Aha. Egy-egy, az utolsó kör dönt. Béci lenyomja szkanderben Olivért, mint a bélyeget, megkoronázzák, trónra ültetik és éljenzi a nép. Úgy három percig, mert levél érkezik, fordul a hierarchia. Zsófi és Anikó percekig tartó visításban tör ki, összekapaszkodva ugrálnak, ugye mondtam, hogy Hamupipőkék leszünk, ugye mondtam? Anikó nem fog parancsolgatni, de legalább ágyban alszik. Olivér tudta, hogy utolsókból lesznek az elsők, de ezt egy tanulmányként fogja fel, mert ilyenkor sok minden kijön az emberből. Béci szomorú, mert alig élvezhette a királyságát, gyorsan elvették tőle. Zsófi és Anikó úgy érzi, Béci nem örül együtt velük, ez nagyon rosszul esik nekik. Látod, ez a baj, nyafog Zsófi, hogy ilyen fals arcok vannak itt. Na ezt a szót meg hol tanulhatta, merthogy keresztrejtvényt sem látott még, az biztos.

Hahó, hahó, hol van Alekosz? Elment budira. Húha, az kemény! Alekosz elnézést kér, készen állsz? Készen állok. Akkor gyere ki a riportszobába és ne vedd ki az elemeket. Alekoszban az zajlik, hogy ki tudja magából mondani azokat, amiket el szeretne mondani. Igen, fél attól, hogy nem fogok visszajönni és nagyon nehezen fog kimenni az ajtón. A döntésében már száz százalékig biztos, a kihívás óta folyamatosan figyeli a változásokat, mozgásokat, a kisfilmek nem fogják befolyásolni. Andris megint szigorú, ez egy kemény és tanulságos este lesz, csapjunk bele. Szabályismertetés, kisfilmek, először is lássuk, ki rakott jelet Alekoszra. Olivér tudta, hogy Alekínnyó lesz a kiválasztott, sőt, ő azt is felsorolta neki, kik fogják rá tenni a jelet. Szandika szerint Alekosz a kiválasztás óta feszültebb, egyébként semmi extra. Van egy gondolata, próbáltunk tanácsot adni, de neki van egy elképzelése, ami az ő döntése lesz. Andris nem érti, Béci hogy tudja a jellel megvédeni Gigit? Béci elkezdi magyarázni, valami olyan a lényege, hogy attól tudta megvédeni, hogy Gigi legyen a kiválasztott, persze attól még most Alekosz kiviheti, de az elsőtől legalább megvédte. Zsófi azért szeretne párbajozni, mert szeretné Alekoszt kinn hagyni. Ha ő lenne a kiválasztott, ő is Alekoszt vinné ki. Alekosz szerint a Zsófival való negatív viszonyt az idő hozta el. A magatartása, a karaktere az, ami nekem kifejezetten nem! Zsófinak Alekosz semleges, vagyis inkább imádja, ha húzhatja. Nem mozgat meg, kinn elkerülné, a jelenség az, ami zavarja. Együtt élni nem tudok vele, jobb lenne nélküle a hangulat néhányunknak.

Andris kérésére Béci elmondja, hogy nemcsak Alekosz lusta, hanem mások is, például Éva. Mindig a takarításra térünk ki, pedig nem ez az igazi probléma, a közösséghez való hozzáállás zavarja, a különvonulás, a titkolózás. Persze lehet így is játszani. Béci nem tud együtt élni Alekosszal és még pár emberrel. Gigi, miért rakjátok ugyanarra az emberre a jelet? Mert taktikázunk kezdettől fogva. Hihi, vicceltem. Azért mert ők testvérek, hasonló a gondolkodásuk. Igen, számít arra, hogy Alekosz őt választja. Alekosz egy fffannnntttasssztikus nőnek tartja továbbra is Gigit. Gigit igenis zavarja a Művésznőzés. Abszolút.

Alekosznak a Lacival való kapcsolatát sskk nem befolyásolta a székfelborításos eset, sőt, ő az aki megalapozza az ő jó hangulatát a Villában. Alekosznak három perce van, hogy elmondja a véleményét a Villalakókról. Na lesz itt olyan monológ gyerekek, hogy Al Pacino nagyjelenete a Minden héten háborúban kutyafasza ehhez képest, én mondom! Laci, tényleg megalapozod 50-60 százalékban a jó hangulatomat, ugyanakkor elfogjott belső agressziót fedezek fel, amitől félek. Anikó, tárukozz ki, és ne feledd a legjobb dolog a világon az érintés. Zsófi, a puszta látványod idegesítően hat az idegrendszeremre! Gigi, a Művésznő a kiváltságosok megszólítása, művészi szinten dobáljátok a jeleket a testvéreddel emberekre! Béci, az őszinteség szép dolog, csak néha kevés. Éva, szeretlek, igaz barátom vagy, számíthatsz rám. Szandika imádlak, igaz barátom vagy, számíthatsz rám! Olivér, bárhol, bármikor bármiben számíthatsz rám! Jerzsi, te elfogult vagy. Befolyásoltság alatt állsz! Szeretnék veled beszélgetni, négyszemközt, mikor csak a te és az én gondolataim vannak! Jerzsi izzad, mint zsidó a ladikban, felemeli a kezét, Alekosz felemeli a kendőt, ezért ezt a kendőt most Zsófira teszem! Zsófi visong. Egyáltalán nem számítottam rá. Hihihihiii vicceltem, és igen, esélyesnek érzem magam Alekosszal szemben. Megalakítottuk a Hatok csapatát, így az ő táboruk is rám fog szavazni! Andris elbúcsúzik, Zsófi még örömködne, de Olivér kurva fontos dolgot akar mondani, Alekosz már hetekkel ezelőtt eldöntötte, hogy Zsófit viszi párbajozni! Hogy ez miért volt kurva fontos, nem tudjuk, majd ma kiderül.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. Az unalmasakat. A jókat S. küldi. Puszi!

Címkék: vv4
1785 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

christaylor 2011.01.24. 08:46:27

@lófő: köszi szépen! csak kimásoltam mindet egy jegyzettömbbe, aztán majd este onnan ide. :) és hát Béce nem maradhatott ki!

haruka 2011.01.24. 08:47:09

Reggelt!
Van élő, mondjuk a hálószobát mutatják, és mindenki alszik.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.24. 08:48:09

Jó reggelt minden kulturbarbárnak, elég durvus ez a hétfő, de remélem, hogy az értékeim még megvannak. :)

Friedmann Juci 2011.01.24. 08:53:39

@haruka: nem arról volt szó, hogy villakarbantartás van?

van-e szándék 2011.01.24. 08:54:09

@Friedmann Juci: ezektől atomcsapás is lehetne :)

Szirénke 2011.01.24. 09:10:48

@lófő: VV Szandika: Hogyan állj ellen a plasztika hívó szavának?- útmutató természetes lányoknak

Lanois 2011.01.24. 09:21:11

Jóreggelt villalakók! Jóreggelt bloglakók!

haruka 2011.01.24. 09:21:17

@Friedmann Juci: nemtom. viszont most kapcsolták fel a lámpát, és ébresztőzenének Gwen Stefanit kaptak.

natoth 2011.01.24. 09:31:19

'reggelt.
má mostmá vége a számos játéknak? mert ha jól látom, mindenki bent aludt

Lanois 2011.01.24. 09:34:44

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: Megtennéd a kedvemért?:DD

Friedmann Juci 2011.01.24. 09:36:49

némasági fogadalmat tettek?

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.24. 09:42:18

@Lanois: Csak ha csámcsoghatok is közben.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.24. 09:43:03

@Lanois: Csak ha csámcsoghatok is közben.

Lanois 2011.01.24. 09:45:24

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: Díl, de akkor szürcsögjél is!!!

christaylor 2011.01.24. 09:50:00

Laci újságot olvas, Zsófi csörömpöl és szürcsöl, Béci megint usankában van. Semmi nem változott.

beacska 2011.01.24. 09:50:22

"A világomban minden rendben van!"
:))

Szirénke 2011.01.24. 09:54:22

Én nem értem, hogy miért vannak azon megsértődve, hogy délelőtt 10 órakor egy kicsit meg kell mozdulniuk. Nem az éjszaka közepén verik fel őket és dobják ki egy erdőben, hogy találjanak haza.. Lusta disznók

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.24. 09:55:01

@christaylor: Milyen újságot??? Nem úgy volt, h nem kaphatnak semmit kintről?

Friedmann Juci 2011.01.24. 09:56:50

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: kapnak mindig egy "blikket" - egy lapot, amin a nekik szóló sms-ek vannak. (egyébként nem kell e nevedben lennie a blogcímednek, mellé is lehet rakni, csak be kell állítani)

bécinek valaki kirúgta a lábát? mér sántít?

christaylor 2011.01.24. 09:57:32

@Szirénke: és ahogy nézem ezt a marha lassú készülődést, nem is kicsit azok. Bezzeg a jacuzzi az menne.

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: nem. Kapnak híreket kintről egyoldalas újság formájában.

christaylor 2011.01.24. 09:58:55

@Friedmann Juci: nem jól tudod, nem az smsekről van most szó. híreket is kapnak, lást fentebb, amit írtam. :)

prolibusz 2011.01.24. 10:01:11

"Szar szag van" - Anikó

christaylor 2011.01.24. 10:01:13

és hajszálpontosan 10-kor kilőtték az adást. nem előbb, nem később, pontban.

szédült nőszemély - forza 2011.01.24. 10:02:01

addig akarok edzeni, amíg a víz nem jön vissza.
ez volt az uccsó mondat, mielőtt levágták az adást. most ebben mi volt olyan? vannak itt olyanok, akik értenek a kódolt üzenetekhez?:o

Friedmann Juci 2011.01.24. 10:02:01

@christaylor: esedezem. többet tudsz nálam.
szóval innen tudták, hogy meghalt 3 kislány egy hete.

Jimbo75 2011.01.24. 10:02:53

Most jutott eszembe, hogy mosnak ezek egyáltalán? Sehol nem láttam még száradó ruhákat. Szponzortól kapnak minden napra zoknit, bugyit, alsógatyát esetleg?

vörös áfonya 2011.01.24. 10:04:48

@Jimbo75:

A nappaliban múltkor láttam száradó ruhákat,ezeket a kisebb dolgaikat kimossák ők,a többit(ágyneműt,köntöst)azt mossák nekik.

Amúgy jó reggelt mindenkinek!

christaylor 2011.01.24. 10:05:01

@Friedmann Juci: valószínűleg innen, igen. egy másik alkalommal Laci olvasta fel hangosan az újságot, azt pont láttam élőben. gondolom, a legfontosabb híreket beadják neki.

Friedmann Juci 2011.01.24. 10:05:28

@Jimbo75: szokott bent lenni szárító, általában a nappaliban. meg a mosógépet is láttam már működés közben - bár elvileg mosnak is rájuk, meg páran már rebesgették itt, hogy jár be hozzájuk takarítóbrigád is.

Hmmcsike 2011.01.24. 10:05:47

@Jimbo75: Dehogy! Van mosókonyhájuk, szárítógépük is!

natoth 2011.01.24. 10:05:59

@Jimbo75:
van szép fekete mosógépük a mosókonyhában

christaylor 2011.01.24. 10:06:07

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: hádde 10 óra volt, azért lett vége, nem Zsófi mondata miatt. :)

Lanois 2011.01.24. 10:08:59

@christaylor: ezt egy progi kapcsolja ki, azért ilyen pontos.

natoth 2011.01.24. 10:09:29

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
egyébként előbb jön az a melegvíz vissza, minthogy el tudnák kezdeni az edzést, mert ahhoz még Évának fel kell kelnie, ki kell sminkelnie magát, helyrebaszkurálni a haját és elszívni egy fél doboz cigit

vörös áfonya 2011.01.24. 10:09:39

@Lanois:

Kár,hogy a kezdést sosem találja el,csak a végét.

Lanois 2011.01.24. 10:12:39

@vörös áfonya: hát igen. a cenzúrázott részeket viszont tuti ember csinálja.

szédült nőszemély - forza 2011.01.24. 10:18:28

@christaylor: jahogyjaa! ezt nem is tudtam vagy figyeltem. :)

akkor megnyugodtam. most már elmehetnek a vi

szédült nőszemély - forza 2011.01.24. 10:19:02

@natoth: ott a pont:) Éva egyáltalán ébren volt már?

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.24. 10:20:12

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Majd dél körül feltápászkodik, kézen fogja irsait meg a tupírfésűt és elkezdi taposni a többiek idegrendszerét. D:

Jimbo75 2011.01.24. 10:22:17

@Friedmann Juci:

11 emberre elég egy szárító? Érdekes, ha csak 11 alsónemű, meg 22 zokni van rajta szerintem már akkor megtelik, plusz akkor póló, nadrág, szoknya stb...
Na, mindegy, csak úgy eszembe jutott, mert még csak 2 hallgató volt nálam és unatkoztam:)))

natoth 2011.01.24. 10:27:58

@Gem121 - kispocs.blog.hu/:
nagyon nyomatékosították, hogy MINDENKI!nek kötelező a torna, remek balhé lehetne belőle, ha emiatt nem kapják vissza a melegvizet

christaylor 2011.01.24. 10:29:37

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: kis szívem, tudod: 17-19 és éjfél és de.10 között " van élő" (kellene lennie). :9

elvileg az is csoda, hogy most volt, mert ugye arról volt szó még tegnap, hogy villakarbantartás miatt nem lesz napokig.

vörös áfonya 2011.01.24. 10:30:00

@natoth:

Egyébként nem értem miért lázadnak a reggeli torna miatt.Én örülnék neki,hogy történik valami.

Szirénke 2011.01.24. 10:30:07

@natoth: tényleg, mert nem csak Éva, hanem Szandál sem kelt fel. És hallottam, hogy valaki keresi, és állítólag azt válaszolta, hogy sötét van, és nem kapott zenét, úgyhogy nem kel fel :)

christaylor 2011.01.24. 10:30:20

@christaylor: a kilencesek mindenhol ott vannak, hihetetlen. az persze egy :) akart lenni.

Szirénke 2011.01.24. 10:30:51

@christaylor: mi az hogy villakarbantartás????

vörös áfonya 2011.01.24. 10:31:23

@christaylor:

Csak hamarabb megtanulták a forgatókönyvet,ezért kapcsolták vissza:)

jörgömös 2011.01.24. 10:31:58

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: pár perccel azelőtt támolygott ki a hálóból mielőtt lelőtték az adást. Rajta, Szandikán és Alekoszon kívül mindenki kész volt a tornára.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.24. 10:32:33

@Szirénke: Fogják a villát és karban tartják. Az nyer, aki előbb ejti el.

christaylor 2011.01.24. 10:33:14

@Szirénke: hát tudja fene, már tegnap itt próbáltuk találgatni. de ez van kiírva a honlapra.
gondolom, olyasmiket csinálnak, amit most is beszéltek az élőben reggel, hogy kicserélik a jacuzzi vizét, stb. csak mondjuk emiatt nem tudom miért nem lehet élőt közvetíteni.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.24. 10:33:26

@vörös áfonya: De ez milyen már? Minek jótékonykodni velük? Fürödjenek a hóba. :D

natoth 2011.01.24. 10:35:10

@Szirénke:
én rendszeresen karbantartom a villáimat, ezt a tevékenységet mosogatásnak hívom

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.24. 10:37:11

@natoth: De fogadjunk, hogy nem élőben csinálod és szürcsögsz is hozzá. :D

Szirénke 2011.01.24. 10:40:05

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: @natoth:
@christaylor: Én kérek elnézést, hogy ilyen fantáziátlan (és műveletlen vagyok). Érzem, hogy legközelebb én kapom a legtöbb jelet

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.24. 10:42:09

@Szirénke: Ne klikkesedjél, mert tartósan nem lehet veled együttélni így. Vannak egyáltalán értékeid???? :D

Szirénke 2011.01.24. 10:44:17

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: Én művésznek készültem! És a sporthoz való hozzáállásom? Na de most már elég legyen, mostantól kiállok magamért!

christaylor 2011.01.24. 10:45:33

@Szirénke: dehogyis! nekünk is hatunknak társulni kellett, hogy sikerüljön valamilyen elméletet gyártanunk erről, hogy mi lehet. :)

de amúgy szerintem sosem tudjuk meg, hogy mit jelent valójában.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.24. 10:46:12

nem emelnék ki senkit se, de nem vagytok normálisak :)

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.24. 10:46:25

@Szirénke: Hallodhülyevagy?! Szavaljál már valamit, de ne az üres focipályán.

vörös áfonya 2011.01.24. 10:46:42

@christaylor:

Akkor napi kétszer gyűlünk,jó?

natoth 2011.01.24. 10:49:13

@canzone:
na csak felbukkant az éjszakás műszak is...
reggelt, tesó. lemaradtál a tornáról, ennek bünti lesz a vége :)

Szirénke 2011.01.24. 10:49:26

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: Mindjárt átgondolom, hogy milyen verseket tudok a sínre vetődött Petőfitől. Addig is nyomok pár fekvőtámaszt

vörös áfonya 2011.01.24. 10:49:49

@christaylor:

Szólj Gombinak,hogy vigye meg a hírt a négyesnek!

Szirénke 2011.01.24. 10:50:30

@christaylor: most akkor ti klikkesedtek? és velem mi lesz? én leszek a kanapén ülő Gombi?

christaylor 2011.01.24. 10:51:40

@vörös áfonya: Á, szerintem elég, ha kiültetjük a kanapéra egy müzliszelettel, aztán majd ha erre kóborol valamék, akkor rájuk förmed.

vörös áfonya 2011.01.24. 10:52:12

@Szirénke:

Légyszi most menj ki,jó?Épp gyűlünk!

christaylor 2011.01.24. 10:52:36

@Szirénke: hogy érzed? befolyásolható és kétszínű vagy? mert akkor igen, te. :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.24. 10:53:21

@natoth: szia tesó! sportember vagyok tudod, felkeltem én időben, de sminkelnem kellett, a hajam se állt sehogyse

natoth 2011.01.24. 10:53:45

@Gem121 - kispocs.blog.hu/:
belenéztem a blogodba, olvasáshoz nem vagyok elég művelt, de a cicád tündéri :)

Szirénke 2011.01.24. 10:54:39

@christaylor: én MMKK őszinte vagyok és magamat adom. Csak mindig falakba ütközöm

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.24. 10:55:49

@natoth: Semmi gond, tesó, lelkitársak vagyunk, én sem tudok olvasni, a blogot is tollba mondom. :D
Macsek nevében háladorombolás. :)

christaylor 2011.01.24. 10:57:08

@Szirénke: és ez kinek a hibája? a miénk? 23 napja itt vagy és még nem sikerült kapcsolatokat kialakítanod!

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.24. 10:57:31

@Szirénke: Talpmasszázs-szalont nyitottál már?

szédült nőszemély - forza 2011.01.24. 10:58:21

@jörgömös: Akkor kb mostanra össze is szedte magát.

mindenki írja, hogy Szandál kezd szétcsúszni, mert el van zárva a plasztikai sebésztől. szerintem meg kezd emberformája lenni valahogy:)
lassan elmúlik a szája is!

vörös áfonya 2011.01.24. 10:58:43

@Gem121 - kispocs.blog.hu/:

Az titkos feladat volt,ne áruld el szegényt,

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.24. 10:58:44

@christaylor: Hallodhülyevagy? Ahonnan ő jött, ott más értékek vannak, szerintem fel kéne költöznie pestre. Mondjuk az azért gáz, hogy még egy kis lájtos szexben sincs benne alek-pajtással.

szédült nőszemély - forza 2011.01.24. 10:59:36

@christaylor: azt hittem, hogy éjféltől éjjel kettőig.
éjjel minek élő adás? reggel kajakra ugyanabban a pózban volt mindenki, mint amiben fél kettőkor hagytam őket. izgis, meg durvus!:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.24. 11:00:46

@canzone: figyumá tesó. mi mikor gyűlünk? üljünk ki a nappaliba, és senki nem jöhet be két órán keresztül.

vörös áfonya 2011.01.24. 11:00:54

@Gem121 - kispocs.blog.hu/:

Nem,mert zárva vannak a falak.

natoth 2011.01.24. 11:01:58

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
az élő adásnak pont nem az a célja, hogy mi érdekes dolgokat lássunk
ha mégis van valami durvus, akkor úgyis kikapcsolják

Szirénke 2011.01.24. 11:02:34

@Gem121 - kispocs.blog.hu/: @vörös áfonya: Ti most kibeszéltek engem a hátam mögött? Csak aludni járok haza Tordasra. Nektek meg nem jut eszetekbe, hogy egy lakókörnyezetben élünk és hogy fogtok anyukám szemébe nézni?

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.01.24. 11:03:06

@Szirénke: Bazzeg, eddig bírtam. Sírva röhögök. :D :D :D

Jimbo75 2011.01.24. 11:03:13

Én majd leszek a Gombi, senkivel nem klikkeskedem, mert jól vagyooooook és add ide a Picuuuuuuuuurt (a térdét meg ne fogdossad, mert szétváglak:DD)

vörös áfonya 2011.01.24. 11:03:19

@natoth:

Itt az a lényeg,hogy elmondhassák,hogy VAN élő adás.
Az már más kérdés,hogy akkor épp nem csinálnak semmit bent.

jörgömös 2011.01.24. 11:03:21

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: szerintem csak az alapozóval végzett, az első cigi még hátravan

natoth 2011.01.24. 11:03:34

új poszt, gyertek!

vörös áfonya 2011.01.24. 11:04:44

@Szirénke:

Egy léktérben,igen,és?
Jobban tennéd,ha néha feljárnál Pestre vásárolni,mert ami Tordason menő,az itt nem.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.24. 11:07:49

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: fúúú de szemét ötlet igazad van, maradjanak csak kint a nyugiszobában addig, míg mi a nappaliban gyűlünk, és ne próbáljanak bemenni se a hálóba addig, míg vége nincs a mai megbeszélésnek

Kaviárevő felsőezer 2011.01.24. 11:11:00

nem is szóltok, hogy van új? :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.24. 11:11:03

@canzone: Anikói gonoszság magaslatokba emelkedtem.

Olivér reggel 5 percig bámulta gondolkodva a plafont. úgy érzem ma lesz egy kis Enikős nyafi. az évfordulójuk mikor is van?

szélesebb tömeg 2011.01.24. 13:33:06

csillámpóni-pszichoterror
:DDDDDDDDDDDDDD
kedves Hajnalka, már sokszor megnevettettél, de ez eddig a legjobb!!!!
nagyon nagy :DD
süti beállítások módosítása