Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X38

2011. január 22. 10:45 - Hódos Hajnalka

A nyakamat merném rá tenni, hogy Alekosz ma este Zsófit hívja ki és nem a Ruszki Válogatottat, mindegy is, szerintem a Kobratestű így is, úgy is visszamegy a Villába. Olivér és Éva biztosítják neki a folyamatos kontrollt, akkor Gigi, Laci és Zsófi az esélyesek! Így van! Alekosz szerint Zsófi nem ütne, belőle nem lehet izgalmas párbajt csinálni. Csak az a baj, ha visszajövök, akkor itt lesz és idegesíteni fog. Ha az a nőszemélyzet itt lesz, igencsak zavaró hatással lesz az idegrendszeremre. Az utóbbi időben szándékosan provokál! Bécit és Gigit viszont elvethetjük. Na bazmeg, akkor következő alkalommal mehetek ki, puffog Éva. Te most magad miatt aggódsz, vagy miattam?

A Klán negyedik tagjának idegeit Anikó tupírozza a hálószobában. Évának van egy szarkavaró stílusa, ő ilyen, ez van. Tudod mit mondott a veszekedésünk után? Azt, hogy ezzel a lánnyal költözzek össze? De ha ezt visszamondod, összeverlek. És egyet kérdezek: miért nincs kinn igazi barátnője, hm? Anikó a riportszobában bevallja, arra ment ki a játék, hogy kiderítse, mennyire bízhat Szandikában és egy kicsit szét akarta robbantani a Négyest. Gonosz vagyok, mosolyog a kamerába. Szandi háborog. Védtem az Évát és ennek ellenére ugyanúgy ugat a hátam mögött! Egyedül fog maradni, mint az ujjam! Szandika csatlakozik a Klán többi tagjához, gyere, körvonalazódott egy döntés. Mi van, felidegesítetted magad? Nem, nem, csak kettős érzelmeim vannak. Alekosz, hagyjál már, nem veled kapcsolatban, a négyesünk vezérel. Olivér nagyot csalódott Évában, még mindig nem az egyenes úton jár, hanem a girbegurba ösvényt tapossa. Éva önző. Szandika bólogat. Ebből a kibaszott párbajból is csak azt nézi, hogy tudna ő jól kijönni, hogy neki eggyel kevesebb riválisa legyen!

A Villalakók a hierarchiának megfelelő öltözéket kapnak. Anikó nem zsákot akart, ő ezt nem veszi fel. Aztán mégis. Olivér és Alekosz teljes sminkben büntetnek, Szandikának nagyon jól áll a paróka, Olivér nevet is ad neki, Madame Pornoá. Szandikának nagyon tetszik a neve, mert olyan Szandis. Kicsit hiányolom a kezekből a tetűkaparót meg a hordozható árnyékszéket a nappali sarkából. Laci az első éjszaka jogával húzza Zsófit, aki inkább a halált választja, mint egy kis ungibungit. Jó, legyen halál, de előtte egy kis ungibungi. Az Uraságok kiszolgáltatják magukat az asztalnál, kérek egy szénsavas ásványvizet! Megfelel, ha szájjal nyitom ki, kérdez vissza Szandika. Béci teljesen átszellemült a beöltözés miatt, a Szolganépet semmibe se vette, rájuk se nézett. Alekosz a középkori fülledt erotika jegyében rákíván Szandikára, simogatja a combját, a lány rászól a bámészkodó Gombira, mi van Gombár Úr? Parasztok ne nézzenek! Olivérhez, aki most éppen Brácsoá, verseket írnak a Középosztály és a Pórnép tagjai, a versek jók, de az igazi meglepetést Alekosz okozza, aki bejelenti, hogy ő maga Napóleon. Vissza a Lipótot, izibe!

Az osztályharc fokozódik, a középkori gyorsétteremben levest kell enni kiskanállal, rizst kötőtűvel és kukoricát úgy, hogy csak szájjal érhetnek hozzá. Éva többször szabályt szeg, de csak megfordítottam! Alekosz feladja a versenyt, mert ő rosszul lesz attól, ha valaki mellette tuszkolja, erőlteti az ételt. Szandika rémisztő, az egész szája tele van rizzsel, néhány szem ki is potyog, borzasztó, pedig holnap rizottót akartam ebédre. A következő feladat célba dobás egy szőrös labdával, konzervdobozokra. Szandika halálosan béna, elismeri, hiába céloz, neki máshova húz a keze. De ennyire? Lovagi torna következik, üljetek lóhátra és próbáljátok az ellenfelet letaszítani. Éva lova Jerzsi, Lacié Gombi lesz. Jerzsi azt tanácsolja Évának, hogy csiklandozza meg Gombit, Alekosz azt, hogy fogja meg Laci lábát, emelje fel és borítsa le a lóról. Laci taktikája a kifárasztáson alapul. A lovagok összecsapnak, Jerzsi fürgébb paripa, mint Gombi. Éva próbálkozik az Alekosz által javasolt borítással, sikertelenül, mi viszont megtudjuk, hogy Éva tangabugyit visel és valószínűleg aznap borotválkozhatott. Éva lezuhan, Jerzsi fájdalmasan nyerít.

Én is, mert a játéknak vége és megint a Klán eszmecseréjét hallgatjuk. Alekosz szerint az lenne Zsófinak a nagy érvágás, ha kivinné Anikót és visszajönne. Húúú! Ezen gondolkodtam egész nap. Ez egy gerilla akció lenne! Elvennél tőle valamit, amit fontosnak tart, és utána nézném, ahogy szenved. Szandi szerint ez undorító. De mi benne az? Az eljárás, az. Zsófi nyűgös, hol van már a királylány? Az dobná fel, ha rajta lenne a másik zöld kendő. Mindjárt össze is pakol és kiül a raktár elé. Annyira félek, hogy nem visz ki, nem tudod elhinni, Laci, hogy mennyire ki akarok menni! Na, kezdődik. Mindjárt ez is ki akar mászni a kupolán, csak a köntöst nehogy benn felejtse a Villában! Zsófi mindent megtesz annak érdekében, hogy Alekosz őt hívja párbajra, ha kell, a fogkeféjével fog vécét pucolni. Nem kellene ilyen drasztikusnak lenni Zsófi. Szerintem untig elég, ha ebédkor mellé ülsz.

A Villalakók koronázzák meg az estét egy felséges vacsorával. A Szolganép nem vehet részt a lakomában, ők az estét a nyugiszobában és a mosókonyhában töltik. Szandika sopánkodik, hát itt nem lehet fogyókúrázni! Éva elcserélné a tálat a konyakért, aztán cseppre kiméri a bort. Neki pia kell, nem kaja. Béci kiakad, Éva megitta a rabszolganépnek járó bort. Igen, Éva megitta, mert tudta, hogy a Gigiék úgyse fognak inni. Olivér is háborog, hogyan lehet, hogy elfogyott a konyak, mikor az Uralkodók nem ittak? Hát hogy? Gigi költői kérdése hasít a levegőbe, ez nem alkoholizmus? Éva ennyit ivott, mutatja, esküszöm. Na jó, egy kicsit spicces lett, hihi. Nem kicsit, nagyon. Még Gigivel is szóba áll, pozitívumokról és negatívumokról beszélgetnek. Gigi szerint kinn barátok is lehetnének, csakhogy. Szandika és Olivér veszett játszadozásba kezd, verekszenek, összefújkálják egymást tejszínhabbal, gyümölcsökkel dobálóznak. Szandi visít, Olivér hurutosan röhög. Laci a hálóban morog, ahogy van egy kis pia, abban a pillanatban állat módjára viselkedünk. Akkor játsszunk vérre, legyen pszichés terror. Ő átmegy agresszívbe. Majd meglátjuk, hogy viselik az új Lázár Lacit. Hatvan nap után eljött a pillanat, mikor elég volt. Juj.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Meglepetés! Mme Chauchat és szédült nőszemély/forza 1000 komment ötlete nyomán, viola narvilly és Nyuladék áldozatos munkájával elkészült a hh-vv kommentelőinek adatlapja. Rendkívül fontos információk, hasznos tudnivalók, őszinte válaszok. Ehun, ni. 

FIGYELEM! Aki szeretné kitölteni a táblázatot, vagy kiegészíteni azt, violával vegye fel a kapcsolatot. 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.23. 01:25:36

@flanker: imádok benned mindent! igazán szívhez szólóan tudod vigasztalni összetört lelkemet, államnál fogva lágyan felemelni csüggedten lógó fejemet, hogy a magasba tekintsek újra.

flanker 2011.01.23. 01:30:25

@canzone:
Igen, cica, ez a dolgom.
Te csak hajtsd ölembe csüggedt, fáradt fejedet, s dorombolj, én meg majd szőrmentén bánok veled.
De csak ha nincs szembe az elveiddel, átellenesen a véleménykinyilatkoztatásaimmal és merőlegesen a rólad szóló, felemelkedő pozíciójú jelzőimmel.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.23. 01:35:00

@flanker: én már nem merek még irodalmi jelleggel sem szerelmesen, erotikusan, vagy csak lágyan megnyilvánulni senki felé, bár szemben nincs az elveimmel. már azt sem tudom, mikor, ki, mit gondol komolyan vagy viccesen a szemlélődők közül. Trevlovics kolléga oly mélyen elgondolkodtatott, hogy senki ölébe nem merem hajtani a fejem.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.23. 01:43:05

a blog is lenyelte, amit válaszolni akartam, ez egy jel, egy hatalmas égi jel
aki szeret, keressen meg, jelöljön be, hívassa meg magát kakaós lepényre, jégerre vagy sörözni, és bekameráztatom a lakást az rtl-lel

flanker 2011.01.23. 01:44:29

@canzone:
És akkor ennyi? Kapitulálunk a verbális fenyegetés előtt? És akkor most új időszámítás, új paradigma?
TB előtt, TB után? (TB=Trevlovics-beszólás.)
Milyen jó, hogy már tegnap amúgy is elhatároztam a visszavonulásomat. De most akkor a kevesek boldogsága múljon a sokak kellemetlenségén? Ez így nem fair.
Affene Trevlovics kollega gusztusát.
Maradtam öröxeretettel.

flanker 2011.01.23. 01:45:38

@canzone:
Kameráztasd, én meg majd jól letakarom szalvettával.
Ha így kell legyen, hát a büntit is vállalom.

flanker 2011.01.23. 01:46:36

@flanker:
Pedig már tanulhattál volna az előző napokból. Én már ha két sornál többet írok, elmentem küldés előtt merkituggya.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.23. 01:50:28

@flanker: "az oroszlán gyengesége a nyulak bátorsága"
TB-után vagyok, fos 9esként. nem vonulok vissza teljesen, a műsorral kapcsolatban fogok beszélgetni Trevloviccsal, meg azzal, aki nyit felém. a többit még majd megálmodom valahogy, valakivel, kamerák ide-vagy oda, legfeljebb reggel kimegyek a vi...
akit boldoggá tettem/teszek, az ezután is szeretni fog

flanker 2011.01.23. 01:56:12

@canzone:
ÁMEN.

Igazán örömtől dagadna a szűm bármi más alkalommal, hogy most így meghitt kettesben, szülő-, moderátor- és konkurrensmentes időben tudtalak elkapni, de nekem most már nagyon el kell(esz) mennem.

Lesz még rá(nk) alkalom.

Valahol, valamikor.

flanker 2011.01.23. 02:02:42

@canzone:
Hasonlóképp.
Csak szemed ívét,
huncut mosolyát
tudnám feledni,
s fénye zamatát.

Jóccakát :-)

viola narvilly 2011.01.23. 08:41:14

Faszbamá, hogy ebben a tetves házban vasárnap reggel is arra kell kelni, hogy valamelyik ótvaros tirpák kalapál.
Esküszöm készítek egy rajzos plakátot, hátha az a baj, hogy a köcsög nem tudja elolvasni a faliújságon a szabályokat.

.lll. 2011.01.23. 08:47:59

@viola narvilly:

ne mérgelődj,ki korán kel,aranyat lel:D

kérsz egy ak 47-est?

viola narvilly 2011.01.23. 08:51:30

@lófő:
Csak ha egy tányérsapkát is adsz mellé.

Elolvastam a Gigis cikket.
Durvus :D

Ken Adams79 2011.01.23. 08:53:45

@viola narvilly:

Jóreggelt!

kalapálj hangosabban nála, lehet, hogy attól zavarba jön

viola narvilly 2011.01.23. 08:57:29

@Ken Adams79:
Ez semmitől. Erős a gyanúm, hogy tegnap du. is ez kalapált.
Én az előszobában, vagy a beépített szekrényben lévő vastag csövet verem ilyenkor ütemesen (ahogy múlt héten hallottam, másnak is ez a technikája), tegnap már a lépcsőházban üvöltött egy lakó, hogy elég legyen.

christaylor 2011.01.23. 08:58:38

@canzone: ó, látom ezügyben nem kell már semmit sem tennem! Örülök! :)

Jó reggelt egyébként!

Ken Adams79 2011.01.23. 09:02:02

@viola narvilly:

Nem lehet, hogy börtönben élsz?
Mert akkor csak azt próbálják meg elmondani, hogy mi lesz az ebéd...

viola narvilly 2011.01.23. 09:03:22

@christaylor:
Jóreggelt

@Ken Adams79:
Esküszöm kiköltözök valami világvégi putrira, ahol egy km-es környezetben még egy sátor sincs.

Ken Adams79 2011.01.23. 09:05:00

@viola narvilly:

:-)
akkor majd lesz saját kertecskéd, amiben majd meg tudod termeszteni a zöldségeket, gyümölcsöket, a tejet, a húst

viola narvilly 2011.01.23. 09:07:01

@Ken Adams79:
Én nem bánnám.
Hús bokron nő, vagy fán? :)

Ken Adams79 2011.01.23. 09:08:30

@viola narvilly:

a tej mellett...
egyébként bokron...tudod, a bokor alatt van a húst ;-)

.lll. 2011.01.23. 09:13:06

@viola narvilly:

szerintem Alek ideális lelki-testi társa lenne a durvusnak,jól kiveséznék egymást,szó szerint:DD

Ken Adams79 2011.01.23. 09:18:28

Remélem valami szabálymódosítás miatt, egyszerre esik majd ki Jerzsi, meg Gigi...és otthon nézegetik a netet, ki mit talál hamarabb a másikról...
és utána lesz-e kedvük egymáshoz érni.

rekkenő 3 2011.01.23. 09:18:31

azon elgondolkozott már valaki, hogy ezeknek mi az iskolai végzettsége és amúgy mit is csinálnak a "való villáján" kívűl?

.lll. 2011.01.23. 09:20:37

@Ken Adams79:

ez a románc csak vígszínház

kérődzőgiliszta 2011.01.23. 09:21:20

Bakker, elnyelte az igen okos és nélkülözhetetlen beírásomat!
A hús a nyereg alatt terem! Jobb a kerti hús, mint a mezei, vagy a szántóföldi. De a legjobb, az erdei!

Ken Adams79 2011.01.23. 09:22:09

@rekkenő:

az iskolai végzettségükre, szerintem miután hallgatod őket 3-4 percig simán rá tudsz jönni...

A villa előtti életükben, meg... volt már itt egy csomó link erről

redhaven 2011.01.23. 09:25:33

@Trevlovics: én is próbáltam erre célozni,nem nagy sikerrel:)

haruka 2011.01.23. 09:27:18

Bocs az ON-ért, de volt-e éjszaka élő, és ha igen, volt-é benne valami érdekes? vagy várjam meg, amíg tom1976 feltolja, és ne kérdezősködjek?

haruka 2011.01.23. 09:27:59

@rekkenő: VV honlapján elolvashatod az adatlapjukat, ha érdekel.

viola narvilly 2011.01.23. 09:31:04

Már megy a szócsata a lépcsőházban

Hannibal22 2011.01.23. 09:32:55

@lófő: Undorítóbbnak találom azt a velvetes faszszopó geciládát aki ezt a "cikket" odahányta.
Jóreggelt!

viola narvilly 2011.01.23. 09:33:07

@haruka:
Én egyszer próbáltam nézni, akkor épp nem volt.
Ahogy most sincs.

Hannibal22 2011.01.23. 09:39:04

@hannibal22-73: *köcsögláda, természetesen

haruka 2011.01.23. 09:39:33

@viola narvilly: mostanában nem erőltetik meg magukat az élővel, úgy látom. mondjuk az éjszakait pont nem szoktam nézni, mert nem bírok éjszakázni.

lobster thermidor 2011.01.23. 09:41:14

@hannibal22-73:

Nane...!
Tán csak nem te is Gigire izgulsz kiskomám?
Ha felakasztották a fotókon, hát vállalja a következményeket. Vagy tán csak nem azt akarod mondani, hogy művészi aktfotókat látunk?
Ezt hagyd inkább Alekoszra, neki van kifinomult stílusa.

christaylor 2011.01.23. 09:42:45

@haruka: pont ezért mondtam én a múltkor, hogy akkor eleve hirdetni sem kellett volna és akkor nem lenne belőle gond, ha nincs.de így, hogy eleve reklámozzák minden esti adásban is, így gáz, hogy sosincs.

viola narvilly 2011.01.23. 09:44:15

@haruka:
Éjszaka most próbáltam először. És szerintem utoljára.

natoth 2011.01.23. 09:45:45

@christaylor:
pálinkalekváros szép jó reggelt mindenkinek
gondolom az oldal látogatottságáért is kap bónuszokat valaki, ahhoz meg nem feltétlenül kell, hogy menjen is az online, úgyis nézegetjük reménykedve

haruka 2011.01.23. 09:45:55

@christaylor: na ja, meg már az is eleve tré, hogy nem lehet egész nap kukkolni, de akkor legalább azt a pár órát legyenek már szívesek közvetíteni.

Ancilla 2011.01.23. 09:48:27

@hannibal22-73: Egyetértek.

Nem értem, miért fújnak olyan sokan Gigire.
Azokat a vidókat - melyeken egyébként nem vetkőzött le soha - azért csinálta, hogy keressen. Az édesanyja nyilatkozta, hogy nagyon nehezen élnek, s így próbálta saját zsebpénzét megkeresni. Béci meg táncversenyekre járt. Persze nem dicsérem a pénzkeresésnek ezt a módját, de mégis tiszteletre méltóbb, mint azok a fiatalok, akik apuka pénzét verik el számolatlanul, már 18 évesen a fenekük alá van téve az autó, a saját lakás. Én sokat vagyok ilyen korú fiatalok között, ismerem őket. Gigi szerintem nem romlott. Egy kicsit szabadszájú, de szorgalmas, dolgos (látszik, hogy otthon hozzászokott a bátyjával együtt). Nem kellene az alapján a videó alapján ítélkezni. Játék volt, nem kemény pornó.

Hannibal22 2011.01.23. 09:49:34

@lobster thermidor: nem Gigirő vagy a filmről mondtam véleményt(leszarom)
Magától a cikktől fordul fel a gyomrom, de ez szuvenír jogom,ne kezdjünk erről vitát.

christaylor 2011.01.23. 09:49:42

@natoth: én már egyre reménytelenebbül és jó reggelt neked is! :)

@haruka: á, hogy egész nap? hallod, ott lógna mindenki egész álló nap a szociális életét és az egészségét kockáztatva. így legalább némi esély marad arra, hogy normálisak maradunk. :)

.lll. 2011.01.23. 09:50:09

@hannibal22-73:

igazad van,tényleg szar a minősége

rikkah79 2011.01.23. 09:50:19

Többször elhangzott, hogy középkori tivornya meg középkori ruhák, nos ezek nagyon nem abból a korból valók, kár, hogy nem néztek utána mielőtt jár a szájuk.A késői középkor is a reformációval (1517) véget ért,ezek pedig Lajos korabeli viseletek, aki nem a középkorban élt, mint tudjuk...ezeket a ruhákat Versaillesban hordták többek közöttés az jó 150 évvel utána volt...újkor, és majdnem felvilágosodás. Ajánlom a dokumentálódást mielőtt a stáb beeteti a nézőket a hűlyeségekkel.

Lall-R 2011.01.23. 09:53:41

Ez a 6-os fogat szánalom, nem tudom mit hisznek magukról.

Ancilla 2011.01.23. 09:57:33

@Lall-R: És a négyesfogat??? Ők mennyivel különbek? Ők kezdték a klikkesedést, különvonulást.

haruka 2011.01.23. 10:00:01

@christaylor: nekem nincs olyanom, hogy szociális élet :D de egyébként így kicsit a hitlét veszti a dolog, mert ugye lehet mondani, hogy napközben kint mászkálnak, vagy akkor kapják meg az instrukciókat, stb. elő lehet jönni jópár összeesküvés elmélettel.

christaylor 2011.01.23. 10:04:14

@haruka: ez neked még kérdés? hát egyértelmű, hogy manikűröztetnek kint meg fodrásznál és szoláriumban vannak, mikor nem látjuk őket. :D
nem láttad tegnap milyen narancssárga meg piros volt mindenki a friss szolitól? :)

Lall-R 2011.01.23. 10:21:00

@Ancilla: Jah leültek és megbeszélték, hogy mik a szabályaik, mit csinálhatnak, kommunikálhatnak-e a többiekkel, választottak maguknak egy vezért???????
A négyes fogatot nem szánt szándékkal csinálták csak LETT.
Ezek meg tegnap leültek és rendesen köpködtek mindenkire, undorító volt nézni.

.lll. 2011.01.23. 10:23:18

@Lall-R:

ki a főnök,békün Laci?

Lall-R 2011.01.23. 10:23:56

@Ancilla: Én, ha pénzt akarok keresni elmegyek dolgozni!

kovácszsuzsi 2011.01.23. 10:36:46

@Lall-R: azért hozták létre, mert azt hiszik, hogy a szavazótáboruk bármelyikőjükre szavazni fog. zsófi mondta is a kiválasztás után. laci is azt gondolja, ha kimegy majd, hatalmas sms-ező tömeget tud mozgósítani kintről.bár laci szegény sok minden hülyeséget hisz

haruka 2011.01.23. 10:37:13

@christaylor: nem is igaz, mert Anikó csinálja a körmüket, Gombi fodrászkodik, a narancssárga fejük meg csak azért van, mert rosszak a kamerák! :))
Amúgy Anikó a múltkor tényleg csinálta Béce körmét.

gidabiga 2011.01.23. 10:39:49

jóreggelt! :)

@lófő:

csavargó :P

pleb 2011.01.23. 10:42:39

@Lall-R: hát ez az, a négyes fogat nem is inkább taktikából jött létre, hanem "barátság, hasonlóságok" alapján, de ez a hatos csapat (ami jövőhéten már csak ötös team lesz) taktikából, mivel látják, hogy nagyon gyengék, még így 6-an a négyes ellen.

Lall-R 2011.01.23. 10:42:48

@kovácszsuzsi: Olivérék esetében az igaz, hogy közös a szavazótáboruk, legalábbis Olivérnek és Alekosznak biztos, mert aki szereti az egyiket szereti a másikat is.Azt viszont nem hiszem, hogy aki mondjuk szereti a Zsófit az az Anikóra fog pénz költeni csak azért, mert ők most csináltak egy Gittegyletet.

Lall-R 2011.01.23. 10:43:42

@pleb: Nagyon jól megfogalmaztad, amit én is gondolok.

Ken Adams79 2011.01.23. 10:43:45

@kovácszsuzsi:

Fura ez a Laci... lehet, hogy egy nagyon jó testőr és szuperbrutál karatemester, má-már egy Mr Miyagi, de egy sportember szerintem nem így viselkedik, nem ilyen a mentalitást. persze, lehet, hogy naponta edz, csak azt nem mutatja a tv.

Pl, amikor a vizes lavórt kellett a fejük fölött tartani, azt sem bírta sokáig.

gidabiga 2011.01.23. 10:44:46

jelenleg nincs közvetítés :(
mi az, hogy jelenleg?
napok óta hiába klikkelek rá

Ken Adams79 2011.01.23. 10:46:36

@pleb:

Nekem az a 4es csoport úgy tünik, mint az iskolában, amikor a "vagánygyerekek" összeverődtek 1 csoportba... ők akik cigiznek, ők akik piálnak, beszólnak a tanároknak...Pl nem hiszem, hogy Éváért Alekon kívül a többiek BBBSzR ...

Lotyó Bridzsida 2011.01.23. 10:47:33

@Ancilla:

Engem csak simán hidegen hagy a csaj, olyan kis semmilyen. Egyetlen dolog "érdekes" benne a Jerzsi, meg hogy nem egyedül jött. Ha egyedül jött volna, és nem kezd el brazil szappanoperázni az Erzsivel, olyan lenne, mint a Zsófufó.
A Szandi szimpi, csak ne visítana folyton, mint az újévimalac, de tök jól tudja látni a dolgokat.
Éva agresszív, női testbe bújt férfi.
Anikó a maga nemében aranyos, bár rettentően negatív.
Zsófufó ott sincs, 12 évesesk szintjén nyomja a villalétet.
Kb. ezek.:)

kisberci 2011.01.23. 10:50:12

A kommentelő táblázatot meg lehet valahogy nézni? mert nekem ezt irja ki:
unknown
Error 417

pleb 2011.01.23. 10:52:47

@Ken Adams79: nem vagány gyerekek, csak hát nézzük már meg a többieket is: Laci, aki állandóan csak puffog, amiért a többiek szórakozni mernek, mint egy nagyapó. Zsófi, aki nagyon idegesítő jellem, Anikó aki elég butácska, ahhoz képest, hogy magyar tanárnak/tanítónak készül, Gombi aki folyton sírt 2 héten keresztül, mint egy kislány, Jerzy, aki teljesen a Rácz tesók befolyása alatt áll (ráadásul nagyon buta), Gigi, aki igen is ritka álszent, színésznő, és nagyon modortalan, ahogy eszik, közlekedik. Megjátssza bent a jó kislányt, miközben kint a megélhetésért pornózott, (hm vmi "normálisabb" állást is találhatott volna). Egyedül Béci ellen nem tok mit felhozni. Szóval megértem, hogy Szandi-Éva-Oli-Alek egymásra talált. Nagyon ellenszenves ez a hatos csapatocska.

gidabiga 2011.01.23. 10:53:10

@kisberci:

nekem explorerben sikerült megnézni és volt még valaki, akinek szintén ott

kovácszsuzsi 2011.01.23. 10:53:14

@Ken Adams79: laci csak akkor magabiztos főnök, ha a saját terepén van, vagy egyértelműen ő van megbízva a vezetéssel. a személyisége nem olyan. a hatok is bécit választották főnöknek, laci szóba sem került

gidabiga 2011.01.23. 10:53:55

@lófő:

de én már voltam otthon is :D

Szirénke 2011.01.23. 10:56:20

@viola narvilly: az én szomszédasszonyom húst klopfolt reggel 7 kor. Egy pár centis fal van közöttünk. Ja,és másnapos vagyok...

kisberci 2011.01.23. 10:57:33

@gidabiga: A probléma az volt hogy én be voltam lépve a googleba kilépés után megtudtam most nézni

Ken Adams79 2011.01.23. 10:59:54

@kovácszsuzsi:

ok...de egy testőr, akinek az a feladata, hogy megvédjen,akinek önálló döntéseket kell hoznia, ráadásul 1 mp alatt, hogy a golyó elé ugorjon-e vagy se, vagy, hogy melyik a legbiztonságosabb útvonal, az nem tud a önálló döntéseket hozni és nem bír kiállni, hogy akkor (eleve, mint legidősebb) álljatok mögém?

és persze, ez nem olyan éles helyzet, de hát, 8-17ig, ameddig dolgozik, addig tökös, utána meg, hagyja hogy mások irányitsák?

Lotyó Bridzsida 2011.01.23. 10:59:56

@Szirénke:

csak nem klopfolja 3 órán keresztül azt a pár szelet húst...:)
nálunk egy bácsi szokott néha részegen kiabálni, de jó alvó vagyok, kb 2 percig szoktam rá figyelni, aztán már észre sem veszem. szerencsére ritkán is csinálja.:D

Lall-R 2011.01.23. 11:01:10

@pleb: Béci nagyon jól játssza ezt a játékot, amiért nem is tudok rá haragudni, mert ez kajak egy játék.Nekem az az egy bajom van vele, hogy Olivérrel és Alekosszal is látszólag tök jóban van, de a hátuk mögött mindig köpköd rájuk vagy éppen arra akit erősebbnek tart.
Azért sajnálom csak, mert a húga elég buta és nagyon lehúzza őt is.

viola narvilly 2011.01.23. 11:01:57

@Szirénke:
Akkor te is jól érezted magad reggel...

Szirénke 2011.01.23. 11:05:31

@viola narvilly: @Lotyó Bridzsida: Nem klopfolt 3 órát, de nekem az a pár perc is épp elég volt, mikor amúgy is a 100 tagú cigányzenekar koncertezik a fejemben

kovácszsuzsi 2011.01.23. 11:05:46

@Ken Adams79: ezért fura laci. nincs benne semmi tekintélyes. olyan kis kedves, mackós fiú benyomást kelt. ami nem lenne baj, ha nem tudnánk mivel foglalkozik

gidabiga 2011.01.23. 11:07:11

@kovácszsuzsi:

lehet, hogy ez a titkos küldetése :D

Szirénke 2011.01.23. 11:08:06

@Lall-R: Épp mondtam anyukámnak, hogy ugye anya büszke lettél volna rám, ha a család segítése címszóval pornózgatok kicsit 17 évesen? Azt mondta, akkor nem értem volna meg a 18-at :) Gigi mamája büszke rá. no comment...

.lll. 2011.01.23. 11:09:55

Békünlaci egy fatökű vénlegény,biztos be van építve

kovácszsuzsi 2011.01.23. 11:13:05

@gidabiga: vagy tényleg előre megírt karaktereket kell eljátszani, és neki ez jutott. majd hogy fogunk csodálkozni, ha cserélnek, és mondjuk ő lesz a pszihopata.

Lall-R 2011.01.23. 11:14:17

@Szirénke: Hát de komolyan, nagyon kamu az egész, szerintem a muterja csak most tudta meg a médiából és csak azért találta ezt ki, hogy legyen még valamennyi esélye a lányának, hogy bent maradjon.Az olyan birkák meg, mint Ancilla el is hiszik és meg is sajnálják szegény lányt.

Ken Adams79 2011.01.23. 11:17:46

@kovácszsuzsi:

Akkor Laci szerepe éjszaka 3-4 között íródhatott meg, amikor már senkinek nem volt semmihez sem kedve... aztán mivel nagyon unalmas karakter lett, kitalálták, hogy adjanak rá 1 kukásmellényt

gidabiga 2011.01.23. 11:17:47

@kovácszsuzsi:

tegnap Alkesz megmondta, hogy Laci kezd agresszív lenni és neki ez nem tetszik, úgyhogy akármi lehet itt még... :)))

gidabiga 2011.01.23. 11:18:43

@Lall-R:

Ancillát ne bántsd, ő csupa jóindulat mindenki irányába

Lotyó Bridzsida 2011.01.23. 11:20:06

@Szirénke:

Látod ezért kell vegának lenni. Nem zavarom a másnapos szomszédokat a klopfolással.:DDD

gidabiga 2011.01.23. 11:22:37

már akkor falakba ütköztek :DDD

" Alekosz nem akart egyetemre menni

Giginek vág az esze, mint a borotva, de a szentendrei lány továbbtanulás helyett inkább a sportkarrierjére koncentrált: táncban második helyet ért el a Magyar Bajnokságon. Alekoszt is hiába kapacitálták a szülei, hogy jó iskolai eredményeit próbálja meg a felsőoktatásban kamatoztatni, állandóan falakba ütköztek. A sokat olvasó, nagyapjától makulátlan stílust öröklő fiatalember kerek perec közölte: ő aztán nem megy főiskolára! Szandika esetében a diplomaszerzés lehetősége soha nem merült fel komolyabban, igaz, ő maga sem állította, hogy a szellem embere lenne. Amikor rákérdeztünk, hogy merre lehetnek a bizonyítványai, a családtagok csak annyit mondtak: passz. "

kovácszsuzsi 2011.01.23. 11:23:55

@Ken Adams79: majd ha meg zsófi kiesik, átveheti pluszban az ő szerepkörét is

Hannibal22 2011.01.23. 11:25:14

Van új poszt má' rég

Szirénke 2011.01.23. 11:51:36

@Lotyó Bridzsida: átköltözöm a melletted lévő ágyra. vagy menjünk ki a nyugiszobába

lobster thermidor 2011.01.23. 13:47:01

@hannibal22-73:

Akkor neked is biztosan nagyon ki lehet finomulva a stílusod.
süti beállítások módosítása